home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Bevlogen lid



Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op vrijdag 25 oktober 2019 - 04:04 pm:       


Straf, beloning en een plan - deel II


deel II (dit verhaal is opgeknipt in 2 delen)




Ik pakte mijn briefje en het snoer en vertrok naar de strafruimte. Direct nadat ik daar binnenliep klonk Steen door de microfoon.
“Het gaat beginnen Suus. Je mag wel blij zijn met meester Sander, want hij heeft geregeld dat je aan het eind een beloning krijgt. Kun je tijdens de straffen vast bedenken in welke houding je zijn pik in je kut wilt voelen.”
Ik had geen idee of ze dat neuken na een strafsessie ooit als een beloning had ervaren, maar wist dat ze dat in ieder geval deze avond niet zou doen. Ze wilde immers eigenlijk ook geen andere strafmeester. Een andere man in haar kutje stond dus zeker niet op haar wensenlijstje. Ik had met de beste bedoelingen naar die beloning gevraagd, maar niet voorzien dat dit het gevolg kon zijn.

Om me prettiger te kunnen bewegen en omdat de temperatuur in de ruimte meer op naakte personen ingesteld was dan op geklede, trok ik mijn kleren uit, op mijn boxershort na. Ik ging achter Suusjes billen staan en schoof mijn nog bedekte, halfharde pik heen en weer tussen haar uiteen getrokken billen om tot een volledige erectie te komen.
Toen dat geregeld was, deed ik mijn boxer omlaag, trok de huid van mij pik naar achteren en zette mijn eikel met het druppeltje voorvocht dat net naar buiten piepte, tegen Suusjes kontgaatje, dat zenuwachtig in en uit bewoog. Ik legde mijn handen in haar heupen, sprak nog een zinloos ‘ontspan je’ en trok haar heupen met veel kracht naar me toe terwijl ik mijn eigen onderlijf zo hard mogelijk naar voren stootte. Ik kwam een behoorlijk stuk bij haar naar binnen ten koste van een ijzingwekkende schreeuw, maar was nog lang niet waar ik wezen moest. Ik herhaalde de simultane stoot- en trekbeweging nog twee keer en toen voelde ik hoe mijn ballen haar billen raakten. Ik trok mijn lijf ruw naar achteren, terwijl ik haar billen naar voren duwde en schoot weer uit haar. Elk van deze bewegingen ontlokte Suus een rauwe kreet. Eerlijk gezegd was het voor mij ook best pijnlijk. En we moesten nog negen keer. De tweede keer kwam ik in twee stoten tot de gewenste diepte en de derde keer lukte het in één keer, maar niet zonder de schreeuwen van Suus, die bovendien al vanaf de eerste penetratie schokkend snikte. Tot mijn verbazing hoorde ik Steen na de derde keer zeggen dat ik moest stoppen. Kennelijk had hij zich hier toch ook op verkeken. Zou mijn pik soms dikker en langer zijn dan de zijne? Misschien kon ik daar nog een keer achterkomen.

Ik trok mijn boxer weer naar boven, gaf Suus wat water te drinken, ging op een keukenstoel zitten en zei haar over mijn schoot te komen liggen voor de handspanking. Hoewel ik hard sloeg, veel harder dan tijdens de test op vrijdag, leek er toch rust uit te gaan van de houding die ik gekozen had. Suusje kon de slagen niet incasseren zonder te bewegen en zonder zo nu en dan geluid te maken, maar aan haar gesnotter kwam een einde.

De verdere straffen verliepen soepel, met dien verstande dat ik regelmatig verbazing zag in Suusjes blik over de kracht waarmee ik haar sloeg. Ook liepen er regelmatig tranen over haar wangen en maakte ze behoorlijk wat geluid, vooral bij het slaan met het elektriciteitssnoer, waarvan ze het venijnig pijnlijke effect nog niet eerder ervaren had. Dat snoer liet ook de felst gekleurde striemen op haar lijf achter en zorgde ervoor dat op een flink aantal plekken een bloeddruppeltje uit de kapotgeslagen huid opwelde. Steen kon zijn enthousiasme daarover niet stil houden en irriteerde me daardoor opnieuw. Ik ben helemaal niet bang om een enkel druppeltje bloed te veroorzaken, het gebeurt zo nu en dan in het sm-spel, maar het is niet mijn doel en het geeft me geen extra genot.

Een grappig moment deed zich voor toen ik na de laatste klap met mijn hand op één van Suusjes borsten, de zweep pakte om daarmee het kwellen van haar borstpartij te vervolgen.
“Meester Sander, mag ik u iets vragen?”
“Natuurlijk Suusje, ga je gang.”
“Als ik het me goed herinner staan nu twintig klappen in mijn gezicht op het programma, of vergis ik me?”
Ik vond het charmant dat ze me wilde behoeden voor een fout, zonder beschuldigend over te komen.
“Nee, Suus, je vergist je niet, maar je krijgt die klappen op een ander moment.”
“Goed, meester Sander, sorry dat ik aan uw aanpak twijfelde.”
Ik ging die klappen in haar gezicht koppelen aan de beloning. Dan werd het een moment dat beter bij mijn beleving van bdsm past. Een moment waarin geilheid en pijn samenkomen, waar de pijn de duur van de geilheid kan verlengen en de heftigheid ervan kan vergroten.

Toen ik uiteindelijk het snoer terzijde kon leggen en we een paar slokken water gedronken hadden, zei ik
“Ga in die fauteuil zitten met je billen op de rand van de zitting.”
“Leun nu achterover en spreid je benen over de leuningen.”
Ik vond het moeilijk om naar haar te kijken. Zoveel striemen, zoveel blauwe plekken, zoveel plaatsen waar een korstje zou ontstaan. Het was te veel om nog mooi te zijn. Te veel om geil van te worden. En ik had het op mijn geweten.
Aan de andere kant was het wel prachtig om te zien hoe haar schaamlippen en het roze gedeelte dat daartussen zichtbaar werd als een onaangetaste oase tussen de zwaar gehavende plekken lagen.

Ik ging op een keukenstoel vlak voor haar zitten, boog me voorover en sloeg hard met mijn vlakke hand op haar linkerwang. Het was voor haar volkomen onverwacht en ik zag de tranen opnieuw opwellen in haar ogen, dit keer volgens mij meer van de schrik dan van de pijn. Ze wilde haar hoofd wegdraaien.
“Kijk me aan Suus. Dit was maar een voorzichtige oefenklap om te kijken of ik je in deze opstelling goed kan raken. Je krijgt er straks dus gewoon nog twintig met volle kracht. Maar eerst ga je masturberen. Ik wil zien hoe je ene hand met je klit speelt en hoe je andere hand afwisselt tussen het vingeren van je kutje en het spelen met je borsten en tepels. Je stopt pas als je klaargekomen bent. Je mag zelf je tempo kiezen. Het maakt mij niet uit of je rustig de tijd neemt of zo snel mogelijk naar een orgasme gaat. Als je bijna klaarkomt zeg je ‘meester Sander, sla me nu alstublieft.’
Ik geef je dan elke vijf seconden een klap in je gezicht. Ik zal hardop terugtellen. Je mag pas klaarkomen als ik nul zeg. Maar, dan móet je ook klaarkomen. Lukt dat niet, dan ga ik door met op je wangen slaan tot je wel klaarkomt. En, let op, als je te vroeg klaarkomt, dus voor de twintigste klap, krijg je tien klappen extra, zonder rust ertussen. Ben ik duidelijk?”
“Ja, meester Sander.”
“Begin dan maar.”

Het werd een intens geile scène. Waarschijnlijk had Steen nu ook prachtige beelden op zijn scherm, maar ik was er live bij en daar kon geen HD-systeem tegenop. Suus begon traag en streelde zichzelf eerst rustig. Bij haar borsten erg voorzichtig. Vooralsnog bewogen alleen haar armen, handen en vingers, maar al vrij snel begonnen ook andere delen van haar lijf mee te bewegen, daartoe aangezet door het draaien en tokkelen van haar klit. Haar ademhaling werd langzaamaan dieper en het tempo en de intensiteit van het strelen hoger. Weer een poosje later veranderde haar ademen in hijgen en sloot ze haar ogen. Haar buik begon samen te trekken en te ontspannen op het in- en uit haar kutje schuiven van haar vingers. Ze voerde haar tempo nog iets op en gaf toen het startsein.
“Meester ……. Sander …….. sla …. nu ………….. nu ………alstu ……”
PATS
“Nog negentien!”
Ik had het ‘blieft’ niet afgewacht en was met het aftellen begonnen. Ik telde in stilte de seconden.
PATS
“Nog achttien!”
Ik zei tegen Suus dat ze de hand bij haar kutje niet meer naar haar borsten moest brengen.
PATS
“Zeventien!”

En zo gingen we verder. Ik zag dat ze moeite had haar motortje op het juiste toerental te houden. Soms leek de afstand tot het orgasme groter te worden en soms was ik bang dat ze te vroeg zou klaarkomen. Dat gebeurde niet, maar ze kwam ook niet na mijn
“Nul!, Kom nu Suus! Kom! Nu!.”
Ze had nog twee extra klappen nodig. Ze trok haar vingers uit haar kutje en gebruikte die om de vingers die haar klit wild rondwreven extra hard aan te drukken. Ze gaf een lange schreeuw, die in decibellen haar hardste pijnschreeuw van die avond dicht benaderde, en haar buik trok zich een tiental keren onregelmatig maar heel heftig samen. Bij de tweede en de derde samentrekking spoot een straal vocht zeker tien centimeter haar kutje uit, bij de vijfde liep nog een straal tussen haar billen door op de stoel.

Toen haar buik weer stillag, duwde ik mijn stoel naar achteren, ging bij haar op mijn knieën in het uitgespoten vocht zitten en begon voorzichtig het natte, warme roze gebied tussen haar benen te likken en te kussen. Hoe voorzichtig ik het ook deed, haar lichaam schokte heftig op de eerste aanraking, maar al gauw kwam het tot rust en merkte ik aan soepel meebewegen dat wat ik met haar deed werd gewaardeerd. En ik genoot voluit van de smaak van haar vrouwelijkheid.

Steen was heel rustig geweest tot dat moment, maar liet nu van zich horen.
“Sander, stop daarmee. Je duwt je gezicht toch niet in zo’n natte doos. Kom op man. Kom overeind. Nooit op je knieën gaan voor een sub.”
Toen ik mijn hoofd van Suusjes heuveltje begon terug te trekken om Steen van repliek te dienen, voelde ik twee vochtige handen op mijn oren. Ze reduceerden wat Steen verder nog zei tot onverstaanbare achtergrondgeluiden en duwden me stevig terug naar waar mijn lippen en tong zich nuttiger konden maken.
Ik nam rustig de tijd om haar weer goed op gang te brengen en begeleidde haar toen met wat meer nadruk en intensiteit naar haar tweede orgasme. Bij het klaarkomen vergastte ze me op twee heerlijke slokken van haar warme zilte vocht.

Ik stond op en veegde mijn gezicht wat af met mijn T-shirt, dat over één van de stoelen hing. Ik liet Suus wat water drinken en nam zelf ook een paar slokken.
“In welke houding zal ik je neuken, Suus?”
“Neemt u me maar zoals ik nu zit, meester Sander, ik ben bang dat ik door mijn benen zak als ik probeer op te staan.”
“Dat is goed, Suusje, maar als je liever op een andere plek wilt zitten of liggen, mag je dat zeggen, dan draag ik je daarheen.”
Steen zei niets, maar ik hoorde een afkeurend gesnuif door de luidsprekers komen.
“Dan wil ik het liefst op mijn rug op het bed, met een kussen onder mijn billen.”
Ik tilde Suus uit de stoel. Zij sloeg haar armen om mijn nek en legde haar hoofd op mijn schouder. Er kwam nog meer gesnuif uit de luidsprekers. Steen was het er niet mee eens, maar had kennelijk door, dat ik me niet meer door zijn commentaar van de wijs zou laten brengen. Dus zei hij maar niets meer.
Ik legde Suusje voorzichtig op het bed, legde een kussen onder haar hoofd en één onder haar billen. Ik deed mijn boxer uit en zij trok haar benen wijd omhoog met haar handen in haar knieholtes.
Mijn pik gleed zonder enige kracht te zetten over zijn volle lengte bij haar naar binnen zodra ik tussen haar benen op het bed was geknield. Het was fijn dat het zo soepel ging, want al had ik tijdens het straffen geen last meer gehad van het forceren van haar kontje, nu werd ik door mijn pik weer aan die akelige start van de sessie herinnerd. Binnendringen in een minder nat kutje zou ronduit pijnlijk geweest zijn, denk ik.

Omdat de zichtbare gevolgen van mijn bestraffingen me dreigden af te leiden, sloot ik mijn ogen en begon in en uit te bewegen. Zij reageerde met draaiende en stotende bewegingen van haar bekken. Het was heerlijk.
Na een poosje fluisterde Suusje “Meester Sander”.
Ik opende mijn ogen en keek haar vragend aan.
“Er is niets, ik wilde graag uw ogen zien.”
Ik glimlachte en deed mijn ogen niet meer dicht, maar bleef in die van haar kijken. Ze keek net zo intens terug als toen ik vrijdag door Steen getest werd, maar nu was er geen sprake van een wedstrijd. Meer van samenwerken, op elkaar afstemmen van bewegingen en gevoelens, gericht op één en hetzelfde doel.
We voerden ons tempo op en begonnen beiden harder en onregelmatiger te stoten, waardoor ik zo nu en dan nog dieper in haar doordrong dan bij het eerste binnendringen.
We begonnen allebei te hijgen en ik voelde druppels ontstaan op mijn voorhoofd en in mijn nek. Ik zag ook bij Suus het zweet uitbreken. Ineens riep ze “Wil op m’n buik”.
Ik ging even uit haar, zij rolde om en duwde beide kussens onder haar heupen. Haar benen gingen weer wijd uit elkaar en ik startte krachtige pogingen om in deze nieuwe houding nog dieper in haar door te dringen.
Ik steunde op één hand, bracht de andere onder haar buik en begon haar klit te strelen. De kracht waarmee ze haar kontje naar achteren stootte nam nog verder toe en ze begon kreten te slaken als
“Nee, nee, nee ……. kan niet meer …….. mijn god, mijn god …….wordt te veel ……. nee, nee, laat los ………. mijn god, wat is dit? …… nee, nee, lukt niet.”
Ze bleef die kreten roepen in willekeurig volgorde, maar ik liet haar niet los, want uit ervaring wist ik dat een gezonde vrouw nog wel meer aankan.
Minimaal twee keer klaarkomen was de omschrijving van de beloning, dus drie keer mocht ook. En ik bepaalde hoe. Ik realiseerde me ineens dat mijn eigen dominante trekken behoorlijk aan de oppervlakte begonnen te komen. Ik was niet meer een lijstje opdrachten aan het uitvoeren. Ik was nu op mijn manier met haar bezig.
Na een paar minuten veranderde Suusjes repertoire.
“Wordt teveel ….. mijn god, wat is dit? …… ga door, ga door ….. ja, ja …… draai klit …... tokkel ….. mijn god, ja …….knijp …… oooohhhhh …… ik ….. kòòòòmmmm”
Ik voelde haar buik onder mijn hand scherp samen trekken. Mijn lul voelde dat dit veroorzaakt werd door het fel samentrekken van de spieren in haar kutje. Het leek alsof mijn pik vacuüm gezogen werd en ik hield het dan ook niet meer. Ik spoot haar vol, of beter gezegd, haar kutje zoog mij leeg.

Niet veel later zat ik in mijn auto op weg naar huis. Helaas. Na ons gezamenlijk klaarkomen waren Suus en ik op onze zij gerold en lagen we als lepeltjes na te genieten. Ik gleed nog zachtjes in haar heen en weer en we hadden nog uren zo kunnen liggen. Zonder Steen waren we ongetwijfeld in slaap gevallen.
Dat gunde hij ons niet. Hij beval ons zo snel mogelijk naar de huiskamer te komen, ik moest mijn kleren daar maar aantrekken. Het was duidelijk dat hij mij zo snel mogelijk weg wilde hebben. Hij maakte een kort compliment over de kracht waarmee ik geslagen had, gaf aan dat ik in het belonen veel te ver gegaan was, dat we dat dus niet nog een keer zouden doen, en zei toen “goeie reis, Sander, en tot woensdag”.

Ik ontfutselde hem voor vertrek nog wel de toezegging dat Suus de volgende keer aangekleed in de kamer zou zijn als ik arriveerde en dat ik haar vanaf dat moment mocht commanderen zonder tussenkomst van Steen.
“Ik hoop dan wat geiler te zijn als ik aan het straffen begin, het kostte me moeite om tijdens het straffen in de juiste stemming te komen”, onderbouwde ik mijn verzoek.
Het was pure onzin, maar hij slikte het gelukkig, want het was, net als de kracht waarmee ik haar geslagen had en de manier waarop ik haar de beloning had uitgereikt, een onderdeel van mijn plan om Suus een ontsnappingsroute te bieden en haar te verleiden die route daadwerkelijk te volgen.


©Subadoration, oktober 2016


reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal