home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Artie


  Productief lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op maandag 14 september 2020 - 02:59 pm:       


Intermezzo


Het “morning after” gesprek over diepere gevoelens bij spanking en seks. Een ondoordachte opmerking. “Doet hij het of doet hij het niet” en wat daarna nog volgde




Stopoktober deel 4

Emmy vertelt.

Toen ik de volgende morgen wakker werd, dacht ik terug aan de vorige dag. Hoe het was gegaan met Ellen, die vannacht zeker op haar buik heeft geslapen. Hoe lekker de seks met Hans was geweest.
Hoe lekker opgewonden ik was geworden van het leedvermaak, door het pak slaag wat Ellen kreeg. Maar dat was niet alleen van het leedvermaak, er zat nog iets anders bij, waarvan ik geil werd. Misschien mijn warme, tintelende billen? Dan zou het pak slaag wat Hans mij gaf, ook lusten opwekken. Kan toch niet!?
Ook dacht ik na over wat Hans had gezegd. Ik had wel vermoed dat hij ervan genoot mij over de knie te leggen, maar niet dat de harde klappen en mijn reacties daarop hem opwonden. Moet ik nu vrezen dat ik voor het minste geringste, wat ik fout doe, over de knie wordt gelegd, voor een pak op mijn blote billen en dan nog hard ook, omdat hij daar lekker opgewonden van wordt? Dat wil ik niet!
Maar aan de andere kant als hij ervan geniet, mij over de knie te leggen en mij op mijn lekkere kont te slaan, moet ik daar wel wat mee. Ik houd veel van hem, hij werkt hard, daar profiteer ik ook van mee. We kunnen ons redelijk wat luxe permitteren. Hij kan ook goed koken, weliswaar heeft hij daar alleen tijd voor in het weekend, maar dan maakt hij meestal iets bijzonders met goede, passende wijn erbij. Soms is de smaakcombinatie zo goed, bijna een orgasme. Daar mag wel iets tegenover staan.
Maar het vooruitzicht van een paar vuurrood, gloeiende pijnlijke billen, is natuurlijk vreselijk.
Zeker als dat vaak gebeurt. Stel je voor iedere week, ik moet er niet aan denken!
Maar als hij ook geniet, als hij mij veel minder hard slaat kan dat wel. Misschien kan dat ook als hij wat harder slaat. Ik kan ook als hij minder hard slaat, reageren met trappelen en kronkelen, alsof hij wel hard slaat. Misschien moet ik dat eens uitproberen. Als ik geen pak slaag voor straf krijg, kan ik roepen dat hij te hard slaat als het te erg wordt. Dat werkte gisteren ook, terwijl dat pak slaag, eigenlijk wel voor straf was.

Op dat moment werd Hans wakker, kroop naar mij toe en begon mij te zoenen en te strelen. Daarna rolde hij iets terug en keek mij heel lief en bewonderend aan alsof ik een van mooiste, lekkerste meiden van Nederland ben.
“Oh Emmy”, wat was dat lekker, die vrijpartij met jou. En jij was ook lekker geil. Moeten wij meer zo doen. Hoe vond jij het?”
“Ik heb ook genoten natuurlijk, maar ik wil toch even met je praten over ons gesprek van gisteren. Ik ben al een tijdje wakker en heb liggen nadenken over wat je gisteren zei. Ik maak mij zorgen. Mag ik jou alles vragen wat mij dwars zit.”
Hans reageerde verbaasd: “Natuurlijk mag je dat, wij zijn toch open tegenover elkaar. Wij hebben toch al jaren een gelukkige relatie samen.”
“Dat vind ik ook en ik wil dat het zo blijft. Mijn vragen gaan over diepere gevoelens en seks. Misschien wil je daarop liever geen antwoord geven.”
“Ik denk dat ik al weet waar jij je zorgen over maakt. Vraag maar gerust. Ik denk dat meer openheid daarover, onze relatie eerder baat dan schaadt.”
“Goed dan. Geniet jij er echt van, mij over de knie te leggen en mij hard op mijn blote billen te slaan. Moet ik vrezen, dat ik voortaan voor elk wissewasje bij jou over de knie moet. Dat wil ik niet!”
“Lieve schat, natuurlijk niet. Jij gaat niet voor elk wissewasje bij mij over de knie”.
“Maar als jij er opgewonden van wordt, zal je dat vaker willen en als ik lekker reageer, nog meer en dan gaan alle remmen los. En dan krijg ik een paar vuurrood, gloeiende en pijnlijke billen. En als ik daarna nog met de tawse krijg wordt het nog erger. Ik huiver nu al bij die gedachte.”
“Lieve Emmy, dat gebeurt niet. Ik wil sowieso niet dat jij bang voor mij wordt. Ga maar na, bij alle keren dat ik je over de knie heb gelegd, was dat altijd met jouw instemming. En als ik naar jouw mening te hard of te lang sloeg, hebben we het er altijd over gehad. Ook terwijl je nog over de knie lag. En ik ben pas doorgegaan, na jouw instemming. Gisteren ook, ik was wel opgewonden, eerst door het pak slaag wat ik Ellen heb gegeven en nog meer doordat jij zo lekker reageerde. Maar toen jij riep, dat ik te hard sloeg, is het toch meteen aangepast?”
“Dat is zo, maar de laatste klappen waren wel nog harder.”
“Klopt, maar ik hou vol dat je minder klappen hebt gehad dan Ellen nog moest hebben. En zeg eens eerlijk, heb jij bij het vrijen last gehad van pijnlijke billen? Ik had eerder het idee, dat het je geiler gemaakt heeft.”
“Ja, dat idee had ik ook, maar ik heb er geen verklaring voor. Het kan toch niet zo zijn, dat ik opgewonden word van een pak slaag, zeker niet met die harde klappen van jou”.
“Ik denk dat het wel kan, Ik ben het, geleidelijk, lekker gaan vinden jou over de knie te leggen en jij bent het, wat later, geleidelijk lekker gaan vinden, om over de knie gelegd te worden, als dat niet voor straf is. Maar ben je intussen wel gerustgesteld, dat je niet over de knie gaat, als je dat echt niet wil, ook al wil ik dat nog zo graag?”
“Ja, eigenlijk wel.”
“Alleen als het echt voor straf is, ga ik door, ook al smeek je nog zo verleidelijk. Als je weer gaat roken, weet je, krijg je met de tawse. In feite heb je daar al mee ingestemd. En ik hoop nog steeds dat ik dat ding niet hoef te gebruiken, maar als je rookt... “
“Doe je het toch”, vulde ik aan, “dat weet ik nou wel en dat houdt mij van het roken af.”
Ik dacht even na en vervolgde: “Maar als ik toch rook en naakt op mijn buik, op bed moet gaan liggen. Dan krijg ik voor straf 18 slagen met de tawse, ik lig dan met twee kussen onder mijn heupen. Als die tawse dan over mijn blote billen giert, rol ik er vaak vanaf wegens de steeds bij elke slag, toenemende pijn. En dan moet ik weer terug. Als ik dat niet doe en op mijn rug blijf liggen, wat doe je dan? Ga je mij dan vastbinden of zo?”
“Dan heb ik een heel probaat middel om ervoor te zorgen, dat jij weer netjes op die kussens gaat liggen, zodat ik verder kan gaan. En daar hoef ik je niet eens voor vast te binden.”
“Oh”, reageerde ik verbaasd, “wat is dat dan, of mag ik nu nog niet weten?”
“Dat mag je best weten. Het is zelfs beter dat je dat weet. Anders ga je misschien nog denken, dat je op die manier onder je straf uit kan komen. Als je dat doet lieve Emmy, dat pak ik jouw mobieltje en bel Ellen op. Dat nummer zal er wel instaan”.
“En dan”, vroeg ik, “moet ze mij bestraffend toespreken, of zoiets. Of roep je haar hulp in”.
“Bijna goed, dat laatste. Ik zeg tegen haar: Ellen, heb je tijd om nu hiernaar toe te komen? Dan heb ik een leuk klusje voor je. Emmy heeft heel dom, weer gerookt. Dus ben ik bezig haar te straffen, zoals ik haar beloofd heb. Ze moet achttien slagen met de tawse hebben. Daarvoor ligt ze op haar buik op bed, met twee kussen onder haar heupen. Ze is er wegens de toenemende pijn, al een paar keer vanaf gerold en daarna weer goed gaan liggen. Maar nu ligt ze op haar rug en wil niet meer op de kussens gaan liggen. Echter die straf moet ze hebben, anders gaat ze weer veel roken. Dus ik zet haar, als jij er bent, in de kamer voor de tafel en buig haar dan voorover, met een kussen onder haar heupen. Jij mag dan aan de ander kant van de tafel gaan staan, of op een stoel gaan zitten, om haar handen vast te houden. Dan kan ik doorgaan met haar de rest van haar verdiende straf te geven. Als ze alle slagen met de tawse heeft gehad, gaat ze nog bij mij over de knie voor een pak op haar billen met mijn harde hand. Hoe mijn hand aanvoelt, daar weet jij inmiddels ook van mee te praten. Wat denk je dat Ellen zegt?”
“Ellen komt zeker”, zei ik. “Daar hoef ik mij, zeker na wat er gisteren is gebeurd, geen illusies over te maken. Dan wordt mijn straf nog verzwaard. Die vreselijke slagen met die tawse op mijn blote billen en voor mij Ellen, met sardonische blik in haar ogen en een genietend lachje op haar gezicht. Oh, wat ben jij gemeen!”

Gelijk nadat ik dat laatste er echt fel uitgeflapt had, schrok ik van mijn ondoordachte opmerking. Het is in feite niet gemeen van hem. Hij probeert mij alleen te helpen niet te roken. Misschien krijg ik nu straf voor wat ik eruit geflapt heb. Laat ik het maar gelijk vragen.
“Leg je mij nu voor straf over de knie, om wat ik net zei?” vroeg ik angstig
“Wel heel verleidelijk Emmy en je stelt het zelf voor, je lekkere kont, je reacties. Bovendien vind je mij gemeen, dan moet ik het eigenlijk wel doen, maar … “
Hij maakte zijn zin niet af. Hij dacht kennelijk na of hij mij wel of niet zou straffen. Ondertussen streelde hij met zijn rechterhand over mijn broekje. Dezelfde harde hand die straks misschien mijn billen rood gaat slaan. Daarna voelde ik zijn vingers onder de zoom van mijn broekje. Het was alsof ik, de harde klappen waar hij altijd mee begint, al voelde. Ik rilde van angst. Waarom ben ik ook zo stom geweest om “Oh, wat ben jij gemeen” en dan ook nog zo fel, te roepen. Wat moet ik doen om dit onheil af te wenden? Ik kan wel zeggen “ik zou niet voor elk wissewasje over de knie zou gaan,” maar dan zegt hij natuurlijk dat dit geen wissewasje is. Laat ik maar niets zeggen.
Oh, waarom wacht hij zo lang met antwoord geven. Het pak slaag, wat ik misschien ga krijgen, zal toch niet zo erg zijn, als die keren dat gerookt heb en de tawse zal er wel niet aan te pas komen. Laat hij het anders maar doen. Deze dreiging lijkt nog wel erger. Ik keek rond in de slaapkamer. Kut, er stond al een stoel klaar! De spanning werd ondragelijk… Ik zuchtte een paar diep. … Dit hou ik niet vol.
Dus vroeg ik met mijn allerliefste stemmetje:
“Lieve schat van mij, heb je al besloten of je mij gaat straffen? “
“Ja Emmy, het is wel heel verleidelijk om je over de knie te leggen. Ik heb gezien dat er al een stoel klaar staat…, maar … ik doe het niet.”
Ik slaakte een zucht van verlichting. Gelukkig niet voor straf over de knie en geen dreiging meer.

Hij vervolgde met “Het is ook gemeen van mij. Maar dat moet ik zijn, omdat we met een gemene, gewiekste vijand te doen heb. De steeds verslavender, gemaakte sigaret. Nu wat doe je als ik haar bel?”
“Als je alleen maar mijn telefoon pakt, ga ik al op die kussens liggen, sterker nog, dit wetende durf ik niet eens meer naar een sigaret te kijken”.
“Heel goed, dat is precies de bedoeling. Vind je mij nu nog gemeen?”
“Nee schat, maar ik vond het wel heel naar, dat je mij zo lang op je antwoord liet wachten.“
“Voor jou is het goed geweest, denk ik, dat ik er lang over heb nagedacht. Als ik sneller had besloten, was je wel over de knie gegaan. Had je dat liever gehad?”
“Nee schat, alsjeblieft niet.”

We kropen weer dichter naar elkaar toe. Onze monden vonden elkaar en dat leidde tot een lange tongkus. We lieten onze handen over elkaars lijf gaan. Hans trok mijn nachthemd omhoog en liet het over mijn hoofd liggen. Daar lag ik met blote tieten, geblinddoekt met mijn armen omhoog vast in de mouwen. Hij streelde met zijn handen zachtjes over mijn blote borsten. Mijn tepels werden hard. Hij begon ze nu wat steviger te kneden. Ondertussen probeerde ik los te komen. Zijn handen gingen al naar mijn broekje.
Eindelijk had ik een arm vrij en de andere volgde. Hans trok intussen langzaam mijn broekje uit. Altijd weer spannend en opwindend zoals hij dat doet.
Nu ik mijn handen vrij had, begon ik gelijk zijn broek uit te trekken. Hij hielp mee, en deed gelijk zijn T-shirt uit. Even later lagen wij naakt, lekker tegen elkaar aan. Ik voelde zijn reactie, maar uitbundig was die nog niet. Ik streelde met mijn vingers over zijn eikel. Zijn penis werd stijver. Ik legde een hand eromheen en bewoog mijn hand van boven naar beneden, liet dan los en pakte hem weer bovenaan en weer naar beneden, zijn paal verstijfde.
“Nog even wachten” fluisterde Hans.
Hij draaide mij op mijn rug, streelde over mijn dijen en deed ze uit elkaar. Ik dacht even dat hij mij meteen zou nemen, maar dat gebeurde niet.
Zijn hand streelde een paar keer langs de binnenzijde van mijn dijen omhoog en raakte mijn lipjes zachtjes aan. Daarna trok hij heel zachtjes aan mijn lipjes. Steeds een ander plekje en in de rondte.
Ik voelde mij geil en een beetje nat worden. Zijn vinger ging al, nog steeds voorzichtig, naar binnen.

“Even stoppen” zei ik. “Ik wil dat je mij eerst over de knie legt. En mij dan, eerst zacht en daarna geleidelijk wat harder, op mijn billen slaat. En goed opletten wat ik roep”.
Hans was wel verbaasd door mijn verzoek, maar stapte toch uit bed. Ik volgde. Hij ging op de “strafstoel” zitten. Opgewonden door het vooruitzicht, mij op mijn billen te mogen slaan, trok hij mij naar zich toe en legde mij over de knie. Ik voelde zijn paal tegen mij onderbuik. Hij streelde over mijn billen en hief zijn hand hoog op. In een reflex trok ik mijn billen samen, een keiharde slag verwachtend. Zijn hand kwam snel naar beneden…
“Niet zo hard”, riep ik nog. Ik dacht: “wat voor doms heb ik nu weer bedacht, dit gaat helemaal mis”.
Zijn hand remde vlak boven mijn billen af en er volgde een, veel zachter als normaal, bijna speelse klap op mijn linker bil. Daarna volgde hetzelfde op mijn rechterbil. Hans ging langzaam door steeds iets harder. De lust gevoelens in mijn onderbuik namen toe. Ik voelde mij steeds geiler en natter worden. Nooit gedacht dat dit ook lekker kon zijn. Hans sloeg mij echt lekker. Ik werkte met mijn benen en begon te kronkelen en wreef met mijn lijf over zijn eikel. Dat wond hem weer meer op. Ik wist dat ik met vuur speelde, want hij kon wel zo opgewonden raken, dat hij mij echt hard zou gaan slaan. En hoe stop ik dat dan weer. Voorlopig was het niveau net iets te hard. Eigenlijk ontzettend spannend. Ik werd geiler en natter. Zijn paal werd ook harder, evenals de klappen. Waar gaat dit heen?
Echter, net toen ik wilde roepen “Hans je slaat te hard”, trok hij mij ruw overeind. Ik dacht, nu gaat hij mij in bed nemen. Geen probleem. Ik was er klaar voor. Maar er gebeurde iets anders.
Hij stond op van de stoel, pakte mij en duwde mij voorover naar de stoel. Mijn handen steunden op de zitting. Ik keek achterom naar Hans. Ik had zijn gezicht nog maar zelden zo opgewonden gezien. Ik dacht, nu krijg ik toch een paar jenzen op mijn klaarstaande billen. Die kwamen ook, maar niet hard. Het voelde nog steeds heel lekker aan. Wat is er met me aan de hand? Het vervolg werd nog lekkerder. Hij stond vlak achter mij. Zijn wapen in de aanslag. Zijn vingers maakte ruimte in mijn kut en hij richtte zijn wapen, en duwde de loop net tussen mijn lipjes. Hij wachtte even en zijn wapen schoot met een harde stoot in mij.

Daarna begon hij te poken. Ik was door alle opwinding en de klappen nog geiler en kletsnat geworden. Zijn penis ging, als een goed gesmeerde drijfstang van een locomotief, in mij heen en weer. Het sopte heerlijk. Hij hijgde zo opgewonden. Ik denk dat het stoom uit zijn oren kwam. Het duurde niet lang voor ik lekker klaarkwam. Gelukkig ging hij door, nu langzamer. Stevig maar eigenlijk heel lekker. Zijn handen gingen om mij heen naar mijn borsten. Hij kneedde ze, niet te hard gelukkig. Wat kan seks toch heerlijk zijn! Ik had meerdere orgasmes na elkaar. Ik hoopte dat hij nog door kon gaan met stoten. En dat gebeurde ook. Het tempo vertraagde nog meer naar het ritme van de golven van een kalme zee. Ik deed mijn ogen dicht en met het beeld van de zee, en een ondergaande zon in mijn hoofd ging het door. Hij wilde kennelijk zijn hoogte punt zo lang mogelijk uitstellen. Het vocht liep langs mijn benen. Daarna ging het weer sneller naar het hoogtepunt en hij kwam schreeuwend klaar. Hij hing daarna hijgend, uitgeput als een boxer in de touwen, over mij heen. Mijn handen steunde zwaar op de zitting van de stoel en ik kon hem net houden. Toen richtte hij zich op, en strompelde nahijgend, met knikkende knieën naar het bed. Hij rolde erin. Daarna kwam ik nahijgend langzaam overeind. Ik liep naar het bed en ging erin liggen. Hoeveel keer ik klaargekomen ben, weet ik niet. Sommige waren heel lekker en gingen niet geluidloos. Nog nahijgend draaide ik mij om naar Hans. De koene ridder was inmiddels als een blok in slaap gevallen. Voldaan volgde ik zijn voorbeeld.

Ik werd wakker, doordat Hans mij een heel, zacht kusje op mijn mond gaf. Dat was lekker wakker worden.
“Ik ben al een tijdje op, zei hij, “het is inmiddels middag en er staat een brunch beneden op tafel klaar. Trek maar gauw iets aan, dan gaan we eten”.
Ik trok snel een broekje aan, een licht doorschijnend nachthemden een paar slippers. En ging de trap af naar beneden. Hans had muziek opgezet, The Arrival of the Queen of Sheba van Handel. De brunch was uitgebreid en had ook iets koninklijks. Na Handel kwamen er Franse chansons. Hij zette de muziek wat zachter en we aten.
Wat later vroeg Hans: “En heb je genoten van onze vrijpartij”.
“Oh, het was heerlijk”.
“En heb ik je niet te hard geslagen?”.
“Nee echt niet, jij sloeg mij vanmorgen echt lekker. Ik werd er steeds geiler van. Ik snap er niets van. Wat is er toch met mij aan de hand?”
“Niets ernstigs schat. Je bent het geleidelijk lekker gaan vinden als ik je over de knie leg en op je blote billen sla. Ook als dat wat harder gaat. We moeten niets forceren en het rustig opbouwen, zodat jij er nog steeds maximaal van blijft genieten.”
“Tot ik over de knie liggend klaarkom, zelfs als je mij zo hard slaat als de eerste keer, toen ik van jou voor straf op mijn blote billen kreeg”.
“Nee schat, als je van mij een pak slaag voor straf krijgt, heb je, als ik met je klaar ben, echt geen lust gevoelens meer. Dan wil je alleen maar over je knalrode, gloeiende billen wrijven en uithuilen. En dat ik je later troost en je billen met zalf verzorg. Zin in seks, en in zitten, heb je dan de eerste dagen niet.” “Mag ik eens vragen: geniet je er ook van als je mij een pak slaag voor straf geeft?”
“Dat mag je vragen. Als ik jou een pak slaag voor straf moet geven, geniet ik alleen van het begin, maar dat wist je al, later niet meer.

Artie


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Jip
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 66
Aangemeld: 06-2014


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 10 oktober 2020 - 09:44 am:       

Boeiend



Ik heb intermezzo met plezier gelezen. Het geeft een boeiend inkijkje in hoe het kan gaan als je samen tot zoiets als een spanking relatie komt. Mooi zoals je de verwarring die bij Emmy ontstaat beschrijft en mooi zoals Hans geheel in stijl zijn antwoord klaar heeft.
De seksscčne leest lekker vlot. Je wordt als lezer lekker meegenomen in de gebeurtenissen en kunt je heerlijk laten meevoeren.
Het ontbijt met klassieke muziek is een mooie touch.
Natuurlijk ben ik erg benieuwd naar het vervolg. De echte straf met de tawse moet er bijna wel komen en dat lijkt me nu al een hele spannende scčne. Ik heb het geloof ik wel eerder gezegd, vastgehouden worden tijdens een spanking spreekt bij mij enorm tot de verbeelding.


If women ruled the world there would be no war, just a bunch of countries not talking to each other.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: