home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
schrijfster faith


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op zaterdag 15 januari 2022 - 07:05 pm:       


Dan nu dus straf!


stomme foutjes, deel 2




Ilse schrikt op van de deurbel. Dingdong! Wat een stom geluid! Zenuwachtig doet ze de deur open. Damon staat met een brede sarcastische glimlach in haar deuropening. Hij kijkt haar even streng aan en direct draait Ilse haar ogen naar de grond. Hij vindt het een heerlijk gevoel om zijn meisje zo te zien stuntelen en weet dat Ilse heel zenuwachtig van hem wordt als hij zo naar haar kijkt.
Hij zet een stap naar binnen en duwt Ilse voorzichtig aan de kant.
“Roken dus Ilse?!” vraagt hij haar streng.
Ilse blijft echter stil en weet niet meer wat ze zeggen moet. Ze plukt wat aan haar shirt terwijl ze naar haar schoenen staart.

Het is precies 18:00 uur vrijdagavond en daar staat hij dan! De man van wie ze enorm veel houdt. De man waar ze enorm verliefd op is. Steeds weer als ze hem ziet wordt ze opnieuw verliefd op zijn uiterlijk en zijn karakter. Met zijn donkerbruine haren goed gestyled. Zijn fel blauwe ogen die zo doordringend en intimiderend kunnen zijn, maar ook zo zacht en zwoel. Maar ook ogen die dwars door haar heen kijken!
Zijn goede smaak qua kleding. Ook nu ziet hij er weer heerlijk uit in zijn spijkerbroek met wit t-shirt en leren jack.
Ineens voelt ze zich heel klein en daarbij is ze nog steeds geschrokken van zijn laatste twee appjes.
Pats! Auw! …
Ilse schrikt van de plotselinge tik die ze van Damon op haar billen krijgt. Het doet niet echt zeer of toch wel? Auw ja dat deed zeer! Ze wil Damon boos aankijken, maar zijn strenge blik zorgt ervoor dat ze weg kijkt.

“Antwoord Ilse! Nu graag!” zegt hij rustig maar streng.
Damon ziet dat Ilse even goed onder de indruk is van die ene tik. Mooi zo, dat is wat hij hoopt te bereiken! Ilse kan namelijk ook een behoorlijk grote mond hebben en aardig bijdehand zijn, maar nu is ze even stil. Stil van zijn dominantie.
Hij ziet dat Ilse haar handen naar haar billen brengt en eens flink wrijft over de plek waar hij haar zojuist een tik gegeven heeft. Hij glimlacht sarcastisch en pakt haar stevig bij haar bovenarm.
“Niet wrijven!” zegt hij dan rustig en streng tegelijk. En geeft Ilse nog twee tikken…
“Pats! Klets! Auwauw!”
“Ik wil dat je elke tik voelt en tot je neemt!”
“Ja Damon!” piept ze dan zacht met een brok in haar keel van de zenuwen.
Ze durft Damon nu niet aan te kijken en dus blijft ze naar haar schoenen staren.
“Was dat antwoord op mijn vraag? Of op mijn bevel aan jou Ilse?!”
“Op beide Damon,” antwoordt ze bijna onhoorbaar, “ik heb spijt dat ik gerookt heb, en ik wil elke tik die je me er voor straf geeft echt voelen.”
Damon drukt de deur dicht en neemt Ilse mee naar een lege hoek in de kamer.
“Blijf hier maar even staan met je handen in je nek!”

Ilse gehoorzaamt en doet wat hij zegt. Langzaam vouwt ze haar handen zo in haar nek zoals ze dat vaak op de foto’s en plaatjes op internet had gezien. Ook zet ze haar benen iets uit elkaar en blijft ze netjes naar de hoek staren.
Ohw, wat voelt ze zich nu klein en stout! Aan de ene kant vindt ze het een fijn gevoel en aan de andere kant is ze erg zenuwachtig voor het pak slaag.
Dat Damon zulke harde handen kon hebben weet ze pas na die drie tikken die ze van hem ontvangen had en die tikken deden best pijn! En dan was hij nog niet eens met de billenkoek begonnen!
Met de tijd die verstrijkt wordt ze steeds zenuwachtiger door alle vragen en gedachten die door haar hoofdje heen gaan terwijl ze als een klein stout meisje in de hoek staat te wachten op haar straf.

Damon kijkt eens goed naar Ilse terwijl hij een stoel van de eettafel alvast klaar zet voor de salontafel. Hij hoopt dat ze ja zegt. Alles in haar houding wijst er wel op dat ook zij dit nodig heeft. Haar handen, haar benen, alles precies zoals hij dat graag zag als hij een stout meisje moest straffen.
Hij had zijn gevoelens hiervoor al een tijd geleden aan de kant geschoven. Op de achtergrond bleef het wel borrelen maar hij was gewoon erg veel van Ilse gaan houden en daardoor kon hij dat stukje van hem wel op zij zetten. Maar nu hoopt hij het toch weer op te kunnen pakken met de vrouw van wie hij enorm is gaan houden.

Na wat voor Ilse een eeuwigheid leek, maar in werkelijkheid maar drie minuten had geduurd, roept Damon haar bij zich.
“Kom maar eens even voor me staan Ilse!”…
Langzaam komt Ilse uit de hoek. Er gaat een huivering door haar heen wanneer ze Damon zittend op een stoel voor haar salontafel aantreft. Ze probeert wat zelfverzekerder te worden en dat ontgaat ook Damon niet.
“Recht voor me Ilse! En kijk me aan!”
Direct zakt bij Ilse de moed weer in haar schoenen, die stem, zo kalm maar zo streng, zo consequent. Voorzichtig kijkt ze Damon aan en slikte een keer.
“Ja Damon?” vraagt ze zacht.
“Ik stel je deze vraag maar één keer dus luister goed en denk goed na over je antwoord!”
Ilse knikte ja.
“Antwoordt Ilse!”
“Ja Damon,” fluistert ze door haar lippen heen. Zo zenuwachtig en gespannen is ze op wat er komen gaat.

Damon zit rustig op de stoel met zijn armen voor zich over elkaar gevouwen. Hij kijkt Ilse doordringend aan.
“Ilse, in de tijd dat wij nu samen zijn, zijn mij een paar dingen aan je opgevallen. Je houding bijvoorbeeld als ik je een standje geef. Handen die onbewust je billen willen beschermen. Ik heb voor ik jou ontmoette in die discotheek een heel ander leven gehad als we het over relatie verhoudingen gaan hebben. Eigenlijk ben ik een Spanker zoals ze dat in de bdsm wereld noemen.”
Ilse kijkt Damon met steeds groter wordende ogen aan, maar laat hem netjes uitpraten. Ook nu heeft ze haar handen onbewust op haar billen liggen terwijl ze rustig naar Damon staat te luisteren…
“Ik denk dat wij onze relatie verhouding ook maar eens moeten gaan veranderen, maar daar moet ook jij vrijwillig mee in willen stemmen! Wil je dit niet, dan is het nu je laatste kans om dit nog tegen te houden en zal ik je niet verder op je billen gaan geven. Maar als ook jij vindt dat je af en toe een flink pak op je billen verdient, dan mag je me dat nu zeggen en zal ook onze relatie gaan veranderen. Als je, je dan misdraagt of een ‘foutje’ zoals jij dat zo noemt maakt, dan zal ik je daarvoor gaan straffen met een flink pak slaag op je billen!”
Damon is klaar met praten. De rest legt hij later wel een keer uit, maar nu is het tijd voor straf! Hij wacht rustig Ilse haar antwoord af en ziet dat ze met zichzelf in gevecht is. Hij weet hoe moeilijk het voor de spankee kan zijn om toe te geven dat ze straf heeft verdiend. En zeker voor een beginnende spankee!

‘Jemig! Hij wil dat ik erom ga vragen! Wat moet ik zeggen. Ja, geef me maar op mijn billen?!.. Nee dat is te brutaal. Of ja, ik heb straf verdiend...’ zo herhaalt en bedenkt ze nog wat antwoorden. ‘Maar wil ik er eigenlijk wel om moeten vragen? Nee, maar dan gebeurt het ook niet. Wat moet ik nou?...’
Ze ziet dat Damon haar rustig en doordringend, zelfs intimiderend aan blijft kijken. Wachtend op haar antwoord en dit maakt haar alleen nog maar zenuwachtiger. Ondertussen, terwijl dat ze nadenkt over haar antwoord en weet wat er komen gaat als ze ja zegt, plukt ze wat aan haar shirt en kijkt ze naar haar schoenen, en af en toe door haar wimpers heen stiekem naar Damon. Eronderuit komen wil ze eigenlijk niet. Ze wil dit proberen en weten hoe het zal zijn om van Damon op haar billen te krijgen. Als een stout meisje over zijn knie te moeten. Hoeveel pijn het zou doen en hoelang en hoe hard hij haar zou slaan.

Damon wacht geduldig af.
Ze fluistert wat, maar Damon kan het niet goed verstaan.
“Praat eens wat harder Ilse!”
“Ik heb straf verdient Damon, zou je me op mijn billen willen geven?”
Damons hart maakt een vreugdesprongetje, maar in zijn gezicht kun je dat zeker niet zien. Hij blijft Ilse zo strak mogelijk aankijken.
“Natuurlijk Ilse!” en hij pakt Ilse bij haar pols en leidt haar op die manier over zijn schoot.
Ilse pakt met haar handen direct zijn broekspijp stevig vast.
Waarop er een kleine glimlach verschijnt om Damons lippen en en hij zijn hand op Ilses billen legt.



Wordt vervolgd


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Lees en Beleef
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 117
Aangemeld: 09-2019


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 18 januari 2022 - 08:38 pm:       

hij wil wel heel graag



Mooi verhaal, Faith, dit vervolg
even wat ik eerder schreef:

Lees en Beleef schreef:

Leuk ook dat je beide kanten laat zien: het verlangen van de dom, en het twijfelen van de sub.Ben benieuwd of je dat - die 2 kanten - ook kunt blijven volhouden.



Want dit schreef ik op voor ik mijn bericht herlas:
Opvallend is hier het grote verschil tussen man en vrouw. Je man is behoorlijk macho, en je vrouw echt heel timide.

Maar het is dus verlangen! En hij houdt het netjes, maarrr hij wil wel heel graag. Te?
Daar gaan toch een paar alarmbelletjes bij me af... Oppassen voor dat soort dominanten.
Gelukkig mag in een verhaal alles.
Dan denk ik ook: dat ze al die voorbarige klappen van hem pikt!
Maar je beschrijft overtuigend, dat dan weer wel...
Goed gedaan!

Nog even een extra leuk detail:
citaat: "Ilse schrikt op van de deurbel. Dingdong! Wat een stom geluid!"
Je eerste zin dus. Ze schrikt van haar eigen deurbel. Het is zelfs een stom geluid....
Zo zenuwachtig gespannen dus!


het lezen van een mooi verhaal ... is het zelf beleven


 

Artie
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 56
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 10 februari 2022 - 05:42 pm:       

Heel goed verhaal



Ik hoop dat je helemaal van je ziekte hersteld bent. Zoals je schrijft denk ik van wel.
Het vervolg op een goed begin. Heel goed zoals je de gedachten van Ilse en Damon beschrijft en de spanning handhaaft. En hoe Ilse twijfelend toestemming geeft voor het pak slaag waar haar te wachten staat. Belangrijk dat je die toestemming in het verhaal opneemt. Ik ben benieuwd of Ilses verwachtingen overeenkomen de werkelijkheid. Ik vrees van niet… Bijzonder detail dat Ilse Damons broekspijp stevig vastpakt.
Ik heb gelezen dat je al geruime tijd spanking verhalen schrijft en dat je deze nu wil delen. Komt dit verhaal uit je verzameling, dan zou ik zeggen kom maar door met de volgende afleveringen. Als je de spanning zo opvoert mag je ons toch niet zo lang laten wachten?

 

Frank58
Beginnend lid

Bericht Nummer: 10
Aangemeld: 02-2016

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 27 augustus 2023 - 09:39 pm:       

Ilse verder



De twee aanzetten mogen er zijn, helemaal. Maar Faith, Ilse is er nog niet.
Komen er nog vervolverhalen? Ik ben benieuwd, zou ze graag lezen.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: