home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Bevlogen lid



Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zaterdag 02 november 2019 - 02:40 pm:       


De Keuze


deel II (dit verhaal is opgeknipt in 2 delen)




Maar nu moest zíj een voor haar veel te moeilijke beslissing nemen. Ze mocht en kon Frank niet raadplegen. Ze kon haar wild door elkaar schietende gedachten niet geordend krijgen. Had Theo gelijk? Waren dit soort gedwongen sekshandelingen echt een sluimerende wens van de meeste mannen? In ieder geval wilden die Arabieren het kennelijk. En beleefde Frank ook niet heel veel plezier aan het feit dat ze gewillig al zijn uiterst fantasievolle seksopdrachten vervulde.
Of bracht Theo het mooier dan het was, omdat zijn bedrijf er veel geld aan kon verdienen. Zou hún relatie er juist op stuklopen.
Ze wist het niet! Ze wist het niet! Ze wist het niet!

Waarom kon Frank niet gewoon tegen haar zeggen dat ze naar het buitenland gingen en dat ze daar bizarre seksdingen moest doen en met andere mannen moest neuken?
Die laatste gedachte bracht haar plotseling terug naar een avond, bijna twee maanden geleden. Volgens haar agenda moest ze die avond ‘er zijn voor Frank’. Dat betekende dat ze na het afruimen van het avondeten tegenover zijn stoel op de grond ging zitten, in een positie die ze uit de film Histoire d’Ô hadden gekopieerd: Naakt, op haar knieën, haar billen op haar hielen, haar knieën niet extreem uit elkaar, maar zover dat Frank zicht had op haar kut, rug recht, schouders naar achteren en haar handen met hun rug op haar bovenbenen, haar mond licht geopend en haar blik op de grond voor zijn stoel gericht. Ze mocht dan niet praten, alleen als haar iets gevraagd werd. Bij haar antwoorden moest ze Frank aanspreken met ‘Meester’. Soms zat ze daar de hele avond terwijl hij las of muziek luisterde, en gebeurde er verder niets. Soms was hij zelfs een tijd uit de kamer, maar meestal kreeg ze na een poosje wel opdrachten die tot heftige seks gingen leiden. Die avond beval hij haar na een half uur naar boven te gaan om zich ‘grondig’ voor te bereiden. Dat was meer dan gewoon voorbereiden. Grondig betekende:
  • volledig ontharen van armen, benen, oksels, de gehele schaamstreek en tussen de billen (ook al had ze dat de dag daarvoor of zelfs diezelfde ochtend nog gedaan)
  • douchen met speciaal daarvoor door Frank gekochte geurende olie
  • haren wassen en föhnen.
  • van een bijzonder parfum een druppel net boven haar borstbeen, achter elk oor, vlak onder beide tepels, net boven haar kontgaatje, net boven het begin van haar schaamspleet en in beide knieholtes
  • zich goed toegankelijk maken door 2 injectiespuitjes te vullen met glijmiddel en deze spuitjes daar ook mee in te smeren, daarna deze spuitjes zo diep mogelijk in haar kontje en kutje schuiven en leegspuiten en vervolgens met 2 kleine dildo’s 5 keer op en neer gaan in haar openingen.
  • leren enkel- en polsboeien omdoen en ook een leren halsband.

Daarna moest ze weer naar beneden gaan en in de bekende houding gaan zitten, maar nu niet op de grond, maar op een stoffen poef naast de stoel van haar Meester. Als die dan met zijn vingers knipte moest ze opstaan en alle plekjes waar ze parfum had aangebracht één voor één zo dicht mogelijk bij zijn neus brengen. Dat startte bij haar knieholtes en ging daarna van haar oren naar beneden. Om na haar kontje te eindigen met haar spleetje. Ze moest telkens wachten tot Frank “goed” zei voordat ze het volgende punt aanbood. Nadat hij haar spleetje had geroken moest ze terug in de houding op de poef.
Die avond wachtte hij elke keer tergend lang met zijn goedkeuring, maar uiteindelijk presenteerde Claudia zich weer op haar poef, waarna haar Meester haar blinddoekte en tegen haar begon te praten.

“Claudia?”
“Ja, Meester.”
“Jij hebt je toch 100% aan mij onderworpen?”
“Ja, Meester.”
“Weet je dat heel zeker, Claudia?”
Twijfel schoot op, waar zou hij heen willen.
“Ja, Meester. Heb ik iets verkeerd gedaan, Meester?”
“Ik stel de vragen, Claudia. Jij luistert en antwoordt alleen op mijn vragen.”
“Ja, Meester.”
“Ik vraag me af of jij je wel gerealiseerd hebt wat jouw Meester beschouwt als de ultieme overgave, want daar heb je hem nooit naar gevraagd.”
“Nee, Meester.”
“Waarom niet, Claudia?”
“Omdat U mij alleen opdrachten geeft die ik kan volbrengen, Meester. Ik vertrouw U volledig.”
“Ik ben blij dat je dat zegt, Claudia. Ik onderken drie vormen van ultieme overgave en die zul jij ook kunnen volbrengen. Eén ervan zelfs vanavond al.”
Claudia huiverde van spanning.
“Zal ik je die drie vormen uitleggen, Claudia?”
“Alstublieft, Meester.”
“De eerste is dat ik een vrouw meebreng en jou opdraag seks met haar te hebben in mijn aanwezigheid. Past dat binnen jouw 100%, Claudia?”
Hier haperde Claudia, sinds de ceremonie in het park had ze nooit meer aan seks met een ander dan Frank gedacht. En zeker niet aan seks met een vrouw. Ze was echt 100% hetero en ze had in haar hele leven nog nooit naar een vrouw verlangd en er zeker nog nooit één aangeraakt.
Bovendien hadden ze het fantastisch samen, ze hoefde helemaal niemand anders. Ze durfde met en voor Frank veel meer dan ze ooit bij andere mannen gedaan had, ze had hem niet voor niets gehoorzaamheid beloofd, maar dít was nooit in haar hoofd opgekomen.
Haar Meester had natuurlijk wel gelijk dat dit een heftige vorm van onderwerping zou zijn.
Plotseling voelde ze een harde klap in haar gezicht. “Claudia?”
“Ja, Meester.”
“Ik wil niet dat ik mijn vragen moet herhalen. Ik wil direct een antwoord. Valt seks met een vrouw binnen die 100%?”
Vanaf dit moment kon Claudia alleen nog maar aarzelend en fluisterend spreken: “Ja, Meester.”
“Gelukkig maar, anders was het geen 100% en moest ik je straffen voor liegen.”
“Ja, Meester.”
“De tweede mogelijkheid is dat ik je vraag die vrouw grondig voor mij voor te bereiden, waarna ik allerlei sekshandelingen met haar uitvoer, terwijl jij daarbij aanwezig bent zoals nu op je poef of op de grond zittend. Hoort dat bij de 100%, Claudia?”
“Ja, Meester.”
“Mooi. Ik ben blij dat het er nog steeds op lijkt dat je de waarheid hebt gesproken toen je die 100% noemde.
De derde mogelijkheid is dat ik een man meebreng en jou aan hem aanbied. Hoort dat bij jouw 100%, Claudia.”
Claudia had dit voelen aankomen na de eerste door haar Meester geschetste situatie. Haar mond was erg droog geworden en ze kon nauwelijks nog praten, maar wist er toch een zacht gefluisterd “Ja, Meester” uit te krijgen.
“Claudia?”
“Ja, Meester.”
“Is je kut erg nat geworden van ons gesprekje.”
“Ja, Meester, U heeft mij kundig opgegeild.”
“Mooi, dan kan ik je nu zonder aarzeling aan de vriend geven die boven op je zit te wachten.”

Claudia schoot bijna in een paniekaanval, hij ging haar toch niet echt aan een ander geven. Zij was toch geen hoer. En ze had toch ook niets misdaan. Al twee weken niet één strafavond en wel twee beloningsavonden.
Met wat ademhalingstechniek wist ze zich net te beheersen. Haar Meester stond op en nam haar in zijn armen. Daar werd ze rustiger van en de dreigende paniek zakte nog verder weg toen haar Meester in haar oor fluisterde:
“Ik houd van je, Claudia, je schenkt mij veel genoegen.”
Maar het paniekgevoel dreigde weer terug te komen toen hij doorging met:
“Ik ben blij dat ik dat genoegen nu ook met wie ik maar wil kan delen.”
Hij droeg haar de trap op en legde haar voorover op het bed dat ze speciaal voor hard en diep neuken hadden aangeschaft. Het was eigenlijk een dikke, massief houten plaat op vier massieve, niet te hoge houten poten. Daarop een even grote matras, zo vastgemaakt dat die niet kon verschuiven. Aan het voeteneind was een opstaande plank bevestigd, waartegen een man zich goed kon afzetten als hij zo hard mogelijk wilde stoten. Midden op de matras was een wat hardere verhoging gemaakt, waar de vrouw voorover overheen moest gaan liggen zodat haar billen de lucht ingingen en zowel haar kut als haar kont uitstekend bereikbaar klaarlagen voor gebruik. Middenin die verhoging zat weer een brede inkeping, zodat de man ook nog goed met één hand bij de klit, kut en schaamlippen van de vrouw kon komen. Aan de zijkanten van de houten plank zaten metalen ringen om de vrouw aan vast te snoeren.
Claudia voelde hoe haar handen hoog aan de zijkant van het bed werden vastgemaakt. Haar enkels werden, naar haar idee te ver, naar beneden getrokken en vastgemaakt. Ze voelde dat haar Meester touwen om haar been deed, net boven haar knieën. Hij trok haar knieën daarmee nog wijder dan ze al waren en maakte de touwen vast aan de zijkant van het bed.
Toen hoorde Claudia hem zeggen: “Vriend, ik kan nu hier je naam niet noemen, maar ik hoop dat Claudia je net zoveel genoegen zal schenken als ze mij doet. Als ze haar belofte houdt zal dat het geval zijn. Bovendien heb ik haar zo voor je klaar gelegd, dat ze je dat genot eigenlijk niet kan onthouden. Haast je niet en voel ook vooral geen enkele remming om al je kracht te gebruiken. Daar is dit bed speciaal voor ontworpen. En Claudia volgens mij ook.”
Toen hoorde ze hoe hij de kamer verliet en hoe in hun gezamenlijke slaapkamer zijn lievelingsmuziek hard werd aangezet. Een poosje gebeurde er niets, maar toen voelde ze handen op haar rug. Toch Franks handen? Misleidde hij haar? Was het slechts een spel om haar de overtreffende trap van bloedgeil te laten ervaren? Ze wist het niet, want de handen zaten in chirurgen handschoenen.
Was het dan toch echt een ander? De handen gingen over haar billen, rug en borsten en begonnen met haar klit te spelen en in en uit haar kut en kontje te glijden. Toen voelde ze hoe de man tussen haar benen op het bed ging zitten en met kracht zijn lul in haar kut stootte. Ze voelde dat hij een condoom droeg en wist niet of ze daar blij om moest zijn. Frank gebruikte nooit een condoom. Toch een ander? De lul leek ook dikker, en hij leek ook dieper naar binnen te gaan. En hield Frank ooit dit tempo aan bij het stoten? En deze regelmaat? En hijgde hij zo of toch net iets anders? Ze wist het niet meer.
Toen drong de man ruw haar kontje binnen. Niet eerst proberen, maar met een volle stoot in één keer naar volle diepte. Frank gebruikte haar kontje niet zo vaak, ook al moest ze het wel altijd mee voorbereiden. Hij kwam ook nooit zó naar binnen. Maar dat wist hij ook en hij kon het daarom nu juist expres wel doen natuurlijk. Ze werd er gek van.

Plotseling kon ze zich niet meer op haar gedachten concentreren. De man (wie het dan ook was, het was in ieder geval een goed geschapen viriele man) begon te pompen in haar kont, maar duwde ook een dikke, hard vibrerende geribbelde staaf in haar kut. Het leek of ze beneden opengescheurd werd. Zo vol had ze nog nooit gezeten. De heftige trillingen maakten haar dol, en toen hij ook nog met zijn chirurgenvingers aan haar klit begon te tokkelen, gleden alle gedachten uit haar hoofd. Alleen ‘ik ben een neukdier’ en ‘ik ben alleen maar één grote kut’ bleven daar achter en wentelden om elkaar heen in haar hoofd.
De man veranderde de manier waarop zij gevuld was, de geribbelde staaf werd in haar kont geschoven (‘alleen een neukdier kan haar kont zover openen’, dacht Claudia) en de lul met condoom verdween in haar kut. Eén vinger ging door met het spelen met haar klit, terwijl de andere vingers haar schaamlippen ver naar voren trokken, alsof ze op die plek geen gevoel had.
Onwillekeurig gingen haar darmen pogingen doen om de staaf naar buiten te werken, maar de man pompte die er net zo hard weer in op het moment dat hij zijn lul weer in haar kut stootte. Zo leek het of ze door twee mannen tegelijk geneukt werd. Steeds kwam ze door het masseren van haar klit dicht bij een orgasme, maar als ze bijna zover was trok de man hard aan haar schaamlippen en door de pijn die dat teweeg bracht haalde ze het orgasme dan net niet. Ze werd er gek van. Ze hijgde als een paard en bleef in haar hoofd haar mantra’s maar uitroepen.
Het zweet liep van haar lichaam, maar de man bleef maar stoten, alsof hij nooit zou klaarkomen. Even later gebeurde dat natuurlijk toch en toen liet hij haar ook komen.

De man stond op. Claudia hoorde hoe hij zijn kleren aantrok en de kamer verliet, hij ging de trap af en even later hoorde ze de deur achter hem dichtslaan. Niet lang daarna stopte de muziek in de andere slaapkamer, ging de deur van het kamertje open en knielde haar Meester naast haar.
“Je ruikt naar een andere man. Ik wil je pas weer bij me hebben als dat weg is. Ik maak je los, maar pas als je mijn muziek weer hiernaast hoort mag je overeind komen, je blinddoek afdoen en jezelf ‘zeer grondig’ reinigen.
Dat betekende:
  • op het toilet eerst plassen en dan met een pompje drie keer een halve liter van een speciale zeepoplossing in haar kut spuiten en daar weer uit laten lekken; het slangetje van het pompje daarbij zover mogelijk inbrengen.
  • hetzelfde doen met haar kontje
  • minimaal een kwartier heet douchen, daarbij drie keer kraan dicht, inzepen en zeep hard in masseren (lijf en haren), dan kraan weer open en afspoelen
  • afdrogen en parfum aanbrengen als bij grondig voorbereiden.

Toen ze zich weer bij haar Meester meldde prees hij haar geweldige inzet van die avond, nam haar in zijn armen, kuste haar over haar hele lichaam en neukte haar lang en teder, waarbij hij haar toestond zichzelf opnieuw een orgasme te geven. Zijn zaad mocht ze pas de volgende ochtend uit haar kut wassen.
Claudia wist nog steeds niet of ze werkelijk door een ander geneukt was of dat het een spel van Frank was geweest.
Ze had hem er in hun volgende time out in het park naar willen vragen. Ze wilde er over praten om te kijken of Frank echt de kant van seks met anderen op wilde (of misschien al gegaan was) en of zij daarin mee wilde gaan en hoever (wel een andere man, geen vrouw of iets dergelijks).

Maar er was nog geen time out geweest en ze moest nú beslissen. De ervaring met de mysterieuze andere man had haar echter wel een duwtje in de richting ‘ja’ gegeven. Plotseling hoorde ze de pingel van het arriveren van de lift. De deuren schoven open.}

© Subadoration, 07-2006


reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel




      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: