home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Artie


  Bevlogen lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op dinsdag 05 juli 2022 - 11:46 am:       


Emmy en Jenny


Lotgevallen van twee lotgenoten
Een vervolg op de serie “stopoktober” waarbij het roken naar de achtergrond verdwijnt. Ellen hield het vol niet te roken en was in de wolken met haar lief. Het contact van Emmy met haar is een stuk minder geworden. Het contact met Jenny is toegenomen. Ze is steeds meer van collega, een goede vriendin geworden.
Bij een bedrijfsfeest, waarbij ook de partners uitgenodigd waren, hadden Hans en Danny elkaar ontmoet. Zij bleken elkaar nog van vroeger te kennen. En dat leidde tot het plan om een keer met zijn vieren in een restaurant te gaan eten.

Emmy vertelt het verhaal

Ik had na dat bedrijfsfeest Jenny bij mij thuis uitgenodigd om even vertrouwelijk met elkaar te babbelen. Ik had mijn nieuwe kleren aangetrokken en Jenny zei gelijk:
“Wat mooi Emmy! En wat staat het je goed. Hoe kom je daaraan?”
“Gekregen van Hans, omdat ik een jaar niet gerookt heb. Plus een jas en schoenen. Ik mocht kiezen wat ik wilde zonder met geld rekening te houden. En hij heeft alles betaald. Ook nog mooie sexy lingerie. Daar geniet hij natuurlijk ook van.”
“Kut”, riep Jenny jaloers uit, “ik heb geen nieuwe kleren van Danny gehad, terwijl ik ook al minstens een jaar niet meer rook. Hij had toch ook wel wat kunnen doen als beloning. Ik kreeg alleen maar ongenadig hard op mijn billen als ik in de fout ging.”
“Heb je echt niets als beloning gekregen?”
“Nee hij vond dat ik zelf wel een cadeau zoals kleding kon kopen, omdat ik door niet meer te roken, geld overhield. Ik heb wel, nadat ik het een jaar volgehouden had niet te roken, een grote bos bloemen van hem gehad.”
“Ik ook, maar Danny had er wel meer aan kunnen doen. Ik zal, als je dat wilt, het er eens met Hans over hebben. Hij heeft na de hernieuwde kennismaking regelmatig contact met Danny. Die afspraak om met z’n vieren ergens te gaan eten zal binnenkort wel gemaakt worden.”
“Als je dat wilt proberen heel graag. Dat ze meer contact met elkaar hebben, heb ik ook gemerkt”

“Maar vertel eens,” vroeg Emmy, “krijg jij nog regelmatig voor straf op je billen van Danny? Dat blijft uiteraard onder ons.”
“Dat wel, hij geniet ervan om mij over de knie te leggen en mijn lekkere billen rood te slaan.”
“Maar heb je het dan ook verdiend?”
“Meestal wel, ik wil graag nog lekker ondeugend zijn en hem uitdagen. Ondeugende of stoute dingen doen zijn in feite “verboden vruchten”, maar die zijn vaak heel lekker. Ook ben ik nog wel eens slordig met onze afspraken. Het is ook wel spannend of hij het ontdekt. Als dat gebeurt en er een pak slaag dreigt, probeer ik er altijd onder uit te komen. Ik zet al mijn verleidingskunst in. Dat wil nog wel eens helpen. Als het lukt, draait het meestal uit op een funspanking als deel van het voorspel voor een lekkere, stevige vrijpartij. Maar of het dat wordt, weet ik soms niet eens als hij mij over de knie legt. Ook dat is spannend. Afhankelijk wat voor ondeugends ik gedaan heb, past hij de straf aan.
Meespeelt dat Danny weet als hij mij een pak slaag voor straf geeft, er de eerste dagen voor seks geen plaats is. Als hij mij erg hard slaat, ook al heb ik dat volgens hem verdiend, staat hij tenminste een week “droog”. Ik moet mij weer heel goed voelen en er zin in hebben, voor hij mij mag nemen.”
Wel vind ik dat hij wel erg streng voor mij is.”
“Ja maar als jij ook erg stout bent …Hou jij desondanks nog steeds van hem?”
“Ja Emmy, die vrijpartij is echt lekker, gepassioneerder dan zonder tintelende billen. Die funspanking windt ons beiden extra op. Die spanning wel of geen funspanking windt mij ook extra op. Dat ik af en toe een nacht op mijn buik slaap en soms een paar dagen niet kan zitten zonder pijn, neem ik op de koop toe. Helemaal zonder wil ik ook niet. We vrijen uiteraard meer, zonder dat ik over de knie ga. Ook dat is fijn. Hoe is dat tussen jou en Hans.”

“Als ik, niet voor straf over de knie ga, slaat hij mij echt lekker. Hans bouwt het op. Hij slaat geleidelijk wat harder en ik reageer alsof hij mij echt hard slaat. Dat windt hem op. Als het te gek wordt kan ik het stoppen, maar meestal voelt hij wel aan wanneer hij moet stoppen. Als we alle twee lekker geil zijn word ik genomen. Dat kan heel heftig zijn. Daarna hijgen we uit en liggen lekker ontspannen in elkaars armen.”
“Doen jullie het ook zonder dat je over de knie gaat?”
“Ja Jenny en dat gebeurt vaker. Dat is anders, maar ook fijn.”
“Ga je ook nog voor straf over de knie?” vroeg Jenny.
“Dat gebeurt gelukkig maar weinig en dan ben ik het er ook min of meer mee eens, hoewel ik meestal daarna een paar dagen niet kan zitten zonder pijn. Maar dat baat onze relatie eerder dan dat het schaadt. Het werkt vaak bevrijdend als ik mijn “verdiende” straf heb gehad. Ik heb liever een pak slaag dan dat hij enige tijd heel kwaad op mij is.”
“Geniet Hans ervan als hij jou voor straf een pak op je billen geeft?”
“Van het begin wel Jenny, zeker als ik lekker reageer, maar later niet meer. Maar dan stopt hij niet. Ik krijg gewoon wat ik verdiend heb. Daarna troost hij mij en verzorgt liefdevol mijn rood geslagen billen.”
“Dus jullie hebben ondanks dat je af en toe voor straf billenkoek krijgt een fijne relatie samen.”
“Ja Jenny, ik hou heel veel van Hans. Er staat zoveel tegenover.”
Daarna hadden wij het gezellig over andere zaken.

Een paar dagen later, nadat ik er met Hans over had gesproken, belde Jenny mij verheugd op.
“Dank je wel Emmy, voor je bemiddeling! Ik mag ook nieuwe kleding en lingerie kopen. Zou jij het leuk vinden als wij dat samendoen? ”
“Prima, binnenkort gaan we toch met zijn vieren uit eten, dan kunnen we daarvoor je nieuwe kleding kopen.”
“En dan gelijk aan de jongens showen” vulde Jenny aan.

Een paar weken later was het zover. We trokken er een dagje voor uit en zouden om zes uur in het restaurant moeten zijn, waar onze mannen op ons zouden wachten.
Het ging redelijk voorspoedig. Jenny is jonger dan ik en heeft een goed figuur. Het meeste paste haar goed. Maar ze wilde ook iets goeds voor een redelijke prijs. Ze had weliswaar geen kinderachtig budget van Danny gekregen, maar ze wilde genoeg geld overhouden voor de lingerie. We zochten, nadat we haar nieuwe bovenkleding gekocht hadden, één van de betere lingeriezaken op, kozen wat uit en gingen samen de paskamer in. Ik mocht van Hans ook iets goeds op zijn kosten kopen. Jenny had een setje uitgezocht waar zowel haar mooie stevige borsten als haar lekkere kont zeer verleidelijk in uit kwamen. Vooral haar borsten, de beha liet vrij veel van de bovenkant zien. Ik zei:
”Jemig Jenny wat staat dit je goed en lekker sexy. Dat zal Danny niet “onberoerd” laten.”
“Wat jij aan hebt staat je ook goed. Hans zal er geen spijt van hebben jou daar geld voor gegeven te hebben.

Op dat moment ging Jenny haar telefoon. Ze pakte hem en keek erop. Haar gezicht betrok terwijl ze zei:
“Oh Emmy, dat wordt billenkoek.”
“Waarom?” vroeg ik
“Danny belt en we zijn nu al meer dan een uur te laat!”
Ze nam op met:
“Dag lieve schat van mijn hart, …
“Ja, ik heb net tot mijn grote schrik gezien hoe laat het is. Maar als jij mij ziet met wat ik nu aan heb wil je mij wel vergeven, dat ik laat ben. Dit is zo bijzonder. Je vindt mij nu vast nog mooier dan je mij al vond…
- Ja schat mijn kont komt er echt zeer verleidelijk in uit…
- Nee schat, niet gelijk mijn broekje naar beneden, niet zo snel je conclusies trekken. Mijn kont is echt heel sexy met mijn nieuwe broekje nog aan...
- Nee, ik stuur geen selfie, Dat komt niet goed over. Je kunt beter het geheel aan mijn lijf zien. Emmy vindt dat mijn borsten er heel mooi en sexy in uitkomen...
- Ja schat, we komen nu snel naar jullie toe. Emmy heeft ook iets heel moois gevonden. Jullie kunnen alle twee genieten…
- Toe lief, geen billenkoek natuurlijk. Als je mij zo gezien hebt, wil je veel liever iets anders met mij doen…
- Ja echt, tot zo schat!"
“Wat zei Danny allemaal”, vroeg ik.
“Kun je dat niet raden, wat hij bijvoorbeeld met mijn lekkere kont wil gaan doen.”
“Ja, dat wel maar verder?”
“Dat we heel snel naar ze toe moeten komen, maar ik vrees dat wij al onze verleidingstechniek zullen moeten inzetten om onze kont te redden van hun straffende handen.”
We trokken snel onze bovenkleding over onze nieuwe lingerie aan, werkte onze make up bij en rekende af. Vervolgens namen wij een taxi en liepen samen het restaurant binnen.


In het restaurant liepen wij met onze charmantste, verleidelijkste glimlach naar onze mannen. Hoewel ze probeerden streng te kijken, vooral Danny, zagen we toch ook bewondering in hun ogen.
Jenny nam meteen het initiatief en zei:
“Zullen we onze lingerie gelijk even showen, dan is jullie boze bui helemaal weg”.
“Doe dat maar niet “, zei Hans, “het bewolkte gezicht van die heer op leeftijd, alleen aan dat tafeltje bij de ingang, klaarde helemaal op toen jullie binnenkwamen. Als jullie nog een striptease gaan doen, vrees ik dat hij dat niet overleeft. Bovendien zal de ober bezwaar maken. Emmy en ik wonen hier toch dichtbij. Daar kunnen wij na het eten heen gaan en dan kunnen jullie je gang gaan.
Als jullie echt zo mooi zijn in jullie nieuwe setjes houden wij dat liever voor onszelf, niet Danny?”
“Ja” was zijn antwoord, “For our eyes only.”
Hans vervolgde met: “We hebben het voorgerecht maar vast besteld en dat komt zo. We hebben ook zo lang op jullie moeten wachten.”
Jenny vroeg gelijk: “wat hebben jullie besteld, Carpaccio? O, dat willen wij ook. Kom mee Emmy, dan gaan we even iets regelen.”
Op zoek naar de ober zei Jenny tegen mij:
“Zet je meest verleidelijk gezicht maar weer op, net als destijds in het Concertgebouw, dan is die ober als was in onze handen en dan zorgen we ervoor, dat we tegelijk met de jongens het voorgerecht krijgen.”

“Zo,” zei de ober, toen we die gevonden hadden, “Zijn jullie de dames waarop die heren aan tafel 6 al een tijd op zitten te wachten?”
“Helemaal waar”, zei Jenny met haar meest verleidelijke stem en liefste glimlach, “En u kunt toch voor ons wel regelen, dat wij gelijk met die heren hetzelfde voorgerecht krijgen? Dat wilt u toch wel voor ons doen, zonder zij dat in de gaten hebben. Hebben ze er nog wijn bij besteld? Dan willen wij ook dezelfde wijn. Misschien ook uw advies, en dat zal er dan vast heel goed bijpassen.”
“Wat is het toch een dondersteen”, dacht ik.
Het werkte.
“Voor jullie zal mijn best doen” reageerde hij en liep de keuken in.
“Zie je wel dat het lukt” zei Jenny. “Onze mannen kunnen van waar ze zitten niet zien wat wij gedaan hebben. Zo lijkt de tijd dat ze op ons moesten wachten korter.”
We keerden weer terug naar ons tafeltje en besloten samen wat het hoofdgerecht moest worden.
Onze actie had succes, de ober serveerde de wijn en het voorgerecht voor ons vieren tegelijk. Zo doende konden wij het voorgerecht samen nuttigen.

Toen wij het voorgerecht op hadden zei Hans ineens:
“Wonderlijk, die heer die zo opklaarde toen jullie binnenkwamen, komt nu op ons af.”
We keken op en zagen dat Hans gelijk had. Toen hij bij ons was zei hij:
“Dames en heren. Ik maak een tamelijk moeilijke periode door. Toen deze charmante, mooie, jonge dames binnenkwamen, was mijn depressieve stemming gelijk weg. Of mag je dat tegenwoordig niet meer zeggen? Hoe dan ook ik wil hen graag als dank een drankje aanbieden.”
We waren wel verbaast, echter Jenny reageerde vrijwel direct met:
“Van ons mag u best zeggen dat wij mooi zijn. We zijn er zelfs heel blij mee. Uiteraard ook met dat u ons wat te drinken wil aanbieden.”
“Zo te zien zijn jullie aan het hoofdgerecht toe. Ik hoop dat de dames van goede wijn houden. In dat geval wil ik hen de wijn bij het hoofgerecht aanbieden. Wat hebben jullie besteld?”
Ik vertelde wat wij alle vier besteld hadden.
“Prima” zei hij, “dat heb ik hier een paar weken geleden ook gegeten, en ontdekt welke wijn daar heel goed bij past. Ik ga wel even naar de ober”.

Even later kwam hij terug met:
“Ik heb het geregeld Er komt voor mijn rekening bij het hoofgerecht een fles goede wijn die uitstekend bij het gerecht past, voor de dames. De rest van de fles mogen jullie met jullie partners delen. Maar, let wel heren, de dames gaan voor. Zij hebben het verdiend. Geniet ervan en prettige avond samen.”
Jenny en ik stonden op, liepen achter hem en bedankten hem uitgebreid met een zoen.
Toen we terugliepen fluisterde Jenny: “Dat helpt ons misschien Emmy”.
Het eten was, vooral door de wijn, echt lekker.
Na het eten zei Jenny heel lief en zacht:
“Nu is jullie stemming toch wel verbeterd hoop ik. En nu zijn onze billen toch wel uit de gevarenzone?”
Danny antwoordde: “Dat blijkt straks wel in het huis van Emmy en Hans, waar we direct naar toe gaan.”
Jenny’s gezicht betrok maar zei niets.

Onderweg naar ons huis liepen Jenny en ik achter onze mannen aan.
“Wat denk jij Emmy” vroeg ze, “krijgen we nog voor straf op onze billen?”
“Ik weet het niet, maar we kunnen ze nog beïnvloeden door onze striptease. Ik denk dat die wel invloed op onze straf zal hebben, maar of het voldoende is om niet voor straf over de knie te gaan betwijfel ik. Maar we zullen ons best doen en als ze ons toch willen straffen, dan doe ze dat maar. We laten ons niet kennen, hoewel ik, als ik toch voor straf over de knie moet, met mijn reacties alles zal doen om Hans te gunstiger te stemmen. Misschien helpt dat.”
We kwamen bij ons huis aan. Hans zette twee stoelen op enige afstand van elkaar in de kamer. Ze gingen ieder op een stoel zitten. Ze zaten in feite al klaar om ons over de knie te leggen.
Danny zei: “Kom op meiden, laat maar zien wat jullie gekocht hebben en hoe het jullie staat. Daarna zien wij wel weer verder. “
Het klonk hoopvol. Hans zette muziek op. We deden onze jassen uit en begonnen heel verleidelijk voor ze te dansen en sexy rond te draaien als een stripper. Langzaam deden we onze kleren uit en legden ze netjes op tafel. Voor Hans was mijn kleding wel bekend, maar Danny zag, hoewel hij in het restaurant al wat gezien had, Jenny’s nieuwe kleding voor het eerst. We stelden het moment dat we alleen in onze beha en broekje stonden, zo lang mogelijk uit. Hun ogen begonnen te schitteren, onze hoop op een goede afloop nam toe…

Jenny vroeg met zwoele stem: “Wat vinden jullie ervan wat we gekocht hebben en hoe het ons staat.”
Danny zei bewonderend: “Heel mooi meiden, we hebben waar voor ons geld gekregen en het staat jullie allebei goed, heel sexy. Maar jullie verdienen nog wel een pak op je billen voor het te laat komen. We hebben wel heel lang op jullie moeten wachten. Als we jullie helemaal niet straffen doen jullie het zo weer.”
“Nee lieve schat van mij, echt niet”, zei Jenny, “we hebben ons toch gerevancheerd met de striptease en de wijn die we gekregen hebben.”
“Dat is zo”, zei Hans. Daarom zullen we jullie niet heel streng straffen. Er is sprake van verzachtende omstandigheden Vind jij ook niet Danny?”
“Daar ben ik het mee eens. Jullie zijn er klaar voor zoals jullie er nu uitzien, dus kom maar gelijk hier. Het is al laat geworden. Opschieten dus.”
“Niet pruilen, gewoon doen, we laten ons niet kennen,” fluisterde ik in Jenny’s oor.

We liepen alle twee naar onze partners toe. Ze pakten onze handen en Danny die links zat, leidde Jenny met zachte drang helemaal naar links en Hans mij helemaal naar rechts. Daarna legden ze ons over de knie zodat wij met onze hoofden naar elkaar toe kwamen te liggen. Er was nog ruimte tussen zodat we elkaars gezicht goed konden zien.
“Sterkte Jenny”, gebaarde ik met mijn lippen. “Jij ook” gebaarde zij terug.
Toen Danny haar sexy broekje voorzichtig haar beneden deed, trok Jenny een vies gezicht en stak haar tong uit. Gelijk voelde ik dat Hans mijn broekje langzaam naar mijn knieën trok. Het windt mij altijd op hoe hij dat doet. Vervolgens begonnen ze over onze billen en dijen te strelen. En ook daartussen. Ik voelde mij nat worden, begon te kronkelen en te zuchten. Is er dan toch nog hoop?
Jenny gezicht klaarde iets op, maar niet echt, ze vertrouwde het niet.
En ze kreeg gelijk. Ze stopten vrijwel gelijk, legden ons weer goed zodat onze billen goed uitpuilend op hun dij lagen. Daarna verstevigde hun greep om ons middel en hieven zij hun handen hoog op. Ze wachtten even en precies gelijk KLATS op onze billen. Hans begon zoals vaak met een paar keiharde klappen op iedere bil. Ik gilde bij iedere slag. Danny begon veel minder hard, maar voerde de kracht van zijn slagen op. Hans ging zachter door en ik kon mij beheersen. Jenny gaf geen kik. Ik reageerde alsof Hans mij echt hard sloeg met kreten, trappelen en kronkelen. Ik hoopte dat Hans mij daardoor minder hard zou gaan slaan. Maar er was weinig verschil en ik voelde mijn billen best gloeien.
Jenny’s gezicht werd steeds pijnlijker. Danny sloeg haar nu harder, dan Hans mij.
Jenny riep: ”Waar blijven die verzachtende omstandigheden!”.
“Die passen we al toe. Als ik dat niet doe gaat het harder. Voel het verschil maar.”
Danny reageerde met een paar extra harde klappen.
Jenny gilde met een van pijn vertrokken gezicht.
“Ja”, jammerde ze, “ik voel het verschil heel goed! Alsjeblieft niet meer zo hard, lieve schat!
Danny ging weer door. Net als voor die harde klappen. Zij begon te trappelen en te kronkelen. Daardoor schoof ze geleidelijk wat naar achteren. Danny stopte, legde haar weer goed, zodat haar billen weer heel verleidelijk uitpuilend op zijn schoot kwamen te liggen en ging weer door. Even later begon Jenny te huilen.
Later riep Jenny: ”dat is niet eerlijk Danny, jij slaat mij veel harder dan Hans Emmy. We horen toch even hard te krijgen. We waren samen evenveel te laat.”
“Volgens mij is dat niet zo,” zei Danny, “maar we kunnen ruilen, dan kun je dat zelf ervaren. Vind je dat goed Hans?

Wat ik al vreesde gebeurde ook. Hans vond het best opwindend om Jenny eens over de knie te leggen en op haar lekkere kont te slaan. Hij zei: “Lijkt mij een prima idee!”
Ik vond het maar niets, omdat het mij wel duidelijk was dat Danny harder sloeg, maar ik had geen kans tegen de drie die dat wel wilden. Jenny was al overeind gekomen, droogde haar tranen en liep naar ons toe. Hans trok mijn broekje dat om mijn enkels zat naar boven tot het halverwege mijn dijen zat. Daarna tilde Hans mij op en zette mij op mijn benen. Danny vond het zonder twijfel ook opwindend om eens op mijn billen te slaan en wreef zich al in zijn handen toen ik naar hem toe liep.
“Zo Emmy, kom maar bij me,” zei hij, pakte mij en legde mij over de knie.
Hans deed hetzelfde met Jenny.
Er was even pauze. Beiden wilden kennelijk even genieten van het uitzicht. Ze schoven ons nog een stukje verder, zodat onze lekkere billen goed uitpuilend op hun schoot lagen.
“Hun billen zijn al aardig rood geslagen”, begon Hans.
“Dat is wel zo maar nog niet genoeg. In het restaurant was je nog behoorlijk kwaad op ze. Laten we hun billen nog maar wat roder slaan. Zij hebben het verdiend. Ze mochten op onze kosten nieuwe kleding kopen en dan zoveel te laat komen… “
“Je hebt wel gelijk”.
Ik voelde Danny’s arm steviger om mijn middel en hij hief zijn hand op.

Ze begonnen gelijk. Hans gaf Jenny ook een paar keiharde klappen op iedere bil. Jenny schreeuwde het uit en trappelde met haar benen.
Danny begon zachter maar voerde het langzaam op en spaarde mij niet. Hij sloeg mij uiteindelijk harder dan Hans had gedaan. Ik begon te trappelen en te kronkelen en later te huilen.
Hans was na de eerste harde klappen wel minder hard op Jenny’s billen gaan slaan. Hij sloeg haar uiteindelijk minder hard dan Danny mij, maar toch nog behoorlijk hard. Ik hoorde dat en zag het aan haar van pijn vertrokken gezicht. Ze begon te kronkelen, kreten te slaken en trappelde met haar benen. Daarna kwamen de waterlanders.
Danny voerde de kracht van zijn slagen op mijn kont nog steeds op. Ik begon heviger te kronkelen en later wel te huilen.
“Danny”, riep ik, “je slaat mij harder dan Hans Jenny! We horen toch dezelfde straf te krijgen.
Er kwam geen reactie en hij ging, zelfs nog wat harder, door.
“Lieve Danny, alsjeblieft wat minder hard”, smeekte ik huilend. Het ging echter nog een tijdje even hard door.
Opeens stopten ze vrijwel gelijk. We herademden. Ze trokken ons overeind. Voor we de kans kregen om over onze pijnlijke billen te wrijven zei Danny:
“Nog niet over jullie billen wrijven! Ga stil naast elkaar staan met het gezicht naar de muur. Dan kunnen we aan jullie billen zien of jullie even hard hebben gehad. Zo niet dan corrigeren we dat alsnog.”
“Wat een rotstreek,” dacht ik, “Nog geen einde aan de straf,” maar ik zei niets. Eigenlijk viel de pijn nog wel mee. Ik had eigenlijk niet zo hard gehad dan wanneer Hans mij gewoonlijk voor straf op mijn billen geeft. Maar ja wat komt er nog bij.

Ze namen er wel de tijd voor om onze billen te onderzoeken. We moesten ook netjes rechtop blijven staan. Ze waren er zelfs rustig bij gaan zitten.
“Ik denk dat Jenny’s billen nog wat extra moeten hebben,” zei Hans. Ik zag Jenny rillen van angst. “Als je dat vindt dan leg je haar maar weer over de knie voor de rest,” zei Danny.
Hans zei: “kom maar hier Jenny voor de rest.”
“Nee Hans, alsjeblieft niet meer,” smeekte Jenny angstig.
“Hier komen”, beval Hans streng. “Als ik je moet halen krijg je nog harder.”
Jenny liep aarzelend naar Hans die haar pakte en gelijk weer over de knie legde.
Hij hief zijn hand hoog op en wachtte even. Jenny trok angstig haar billen samen.
Hans gaf haar zes keiharde klappen op iedere bil. Jenny gilde bij iedere slag, trappelde met haar benen en werkte met haar armen. Ze kronkelde en begon weer te huilen. Nadat ze alle klappen had gehad ontspande ze zich en lag huilend op Hans zijn dij. Hans liet haar rustig liggen. Toen vermande Jenny zich en kwam overeind.
“Weer terug naar je plaats bij de muur Jenny”, zei Hans.
Jenny deed dat en het vergelijken van onze billen begon opnieuw.
“Zo is het wel goed”, zei Hans. “Emmy neem Jenny maar even mee naar boven, dan kunnen jullie elkaar troosten en elkaars billen verzorgen.”

Nog nasnikkend en over onze billen wrijvend liepen we naar boven.
Boven konden we zelf onze billen met elkaar vergelijken. Ze waren behoorlijk rood geslagen.
Jenny ging op haar buik op bed liggen en ik begon met zalf haar billen te verzorgen.
“Ze hebben wel gelijk,” zei ik. “Er is uiteindelijk weinig verschil. Maar wat sloeg Danny mij hard.”
“Hans kan er anders ook wat van, die laatste klappen waren keihard. Zo hard heb ik de laatste tijd, zelfs voor straf, niet van Danny gehad.”
“Jij hebt niet veel voordeel gehad van de ruil en ik al helemaal niet. Maar onze mannen wel. Die zullen wel extra hebben genoten, zeker Danny. Die zat al in zijn handen te wrijven toen ik aan kwam lopen.”
“Hans genoot volgens mij ook, zeker van mijn reacties, toen hij die “mokerslagen” op mijn billen uittelde.”
“Ik denk dat wij uiteindelijke toch wel even veel straf hebben gehad. Vind jij dat wij te hard hebben gehad?
Jenny dacht even na. Ik ging door met haar billen te verzorgen.
Later zei ze: “Ze hebben wel hard geslagen, maar korter dan echt voor straf, denk ik. En jij?”
“Ik ook, eigenlijk wat we verdiend hebben. We hebben geld gekregen om kleding te kopen en dan hen zo lang op ons laten wachten. Oh Jenny, we hebben ze niet eens bedankt.”
“Echt wel, met die striptease. Ze zaten te genieten. Ik heb wel meer gestript voor Danny, ook om onder een dreigend pak slaag voor straf uit te komen. En jij zal dat ook wel voor Hans gedaan hebben. Maar nu konden ze van ons beide genieten. Nee, bij nader inzien vind ik dat wij te hard gestraft zijn.”
“Het heeft denk ik geen zin om er over te beginnen, denk ik.”
“Nee Emmy nu niet, dat werkt averechts. Maar ik onthoud het wel. Als er weer eens een pak slaag voor straf dreigt, zal ik Danny hieraan herinneren. Dat zal, denk ik wel helpen.
Intussen was ik klaar met het verzorgen van Jenny’s billen en we wisselde van plaats.
Jenny verzorgde heel lief mijn billen. Ze raakte met haar vingers af en toe mijn lipjes aan. Daardoor kon ik moeilijk stil blijven liggen. Ik zag in de spiegel boven het bed haar gezicht. Ze had een ondeugend, genietend lachje terwijl ze dat deed. Ze deed het duidelijk anders dan Hans. Zachter, maar toch lekker.

We hoorden voetstappen op de trap. Onze mannen kwamen naar boven. Jenny was toch net klaar en ik kwam van bed af. Voorzichtig trok ik mijn nieuwe broekje aan. Jenny had dat al gedaan.
We droogde onze tranen. Zij kwamen de slaapkamer in.
Hans zei: ”we hebben beneden met elkaar overlegd en wij vinden bij nader inzien, dat wij jullie te streng gestraft hebben. Wij hebben onvoldoende rekening gehouden met hoe goed jullie striptease was. Daarom mogen jullie op onze kosten nog een nieuw sexy setje kopen. Wij hopen natuurlijk op weer een striptease van jullie. Daarna zien we wel verder... “


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Lees en Beleef
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 133
Aangemeld: 09-2019


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 26 augustus 2022 - 04:08 pm:       

billekoek voor strafJouw verhalen, Artie, draaien vooral rond het krijgen en geven van billekoek als straf.
Zo ook dit verhaal.
Wat je hier met name toevoegt is dat de twee dames hier gelijktijdig gestraft worden, en nog van plaats verwisselen ook.
Dat is leuk. En grappig dat de dames na afloop met elkaar vergeleken worden, en er één van de twee nog extra krijgt.
Dat lijkt heel eerlijk, maar is het natuurlijk niet.
De ene vrouw is de andere niet, vooral waar het gaat om haar billen.
Maar ja, jouw verhaal gaat natuurlijk niet om eerlijk. Nee dat is niet waar: voor jou is het wel heel belangrijk. Immers, het idee dat je straf compenseert met een striptease... Dan heb ik nog wel een paar ideeën om voor het verminderen van straf in aanmerking te komen.
En dat maakt verhalen zowel grappig, als interessant. Want billekoek kan bij jou zowel opwindend zijn, als echte straf. Alleen is het één of het ander, en benadruk je in je verhalen het laatste: als straf.


het lezen van een mooi verhaal ... is het zelf beleven


 

Artie
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 59
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 07 september 2022 - 06:29 pm:       

Lang verwacht, stil gezwegen..Lees en Beleef,

Mijn dank voor je reactie. Het is de eerste keer dat je op een van mijn verhalen reageert.

Omdat je al op zoveel verhalen van anderen hebt gereageerd, dacht ik “ze vindt mijn verhalen onder de maat.”
Niet dus en daar ben ik blij mee. Ook met het inhoudelijke deel van je reactie.

Ik ben nog wel benieuwd wat je, als vrouw, vindt van de discussie tussen Emmy en Jenny aan het begin en het eind.

In je profiel staat “doet u mij nog maar een paar spankingverhalen.” Voldoe ik aan je verzoek?

Artie

NB ik begrijp wel dat het een hele klus is , al die reacties, daarom heb ik ook rustig afgewacht.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: