home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Artie


  Bevlogen lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zondag 29 augustus 2021 - 04:50 pm:       


Het Spartaanse behandelplan


Stopoktober Slot




Waarin Ellen stiekem toch rookt en daarvoor streng wordt gestraft.
Het niet melden van het roken heeft een verrassende reden welke later zal blijken.

Dit verhaal (deel 6) sluit als één verhaal aan op deel 5.
Aanbevolen wordt eerst deel 5 (nog eens) te lezen.
Emmy vertelt het verhaal


De volgende avond belde Ellen mij op.
“En Emmy, kan je al zitten zonder pijn?” vroeg ze plagend.
“En heb jij nog gerookt” kaatste ik terug.
“Nee meid, het is heel moeilijk maar het gaat. Maar ik vroeg of je nog een pak slaag hebt gehad, voor wat je vergeten was?”
“Nee Ellen, misschien vind je dat jammer, maar gelukkig niet”.
En ik vertelde haar hoe het gegaan was.
“Knap gedaan Emmy, je hebt je kont gered” zei Ellen. “En ik vind het niet jammer, dat Hans je niet over de knie heeft gelegd.” Ze wachtte even en vervolgde met: “Ik zou er toch niet bij geweest zijn.”
“Rot meid” riep ik boos. “Dat heb je toch al een keer meegemaakt.”
“Maar toen had ik een paar vuurrood gloeiende billen. Zonder dat, geniet ik er veel meer van, denk ik”
“De kans dat ik, zonder vuurrode billen, jou over de knie zie gaan bij Hans, is toch groter als het omgekeerde,” zei ik.
“Zou zo maar kunnen. Maar voorlopig doe ik mijn uiterste best om te voorkomen, dat jij van dat schouwspel kan genieten.”
“Het zal je verbazen, maar ik heb ook liever dat jij het volhoudt, niet te roken.”
“Echt waar?”
“Ja, dat wel, maar als jij wel rookt en bij Hans over de knie gaat, zal ik er net zo van genieten als jij, als ik voor straf over de knie moet.”
“Oh, heb jij dan helemaal geen medelijden met mij?”
“Dat wel, maar het leedvermaak overheerst.”
“Eigenlijk kan ik je dat niet kwalijk nemen. Wil je mij a.s. vrijdag bellen, zoals afgesproken?”
Er ging enige tijd voorbij. Ik belde Ellen elke vrijdag, maar ze hield het vol niet te roken.

Dat ging een aantal weken goed. Echter bij de laatste keer dat ik belde voelde ik en hoorde aan haar stem dat ze mogelijk toch gerookt had. Ik herinnerde mij dat ik nog een sleutel van haar appartement had. Die had ze mij enige tijd geleden gegeven, om te gebruiken als ze zichzelf buitengesloten had. We konden dus onverwacht bij haar binnenkomen.
We gingen samen naar haar appartement. Hans had de tawse maar vast meegenomen. Evenals de CD van de negende van Beethoven. We gingen met de lift naar boven en ik maakt voorzichtig de deur van haar appartement open. We gingen zachtjes haar woonkamer binnen. Het was duidelijk dat ze gerookt had. Er lagen nog een paar peuken in de asbak. Ellen schrok zich dood, sprong op en keek angstig naar ons.
“Gisteren ging het echt niet meer”, zei ze toen ze van de schrik bekomen was, “en vandaag kon ik het met één sigaret redden, dus ik dacht morgen niet meer. Daarom heb ik niets gezegd.”
“Je had dat ook net door de telefoon kunnen zeggen” zei ik, “en was dit inderdaad de enige keer, of is dat al eerder gebeurd?”
“Ja,” zei ze zacht en begon te blozen van schaamte.
“Nu,” zei Hans “dan is de zaak duidelijk. Ellen je krijgt hetzelfde pak slaag wat ik Emmy heb gegeven nadat jij haar had verleid toch te roken”. En haalde de tawse tevoorschijn.
Ellen stond te trillen op haar benen. Ze smeekte: “Toe laat me gaan. Het is nu echt afgelopen. Ik zal nu echt nooit meer roken.”
Hans zei “Nee Ellen je moet er nu aan geloven. Ik ken dat, morgen laat je het toch niet. En dan begin je weer veel te roken. Je wilt dat wij je helpen te stoppen met roken. En dat betekent: broek en schoenen uit. En hier komen.”
Hij zette een stoel midden in de kamer ging erop zitten en legde de tawse rechts naast zich op de grond.
Ellen begon zich met trillende handen langzaam uit te kleden. Het duurde even en toen stond ze met blote benen, een rood broekje en een witte blouse aan, bij Hans. Hij trok Ellen naar zich toe. Hij sloeg zijn linkerbeen over de rechter en legde Ellen over de knie. Haar handen steunde voor haar op de grond. Ze keek met angstige ogen naar de tawse, die vlak voor haar lag…
Hans streelde even over haar broekje, zijn vingers gingen achter de zoom.
“Nee lieve Hans, niet op mijn blote billen, alsjeblieft niet.” smeekte Ellen
“Natuurlijk wel, Emmy kreeg ook gelijk op haar blote billen. Je krijgt hetzelfde pak slag wat zij heeft gehad en daarna heb je even pauze en dan krijg je met de tawse.”
“Emmy zet de cd van de negende maar op bij het begin van het tweede deel en dan wacht Ellen een verrassing bij elke paukenslag.”

Ellen rilde van angst, ze had vermoedelijk wel een idee wat die verrassing inhield. Ik wist vrijwel zeker wat er ging gebeuren. Hans trok haar broekje langzaam naar beneden tot het om Ellens knieën zat. Hij schoof haar nog iets verder tot haar kont goed uitpuilend op zijn linkerdij lag. Ellen keek achterom en zag dat Hans zijn hand hoog had opgeheven. Zij trok haar billen angstig samen. De muziek begon, Hans wachtte even en sloeg Ellen, direct na elke paukenslag, keihard op haar kont.
Hij sloeg haar vrijwel even hard als hij mij had gedaan. Ellen schreeuwde het uit en trappelde met haar benen.
“Stop! Je slaat mij veel te hard!!”
“Dat moet zo hard Ellen, je wilt toch stoppen met roken, of niet?”
“Ja,” zei ze zacht.
Hans zette het pak slaag voort, maar sloeg bij zachtere passages wel minder hard dan direct na de paukenslagen. Ellen begon te zuchten en te steunen. Wat later begon ze te kronkelen. Toen volgde een serie paukenslagen. Ze gilde het uit... Haar linkerhand vloog naar haar billen en ving een klap op met haar hand.
Hans stopt even en zei streng: “Handje weg Ellen, en bij de volgende keer krijg je zes keiharde klappen op elke bil en beginnen we opnieuw met het tweede deel.”
Ze haalde aarzelend haar hand weg en gelijk waren er weer paukenslagen. Ze kon haar hand nog net voor haar arme billen weghouden. Ze begon te huilen.

Het werd wel een bijzondere uitvoering van de negende. Dit keer een extra slaginstrument en een sopraan erbij, want zo hoog kwam Ellen wel met haar gegil. Na elke paukenslag, een harde slag op Ellens billen en direct daarna de inzet van de sopraan. En daarna waren de klappen weer duidelijk minder hard. Hans bespeelde Ellens kont alsof hij de paukenist zelf was. Ze hield het nog even vol haar hand voor haar arme billen weg te houden, maar toen ging het weer mis.
“Emmy, zet de cd maar op pauze, neem de afstandsbediening mee en kom maar weer voor haar op de grond zitten en houdt haar handen goed vast. Ellen steek je handen voor je uit of je krijgt straks twee extra slagen met de tawse.”
Ellen stak haar handen angstig voor extra straf voor zich uit. Ik ging voor haar op de grond zitten en pakte haar handen stevig vast.
Hans zei nog: “Goed haar handen vasthouden Emmy. Voor iedere keer dat je ze loslaat krijg je twee slagen met de tawse op je blote billen, voordat Ellen met de tawse krijgt. Dan kan Ellen zien wat die straf inhoudt. En Ellen krijgt dan ook twee slagen extra met de tawse. Nu eerst zes strafklappen op iedere bil.”.
Hans hief zijn hand hoog op en sloeg Ellen zes keer extra hard op iedere bil. Ellen schreeuwde het uit.
“Zo Emmy, zet de cd maar weer aan op het begin van het tweede deel.”
Het tweede deel begon opnieuw. Hans sloeg weer na iedere paukenslag keihard op Ellens billen en bij zachtere passage duidelijk minder hard. Ik hield Ellens handen goed vast en keek recht in het van pijn vertrokken behuilde gezicht van Ellen. Ik genoot, maar had wel medelijden met haar. Doordat Ellen de muziek niet kende en dus niet wist wanneer die extra harde slagen kwamen was de straf eigenlijk zwaarder. Niet verwachte slagen voelen harder aan dan regelmatig toegebrachte slagen. Dat was duidelijk te merken aan het schelle gillen van Ellen. Het huilen werd blčren.
Bijna aan het eind van het tweede deel ging het toch weer mis. Ondanks dat ik haar stevig vasthield, rukte Ellen haar linkerhand los en ving weer een klap op.
“Handje weg Ellen en voor je uit steken, en jullie weten de consequenties”, zei Hans zacht en dreigend. Ellen stak haar hand weer voor zich uit. En ik kon haar hand weer pakken. Er volgde geen extra strafklappen. De tawse zou ons extra straffen. Hans ging door en stopte gelijk met de muziek met nog twee harde klappen. Daarna ruste zijn hand op haar kersenrood geslagen billen.
Hij hielp de blčrende Ellen overeind en zei streng: “Niet over je billen wrijven, dat mag nog niet. Ga in de hoek staan, doe je handen in je nek en hou ze daar.”
Ellen ging gehoorzaam in de hoek staan, met haar handen in haar nek. Haar broekje had ze al uitgeschopt. Ze huilde vreselijk.
Na enige tijd zei Hans: “Emmy, doe je broek en je schoenen uit en ga over de leuning van de bank liggen.”

Ik wist dat tegenstribbelen geen zin had en deed wat hij vroeg. Ik kleedde mij uit en ging ik over de armleuning liggen.
Hans trok langzaam mijn broekje naar beneden, pakte de tawse en ging naast mij staan. Ellen stond nog met haar neus in de hoek. Ze huilde nog wel maar minder. Hij wachtte nog even, terwijl hij met zijn vrije hand nog even over mijn klaarliggende billen streelde. Ik rilde van angst voor de tawse.
Hans zei zacht: “Draai je maar om en kijk maar goed wat er gebeurt Ellen, want jij krijgt straks acht slagen met dat ding”.
Hans oefende een paar keer met lichte slagen op mijn billen en daarna volgde een harde knal en ik gilde het uit. Ik sloeg met mijn vuisten op de bank en trappelde met mijn benen. Oh, wat deed dat kreng zeer!! Hoeveel pijn dat ding deed was wat weggezakt, maar nu had ik er weer een hele actieve herinnering aan.
Hans wachtte even en toen kwam de volgende. Oh, nog harder en op de onderkant van mijn billen. Ik gilde en trappelde nog heftiger met mijn benen. Enfin het was voorbij. Langzaam kwam ik overeind en begon staande over mijn arme billen te wrijven. Ik zag Ellen haar slaapkamer in vluchten. Hans deed geen poging haar tegen te houden of terug te roepen. Hij liet haar gaan.

“Wat heb je mij hard geslagen met die vreselijke tawse, ik kon er toch niets aan doen dat zij haar hand losrukte”, jammerde ik.
“Ik kan moeilijk zien wiens schuld dat is, daarom krijgen jullie beide twee strafklappen met de tawse. Dat was ook de afspraak. Ellen krijgt straks even hard als jij.”
“Maar je had mij toch niet zo hard hoeven te slaan, klaagde ik.
“Zo hard was het niet. Het is alleen lang geleden dat je met dat ding hebt gekregen. Dan weet je niet meer hoe dat voelt. Het is misschien beter, als ik jou een pak slaag voor straf moet geven, af en toe de tawse te gebruiken.
“Nee Hans, alsjeblieft niet. Ik weet nu weer heel goed hoe dat vreselijke ding aanvoelt.”
“Wil je dan nu even naar Ellen toegaan en tegen haar zeggen, dat ze alleen nog met de tawse krijgt als zij dat zelf ook wil?”
Ik trok voorzichtig mijn broekje over mijn pijnlijke billen en liep naar de deur van Ellens slaapkamer en deed deze voorzichtig open. Ellen stond als een bang vogeltje aan het andere eind van de slaapkamer met angstige betraande ogen. Ze stopte meteen met over haar billen te wrijven en hield haar handen nu, angstig beschermend voor haar kersenrode billen. Ze had kennelijk Hans verwacht.
“Kom jij mij halen, zodat ik met dat vreselijk ding kan krijgen,” vroeg ze nog steeds huilend.
“Nee Ellen, ik moest je van Hans zeggen, dat je alleen met de tawse krijgt als je dat zelf ook wilt.”
“Ik weet niet wat ik doen moet Emmy,” jammerde ze, “ik heb gezien, hoe hard jij met dat ding kreeg en ik krijg straks even hard. Wat raad jij me aan.”
“Als je echt de kans zo groot mogelijk wil maken om te stoppen, zou ik het doen. Ik heb er destijds zes gehad na hetzelfde pak slaag wat jij hebt gehad. Daarbij de dreiging dat als ik weer zou roken, ik er achttien ga krijgen en dan nog over de knie. Die dreiging helpt mij nu heel duidelijk niet meer te roken. Nu ik dat kreng net weer eens goed gevoeld heb, is die dreiging nog sterker”.
“Dan zal ik het maar ondergaan, ik moet op korte termijn van het roken af. “
“Pak maar een dik kussen en ga op je buik met dat kussen onder je heupen op je bed liggen. Zo ging het bij mij ook. Je kunt je dan wat vrijer bewegen als reactie op de slagen. Ik zal Hans roepen.”
Ellen deed wat ik gezegd had en ik riep Hans.
Die kwam binnen met de tawse in zijn hand. Hij was wel verbaasd dat Ellen al helemaal voor hem klaarlag. Hij ging aan het voeteneind van het bed staan. Ellen lag dwars over het bed en huiverde.
Ellen vroeg nog: “Emmy wil je mijn handen vasthouden, ik wil niet, doordat ik mijn handen voor mijn billen houd, nog meer extra straf ga krijgen”.
Ik deed wat ze vroeg en kon weer in haar betraande, angstige ogen kijken. Hans had intussen de tawse over haar billen gelegd. Hij wachtte even en gaf haar eerst een paar lichte slagen om te oefenen. Daarna nog twee wat harder. Vervolgens hief hij de tawse hoog op en wachtte even.
Ellen keek angstig achterom en trok haar billen samen.
Er klonk een harde knal en een harde gil van Ellen. Hans hief de tawse op en sloeg gelijk voor de tweede keer toe.
Ellen gilde nog harder en begon met haar benen te trappelen. Ik liet haar handen even los, zodat ze ook met haar armen kon werken, wat ze deed. Toen ze weer stillag pakte ik ze weer. Ik genoot van haar reacties, en had weinig medelijden. Ik had die twee vreselijke slagen met de tawse ten slotte geheel aan haar te danken. Ik vond dat ze die strenge straf verdiend had.
Daarna kwamen weer twee slagen. Haar gegil en haar reacties waren heftiger. Ze trappelde met haar benen, ik liet haar handen los. Zij sloeg met haar handen op het bed en rolde blčrend op het bed heen en weer. Daarna ging ze langzaam weer op het kussen liggen en keek mij met smekende ogen aan.
“O Emmy, het is vreselijk. Ik had niet gedacht dat het zo erg zou zijn”.
“Nog maar vier te gaan Ellen, probeer te blijven liggen, dan gaat Hans door en krijg je er vier achter elkaar en dan is het voorbij ” zei ik om haar wat moed in te spreken.
“Ik zal het proberen” snikte ze en stak haar handen voor zich uit. Ik pakte ze weer.

Hans hief de tawse weer omhoog en gaf Ellen kort achter elkaar twee slagen. Ellen bleef met de grootste moeite liggen. Ze gilde wel en trappelde wild met haar benen.
Hans wachtte even tot Ellen weer helemaal stillag. De volgende was als extra straf even hard als hij mij gegeven had. Ik liet haar handen los. Ellen gilde het uit en sloeg met haar handen op het bed en trappelde als een gek met haar benen en rolde van het kussen af en keek Hans met smekende ogen aan.
“Nu nog de laatste, terug op het kussen Ellen, anders komen er nog twee bij,” zei Hans streng.
Ellen ging heel langzaam weer op het kussen liggen. Ik pakte haar handen weer.
Toen kwam de laatste, nog harder op de onderkant van haar billen tot slot.
Ik liet haar handen los en zij rolde van het kussen af, sloeg met haar handen op het bed en trappelde wild met haar benen. Daarna sprong ze van het bed af en danste van haar ene been op het andere, blčrend door de kamer. Ze keek heel kwaad naar Hans.
Hans reageerde met: ”Ik begrijp dat je kwaad op mij bent, maar je wilde het toch zelf. Maar let op Ellen, als je weer rookt krijg je twintig slagen met de tawse en daarna leg ik je nog over de knie, voor een hard pak op je blote billen. En dan heb je geen keus, dan moet je de straf in zijn geheel ondergaan. Denk daar maar aan als je weer in verleiding komt om een sigaret op te steken.”
En vervolgens tegen mij: “Emmy wil jij je Ellen troosten en haar billen verzorgen. “

Hij ging de kamer uit. Ellen danste blčrend, nog een tijdje door de kamer, over haar gloeide pijnlijke billen wrijvend, en ze op en neer bewegend. Daarna liet ze zich op haar buik op bed vallen. Ze huilde hevig. Ik liet haar rustig haar gang gaan. Ik reageerde destijds ook zo. Ik keek naar haar billen. Ze waren purperrood, erger als de mijne na mijn eerste kennismaking met de tawse. Langzaam kwam ze tot bedaren en stopte met huilen.
“Wat was dit vreselijk Emmy. Heb jij destijds ook zo’n zware straf gehad?” jammerde ze.
“Wel wat minder Ellen, want ik heb geen extra straf gehad omdat ik mijn handen niet voor mijn billen hield. Maar met die twee slagen met de tawse die ik net kreeg, is dat wel gecompenseerd. Oh, wat deed dat zeer!”
“Ja, hij slaat jou meestal harder dan mij, maar dit keer niet. Volgens mij waren die strafklappen die ik kreeg even hard. Oh, wat kan Hans hard slaan met dat ding. Maar wat zat jij weer te genieten.”
“En jij dan, doe jij dat niet als ik met dat ding krijg en jij mijn handen mag vasthouden. Bovendien jij hebt veroorzaakt dat ik net zo hard met de tawse kreeg.
“O vast en zeker. Ik zal Hans straks vragen of ik jouw handen vast mag houden als jij weer eens met dat ding krijgt.”
“Dat hoef je niet eens te vragen. Als ik gestraft moet worden omdat ik gerookt heb en niet meer op dat kussen wil blijven liggen, als hij bezig is mij te straffen, roept hij jouw hulp toch al in. Dan kun je genieten. Maar de kans daarop is minimaal. Dan moet ik weer gaan roken en dat doe ik toch niet.”
“Oh, dat wil ik meemaken. Toe Emmy wees eens sportief en ga weer roken, op korte termijn. Oh, wat zal ik genieten.”
“Rot meid!” riep ik boos. “Je bent kennelijk nog niet genoeg gestraft”
Ik keek rond en pakte de tawse die nog op bed lag.
“Vooruit weer terug op het kussen, of ik haal Hans erbij dan mag die het doen.” dreigde ik
“Nee Emmy, alsjeblieft niet” deed Ellen geschrokken, “ík maakte maar een grapje”
“Het klonk anders niet als een grapje, maar meer als sardonisch leedvermaak. Terug op dat kussen. Ik kan niet zo hard slaan als Hans. Vooruit meteen doen of ik haal hem erbij.”

Tot mijn verbazing ging Ellen op het kussen liggen, vermoedelijk heel bang dat ik Hans zou halen. Dat had ik toch niet gedaan, omdat ik niet zeker wist hoe Hans zou reageren. Er was een kans dat die tawse dan op mijn billen terecht zou komen. Het was pure bluf van mij.
“Alsjeblieft lieve Emmy”, smeekte ze nog, “niet slaan met dat ellendige ding, ik zal het nooit meer doen.”
“Ik betwijfel het” zei ik terwijl ik de tawse hoog ophief.
“Niet doen! Alsjeblieft,” probeerde ze nog, terwijl ze angstig achteromkeek.
Ik liet de tawse snel dalen remde af en gaf Ellen een lichte klap met de tawse.
“Zo dat is mijn grapje” zei ik en legde de tawse weg.
Ellen slaakte een zucht van verlichting en wilde meteen overeind komen.
“Blijf maar liggen, dan zal ik je billen verzorgen. Ik zal je niet meer slaan.”
Ze bleef liggen terwijl ik zachtjes haar billen met zalf insmeerde.

“Maar waarom moet je op korte termijn van het roken af?”, vroeg ik.
“De reden is dat ik een nieuwe vriend ontmoet heb Emmy, woh!” wat een lekker ding. Ik ben smoorverliefd.”
“Dat is toch prachtig. Wat is daar mis mee? Heb je al seks met hem gehad?”
“Ja Emmy, meerdere keren en dat was heerlijk. Ik heb het lang moeten missen. Hij heeft vrij snel ontdekt wat ik lekker vind. Als hij mij langzaam uitkleedt en zijn handen over mijn lijf gaan... Woh ”
“Wat is het probleem dan? Wil hij je niet?”
“Hij wil mij ook, maar alleen als ik niet meer rook. Zelf rookt hij allang niet meer en vindt het vies en slap dat ik nog rook. Zijn vorige vriendin, die ook rookte, is aan kanker overleden. Hij wil dat niet nog eens meemaken. Hij heeft mij twee maanden de tijd gegeven om definitief te stoppen. Anders stopt de relatie. Dus moest ik dezelfde dreiging als jij hebben om niet meer te roken. Daarom heb ik over de telefoon niets tegen je gezegd. En die strengere straf gekregen. Nu weet ik hoe die tawse aanvoelt. En dan die dreiging: twintig slagen met dat vreselijke ding en dan nog over de knie. Als ik daaraan denk… Ik begrijp nu nog beter waarom jij niet meer rookt.”
“Heb je een foto van hem en mag ik die zien?”
Ellen pakte haar mobieltje, zocht even en liet mij de foto zien.
“Oh, inderdaad een lekker ding. Ik kan nu wel begrijpen dat gek op hem bent.”
“Vind je dat?” vroeg ze wat onzeker, “Als je hem maar niet van mij afpakt.”
“Kom nou, ik heet geen Jolene.”
Ze moest zo waar even lachen, ondanks haar gloeiende, zeer pijnlijke billen.
“Bovendien hou ik veel van Hans, ondanks dat hij af en toe mijn billen opwarmt. Daar staat zoveel tegenover. Nee Ellen, ik wil hem niet kwijt, ook niet voor de die stoot van jou. Hebben jullie nog wel contact in die twee maanden? “
“Nee, voorlopig even niet, ik mag hem bellen als ik een maand helemaal niet meer heb gerookt. En denk dat ik het ga volhouden. Als ik daarna toch weer ga roken is de relatie voorbij. Ik wil hem niet verliezen Emmy. Daarom wilde ik meteen die strengere straf. Maar het was vreselijk! Ik moet wel veel voor dat joch over hebben. En dat heb ik ook.”
“Dan zit je in dezelfde situatie als ik, een dreigend heel erg pak slaag als je weer rookt en een beloning als je het volhoudt niet te roken, namelijk dat lekkere ding van je.”
´Wat heb jij dan voor beloning in het vooruitzicht als je het volhoudt niet te roken? Je hebt Hans toch al.”

“Ik krijg mooie nieuwe kleding, bovenkleding en lingerie. Daarbij nog een jas en schoenen, als ik
tot 1 oktober niet meer rook. En Hans betaalt alles. Wij gaan het samen uitzoeken en daarna uit eten.”
“En denk je dat je het volhoudt Emmy. En als je daarna weer begint met roken?”
“Ik weet zeker dat ik het volhou en daarna ook niet meer rook. Maar mocht dat zo zijn dan krijg ik een nog erger pak slaag denk ik. Maar dat gebeurt toch niet. Ik ben veel te blij dat ik niet meer rook. Het eten smaakt lekkerder, ik voel mij beter en de seks met Hans is ook lekkerder.”
“Het blijft voor mij moeilijk niet meer te roken. Ik ben bang dat ik toch weer in de fout ga.”

“Maar Ellen, als gebeurt, kan je toch, als je straf van Hans krijgt, hem erbij uitnodigen. Dan heb je twee toeschouwers. Als hij ziet hoeveel straf je krijgt wil hij misschien nog wel met je verder.”
“Dat is wel een aardig idee, maar er is een kans dat hij dan zelf mij geheel of gedeeltelijk wil straffen en daarmee wil doorgaan.”
“Dat is toch niet erg je hebt hem dan toch nog.”
“Ja maar dan is de kans groot dat ik daarna ook nog meerdere keren bij hem voor straf over de knie moet net als jij. Ik wil dat eigenlijk niet meer. Maar zeg eens eerlijk hou jij nog evenveel van Hans ondanks dat je af en toe voor straf op je billen krijgt.”
“Oh Ellen, eerder meer als minder.”
“Maar je ligt toch regelmatig bij hem over de knie en krijgt dan een pak slaag zodat je een tijd niet kan zitten zonder pijn.”
“Dat gebeurt maar weinig echt voor straf Ellen. Het dreigt af en toe wel. Maar dat is ook wel spannend en opwindend. Maar Hans is rechtvaardig. Ik krijg alleen voor straf als ik het echt verdiend heb. En dan ben ik het er ook min of meer mee eens. Als ik het echt niet wil, ga ik niet voor straf over de knie.”
“Ga jij ook weleens, niet voor straf over de knie bij Hans.”
“Dat gebeurt ook, maar dat vertel ik je misschien nog wel eens.”
Hans kwam de kamer binnen.
“Zo dames, zijn jullie klaar. Ik heb jullie al een hele tijd met rust gelaten. Ik wil wel eens naar huis. Ellen zal nu toch genoeg verzorgd zijn. De pijn zal ze nog best een tijd voelen maar dat moet ook.”
“Hij heeft wel gelijk Emmy, gaan jullie maar.”
We namen afscheid en vertrokken.

We zijn nu een stuk verder in de tijd. Ellen hield het vol niet te roken en was in de wolken met haar lief. Het contact met haar was een stuk minder geworden. Het contact met Jenny is toegenomen. Ze is steeds meer van collega, een goede vriendin geworden.

Inmiddels was het oktober geworden. Op 1 oktober kwam Hans thuis met een grote bos rode rozen. Dat was voor mij een grote, aangename verrassing. Ik had al die tijd niet gerookt, maar mij niet gerealiseerd dat het al 1 oktober was.
“Het is je gelukt, lieve schat van me”, zei hij, met warmte in zijn stem. “Dit is vast een deel van je beloning. Voor de rest gaan we volgende week, dinsdag de beloofde kleding voor je uitzoeken. Je mag kiezen wat je wilt en ik zal alles betalen. Je hebt het dik verdiend!”
Hij pakte mij en drukte mij stevig tegen zich aan en begon mij hartstochtelijk te zoenen…


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

SmFan
Productief lid

Bericht Nummer: 33
Aangemeld: 12-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 13 oktober 2021 - 02:10 pm:       

heftige straf



Tsja, jouw slot moest wel heftig zijn.
Kon niet anders.
En dat is het ook.
Je laat de dames duidelijk lijden. Geen ruimte voor een beetje genot.
Keiharde klappen en blčrende dames.
Dat is de toon die de muziek zet. Beethoven dus.
Dat van die paukenslagen? Hmmm
Maar wel beslist een grande finale. En spanking als straf.
Meneer hier weet er wel raad mee


SPANKING ... lekker om te lezen - leuk om te doen ... SM


 

Lief & Streng
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 81
Aangemeld: 05-2003


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 14 oktober 2021 - 02:50 pm:       

een harde leermeester



Leuk die reactie van je, SmFan.
Maakt me attent op dit verhaal. Was een beetje afgehaakt bij je vorige aflevering, beetje verwarrend met dat verhaal in het verhaal... sorry Artie.
Maar dit weer een lekker heftig verhaal. Goed om eens een spanking verhaal te lezen wat alleen maar erg is. Ik bedoel dus: alleen maar straf.
Natuurlijk, wij spanking-liefhebbers lezen er dan zelf de opwinding bij.
De afwisseling van beide dames werkt hier ook goed.

Bye the way: zelf geloof ik er niet zo in, dat je met een spanking čcht gedrag kunt veranderen. Laat staan iets zó verschrikkelijks als verslaafd zijn aan roken.
Moet je denk ik ook niet willen. Maar er over lezen is natuurlijk iets heel anders.
Keep going, Artie.
Misschien dat je nog iets -in jouw ogen- heel vervelends van je dames kunt bedenken, om het hen voor eens en altijd af te leren. Of mogen ze het dat stiekem nog eens doen waarbij jij hen dan betrapt? Niet zoiets als roken natuurlijk. Van roken ga je dood...


  als je geeft čn neemt heb je dubbel plezier  


 

Artie
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 50
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 26 november 2021 - 04:15 pm:       

Heel fijn die reaties!



Hi SmFan en Lief & Streng,

Bedankt voor jullie leuke, positieve reacties en de aanmoediging om door te gaan. Waarschijnlijk komt er nieuw verhaal met gedeeltelijk dezelfde hoofdpersonen waarbij het stoppen met roken naar de achtergrond verdwijnt.
Ik denk echter dat je met spanking wel gedragsverbetering kunt bereiken. Een spreekwoord zegt “wie niet horen wil moet maar voelen”. Tegenwoordig een beetje naar de achtergrond verdwenen, misschien ten onrechte (?).

Wel ben ik het eens met Lief & Streng, dat voor stoppen met roken meer nodig is dan alleen billenkoek. Maar dat zit ook in de serie “stopoktober”. Zowel Ellen als Emmy moeten eerst de vaste wil hebben om van het roken af te komen. Ook hebben beide een beloning in het vooruitzicht als ze erin slagen een lange tijd niet meer te roken. Dan is er nog de dreiging van een nog erger pak slaag als ze weer beginnen te roken. De dreiging is vaak sterker als de uitvoering.
Als jullie een verhaal willen lezen waarin meer lustgevoelens voorkomen, en minder heftige straf dan verwijs ik naar deel 4 van de serie “Intermezzo”. Misschien nog niet gelezen?

Lief en Streng, ik verwacht nog een verhaal van jou bij je (nieuwe) plaatje. Met antwoorden op de vragen: wat komt de persoon doen die binnenkomt? En is ze al gestraft waarmee en waarom? Er staan de laatste tijd weinig verhalen op de site.
En SmFan (en/of spankingfan) waarom probeer je ook niet een verhaal te schijven. Ik ben twee jaar geleden ook begonnen, omdat er toen sprake was van dezelfde situatie, terwijl ik niet sterk in taal ben. En dat is. dacht ik toch redelijk gelukt.

Artie

 

Lief & Streng
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 83
Aangemeld: 05-2003


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 26 november 2021 - 05:50 pm:       

echt toeval



Grappig hoor, Artie.
Dat je nu net bovenstaand bericht plaatst. Terwijl ik druk bezig ben om mijn nieuwste episode te plaatsen.
Echt toeval dus.
Maar verwacht geen toelichting op mijn 'nieuw' plaatje. Dat is niet meer dan het is: een nieuw plaatje. Nou ja, ook al weer een paar jaar oud hoor.
Maar eens met dat er best weer meer geplaatst mag worden.
Paul Gérard riep ook al dat er verhalen klaar stonden. Ook nog niet meer sindsdien gezien.
Maar er staat bij mij al wel eentje klaar.
Maar wanneer ik die plaats....

ps: ik mis de lustgevoelens in je verhaal niet hoor...
Was meer bedoeld als compliment. en stimulans voor jou.
Ik vind het juist mooi dat verhalen zo verschillend kunnen zijn.


  als je geeft čn neemt heb je dubbel plezier  



Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: