home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Bevlogen lid



Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zaterdag 02 november 2019 - 03:40 pm:       


Memories


deel III (dit verhaal is opgeknipt in 3 delen)




Beeld 3: De Mareel-clan
Claudia merkte, midden in de nacht op bed liggend na een emotioneel diner, dat maar weinig beelden op haar netvlies terug te toveren waren van wat direct op het vertrek van Madelon volgde. Er was eigenlijk maar één beeld. Zij op haar poef, haar Meesters op de bank, uitgebreid vertellend over hoe hun wereld, die vanaf nu ook Claudia’s wereld zou zijn, in elkaar stak. Ze kreeg veel details te horen over de activiteiten van het bedrijf, waar ze vanaf nu ook in zou meewerken en nog meer over de historie van de familie Mareel. Ze wilde niet te lang bij dit beeld blijven hangen, want er waren veel mooiere beelden van daarna en ze probeerde dit deel van de avond uit haar hoofd te krijgen door voor zichzelf een samenvatting te maken van de belangrijkste punten.

Het ingenieursbureau Mareel & partners was aan het begin van de twintigste eeuw opgericht door Koenraad Andreus Mareel. Partners waren er al lang niet meer, maar de naam van het bedrijf was nooit veranderd.
De oude Mareel had heel veel geld verdiend met werkzaamheden in de olie-industrie in Arabische landen, vooral omdat hij een aantal patenten bezat op zeer gewilde uitvindingen. Met een deel van dat geld had hij een omvangrijk landgoed gekocht, dat hij Mareelstaete doopte. Na die aankoop was er nog veel geld overgebleven, en de oude Mareel had tijdens de depressie en WO II zijn financiën zo goed geregeld dat geld ook in de toekomst nooit meer een probleem zou zijn binnen de familie.
De oude Mareel had één zoon, ook een Frank, die in 1944 het bedrijf noodgedwongen had overgenomen toen zijn vader, op zijn eigen landgoed, door Duitsers die op zoek waren naar strijders van de Binnenlandse Strijdkrachten, was doodgeschoten. Mareel hield die BS’ers inderdaad op het landgoed verborgen, maar er werd er nooit één door de bezetter gevonden. Helaas was de oude Mareel zelf op het verkeerde moment op de verkeerde plaats.

Vlak na de oorlog kreeg Frank sr. een dochter, die zo’n 32 jaar geleden op haar beurt moeder werd van de Frank die voor Claudia op de bank zat en die dus mede-eigenaar was van het Mareel-bedrijf en het Mareel-kapitaal. Helaas overleed de oma van Frank jr. in het kraambed, waarna Frank sr. de sturing in zijn leven wat kwijt leek te zijn. Hij liet de zorg voor zijn dochtertje over aan kinderverzorgsters en ging twee verschillende levens leiden. Aan de ene kant was hij de grote inspirator van het ingenieursbedrijf, die ervoor zorgde dat het familiekapitaal op z’n zachts gezegd niet kleiner werd, aan de andere kant was hij de schuinsmarcheerder die op zijn landgoed vooral veel verschillende en erg jonge vrouwen ontving, en lang niet altijd één voor één.
Frank sr. wijdde veel van die meisjes ook uitgebreid in in de wereld van domineren en onderwerpen. Hij startte, met hun inzet, een tweede bedrijf: het organiseren van erotische feesten, in eerste instantie voor teruggekeerde expats, en zeker ook sommige van hun echtgenotes, die de geile pleziertjes uit het Midden-Oosten misten in het degelijke Nederland.
Omdat hij een hekel had aan de naam Mareelstaete en die naam ook niet wilde koppelen aan de erotische dienstverlening, nodigde hij zijn over het algemeen uit de stad afkomstige gasten uit, de grens tussen Nederland en zijn ‘landgoed ver buiten’ over te steken, en tegelijkertijd de grenzen van algemeen geaccepteerd huwelijksgedrag. In het spraakgebruik van de bezoekers werd dat al snel ‘we gaan naar een ver buiten-land’.
Dit dubbelleven leverde Frank sr. tot ieders verbazing nooit problemen op, totdat hij, inmiddels 60 jaar oud, één van de jongedames zwanger maakte. Abortus kwam niet voor in het woordenboek van de familie Mareel en opnieuw kreeg Frank sr. een dochter: Madelon. Dat was het moment waarop hij zijn tweede leven op een lager pitje zette en nog jaren genoot van een intense D/s relatie met Madelons moeder, die hij onmiddellijk ten huwelijk had gevraagd toen bleek dat zij zwanger was. Hij overleed in 2000, 89 jaar oud. Madelons moeder was nu 56 jaar oud en voerde beheertaken uit op Mareelstaete.
Claudia’s Frank was dus een kleinzoon van Frank Mareel sr. en ‘tante’-zegger van Madelon. Franks moeder leefde in een ander deel van het land en beperkte het contact met de rest van de familie tot een minimum.
Theo Mantz was sinds zijn aantreden bij het bedrijf, 27 jaar geleden op 24-jarige leeftijd, een vertrouweling van Frank sr. geweest, zowel in het ingenieursbureau als daarbuiten.
Daarbuiten omvatte vooral de activiteiten in ‘ver buiten-land’ en regelmatige ‘studiereizen’ naar de Arabische landen om ideeën op te doen voor de feesten thuis. Beide heren deden zich dan ruim tegoed aan wat hen aan gewillig vrouwelijk schoon werd aangeboden.
Toen Frank sr. zich ouder voelde worden en het ingenieursbureau en het andere bedrijf steeds meer aan Theo overliet, schakelde hij hem ook in bij de begeleiding van zijn jongste dochter en zijn kleinzoon, die beiden heel intelligent bleken en ingenieursaspiraties hadden. En toen hij op zijn 75e de leiding over de bedrijven definitief helemaal aan Theo overliet, liet hij hem beloven Madelon en Frank jr. in het ingenieursbedrijf op te nemen, op termijn zo mogelijk in een leidende rol.

Tussen Theo en Madelon klikte het bijzonder goed en niet alleen op zakelijk vlak. Theo had met seks netjes gewacht tot zij 18 was, maar haar blote billen had hij ook in de jaren daarvoor al met enige regelmaat en met verschillende middelen bewerkt. Het begon als straf, maar Madelon liet al snel merken dat zij die vorm van straffen waardeerde.

De ontwikkeling van haar borsten had hij kunnen volgen door haar vóór het toedienen van elke straf op te dragen zich geheel en in zijn aanwezigheid te ontkleden, en bovendien een kwartier naakt voor zijn bureau te gaan staan, in de bekende houding met de handen in de nek en de schouders en ellebogen naar achteren, om zo haar zonden rustig te kunnen overdenken.
De eerste seks was op de avond van haar 18e verjaardag, ergens buiten op het landgoed, niet gepland en ook niet veilig. De gevolgen waren dus ook niet gepland. Omdat abortus nog steeds geen bespreekbare optie was, hadden die gevolgen op het moment dat Claudia het verhaal aanhoorde ‘rijles’ in de glanzende turbo Carla, in een kamer verderop. Ze waren vernoemd naar hun overgrootvader.
Ook Theo en Madelon waren direct getrouwd toen duidelijk werd dat het nu net 18 jaar oude duo in aantocht was, en zij hadden ook al jaren een dom/sub relatie. Naast het ingenieursbureau, nu vooral gerund door Madelon, hadden ze ook het erotisch bedrijf, vooral gerund door Theo, groots uitgebouwd en in een B.V. ondergebracht: de Ver Buiten-Land B.V., oftewel VBL.
Frank jr. was door de contacten met Theo en ‘tante’ Madelon als vanzelf de wereld van BDSM ingerold. Wat hem goed beviel. Hij had kennelijk de genen van zijn grootvader geërfd. En Claudia zou na dit verhaal ook wel begrijpen waarom Frank met haar naar het Buiten-Land wilde vertrekken.

Beeld 4: Anneke
Op dat moment in het verhaal van Theo en Frank ging de deur van de kamer open en kwam Madelon binnen. Zij leidde een vrouw van tegen de 30 binnen. De vrouw was gekleed in een ultrakort zwart satijnen jurkje, diep uitgesneden tussen haar borsten en met spaghettibandjes over haar schouders. Madelon hield haar armen op haar rug bijeen bij de ellebogen. Claudia schrok, ze herkende de vrouw. Ze had niet voorzien dat de Anneke die zij kende en de Anneke die ze hier ging ontmoeten één en dezelfde zouden zijn. Anneke was de personal fitness trainer, die Frank voor haar had geregeld om conditie op te bouwen en aan een strak en krachtig lichaam te werken. Claudia realiseerde zich dat Frank haar via Anneke in de gaten had kunnen houden, de afgelopen twee jaar, wat haar ineens een nogal dubbel gevoel bezorgde.
Anneke was een strenge trainer geweest in wat ze van Claudia geëist had op de toestellen, maar een lieve schat in het persoonlijk contact. Meestal had ze tijdens de trainingen in een trainingspak gelopen, dat haar vormen verhulde, maar soms in de zomer in bermuda en polo. Claudia herinnerde zich dat beeld. Een opvallend lange, brede en stevige vrouw, ‘goed in het vlees’ zoals ze eens iemand met ontzag in zijn stem had horen zeggen. Maar volgens Claudia zonder één grammetje vet.
Ook al had ze Anneke nooit naakt gezien, trainers hadden hun eigen kleed- en doucheruimte bij haar fitnessclub, ze had Anneke’s lichaam ook toen al enigszins jaloers bewonderd, zij het nog zonder de erotische lading van dit moment. Claudia had in die periode immers geen lesbische kant.

Het viel Claudia op dat Frank al voordat hij tegen Anneke begon te spreken ontstemd naar haar keek. Wat daarvan de oorzaak was merkte ze pas na de eerste zinnen.
“Madelon heeft je naar ik aanneem verteld waarom we je hier laten komen en wat er precies van je verwacht wordt.”
“Ja, Meester.”
“Ik stel voor dat we het script dan maar gelijk gaan uitvoeren.”
“Ja, Meester, maar …….”
“Hoezo ‘maar’, ik vraag niet iets dat je niet eerder hebt gedaan.”
“Nee, Meester, maar ….. eh ….. ik ben ……eh …..nog niet volledig voorbereid.”
Claudia zag Anneke blozen en haar ogen naar de grond richten.
“Ontbreekt er nog meer dan je halsband en je pols- en enkelboeien? Want dat was mij ook al opgevallen.”
“Ik heb mijn kontje en kutje nog niet geolied, Meester, en ik draag een broekje. Ik dacht dat ik de laatste handelingen beter vlak voor het diner kon doen, hier op een toilet. Ik kwam alleen maar eerder omdat mijn zusjes…..”

“Stop hiermee alsjeblieft,” riep Madelon ineens, en nu niet met een vriendelijke, maar met een scherpe, snijdende stem. “Je maakt het alleen maar erger. Als je naar een bijeenkomst van de Meesters en Ingewijden gaat vertrek je zeer goed voorbereid van huis. Volledig, niet half. Bijwerken op het toilet mag, als dat nodig is, maar complete handelingen uitstellen tot een later moment niet. En vergeet ook niet: jij traint André en Koen voor hun VBL-rol en je kon hen hier tegen het lijf lopen, dat wist je. Dat zou niet goed zijn geweest voor hun ontzag voor jou. Een deuk in je geloofwaardigheid!”
Madelon moest even ademhalen, maar ging daarna onverminderd verder:
“Jurkje en broekje uit! Haal uit de badkamer een flesje olie, een superdikke spuit en een handdoek; ook een houten paddle met gaten, een set boeien met halsband en een zweepje met meerdere repen leer. En doe het zo snel dat ik niet merk dat je hier even niet bent.”
Anneke liet het jurkje heel snel vallen en zorgde ervoor dat het broekje in die val werd meegesleurd. Daarna spurtte ze naar de badkamer en was inderdaad in oogwenk terug met de gevraagde attributen. Claudia schrok van de spuit. Die was veel dikker dan de spuitjes die zij gebruikte om haar kontje en kutje te oliën. Misschien wel twee keer zo dik als een fors mannelijk lid dat er helemaal klaar voor is. De spuitopening zat wel in een taps toelopende punt, wat het binnendringen in Annekes lichaam, want dat ging ongetwijfeld gebeuren, iets makkelijker maakte.
“Voorover tegen de muur, rekken en spreiden,” riep Madelon.
Anneke draaide zich naar de muur, boog voorover zodat haar bovenlijf horizontaal kwam. Ze zette haar handen op de muur en ging met haar voeten zover naar achteren dat haar armen zich volledig strekten. Daarna spreidde ze haar benen wijd, waardoor zij een magnifiek uitzicht op haar openingen vrijgaf, en maakte haar rug enigszins hol.
Madelon had tegelijkertijd de spuit gevuld met de olie. Volgens Claudia zeker zoveel als 10 kleine spuitjes konden bevatten. Nadat ze een handdoek op de grond gelegd had tussen Anneke’s voeten, om lekkende olie op te vangen, nam Madelon de paddle ter hand en liet die, na een paar kleine tikjes op Anneke’s billen, twee keer zonder tussenpoos met zoveel kracht op die aantrekkelijke landingsplaats terechtkomen, dat Claudia ervan ineenkromp. Tot haar stomme verbazing gaf Anneke geen krimp. Geen geluid en slechts een geringe beweging in haar lichaam.
Daarna duwde Madelon de spuit zonder aarzeling een flink eind in Anneke’s kut, spoot wat olie naar binnen en haalde het ding weer naar buiten. Hierna volgden opnieuw twee uithalen met de paddle en verdween de spuit in Anneke’s kontje. Claudia was ontzet. Zo’n dikke spuit, ze voelde het haast in haar eigen achterste. Anneke kon deze actie ook niet verdragen zonder een fel “Auauau!!,” maar ze herpakte zich snel, waarna de paddle weer aan de beurt was.
Zo ging het door totdat Madelon vijf keer in beide openingen was doorgedrongen met haar oliespuit.
Claudia realiseerde zich dat het inbrengen van de spuit vanaf de tweede keer waarschijnlijk steeds makkelijker ging door de al in de opening aanwezige overvloed aan olie, maar het verdragen van de paddle moest met elke klap moeilijker worden voor Anneke. Haar billen werden steeds roder en de randen van de uit de paddle gezaagde gaten lieten scherpe merktekens achter. Claudia was bang dat de huid het niet op alle plaatsen zou houden en dat er al gauw druppeltjes bloed zouden opwellen.
Toch bleef Anneke nagenoeg zonder te bewegen in dezelfde houding staan om de klappen incasseren. Alleen bij de eerste keer binnendringen in haar kontje had ze iets van zich laten horen. Het enige dat duidelijk maakte dat het haar niet onberoerd liet waren de tranen die Claudia zo nu en dan van haar gezicht op de grond zag druppelen vanaf ongeveer halverwege deze exercitie. Ook spoot er zo nu en dan een klein straaltje olie uit haar kutje of kontje als zij al haar spieren aanspande om een landing van de paddle te kunnen verwerken.
Wat een kanjer! En wat een goddelijk lijf.
Claudia had zich voorgenomen bij het vrijen met ‘de andere vrouw’ haar mantra’s nu met de naam ‘Miranda’ op te zeggen, maar moest zichzelf bekennen, of ze dat nu wilde of niet, dat ze enorm opgewonden raakte van het lichaam dat ze voor zich zag en van de situatie waarin dat lijf verzeild geraakt was. Het zou geen opdracht meer voor haar zijn, ze verlangde domweg zelf naar dat lijf. Likken, bijten, kneden, strelen, kussen, slaan, dat wilde ze. En ook dat dit lijf hetzelfde bij haar zou doen. Ze voelde dierlijke lust.

Na tien keer slaan en spuiten, sloot Madelon de serie af door de kleine leren strokenzweep vijf keer met veel kracht van achteraf tussen Anneke’s benen omhoog slaand, op haar kut neer te laten komen. Weer nauwelijks meer reactie dan het spannen van die goed ontwikkelde en duidelijk te onderscheiden spierbundels. En een paar straaltjes olie op weg naar de handdoek. Ongelooflijk!
“Klaar,” zei Madelon.
Anneke kwam overeind. Toen zij zich omdraaide werden haar rood omrande ogen en hoogrode wangen zichtbaar, en nog wat tranen op die wangen. Ze veegde die weg met een tissue die Madelon haar aanreikte en snoot haar neus. Daarna knielde ze vóór Madelon neer, en zei:
“Dank u wel, Ingewijde, dat u mij weer bewust hebt gemaakt van de regels waaraan ik mij zelf wil houden.”
Madelon reageerde slechts met: “Doe je boeien om en begin nu eindelijk met waarvoor we je hier gehaald hebben.”
Anneke deed eerst haar enkelboeien om, ging alvast wijdbeens vlak voor Frank staan en deed toen haar polsboeien en halsband om. Terwijl zij dat deed liet Frank zijn jas openvallen, haalde twee vingers door de gleuf tussen Annekes schaamlippen en streek de daar weglekkende olie op zijn eikel, die al fier op Annekes heuvel gericht stond. Op dat moment zaten ook alle boeien goed en klom Anneke op de paal met glimmende top. Ze begon Frank te berijden. Alles verliep verder zoals Claudia dat gekozen had: de door Madelon uitgebreide opdrachten van Frank. Het enige dat misschien afweek was dat Frank wel erg vaak in Anneke’s billen kneep of daar tikken op gaf. Het was onmogelijk dat zij dat niet voelde, maar ook nu gaf ze geen krimp.

Toen ze het hele script afgewerkt hadden en Claudia met haar ogen dicht op de grond lag bij te komen van een weldadig orgasme, bedacht ze zich dat het haar al met al nog wel meegevallen was om te kijken naar haar geliefde Meester terwijl hij een andere vrouw neukte. Toen hij haar thuis met woorden voorbereid had op het feit dat ze ‘het’ ook met anderen en met vrouwen zou moeten doen en aanwezig zou moeten zijn als hij een andere vrouw neukte, had ze dat laatste als moeilijkste opgave gezien.
Een andere man hoefde niet voor haar, ze had aan Frank genoeg, maar ze wist dat haar lichaam ook uitnodigend zou reageren op andere handen en een andere pik dan die van Frank. Dus met het verstand op nul zou ze dat zeker voor elkaar krijgen, wat ze bewezen had met de door Frank in scène gezette sessie met zogenaamd een andere man.

Iets dergelijks speelde toen door haar gedachten over seks met een vrouw.
Niet iets om naar uit te kijken, maar ik weet wat ik zelf prettig vindt en als ik dát nou maar bij een andere vrouw doe, dan komt het wel goed, had ze gedacht.
Maar vanmiddag bij Carla had ze ook al andere dingen gevoeld. Jammer genoeg had Carla verdere ontwikkeling van die gevoelens gefrustreerd met haar gedrag. Maar met Anneke was het gewoon één groot feest geweest en allerminst een opdracht.
Bij de afsluitende kus had Claudia in Annekes oor gefluisterd: “Dank je wel, wil je dit alsjeblieft vaker met me doen?”
Claudia had Annekes reactie op dat moment niet begrepen: “Natuurlijk, maar dat heb je toch helemaal zelf in de hand?”
Nu ze midden in de nacht op bed lag en alles nog eens overdacht begreep ze het volkomen. En ze was zeker van plan de macht die zij vanaf heden als Ingewijde kon doen gelden, ook te gebruiken om regelmatig met Anneke samen te smelten.

Nee, Frank zien neuken met een andere vrouw, dat zou voor haar het moeilijkst zijn. Ze had zich de afgelopen twee jaar regelmatig afgevraagd of Frank ook met andere vrouwen zou neuken. Ze hoopte van harte van niet, het liefst wilde ze Frank helemaal voor zichzelf hebben, zodat zij alles wat hij aan zorg en liefde in zich had zou mogen inhaleren. Maar ze realiseerde zich dat sterke, machtige mannen vaak niet aan één vrouw genoeg hebben en ook dat nogal wat vrouwen zich aangetrokken voelen tot dat type mannen. Ze had Frank er nooit naar durven vragen en zolang je het niet zag, kon je je geweten in slaap sussen door te doen alsof het er niet was. Maar als je het zag gebeuren was het echt, en ze wist niet of ze het dan zou kunnen verkroppen dat een ander genot beleefde aan háár Frank. Maar dat gevoel was gaandeweg de neukpartij van Frank met Anneke minder geworden.
Toen Anneke zich over Frank heen gezet had, wilde Claudia haar er wel gelijk weer afsleuren. Maar ze had zich bedwongen en ook ontdekt dat er een aantrekkelijke kant aan zat. Als Frank met Claudia bezig was, raakte zij ook zelf erg opgewonden, zodat ze zich meer op haar eigen gevoelens dan op die van Frank ging richten. Nu een ander op hem had gezeten en hem had gepijpt werd ze ook wel opgewonden, maar op een andere manier.
Ze kon Frank rustiger blijven observeren. Hoe hij genoot. Hoe hij geil, geiler, geilst werd. Hoe zijn lichaam daardoor anders ging bewegen dan normaal. Hoe spieren zich spanden en ontspanden. Hoe op allerlei plaatsen op zijn lichaam zweetdruppeltjes ontstonden, die op sommige plekken tot een straaltje samenschoolden en op pad gingen met elkaar. Welke verschillende geluiden hij produceerde bij verschillende acties van de vrouw die met hem bezig was. Hoe hij uiteindelijk kreunend klaarkwam.
Ze had dat nooit eerder zo gezien, en hoewel ze het in haar hoofd nog steeds op een denkbeeldig lijstje ‘vreemde ervaringen’ plaatste, had ze van die beelden toch kunnen genieten.
Het hoefde voor haar nog steeds niet, maar als Frank het in de toekomst nog eens van haar zou vragen, zou ze er veel minder tegenop zien. En ze zou liever aanwezig zijn als hij een ander tot zich nam, dan dat hij het buiten haar gezichtsveld zou doen. Ze nam zich voor Frank te vragen alleen andere vrouwen te neuken in haar bijzijn. En dan wilde ze ook aan hem voorstellen dat zij in zo’n geval het recht kreeg zijn zaad van de andere vrouw over te nemen, van mond tot mond of door de opening waar hij zijn zaad achtergelaten had leeg te zuigen. Ze had dat met Anneke eigenlijk wel mooi gevonden. Een soort overgave van Anneke aan haar. Alsof Anneke ermee aangaf dat ze alleen met Frank neukte omdat Frank het haar opdroeg, maar dat ze er niet op uit was Claudia’s plaats in Franks hart in te nemen.
Claudia vroeg zich wel af wat ze zou voelen als de vrouw haar niet zo lief en sympathiek zou zijn als die geweldige Anneke. En dat gold natuurlijk ook voor ‘de andere man’ en ‘de vrouw’. Zou ze dat ook kunnen met een echte onbekende? Of met iemand die haar niet sympathiek was? Ze hoopte dat zulke situaties haar bespaard zouden blijven.


Beelden vervagen
Het volume uit de badkamer lijkt ineens toe te nemen, maar waarschijnlijk heeft Claudia’s onderbewuste de muziek die nu de kamer inkomt herkend. Daardoor verdwijnen de beelden van de gebeurtenissen van de avond even wat naar de achtergrond. ‘Zij gelooft in mij’ van André Hazes, ‘We are the Champions’ van Queen en ‘Ik heb je lief’ van Paul de Leeuw komen achtereenvolgens voorbij. De refreinen worden in de badkamer door twee gelijk klinkende stemmen meegezongen, vals en keihard.
Claudia vraagt zich af of deze nummers toevallig zo langskomen tussen al die andere pulpmuziek, of dat de meiden misschien een mobieltje in hun spijkerbroeken hebben en dit via SMS-jes regelen, misschien zelfs als een boodschap aan haar. Die broeken waren zonder verdere controle eerder op de avond naar de badkamer gebracht. Ze zou er de komende twee dagen een keer met hen over praten.
Na Paul de Leeuw hervatten de voor Claudia onbegrijpelijke geluiden weer hun stampende ritme en Claudia keert terug in zichzelf. Er komen weer nieuwe herinneringen naar boven. }

© Subadoration, 01-2010


reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: