home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Verhalen Forum » Rode billen worden...
« Vorig verhaal Volgend verhaal »

 

Een verhaal van:  
Lief & Streng


  Bevlogen lid


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op donderdag 26 november 2020 - 05:07 pm:       


Rode billen worden...


en nu ik, zegt grote zus
wat vooraf ging in de reeks “All in the Family”:
BetraptNee, zeg ik tegen mijn zus, nee, ik verbied het je
Dit is mijn verhaal
Het is al erg genoeg dat je over mij geschreven hebt.
Nou ja, eigenlijk helemaal niet. Ik was best wel vereerd. Je hebt het echt mooi beschreven, over mij en mijn gestraft worden door jou. Zo mooi kan ik dat vast niet
Maar dit is niet meer jouw verhaal, het is het mijne.
Dus schrijf ìk het op.
Ik: WendyNou ja, als je dat dan zo beslist zegt, eh schrijft, moet je wel.
En ik wil het dus ook echt graag vertellen, over Jacob en mij.
Dus ja, ik ben Wendy, niet Manon.
Dit is mijn verhaal... voorlopig

En het begint op die zaterdagmorgen dat ik naar Jacob, mijn vriendje, fiets.
Nadat mijn zus me gestraft heeft en ik van haar weg mag.
Met rode billen.
Zere billen, merk ik al snel, want bij het trappen schuren ze over mijn zadel. Natuurlijk, als ik langzaam had gefietst had ik ze vast niet zo gevoeld.
Maar ik heb haast, ik verlang heel erg naar Jacob. Naar zijn omhelzing, zijn handen, zijn kussen. Naar seks, met hem. Want ik ben opgewonden, ik ben geil.
Nou ben ik dat altijd al als ik aan hem denk, en zeker als ik naar hem op weg ben. Dat verlangen naar hem is zo heerlijk.
Maar nu, nu is er ook een soort dierlijke begeerte in me gekomen.
Toen ik zonet nog over de knie van mijn zusje lag was ik al zo warm geworden. Van binnen en van buiten, haha. Toen was het alleen een vaag bewustzijn geweest, dat ik opgewonden werd, dus. Van het liggen over de knie van mijn zus. Van mijn ontblote billen. Van de hand die mij sloeg. Van de pijn die dat deed. Van dat dus allemaal tegelijk. Want als je zo gestraft wordt als zonet kun je dat niet meer van elkaar onderscheiden. Dat gevoel van opwinding glijdt om al die dingen heen.
Maar nu, op de fiets met dat harde zadel, is het onmiskenbaar. Ik ben opgewonden en verlang naar seks, seks met Jacob.
Ik weet het, dat schreef ik net ook al, maar het is zo heerlijk om op te schrijven. En nu ik het schrijf voel ik me weer geil worden.
Zo... daarom schrijft mijn zus die verhalen dus. Dus.

Dus eindelijk bij Jacobs kleine huisje aangekomen stort ik me in zijn armen en zoekt mijn mond de zijne. Hij kan zo heerlijk zoenen, zo overweldigend. Maar nu ben ik het die begint, en hij die langzaam overneemt, zijn armen om me heen legt en me dicht tegen zich aan drukt, zijn handen langs mijn rug laat glijden tot ze mijn billen voelen. Hij knijpt er zachtjes in, mijn billen, mijn hete billen. Aagh wat geil.
Tot hij me langzaam meetrekt het huis in en achter zich de deur met zijn voet dichtduwt. Iedereen had ons kunnen zien, en het kan me niets schelen.
Maar hij is wel nieuwsgierig.
“Maar komt als die passie vandaan, meisje van me?”
“Gewoon, het duurde allemaal zo lang thuis, voor ik weg kon. En tijdens het fietsen dacht ik de hele tijd aan jou. En wat je met me ging doen.”
“En wat ga ik dan met je doen,” vraagt hij me plagerig.
“Gewoon.”
“Zeg het!”
“Ik wil seks met je...”
“Want?”
“Ik ben zo geil...” het komt er aarzelend uit. Ik ben niet zo’n initiatiefnemer. Maar nu toch wel. Maar om daar dan voor uit te komen?
Hij kijkt me zo lief aan dat ik het durf.
“Ik verlang zo naar je. Dat je me neemt. Me uitkleedt. Me neukt.”
Ik schrik van mezelf. Dat ik zulke dingen durf te zeggen. Subiet krijg ik een rood hoofd en kijk ik beschaamd naar de grond.
Maar dat duurt niet lang.
Want natuurlijk trekt hij me in zijn armen. Kust me. Zo heerlijk. Heerlijk ook om het initiatief weer te verliezen. Toe, denk ik, kleed me uit. Ik wil je, ik wil je zo verdomd graag.

Mijn armen heb ik al kussend al lang weer om hem heen geslagen. Maar terwijl hij me blijft zoenen duwt hij me voorzichtig van zich af. Mijn handen glijden opnieuw van zijn rug en onwennig blijf ik zoenen, maar nu los van hem staand. Blijkbaar zijn bedoeling, want hij pakt nu zelf mijn handen en maakt zich helemaal van me los. Zo kan hij mijn handen in mijn nek leggen. Wat hij doet.
Hulpeloos kijk ik hem aan. Met als enige reactie lief tegen me knikken. Zo van ‘toe maar’. Ik buig mijn ellebogen naar achteren en recht mijn rug. Deemoedig kijk ik hem aan. Aan de ene kant hongerend naar seks met hem, aan de andere kant vol overgave voor alles wat hij met me wil.
“Mooi meisje van me,” fluistert hij terwijl hij mijn gezicht streelt en mijn lange haren naar achteren strijkt, “zo wil ik jou... en zo wil jij ... dat ik je uitkleed.”
“Ja, Jacob,” fluister ik terug, “alsjeblieft, doe met me wat je wil.”
Zijn handen glijden naar achter mijn rug waar hij feilloos de rits vindt van mijn rokje, en het knoopje, om ze beiden los te maken. Zo glijdt mijn rokje langs mijn billen naar beneden op de vloer. Zijn handen haken in de onderrand mijn t-shirt en schuiven het naar boven, over mijn hoofd heen, mijn armen meenemend. Gelukkig is hij een stuk groter dan ik ben, dus trekt hij mijn shirt zonder moeite helemaal uit en gooit het op de bank. Braaf leg ik meteen weer mijn handen in mijn nek.
Wat is het toch heerlijk om zo door je geliefde uitgekleed te worden. Daar gaan zijn handen al weer achter mijn rug opzoek naar mijn behasluiting. Die heeft hij zo los, maar laat de bandjes bungelen. Ik hap naar adem als zijn koele handen bij mijn beha cups naar binnen glijden. Om daarna mijn tepels te zoeken om ze stijf te maken. Ik kreun zachtjes. En geef een kreetje wanneer hij knijpt en houdt mijn adem in als hij doorknijpt. Een golf van pijn glijdt door me heen, een pijn van genot.
Even sta ik te wankelen op mijn benen en sluit ik mijn ogen. En kreun.
Dan trekt hij zich terug en duwt mijn behabandjes over mijn schouders heen. Weer laat ik mijn handen los om mijn armen langs mijn lijf te laten vallen.
Mijn beha glijdt naar beneden om netjes door hem opgevangen te worden en dezelfde weg te volgen als mijn shirt. Alleen mijn schoenen en slipje heb ik nog aan. Aan de ene kant wil ik dat hij me blijft bewonderen met zijn ogen, of mijn borsten weer gaat strelen. Maar tegelijkertijd wil ik dat hij mijn slip ruw naar beneden trekt en bezit van me neemt.

Maar hij doet geen van beide. Behoedzaam glijdt hij bij mijn billen mijn slipje binnen. Zijn handen voelen koel aan. Mijn billen zijn nog warm. Hij voelt het verschil. Hij trekt zijn handen terug en pakt me bij mijn heupen vast. Draait me om met mijn rug en billen naar zich toe. Zijn handen trekken behoedzaam mijn slipje over mijn billen heen. Maar niet uit. Ik voel hoe hij mijn billen onderzoekt, eerst met zijn ogen, daarna met zijn vingers. Voelt dat ze niet glad zijn maar onregelmatig gezwollen.
Ik hou mijn adem in. Bekijkt hij me met afgrijzen? Of afkeuring?
Niets van dat alles.
“Mooooi,” zucht hij, terwijl zijn vingers nogmaals mijn billen verkennen.
Dan laat hij me uit mijn slipje stappen en draait me weer naar zich toe.
Ik kijk hem blozend aan. Hij glimlacht lief terug.
“Wie heeft je vanochtend gestraft?” vraagt hij zacht, “je vader of je moeder?”
Ik fluister “mijn zusje.”
“Jouw kleine zusje?”
“Ze is al achttien hoor.”
Hij trekt een big smile.
“Weet ik toch. Maar ze ìs je kleine zusje.
En als je kleine zusje je straft, dan ehh”
Hij kijkt me aan met zo’n blik van ‘vertel het me maar’.
Maar dat wil ik helemaal niet. Want hij heeft gelijk: ik ben de oudste. Dat maakt het dus reuze gênant om op te biechten. Ik had toen gewoon ‘nee’ kunnen zeggen. Bekijk het maar. Maar dat deed ik niet. Ik moedigde haar zelfs aan.
Bij die gedachte begin ik alweer te blozen. Verdraait nog aan toe. En nou wil Jacob dat ik hem vertel waarom. Als hij maar niet vraagt ‘hoe’.
Dus begin ik te praten.
“Gisteren was ik bij jou.”
Ja dat wist hij nog best.
Hij trekt weer een big smile: “en daar was niks mee.”
Tsja, daar zit het probleem. Dat is het dus wel.
“Ik heb het niemand vertelt.”
Hij kijkt me ontzet aan.
Dit gaat niet goed. Toch moet ik door.
“Mijn vader en moeder weten niet dat ik ‘s avonds naar je toe ga.
Ik ga dan altijd vroeg naar bed. Met hoofdpijn of zo. Als het boven stil is glip ik via de tuindeur naar buiten.
Gisteravond heeft m’n zus me betrapt. Heeft me gefilmd met haar phone. Met een time stamp of zo, zei ze. Ze beloofde dat ze het niet zou vertellen aan mijn vader. Maar dat ik dan wel straf verdient had.”
Bij dat laatste knikt hij. Hij vindt dat dus ook.

“Waarom stiekem?”
“Mijn vader vindt het maar niks. Vindt me nog te jong. Zeker voor jou.”
“Denk je dat?”
Ik knik.
Hij schudt zijn hoofd. Lijkt zelfs bedroefd.
“Wendy Wendy toch. Je kan er niet erger naast zitten dan nu. Ik vind het haast gênant om te zeggen, maar je ouders zijn heel erg blij met me. Je moeder vroeg me laatst nog bezorgd of ik wel er wel genoeg voor je ben. Ik vond dat toen al vreemd. Nu snap ik waarom. Ik heb haar maar verzekerd hoezeer ik van je hou. En dat je bij mij altijd op de eerste plaats komt. Maar als ik had geweten dat...”
Ik wil het liefst door de grond zakken. Mijn moeder wilde...
“Oh, je moeder liet er geen twijfel over bestaan dat ze wist dat we seks hadden met elkaar. En je vader. Die zei vorige week nog dat ik je een weekendje mee moest nemen. Een hotel of zo. Ik begrijp nu dat hij dacht dat ik nog thuis woonde. Dat heb je dus ook nooit aan hen verteld. Van mijn eigen huis.”
Ik knik zwijgend dat dat klopt. Ik voel een traan over mijn wangen lopen.
Hij pakt een stoel, gaat er op zitten en trekt me op zijn schoot. Laat me huilen op zijn schouder. Tot ik me realiseer dat ik nog steeds naakt ben op mijn schoenen na.
Hij kust mijn tranen weg. Streelt mijn borsten. Speelt met mijn tepels. Mijn geilheid is niet weg. Nou, voor even. Ik wil hem nog steeds heel erg graag. Maar eerst moet ik het vragen.
“Je vindt ook dat ik straf verdiend heb.”
“Oh ja, zeker. Eerlijk zijn is voor mij heel erg belangrijk. En dat ben je niet geweest. Niet naar je vader en moeder, maar ook niet naar mij. En dat je zus je daarvoor gestraft heeft. Dat aaibeurtje?”
Ik wil protesteren. Dat het echt heel erg zeer deed. Maar slik het in. Ik wil dat hij me straft. Nu. En net zo hard als hij dat nodig vindt. Misschien stelt dan dat pak slaag van mijn zus in vergelijking niets meer voor. Dat is dan maar zo.
“Een pak slaag van mij. Dat verdien je. Omdat je ook mij bedrogen hebt door niets te zeggen. Want zo zijn de regels vanaf nu, dame. Als je je misdraagt krijg je straf. Van mij. En voor al je misdragingen. Dus ook het niet meteen vertellen dat je zusje je gestraft heeft.”
Hij pakt me bij mijn schouders en houdt me van zich af terwijl hij me streng aankijkt.
“Om te beginnen ga je over mijn knie. Krijg je een pak slaag op je blote billen. Gaan we kijken hoeveel roder ik ze kan maken. En hoe opgezwollen. Dat je even niet meer lekker kunt zitten. Alleen maar liggen. En dan...”
Hij zwijgt even veel betekent. Inmiddels ben ik al helemaal weer warm van binnen geworden. De woorden die hij spreekt. De toon waarop. Ik smelt.
Wilde ik nog maar zo kort geleden alleen maar dat hij me nam, nu wil ik dat hij me straft. Wil ik voelen hoezeer hij om me geeft.
“Je wilt het, dus. En je hebt het nodig.”
“Alsjeblieft, Jacob. Sla me hard.”

Hij trekt me van zijn schoot. En legt me er in één beweging weer op neer. Met mijn billen nu omhoog, mijn handen en voeten aan de grond.
Zijn handen glijden over mijn billen. Ik voel dat hij ze nu pas echt goed inspecteert. Ik sluit mijn ogen, ik wil alleen nog maar voelen. Hij glijdt langs de rand van mijn billen, naar mijn dijen. Zonder er over na te denken open ik ze, ook al gaat dat zo liggend op zijn schoot wat moeilijk.
Raak me aan, denk ik, raak me aan, daar, smeek ik. In gedachten. Ik schreeuw van binnen: ‘ik ben nat, daar, voor jou. Geil van jou. Voel alsjeblieft, voel me, voel hoe nat en geil ik ben.’
“Aaaah,” ik voel zijn vinger.
Ik hou mijn adem in. Hij glijdt onbelemmerd naar binnen. Ik ben zó nat. Zijn vingers beginnen met me te spelen. Langzaam adem ik weer uit.
Ik kreun van genot. Ik kan het niet helpen.
Hij glijdt nu echt diep naar binnen. Eerst met één vinger, maar al snel komt er nog eentje bij. En nog meer? Ik weet het niet meer. Ik voel me alleen gevuld. En mijn klitje aangeraakt. Zijn duim?
Ik hap weer naar adem. Ik ga zo komen, maar wil nog niet.
Hij ook niet. Hij zegt: “Nog niet, nog lang niet meisje van me.”
Hij streelt nog wel mijn lipjes, maar niet mijn klitje. Ik adem weer.
Dan drukt zijn andere hand tegen een dij. Hij wil dat ik ze sluit. Ik gehoorzaam. Zijn hand is nu gevangen in mij, zijn vingers diep doordrongen.

Als hij tenslotte zijn hand terugtrekt is er even niets, helemaal niets.
Dan komt de eerste klap. Niet hard, niet zacht, gewoon zoals het hoort.
Ik schok even. Dan komt de tweede, en de derde.
Hij slaat in een rustig tempo. Raakt mijn billen overal. Ik ben verbaasd over hoe gewoon dat voelt. Ik wordt gestraft. Het doet pijn, mijn huid is nog gevoelig. Maar het voelt tegelijkertijd zó goed. Ik wil dat het eindeloos duurt, eindeloos doorgaat. En dat doet het.
Toch bouwt de pijn zich langzaam in me op. Ik hoor mezelf kreunen. Dat gaat vanzelf. Ik krijg moeite om stil te blijven liggen. Toch wil ik dat. Ik wil dat hij doorgaat. Eindeloos doorgaat. Het voelt zo goed om gestraft te worden, gestraft door hem.
Ik leun op mijn ellebogen, mijn handen vinden elkaar. Ik vouw ze in elkaar, tegen mijn kin aan. Ik knijp erin. Elke keer nu als hij slaat. Dat helpt bij het verdragen. Want ik wil het verdragen. Ik wil dat hij doorgaat, niet stopt. Toch hoor ik mezelf ‘auw’ roepen. Ik wil dat niet, maar kan het niet tegengaan. Tranen lopen langs mijn gezicht...
Ik wil niet dat hij stopt. Toch begin ik onwillekeurig te bewegen. Alsof ik zijn slagen wil ontwijken. Maar dat wil ik niet. Ik kan het niet helpen.
Mijn auw wordt een lange jammerklacht.

Hij stopt.
“Nog vier,” zegt hij.
“Eén,” mijn god, dit is pas hard.
“Twee,” die lijkt nog harder.
“Drie,” mijn handen willen naar mijn billen. Ik knijp ze fijn.
“Vier.”
Dan mogen ze. Ze schieten naar achteren.
“Nee,” zegt hij en legt ze terug. “Troost je gezicht, niet je billen.”
Ik voel hoe goed dat bevel van hem is. Ik huil, tranen met tuiten nu.
Mijn billen branden zo, ze staan zo in vuur. En vlam. Ik moet dat voelen. In me op nemen.
Ik brand. De pijn zakt weg. Ik huil nog steeds. Maar allang niet meer van pijn merk ik, maar van geluk.
Hij streelt mijn billen. Heel voorzichtig. Toch schrik ik. Zo gevoelig is mijn huid. Zijn strelen schrijnt. Maar ik wil het. Mijn billen willen het. Mijn kut wil het.
Oh ja, ik ben geil. Ik open mijn dijen. Gelukkig, het mag. Heel heel voorzichtig daalt hij nu af. Ik ben nog nat. Of weer nat? Ik weet het niet. Alleen dat hij bij me naar binnen glijdt. Met zijn vingers. Maar ik wil zijn stijfheid in me. Ik wil hem.
Maar ik heb niets te willen. Hij blijft me strelen, heel teder. Ook mijn klitje weer.
“Kom maar,” fluistert hij.
En ik kom.

Hij laat me lang liggen, daarna. Maar blijft mijn billen voorzichtig strelen.
Dan stopt hij.
Ik voel dat hij wil dat ik ga staan. Hij helpt me. Leidt me naar zijn bed. Slaat het open. Zegt me naar het midden te kruipen. Voorzichtig, maant hij me, de schat, alsof ik anders kan. En te gaan liggen op mijn rug.
Toch schrik ik als mijn billen de koele lakens aanraken. Benen omhoog, zegt hij. Maar dat deed ik echt al uit mezelf. Hoog en wijd gespreid. Komt hij?
Hij komt. Naakt. En neemt me.


  als je geeft èn neemt heb je dubbel plezier        naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

reintoch
Beheerder

Bericht Nummer: 318
Aangemeld: 05-2002


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 26 november 2020 - 06:43 pm:       

all in the family - continuedHeb ik net alle afleveringen van "all in the family" verplaatst naar Lief & Streng haar eigen plek, komt er toch nog een vervolg.
Omdat ik al een tijdje het beleid heb om 'vervolg'verhalen bij elkaar te houden, maar weer direct teruggeplaatst.
Natuurlijk geldt dat 'bij elkaar houden' niet voor boeken zoals die van Paul Gérard, maar ook daar doe ik mijn best om de nieuwste verhalen bij elkaar te houden en de oudere met links aan elkaar te rijgen.

Maar weer een mooi spanking verhaal, Lief & Streng.
Met een nieuwe 'ik'.
Ben benieuwd of ze aan het woord blijft.
Of komt er nu geen vervolg meer?


      billekoek           zijn hand op haar bil          gedeelde pijn      


 

SmFan
Lid

Bericht Nummer: 20
Aangemeld: 12-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 30 november 2020 - 09:48 pm:       

heerlijk opwindend en dan toch: billenkoekIk kon het niet laten deze kop te gebruiken. Want dat suggereert dat billenkoek niet opwindend is.
Jullie weten beter haha.
Maar beide moest want dat is het toffe van deze story.
Eerst die verleiding.
Dan de ontdekking
en pas dan: yes straf.
En lekker opwindend beschreven.
De seks daarna... in een paar woorden.
Dus zeg ik 3 woorden: ik ben geil


SPANKING ... lekker om te lezen - leuk om te doen ... SM


 

Artie
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 43
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 01 december 2020 - 03:43 pm:       

Uiteindelijk toch.
Lief en Streng,

Je hebt ons een hele tijd op een nieuw verhaal laten wachten, maar nu hebben ook wat. Een heel goed “Lief en Streng verhaal” . Met dit keer Wendy als vertelster.

Het verhaal boeit vrij snel en de spanning wordt knap opgebouwd. Een die spanning wordt meesterlijk in stand gehouden. Pas in de laatste zinnen komt de ontlading. Hij neemt haar, weliswaar met rode billen, toch. Hoe gedetailleerd en goed je de handelingen en haar gevoelens beschrijft, ik ben er jaloers op.

Ook is dit de eerste of bijna de eerste keer, dat in jouw verhalen, het meisje of de vrouw bij haar geliefde over de knie gaat. Meestal gingen die meiden bij een vader over de knie.

Artie

 

Lees en Beleef
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 85
Aangemeld: 09-2019


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 29 december 2020 - 05:25 pm:       

mooie erotische spanking romantiekHet is natuurlijk gewoon een mooi spanking verhaal.
Hoe opwindend spanking kan zijn.
De aanleiding is dan wel steeds een verdiende straf, maar hier is spanking een zeer erotische daad. Pijn lijden om geil te worden.

Maar dit verhaal is op meer manieren uniek.
Lief & Streng legt in dit verhaal een paar bijzondere lagen.
Het schakelen naar een nieuwe ‘ik’. Dat zie je weinig in verhalen, en hoewel dit hoofdstuk daarmee begint levert het mooie terugblikken op naar wat er bij de ‘vorige ik’ gebeurde.
De laag van erotiek tussen de ‘ik’ en Jacob, haar vriend: het is gewoon een heerlijk romantisch erotisch verhaal.
De laag van een voorafgaande spanking die haar doet verlangen naar Jacob. Bijzonder om te lezen hoe een eerdere spanking je doet verlangen naar seks. Zie je niet zo vaak.
En de ontdekking van Jacob van wat vooraf ging. En dat is echt prachtig gevonden, want het verhaal had een twist nodig. Niet alleen vanwege de nieuwe hoofdpersoon, maar vooral om Jacob in dat perspectief te plaatsen. Want er waren natuurlijk wel de heimelijke escapades van onze ‘ik’, en daar wist Jacob niets van...
Beetje raar.
Maar zoals Lief & Streng dat vertelt helemaal ... geloofwaardig en kloppend.
Ach, als lezer wil je ook zo graag.


het lezen van een mooi verhaal ... is het zelf belevenEen verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: