home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Artie


  Bevlogen lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zaterdag 12 augustus 2023 - 10:43 pm:       


Jenny


Een uit de hand gelopen grap
Jenny is een paar maanden geleden gestopt met roken. Dat gelukt vooral omdat haar vriend Danny haar een aantal malen streng gestraft heeft omdat ze toch rookte. Hij legde haar over de knie voor een stevig pak op haar billen. Ook werd ze gestraft met een Spaans rietje.

zie “Prelude” deel 5 van de serie “Stopoktober”


Jenny vertelt:

Laatst is mij nog eens heel duidelijk gemaakt dat roken een teer onderwerp voor Danny is. Ik had met opruimen nog een sigaret gevonden en wilde een grapje met hem uithalen. Hij zat in zijn werkkamer. Ik stak de sigaret tussen mijn lippen en liep er mee naar Danny. Ik had ook een aansteker in mijn hand. Hij zag mij met de sigaret en de aansteker en had in no-time het Spaanse rietje in zijn handen. Waar hij dat ding zo gauw vandaan had weet ik niet. Het leek wel goochelen Hij liet het door de lucht zoeven. Het was alsof ik dat kreng al op mijn billen voelde. Ik schrok mij rot en wist niet hoe snel ik die sigaret bij het restafval moest gooien. Danny riep mij terug. Zijn stem was dreigend. Een beetje bang liep ik langzaam terug naar hem. Het rietje was gelukkig weer weg.

Hij zei streng: “Ik ben mij rot geschrokken. Als ik jou met een sigaret in je mond zie, denk ik dat je weer begonnen bent met roken. En dat voor mij verborgen hebt gehouden. Bovendien vergroten dit soort acties de kans dat je weer gaat roken. Dus je schoenen, je broek en je broekje uit. Trek je korte half wijde rode rokje aan en een paar slippers. Daarna ga je daar met je neus in de hoek staan. En met je handen op je rug. Hiervandaan kan ik dan zien of je goed blijft staan. Als ik over mijn schrik heen ben zal ik beslissen wat ik met je ga doen. Vooruit meteen doen. Als je niet opschiet heb ik het rietje zo weer bij de hand. En dan… “

Ik ging heel vlug naar de slaapkamer en verklede mij. Daarna ging ik heel geschrokken en gehoorzaam in de hoek staan. Danny ging door met zijn werk. Het rokje reikte tot net over mijn billen. Met het lopen speelde de lucht aankondigend langs mijn billen en en tussen mijn dijen. Wat zo’n stom stukje stof je toch een gevoel van veiligheid kan geven. In de hoek staande begon ik mij af te vragen wat voor straf ik zou krijgen. Ik vond eigenlijk dat ik geen straf verdiend heb. Zo’n grapje kan toch wel. Ik heb die sigaret toch niet aangestoken.

“Danny, lieve schat van mij”, begon ik met een lief stemmetje, “waarom moet ik in de hoek staan. Ik heb toch niet gerookt.”
“Is het echt waar dat je niet al eerder hebt gerookt? Ik wil een eerlijk antwoord. Als ik er later achter kom dat je toch gerookt hebt, krijg je drie vrijdagen achter elkaar met het rietje en daarna nog over de knie. Nu wat is je antwoord?
“Ik heb echt niet meer gerookt, lieve Danny. Ik wil dat ook niet meer” zei ik angstig.
“Dan krijg je ook niet met het rietje. Maar ik weet nog niet welke straf je krijgt.
Netjes rechtop staan en je mond houden. Anders wordt je straf zwaarder! Als ik met dit werk klaar ben, merk je wel hoeveel straf je krijgt.”
Ik ging nog netter in de hoek staan, mijn handen op mijn rug en hield verder mijn mond. Ik vond nog steeds niet eerlijk dat ik een pak slaag ga krijgen, ook al heb ik hem laten schrikken. Ik kon dat toch niet weten. Ik had zin om weg te lopen, maar dat dorst ik niet. Als ik gehoorzaam blijf staan valt het misschien mee. Als ik wegloop krijg ik subiet met het rietje.

Eindelijk was hij klaar, liep de kamer in en ik hoorde dat hij een stoel pakte.
“Kom maar Jenny” zei hij zacht.

Ik draaide mij om en liep naar hem toe. Pas toen zag ik dat hij het rietje nog bij de hand had en er een kussen op de leuning van de bank lag. Hier lag ik overheen toen ik de laatste keer met het rietje kreeg.
“Waarom heb je dat rietje nog de bij de hand”, vroeg ik angstig, “en waarom heb ik eigenlijk straf verdiend?”
Hij antwoordde: “Misschien heb ik dat straks nog nodig”. Hij pakte mij en legde mij over de knie. Mijn rokje ging omhoog en zijn linkerarm ging stevig om mijn middel. Zijn ander hand streelde over mijn blote billen.
Ik huiverde, zijn opmerking over het rietje had de spanning, over wat mij te wachten stond nog doen toenemen.
Daarna ging zijn harde rechterhand omhoog hand omhoog. Ik trok mijn billen samen en riep: “Nee Danny niet slaan. Ik wil het niet.”
“Stoute meiden die willen, krijgen voor hun billen”.
Klits, klets, klandere ging het van de en bil op de andere. Wel minder hard als hij mij normaal straft. Mijn billen gloeiden wel maar eigenlijk viel het wel mee. Daarna kwamen een stel veel hardere. Ik trappelde met mijn benen en riep:
“Niet zo hard! Dit heb ik niet verdiend. “
“Ik bepaal wel of je dit verdiend hebt” zei hij streng. En geen brutale opmerkingen meer of je krijgt echt hard. Zo hard dus!”
Er volgde zes keiharde klappen op iedere bil.
Ik riep in paniek: “Lieve Danny, ik zal niets meer zeggen, niet zo hard meer alsjeblieft!”
Ik hijgde, kronkelde en trappelde wild met mijn benen. Wat kan dat joch toch hard slaan. De tranen liepen over mijn wangen. Daarna ging hij gelukkig zachter door. Even later stopte hij en liet zijn hand op mijn gloeiende billen rusten.
Hij trok mij overeind en zette mij op zijn schoot. Mijn arme pijnlijke billen gloeiden. Echt veel pijn deden ze niet.
Hij drukte mij tegen zich aan en begon mij te zoenen. Ik sloeg mijn armen om zijn hals en liet hem zijn gang gaan. Liever op schoot dan erover dacht ik nog. Zijn hand deed mijn dijen iets uit elkaar en streelde erover. Vervolgens ging zijn hand tussen mijn dijen richting mijn kutje. Ik deed mijn dijen iets uit elkaar en voelde zijn vingers langs mijn lipjes gaan. Met dat korte rokje en geen broekje aan kon hij overal bij. Ondanks mijn warme, tintelende billen voelde mij opgewonden worden.
“Meer straf krijg je niet, Jenny,” zei hij zacht. ”Ik ben nu wel over mijn schrik heen. Doe dit nooit meer. Anders krijg je wel met het rietje.”
“Ben je echt zo geschrokken?” vroeg ik voorzichtig, “of wilde je mij alleen graag over de knie leggen en op mijn blote billen slaan?”
“Ik ben mij rot geschrokken en heb eerst gewacht tot ik over mijn schrik heen was, voor ik je over de knie legde. Anders was het onbeheerst gegaan en had ik je misschien veel te hard geslagen.”
“Dan heb ik er wel vrede mee dat je mijn billen goed warm geslagen hebt. Ik zal het nooit meer doen. En er zijn bij mijn weten geen sigaretten meer in huis. Deze ene vond ik bij het opruimen.”
Mijn mond vond de zijne en een lange tongkus volgde. Hij trok mijn bloesje uit, nam mijn in zijn armen en …

Artie


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: