home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Verhalen Forum » verhalen van Artie » Geen mooier vermaak dan leedvermaak
« Vorig verhaal Volgend verhaal »

 

Een verhaal van:  
Artie


  Actief lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op donderdag 04 juni 2020 - 10:49 pm:       


Geen mooier vermaak dan leedvermaak


waarin Ellen berouw toont en de gevolgen accepteert: stopoktober deel 3
Nu komt het andere verhaal. We gaan een stuk terug in de tijd. Hoe Ellen wordt gestraft voor haar rotstreek.
Emmy vertelt.

Ongeveer 2 maanden, nadat ik dat vreselijke pak slaag met de tawse heb gehad, ontmoette ik mijn vriendin Ellen weer. We kwamen elkaar tegen in de stad en zochten een terras op om even bij te kletsen. Ellen bleek nog steeds te roken.
Na enig inleidend meidengepraat, vroeg Ellen plotseling:
“Hoe is dat eigenlijk afgelopen Emmy? Heeft Hans nog gemerkt, dat je met mij je laatste sigaret hebt gerookt? En is dat ook je laatste sigaret gebleven?”
“Niet goed, om niet te zeggen: slecht. Hij had het vrijwel direct door. Hij proefde het vaag met zoenen en rook het aan mijn kleding. Toen hij ernaar vroeg, begon ik te blozen. Daarna heb ik maar toegegeven dat ik gerookt had en het hele verhaal verteld,” antwoordde ik.
“Oh” deed Ellen geschrokken,
“En hoe liep dat af? Heb je een donderpreek gehad en een pak op je broek?”
“Was dat maar waar,” zei ik: “Nee ik heb een vreselijk pak slaag op mijn blote billen gehad. Ik kon bijna een week niet zitten zonder pijn.”
Ellen keek mij aan met grote verschrikte ogen. Het was even stil.
Even later gaf ze toe: “Ik had wel gedacht dat je meer straf zou krijgen, als je toegaf dat je gerookt had en ook wel gedacht dat Hans het zou merken. Maar ik wist niet dat je zoveel straf zou krijgen. Dan had ik je die sigaret nooit aangeboden.”
“Wat voor straf had je dan voor mij in gedachten,” vroeg ik.
“Wel over de knie en een stevig pak op je broekje, en misschien nog een deel op je blote billen. Dat had je misschien de volgende dag nog gevoeld, maar erger niet.”
“Dus dat vond je geen probleem, om mij dat te laten ondergaan.”
“Nee, ben je kwaad op mij?” vroeg Ellen.
“Eerst wel, ik heb je vervloekt toen ik bij Hans over de knie lag en de pijn steeds erger werd.
Ik dacht: dat serpent van een Ellen! Maar nu niet meer. Dat vreselijke pak slaag, plus de dreiging van een nog erger pak slaag, houdt mij nu van het roken af.”
“Dus je denkt dat het je gaat lukken, helemaal niet meer roken,” vroeg Ellen.
“Ik denk het wel, als ik in de verleiding kom, is de dreiging van een nog erger pak slaag voldoende om het te laten.”

“Nogmaals, het spijt mij,” hernam Ellen, “en wat zei Hans van mijn actie?”
“Hij vond het een rotstreek van jou. Je vriendin een sigaret aanbieden, terwijl je wist dat ze gestopt was. Hij wou dat je met mij mee was gekomen. Dan zou hij jou eerst over de knie hebben gelegd. Weliswaar voor een minder erg pak slaag als ik zou gaan krijgen.”
“Spannend,” vond Ellen, “en daarna zou ik dan lekker kunnen toekijken als jij over die knie gaat.”
“Rotmeid,” schertste ik, “maar ik kan eerst toekijken hoe jij ervan langs krijgt en dat is geen pretje voor je. Dan staat jouw hoofd niet meer zo naar genieten. Bovendien is de kans groot dat hij mijn billen de volgende dag pas, rood zou hebben geslagen, als zijn handen niet meer gloeien… Dan zou ik alleen leedvermaak hebben en jij niet.”
“Slaat Hans, mij dan net zo hard als hij jou gedaan heeft?”
“Nee,” zei ik, “dat denk ik niet, omdat het dan voor jou de eerste keer is.”
“Heeft hij je dan al meer over die knie gelegd?,” informeerde Ellen, “en waarom?”
“Wel een paar keer, een pak op mijn broekje, omdat ik te veel geld uitgegeven had, maar dat was veel minder erg. Maar daarna wel op mijn blote billen. Dat was toen voor het eerst, twee weken nadat ik gestopt was en toch had gerookt. Toen kon ik ook een paar dagen niet zitten zonder pijn.
Daarna heb ik twee maanden niet gerookt. Totdat jij mij verleidde om samen met jou, mijn laatste sigaret te roken.”
“Ja, ik weet nu wel dat het rotstreek van mij was. Misschien moet ik de consequenties maar aanvaarden en straks met jou meegaan. Ik moet eigenlijk ook stoppen met roken. Alleen lukt mij dat niet. Die methode van jou lijkt vooralsnog succesvol. Zou Hans ervoor in zijn dat te doen?”
“Dat denk ik wel, zeker de straf voor je rotstreek, en dat kan vandaag nog. Je hebt ook een makkelijke rok aan.”
Ellen werd een beetje bleek. “Gaat mijn rok dan gelijk omhoog, als ik over de knie lig?” vroeg ze bedremmeld.
“Wat dacht je dan. Dat hij op je rok zou slaan? Dat stelt niets voor. Bovendien, je had mij ook een pak slaag op mijn broekje toegedacht en misschien erger.”
“Ja,” zei Ellen, “domme vraag. Wat denk je, gaat mijn broek ook uit.”
“Of je broekje meteen naar beneden gaat, weet ik niet,” zei ik, “maar daar kom je wel achter. Zal ik Hans even bellen en vragen wanneer hij thuis is?”
Ellen met een zucht: “Vooruit dan maar, wie A zegt moet ook B zeggen.”

Ik belde hem even met mijn mobieltje en daarna tegen Ellen: “Hij is over een ruim half uur thuis. We kunnen nu wel naar mijn huis gaan, dan wachten wij hem daar op.”
“Eerst nog maar een rode port nemen, om moed te verzamelen. Dan gaan we,” zei Ellen zuchtend.
“Goed plan,” vond ik: “die port krijg je van mij en ik neem er zelf ook één.”
Die port smaakte mij prima, zeker in het vooruitzicht Ellen bij Hans over de knie te zien gaan.
Ellen is een paar jaar jonger als ik en heeft ongeveer hetzelfde postuur. Alleen haar heupen zijn iets breder en haar taille iets smaller. Verder had ze vandaag haar haar in een paardenstaart en een korte wijde, rood geruite rok aan. Eigenlijk zag ze er door haar kleding en haar nog jonger uit, een beetje schoolmeisjesachtig.
Ellen was niet meer zo spraakzaam. Of ze nog van haar port genoot betwijfelde ik. Ze zou toch niet terugkrabbelen?

Maar nee, na een half uur liepen we naar huis. We kwamen daar vrijwel gelijk met Hans aan. Die was verbaasd dat ik Ellen bij mij had, daar had ik over de telefoon nog niets van gezegd. Hij had haar wel al eerder ontmoet.
“Je gaat mij toch niet vertellen, dat Ellen je weer heeft verleid om te roken?” vroeg Hans.
Voor ik wat kon zeggen, antwoordde Ellen: “Nee Hans, ik ben meegekomen omdat jij vond, dat ik straf verdiende, voor die keer, dat ik Emmy verleidde om te roken.”
“Dapper hoor,” zei Hans, “ik herinner mij nog precies, wat ik met je wilde doen… Laten wij naar binnen gaan.”
Binnen zei ik gelijk: “Hans wil je even luisteren? Ellen wil ook stoppen met roken en misschien wil zij dezelfde methode volgen als ik. En ze wil weten of wij haar eventueel daarmee willen helpen. Eerst wil ze schoon schip maken door de straf te ondergaan die ze verdiend heeft voor haar rotstreek. Ik vind dat goed en jij?”
Hans bekeek Ellen, die gespannen voor hem stond en dacht even na. Ik vermoedde wel waarover.
“Dat zal ik graag doen, maar alleen als je zelf echt wil stopen met roken,” zei Hans tegen Ellen. “Maar ik zal je eerst de straf geven, waarvan je zelf vindt dat je die verdiend hebt.”
Hans liet er geen gras over groeien en handelde direct. Hij pakte een stoel zette die midden in de kamer en ging erop zitten. Ellen schrok van zijn kordate optreden en week een stukje terug om de afstand tussen haar en hem wat groter en iets veiliger te maken. Ik was bang dat ze toch nog zou terugkrabbelen. Maar Hans liet haar geen tijd om daarover na te denken.
“Ellen, je panty en je schoenen uit doen en hier komen,” beval hij.
Ellen deed haar schoenen uit en ging aarzelend met haar handen onder haar rok om haar panty uit te trekken. Nog steeds betwijfelde ik of de scene, die ik graag wilde meemaken, wel zou doorgaan. Hans liet haar rustig haar gang gaan, haastte haar niet, door te dreigen met extra straf zoals hij bij mij wel had gedaan.

Even later stond Ellen met blote benen en op blote voeten bij hem.
Hij pakte haar met zijn linkerhand en leidde haar naar zijn linkerkant. Hij sloeg zijn linkerbeen over de rechter en legde Ellen over de knie. Hij sloeg haar rok om hoog. Zijn linkerhand ging om haar middel en daarna streek zijn rechterhand even over het zwarte kanten broekje dat ze aan had. Even streelde zijn hand over haar dijen en toen ging zijn hand naar de zoom van haar broekje. Ellen huiverde.
Zij voelde zijn vingers achter de zoom en riep: “Nee, Hans niet op mijn blote billen, alsjeblieft niet!”
“Dat gebeurt ook nog niet, Ellen, let wel, nog niet,” reageerde Hans.
Ik dacht: Ellen krijgt hetzelfde pak slaag dat ze mij had toegedacht, eigenlijk wel zo eerlijk. De spanning was er voor een deel af, overbleef hoe hard Hans haar zou gaan slaan. Ik hoopte net zo hard als ik heb gehad. Geen mooier vermaak dan leedvermaak zeker als Ellen net zo zou gaan reageren als ik.
Hans trok alleen haar broekje nog wat strakker. Het zat nu strak gespannen over haar billen. Haar rood geruite rok hing vanaf haar middel over haar rug naar beneden. Hij schoof haar rok nog iets verder, zodat een deel van haar rug boven haar broekje bloot werd. Daarna trok hij zijn linkerbeen iets omhoog en verstevigde zijn greep om haar middel. Hij hief zijn rechterhand hoog op en wachtte even. Ellen keek angstig naar de hoog opgeheven hand van Hans en trok als reactie haar billen onder haar zwarte broekje samen. Hans wachtte nog even en toen…
KLATS!! AU!! links en KLATS!! AU!! rechts keihard op haar broekje. Daarna waren de klappen minder fel en Ellen kon zich beheersen. Aan haar gezicht kon ik zien dat ze de klappen best voelde. Hans sloeg haar met dezelfde regelmaat en nauwelijks minder hard als hij mij had geslagen. Maar wel op haar broekje.
Na ongeveer vijftig klappen die Ellen met alleen zuchten en steunen doorstond, stopte Hans.
Ellen dacht dat haar straf voorbij was en wilde overeind komen.
“Nee,” riep Hans “liggen blijven, ik ben nog lang niet met jouw klaar. Je moet blijven liggen tot ik zeg dat je op mag staan.”
Hij duwde haar terug en zijn hand streelde even over haar broekje, daarna gingen zijn vingers onder de zoom.
“Oh, lieve Hans, alsjeblieft niet op mijn blote billen,” smeekte Ellen. Ze trappelde met haar benen.
“Natuurlijk wel bloot, anders kan ik niet zien of je billen rood genoeg zijn. Dan ga ik misschien wel veel te lang door.”
Hans trok langzaam haar broekje naar beneden. Ellen deed snel haar benen wijd zodat haar broekje niet verder uit kon.
“Dat zal haar bezuren” dacht ik.
En ik kreeg gelijk. Ellen dacht dat haar actie succes had gehad en keek achterom. Hans had zijn arm al hoog opgeheven…
“Nee!!” gilde Ellen, maar het was al te laat...
KLATS!! KLATS!! keihard twee slagen op het onbedekte deel van haar billen vergezeld door een soort indianengehuil van de pijn van Ellen.
“Direct je benen weer bij elkaar, anders komen er nog zes,” dreigde Hans.
“Ik zal het doen,” jammerde Ellen en deed direct wat hij vroeg.
Daarna trok Hans langzaam haar broekje verder naar beneden, tot het om haar knieën zat. Ellen rilde van angst.
Hij schoof haar nog een beetje verder en streelde met zijn rechterhand over haar billen en dijen. Ellen ontspande een beetje. Nu Ellens billen helemaal bloot waren en goed uitpuilend op Hans zijn dij lagen kon ik ze goed zien. Ze had mooie stevige billen, iets ronder als de mijne. Echt een lekkere kont die vroeg om een flink pak slaag.

Hans stopte met strelen en hief zijn rechterhand hoog op. Ellen keek omhoog en zag zijn hoog opgeheven hand en trok angstig haar billen samen.
KLATS AU!! vol op haar linker bil gevolgd door dezelfde harde klap op haar rechter bil KLATS AU!!
Daarna sloeg hij haar wat zachter, klits, klats, klandere van de ene bil op de andere.
Hans sloeg haar nu minder hard dan hij bij mij de eerste keer had gedaan, maar nu ook op haar blote billen Ellen had haar billen inmiddels ontspannen, maar ik zag aan haar gezicht dat ze de klappen goed voelde. Ze begon te zuchten en kreten te slaken. Wat later begon ze met haar benen te trappelen en te kronkelen.
Hans verstevigde zijn greep om haar middel en zette het pak slaag voort.
Ik zag Ellens billen steeds roder worden.
Ik schaam mij om het toe te geven, maar ik genoot. Ik dacht terug aan mijn pak slaag, wat zij had veroorzaakt en vond eigenlijk dat ze het verdiende. Zelf moet ik er ook zo uitgezien hebben, toen Hans mij onder handen had. Trappelend en kronkelend. Duidelijk zag ik het bevallige drillen van de billen na iedere slag. Hans begon haar nog wat harder te slaan.
Ellen begon te snikken en bracht haar vrije linkerhand richting haar billen.
“Niet je hand voor je billen houden, Ellen, anders krijg je extra” waarschuwde Hans.
Ellen trok haar hand geschrokken terug. Het snikken ging over in huilen. Wat later kwam haar hand weer terug, ze hield haar linkerhand nu op haar rug boven haar billen. Het hinderde Hans niet. Hij kon gewoon doorgaan met haar billen steeds roder te slaan.
“Stop!” riep Ellen, “ik heb nu wel genoeg gehad”
En zowaar Hans stopte. Ellen herademde en probeerde direct overeind te komen.
“Nee, liggen blijven,” riep Hans “ik ben nog niet met je klaar.” En legde haar weer recht.
“Hoeveel klappen krijg dan nog,” vroeg ze angstig
“Nog veertig klappen. Tel voor jezelf maar mee.”
“Dat houd ik niet vol, Lieve Emmy, zeg tegen hem dat hij moet stoppen,” smeekte Ellen, die weer probeerde overeind te komen.
“Daar heb ik geen invloed op,” antwoordde ik. “Hans beslist en die weet nog precies wat hij met je wilde doen. Dat heb je toch ook gehoord.”
“Ja,” zuchtte Ellen zachtjes.

Hans schoof Ellen nog een stukje verder tot haar billen weer uitpuilend op zijn linkerdij liggen, hief zijn hand weer hoog op en zet het pak slaag voort.
Ellen begon harder te huilen en meer te trappelen en te kronkelen. Haar hand ging terug op haar rug boven haar billen met de hand palm naar boven.
Het schouwspel werd opwindender. Ik genoot er nog meer van en voelde mij nat worden. Schandalig eigenlijk. Mijn vriendin ligt over de knie te trappelen van de pijn en ik geniet ervan.
Plotseling kon Ellen zich niet meer beheersen, hield haar hand voor haar billen en ving een klap op, die voor haar billen bestemd was.
"Domme Ellen, dat betekent zes extra harde die niet meetellen. Haal je hand meteen weg of ik pak je hand vast en je krijgt er twaalf"
Ellen haalde aarzelend haar hand weg Hans hief zijn hand hoog op en sloeg zes keer extra hard op haar billen. Ellen schreeuwde het uit en ving de laatste klap op met haar hand.

“Dit gaat zo niet” zei Hans. “Emmy, wil je voor Ellen op de grond gaan zitten en haar handen vasthouden. Dan kan ik ongestoord doorgaan.”
Ik ging voor Ellen op de grond zitten en wilde haar handen pakken. Ze hield ze eerst weg maar na een paar extra harde klappen van Hans op haar kont, stak ze haar handen voor zich uit en kon ik ze pakken.
Toen ik haar handen goed vast had, gaf Hans haar nog zes extra harde klappen op iedere bil. Ellen gilde bij elke slag.
"Zo die had je nog tegoed, zei Hans, "omdat je weer je hand voor je billen hield. Emmy, je moet wel haar handen goed vasthouden. Als je ze loslaat, moet je Ellens plaats innemen. En tel ik de rest op op jouw billen uit”
Zonder mijn reactie af te wachten zette hij het pak slaag voort. Ik keek nu recht in het van pijn vertrokken en behuilde gezicht van Ellen. Schandelijk om het toe te geven maar dit uitzicht was nog lekkerder. Dat ik nu zelf ook nog risico liep realiseerde ik mij niet.
De grimassen van pijn op Ellens gezicht bij elke slag maakte het voor mij nog opwindender. Ik zag aan haar lippen dat ze meetelde. Ik had ook wel medelijden met haar, maar het leedvermaak had de overhand. Of ze dat zelf in de gaten had wist ik niet.

Zo naderden we de veertig. Maar tot grote schrik van Ellen ging Hans gewoon door.
“Stop!” huilde Ellen, “ik heb er al veertig gehad.”
“Nee Ellen, het is veertig op elke bil en daar zijn we nog niet,” en hief zijn hand hoog op om het pak slaag voort te zetten.
Maar Ellen rukte plotseling haar linkerhand los en ving de volgende klap op.
“Handje weg!” beval Hans streng. Ellen deed het aarzelend, angstig voor extra straf. En die kwam meteen.
Hans hief zijn hand hoog op en gaf haar kort achter elkaar zes extra harde klappen op iedere bil. Ellen blèrde van schik en pijn.
Hans liet haar los en hielp haar overeind. Ellen begon meteen huilend, haar gloeiende pijnlijke billen te wrijven.
Ik dacht nog, nu stopt hij wel en bij mij niet. Toen drong het, tot mijn ontzetting, tot mij door dat ik nu aan de beurt was en haar plaats in moest nemen voor de klappen die Ellen nog te goed had.
“Nu Emmy” zei Hans, “je weet wat dit betekent. Broek, schoenen en topje uit en hier komen.”
“Ik heb toch geen straf verdiend,” probeerde ik nog.
“Wel,” antwoordde Hans, “je hebt haar hand losgelaten en ik heb gezegd wat daarvan de consequenties waren. Het is rot voor jou, maar dat was de afspraak.”
Ik kleedde mij langzaam uit, ging zelf in mijn broekje en beha over zijn schoot liggen. Hans schoof mij nog een stukje verder en trok langzaam mijn broekje naar beneden tot het om mijn knieën zat. Hij kon het ook niet laten over mijn klaarliggende billen te strelen en over mijn dijen. Ik hoopte dat hij niet met zijn hand tussen mijn dijen zou komen en zou merken dat ik nat was.
Gelukkig deed hij dat niet en hief zijn hand hoog op. Gelukkig?!? Ik lijk wel gek. Daar begon het al.
KLATS!! AU!! keihard op mijn linker bil en KLATS AU!! op de rechter. Mijn benen schoten in de lucht. Daarna ging hij wat zachter door. Dat de eerste extra hard zouden zijn, had ik kunnen weten. Zo begint hij altijd. Het vervolg was ook nog behoorlijk hard. Ik begon te steunen en te zuchten. Wat later begon ik te kronkelen.
Kut, hij sloeg mij veel harder dan Ellen dat was niet de afspraak. Hij leek mij nog harder te gaan slaan. Dit werd te gek!
“Hans,” riep ik, “je slaat mij veel te hard, harder als Ellen, ik zou even hard krijgen.”
“Oh, schat, je hebt gelijk. Dan maar minder klappen als compensatie, nu nog twee.”
Maar die twee waren wel weer harder en ook nog op elke bil.
Enfin, het was voorbij. Ik begon meteen nog liggend, over mijn arme billen te wrijven. Hij liet mij rustig mijn gang gaan. Wat later hielp hij mij overeind.
Toen ik stond had ik de neiging hem meteen een draai om zijn oren te geven maar ik hield mij gelukkig in. Hij deed het misschien niet expres.

Hans trok mij naar zich toe en zoende mij op mijn mond.
Daarna ging zijn mond naar mijn oor en fluisterde “Sorry Emmy, ik leg het je straks wel uit.”
En vervolgens op normale sterkte: “Ik laat jullie nu alleen. Emmy, wil je Ellen troosten en haar billen verzorgen?”
O ja, Ellen. Die was ik door dat pak slaag even helemaal vergeten. Die stond nog steeds huilend over haar billen te wrijven.
Ik trok mijn broekje omhoog en daarna heel voorzichtig over mijn billen. Ondanks mijn eigen warme tintelende billen sloeg ik mijn armen om haar heen en begon haar te troosten.
“Ben jij boos,” snikte ze, “dat ik mijn hand losrukte? Ik vond het ook zo gemeen dat hij nog doorging, na veertig klappen.”
“Het is niet gemeen dat hij na veertig klappen doorging. Hij slaat van de ene bil op de andere, dus met twee klappen slaat hij op je hele kont. Dus daarom gaat hij door. Snap je?”
“Ja,” snikte Ellen, “maar daar denk je niet direct aan.”
“Het was de eerste keer met mij ook zo,” reageerde ik.
“Maar fuck, wat kan hij hard slaan, die eerste twee op jouw billen. Bovendien sloeg hij jou daarna harder dan mij. Als ik jou was had ik hem een klap voor zijn kop gegeven. Ik dacht even, dat jij dat ook ging doen.”
“Was ook zo Ellen,” antwoordde ik, “maar ik dacht bijtijds dat het geen goed idee was. Hij had mij meteen weer over de knie gelegd voor een nieuw, minstens even hard, pak slaag. Daar had ik geen zin in.”
“Overigens,” klaagde Ellen, “jij zat wel te genieten, toen jij voor mij zat en mijn handen vasthield. Ik zag het wel, door mijn tranen heen.”
“En jij dan, had jij geen leedvermaak toen ik die harde klappen en de rest kreeg.”
“Minder, ik had en heb nog steeds een paar gloeiende pijnlijke billen.”
“Ga dan nu maar even op je buik over de leuning van de bank liggen,” zei ik.
“Ga jij mij nu op mijn billen slaan, omdat ik mijn hand wegtrok” vroeg Ellen angstig.
“Ik ga je billen verzorgen.”
Ellen twijfelde, maar ging toch over de leuning gaan liggen. Ik haalde zalf en ging achter Ellen staan en bekeek haar billen.
Ze waren behoorlijk rood. Maar lang niet zo rood als mijn billen, na mijn eerste echte pak slaag. Ze had echt lekkere billen om op te slaan. Nu ze zo verleidelijk voor mij lagen, had ik grote moeite om haar niet nog een paar jenzen te geven, maar ik hield mij in. Echter niet lang Ellens billen lagen er te uitdagend voor. Ik drukte met mijn linker hand op haar rug en gaf haar met mijn rechterhand vier stevige klappen op haar kont.
"Je zou mijn niet slaan, rot meid!" riep ze.
"Wat rot meid" zei ik, terwijl ik mijn rechterhand dreigend ophief.
"Nee" riep Ellen in paniek, het spijt mij lieve Emmy, alsjeblieft niet meer slaan!"
"Goed zo". En begon haar billen met zalf te verzorgen.
“Ik kan vast dagen niet zitten,” klaagde Ellen huilerig.
“Nee hoor, vannacht op je buik slapen, morgen overdag zit je niet erg geriefelijk, maar morgenavond kan je weer normaal zitten. Een goede gelegenheid om je huis te doen, dan zit je niet veel… Wat doe je, ga je mijn ‘behandelplan’ voor stoppen met roken ook volgen?”
“Wel een Spartaans ‘behandelplan’,” vond Ellen, “ik moet daar nog eens over nadenken. Maar als het werkt… Zodra ik eruit ben hoor je dat.”
“Wees blij, dat het geen Spaans behandelplan is, want dan krijg je met een Spaans rietje. Dat is nog erger.”
“Heb jij daar ervaring mee?” informeerde Ellen.
“Nee ik niet, maar een collega wel, dat vertel ik je nog wel eens. Ga maar van het Spartaanse model uit. Dat is minder erg. Daar heb ik wel ervaring mee.”
Ellen kleedde zich aan, haar broekje schoof ze heel voorzitting over haar nog behoorlijk gloeiende billen.
“Toch wel fijn dat ik een rok aan heb,” zei ze nog.
De panty stopte ze in haar tas. Zij droogde haar tranen, werkte haar make-up bij en vertrok.

Vrijwel onmiddellijk kwam Hans de kamer binnen.
“Wat was er met jou aan de hand,” vroeg ik, “dat je mij zo hard sloeg, ik zou even hard krijgen als Ellen. Je hebt het wel een beetje goed gemaakt, maar ik voel het voel het nog best.”
“Nogal overdreven lijkt mij. Zoveel extra heb je nou ook weer niet gehad. Jouw billen zijn bovendien meer getraind dan die van Ellen. Kom eens hier, dan zal ik ze eens even onderzoeken.”
“Even wachten, geniet jij ervan, mij op mijn blote billen te slaan. Dat je het lekker vindt mijn billen bloot op je schoot te hebben en te strelen is wel zeker. Evenals strelen over mijn dijen en daartussen. Maar die harde klappen en met die vreselijke tawse, geniet jij daar ook van?
“Jou over de knie te leggen en een pak op je broek geven windt mij wel op. Zo hard slaan op je blote billen slaan eerst niet. Maar na een paar keer, windt harder slaan mij ook op. Ik wist niet dat ik het in mij had. Maar je lekkere kont en je reacties wakkeren dat aan. Dat was ook de reden dat ik je net te hard sloeg. Het spijt mij. Ik had mij moeten beheersen. Maar je had ook eerder kunnen reageren.”
“Dus die twee harde klappen winden jou ook op,” vroeg ik.
“Dit keer wel en hoe je met je benen reageerde, daarom ging ik waarschijnlijk te hard door.”
“En de tawse?”
“In ieder geval nu niet. Ik hoop nog steeds vurig dat jij niet meer zal roken, maar als je het toch doet, krijg je met dat ding. Je kan dan wel stop roepen, maar als je echt straf krijgt zal ik meestal doorgaan met slaan, ook al smeek je nog zo aandoenlijk. Maar je kan het natuurlijk altijd proberen.”

Hans ging weer op de stoel zitten en legde mij over de knie. Mijn broekje ging helemaal uit.
“Ach Emmy, ze zijn er best goed af gekomen. Ik heb die billen van jou al goed getraind. Er kan nog best wat bij.”
Zijn hand ging al omhoog...
“Nee,” gilde ik.
“Maak je geen zorgen, ik plaag je maar een beetje.”
Hij begon vervolgens lekker over mijn billen en dijen te strelen. Ook aan de binnenkant van dijen. Ik begon te kronkelen. Even later merkte hij dat ik al nat was geworden.
“Nu al nat, wond het jou op toen ik Ellen op haar kont sloeg?
“Ja,” fluisterde ik bedeesd.
Toen voelde ik zijn vingers langs mijn lipjes en daarna trok hij er een paar keer heel zacht aan en liet ze dan weer los. Steeds een ander plekje. Ik voelde mij steeds geiler worden. Onder me gebeurde ook wat, ik leek wel iets omhoog te komen.
“Oh, Hans heerlijk, toe neem me.”
Hij trok mij overeind en zoende mij hartstochtelijk. Daarna gingen zijn handen over mijn billen en daarna omhoog naar de sluiting van mij beha. Even speelde hij met de sluiting. Maar daarna maakte hij hem los. Mijn beha viel op de grond.
Zijn handen gleden vervolgens over mijn inmiddels blote borsten. Mijn tepels werden hard. Hij tilde mij op en nam mij naakt in zijn armen en liep met mij naar de slaapkamer en…

Artie


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

SmFan
Lid

Bericht Nummer: 14
Aangemeld: 12-2006


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 07 juni 2020 - 04:46 pm:       

aha: eindelijk straf voor de echte boosdoensterNou Artie, je gaat nu wel echt los, hè.

Natuurlijk, ik snap je wel.
Die Ellen, die moest er een keer aan geloven.
Foei hoor, iemand die wil stoppen zo ver te bewegen om weer te beginnen.

Maar mooi dat ze berouw betoont.
Dat ze zichzelf aanbiedt is te mooi om waar te zijn.
Maar wij spanking fans genieten!

En vrouwlief mag ook nog even meegenieten...
nou ja, met rode billen.
Who next?


SPANKING ... lekker om te lezen - leuk om te doen ... SM


 

Lief & Streng
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 68
Aangemeld: 05-2003


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 09 juni 2020 - 03:33 pm:       

jij straft echt, ArtieMooi lang verhaal Artie.

Het bijzondere van jouw verhalen zijn dat je echt straft, of beter gezegd: echte straffen beschrijft.
Emmy werd gestraft voor haar roken: om haar te doen stoppen.
Ellen wordt gestraft om haar schandalige gedrag.
Inderdaad: schandalig, want eigenlijk nog veel erger dan waar Emmy voor gestraft wordt.
Straffen om op te voeden dus.

Je bouwt dat mooi op.
En, wat mij betreft gelukkig, verweef je er ook nog de lustgevoelens doorheen die het -haast onbedoeld? - oplevert.

Natuurlijk is onze Hans dan lekker opportunistisch.
Beetje opzet acht ik duidelijk in het spel om Emmy te laten falen.
En dat tellen van hem...
SmFan had het er al over...
dat is toch echt ehhh gemeen.
Hans is niet te vertrouwen, dus. Dat blijkt ook daaruit.
Als hij niet óók laat zien heel lief te zijn is hij of een sadist, of iemand die niet kan tellen.
 


  als je geeft èn neemt heb je dubbel plezier  


 

Artie
Actief lid

Bericht Nummer: 30
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 14 juni 2020 - 12:13 pm:       

Reactie op Lief & Streng en SmfanIn de eerste plaats, zeer bedankt voor jullie reacties. Daar doe het je toch voren en stimuleert je om door te gaan. Eventueel in een deel 4 of een ander verhaal met andere personen.
Ook goed te lezen, dat het een mooi en goed opgebouwd verhaal wordt gevonden.
Vervolgens ga ik in op ,jullie opmerkingen.

Hans kan wel tellen. Als hij stelt nog veertig klappen, is dat op iedere bil. Een kont heeft twee billen. Dus heb je twee klappen nodig om op de hele kont te slaan. Emmy legt het in deel 3 na haar pak slaag aan Ellen uit. Het tellen klopt dus, het is wel een beetje gemeen. Maar dat mag toch?

Hans houdt heel veel van Emmy en wil haar dus niet verliezen aan kanker. Hij is zelf al eerder gestopt met roken en weet uit eigen ervaring hoe moeilijk dat is.
Dus wordt Emmy echt en hard gestraft, als ze toch rookt. Een aaibeurt (jouw woorden Lief & Streng of die van Lies) helpt niets. Ook blijkt, dacht ik, duidelijk dat hij er moeite mee heeft haar zo hard en lang te slaan.
In deel 2 staat, als Hans dreigt met een nog erger pak slaag met de tawse: “Ik hoop vurig dat ik dat niet hoef te doen. Maar als het nodig is, doe ik het wel”. Die dreiging houdt Emmy van het roken af. Verder stelt hij haar nog een beloning in het vooruitzicht en die krijgt Emmy ook. Hij laat dus zien ook heel lief te zijn.

Verrassend vind ik, dat jullie beide vinden dat Ellen een strengere straf verdient als Emmy.
Die lustgevoelens, Lief & Streng, zijn er vanaf deel 1 bewust geleidelijk in verweven.
En Smfan, vrouwlief geniet niet met rode billen, maar met warme tintellende billen van de seks. Geleidelijk in de tijd werken tintelende billen voor Emmy lust verhogend. Bij deze seksscène ook, gecombineerd met leedvermaak. (De titel is intussen ook gewijzigd in “Geen mooier vermaak dan leedvermaak.)
In de seksscène aan het einde van deel 2, welke chronologisch later is (we zijn teruggegaan in de tijd), krijgt Emmy tijdens het voorspel ook een stel behoorlijk stevige klappen op haar kont. Mede daardoor komt ze in extase en roept “Oh neuk mij, ik sta in brand!

Ik hoop Lief & Streng, dat je nu niet meer vindt, dat Hans een sadist is.

Artie

 

Jip
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 60
Aangemeld: 06-2014


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 21 juni 2020 - 05:23 pm:       

MeekijkenHoi Artie,

Leuk verhaal, waarin deel 1 en 2 een beetje bij elkaar komen. Dik verdiend natuurlijk wat Ellen overkomt en het is mooi dat ze dat zelf ook zo ziet. Het gegeven dat Emmy mag toekijken is natuurlijk heel mooi. Voor mij wel een stiekeme fantasie om nog eens toe te mogen kijken hoe iemand gespankt wordt. En om dan ook nog haar handen vast te mogen houden en in haar ogen te kunnen kijken. Wow!
Mooi gevonden dat er ook nog een aanleiding komt om Emmy zelf te straffen, al moest dat natuurlijk wel gebeuren. Maar de manier waarop is mooi, ook vanwege het verschil in straf tussen de twee vriendinnen.
Dat er aan het einde ook nog even een inkijkje komt in de gevoelens van Hans vind ik erg mooi. Die kant van het verhaal blijf vaak een beetje onderbelicht, terwijl ik die wel interessant vind.

Groetjes,

Jip.


If women ruled the world there would be no war, just a bunch of countries not talking to each other.

 

Artie
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 41
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 30 september 2020 - 05:17 pm:       

GevoelensHoi Jip,

Ik heb op de site nog niet op je recensie gereageerd, dus alsnog bij deze. Dank voor je lovende woorden. Daar doe je het toch voor, de reacties. Dan weet je tenminste dat het gelezen en misschien ook gewaardeerd wordt.
Het inkijkje in de gevoelens van Hans komt terug in deel 4 “Intermezzo”. Dat staat sinds kort op de site. Daar zitten ook meer gedachten en gevoelens van Emmy in. Ik uiteraard benieuw wat je daarvan vindt. Een pak slaag voor straf komt er niet in voor.
Toekijken hoe een ander voor straf gespankt wordt, komt waarschijnlijk weer voor in deel 5, waar ik nog wel even me bezig ben.

Groetjes,

Artie


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: