home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Paul Gérard


  Oppasser


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op vrijdag 06 mei 2022 - 07:56 pm:       


Show and Tell


even geen straf meer ... of toch wel?
Anthony’s ‘ontmoetingen’: na het straffen


inspectie
Hij ging vergenoegd in zijn fauteuil zitten, met tegenover hem de sofa. Maar bovenal zorgde hij ervoor dat hij volledig zicht had op de vier dames die in de wacht stonden. Met hun rok omhoog en hun billen bloot, en eentje zelfs helemaal naakt. Wat stonden ze daar mooi met hun handen in hun nek. Drie met mooie rode billen, eentje met de nog net zichtbare streepjes van de cane. Hij vond het moeilijk om daar afscheid van te nemen. Maar het moest. Want hij wilde op een mooie manier afscheid van hen nemen. Het netjes afronden. Alle onzekerheden wegpoetsen: bij hen, maar vooral bij zichzelf. Want was hij niet te ver gegaan? Hij was geen meester, toch had hij gedaan alsof hij het wel was. Hij had er mee gespeeld, dat meester-zijn. Drie daarvan waren daarin meegegaan. Dacht hij. De laatste had hij vrij spel gegeven, maar ook voor haar gold: had ze gekregen wat ze nodig had?
“Sophie, hier komen alsjeblieft.”
Dat waren niet alleen vriendelijke woorden, maar ook zijn toon was dat. Hij wilde dat de dames het verschil in aanpak al hoorden voordat ze het zagen. Sophie draaide zich meteen en liep toch nog wat schuchter naar hem toe. Heel goed. Toen ze vlak bij hem was gekomen wenkte hij haar tot ze pal voor hem stond. Onmiddellijk ging ze weer voor hem in de wacht staan. Hij genoot er zichtbaar van. Maar hij wilde verder.
“Omdraaien en op dezelfde plek blijven staan, meisje,” zei hij opnieuw vriendelijk, “en daarna voorover buigen zodat ik je billen kan inspecteren.”
Uit zichzelf spreidde Sophie haar benen. Ze wilde dat hij niet alleen haar billen inspecteerde maar ook haar schaamlippen. Mooi toch.
Hij gleed met zijn handen langs haar billen en na een kleine aarzeling langs haar lipjes. Ze was nat en daarmee kon hij zich niet beheersen. Hij speelde met haar en drong voorzichtig bij haar naar binnen. Een zucht van genot klonk, goed hoorbaar voor de andere vrouwen die nog in de wacht stonden. Hij keek even naar hen op. Hij had de indruk dat ze gespannen stonden te luisteren, maar op hun houding was niets aan te merken. Met spijt trok hij zich uit Sophies intieme plekjes terug.
Maakte haar rok los en streek hem over haar billen en zei zacht: “Ga zo op de bank zitten in een hoek, op je blote billen dus, maar verder zo netjes mogelijk,” en gaf een tikje op haar billen. Natuurlijk gehoorzaamde ze zonder protest.

“Maartje. Jij mag, voordat je bij me komt, je jurk aantrekken, maar alleen maar je jurk. Je hebt gehoord welke opdrachten ik Sophie gegeven heb. Die volg jij ook op zonder het te vragen.”
Maartje kon het niet laten om een grijns te trekken toen ze zich omdraaide. Haar jurk was zo gevonden en aangetrokken. En ze had uitstekend begrepen wat hij van haar verlangde. Een klein gebaar van hem was voldoende voor haar om tegen zijn stoel aan te gaan staan. En om haar houding aan te nemen: in de wacht. En ja, ze kon het niet laten om hem lief, maar uitdagend aan te kijken. En ja, hij kon het niet laten om even haar gezicht te strelen, en daarna langs haar borsten te glijden. Haar jurk liet immers prachtig haar stijve tepels zien.
“Omdraaien, meisje.”
Ook zij spreidde haar benen voordat ze zich vooroverboog. Maar nog voordat ze met haar handen haar enkels vast greep, pakte ze de achterrand van haar jurk beet en legde hem op haar billen naar voren, zodanig dat die niet daar naar beneden gleed. Ook háár billen lagen nu bloot, klaar voor inspectie. En voor haar was het geen verrassing wat hij daarna deed. Ze moest al geil geweest zijn voor ze naar hem toekwam, want hij zág zelfs dat ze nat was. Hij streelde haar met beide handen, eerst haar billen, maar daarna toch ook echt haar schaamstreek. Met de vingers van zijn ene hand streelde hij haar klitje, met zijn andere gleed hij bij haar naar binnen. Haar laten klaarkomen was niet de bedoeling, maar ze was zo geil dat ze al kwam toen hij zich aan het terugtrekken was. Wow, wat was dit meisje heerlijk. Hij liet haar even nahijgen. Tsja, dat de resterende twee haar hadden horen komen, was overduidelijk. Maar daarbij moest het blijven, besloot hij.
Hij had belangrijker zaken af te wikkelen.
Een tikje op Maartjes billen was voldoende om haar in actie te laten komen, zodat ze zonder dat hij wat hoefde te zeggen plaatsnam naast Sophie. Stijf tegen haar aan, zodat er ruimte was voor nog twee.

“Magdalena.”
Meer was niet nodig. Vlak voor hem hield ze stil om zich te laten inspecteren.
Hij had nu de gelegenheid om ook haar borsten te inspecteren. Haar blouse was dun, maar vrij ruim zodat hij pas bij het betasten merkte dat ze geen beha droeg. Ze voelden heerlijk aan. Ook bij haar bewerkte hij even haar tepels. Veelbelovend.
Hij gaf haar een vriendelijk knikje.
Onmiddellijk draaide ze zich om en nam zonder opdracht de gewenste houding aan.
Het viel hem op dat haar billen wat roder waren dan de voorgaande meisjes. Ja, hij had zich op haar uitgeleefd, dus dat klopte ergens wel. Hij had al eerder gezien dat ze geschoren was. Nu kon hij haar van dichtbij bekijken. Ze had mooie grote schaamlippen. Haar klitje was aanlokkelijk zichtbaar. Tsja, ook zij was nat. Maar nu wilde hij zich beheersen. Alleen haar even opgeilen. Hij gleed even bij haar naar binnen als om haar kutje te onderzoeken. Ze was duidelijk wijder dan haar voorgangsters. Nou ja, ze was ook aanzienlijk ouder. Hij kon het niet laten om met meerdere vingers bij haar naar binnen te glijden. Natuurlijk kreunde ze. Hij kon het, nu haar kutje zich zo dichtbij bevond, zelfs op de andere manier: vingers van twee handen. Eerst twee, even terug, daarna drie, toen vier. Jeetje, dit was opwindend. En te horen aan haar geluiden: ook voor haar. Tijd om zich terug te trekken. Ze zuchtte diep... van spijt.
Ook bij haar was een tikje op haar billen voldoende om te gaan zitten.

“Geertruida.”
Bij haar was de eerste fase, het straffen, zonder woorden gegaan, en sneller dan de anderen daarvoor. Dat was nu ook het geval. Een knikje toen ze vlak voor hem stond was voldoende om haar haar billen te laten inspecteren.
Tot zijn verrassing waren de streepjes nog duidelijk voelbaar. Hij kon ze zelfs tellen. Ook die ene foute was opvallend zichtbaar, tè dus eigenlijk.
Had hij verwacht dat, toen hij zijn handen van haar billen terugtrok, ze op dezelfde resolute manier als daarvoor weer zou opstaan, dan had hij het toch fout. Ze verwachtte duidelijk nog iets. Ze had goed geluisterd naar de anderen. Dus inspecteerde hij ook haar schaamstreek. Zij was niet geschoren, maar wel geknipt. Ook zij was nat. Haar clitoris leek opvallend zichtbaar. Hij inspecteerde haar nieuwsgierig. Heel stil liet ze hem begaan. Inderdaad, ze was daar extra gezwollen zacht en rond. Met de wijsvingers van beide handen voelde hij hoe gezwollen ze was en hoe mooi gevormd. Waardoor ze klaarkwam dus, met een diepe zucht. Verdraaid, dat was dus niet de bedoeling geweest. Maar wel gaaf.
Met een bestraffend tikje zond hij ook haar naar de sofa.

samen op de sofa
Hij keek hen aan. Wat zaten ze daar mooi stijf tegen elkaar aan. Wachtend op wat hij van plan was. Nou, niet veel.
“Hoe was het voor jullie?”
Hij zag de verbazing op hun gezichten. Maar ook: zoiets vráág je toch niet.
“Ik ben geen doorsnee meester, dames, ik ben het zelfs niet eens. Dus ik wil graag weten hoe het voor jullie was?”
Nog meer verbazing bij drie van hen.
Maar niet bij Maartje: “Je was geweldig. Ik weet wel dat je met me speelde, en ik met jou. Je weet dat ik actrice ben van beroep, toch?”
Nee, dat wist hij niet. Maar het verbaasde hem ook niet.
“Nou ja, volgens mij doe jij ook aan theater, theatersport?”
Hij knikte.
“Zie je wel, dat dacht ik al. Je bent goed. Je speelde met mij. Maakte het groot. Ik kon helemaal in mijn gevoel van het puber-zijn duiken, een puber die door haar vader gestraft werd. Zo heftig heb ik het nog niet meegemaakt. Het voelde gewoon super echt. Ik was gewoon die puber die daar vol schaamte moest liggen omdat haar vader haar een ongenadig pak slaag had te geven. Ik weet niet hoe, maar ik wil echt meer met jou, veel meer. Als jij dat ook wilt natuurlijk. En Moniek dat goed vindt, tenminste.”
“En je Meester, de Directeur.”
“Oh, die ga ik echt niet om toestemming vragen. Die wilde me toch al verkopen. Hoewel ik er niks meer over gehoord heb. En anders straft hij me maar.”
Hij gaf een brede glimlach naar haar. En keek daarna naar Sophie.
Die had daar op gewacht, duidelijk.
“U...” Eén blik van hem was voldoende. “Je ... bent gewoon veel te lief voor een meester. Je houdt rekening met ons. Heel veel. En je bent voorzichtig. Ik had nog best wat erger als klein kind mogen blèren, denk ik. Dank je wel, dat ik weer zo klein mocht voelen.”
“En jij omdat ik mocht doen wat absoluut ‘not done’ is. Een klein meisje billekoek geven. Nou weet ik waarom er vroeger zo veel vaders in de fout gingen. En al die verhalen over billekoek voor kinderen op spankingverhalen.nl. Het is gewoon veel te opwindend.”

Geertruida nam het woord: “Volgens mij heeft Juliette of Dora jou vertelt wat er thuis bij ons gebeurde. En best wel vaak gebeurt.”
Anthony keek haar verbaasd aan.
“Niet dus. Maar hoe kan jij dan... Dus dan moet je...”
Anthony schoot in de lacht en sprak het verlossende woord: “Juliette vertelde het me, min of meer in vertrouwen. Ik was niet van plan er iets mee te doen. Maar toen zag ik je kijken. Zag je twijfelen. Tsja, toen hielp ik een handje.”
“Ik ben blij dat jij dat deed. En zij, Juliette? Ach, er zijn best wel veel leden die er van weten. Zucht.
Je was super. En wat echt wel bijzonder was: je sloeg niet zo hard, niet zoals Bernhard doet. Maar het was veel veel heftiger. Wil je me op de veiling niet kopen? Of misschien ons te logeren vragen? Of wij jullie? Oh jee, moet je mij nu horen. Als Bernhard dat hoort kan ik het hele weekend niet meer normaal op een stoel zitten.”
Anthony schoot in de lach. Het was ook zó grappig.
“Ik zal het er met Moniek over hebben,” antwoordde hij met een glimlach.

“Nou ik nog, dus.”
Natuurlijk, Magdalena. Haar was hij echt niet vergeten.
“Of ik er wat aan heb toe te voegen? Je bent een geweldige meester.
En je kan iemand zoals ik, een echte slavin, vreselijk goed peilen.
Ik zag de meiden al staan, toen ik binnenkwam. Billekoek duidelijk.
Daar geniet ik altijd van. Ook wel het hardere werk hoor. Ik ben dus nou wat je noemt ‘een echte slavin’, maar dat had ik al gezegd. Je mag als mijn Meester alles met me doen. Ik ken mijn eigen grenzen gewoon niet. Dat is wel een dingetje. Maar dat is dus iets waarover jij je geen zorgen hoeft te maken. Je voelt ons zó goed aan.
Je blijft eh hoe noemen ze dat ook al weer, eh, zo heerlijk in het ‘hier en nu’. Ik hoef je maar een voorzetje te geven en je gaat er mee vandoor.
Man man man, wat kun jij heerlijk boos zijn.
En wat een geweldige spanking heb je me gegeven.
Leeft je hand nog?”
Hij liet hem haar zien.
“Wie wil er nog,” vroeg hij grappend.
Natuurlijk moesten ze toen alle vier om het hardste roepen ‘ik ik ik’.


verhalen maken dromen waar      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

SmFan
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 44
Aangemeld: 12-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 07 mei 2022 - 12:13 pm:       

spanking estafetteBen ik effe blij dat ik gewacht heb met iets over de toffe spanking van Anthony te schrijven (eerste deel).
Komt er nog een show en tell achterna.
Tuurlijk de droom van iedere dom om 4 vrouwen achter elkaar te mogen spanken die ook nog niet je eigen sub zijn... (zie eerste deel)
Maar dat dan ook nog op een spannende manier te beschrijven...
Wow.
Anthony wordt steeds een beetje als een doetje beschreven.
Niks van te merken bij de spanking zelf...
maar dat ie wil napraten...
en hoe die dat doet...
daarmee bewijst hij zijn status alsnog.
Gewoon doen dus, mede doms onder ons
streng èn soft zijn
hier lees je hoe dat kan uitpakken!


SPANKING ... lekker om te lezen - leuk om te doen ... SMEen verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: