home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Bevlogen lid



Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zaterdag 02 november 2019 - 03:08 pm:       


Carla heerst!


deel II (dit verhaal is opgeknipt in 2 delen)




Carla plaatste twee klemmen op Claudia’s grote schaamlippen, maar maakte die ook al snel weer los.
“Ik zie helemaal geen reactie en dat is natuurlijk niet de bedoeling.”
Daarna klemde ze twee andere klemmen op de grote lippen. Deze waren zo strak dat de rubberbal tussen Claudia’s tanden nu inderdaad als geluiddemper fungeerde. Vervolgens kwamen er klemmen van hetzelfde type op haar kleine schaamlippen. Dat had Frank nog nooit gedaan, die beperkte zich altijd tot de grote lippen. Claudia beet de bal bijna middendoor.
Hierna gaf Carla iets aan André en Koen dat volgens Claudia nog het meest leek op een kleerhanger. Zo één waarop je twee klemmen kunt verschuiven zodat je er een broek aan kunt hangen. Alleen zat op de plaats van het ophanghaakje een lange schroefdraad met een vleugelmoer aan de ene kant en een plat ovaal stuk plastic aan de andere. Carla gaf de jongens instructies bij het aanbrengen van dit voor Claudia pijnlijke attribuut en Koen en André volgden die snel en adequaat op.
“Zorg er eerst voor dat haar tepels goed hard zijn.”
Koen en André herhaalden vol overgave een aantal keren de knijp-en-draai methode die Carla hen kort daarvoor geleerd had.
“Plaats dan het plastic op haar borstbeen tussen haar tieten. Verschuif de klemmen zo dat ze recht voor de tepels komen en zet de klemmen op de tepels. Draai nu de schroefdraad zo dat je haar tieten uitrekt doordat de klemmen de tepels van haar lichaam wegtrekken.”

Terwijl de jongens voorzichtig haar borsten onder spanning zetten voelde Claudia hoe Carla iets diks en kouds in haar kontje naar binnen duwde. Het leek haar metaal. Waarschijnlijk had Carla er olie of vaseline op gesmeerd, het gleed tenminste zonder al te veel pijn naar binnen. Dat wil zeggen toen het eerste stuk eenmaal binnen was. Claudia was ondanks regelmatige training door Frank nog niet zover dat ze haar kontgaatje kon ontspannen als iemand er iets tegenaan duwde. Sterker nog, ze kneep het dan juist nog steviger dicht. Als Frank haar kontje wilde bezitten begon dat dan ook altijd pijnlijk voor Claudia. Het metaal dat nu haar kontje ingeduwd werd ging trouwens dieper dan Franks pik.
Ook tegen haar rug voelde ze nu het koude metaal. Carla trok Claudia’s haren achter haar hoofd strak tot een paardenstaart en trok toen aan die paardenstaart haar hoofd achterover. Een strak touw tussen paardenstaart en haak zorgde ervoor dat Claudia haar hoofd achterover moest blijven houden. Ze kon het natuurlijk wel iets naar voren bewegen, maar dat veroorzaakte gelijk heel onprettige gevoelens in de lagere regionen van haar lichaam, die op dit moment dus de hogere regionen waren.
Zoals ze nu hing keek ze verplicht recht naar de vloer. Ze kon niet meer zien hoever de jongens haar borsten oprekten, maar ze voelde nog steeds kleine rukjes aan haar tepels. En ook al wilde ze dat niet, bij elk rukje kon ze een uiting van pijn niet onderdrukken. Ook de bal in haar mond dempte dat niet volkomen. De jongens stopten met draaien en Carla kwam hun werk inspecteren. Claudia voelde hoe Carla haar borsten aanraakte. Eerst waren dat liefdevolle zachte strelingen. Het was heel bijzonder nu de huid van haar borsten zo strak gespannen stond. Maar toen Carla ineens hard in beide borsten kneep, waardoor de tepels zich uit de klemmen wilden wurmen, schreeuwde Claudia het, gedempt, uit van de pijn en door de ballgag begon ze als hondje op de grond te kwijlen. Dat werd nog een graadje erger toen Carla de klemconstructie nog een paar slagen strakker draaide.
Tot overmaat van ramp bracht ze Claudia ook nog aan het slingeren. Niet door tegen haar lichaam te duwen, maar eerst door haar lichaam naar zich toe te trekken aan de dubbele tepelklem en die dan los te laten. Daarna nog een keer door aan het touw tussen de metalen haak en Claudia’s haar te trekken. Ook dat ontlokte Claudia het nodige gekreun, en zeker niet van genot.

“Jongens, kom eens hier met de speciekuip,” zei Carla plotseling tegen Koen en André.
Die deden dat en plaatsten de kuip onder Claudia. Carla liet de kabels iets zakken, zodat Claudia’s hoofd nagenoeg op gelijke hoogte kwam met de rand van de kuip. Carla bracht haar gezicht bij Claudia’s hoofd en fluisterde in haar oor: “Nu is het tijd om te plassen, slet.”
Claudia schrok. Nu plassen? Hoe doe je dat als je ondersteboven hangt? En als het lukt, loopt het dan over je rug of over je buik? En wat ongelooflijk vernederend om zo te moeten plassen, met ook nog eens die twee jochies die er met hun neus bovenop staan, wat een fantasie heeft die meid, of zou dit bij het formele programma horen? Dat Carla nu weer onnodig met ‘slet’ op de proppen kwam ontging Claudia. Er waren te veel andere prikkels die haar aandacht trokken.
Ze besefte dat Carla haar niet zou losmaken voordat ze zichzelf nog weer verder vernederd had door haar urine langs haar lichaam in de speciekuip te laten lopen, en ze moest nog steeds heel erg nodig, dus ze probeerde te plassen, maar nu ze het zo lang had moeten ophouden en bovendien ondersteboven hing, lukte het niet erg de stroom op gang te laten komen. Carla kwam haar te hulp door de klemmen op haar schaamlippen uit elkaar te duwen en daartussen een dikke vibrator in de hoogste stand en met driftig roterende kop diep bij Claudia naar binnen te duwen langs het pad dat zojuist door de onderzoekende vingers van Koen en André, en daarvoor al door Carla’s pijlstoot makkelijk begaanbaar gemaakt was. Tegelijkertijd duwde ze op de juiste plek haar duim en wijsvinger in Claudia’s buik
Claudia voelde hoe het warme vocht begon te stromen. Het meeste liep over haar buik, langs en over haar strakgetrokken borsten naar haar hals en lekte, omdat haar hoofd naar achteren getrokken werd door het touw vanaf de haak in haar kontje, langs haar kin in de kuip. Als ze wat extra druk op haar blaas zette, voelde ze ook wat vocht tussen haar billen door langs de haak over haar rug stromen. Daar passeerde het haar bijeengebonden armen die ze iets van haar rug af had kunnen trekken en liep zo door naar haar nek, om ook weer via haar kin in de speciekuip te druppelen.
Het idee om je plas zo langs je lichaam te voelen lopen was vreemd en naar, maar het gevoel van de warme stroom vocht langs je lijf was eigenlijk best lekker, vooral ook omdat het samenviel met het heerlijke en opluchting gevende gevoel dat plassen op zich al geeft als je eindelijk toegeeft aan de plasdrang na het te lang opgehouden te hebben. En eerlijk is eerlijk, de vibrator leverde ook een positieve bijdrage aan het gevoel in haar onderlichaam.
Toen Claudia uitgeplast was, zette Carla de vibrator uit, maar haalde hem nog niet uit zijn vochtige schuilplaats.
“Heb je sterke kutspieren?” vroeg ze aan Claudia. “Doe je daar oefeningen mee om Frank bij het neuken gek te maken? Probeer ‘m er maar uit te duwen.”
Claudia had zich inderdaad aangewend om regelmatig die spieren te oefenen. Je kon dat op elk moment en op elke plek doen, zonder dat iemand er iets van merkte. En tijdens het douchen kon je makkelijk op je eigen vingers testen of je al vorderingen maakte. Frank genoot ervan als ze die spieren gebruikte als hij haar vingerde en ze hem zo probeerde te beletten zijn vingers weer uit haar te trekken. En soms bleef hij stil op haar liggen nadat hij zijn pik bij haar naar binnen geschoven had. Zij mocht dan ook niet bewegen en moest proberen zijn sperma te melken met de spieren in haar kutje. Dat lukte niet altijd, maar de keren het haar wel lukte waren fantastisch. Het was heerlijk om de druk van zijn lichaam op zich te voelen en een tijdlang van buitenaf bezien stil te liggen en alleen van binnen te bewegen. Totdat hij klaarkwam, wat in die situatie als een soort explosie uit het niets op haar overkwam. Of beter: een rijtje explosies achter elkaar. Claudia wist het niet zeker, maar had de indruk dat Frank in die houding meer keren sperma spoot dan als hij zijn zaad op een andere manier ergens in of op haar loosde.
Ze had deze techniek bewust niet gebruikt toen ze hier vandaag gevingerd werd, maar ze nam zich voor, als André en Koen haar nog zouden gaan neuken, de jongens gek te maken met deze techniek.
Claudia concentreerde zich nu op de vibrator, spande haar spieren en zag inderdaad kans de het apparaat een heel eind uit haar kutje te persen, wat Carla ertoe bracht haar te complimenteren en een paar liefdevolle tikken op haar billen te geven. In die tikken voelde Claudia weer even de Carla die op zoek was naar haar genegenheid. De echte Carla? Of juist niet?
Dat was echter snel voorbij. Carla maakte het touw los van de haak in Claudia’s kontje en van haar paardenstaart. Daarna trok ze met één, behoorlijk pijnlijke, beweging de haak eruit. Aansluitend maakte ze het riempje van ballgag los. Claudia haalde opgelucht een paar keer diep adem door haar mond zodra de bal tussen haar tanden vandaan was en hoopte dat Carla haar nu verder zou losmaken en dat het testen dan voorbij zou zijn. Ze voelde zich moe, haar slapen klopten al een poosje behoorlijk van het ondersteboven hangen, het gevoel in haar armen en tepels was ze bijna kwijt, haar nek en kontje deden haar zeer en ze voelde dat ze bij nog een volgende vernedering óf in heftig huilen zou uitbarsten óf in een eindeloze scheldpartij. Oké, ze had Carla zelf uitgedaagd en ook dat was waarschijnlijk pijnlijk geweest, maar Carla ging toch ook binnen die context wel erg ver in haar kwellende activiteiten. Waarbij ze te gemeen, te zelfvoldaan en op een verkeerde toon grinnikte als ze Claudia eraan herinnerde dat zij slechts haar eigen wensen inwilligde. Wensen die ze niet alleen had uitgesproken, maar ook, zoals Carla dat formuleerde, op haar billen, borsten en dijen rood had onderstreept.

Carla, Koen en André gingen naast elkaar op hun knieën voor Claudia’s gezicht zitten, Carla in het midden.
Ze zei: “Mijn lieve, lieve Claudia.”
Die toon, Claudia walgde er nu gewoon haast van.
“Ik heb de ballgag uit je mond gehaald. Dus misschien denk je dat er niets meer komt dat geluid uit je lichaam trekt. Als dat zo is, dan moet ik je helaas teleurstellen. Zullen we een weddenschap aangaan? Ik wed dat je al heel snel heel veel herrie gaat maken. Wed jij dat je stil blijft?”
En toen weer dat akelige gegrinnik.
“Heren, voordat we deze opgeluchte, maar wel wat vervelend ruikende dame weer op haar voeten zetten, zal ik jullie nog even wat uitleggen en demonstreren. Als zo’n klem lang op een tepel zit, blijf je als lijdend voorwerp weliswaar pijn voelen, maar die verflauwt na verloop van tijd toch wat. Het pijnlijkst is in feite het moment dat de klem weer van de tepel afgehaald wordt. Die pijn is heftiger dan enig moment ervoor en is ook niet gelijk weg. De vriendelijkste manier om deze klem te verwijderen is dus: eerst de schroefdraad langzaam en voorzichtig losdraaien, zodat de borsten niet langer uitgerekt worden en weer naar hun normale vorm kunnen terugkeren; dan eerst één borst heel voorzichtig met een hand omvatten en de klem met je andere hand voorzichtig openen en van de tepel verwijderen, en tegelijkertijd de borst en tepel uiterst behoedzaam strelen en licht kneden. Dat herhaal je dan bij borst twee. Op die manier is het ook pijnlijk, maar wel het best te verdragen.”
De jongens luisterden aandachtig en Claudia zag dat ze hoogrode wangen hadden gekregen. Kennelijk waren ze zulke expliciete uitleg niet gewend.
“Maar,” ging Carla verder, “omdat deze mevrouw heeft aangegeven extra hard aangepakt te willen worden, is die methode nu natuurlijk niet de juiste. We zouden dan niet aan haar wensen voldoen.”
Claudia kreeg een bang vermoeden en het zweet brak haar uit toen Carla inderdaad ging doen waarvoor zij erg bang was. Carla pakte de klemmen allebei tegelijk tussen duim en wijsvinger, op de plaats waar de tepel in de klem zat. Ze duwde de klemmen eerst nog even goed aan. Claudia kon een schreeuw niet onderdrukken en haar ogen sloten onwillekeurig van de pijn die van haar tepels haar strak uitgerekte borsten inschoot. Twee tranen liepen over haar voorhoofd. Ze voelde hoe Carla nu haar lijf naar zich toetrok aan de twee klemmen. Claudia opende haar ogen weer een klein stukje en zag hoe Carla haar duimen en wijsvingers wat liet ontspannen, waardoor de klemmen zich zo verplaatsten dat duimen en wijsvingers op de plek kwamen waar ze de klemmen kon openduwen. En dat deed Carla toen in één keer, niet voorzichtig, maar gelijk wijd open. Niet eerst één klem, maar beide tegelijk. Claudia’s tepels schoten uit de klemmen en haar lichaam begon heen en weer te schommelen. Voor haar gevoel minuten, maar in werkelijkheid zo’n 15 seconden kon ze zichzelf niet beheersen en schreeuwde ze het uit van de pijn. Dit was zó erg en niemand verzachtte het met strelen of wat voor manier dan ook. Zelf kon ze dat niet omdat haar armen nog steeds achter haar rug gebonden waren.
Carla keek de geschrokken jongens aan en zei alleen maar:
“Vanmiddag hield ze nog een heel betoog over het waardig ondergaan van dit soort situaties. Ze geeft niet erg het goede voorbeeld, vinden jullie ook niet. Eens luisteren wat er gebeurt als ik de klemmen van de kutlippen aftrek.”
Omdat Carla de klemmen er inderdaad aftrok, zonder ze eerst te openen, leverde dat vier keer een felle schreeuw op.
Nare bitch, dacht Claudia. Ze kreeg spijt dat ze terughoudend was geweest bij het tuchtigen van Carla met de leren riem. Ze had haar alleen kaarten uit de plaatjes moeten laten trekken, en die allemaal de waarde 10 geven en de azen 11. En ze had aan de doelwitten zonder aarzelen Carla’s opengesperde kut en haar kontgaatje moeten toevoegen. Wat Carla nu deed was gewoon wreed om het wreed zijn. Ze was niet meer aan het testen, maar persoonlijke sadistische neigingen aan het botvieren.
“We zullen haar nu maar een beetje opfrissen,” ging Carla verder.
Ze pakte een glas en schepte dat vol uit de speciekuip en haalde uit om het in Claudia’s gezicht te gooien. Claudia sloot haar ogen en verwachtte haar eigen urine in haar gezicht te voelen spatten. In plaats daarvan hoorde ze voetstappen uit de gang langs de slaapkamers komen.

“DIT GAAT TE VER, NU STOPPEN,” hoorde Claudia de stem van Theo zeggen, “ER ZIJN GRENZEN!”
Hij sprak luid, op een toon die absoluut geen tegenspraak duldde. Claudia opende voorzichtig haar ogen en op het moment dat ze tot haar stomme verbazing en tot haar grote schrik zag dat ook Frank de kamer in was komen lopen, kreeg ze alsnog het hele glas urine in haar gezicht en haar ogen.
Wat er toen gebeurde zag ze maar half door het vocht in haar ogen, maar het was desondanks indrukwekkend en zelfs een beetje beangstigend. Theo leek in twee grote stappen bij Carla, greep haar met zijn linkerhand in haar weelderige haardos, trok haar aan haar haren naar zich toe, sloeg met zijn vlakke rechterhand op haar linkerwang en in de terugkerende beweging met de achterkant van zijn hand op haar rechter wang, herhaalde dat nog een keer met extra kracht en beet haar toe:
“Hier krijg je spijt van! Als ik ‘STOPPEN’ roep, dan STOP je!”
Terwijl hij haar ruw van zich afduwde, waardoor Carla languit op de grond viel, riep hij: “Ga in de houding staan! En laat ik geen woord van je horen.”
Het laatste riep hij omdat Carla duidelijk liet blijken dat ze zich wilde gaan verdedigen.
Carla stond op, ging rechtop staan met licht gespreide benen, greep met beide handen de andere onderarm achter haar rug en trok haar schouders naar achteren.

Terwijl dit gebeurde was Frank naar Claudia toegelopen en had haar in zijn armen getild, terwijl Koen en André de kabels aan haar benen naar beneden lieten komen en haar enkelboeien verwijderden. Claudia vroeg bibberend, en van top tot teen met kippenvel, waar hij vandaan kwam, waarom hij hier was, dat ze zo dom was geweest, dat ze zo’n spijt had.
Daarop was Franks enige reactie “Sssssshhhht, straks.”
Hij zette haar voorzichtig op haar benen, maar dat was geen succes. Ze brak. Tranen begonnen te vloeien, niet los, maar in stroompjes. Als Frank haar niet had opgevangen was Claudia op de grond gevallen. Frank drukte haar tegen zich aan en fluisterde in haar oor dat het nu voorbij was. Koen en Frank deden hun best om zo snel als ze maar konden, maar ook heel voorzichtig haar armen te bevrijden. Zodra die los waren sloeg ze haar armen om Franks nek, ook al was dat een erg pijnlijk handeling na de lange tijd die de armen op haar rug hadden doorgebracht, en ze liet zich naar de bank dragen waar Frank haar in zijn armen en op zijn schoot hield, haar een beetje wiegde en haar rustig liet doorhuilen. Hij streelde haar daarbij liefdevol over haar hoofd.
Theo kwam naar hen toe, knielde voor de bank, plaatste de handen die net nog zo ruw met Carla omgingen, heel zacht op haar wangen, bracht zijn ogen heel dicht bij de hare en fluisterde: “Jij bent echt een fantastische meid!”
Hij zei het langzaam, woord voor woord en legde op elk woord een klemtoon. Daarna kuste hij een deel van de tranen, die nog steeds in overvloed vloeiden, van haar gezicht en bracht zijn lippen op de hare en begon haar te kussen. Claudia schrok even. Wat zou Frank daarvan vinden? Maar in een deel van een seconde realiseerde ze zich dat Frank dit echt niet zou toelaten als hij dat niet wilde. Dan zou hij niet rustig blijven zitten en haar haren strelen, zoals hij nu deed. Toen beantwoordde ze de kus van Theo, liet zijn tong binnen in haar mond en bracht ook de hare in zijn mond. Al kussend realiseerde ze zich dat het de derde keer was die dag, dat het om dezelfde monden en tongen ging, maar dat alle keren zo heel verschillend waren in gevoel. De eerste keer verkrachtend, tegen haar wil, de tweede keer heel speels en vurig, en gewoon onwijs lekker, nu zacht en liefdevol. Ze bekende zichzelf in stilte dat ze niet alleen meeging in deze kus omdat Frank het toestond en dus kennelijk ook van haar verlangde, maar omdat ze het zelf ook heel graag wilde. Theo had eerder die dag een belangrijke gevoelssnaar bij haar geraakt.

Pas toen Theo het kussen beëindigde en Claudia zijn jongere uitgave in tweevoud naar hen zag staren, bedacht ze dat het voor Koen en André sowieso al een vreemde middag was, maar nu helemaal. Hadden de jongens nog een moeder? Wist die van hun vaders escapades en dat hij zijn jongens daar kennelijk ook in betrok?
Claudia stopte met dit soort gedachten. Het was haar zaak niet en zeker geen probleem voor een sub die haar leven liet leiden, bovendien door een andere Meester.
Theo gaf zijn zoons de opdracht een glas te vullen uit de speciekuip waar Claudia boven had gehangen. Daarna moesten ze de speciekuip leeggieten in dezelfde vaas die Carla die middag al eerder voor urine gebruikte, maar dan voor die van haarzelf. Hij gebood Carla in de speciekuip te stappen en ook daar in de houding te gaan staan. Toen Carla haar schoenen wilde uittrekken verbood hij dat.
Theo trok Carla’s rokje van haar onderlijf, zodat zij nu alleen nog in een blouse stond. Haar gleuf en bovenbenen werden zichtbaar inclusief de rode striemen die de hondenriem daar had achtergelaten. Hij pakte de vaas en begon de urine over Carla heen te gieten. Eerst wat over haar gezicht, daarna over de voorkant van haar blouse. Die werd daardoor nog doorzichtiger en plakte aan haar borsten vast. Het restant goot hij over haar rug en uiteindelijk was bijna de gehele blouse doorweekt en lekte het verder over haar benen naar haar schoenen. Die blouse was nog wel te wassen, maar of haar dure schoentjes bruikbaar zouden blijven was de vraag.
Claudia was verbaasd dat ze zoveel urine in haar lichaam had weten vast te houden. In de speciekuip was het maar een dun laagje geweest, maar zo in de vaas was het een respectabele hoeveelheid.
Theo reikte het glas aan Carla aan en zei: “Drink! Helemaal! Nu!”
Carla leek even te weigeren, maar bracht toen één arm naar voren, nam het glas van Theo aan en begon met kleine slokjes te drinken. Halverwege het glas moest ze bij elk slokje kokhalzen. Soms liet ze het gele vocht dan zelfs teruglopen in het glas. Theo was echter onvermurwbaar en nam het glas pas weer van haar over toen ze het tot en met de laatste druppel leeg had.
“Blijf in de houding staan!”
Claudia kreeg bijna medelijden met Carla.

Theo kwam weer naar Claudia en Frank toe. Hij pakte uit zijn binnenzak een flesje olie, die heerlijk bleek te ruiken toen hij de dop van het flesje draaide. Hij deed wat olie op zijn handen en masseerde Claudia’s wangen en hals ermee. Aansluitend goot hij wat olie over haar borsten en streelde die heel zacht en behoedzaam. En terwijl hij streelde bracht hij zijn gezicht dichtbij dat van Claudia en keek haar recht in haar ogen met een warme, liefdevolle blik. Claudia beantwoordde die met een blik vol genegenheid van haar kant. Toen kuste hij haar opnieuw vol op haar mond, die verlangend en uitnodigend openging, waarna hun tongen een speels gevecht aangingen, afwisselend op haar en zijn speelhelft.
Hun innig contact werd wreed verstoord door Carla, die plotseling de opgedronken urine weer in de speciekuip terug stortte. Claudia was blij dat ze haar ogen dicht had gedaan bij het kussen en hield dat zo toen Theo de kus door Carla’s interruptie beëindigde . Ze had haar oren graag dicht gehad toen Carla de urine spuugde, maar naar Theo’s stem luisterde ze met groeiend plezier, ook al stak hij een tirade af en klonk hij op z’n zachtst gezegd niet vriendelijk. Het was niet tegen haar. Hij was haar juist aan het verdedigen en beschermen. En dat was een fijn gevoel.
“Gadverdamme, Carla, kon je dat nou niet nog even binnenhouden. Koen, haal even een handdoek. Kom uit die kuip, laat je schoenen er maar instaan. Droog je voeten af en neem die kuip mee naar slaapkamer 4. Koen en André gaan met je mee en jij laat ze zien hoe jij je zeer grondig voorbereid op het beschikbaar zijn voor een man. In dit geval voor twee, want je gaat je na die voorbereiding uitgebreid aan die twee knapen geven, ze een onvergetelijk uurtje geven. Zo’n aanschouwelijke les zal ze flink opgeilen en je had ze vanmiddag al een portie gegeven, dus dat gaat helemaal goed komen.”
“Koen en André: geniet van de les en het uitzicht en neem haar zo vaak als jullie willen en hoe en waarin jullie willen. Je hoeft echt niet voorzichtig met haar om te springen. En boys, als jullie uitgeneukt zijn, bereid haar dan weer grondig voor. Je ziet straks hoe dat moet en je wilt toch zelf ook lekker douchen. Dat kan dan gelijk terwijl jullie met haar bezig zijn. Daarna wil ik dat jullie haar in de strafkamer in de blokken zetten en haar daar alleen laten. Dan kan ze haar gedrag van vandaag even rustig overdenken.”
Claudia hield nog steeds haar ogen gesloten, want ze wilde pas weer kijken als Carla uit beeld was. Toen ze haar hoorde weglopen dacht ze ook gesnik te horen. Carla voelde zich dus ook flink vernederd. Mooi zo.

Theo kwam weer naar haar toe, schoof zijn armen onder haar lichaam en tilde haar op van Franks schoot. Hij straalde niet uit dat hij heel sterk was, maar hij hield haar moeiteloos in zijn armen terwijl hij in de richting van de slaapkamers begon te lopen. Hij bracht haar naar kamer 1, een hele ruime slaapkamer met, zoals later zou blijken, een gigantische eigen badkamer en nog een klein zitgedeelte met een bankstel, en veel spiegels: boven en achter het bed en op diverse plaatsen op de muren. Het was gelijk duidelijk waarvoor deze kamers zoal gebruikt werden.
Theo legde haar op een groot badlaken dat al op de sprei van het enorme bed was uitgespreid, en zei:
“Eet en drink eerst iets van wat hier op het nachtkastje staat. Die griet had de lunch maar gewoon overgeslagen, heel onverantwoordelijk als je zo intensief met elkaar tekeer gaat. Over een goeie drie kwartier gaat er een wekker af. Tot die tijd blijf je op bed liggen om bij te komen, fysiek en geestelijk. Dan ga jij je ook zeer uitgebreid voorbereiden en naakt midden op het opengeslagen bed liggen . Als je mij dat plezier wilt doen, dan graag met gespreide en opgetrokken benen. Over ongeveer vijf kwartier komen Frank en ik bij je in deze kamer. We moeten veel dingen met je bespreken.”

Nog één keer speelden hun tongen met elkaar. Claudia kon het niet laten om, toen hij over haar heen gebogen stond, quasi per ongeluk een hand langs zijn broek te laten gaan op een kruis-iale plaats. Hij trok haar hand vriendelijk weg en fluisterde: Sssssshhhht, straks.”
Daarna verliet hij de kamer.

Claudia bleef achter met wangen die rood kleurden en een kutje dat bij het woord ‘straks’ onmiddellijk weer met vocht produceren was gestart.

© Subadoration, 01-2010


reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: