home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Verhalen Forum » Ons momentje in de nacht
« Vorig verhaal Volgend verhaal »

 

Een verhaal van:  
Subsie


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op dinsdag 23 augustus 2022 - 01:10 am:       


Ons momentje in de nacht


Samen op afstand
Ik scroll terug in mijn agenda om te zien wanneer ik je voor het laatst zag. We zijn naar elkaar toegegroeid als vrienden. We vinden dezelfde dingen leuk, praten graag en gaan zodra het kan een dagje uit. Dat doen we wel. Het is weken geleden inmiddels, maar toch. Je hebt geen tijd. Ik ook niet. Op de één of andere manier komt het nooit goed uit. En dan hebben we nog dat andere probleem. Het lukt ons niet om nu te doen wat we willen. We worden opgeslokt door ons leven, werk en onze studie. We worden tegengehouden door zaken waar we geen invloed op hebben. Dingen die eerst moeten gebeuren. Dingen die ons tegenhouden om in elkaar verstrengeld te raken en elkaar simpelweg lief te hebben.

Dat is niet erg. Zo gaat het leven. Ook al hebben we nu geen tijd en ruimte, hebben we later nog tijd genoeg, mocht het zo zijn. Maar verdomme, wat vind ik je leuk. Wat zet je mijn hoofd op z'n kop als ik je op je strenge manier hoor spreken. Ondeugend en serieus tegelijkertijd. Lief en gemeen. Hard en toch zacht, want zo ben je. Gelukkig heb ik mijn gedachten, mijn fantasie. Die gebruik ik om bij je te zijn. Want hoe je het ook wendt of keert, iedere vezel in mijn lijf wil jou voelen en gehoorzamen.

In mijn hoofd haal ik het gevoel van je grote sterke handen terug. Met die handen heb je me gestreeld, geslagen, vastgebonden en zelfs geknepen. Soms probeer ik met mijn eigen handen dat gevoel na te bootsen. Ik sluit mijn ogen, leg mijn handen rond mijn keel en knijp. Steeds iets strakker sluiten mijn vingers zich rond mijn hals... maar het lukt niet. Al snel verlies ik mijn grip. Mijn eigen vingers om mijn keel voelen niet hetzelfde. Ik wil jou.

Soms help je me. In het holst van de nacht zeg je zacht wat ik moet doen. Wonder boven wonder gehoorzaam ik ook nog zonder te protesteren. Althans, meestal dan. Op de één of andere manier is er een ritme gekomen in ons ritueel. We bespreken de dag, de laatste nieuwtjes en laten we hier en daar kleine stukjes van onze muurtjes naar benden tuimelen. Ik leer je als ik je zie natuurlijk veel meer kennen, maar zo aan de telefoon krijg ik ook wat van je mee. Kleine stukjes steen. Af en toe maar een kiezel. Het verstilt. We hebben gezegd wat we moesten zeggen. Één blik in de camera is genoeg. En dan...Dan komt de lust. Mijn hartslag stijgt. "Pak 'm maar", zeg jij.
Meer hoef ik niet te horen, ik weet wat ik moet doen.

Vaak ligt mijn satisfyer al klaar. Je moppert liefkozend op me als ik mijn favoriete speeltje niet heb opgeladen. Dat gebeurt gelukkig niet vaak. Al snel heb ik blindelings het juiste knopje gevonden en sla ik de dekens stevig om me heen. Nog een kussen er op voor de zekerheid. Het geluid van nachtelijke telefoontjes verdoezelen als thuiswonende student is één ding, maar een speeltje is een tweede. Dan moet ik op mijn lip bijten. Zachte kreuntjes, niet te hard. Hij moet er af als ik te hard kreun. Niet van jou, maar van mij.

Al snel verschijnen er blosjes op mijn wangen. Ik kijk naar je. Je glinsterende ogen, je ondeugende lach. Ik denk aan je sterke handen als ik onder mijn dekens en kussen mijn satisfyer op mijn clit duw. Soms zet ik 'm harder of zachter, soms draai ik hem even. Op de één of andere manier heb je het altijd door wanneer ik er bijna ben. "Doorgaan", zeg je. Daar achteraan volgt bijna altijd een koosnaampje. De spanning stijgt. Ik ben al lang vergeten om op mijn lip te bijten en ik heb het warm, dus dat kussen heb ik alweer weggeduwd.

"Kom maar meisje", zeg je. "Kom maar voor me."
Ik weet niet hoe je het doet, maar zonder jou kom ik altijd minder goed klaar. Porno, erotische literatuur, mijn eigen fantasie... Niets werkt zo goed als jouw stem die mij beveelt voor jou te komen. Misschien omdat het voor jou is. Omdat ik voor jou wil komen. Voor jou wil ik heel veel doen, maar komen wil ik zeker. Dus ik kom.

Ik kreun. Ik grijp met mijn hand de dekens en klamp me vast. Ik voel bijna je sterke handen rond mijn keel en je lijf tegen me aangedrukt. Ik voel je bijna. Je sterke handen, je warme adem die zachte onzichtbare wolkjes tegen mijn nek blaast, de zachte huid van je grote rug waar ik me aan vastklamp. En dan is het weer voorbij. Je bent weer weg uit mijn armen. "Goed zo meisje." Ik lach, puf uit, klets soms nog even. En dan moeten we gaan slapen om de volgende dag weer klaar te staan voor ons drukke leven, ons werk en onze studies. Ik heb geen tijd. Jij ook niet. Maar om deze momentjes samen te zijn op afstand, maken we vaak gewoon tijd. Heel even, in het holst van de nacht.

Met een tevreden glimlach,
Sluit ik mijn ogen,
Droom over sterke handen.


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Lees en Beleef
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 131
Aangemeld: 09-2019


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 26 augustus 2022 - 11:24 am:       

bizar verhaalWat een prachtig kort verhaal, Subsie.
Zo invoelbaar: je dom zo ver weg en toch aanwezig.
Niet alleen heel invoelend geschreven,
maar het geeft sub in dezelfde situatie als de jouwe ook een venster hoe je die afstand kan verkleinen.
en wat helemaal bijzonder is: door zo mooi te beschrijven wat je meemaakt
werkt het zelfs voor ons subs
gewoon heerlijk opwindend.
En dus heel erg lief, dit korte verhaal.


het lezen van een mooi verhaal ... is het zelf beleven


 

Subsie
Nieuw lid

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 08-2022

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 28 augustus 2022 - 05:04 pm:       

Oh wat leuk!Hi Lees en Beleef!
Wat ontzettend leuk dat je reageert! Ik had niet verwacht dat iemand zou reageren, dus des te leuker om je berichtje te lezen. Fijn dat je er van genoten hebt. Hopelijk wordt de afstand voor jou ook snel wat kleiner!
Liefs


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: