home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Maleywetsj


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op donderdag 05 januari 2023 - 05:15 pm:       


Gangbang


Voor gebruik tot misbruik
Het is 27 december. Als het goed is een dag dat je eventjes niets hoeft na alle feesten en verplichtingen van de kerst. Maar niet voor ons. We hebben een sappig toetje. Een gangbang bij Partyplayers in Lelystad. Mijn onderdanige, geile slet is gek op gangbangs. Ze kan niet genoeg pijpen en pikken aftrekken, terwijl ze wordt geneukt. Hoe meer, hoe beter. Hoe langer, hoe beter. Hoe brutaler, hoe beter. Gebruikt worden tot misbruik aan toe, dat is wat zij wil. Van mijn slet verwacht ik dat zij zich aan die mannelijke driften en lusten onderwerpt. Hoe anoniemer, hoe onpersoonlijker, hoe beter. Ik heb de regie door haar naar een club mee te nemen. Zij krijgt de opdracht om zich ter beschikking te stellen. De club biedt de gelegenheid van overdadig mannelijk libido, dat zich wil bewijzen. Ik breng dat bij elkaar en het resultaat is een spetterende gangbang van niet te beteugelen driften en lusten. Behalve de regie wil ik haar ook bezitten. In dat gewoel zal ik haar opeisen en haar nemen.

We zitten aan het ontbijt. Ze zit er wat hopeloos bij.
“Hoe gaat het?” vraag ik.
“Waar beginnen we aan”, antwoordt ze, “ik ben toch gek om me in zo’n gangbang te storten.”
Deze twijfels ken ik van haar. Dat zijn goede voortekenen. Hoe meer ze er tegen op ziet, hoe groter straks de ontlading. Alle reden om wat olie op het vuur te gooien.
“Je bent ook hartstikke gestoord,” zeg ik, “er moet echt een steekje aan je loszitten om je aan een stel overgeile mannen aan te bieden. Hoeveel zullen het er zijn? Vijf? Nee, ik denk wel meer. Minstens tien.”
Ze krimpt in elkaar.
“Je gaat toch wel op me passen hé? Je laat me toch niet alleen met die mannen?”
Angsten gaan met haar aan de haal. Totaal geen reden voor in een gemoedelijke club als Partyplayers. Maar ja, nuchter denken is er met zo’n vooruitzicht voor haar niet bij. Helemaal goed hoe het gist en kolkt bij haar. Zo wil ik haar hebben. Willoos en geil.
“Ik heb je toch nooit in de steek gelaten schatje?”

In onze relatie, beter onze SM-relatie, is SM altijd aanwezig. Soms sluimerend, dan weer manifest als het komen en gaan van de golven van de zee. Het kan ieder moment opduiken. Een gesprek dat een onverwachte wending neemt. Mijn slavin die opeens op haar knieën wordt gedwongen om mij te pijpen. Thuis, buiten, waar dan ook. In de bescherming van het donker of in het zicht door het licht van de dag. Anytime, anywhere.
Doorgaans is dat iets tussen ons, maar soms ook met anderen. Het begint met het einde van onze laatste uitspatting. De stilte na het nagenieten roept om nieuwe initiatieven.
Ik bepaal wat we gaan doen. Ik put uit onze avonturen en gesprekken daarover. Ik weet wat haar bevalt, haar opwindt, waarnaar ze verlangt. Maar ook waartegen ze opziet, wat ze lastig vindt. En wat haar tegen staat, wat ze niet wil. Dat gaat in mijn grote mixer samen met al mijn voorkeuren en allergieën met als resultaat een nieuw plan. Natuurlijk ga ik haar niet meteen de ins en outs vertellen. Ze zal het in eerste instantie moeten doen met een vrij te houden datum. Nieuwsgierig als ze is zal ze proberen er achter te komen wat we gaan doen. Teveel nieuwsgierigheid is ongepast en zal ik bestraffen. Geleidelijk geef ik meer prijs. De kunst is de spanning maximaal op te bouwen. Timing is alles. Niet te vroeg, maar ook niet te laat haar stukjes van de puzzel geven.
Het is één groot ritueel, dat we iedere keer herhalen. Een fantastisch, geil en opwindend ritueel. De kat die met de muis speelt.

We zijn op weg naar Lelystad en passeren de Hollandse brug over het Gooimeer. Ze vroeg wat ik wilde dat ze aan deed. Daarover hoefde ik niet na te denken. Ik wil een outfit die haar beschikbaarheid op pregnante wijze toont. Dus tieten, kut en billen naakt. Maar ook een outfit, die haar iets ongenaakbaars geven, iets van distantie. Iets dat haar trots uitstraalt. Iets, dat de mannen tart en hen tot het uiterste drijft. Hen zover brengt dat ze als de Minotaurus haar willen verslinden.
“Lange laarzen, corset, lange handschoenen en je collar. Alles zwart en leer vanzelfsprekend,” luidde mijn antwoord.

Onze laatste uitspatting was eigenlijk in het water gevallen. In november had Wim, een bevriende dominant, een gangbang georganiseerd. Hij had een stel vrienden uitgenodigd. Mijn inbreng was mijn slet. Één vrouw en zes man, dat moest toch een succes worden. Maar dat werd het niet. De gangbang kwam niet op gang. Het werd geen feest waarin Wim, zijn vrienden en ik erop los neukten en zich door mijn slet lieten pijpen tot ze erbij neerviel. Eros liet het afweten. Al met al een wat teleurstellende ervaring. Dat moest dus over, dat moest beter. Veel beter.
Bij het zoeken naar mogelijkheden viel mijn oog op een gangbang bij Partyplayers in Lelystad. Dat was wat ik zocht. En de datum, dinsdag 27 december, kwam ook prima uit. Midden in de kerstvakantie. Dus ik zei haar de datum te blokken.
Een week geleden informeerde ik haar verder over mijn plannen. PartyPlayers, Lelystad. Ja, dat kende ze wel, daar waren we eerder geweest, dat was vertrouwd. Gangbang. Dat was nieuw. Dat was minder bekend terrein. Vrouwen die zich aanbieden voor meer mannen. Mannen, veel mannen, die erop rekenden dat de vrouwen beschikbaar waren. Waar het nog het meest aan deed denken waren de feesten met seksslavinnen in de Circle in Schoten, vlak boven Antwerpen. Maar dat bestond – jammer genoeg - niet meer. Wat kon je in Lelystad verwachten. In de Circle was het best heftig. Maar hier? Vragen, vragen en nog eens vragen. Onzekerheid die knaagt. De spanning die omhoog schiet ... bij haar.

We rijden Lelystad binnen.
“Als er nou maar drie auto´s staan, dan gaan we toch niet naar binnen?”
Die vraag had ze de afgelopen dagen al vaker gesteld. Waarom zou je niet gaan als er maar drie gasten zijn. Misschien is dat wel een prima match. Maar één manier om achter te komen.
“We zien wel,” mompel ik, “het komt goed.”

Als we de club naderen zien we heel veel auto’s staan. Zoveel als we nog nooit hebben gezien. Geen gebrek aan belangstelling. Zeker geen gebrek aan mannelijke aandacht voor de gangbang.
Ik parkeer.
“Ik lijk wel gek”, zegt ze, “wil je dit echt?”
“Als je dat wilt, dan kunnen we het laten voor wat het is. Dan gaan we naar huis. Dan hoef jij niet voor de leeuwen.
Maar weet je wat het me jou is? Als ik dat zou doen, dan zou je teleurgesteld zijn. Dat wil je zeker niet. En ik ook niet. Maar je wilt er ook niet heen. Je vindt het doodeng. En straks, als je eenmaal al die leeuwen van je lijf moet houden, dan vind je het een groot feest.
Maar dat kun je je nu niet voorstellen. Nu vind je het eng en wil je er niet heen. Je wilt er niet heen, maar je wilt ook niet, dat we er niet heen gaan. Kortom je weet niet wat je wilt.
Daarom ben je dan ook mijn slavin en slet. Ben ik je Meester om je te leiden. En die Meester zegt tegen je dat we gaan. Now, maintenant, jetzt, nu. Partyplayers. En jij gaat je als een voorbeeldige slet en slavin gedragen. Begrepen?
“Ja …” stamelt ze.
“Ja wat?” zeg ik dreigend.
“Ja Meester.”
We gaan op pad. Ik ken haar zo goed. Maar wat wil je, na tien jaar.

De ontvangst is aller hartelijkst.
Het omkleden verloopt minder gemakkelijk. In de kleedruimte lopen een paar mannen die snel doorhebben met een bijzonder vrouwelijk exemplaar te maken te hebben. Daar kunnen ze hun ogen niet van afhouden. Mijn slavin voelt zich er ongemakkelijk bij en begint te morren. Ik vind dat ze niet moet zeuren en dat die mannen best mogen kijken. Vanavond staat wel meer te gebeuren dan wat nieuwsgierige kerels. Ze zou zich gevleid moeten voelen en ik negeer haar gemor. Ze zoekt een hoek van de ruimte voor dekking, die ze deels vindt. De mannen laten zich niet uit het veld slaan en kleden haar uit met hun ogen, voor zover ze dat zelf niet doet. Ik vind het helemaal wel grappig.
Ze is niet tevreden over haar corset. Het zit te ruim en moet worden aangetrokken. Ze vraagt of ik dat wil doen. Natuurlijk wil ik dat. Het is wel het nodige gepruts met de veters, maar na wat pogingen heb ik het door. Ik trek het corset zo strak mogelijk. Haar tieten worden naar boven geduwd. Het effect is geil en groots.

Naar de bar om de sfeer te proeven. Ze wil een gin tonic, die ik voor haar haal. Als ik op de bestelling wacht, kan ik haar in me opnemen. Ze ziet er onweerstaanbaar uit in zwartleren laarzen over de knie, zwartleren handschoenen over de elleboog, zwartleren corset en zwartleren collar. Tieten naakt, kut naakt, billen naakt. Een en al geilheid en beschikbaarheid.
Ik ben niet de enige die naar haar kijkt. Ik tel zo zes, zeven man die haar in het vizier hebben. Die weten dat ze niet is gekomen om alleen maar een drankje te drinken. Een geile slet, die vraagt om aandacht, om goed gepakt te worden, om een stevige beurt te krijgen.
De gin tonic doet zijn werk en verdooft haar zenuwen. We babbelen wat. Over de vorige keer dat we hier waren. Dat ze van mij alleen de club moest verkennen om mannen te versieren. Ik wil dat ze dat nu weer gaat doen. Dat het vanavond voor haar wel heel simpel is omdat de regels van het spel niet duidelijker kunnen zijn: gangbang, gangbang en nog eens gangbang. Ze protesteert. Ik moet bij haar blijven, want anders voelt ze zich onveilig. Ze maakt het me niet ongemakkelijk en ik raak geïrriteerd. Wat zit ze nou toch te jammeren en te lamenteren? Wat wil ze nog meer dan deze avond die haar op het lijf is geschreven. Ik slik mijn irritatie weg, want die kan alles verpesten. Ik herhaal mijn opdracht en zeg dat ik in de buurt zal blijven. Soms kom ik handschoenen tekort om dit katje aan te pakken.

We lopen door de gangen. Ik loop achter haar. Achter mij zes, zeven man. We passeren het restaurant. Even verder een kamer met drie mannen en een vrouw. Ze loopt door. De darkroom laat ze ook voor wat het is. Nog meer kamertjes. Ook die vindt ze niet interessant. Verder, totdat we in een grote ruimte komen. Ik zie haar blik blijven rusten bij een ruim bed in de hoek. Ze twijfelt. Ik niet. Ik weet dat dit het voor haar is. Goed in het zicht voor iedereen die het wil zien. Exhibitionistische slet die ze is. Het ontbreekt er alleen maar aan dat het bed niet midden in de kamer staat met spiegels aan het plafond. Ik dirigeer haar op het bed. Onmiddellijk stellen de mannen zich op aan de zij- en achterkant. Een paar halen hun pik tevoorschijn, trekken er aan, klaar voor actie. Als een prooi zoekt ze veiligheid door verder op het bed te kruipen, weg bij de mannen aan de zij- en achterkant. Alsof dat gaat helpen. De mannen twijfelen en durven niet aan te vallen. Een sur place bij een gangbang. Om in te lijsten. Hoe lang? Vijf, tien seconden? Misschien vijftien. Zij breekt de ban door een van de mannen naar haar toe te trekken. Dan is het hek van de dam.

Het is een orgie. Ze ligt op haar rug. Een man zit op zijn knieën en neukt haar. Regelmatige harde stoten. Haar benen wijd en hoog. Aan de zijkant zit een man die ze pijpt. Haar hand om zijn pik om zijn bewegingen te controleren. Aan de andere kant nog een man, die haar buik, tieten en hoofd streelt. De anderen langs de rand kijken toe. Wachten op hun beurt. Sommigen trekken hun pik stijf. Het gewoel nodigt uit om meer en meer.
De man die neukt komt in heftig vaarwater. Hij snuift en kreunt. Zijn tempo gaat omhoog. Hij stoot harder, wil dieper. Dan brult hij en komt klaar. De slet heeft hem gebracht waar hij heen wilde. Hij maakt ruimte. De man aan de zijkant schuift achter haar, doet een condoom om en begint haar een beurt te geven. Geen rust voor mijn slet. Helemaal goed. Pak haar.
Op de vrijgekomen plek schuift een ander in. Met haar vrije hand zoekt ze zijn pik om aandacht te geven. Ze bouwt op door ook zijn ballen te masseren, zijn buik, zijn benen. En weer terug naar zijn pik, in hoogste staat van paraatheid. De man raakt zichtbaar opgewonden. Ondertussen neukt de man achter haar er stevig op los. De man aan de andere kant haalt zijn pik uit haar mond. Hij trekt zich af en in korte tijd spuit hij over haar tieten. Helemaal goed, spuit haar onder, die teef, die slet. Ze kan niet genoeg sperma over haar heen krijgen.
De orgie trekt bekijks. Mannen en stellen die langslopen blijven hangen. Het wordt drukker. De energie spat er af. Als de neukende man zijn hoogtepunt heeft bereikt eis ik mijn plek op. Ik doe een condoom om. Dat dempt het gevoel, zodat ik langer van haar kan genieten. Ik neuk mijn slet zoals ik haar wil hebben. Nog een man die over haar spuit. De teef! Ze kan er niet genoeg van krijgen. Weer een ander, die ook gepijpt wil worden.
Ze krijgt geen kans om zijn pik te grijpen. Hij wil regie. Hij buigt zich over haar heen en zij kan zich alleen maar oraal aan hem overgeven. Ik voel me de koning van het universum als ik haar zo pak. Mijn slet, die van alle kanten wordt gebruikt. Die niet genoeg kan worden gebruikt. Het hoofdnummer voor mij.
En zo gaat het door en door. Mannen die haar neuken, mannen die ze pijpt, mannen die ze aftrekt, mannen die haar strelen, mannen die zij streelt, opwinding, verlangen, passie, geilheid, ejaculaties. Een kolkende poel die pas tot rust komt als het aanbod van mannen is opgedroogd. Haar tieten zitten onder sperma, dat ik uitwrijf over haar gezicht. Ze kijkt me met grote ogen aan. Kan niet geloven dat ik dat doe. Het is opwindend, geil, goor en vernederend tegelijkertijd.
Het gepaste loon voor een slet en teef als zij is.

Tijd voor een time out. Innig tevreden vleit ze zich op een bankje in de bar. Glimlach van oor tot oor. Voldaan en loom. We babbelen wat. Een man komt bij ons staan en maakt een praatje. Zij heeft geen idee of hij bij de gangbang was. Ik eerlijk gezegd ook niet. Maakt niet uit. Ze vraagt aan mij of ze de jongen mag versieren. Echt iets voor haar om iemand zo te verrassen. Om de rollen om te keren. Dat lolletje kan ik mijn slavin niet ontzeggen, dus geef ik toestemming. Ik maak plaats.
“Kom jij eens naar me toe” zegt ze tegen de jongen.
Dat hoeft ze geen twee keer te zeggen. Met een grote lach gaat hij op haar voorstel in.

Ik laat ze alleen om haar alle ruimte te geven. Dat geeft mij alle gelegenheid om rond te kijken. Naar de SM-kelder, altijd de moeite waard. Een vrouw ligt in een swing. Er staan een man of acht om haar heen. Een van hen neukt haar. De anderen kijken toe. Het gaat er rustig aan toe. Alsof ze in het ziekenhuis ligt en wordt behandeld. De man komt klaar en maakt ruimte voor de volgende, die braaf op zijn beurt heeft gewacht. De vrouw ligt er vrij onbewogen bij en kijkt toe alsof ze een van de toeschouwers is. De volgende man is inmiddels druk doende haar te nemen, ordelijk, georganiseerd. Ik verbaas me dat het zo ook kan. Ik mis rauwheid, passie, beestachtigheid.

Mijn slet heeft inmiddels een plannetje met haar Cupido gesmeed. Een trio, dubbele penetratie. Ze vraagt of ik er zin in heb, wat je mij geen twee keer hoef te vragen. Ze vindt in dezelfde zaal een bed omringt met spiegels. Helemaal geslaagd. Zij, schrijlings op me, ik liggend, laat haar kut over mijn pik zakken, haar anus vrij voor Cupido’s pik. Maar het loopt anders. Een nieuwe meute heeft zich verzameld en krioelt om haar heen. Geen kans op een trio. Minstens een kwintet.
Maar van de dubbele penetratie komt weinig terecht. Ik wil dat zij als een hond wordt geneukt en maak ruimte. Dat is meteen raak, terwijl ze ook pijpt.
Het is ongelofelijk geil om te zien. De ene na de andere die haar neukt, de ene naar de ander die zij pijpt, mannen die voorsorteren en haar rug, haar buik strelen en haar tieten kneden. Ze maken haar helemaal gek.
Een van de mannen, die haar neukt, krijgt haar geheel in zijn macht. Weerloos kan ze zich slechts aan hem overleveren, hoe langer het duurt. Hij weet de tijd te rekken. Ze hijgt, kreunt en steunt omdat ze het amper kan volhouden. Maar de man weet van geen genade. Ze moet dieper en dieper. Ze moet alles uit zich halen om deze stier ter wille te zijn.
Mijn slet wil hem niet teleurstellen en gaat tot het uiterste. Zo brengt zij hem, geheel uitgeput, groot genot.

’s Avonds thuis wil ik dat ze hetzelfde aandoet als ’s middags bij PartyPlayers. De slet krijgt van mij geen rust. Ik hoef niet aan te dringen. Zo loopt ze de avond nog beschikbaar voor mij.
“Je was een elastiekje in je haar vergeten,” zeg ik tegen haar.
“Nee hoor, dat had je me niet gevraagd,” is haar antwoord.
Gooit ze het over die boeg? Nou dat zal ze weten.
“Een elastiekje in je haar is standaard. Dat is nodig om je gemakkelijk bij je te haar pakken en je hoofd te sturen bij het pijpen. Hoe vaak heb ik dat niet uitgelegd?”
“Nou, ik zou het niet weten …”
Ze zou het niet weten? Wat een komedie.
“Je scheert je kut toch ook glad. Dat hoef ik toch ook niet iedere keer te vragen.”
“Dat vind ik iets heel anders.”
Ze zit me gewoon te tarten. Of zie ik wat over het hoofd?
“En nu ga je je elastiekje omdoen.”
Ze gehoorzaamt.
En natuurlijk moet ze me pijpen. Ik grijp in haar haren om mijn pik zo diep mogelijk naar binnen te duwen, waarmee ze moeite heeft. Zo diep dat ze moet kokhalzen. Haar verdiende loon, de slet. Dan sleep ik haar naar bed en zet haar op handen en knieën. En neuk haar als een hond, zoals anderen die middag. Ik kijk op haar neer: gelaarsde benen, blote kont, corset, schouders, gehandschoende armen, hoofd. Een slet voor mij. Mijn slet. Ik neuk haar met lange trage halen. Haar kut staat in vuur en vlam. Ik sla haar op haar kont. Stevige tikken. Ze zal het voelen. Nog meer klappen. Ze kreunt en jammert. Zo wil ik het hebben. Haar kut nog warmer en natter, brengt mijn pik in uiterste staat. Ik verlies de regie. Ik wil dat ze pijpt. Ik wil dat ze onder wordt gespoten. Ik wil haar bezitten. Hier en nu. Mijn slavin, mijn slet. Zo kom ik op mijn hoogtepunt en stort haar vol.

De laatste dagen van het jaar zinderen na van onze escapade. Ik vraag haar wat ons bezoek aan Partyplayers met haar heeft gedaan.
“Euforie” noemt ze, “Zen, intense voldaanheid. Dit uitstapje komt in mijn top drie. Vlak na de sessies voor seksslavinnen in de Circle in Schoten. Die Belgen zijn nog wat brutaler. Geen moment werd je met rust gelaten. Dat had wel wat. Meer dan dat kon je niet als slet en seksslavin worden behandeld.”
Voor mij scoort ons bezoek ook hoog. Mijn wil om haar voor een horde hongerige, geile mannen te storten is geslaagd. Dat zij zich daar geheel aan zou overgeven is ook geslaagd, geheel zoals een geile slet betaamd. En dat ik haar daar in dat tumult kon nemen was ook OK. Een honderd procent score.
Hoewel …
Haar halsstarrigheid, toen ik haar de club instuurde? Ze ging echt te ver met haar protesten. Daarvoor krijgt ze alsnog een passende straf. Een sessie, staand, vastgebonden, naakt, benen wijd met spreidstang, armen vast aan het plafond, geheel beschikbaar voor mij en mijn zwepen. En die zal ze voelen.
Dat is wat ze zal ze zich zal herinneren ... wanneer ik haar volgende keer een soortgelijke opdracht geef.


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: