home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Verhalen Forum » Hoe verschillend tweelingzussen kunnen zijn }
« Vorig verhaal Volgend verhaal »

 

Een verhaal van:  
MartijnH78


  Beginnend lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zondag 20 november 2022 - 02:40 pm:       


Tweelingzus part 2


Hoe Bianca, haar tweelingzus Wendy en diens echtgenoot de eerste stapjes doen in de BDSM wereld
Een tijd geleden schreef ik een verhaal over een vergelding tussen 2 tweelingzussen. De hoofdpersonen in dit verhaal waren een filmmaker, zijn vrouw en haar tweelingzus. Zij staan ook weer centraal in dit nieuwe verhaal over de eerste stappen in de wereld van de BDSM.
Net als bij het eerdere verhaal zijn deze personen fictief.


We zitten bij Bianca die weer voor mij bezig is met de postproductie van mijn nieuwe film, nu over het verhaal van de Eftelingattractie Villa Volta.
“Kijk, wat ik nu gedaan heb is het volgende. Nu zie je nog het beeld van de Eftelingattractie maar als ik nu dit doe (terwijl ze aan een paar knoppen draait) dan zie je dat de gondels verdwijnen en het beeld van Hugo van de Loonsche Duinen die in zijn stoel in zijn woonkamer zit verschijnen terwijl het huis rustig blijft doordraaien.”
Ik sta verbaasd van de visual effects en editing die mijn schoonzusje aan deze film heeft toegevoegd en ik zie aan haar gezicht dat Wendy dat met mij eens is.
“Ik ben trots op je zus” zegt Wendy terwijl ze haar tweelingzusje een knuffel en een kusje geeft. “Je hebt het fantastisch gedaan!”
Ik zie Bianca helemaal glunderen, helemaal omdat haar zusje dit tegen haar zegt.

Dit geeft mij wel een goed gevoel want nog geen jaar geleden was alles anders. Wendy was toen ontzettend kwaad op haar zus door wat er in het verleden was gebeurd. Ze liep zich er enorm over op te winden wat natuurlijk niet gezond was omdat zij toen 4 maanden zwanger was. Uiteindelijk besloot ze dat Bianca daarvoor gestraft moest worden maar omdat Wendy toen dus zwanger was moest ik dit voor haar doen. Ondanks dat ik niet zoveel ervaring had in het geven van een stevig pak slaag (ik was eigenlijk meer een spankee dan een spanker) kwam dit uiteindelijk wel goed aan bij mijn schoonzus en dat bleek uiteindelijk ook de ommekeer in de relatie tussen de zussen. Natuurlijk moest er veel uitgesproken worden maar ik merkte wel dat de wil er van beide kanten wel was en gedurende de maanden die volgden groeiden de zussen steeds meer naar elkaar toe.
En nu, een jaar later, hoor ik Wendy een groots compliment geven aan haar zus voor het werk wat zij geleverd had.

Natuurlijk kan een compliment van mijn kant ook niet ontbreken.
“Helemaal mee eens! Dit was een moeilijke film maar je hebt er een waar kunstwerk van gemaakt!”
“Dank jullie wel! Dit doet mij goed. Ik hoop dat jullie dat nog steeds vinden als ik jullie straks de rekening hiervoor ga sturen” grapt Bianca.
We moeten alle 3 lachen.
“Wat denken jullie. Zullen we wat gaan drinken om dit succes te gaan vieren?”
Wendy en ik vinden dat een prima idee en terwijl Bianca haar apparatuur uitschakelt lopen Wendy en ik naar haar woonkamer en zetten wij ons neer op de bank waar ik een jaar geleden Bianca nog over de knie genomen had. Inmiddels is Bianca binnengekomen met de drankjes en samen proosten wij op onze nieuwe film.

We hebben het gezellig maar ik merk dat er toch iets met Bianca is. Want ik zie haar steeds nerveuzer worden. Op een gegeven moment besluit ik toch even te informeren.
“Bianca, is er iets? Je ziet er zo nerveus uit.”
Ik zie dat Bianca schrikt van mijn vraag. Toch zie ik dat ze al haar moed bij elkaar verzamelt om het geheim wat zij heeft aan ons te vertellen.
“Weet je. Nu ik jou weer op deze bank zie zitten waar ik een jaar geleden bij je over de knie gelegen had, voor een straf die ik zeer terecht verdiend had, merk ik dat ik het niet meer voor me kan houden.
Ik moet je eerlijk bekennen dat die straf natuurlijk heftig was maar dat ik het stiekem eigenlijk ook wel lekker vond en van dat pak slaag genoot.”
Ik zie de mond van Wendy wijd open vallen van verbazing want ja, dat was toch niet de bedoeling geweest van die straf maar voordat zij daarop kon reageren ging Bianca verder: “Dat pak slaag voelde echt als straf maar achteraf heb ik dat moment nog vaak gedroomd. Ik ben mij in die dromen gaan concentreren op de klappen die ik van je gekregen heb en dat voelde toen heel prettig. En eigenlijk wil ik hier wel iets mee.”

“Je bedoelt dat je een slavinnetje in de BDSM wereld wil worden?” vraagt Wendy.
“Ja dat bedoel ik. En dan het liefst jullie als mijn meester en meesteres. Zouden jullie dat willen?”
Wendy en ik kijken elkaar aan want dit hadden wij niet zien aankomen.
“Nou daar moeten wij nog wel even over nadenken,” zegt Wendy. “Dit is best heftig en het overvalt ons wel een beetje.”
“Snap ik en jullie hoeven ook niet meteen een antwoord te geven. Ik ben al blij dat ik het jullie heb durven te vertellen.”

Inmiddels zijn Wendy en ik weer thuis, nog een beetje in shock van wat Bianca ons zojuist had opgebiecht. Ik zie aan Wendy dat zij dit niet makkelijk vind.
“Wat moeten we hier nou weer mee? Aan de ene kant zou ik ook wel willen experimenteren op dat gebied maar met mijn zus….. ik weet niet of ik dat wel aan kan.”
“Ik snap wat je bedoelt maar er zit ook nog een ander probleem. Is jullie relatie alweer goed genoeg om dit aan te durven? Ik heb er ook niet zo heel veel verstand van maar ik had begrepen dat het in de BDSM wereld vooral om draait dat je elkaar blindelings moet kunnen vertrouwen en zijn jullie al zover? Nog geen jaar geleden kon jij je zus immers nog niet accepteren.”
“Er zijn natuurlijk wel de nodige ontwikkelingen geweest in onze relatie en zijn we naar elkaar toegegroeid. Ik denk wel dat mijn zus mij wel blindelings vertrouwt anders zou ze dit voorstel nu niet gedaan hebben.”
“Daar komt ook nog bij,” zeg ik, “dat zij niet alleen jou als meesteres wilt maar ook mij als meester en ik weet niet of die rol nou echt bij mij past. Sowieso ligt mijn interesse op dat gebied uitsluitend bij spanking en faceslapping en ben ik daarin meer de onderdanige dan de dominante partij. En daarbij: ik verdom het om mij helemaal in het leer te gaan steken”
“Ja dat weet ik lieverd. Maar wellicht kunnen we kijken of we hier een gulden middenweg in kunnen vinden.”

Het is inmiddels een paar dagen later en Bianca is op bezoek om te praten over de volgende film die zal gaan over het leven van de tweelingzussen. Nadat Bianca uitgebreid verteld heeft over haar avonturen in Australië waar zij haar cineografie studie gevolgd had besluit ze het onderwerp nog even ter sprake te brengen.
“En hebben jullie al nagedacht over mijn wens?”
“Zeker” zegt Wendy ”en we hebben het er uitvoerig met elkaar over gehad en wij willen dit een kans geven.”
“Maar er zullen van tevoren duidelijke afspraken gemaakt moeten worden,” voeg ik er wijselijk aan toe.
Ik zie Bianca helemaal blij worden: “Dit betekent heel veel voor mij.”
Waarna Bianca ons beiden om de nek vliegt.
We spreken af om alle afspraken op papier te zetten en een afspraak te maken voor een eerste sessie. Omdat wij natuurlijk 2 tienerdochters en een meisje van 10 maanden hebben zullen de sessies bij Bianca thuis plaatsvinden. Natuurlijk hebben wij dit ook met onze tienerdochters besproken omdat zij op de kleine moeten passen als wij met Bianca aan de gang gaan.

Een week later is het dan zover. Wendy en ik lopen naar Bianca haar appartement (wij zijn beiden wel wat gespannen want dit is voor ons ook de eerste keer dat wij dit gaan doen) en als ze open doet zie ik dat zij gekleed is in een schoolmeisjeskostuum (wat we ook als rollenspel hadden afgesproken). Wij spelen een schoolhoofd en haar lerares en Bianca speelt een ondeugend leerlingetje die duidelijk een lesje geleerd moet worden. We spreken af dat het spel zal beginnen zodra wij binnen zouden stappen.

Ik leef mij meteen in mijn rol.
“Zo Bianca. Je weet waarom wij hier zijn?”
Bianca knikt verlegen.
“Ja meester. Dat weet ik. Jullie hebben mij betrapt terwijl ik mij op het toilet zat te vingeren.”
“Precies,” zegt Wendy, zich ook helemaal inlevend in haar rol: “jij bent een sletje en wij zullen jou eens leren wat er met sletjes gebeurd. Wij zullen jou hier op passende manier voor gaan straffen. Wij gaan nu doen met jou wat wij willen.”
Ik heb inmiddels Bianca een paar handboeien om gedaan en voel met mijn hand onder haar rokje aan haar billen waarna ik met een flinke slag haar een klap op de billen geef. Ondanks dat het nu geen echte straf is, merk ik wel dat deze klap harder is dan destijds toen ik haar voor de vergelding over de knie had en dat was echt geen mild pak slaag. Het gezicht van Bianca trekt weg van de pijn maar ik voel dat ze enorm geniet van deze klap. We hadden van tevoren met zijn drieën hierover met een echte BDSM meesteres gesproken (want het was voor Wendy en mij de eerste keer in de hoedanigheid van meester en meesteres) die vertelde ook dat de eerste klap vaak pijnlijk is maar de iedere volgende klap op dezelfde plek nog pijnlijker.

Dan is het de beurt aan Wendy en zij beveelt haar zus om op de knieën te gaan. Bianca gehoorzaamt en Wendy pakt de kin van haar zus vast terwijl Bianca in haar rol als slavinnetje angstig haar zus in de ogen kijkt. Intussen ziet ze dat Wendy uithaalt en haar een harde klap in haar gezicht geeft.
“En wat zeggen we dan, slet?”
“Dank u wel meesteres!”
“Goed zo maar denk maar niet dat je er nu al van af bent,” waarna een hele serie klappen volgt.
En terwijl Wendy haar zus de nodige faceslaps aan het geven is, zie ik dat Wendy moeite heeft om haar pijnlijke gezicht (want haar handen doen wel pijn van al die klappen die zij uitdeelt) te verbergen.
“We gaan je nu blinddoeken zodat je je op elke klap kunt concentreren waardoor ze extra veel pijn zullen doen!”
We zien dat Bianca zich helemaal aan ons over geeft terwijl ze alle klappen en vernederingen ondergaat. Als ik haar weer over de knie heb liggen om haar een lekker pak billenkoek te geven geniet ze er met volle teugen van.
Toch roept ze na enige tijd het afgesproken stopwoord.

Ik doe haar blinddoek en handboeien af en ik zie ze toch wel een beetje aan het huilen is. Wendy slaat meteen haar armen om haar heen en begint haar zus te kussen en te knuffelen.
“Het is over lieve zus.”
“Dank jullie wel. Ik heb er enorm van genoten maar de pijn van jullie klappen begin ik nu echt wel serieus te voelen.”
Door de traantjes heen verschijnt een glimlachje: "Toch ben ik blij dat we dit gedaan hebben en ik hoop dat we dit in de toekomst vaker kunnen doen.”
“Tuurlijk lieve zus. We gaan zeker met elkaar verder experimenteren,” waarna Wendy en ik haar dikke zoen geven.
Ondertussen heb ik een potje babyzalf uit mijn tas gehaald om daar de pijnlijke plekken bij haar mee in te smeren om deze te verzachten.


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: