home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Verhalen Forum » Biecht, boetedoening en wederopstanding
« Vorig verhaal Volgend verhaal »

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Bevlogen lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op woensdag 16 augustus 2023 - 12:17 pm:       


Biecht, boetedoening en wederopstanding


Deel 3 (slot) van Brief aan een ‘collega’ - Waarin rollen omgedraaid en overgenomen worden
Klik hier voor Deel 1

Klik hier voor Deel 2


Over onze ontdekkingstocht door de werelden van lust en pijn en van dominantie en onderdanigheid zou ik vellen vol kunnen schrijven, met heel veel geile details. Maar, gewaardeerde collega, omdat ik me niet kan voorstellen dat mijn huidige onzekerheid en angstgevoelens daaruit voortkomen, laat ik dat vooralsnog achterwege. Het was voor Iris en mij een leerzame, plezierige en nog niet voltooide ontdekkingsreis, die we zeker zouden voortzetten als we bij elkaar bleven.

In de periode tussen het moment dat Iris hier kwam wonen en het moment, ongeveer zes weken geleden, waarop de 20 jaar oude beelden mij uit het lood sloegen, voelde ik me gelukkig en comfortabel. Tot mijn 62e bleef ik leraar en was ik alleen in de weekenden en de vakanties thuis. Inmiddels ben ik alweer 12 jaar gepensioneerd.
Het was echt fantastisch dat Iris al die jaren mijn buurvrouw was. We zijn geen liefdeskoppel in de gebruikelijke zin, maar we houden wel zielsveel van elkaar en hebben ook geen andere partners. Ik heb er bij Iris regelmatig op aangedrongen op zoek te gaan naar iemand van haar eigen leeftijd, maar ze reageerde dan steevast met ‘ik kan goed zonder en voor de seks heb ik jou’.
We hebben allebei ons eigen huishouden, maar zijn vaak bij elkaar en voeren dan nog steeds lange gesprekken. Over van alles en nog wat. Maar niet meer over Iris’ jeugdtrauma’s. Die heeft ze allemaal van zich af weten te schudden.
Ook slaapt ze één of twee nachten per week bij mij in bed en voordat we daar induiken spelen we vaak een uur of twee met elkaar. Iris voelt zich prettig in de onderdanige rol en ik in de dominante. Het decor voor dat spel is de grote zolder, die ik in bijna achttien jaar zoektocht stapje voor stapje heb omgevormd tot een goed geoutilleerde sm-ruimte.
Iris houdt me jong, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik heb de blauwe pilletjes nog niet nodig.

De pedagogiekstudie die Iris in 5-VWO al voor ogen had, heeft ze in vijf jaar afgerond. Ze heeft daarna bij een schoolbegeleidingsdienst gewerkt, is weer teruggekeerd naar de universiteit om te promoveren en is daar nog steeds actief in lesgeven en wetenschappelijk onderzoek De laatste jaren is ze ook actief bij een groep collega’s die studenten ondersteunt die om wat voor reden dan ook vastlopen met hun studie.
En zo kom ik bij Lotte, die in contact kwam met deze steungroep na tegenvallende studieresultaten. Vanwege haar achtergrond in een bevindelijk gereformeerde omgeving, vergelijkbaar met die van Iris’ oma, werd zij aan Iris gekoppeld. Die herkende zoveel van zichzelf in haar nieuwe protegé, dat het haar moeite kostte de gewenste afstand te houden.
“Ze is niet zo brutaal als ik, maar verder is het alsof ik naar mezelf zit te kijken als ik met haar in gesprek ben. Ik voel dan weer dezelfde boosheid en pijn als vroeger”, vertelde ze al na het eerste gesprek dat ze met Lotte had.
Een paar gesprekken verder, toen er voldoende vertrouwen ontstaan was, bleek dat Lotte net als Iris vroeger, behoorlijk obsessief met seksualiteit bezig was. Dat wil zeggen met foto’s en filmpjes kijken en erover lezen. In het echte leven zorgde het van jongs af aan ingeprente ‘seks is zondig’ al voor afstotende reacties als ze door een jongen op een volkomen onschuldige manier benaderd werd.

Toen Iris en ik op een avond na een intens bezoek aan de zolder in bed nog wat lagen te knuffelen, zei ze ineens
“Ik denk dat ik Lotte ga helpen haar eerste keer te beleven. Ze is er zo mee bezig dat er in haar hoofd nauwelijks plaats is voor iets anders.”
“Denk je dat dat verstandig is?”, reageerde ik op een toon die duidelijk aangaf dat het antwoord ‘nee’ moest zijn. Tegelijkertijd probeerde ik de halfslaap waarin ik al verkeerde niet los te laten.
“Ja, dat denk ik inderdaad. Ik heb er lang over nagedacht, maar als ze dat achter de rug heeft komt er volgens mij weer ruimte voor studeren en een wat reëlere kijk op het belang van seks. En ik wil jou vragen haar die ervaring te geven.”
“Wát?”
Ik zat meteen rechtop in bed, klaarwakker. Er volgde een behoorlijk hoog oplopend gesprek over grenzen stellen, te veel vereenzelvigen met een coachee en de vraag wat het met Iris zou doen als ze mij bij een andere vrouw zag binnendringen.
Ik gooide op tafel dat een meisje van eenentwintig ongetwijfeld kotsmisselijk zou worden van de gedachte aan seks met een man van vierenzeventig.
Iris probeerde te overtroeven met “Ik ging toen toch ook niet kotsen van iemand van vierenvijftig? Ervaring en rust zijn veel belangrijker. Bovendien ben jij de enige aan wie ik het kan vragen, want het moet iemand zijn die ik door en door ken én die ik voor 100% vertrouw.”

Ik zal je de verdere gespreksdetails besparen. Ergens midden in die nacht spraken we af wat Iris precies aan Lotte zou voorstellen en een paar dagen later zat ik ’s avonds om acht uur, slechts gekleed in een boxershort, in een stoel op onze speelzolder te wachten tot beide dames daar ook zouden arriveren.
Iris haalde Lotte op met de auto en zou haar na afloop ook weer thuisbrengen. Lotte had er in toegestemd een blinddoek te dragen van het moment dat ze in de auto stapte tot ze weer bij haar huis terug was. Ze wist wel dat Iris haar bij haar eigen mentor zou brengen, maar niet hoe ik heette, waar ik woonde of hoe oud ik was.

Ik was direct geroerd toen Iris haar binnenleidde. Lotte was in het wit, helemaal. Haar blinddoek, haar blouse, haar tot onder de knie reikende rok, haar schoenen, alles. En toen ze zich, zenuwachtig en diep ademhalend, op fluistercommando’s van Iris, item voor item uitkleedde bleken haar kanten beha, slip, gordeltje en kousen uiteraard ook de kleur van maagdelijkheid te hebben.
Toen ze voor me stond met alleen nog de blinddoek voor, genoot ik eerst een poosje van de aanblik. Ze was slank en haar lichaam had ongeveer dezelfde verhoudingen tussen lengte en breedte, en waarschijnlijk ook gewicht, als dat van Iris, maar omdat Lotte een kop kleiner was oogde ze breekbaarder.
Haar borsten waren, net als die van Iris, meer dan alleen heuvels op haar borstkas, maar ook niet zo zwaar dat recht vooruit staan niet meer mogelijk was. Haar harde tepels werden omringd door bescheiden lichtgekleurde areola’s. Het totaalplaatje zorgde ervoor dat mijn onderlichaam liet weten er klaar voor te zijn.

Iris leidde Lotte naar een massagetafel en hielp haar om daar op haar buik op te gaan liggen. Ik masseerde Lotte met iets opgewarmde massageolie. Rustig, beginnend bij haar schouders, uitbreidend naar haar rug tot vlak boven haar billen. Vervolgens de achterkant en buitenkant van haar benen. Daarna volgden haar billen en als laatste de binnenzijden van haar benen tot vlak onder haar schaamlippen.
Lag ze bij schouders, rug en eerste delen van haar benen vrij rustig op de tafel, bij haar billen en de binnenkant van haar benen begon ze te kreunen en mee te bewegen.
Opvallend was dat ze eventjes rilde bij de allereerste aanraking. Een fractie van een seconde. Zolang mijn hand ergens op haar lichaam was rilde ze niet, maar als ik haar even losliet was die rilling er opnieuw op het moment dat ik haar weer aanraakte.

Na een seintje van mij hielp Iris Lotte om te draaien, waarna ik haar voorzijde met dezelfde rust en trage bewegingen bewerkte. Eerst schouders, daarna buik, voorkant benen, borsten met speciale aandacht voor de tepels en tot slot opnieuw de binnenzijde van haar benen. Ik ging steeds een fractie hoger tot ik eindelijk haar schaamlippen raakte. Die aanraking zorgde voor wat heftiger rillingen, die al gauw plaatsmaakten voor kreunen van genot, op het moment dat mijn vingers actief werden op haar klitje en in haar heerlijk vochtige kutje.
Toen het orgasme begon te naderen, leidde Iris haar beschermeling naar een matras, zorgde ervoor dat ze op haar rug ging liggen met een stevig kussen onder haar onderrug en billen. Vervolgens vroeg ze haar, haar knieën met haar handen zo wijd mogelijk uit elkaar te trekken en zo ver mogelijk in de richting van haar hoofd.
Ik hervatte op mijn knieën zittend de massage tussen Lottes schaamlippen. Iris hielp mij ondertussen uit mijn boxer en rolde een condoom af over mijn stijve pik.

Even later voelde ik dat het orgasme dat zich binnenin Lotte opbouwde niet meer tegen te houden was. Ik stootte met gepaste kracht in dat heerlijke jonge kleine Lotte-lijf. Zij kwam al bij de tweede stoot, maar ik bleef haar neuken. Ook toen haar benen zich als gevolg van haar klaarkomen, met ongecontroleerde bewegingen probeerden te sluiten. Zo probeerde ik haar ontlading zo lang mogelijk in stand te houden.
Op het moment dat ik uit haar gleed, krulde Lotte zich op in foetushouding. Ze leek ook een beetje te snikken. Iris ging snel bij haar liggen en sloeg haar armen om Lotte heen. Tegen mij zei ze “Ga maar naar beneden, ik breng haar thuis en blijf bij haar zo lang als dat nodig is.”

Die nacht ging het mis. Ik schrok zwetend wakker uit een angstdroom die ik twintig jaar eerder in verschillende vormen had. Altijd schold Arnold me uit. De woorden verschilden weleens, maar waren altijd varianten van: ‘Help ik je uit de stront en dan verkracht je een leerlinge van me, hoe kun je zo godvergeten stom zijn.’
Ook de woedende omstanders verschilden. Soms een paar leraren waarmee ik goed contact had. Een andere keer leerlingen uit 5-VWO.
Sindsdien ben ik erg onzeker, voel ik angst, maar weet ik niet waarvoor, en heb ik die dromen meerdere keren per week. Ik hoop, beste collega, dat jij me kunt helpen ontdekken waar dat door komt en hoe ik er weer vanaf kom. Ik ben benieuwd naar je hopelijk spoedige reactie.

Een hartelijke, collegiale groet!

Hij print de brief uit, gaat in een makkelijke stoel zitten, leest hem zin voor zin door en constateert dat alle belangrijke dingen er in staan, ook al heeft hij die meestal met meer details omgeven dan nodig was geweest. Hij stelt ook vast dat het hem nog niet de duidelijkheid geeft die hij zoekt.
Hij gaat naar bed en valt vrij snel in slaap. Het schrijven van de brief heeft hem kennelijk al wat rust gebracht. De volgende ochtend bij het ontbijt leest hij de brief nog een keer en dan ziet hij ineens helder wat zijn probleem is. En dat niet alleen, hij krijgt ook gelijk een idee hoe hij dat probleem waarschijnlijk uit de wereld kan helpen. Het lijkt erop dat zijn hersens de brief nog eens goed doornamen terwijl hij sliep.
Hij pakt zijn telefoon en appt Iris: Nog eens nagedacht. Lotte bij biechtsessie wmb akkoord. Maak maar afspraak met haar.

Sinds de start van hun ontdekkingstocht in bdsm-land, inmiddels vele jaren geleden, had Iris nog maar sporadisch om een biechtmoment gevraagd. Het verzinnen van niet al te grote zonden die ze begaan zou hebben, om zo een spel van biecht, straf en vergeving uit te lokken, was immers niet meer nodig. Maar vorige week had ze hem verteld dat ze zich weer in een situatie had gemanoeuvreerd die om zo’n sessie vroeg.
Normaal gesproken zou hij haar nog diezelfde dag aangehoord, gestraft en vergeven hebben, maar Iris wilde Lotte als toeschouwer toelaten. Ze hadden in één van hun gesprekken over deze manier van schuldgevoelens wegwerken gesproken en zo kon Lotte een keer waarnemen hoe de methode in de praktijk werkte.
“Daar begin ik niet aan. Die sessies zijn iets intiems van ons samen. Daar past geen pottenkijker bij”, had hij met meer volume dan nodig gezegd.
“Dus ze mag zich wel door je laten neuken met mij als pottenkijker, maar ze mag niet kijken hoe wij met elkaar bezig zijn”, had Iris terug geroepen terwijl ze bozig naar haar eigen verdieping vertrok.

Zijn telefoon laat de app-toon van Iris horen. Wat fijn. What changed your mind? Vanmiddag 15.00 oké? Blinddoek kan niet, dat begrijp je toch?
Hij appt terug: Vertel ik later, ja en ja.

Hij gaat om tien voor drie naar de zolder en brengt een keukenstoel naar de plek waar hij Iris zal neerzetten om te biechten wat ze op haar hart heeft. Een tweede stoel zet hij op ongeveer vijf meter afstand daarvan.
Een paar minuten later komen Iris en Lotte binnen. Hij geeft Lotte en hand en noemt zijn voornaam. Het is een wat ongemakkelijke kennismaking en ze hebben maar heel kort oogcontact.
Hij vraagt Lotte op de stoel op afstand te gaan zitten en zet Iris zo bij de andere stoel, dat ze hem en Lotte niet aan hoeft te kijken. Dan vraagt hij haar te vertellen wat haar dwars zit.

“Toen ik het intakeverslag van Lotte las voelde ik gelijk al lotsverbondenheid. Wat zij over haar jeugd aan de intaker verteld had kwam naadloos overeen met wat ik in mijn jeugd heb meegemaakt. Ondanks waarschuwingen van jou en van mijn collega-coaches, die uit intervisiegesprekken niet alles, maar toch het nodige weten over hoe ik opgevoed ben, als het dat etiket mag hebben, heb ik doorgedrukt dat ik Lottes begeleider werd. Dat was dom en onprofessioneel.
Toen ik de aantekeningen van mijn gesprekken met Lotte teruglas, ontdekte ik dat ik te vaak niet doorgevraagd heb op haar eerste antwoorden, maar ervan uitgegaan ben dat zij hetzelfde gevoeld en ervaren moest hebben als ik vroeger en ook dat zij met algemene formuleringen hetzelfde bedoelde als ik vroeger deed.
Dat was niet alleen dom en onprofessioneel, maar zelfs in potentie schadelijk voor Lotte. Met als ergste voorbeeld haar door mij geënsceneerde ontmaagding in deze ruimte. Dat had nooit en te nimmer mogen gebeuren.”

Hij ziet aan Lottes blik dat ze het daar niet mee eens is en iets wil gaan zeggen. Zijn strenge blik en een vinger voor zijn lippen weerhouden haar daarvan. Iris, die de andere kant op kijkt, merkt het niet en praat gewoon door.
“Ik heb heel veel spijt van mijn fouten, maar kan ze helaas niet terugdraaien. Ik bied vooral Lotte mijn diep gemeende excuses aan en hoop dat ze, nu ik naar het buitenland vertrek, gekoppeld wordt aan een professionelere begeleider.
Aan mijn eigen mentor bied ik ook mijn excuses aan. Ik ben bereid de straf die je passend vindt te ondergaan.”

“Haal een stok uit de paraplubak in de hoek en maak je klaar voor vijfentwintig”, is zijn korte reactie. Als ze hem de stok overhandigd heeft, loopt ze terug naar de stoel waar ze eerder al bij stond, trekt snel al haar kleren uit, buigt zich voorover en steunt met haar handen op de zitting van de stoel. Tot slot spreidt ze haar benen licht.
Hij loopt naar haar toe en geeft haar na een drietal snelle waarschuwings-tikjes en enkele spanning opbouwende seconden de eerste krachtige slag op haar billen.
“Eén. Dank u wel”, reageert Iris.
Hij wacht tot het resultaat van de eerste slag duidelijk zichtbaar is in de vorm van een felrode streep en herhaalt dan de tikjes, de seconden en de harde slag.
“Twee. Dank u wel.”
Nadat ook de gevolgen van die slag helder waarneembaar zijn volgt op dezelfde manier de derde slag, en de vierde, en zo door. Wat langzaam verandert is Iris’ reactie op een stokslag. De eerste slagen incasseerde ze zonder te bewegen of geluid te maken, maar vanaf de zesde slag slaakt ze een korte kreet die steeds iets luider wordt en zakt ze na elke slag een stukje door haar knieën, terwijl ze tegelijkertijd haar billen heen en weer beweegt.

Hij ziet dat Lotte zit te draaien op de rand van haar stoel. Met opnieuw een strenge blik en een handbeweging zorgt hij ervoor dat ze weer de hele stoelzitting gebruikt.
Dat gaat goed tot de dertiende slag op Iris’ billen geland is.
Dan springt Lotte op, en voor hij doorheeft wat er gebeurt, dekt ze Iris’ billen af met haar eigen lichaam en klemt ze zich met haar armen om Iris’ middel aan het naakte lichaam van haar coach vast.
“Dit heeft ze niet verdiend. Ik bleef zelf maar bij haar zeuren over die eerste keer seks. Iris wilde dat eigenlijk niet, maar ik ging net zolang door tot ze me mijn zin gaf. Ik heb die straf meer verdiend dan zij.”
“Je bent lief”, zegt Iris, “maar dit is de manier waarop mijn mentor en ik met dit soort zaken omgaan. Dat wilde ik je laten zien, maar misschien had ik dat beter ook niet kunnen doen en moet ik daar nog extra straf voor krijgen.”
Hij ziet dat Lotte uit het lood raakt door wat Iris zegt en probeert de sessie te redden, want als hij de rust niet terug kan brengen, is wat hij verder voor vanmiddag bedacht ook niet meer mogelijk en dat was nu juist de reden om Lotte bij de sessie met Iris toe te laten.

“Je hebt wel een klein beetje gelijk”, zegt hij tegen Lotte. “Ik geef jou de laatste drie slagen.”
“Vijf”, probeert ze te onderhandelen.
“Drie of niet.”
Hij heeft geen idee hoeveel Lotte kan verwerken. Drie moet lukken, zeker als hij zich een beetje inhoudt, maar vijf is een risico. En Iris kan deze straf echt wel aan. Zij heeft in de loop der jaren regelmatig meer te verstouwen gekregen. Ze verwachtte waarschijnlijk ook een zwaardere straf, al is dit ook niet niks. Maar vandaag is zijn plan voor wat hij hierna wil doen belangrijker.
“Oké”, zegt Lotte.
Ze laat Iris los en gaat weer op haar plaats zitten. Hij geeft Iris zonder verder oponthoud slag veertien tot en met tweeëntwintig en loopt dan naar Lotte toe.
“Doe je broek en je slip naar beneden tot je knieën en ga bij deze stoel in dezelfde houding staan als Iris.”
“Mag ik alstublieft bij Iris staan?”
Nee lag op zijn lippen, maar opnieuw stemt hij toe omwille van wat nog moet komen.
Lotte overbrugt snel de vijf meter naar Iris en doet niet alleen haar broek naar beneden, maar trekt snel alles uit en klemt zich opnieuw aan Iris vast.
Die actie van Lotte en de aanblik van de twee naakte aan elkaar geklemde jonge vrouwen maakt hem zo geil dat hij vergeet zich wat in te houden. Al gauw staan er op Lottes billen drie felrode strepen. Ze heeft niet bewogen en geen kik gegeven. Naast geil is hij nu ook behoorlijk onder de indruk van haar.

Hij pakt de badjassen van Iris en hemzelf, die bij de ingang van de zolder hangen, geeft die aan Iris en Lotte en gaat hen voor naar het zitje in een hoek van de zolder. Eerst schenkt hij voor alle drie een glas water in. Dan geeft hij beide dames een print van de brief aan zichzelf.
“Ik wil graag dat jullie dit heel aandachtig en in stilte lezen, en ook stil blijven als je het gelezen hebt. Ik zal er daarna nog het een en ander over zeggen. Ik reken erop dat jullie nooit met iemand buiten deze kring over de inhoud van deze tekst zullen praten.”
Iris en Lotte kijken hem allebei met een verbaasde blik aan, maar als hij daar niet op reageert beginnen ze te lezen. Na lezing is de blik waarmee ze hem aankijken zo mogelijk nog verbaasder en ze hebben allebei duidelijk moeite om niet te gaan praten.

Hij neemt een paar slokken water, draait zich om zodat hij hen niet langer hoeft aan te kijken en steekt dan van wal.
“Door deze brief aan mezelf te schrijven ben ik erachter gekomen dat ik de onzekerheid en de angsten die ik op dit moment ervaar zeer waarschijnlijk over mezelf heb afgeroepen tijdens de ontmaagding van Lotte. Bij de eerste aanraking en steeds als ik haar even losliet en weer verder ging met masseren, rilde ze even.
’s Nachts in bed zag ik in mijn dromen weer kraakhelder hoe Iris als door een wesp gestoken reageerde op mijn allereerste aanraking, bij haar ontmaagding twintig jaar geleden. Ik voelde ook dezelfde misselijkheid opkomen als later die avond. Het maakte me duidelijk dat ik me nooit had mogen inlaten met Lottes ontmaagding. Weliswaar is zij niet minderjarig en bestaat tussen ons niet de machtsrelatie leraar-leerling, maar is het geen onvolkomenheid in de wet dat seks tussen twee personen die zoveel in leeftijd verschillen niet verboden is? Dat ik anonimiteit eiste bewijst toch al dat ik vooral gericht was op mijn eigen geilheid en genot, en me schaamde voor mijn verouderende lichaam. Als Lotte me zou zien, of me zou googelen als ze mijn naam of adres wist, zou ze natuurlijk weigeren zich aan mij te tonen en aan mij over te geven.
‘Het gaat om voelen, je moet je daar volledig op kunnen concentreren en niet afgeleid worden door wat je ziet’ was de smoes die ik Iris influisterde en die zij voor mij op Lottes mouw speldde.”

Hij neemt nog een paar slokken water en weerhoudt de dames er met een handgebaar van om nu al te reageren.
“Door alles een keer uitgebreid op te schrijven realiseer ik me nu ook dat Iris vaak bij mij gebiecht heeft en daarbij passende straffen geïncasseerd, terwijl ik die procedure zelf nooit heb doorlopen. Alsof ik dat niet nodig zou hebben.
Dus lieve Iris, ik had jou nooit mogen slaan en zeker niet mogen penetreren toen je daar in dat vakantiehuisje op mijn bed was gaan liggen. Je was een van mijn leerlingen en minderjarig. Dat je uitdagend gedrag vertoonde doet absoluut niet ter zake. Dat gedrag was misschien wat extreem, maar paste bij je leeftijd. Ik bied je mijn diepe excuses aan en vraag je mij daarvoor te straffen.
Vervolgens Iris, maak ik je mijn excuses voor hoe ik je bespeelde in de periode tot aan je schoolexamen. Dat ik je wat extra hielp met wiskunde en een aantal andere vakken was niet verkeerd, maar had op school, in het zicht van anderen moeten plaatsvinden en niet hier bij mij thuis. En het had al zeker niet steeds in bed mogen eindigen. Je was nog steeds mijn leerling en nagenoeg de hele periode ook nog steeds minderjarig. Wil je me ook hiervoor straffen?

En dan Lotte. Iris heeft je al haar excuses aangeboden voor je eerste sekservaring, maar als ik er niet aan had meegewerkt, heel bewust en volkomen vrijwillig, was het niet gebeurd. Je bent geen leerling van me en je bent ook niet minderjarig, maar ons leeftijdsverschil is te groot. Dat ik me daar terdege van bewust was toont mijn blinddoek-eis al aan. Maar het idee maakte me geil en ik liep, zoals men dan zegt, mijn lul achterna. Het spijt me dat ik opnieuw mezelf niet in de hand had, ik bied je daarvoor nederig excuses aan en vraag je me daarvoor te straffen. Ik beloof je tegelijkertijd dat ik je brief zal versnipperen en als niet verstuurd zal beschouwen.”

Aan het eind van zijn biecht gekomen trekt hij, met zijn rug nog steeds naar de dames gekeerd, al zijn kleren uit en legt zijn handen op zijn achterhoofd. Dan draait hij zich langzaam om en toont de voorkant van zijn lichaam aan de dames. Vooral natuurlijk aan Lotte, want Iris kent zijn lichaam door en door, zodat ze kan zien dat zijn lichaam er voor een zeventiger misschien nog best goed uitziet, maar toch ook al de nodige verouderingsverschijnselen vertoont.

Iris en Lotte overleggen fluisterend, staan dan op en halen het een en ander uit een ladekast. Ze vragen hem naar de plek te komen waar ze hem, na het omdoen van pols en enkelboeien als een letter X kunnen vastzetten. Zodra hij weerloos in die houding staat beginnen ze hem elk met een strokenzweep te bewerken, terwijl ze langzaam rondjes om hem heen lopen. Ze raken hem overal en in het begin valt hun slagkracht goed te verwerken, maar ze voeren de kracht waarmee ze slaan al gauw op en concentreren hun slagen ook steeds meer op zijn pik en zijn ballen, wat hem veel pijn doet en wat hij niet zonder gekerm kan incasseren.

Net voordat hij wil opgeven stoppen ze met slaan. Iris blinddoekt hem en fluistert in zijn oor “dat lijkt me eerlijk, Lotte en ik waren ook geblinddoekt toen we ontmaagd werden.”
Bij die woorden gaat een koude rilling door zijn lijf. Hij heeft al een vermoeden wat er gaat gebeuren. Iris kocht ooit een fors uitgevallen voorbinddildo. Hij had het gebruiken daarvan altijd geweigerd, wat natuurlijk niet eerlijk was omdat hij wel regelmatig van Iris verlangde dat ze haar kontje aan hem aanbood.
Hij voelt hoe de dames hem samen voorbereiden. Twee handen trekken zijn billen uit elkaar. De vingers van een derde hand maken hem met glijmiddel makkelijker toegankelijk. Als na een poosje twee vingers samen makkelijk in en uit glijden komt het moment dat de flink dikkere dildo voorzichtig naar binnen wordt geduwd naar een punt waar vingers niet kunnen komen.
Hij voelt hoe Iris zich aan hem vastklampt, neukbewegingen begint te maken en het tempo van in en uit stevig opvoert. Hij vermoedt tenminste dat het Iris is, afgaande op waar hij haar borsten op zijn rug voelt. Omdat de dames hem goed voorbereid hebben en niet karig geweest zijn met glijmiddel kan hij de pijn verdragen, maar hij ervaart het toch als uiterst onaangenaam en is dan ook blij als het voorbij is.
De blinddoek gaat af en de dames beëindigen hun strafexpeditie door met hun handen los te gaan op zijn billen. Ze nemen elk met twee handen één bil voor hun rekening en leggen zichzelf geen beperkingen op wat betreft kracht en tempo. Hij ervaart het als pijnlijker, maar op de een of andere manier toch beter te verdragen dan de dildo.

Als ze stoppen, dragen zijn benen hem niet echt meer. Hij hangt aan zijn armen, zijn hoofd hangt naar voren en hij snuift en snottert.
Iris begint achter hem knielend zijn enkelboeien los te maken. Lotte staat voor hem om de polsboeien los te gespen, maar legt eerst haar wang tegen de zijne en fluistert in zijn oor
“Ik wil niet dat je mijn brief verscheurt. Ik wil dat je mijn verzoek inwilligt. Nu nog meer dan toen ik die brief schreef.”
En dan, met zijn wang nog tegen die van Lotte, begint hij te huilen, hartverscheurend te huilen. Met veel gesnotter en dikke tranen. Hij huilt nooit, in ieder geval sinds zijn kindertijd niet meer. Zelfs toen zijn vrouw overleed huilde hij niet. Tijdens zijn toespraak bij de crematie moest hij vier of vijf keer even stoppen vanwege een brok in zijn keel en prikkende ogen, maar echt huilen deed hij niet.
Nu kan hij niet stoppen. Hij huilt om zijn veel te vroeg overleden vrouw, om het verlies van zijn baan, omdat Iris naar het buitenland gaat, om het feit dat hij geen kinderen kon krijgen, om de aan verkrachting grenzende eerste keer van Iris en het feit dat hij daarna gewoon seks met dit minderjarige meisje bleef hebben en er schieten nog veel meer dingen door zijn brein die hij niet of anders had moeten doen.

Geschrokken maken Iris en Lotte hem verder los en leiden hem met de nodige moeite weg van de zolder, de trap af en naar zijn eigen slaapkamer. Ze gaan samen met hem op bed liggen. Iris legt haar naakte lijf tegen zijn rug en Lotte het hare tegen zijn borst. Hun warmte brengt hem langzaamaan tot rust. Zo goed dat hij in slaap valt.
Als hij wakker wordt zit Iris aangekleed op een stoel naast het bed. Lotte is naar huis. Hij voelt zich herboren, sterk, zeker en vol energie, ondanks het feit dat hij de gevolgen van de straf nog wel een paar dagen zal voelen. Hij bedankt Iris en geeft aan dat ze hem nu rustig alleen kan laten.
Zodra ze vertrokken is, staat hij op, gaat aan zijn bureau zitten en tikt een briefje aan Lotte:

Lieve Lotte,

Ik voel mij vereerd dat je mij als je mentor wilt aanstellen. We kunnen praten over alles wat jij belangrijk vindt. Ook over seksualiteit wat mij betreft. Het lijkt me wel beter dat je voor de praktijk rond dit specifieke onderwerp op zoek gaat naar iemand die qua leeftijd beter bij je past.

Groetjes,


Zo in z’n eentje achter zijn bureau meent hij die laatste zin wel, maar hij weet ook heel goed dat hij opnieuw en onmiddellijk zal zwichten als Lotte daar ruimte voor biedt, want soms voorspellen gebeurtenissen uit het verleden wel degelijk feilloos het handelen in de toekomst.
Hij print het briefje uit, ondertekent het en zet zijn 06-nummer erbij. Dan kunnen ze in het vervolg makkelijker berichtjes uitwisselen. Dit bericht zal hij nog aan Iris meegeven.
Met haar moet hij trouwens ook nog in gesprek, want denkend aan Lotte schoot net door zijn hoofd dat Iris haar misschien wel heel doelbewust in zijn richting heeft geduwd om haar rol in zijn leven over te nemen. Zo’n manipulatieve actie past goed bij de Iris uit 5- VWO, die ze vast niet helemaal ontgroeid is.
Als die gedachte klopt, geeft hem dat aan de ene kant een warm en dankbaar gevoel. Aan de andere kant, haar biecht die middag was dan niet oprecht, wat een goede aanleiding is voor een sprankelende afscheids-strafsessie.

Hij appt Iris: Wil graag met je napraten over sessie van vanmiddag. Kom morgenavond bij me.

Hij glimlacht bij de ideetjes voor de invulling van die avond, die gelijk bij hem opborrelen. Hij heeft er nu al zin in.


© SubAdoration, aug 2023


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: