home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Bevlogen lid



Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op vrijdag 25 oktober 2019 - 04:38 pm:       


Samen over een grens - deel II


deel II (dit verhaal is opgeknipt in 2 delen)




Suzanne hing hijgend aan haar polsen. Haar voeten droegen haar niet meer. Ik ging achter haar staan, sloeg één arm om haar middel en trok haar strak tegen me aan. Met mijn andere hand bediende ik de hijsinstallatie. Ik liet haar armen langzaam zakken, maakte haar polsen los en deed haar blinddoek af. Vervolgens hield ik haar, met twee armen om haar middel geslagen, overeind totdat ze weer op haar eigen voeten steunde. Ik verslapte mijn greep langzaam, zodat ik haar kon opvangen als haar benen toch niet sterk genoeg bleken, maar ze had zichzelf weer onder controle en bleef keurig overeind.
Toen ik met één hand door haar haren streelde, zuchtte ze.
“Dat was wel een intense eerste les, Meester”..
“Dus jij denkt dat de les al afgelopen is?”, fluisterde ik in haar oor.
Ik voelde een siddering door haar lichaam gaan.
“Maar ik moet eigenlijk heel erg nodig plassen, Meester.”
Ik deed of ik haar niet hoorde, maar ging aan de slag met een lang touw. Ik maakte het vast aan de bovenkant van één van de paaltjes waar ook Suzannes enkels aan vastgemaakt waren. Daarna sloeg ik het touw om het andere paaltje en ging weer terug naar het eerste. Ik ging zo vijf keer heen en weer en liet de touwstukken elkaar kruisen. Toen ik voor de laatste keer de afstand tussen de twee paaltjes overbrugde, sloeg ik het touw een flink aantal keren om de strengen die al strak tussen de paaltjes zaten en maakte het eind stevig vast. Er zat nu een strakke bundel touw vlak voor Suzannes heupen.
Ik bracht haar armen achter haar rug bij elkaar, klikte de polsboeien aan elkaar en verbond ze met de haak van de hijsinstallatie. Ik liet de katrol weer langzaam opwinden en de hele hijsinstallatie een stukje naar voren rollen over de rail langs het plafond. Suzannes armen werden achter haar rug omhoog en naar voren getrokken, waardoor ze gedwongen diep voorover moest buigen over de bundel touw.
Ik pakte uit mijn koffer een emmertje met knijpers, trok het deksel eraf, gooide de knijpers los in de koffer en hield het emmertje tussen Suzannes benen.
“Plas maar”, zei ik.
“Dat lukt zo toch niet”, reageerde ze op een toon die het midden hield tussen boos en verongelijkt.
“Als je echt nodig moet, kun je in elke houding plassen”, wierp ik tegen.
Ik streelde met het topje van een wijsvinger vlak achter haar klitje. Het duurde nog even voordat ze zich gewonnen gaf, maar uiteindelijk plaste ze het kleine emmertje grotendeels vol.

Na dit intermezzo ging ik voor haar staan en haalde mijn pik tevoorschijn. Hij was uiteraard keihard en stond strak schuin omhoog. Bevelen geven was niet nodig. Suzanne opende haar mond al voordat ik mijn eikel bij haar lippen bracht en pijpte me vervolgens zo intens dat ik veel eerder in de buurt van klaarkomen kwam dan mijn bedoeling was. Ik trok me uit haar terug, ging achter haar staan en deed een condoom om. Ik genoot nog even van het vrije zicht op haar kutje dat de houding waarin ik haar gezet had me bood, greep toen haar heupen en stootte in één keer de volle lengte van mijn pik bij haar naar binnen.
Daarna onderzocht ik hard stotend of ik misschien toch nog iets dieper kon komen en werd nog geiler dan ik al was door het dierlijke gegrom dat Suzanne liet horen. Tot ze ineens ‘oranje’ zei.
Ik ging uit haar en vroeg wat er was.
“Het spijt me meester, maar mijn schouders houden dit niet langer vol.”
Ik zorgde ervoor dat haar armen weer omlaag kwamen en dat ze rechtop kon staan. Ik maakte haar los van de hijsinstallatie en haakte haar polsen aan haar halsband, onder haar kin. Vervolgens ging ik weer achter haar staan, sloeg mijn armen zo om haar heen dat ik haar borsten goed kon kneden en wilde mijn lul weer in haar brengen.
“Dank u wel, meester”, zei ze, “maar ik heb nog even een vraag. Toen u mijn strafmeester was mocht ik uw zaad in mijn buik ontvangen. Waarom mag dat nu niet?”
Net als in de brief, wist ze me nu ook weer haarscherp, maar vriendelijk op mijn fouten te wijzen.
“Dat ik toen geen condoom gebruikte was onvergeeflijk en ik schaam me er nog steeds voor, Suzanne.”
“Heeft u er iets naars aan overgehouden?”
“Gelukkig niet.”
“Ik ook niet. Heeft u daarna nog onveilige seks gehad?”
“Nee, zeker niet.”
“Ik heb sindsdien helemaal geen seks gehad. Vindt u het goed om deze trainingen zonder condoom te doen?”
“Je bent de sub die iedere meester zich zou wensen”, zei ik en trok het condoom van mijn pik.

Door het gesprekje was mijn erectie zich aan het terugtrekken. Ik streelde mezelf weer hard en pakte ondertussen de magic wand die achter me op de grond lag. Ik sloeg één arm om haar borsten, bracht mijn pik weer diep in haar en zette met de andere arm om haar heen de magic wand op har klit, in de lage stand. Na twee harde stoten was het dierlijke gegrom terug. Dat werd nog dierlijker toen de magic wand in z’n hoge stand ging en stopte pas toen ik haar volgespoten had en zij door die gebeurtenis het laatste zetje naar weer een orgasme had gekregen.

Suzannes lichaam was nu zo slap, dat ze in elkaar zou zakken als ik haar losliet. Zonder haar dus los te laten draaide ik naar haar voorkant, maakte met één hand haar polsen los van haar halsband en legde haar handen op mijn schouders.
“Steun op mijn schouders”, zei ik.
Ze knikte.

Ik zakte langzaam door mijn knieën, Suzanne boog mee voorover en ik voelde haar zwaar op me leunen. Ik bevrijdde haar snel van haar enkelboeien, kwam weer overeind, nam haar in mijn armen en droeg haar naar haar slaapkamer. Daar legde ik haar voorzichtig op haar bed, trok het dekbed over haar heen en streelde nog even door haar haren.
“Rust maar lekker uit, meisje, morgen om twaalf uur brunch bij mij, oké?”
Ze knikte sloom en leek behoorlijk afwezig, maar toen ik al bij de deur was, hoorde ik
“Meester, wilt u niet nog even blijven?”
“Waarom, meisje?”
“Ik zou het heel fijn vinden als u me nog een keer zo wilt neuken als toen bij Steen. Dat ik voorover lig met kussens onder mijn buik en dat u ook naakt bent. Dat ik uw blote lijf bovenop me voel terwijl u hard in me stoot, dat was toen echt fijn. Als ik u weer hard kan krijgen, wilt u dat dan doen?”

Ik zei niets, trok snel mijn kleren uit en kroop bij haar onder het dekbed. Zij zakte naar beneden en gaf mijn verslapte lul met haar mond en vingers een behandeling die zelfs een man die met impotentie worstelt een stevige erectie zou geven. Ze had er wat mij betreft nog heel lang mee door mogen gaan, maar toen ze me hard genoeg vond gooide ze het dekbed van ons af en ging klaar liggen in de houding die ze beschreven had.
Ik dook op en in haar en gaf haar wat ze verlangde. Ik probeerde mijn hand naar haar klit te bewegen, maar staakte die poging toen ze mijn pols pakte met een gefluisterd ‘kan echt niet meer’. Overigens ging ze ook door het ruwe, diepe neuken alweer aardig op weg naar klaarkomen, maar het was duidelijk dat het voor haar geen doel meer was en dat ze het door neuken alleen ook niet meer zou bereiken. Mij lukte dat wel, vooral dankzij haar stimulerende bekkenbewegingen.
Ik bleef nog een paar minuten op haar liggen, tot ik voelde hoe ik verslapte en langzaam uit haar gleed. Ik klom van het bed, dekte de al half slapende Suzanne toe en ging zeer voldaan naar mijn eigen appartement.

De brunch begon later dan afgesproken. Suzanne had zich verslapen en kwam zich verontschuldigend om kwart over twaalf op blote voeten binnenrennen. Verder droeg ze alleen een kort T-shirtje en een slip, waardoor sporen van de vorige avond zichtbaar waren op haar bovenbenen. Haar haren waren nog niet in de buurt van een kam of borstel geweest.
We begroetten elkaar zoals elke zondagochtend met een vluchtige kus op een wang.
“Sorry, sorry, sorry”, zei ze gejaagd, “vind je het erg als ik zo aan tafel kom? Ik wil wel eerst douchen en aankleden, maar dat is jammer van je scrambled eggs.”
“Rustig maar, dametje, ik vind het niet erg, je bent zo ook een plaatje.”
Ze wierp me een glimlach toe, ging aan tafel zitten en at haar standaard zondagse brunch. Eerst een glas jus d’orange, dan een versgebakken bruine pistolet met een flinke schep scrambled egg en twee plakjes gebakken ontbijtspek. Daarna een kop zwarte koffie met een eveneens net gebakken croissant met bosbessenjam.
Toch was er een groot verschil met andere zondagen. Praatte ze anders honderduit over wat ze de afgelopen week allemaal gedaan en beleefd had, nu kwam er geen woord over haar lippen en leek ze helemaal in haar eigen gedachten op te gaan.
Ik gunde haar die rust, want ik had eerlijk gezegd zelf ook nog voldoende om over na te denken. Suzanne kon in haar brief wel schrijven dat we buiten de trainingen om net zo met elkaar zouden blijven omgaan als daarvoor, maar ik vroeg me af of dat na de vorige avond nog wel mogelijk zou zijn.

Terwijl ik een tweede kop koffie voor ons beiden maakte, doorbrak ik de stilte.
“Komt het door gisteravond dat je zo stil bent?”
“Ik weet het niet. Ik ben nog niet goed wakker. Ik denk het wel eigenlijk.”
“Wil je er wat over zeggen?”
“Mag dat ook een andere keer?”
“Natuurlijk. Behalve als er iets is dat je dwarszit, dan wil ik graag dat je er nu over praat.”

Volgens Suzanne was dat niet het geval, de hele setting had haar overweldigd en geëmotioneerd en ze wist nog niet hoe ze die gevoelens moest verwoorden. Daar lieten we het bij en we dronken de tweede kop koffie ook in stilte. Maar toen Suzanne haar lege mok op tafel zette, werd duidelijk dat haar toch iets dwarszat.
“Waarom deed je gisteren eigenlijk niets met mijn kontgaatje? Was dat nog vanwege die eerste keer bij Steen?”
En weer raakte ze feilloos een punt waarvoor ik me schaamde, waarmee ik in de fout gegaan was. Ik knikte bevestigend..
“Heb je daarom ook dat setje buttpluggen voor me achtergehouden?”, vroeg ze, nog wat extra zout in de wond strooiend.
Ik had me niet gerealiseerd dat jonge meiden werkelijk alles met elkaar bespreken. Ik knikte opnieuw bevestigend. Ze zei dat ze het op zich wel lief vond dat ik dat gedaan had toen ze net bij Steen weg was, maar dat het zoals ze nu in het leven stond misschien wat te beschermend was.
Ik liep naar de kast waar ik het setje had opgeborgen, pakte het en gaf het aan Suzanne, die het openmaakte en met rode wangen naar de zes pluggen keek. De eerste vijf waren doorzichtige siliconenpluggen met een ring aan de onderkant, om het speeltje weer makkelijk te kunnen verwijderen. Ze werden steeds een beetje dikker en een stukje langer. De zesde en grootste was zwart en opblaasbaar.
“Passen die echt in mijn kontje?”, zei Suzanne met afgrijzen in haar stem.
“Als je het met beleid doet zeker”, zei ik, “of je het fijn vindt is wat anders. Je moet het gewoon maar eens voorzichtig proberen en ze eerst met wat glijmiddel insmeren.”

Suzanne pakte de opblaasvariant uit het doosje, pompte drie keer, schrok van wat ze zag, liet hem weer leeglopen en legde hem snel terug in het doosje.
“Wil jij me erbij helpen?”
“Natuurlijk. Zullen we dat volgend weekend doen, in les twee?”
“Mag het ook vandaag?”
Ik keek haar verbaasd aan.
“Anders zit ik er de hele week tegenaan te hikken”, zei ze op onnodig verontschuldigende toon.
“Oké, dat begrijp ik. Ik moet aan het eind van de middag en vanavond naar een uitvoering van de muziekschool, met een buffet voor de sponsors vooraf, maar als we het nu gelijk doen, hebben we nog tijd genoeg.”

Ik pakte het doosje pluggen van tafel, nam één van haar polsen in mijn andere hand en trok haar mee naar mijn badkamer, waar ze de dag daarvoor haar intrigerende brief had achtergelaten. Ik trok haar T-shirt en slip uit, kleedde mezelf uit tot op mijn boxer en zette haar onder lekker warm water. Ik waste haar haren en zeepte haar lijf uitgebreid in, spoelde het sop weer van haar af en droogde haar lijf en haren met een zacht badlaken. Vervolgens droeg ik haar naar haar eigen slaapkamer en fluisterde onderweg dat ‘oranje’ en ‘rood’ natuurlijk ook nu golden.

Ik legde haar op bed en masseerde haar uitgebreid met een lekker ruikende olie. Eerst haar achterkant en daarna de voorzijde. Ik sloeg maar een klein stukje van haar lijf over: haar gezicht en het gedeelte tussen haar benen, van het begin van haar gleufje tot voorbij haar kontgaatje. Na deze behandeling leek ze volkomen ontspannen, op de grens van in slaap vallen. Ik verliet de slaapkamer even om wat spullen uit het magazijn te pakken.

Teruggekomen draaide ik haar lichaam een kwartslag, zodat ze dwars over het bed kwam te liggen, met haar billen op de zijrand van het bed. Haar voeten zette ik voorlopig even op de grond. Ik deed haar pols- en enkelboeien om en maakte de polsboeien vast aan de poten van het bed aan dezelfde kant als waar haar billen lagen. Ik trok haar armen daarbij zo wijd en strak mogelijk.
Ik deed touwen aan haar enkelboeien, trok haar benen omhoog en naar achteren en maakte ze zo wijd en strak mogelijk vast aan de poten aan de andere zijkant van het bed. Ze lag zo al schitterend open, maar om het zicht op en de toegang tot haar kutje en kontje nog verder te perfectioneren, deed ik touwen om haar benen, net boven de knieën en maakte die zo strak mogelijk vast aan de hekwerkjes aan hoofd- respectievelijk voeteneind van het bed.

Ik knielde bij haar billen naast het bed en begon het deel van haar lichaam dat ik bij het masseren had overgeslagen langdurig te onderzoeken en te bewerken met mijn lippen en mijn tong. Tot er een orgasme op volgde.
Terwijl Suzanne nog lag na te hijgen, begon ik haar kontje met massageolie te bewerken. Na een poosje gleed een geoliede vinger voorzichtig naar binnen, en even later een tweede.
“Probeer je kontje niet aan te spannen”, zei ik, omdat ik wat verzet voelde bij het binnendringen van mijn vingers. Het lukte haar maar gedeeltelijk.
Toen de twee vingers, na een paar keer opnieuw oliën steeds gemakkelijke in en uit haar gleden, pakte ik de kleinste plug, smeerde hem, zichtbaar voor Suzanne, in met een ruime hoeveelheid massageolie en duwde hem voorzichtig bij haar binnen. Het leverde gekreun op, maar geen tekenen van pijn. Na pakweg tien seconden trok ik hem even voorzichtig weer naar buiten en duwde hem toen iets minder voorzichtig weer naar binnen.
Na drie keer ging ik over naar plug twee en herhaalde de acties van plug één. Na plug twee hetzelfde met plug drie, vier en vijf. Met dien verstande dat ik vanaf plug vier een rustig trillende magic wand losjes op haar klit liet rusten. Het steeds luidere gekreun bij het inbrengen en uittrekken van de pluggen vermengde zich met het zuchten dat door de behandeling van haar klit werd opgewekt.

Toen uiteindelijk de opblaasbare plug aan de beurt was, keek Suzanne zo angstig, dat het me beter leek niet gelijk tot het uiterste te gaan. Tot zover was het allemaal uitstekend verlopen en het zou zonde zijn het bereikte resultaat teniet te doen door met die laatste plug over haar grenzen te gaan. Ik duwde hem dus in haar kutje en pompte hem een klein beetje op, om weer naar buiten glijden te voorkomen. Ik trok mijn boxer uit, oliede mijn harde pik en duwde hem voorzichtig een klein stukje in Suzannes kontje. Tot mijn genoegen zag ik de angst in haar ogen verdwijnen, waardoor ik me vrij voelde langzaam heen en weer schuivend steeds dieper te gaan, tot uiteindelijk mijn hele pik door haar kontje was opgenomen. De magic wand hervatte zijn heilzame werk op haar klitje, zo nu en dan pompte ik de plug in haar kutje een beetje groter en mijn lul schoof nu over zijn volle lengte heen en weer in haar kontje.
De mengeling van gekreun en geil zuchten keerde terug en ging op het moment dat ik de magic wand in de hoogste stand zette over in het dierlijke gegrom dat ik ook de vorige avond had gehoord. Vlak daarna kwam ze klaar en ik volgde haar op de voet.

Ik trok mezelf langzaam uit haar terug, liet de plug na leeglopen uit haar kutje glijden en maakte haar snel, maar voorzichtig los. Ik hielp haar weer goed op het bed te gaan liggen en dekte haar toe.
“Rust maar lekker uit, meisje, ik ga zo naar die sponsoravond. Ik denk dat we elkaar pas morgen weer zien. Ik zal ’s avonds voor je koken. Praten we dan verder over het weekend, oké?”
Ze knikte afwezig en sloot haar ogen.

De uitvoering van de muziekschool was erg leuk. Ik ben altijd weer verbaasd als ik zie en hoor welk niveau gedreven docenten met kinderen en jongeren weten te bereiken. Het voorafgaande buffet voor de sponsors was gezellig en prima van kwaliteit. Het was dan ook verzorgd door de één van de betere restaurants in de omgeving, tevens sponsor van de muziekschool. Toch verlieten mijn gedachten tijdens de netwerkgesprekken en de verschillende optredens regelmatig het theater. Ze keerden terug naar het magazijn en de slaapkamer van Suzanne om de vele bijzondere momenten van het weekend opnieuw te beleven en om allerlei geile spelsituaties voor volgende sessies te bedenken.

De uitvoering was niet echt laat afgelopen, maar door een hapje en een drankje na afloop liep het toch al tegen half twaalf voordat ik thuiskwam. Ik besloot verstandig te zijn en gelijk naar bed te gaan. Als je op maandag al met slaaptekort begint kan een werkweek lang duren.
Net toen ik het licht uit wilde doen, meldde mijn telefoon de ontvangst van een berichtje. Het bleek van Suzanne.
“Ik HOEF niet bij jou te slapen. MAG het wel?”
Er stroomde een warm gevoel door mijn lijf en ik voelde een paar tranen opwellen. Ik veegde ze gauw weg en tikte een reactie.
“Dat MAG, altijd!”
“Dresscode?” 
Ik moest even nadenken.
“Geboortekostuum, halsband.” 
.
Binnen een halve minuut kwam ze de kamer binnen. Naakt en met de halsband om. Ze hield de bijbehorende ketting in een bundeltje in haar hand.
“Ik wist niet of ik die ook mee moest brengen.”
Ik pakte hem van haar over, legde hem op mijn nachtkastje en sloeg het dekbed open aan de lege kant van het bed. Susanne kroop er gauw in en kwam heerlijk met haar rug tegen mijn buik liggen. Ik sloeg mijn armen om haar heen en trok haar nog strakker tegen me aan.
“Het was sowieso maar een grapje, meisje. Je mag hier slapen zoals je wilt, naakt, in een pyjama, in je winterjas met een muts op, of hoe dan ook. Als je maar lekker bij me bent.”
Terwijl ik het zei, had ze haar handen tussen haar billen en mijn boxer geduwd.
“Mag ik je onder de stof strelen?”, vroeg ze.
“Als je subje bent en ik Meester, dan moet je dingen eerst vragen. Maar nu zijn we gewoon Susanne en Sander. Dan mag je doen wat je wilt doen, als ik het niet prettig vindt, dan zeg ik het wel. Andersom hetzelfde natuurlijk.”
Haar handen vonden hun weg en streelden mijn ballen en pik, zacht maar doelgericht. Ik beantwoordde haar liefkozingen met wat kusjes in haar nek en zacht strelen van haar borsten en tepels.
“Mag ik ………, o nee, dat hoeft niet.”, fluisterde ze.
Ze kwam overeind, gooide het dekbed van ons af, trok mijn boxer uit, ging over me heen zitten en liet haar kutje over mijn harde pik glijden. Ze begon me te berijden.

Ik liet haar natuurlijk begaan, bleef haar borsten strelen en kneden en genoot met volle teugen. Van het geile gevoel dat haar warme kutje mijn lul gaf en van de prachtige manier waarop haar lichaam voor mijn ogen bewoog.
Ze steunde met één hand op mijn borst en streelde met haar andere hand tussen haar benen, waarbij ze zo nu en dan ook mijn pik aanraakte. Soms gleden zelfs een paar vingers met mijn pik mee naar binnen en streelde ze me in haar kutje.

Suzanne zat licht voorover gebogen en keek me strak aan. In een opwelling pakte ik de ketting van het nachtkastje, klikte die aan haar halsband en trok haar langzaam naar me toe. Even bewoog ze mee, maar ineens greep ze de ketting vast, zodat ik haar niet verder voorover kon trekken. Ze maakte hem los van haar halsband, deed daarna de halsband af en stopte met bewegen.
“Ik wil het ook, hoor”, zei ze hijgend, met horten en stoten, “maar niet gedwongen, niet als subje. Ik doe dit als Suzanne, een vrije en gelukkige vrouw, omdat ík het wil.”
Toen boog ze zich verder voorover en voor het eerst raakten onze lippen elkaar en begonnen onze tongen met elkaar te spelen, afwisselend in haar en mijn mond.
Haar onderlichaam begon weer te bewegen, één van haar handen werd weer actief tussen haar benen, ze voerde het tempo steeds iets op en na een aantal minuten kwamen we beiden klaar, waarna ze van me afrolde. Maar het kussen ging nog lang door, innig in elkaar gestrengeld, waarbij we elkaar veel en langdurig in de ogen keken. We spraken de woorden niet hardop, maar onze ogen zeiden ze keer op keer.

Ik realiseerde me op dat moment dat elkaar op de mond kussen en onze tongen met elkaar laten spelen misschien wel het meest intieme lichamelijke contact is dat je met elkaar kunt hebben. Intiemer dan alles wat we dat weekend al gedaan hadden. Dat kon je nog wel rubriceren onder ‘verdiende straf uitdelen’ of ‘begeleiding bij zoeken naar seksuele identiteit’, waarna beide spelers naar hun eigen leven terugkeerden en happy single verder leefden.
Maar door het tongen en door de woorden die onze ogen de ander toewierpen, stapten we samen over een grens, naar een leven waarin meer ‘samen’ thuishoorde en minder ‘afzonderlijk’. Een grens waarover je niet zomaar kunt terugstappen.
Waar deze gezamenlijke stap toe zou leiden? Ik had geen flauw idee en ik wilde er ook op dat moment, samen kussend in bed, niet over nadenken. Waarschijnlijk gold voor Suzanne hetzelfde. We wilden van elkaar genieten, wat we nog een tijd en in diverse houdingen deden. Als gevolg daarvan zou de maandagochtend zwaar worden, heel zwaar. Maar dat kon ons niets, maar dan ook helemaal niets schelen.


© SubAdoration, december 2016

reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal