home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Paul Gérard


  Oppasser


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op donderdag 05 december 2019 - 01:19 pm:       


van Instituut naar Kostschool


hoe Het Instituut tijdelijk een Kostschool voor Moeilijk Opvoedbare Meisjes wordt




MEMO

van:de Directeur,
voor:Christina Hoofd Opleiding,
Afschrift aan:   al het overige personeel
Betreft: kostschool



Het is weer bijna Kostschooltijd!
Ons “Instituut voor Discipline Onderzoek en Advies” wordt weer even “Kostschool voor Moeilijk Opvoedbare Meisjes”. Twee weken lang ditmaal.
Alles zal daarvoor moeten wijken.
Jullie, maar ook de meisjes die intern zijn en eventuele bezoekers zullen er voor moeten zorgen dat ons Instituut deze twee weken werkelijk een -kleine- kostschool zal schijnen. Met als uitgangspunt: de elf kostschoolmeisjes werkelijk het idee geven dat ze op een kostschool zitten.

de kostschoolmeisjes
Dit zijn de meisjes die een hoofdrol zullen vervullen: Moniek, Marjan en Juliette.
Aangevuld met vier Internetmeisjes: Aya, Dawn, Nina en Zofia
Ook Paulien en Marcha zullen kostschoolmeisje zijn. Zoals je weet zijn zij reeds opgeleid: voor hen zal het een verlengde bijscholing betreffen. Ze zijn dan al een tijdje intern dus.
En last but not least, onze eigen Sophie. En Maartje. Zij wordt zelfs Klasse-Oudste.

in de hoofdrol: Marjan, Moniek en Juliette
Marjan zal een paar maanden opgenomen worden als kostschoolmeisje. Ze kent ons Instituut alleen van naam. Ze weet dat de Kostschool onderdeel uitmaakt van Het Instituut. Maar welk onderdeel? Daar mag ze dus nog even naar blijven raden. Dat de Kostschool niet werkelijk bestaat zal niet bij haar opkomen. Na afloop van de twee weken zal natuurlijk wel de werkelijke status van de Kostschool aan haar duidelijk gemaakt worden. Ze blijft daarna intern op het Instituut, maar nog steeds als ‘kostschoolmeisje’.
Vanzelfsprekend gaan jullie zorgvuldig met haar om. Ze is net achttien geworden, en zou dus gestraft mogen worden. Maar dat gaan we dus niet doen. Voorlopig in ieder geval niet. Laat haar er maar naar verlangen. Want voor even wordt ze weer zestien.
Is Mentor van Moniek.

Moniek zal op maandag als kostschoolmeisje haar opwachting maken. Jullie weten natuurlijk dat zij op dit moment al weer een tijdje intern is. Haar onderzoek is reeds afgerond en we hebben nu de eer haar te mogen gaan opleiden. In dit geval: als kostschoolmeisje.
Maar ondanks dat ze intern is, is nog in onze dagelijkse routine opgenomen. Meestal verblijft zij in de kelder als zij niet nodig is, en afgezonderd. Natuurlijk is ze ook op de andere verdiepingen geweest. Maar we hebben er voor gezorgd dat ze steeds afgeschermd werd. Ze zal dus op maandag ontdekken dat in het gebouw een kostschool gehuisvest is. Ze zal ze wellicht verbaasd zijn, maar dat niet in twijfel trekken.
Zorg er dus voor dat dat zo blijft.
Ze krijgt de opdracht om zich als zestienjarige te gedragen. Helpen jullie haar daarbij?
Is Pupil van Marjan.

Dinsdag arriveert tenslotte Juliette van Gravendeel.
Hoe en wat zal ook voor jullie een verrassing zijn...
Wordt Gidsmeisje van Maartje, en Pupil van Sophie.

de internetmeisjes : Aya, Dawn, Nina en Zofia
Zoals jullie weten is het Instituut reeds jarenlang actief op diverse internetfora, zoals SpankingVerhalen.nl.
Onlangs hebben op deze en andere fora een oproep gedaan om zich aan te melden voor een kortstondig verblijf op een strenge kostschool. De “Kostschool voor Moeilijk Opvoedbare Meisjes”. We maakten nadrukkelijk melding dat ook minderjarige meisjes konden deelnemen. Aan reacties geen gebrek. Nooit geweten dat er zoveel meisjes rondliepen die zich graag als ‘moeilijk opvoedbaar’ zagen. En niet alleen van de gewenste leeftijd...
Daar waar het een forum betrof gericht op spanking en seksualiteit maakten we duidelijk dat minderjarige meisjes niet fysiek gestraft zouden worden. Ook seksuele relaties zouden niet toegestaan worden.
Wij kregen een stortvloed aan aanmelding. Na nauwkeurige selectie procedure bleven vier meisjes over, allen 16 of 17 jaar oud. Zij zijn vanaf het openingsweekend aanwezig. Inderdaad, het begin van een schoolvakantie, want ze zitten normaliter op een ‘gewone’ school...
Ik zal jullie er -ten overvloede mag ik hopen- nogmaals op wijzen dat zij minderjarig zijn en dus ten alle tijde buiten enige seksualiteit moeten worden gehouden. Vanzelfsprekend mogen zij ook niet een lijfstraf ondergaan. Misdragen zij zich dan zal ik (of Christina) met hen spreken.
Ze weten natuurlijk wat hen te wachten staat. Ze willen er allemaal ontzettend graag bij zijn, en weten dat ze alleen mogen kijken, en niet zelf geslagen mogen worden, dan wel anderen mogen slaan (hoewel....).
Vanzelfsprekend gaan jullie er ook niet op hun smeekbeden in, mochten zij zichzelf vrijwillig aanbieden.
Wat zeker te verwachten is gezien hun profielen.

Nog even een kort profiel zodat jullie weten met wie je te maken krijgt:
Zofia: Absoluut een brutaaltje. Leader of the pack. Zo jong als ze is al een mannenverslindster. Jammer dat er geen jongens zijn, maar ook wel makkelijk. Maakt misbruik van Nina. Vind Aya wel tof en Dawn gewoon lief. Is Pupil van Paulien.
Nina: Meeloopster bij uitstek. Doet alles voor het meisje met het meeste aanzien. Zofia dus. Daar komt verandering in als ze op aandringen van Maartje als enig internetmeisje Mentor wordt. Baalt dat ze daarna niet mag pronken met haar aanstelling als Adjudant van Maartje. Doet dat toch.
Is Mentor van Aya.
Dawn: Is met iedereen goede vriendinnen. Ziet op tegen Zofia, Is heimelijk verliefd haar. Is blij als ze iets mag doen voor haar. Of voor anderen. Is Pupil van Marcha.
Aya: Buitenbeentje. Doet gewoon waar ze zin in heeft. Zegt onverbloemd wat ze te zeggen heeft. Geeft niet om aanzien en populariteit. Vindt Dawn lief en handelt daarnaar. Is Pupil van Nina (maar negeert haar).

reeds opgeleid: Paulien en Marcha
Wie er dan ook al zijn, zijn Paulien en Marcha. Zij zijn, zoals jullie weten onlangs reeds opgenomen in ons Instituut voor een bijscholing. Dat schijnt noodzakelijk te zijn. Hun huid moet echter aan het begin van de kostschoolweek nog gaaf zijn. Vandaar het verbod hen te straffen met bijvoorbeeld de cane. Maar een spanking en wat fysiek ongemak zijn natuurlijk ook uitstekende middelen om hen in het gareel te houden. Wat dus blijkbaar nodig is, anders waren ze hier niet, nietwaar...
Jullie herinneren hen vast nog wel:
Paulien. Als kind al losbandig, en op jonge leeftijd gered door haar Ridder op het Witte Paard. Door de wol geverfd, maar toch heel onschuldig. Heel bijzonder. Onze Ridder vond dat ze nogal wat schoolopleiding te kort was gekomen en die nodig moet inhalen. Logisch als je bedenkt dat ze veelvuldig spijbelde en geld vroeg voor haar seksuele escapades. Voor haar dus de gewone schoolvakken: heel veel taal en rekenen. En als leerdoel “zich te leren gedragen.” Als meisje. Niet als hoertje. Zodat onschuld en verdorvenheid naast elkaar voort kunnen gaan. Want dat door-de-wol-geverfde mag ze van haar Prins niet verliezen.
Mentor van Zofia.
En Marcha. Gebracht door haar veel oudere echtgenoot. Echt een heer. En zij bepaald een brutaaltje. Heeft vaak het hoogste woord. Onbezonnen en initiatiefrijk. Trekt zich nergens wat van aan wat haar dan ook herhaaldelijk in problemen brengt.
Zij wordt door iedereen steeds voor zijn dochter aangezien. Hij wil dat nu een meer officiële status geven en haar als dusdanig wat laten bijscholen. En verjongen. Hij gaat nogal eens naar het buitenland voor zaken en wil haar dan mee kunnen nemen als zijn dochter. Met name het idee om haar in gezelschap over de knie te nemen, haar rokje op te tillen, broekje naar beneden om haar te voorzien van een paar prachtig rood gekleurde billen.
Het vak “omgangsvormen en etiquette” wordt voor haar opgenomen in het lespakket. Haar onderwijsdoel: “gezeglijkheid”. Niet zo zozeer om haar daartoe op te leiden, maar haar daarvoor te kunnen straffen. Indien gewenst.
Mentor van Dawn.

eigen meisjes: Sophie en Maartje
Sophie is zoals jullie weten nog maar een jaar in dienst van Het Instituut en met 21 jaar de jongste. Ze zal meedoen met de meiden zonder zelf initiatief te nemen. Is wat verlegen van aard. Ze is vooral toegevoegd om de leraressen op de hoogte te houden wat er speelt. Is Mentor van Juliette, maar omdat Juliette Gidsmeisje is van Maartje heeft ze weinig gezag over haar. Waar ze beslist niet mee zit.
Maartje is al een paar jaar in dienst van het Instituut. Je zou niet zeggen dat ze al 25 is. Vindt het heerlijk om de baas te spelen over de meisjes. Verafgood de Directeur. Herkende Nina direct als meeloopster. Wilde dat ze Mentor werd zodat ze haar aan kon stellen als haar Adjudant. Een functie zonder gezag, en staat onder kostschoolmeisjes daarom bekend als ‘sloofje van de Klasse-Oudste’.

taakverdeling
Voor het huishoudelijk personeel geldt dat zij als gebruikelijk functioneren, maar zeer attent zijn op hun woordgebruik en hun houding ten opzichte van de meisjes.
Verder krijgt ieder van jullie een aparte -in sommige gevallen voor jullie nieuwe- rol.
Maartje noemde ik net al, zij wordt Klasse-Oudste en dus ook kostschoolmeisje.
Christina wordt Hoofd Opleiding, oftewel Schoolhoofd.
Juffrouw V. etiquette en blijft natuurlijk de bibliothecaresse.
Tess lerares Gezondheid, en doet de inspecties ‘s avonds.
Vatjana verzorgt Mode en Naailes.
Mary-Lou Gymnastiek en Ballet
Mélisande is de lerares Frans.
Dora krijgt als extra taak Slaapzaalwacht.
Het zal duidelijk zijn dat in aanwezigheid van de kostschoolmeisjes geen enkele afwijking getolereerd zal worden van de toegewezen rol, zowel naar letter als naar geest. Ik verwacht dat jullie de jullie toebedeelde rol niet zullen spelen, maar zullen
ZIJN!

slavinnen en gasten
De kelderverdieping blijft exclusief beschikbaar voor slavinnen en andere gasten, kostschoolmeisjes worden er niet toegelaten. Vanzelfsprekend zal er nauwlettend op worden toegezien dat de vertrekken elders alleen bij uitzondering voor hen beschikbaar zijn.
Indien slavinnen vervoerd dienen te worden, hetzij naar buiten, hetzij naar één van de vertrekken op de andere verdiepingen, is dat alleen toegestaan indien er op de te passeren verdiepingen toezicht gehouden wordt, zodanig dat het vervoer ongemerkt voor de kostschoolmeisjes kan plaats vinden.
Tijdens de ‘vrije tijd’ van de meisjes is dus sowieso alle slavinnenvervoer verboden.

ruimte gebruik
De meeste activiteiten zullen zich afspelen in (van boven naar beneden) de slaapzaal, de badkamer op de zolder, de gymzaal, het klaslokaal, de woonkamer, de eetzaal, de bibliotheek. Onze grote en bijzondere pornografische collectie in de Kostbaarhedenzaal is verboden terrein voor de kostschoolmeisjes.
De woonkamer op de eerste etage zal fungeren als docentenkamer. Jullie eigen ontspanningsruimte zal die functie behouden maar dan voor de kostschoolmeisjes.
In de directiekamer zullen de zwaardere straffen worden uitgevoerd. Daarvoor zal in de hal een strafbankje worden geplaatst, waar de slachtoffers dienen te wachten alvorens te worden toegelaten, c.q. behandeld.
Alle ruimtes -behoudens die hierna genoemde en nogmaals de kelder- staan ten dienste van de kostschool. Zij worden niet afgesloten en worden volledig in sfeer gebracht. Dat veel ruimtes de gewenste functie dan wel en sfeer al hebben, zal duidelijk zijn.
Let op: in de glazen cel zal een ‘kunstwerk’ geplaatst worden. Bij vragen vertel dan aan de meisjes dat dat daar geplaatst is omdat het buitengewoon kostbaar is.

kleding
Op mijn verzoek en volgens mijn instructies heeft Vatjana een ontwerp voor de kostschoolkleding gemaakt.
Het basisuniform voor de meisjes ziet er als volgt uit:





Let wel, het is vanzelfsprekend dat de meisjes zwarte, dan wel witte kniekousen zullen dragen.
Voor de rok is gekozen voor het kiltmodel. Voor degenen onder jullie die niet weten wat dat inhoudt: een kilt is een overslagrok, dat wil zeggen een lange lap stof die de draagster om haar heen wikkelt. Deze is, behalve de overslagdelen (de uiteinden dus), helemaal geplooid. Wikkel je de rok om je heen dan ontstaat achter en aan de zijkanten een rok met plooien en vóór een dubbele (overslag) laag zonder. Normaal wordt deze dan vastgezet met een speld, maar deze heeft Vatjana om voor de hand liggende redenen hier weggelaten.
Standaard worden bij de bloes en blazer in plaats van een stropdas een broche met het logo van onze Kostschool gedragen. Maar een stropdas in de schoolkleuren: smal schuin gestreept zwart, geel en groen is beschikbaar.

De leraressen dragen een blazer van dezelfde snit, maar zonder witte biezen. Vatjana heeft voor hun als rok gekozen:




Oftewel een plooirok met dubbele ruit.
Let wel, de hier getoonde blazer is zuiver bedoeld voor buitenschoolse activiteiten. En het spreekt dat zij geen kniekousen dragen en in plaats van een broche een stropdas.

Tenslotte het uniform van de Klasse-Oudste.
Ook zij draagt altijd de stropdas. Haar blazer heeft geen smalle doorlopende biezen, maar brede witte biezen rond de revers en zakken. Verder is het identiek aan het basisuniform.

slot
Ik verwacht van jullie volledige toewijding om deze episode van ons Instituut tot een groot succes te maken.
Geniet van het herbeleven van je kostschooltijd.
Ook al zijn het niet je eigen herinneringen waar je uit kunt putten, maar die van je lotgenoten.
Of put uit je eigen rijke fantasieën.
Geniet en onderga.

En reken er op dat als één van jullie niet voldoet de daaropvolgende straf voor jullie echt straf zal zijn.
En je leest het goed: dat geldt niet alleen voor de overtreedster.
Maar voor iedereen om haar heen!



© Paul Gérard



verhalen maken dromen waar



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: