home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Verhalen Forum » Verwachtingen, deel II
« Vorig verhaal Volgend verhaal »

 

Een verhaal van:  
quirina


  Bevlogen lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op woensdag 14 juli 2021 - 12:35 am:       


Verwachtingen, deel II


Dit verhaal is opgeknipt in twee delen.
Met nog natte haren kwam ze vrolijk binnen.
“En, gewonnen?”
“Nee, verloren, ze waren echt beter. Maar ik heb wel vet goed gespeeld!”
De D/s was op dit moment even volslagen afwezig. De ervaring had geleerd dat dat zo kon omslaan. Het ene moment waren ze gewoon op vriendschappelijke liefdevolle basis samen, het volgende moment lagen de verhoudingen totaal anders en kon Yentl zo op haar knieën voor Kai zitten. Het was wonderlijk, maar werkte uitstekend. De rest van deze avond bestond uit bijpraten en knuffelen. Even voor middernacht nestelde Yentl zich in de armen van Kai en viel tevreden in slaap.

“Ah, die massageolie is op. Yentl, wil jij even naar de drogist in de stad fietsen en een nieuw flesje halen? Dan kan ik in de tussentijd nog even dat wasgoed opruimen en een stofzuiger door het huis trekken, is dat ook mooi gedaan.”
“Hebben we niets anders? Het is best een stukje fietsen naar de stad, ik ben dan wel even weg…”
“Nee, ik wil die Ylang Ylang van Kneipp, geen andere. En die stapel wasgoed irriteert me, ik wil de bank kunnen gebruiken voor andere dingen.”
“Ik wil dat anders ook wel even snel wegvouwen? We kunnen dan ook samen met de auto naar de stad gaan toch?”
“Nee. Jij gaat massageolie kopen, klaar. Bij dezen is het een opdracht.”
Yentl rolde met haar ogen. Jeetje. Anders had hij ook geen moeite met wat rondslingerende kledingstukken, hoezo nu wel ineens? Maar oké, zij vond het best. Dan ging zij lekker een stukje fietsen, ter compensatie van haar gemiste hardlooprondje. Ze trok haar schoenen aan en vertrok.

“Ik heb hem! Heb er twee meegenomen, de tweede was gratis, goed hè? Heb je daar genoeg aan? Voor 1,5 uur, minimaal??”
Yentl begon al opgewonden te ratelen nog voor ze binnen was, de flesjes olie omhoog houdend. Het was duidelijk dat ze nauwelijks kon wachten.
Kai hield haar tegen op de deurmat. Hij nam de flesje van haar over.
“Mooi. Dank je. Ik heb alles al klaar staan. En ja, zeker 1,5 uur. Minimaal. Maar die massage doen we als laatste. Kleed je hier uit en bied je aan.”
Yentl schopte met een brede verwachtingsvolle glimlach haar schoenen naast de deur uit, trok het jurkje over haar hoofd en zakte vervolgens naakt voor Kai op haar knieën, in onderdanige houding, haar handpalmen omhoog gericht. Ze keek hem aan met een paar stralende ogen.
“Ik ben er voor u, Meester.”
Kai keek haar aan.
“Goed zo. Vanaf nu heb je een zwijgplicht, tot alle gekozen onderdelen zijn uitgevoerd, tenzij je toestemming krijgt te praten. Begrepen? Je mag antwoorden.”
“Ja Meester.”
“Sta op en kom mee.”
Hij trok haar overeind en leidde haar de kamer in. Yentl zag de stapel wasgoed onaangeroerd op de bank liggen. Ha! Die moest toch zo nodig weg? Alles lag er nog! De vloer zag er ook niet veel schoner uit dan eerder. Wat had hij al die tijd gedaan toen ze weg was?
Veel tijd om erover na te denken kreeg ze niet, want Kai duwde haar de eetkamer in.

De good girl-bad girl stoel stond al klaar. Een stoel met mogelijkheden om aan vast te worden geknoopt en met een gat in de zitting, waar de fairy of een andere vibrator aan vastgemaakt kon worden. Op dit moment was het gat echter afgedekt en stond er een grote buttplug op de zitting. Het was de grootste die ze in de speeltas hadden, een XL-formaat, een plug die Yentl tot nu toe slechts één maal in haar lijf had gekregen. Geschrokken keek ze Kai aan. Dit had er niet bij gestaan in de kolom ‘extra accessoires’!
“Wil je soms iets zeggen?”
“Ja Meester!”
“Spreek…”
“Op de keuzelijst stond die buttplug niet genoemd, Meester…”
“Dus?”
Kai trok een wenkbrauw op.
“Het gebeurt mij ook wel eens dat ik verwacht dat iets niet aanwezig is. En dan blijkt het er tóch te zijn….. Of het is latent aanwezig, zonder dat het gemeld wordt.”
Hij keek haar strak aan en trok de wenkbrauw nog iets hoger op.
“Wil je daar nog iets op zeggen?”
Yentl sloeg schuldbewust haar ogen neer. Hij had het dus toch gezien op die foto’s. Natúúrlijk had hij het gezien. Hoe had ze kunnen denken dat hij het niét gezien had! Ze schudde haar hoofd.
“Nee Meester.”
“Als het niet meteen lukt, heb ik nog wel een spreader liggen om je kontje eerst een beetje op te rekken, maar voor ik met de fairy aan de gang ga en jou vijf keer laat klaarkomen, zit deze plug in jouw lijf. Tot we klaar zijn.”

Het had even geduurd en hulpmiddelen waren inderdaad nodig geweest, maar de plug zat nu stevig in Yentls kontje en Yentl zat ongemakkelijk met een benauwd gezicht op de stoel. Kai had haar inderdaad vastgemaakt. Haar benen werden wijd gespreid gehouden door het touw dat hij net onder haar knieën had geknoopt en achterlangs de stoel had geleid. Haar enkels zaten vast aan de voorpoten, haar polsen aan de poten aan de achterkant. Met een spanband over haar heupen werd ze op de zitting gedrukt en een plankje achter haar rug voorkwam dat ze naar achteren kon schuiven. Ze kon geen kant op.
“Vijf keer. Dat is best een inspannende bezigheid! We moeten natuurlijk wel voorkomen dat dat spierpijn oplevert in je clitje, maar daar heb ik wel iets voor om dat te voorkomen.”
Kai draaide zich om naar de tafel en hield daarna triomfantelijk een tube FIT sportbalsem omhoog.
“Om te zorgen dat je geen spierpijn krijgt, zal ik je hier preventief even goed mee insmeren.”
Yentl kon een geschrokken uitroep niet voorkomen. FIT had de werking van tijgerbalsem, alleen verhitte dit niet alleen de huid, maar ging veel dieper. Het had een sterke geur, maar bovenal werd het laaiend heet als je het opsmeerde. Niet bepaald iets wat je op je geslachtsdelen zou willen!!
Ze opende haar mond om te protesteren, maar kreeg nog voordat ze haar eerste geluid had kunnen maken een hand over haar mond gelegd.
“Ik had gezegd dat je zwijgplicht had, weet je nog? Sssh. Ik wil je niet horen.”
Hij opende de tube en kneep een flinke klodder op zijn vinger.
“Meteen nuttig als glijmiddel, da’s handig,” mompelde Kai, om vervolgens de klodder uit te smeren over Yentls clitoris en schaamlippen.
In eerste instantie voelde ze heel even niets. Daarna voelde het koud aan, gevolgd door een vurige stekende hitte in het ingesmeerde gebied. Yentl maakte angstige zielige piepgeluidjes. Het brandde en stak!
“Nou, ik zal het goed met je maken en nog wat extra glijmiddel op de fairy doen.”
Kai pakte nogmaals de tube en grijnsde gemeen.
“Nee, grapje. Pjur werkt toch beter,” lachte hij.
Hij zette de tube terug op tafel liet wat van de doorzichtige gel uit een zwart flesje op de fairy lopen.
“Ben je er klaar voor? Je hebt toestemming te spreken als je wilt klaarkomen en dat wilt vragen.”
Yentl knikte. Ze bewoog moeilijk een beetje heen en weer. Ze zat hoog door de buttplug en voelde zich al half uit elkaar gereten worden door dat enorme ding. Haar kutje brandde als een gek. En ze waren nog niet eens begonnen…

De fairy was heftig. Kai wist ook exact hoe hij haar moest stimuleren met dat ding. Hij speelde met de snelheden en maakte haar gek. Iedere keer als ze tegen het hoogtepunt aan zat, liet hij de snelheid terugzakken, of haalde de fairy even weg. Yentl voelde het zweet op haar rug staan. Klaarkomen was fijn, maar dan moest hij haar wel láten klaarkomen!
De snelheid werd weer wat opgevoerd en Kai plaatste de kop op haar meest gevoelige plekje.
”Meester, mag ik… mag ik… mag ik…”, stamelde ze, door de heftige stimulatie niet meer in staat uit haar woorden te komen en de prangende vraag te stellen.
“Ja? Wat, Yentl?”
Hij haalde de fairy even van haar af.
“Zeg het maar?”
“Mag ik klaarkomen alstublieft, Meester?”
“Dat mag, toe maar.”
Kai plaatste de fairy terug, maar hield hem nét naast de gevoelige plek. Hij speelde met haar, dolde haar en hield haar op het randje. Een glimlach speelde om zijn lippen. Wanhopig keek Yentl hem aan. ‘Toe nou! Maak af!‘ smeekten haar ogen. Haar mond was gortdroog, zweetdruppeltjes verschenen op haar voorhoofd. Ze vreesde dat hij dit nog wel even zou volhouden. Langer dan zij waarschijnlijk!

Uitgeput hing Yentl met gesloten ogen scheef op de stoel. Haar kutje was opgezet tot een indrukwekkend formaat en zag vurig rood. Kai had haar langdurig gepest en steeds op het randje van klaarkomen gehouden, iedere keer weer. Na drie hoogtepunten was ze al volledig gesloopt. Hij had haar nogmaals ingesmeerd met het brandende goedje en was daarna vrolijk verder gegaan voor de laatste twee keer. Ze voelde zich dood, was kapot. Dit had ze zich toch anders voorgesteld!
Kai aaide over haar haar en begon haar los te maken.
“Was het fijn, meisje? Of niet helemaal naar verwachting?”
Was het fijn geweest? Yentl wist het eigenlijk niet goed. Ja, zeker, maar ook weer niet. Het was vooral heel heftig geweest! Dát wist ze wel!
“Je kunt zo lekker relaxen, want er staat je nog een lange massage te wachten, weet je nog? Maar kom eerst maar even bij. Ik maak een kop thee voor je.”
Dankbaar keek Yentl hem aan. Die massage keek ze wel naar uit, wat ontspanning kon ze goed gebruiken!

De thee was op en Yentl was weer een beetje geland. Haar kutje was nog steeds flink dik en klopte en brandde. Ze vreesde dat dat nog wel even zou aanhouden.
“Massage?”
Kai knikte vragend naar haar.
Haar mondhoeken krulden blij. Hier verheugde ze zich echt op! Kai kon goed masseren.
Ze stond op van de bank.
“De tafel staat al klaar in de slaapkamer.”
Hij pakte haar bij een elleboog en leidde haar tot voor de gesloten slaapkamerdeur, waar hij stil stond en haar kin hief, zodat ze hem aankeek.
“Je gaat zo eerst op je buik liggen, na drie kwartier of een uur draai je om. Ik laat je wel weten wanneer dat is. Dan ververs ik ook meteen de deken op de tafel.”
Yentl keek verbaasd. Verwachtte hij zo te knoeien met die olie dan, of had hij de boel dermate opgestookt binnen, dat alles nat van het zweet zou worden? Nou, ze zou het wel merken. In ieder geval ging ze een kleine twee uur heerlijk ontspannen en gekneed worden!
Kai duwde de deurkruk naar beneden en gaf Yentl een licht zetje naar binnen toe. Bij het zien van de klaarstaande massagetafel stond ze stokstijf stil.
Op de tafel lag bovenop een handdoek een dikke laag brandnetels. Op de grond stonden een paar emmers, met daarin nog vele meer brandnetels, netjes in het water. De lucht was bezwangerd met de geur van natuur.
Yentl draaide zich om en staarde Kai met grote schrikogen aan.
“Wat is er, kleintje? Niet wat je verwachtte? Tja… soms worden mijn opdrachten door jou ook op een andere manier uitgevoerd dan ik verwacht. Dus dan kán je verwachten dat ik dingen misschien ook op een iets andere manier uitvoer dan dat jij hoopt… Maar ga lekker liggen. Minimaal anderhalf uur, maar twee uur was ook goed, toch? Ik heb er zin in!”


reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal