home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Bevlogen lid



Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op vrijdag 25 oktober 2019 - 03:55 pm:       


Bijzondere passagiers - deel II


deel II (dit verhaal is opgeknipt in 2 delen




Ik volgde Suus naar het andere eind van de gang. De strafkamer bleek een grote ruimte, volledig zwart. Muren, plafond, gordijnen, vloer, alles, warm verlicht met spotjes. Suusje sloot de deur, kwam dichtbij me staan en fluisterde gehaast:
“Ik mag niet met u praten, meneer Lugtenburg, en ik moet gelijk terug, anders krijg ik nog meer straf, maar als hij met Ronald praat let hij vaak niet goed op, dus we hebben een paar minuutjes. Weet u al of u het gaat doen?”
“Nee”, fluisterde ik, “zeker als ik naar je lichaam kijk is het een verleidelijk aanbod, maar ik speel alleen met vrouwen die dat helemaal uit vrije wil doen en jij wilt het niet, dat heb je duidelijk laten blijken. Als ik je dan toch onderhanden zou nemen is het misschien juridisch ‘slechts’ mishandeling, maar ik zou het zelf als verkrachting ervaren.”
Ik zag een paar tranen opwellen in Suusjes mooie blauwe ogen en wat ze vervolgens fluisterde, zorgde ervoor dat ik mijn besluit herzag.
“Wilt u het alstublieft wel doen, meneer Lugtenburg? Voor mij! Omdat ík het u vraag!”
Ik keek haar niet begrijpend aan.
“Ik kijk er echt niet naar uit om in handen van een andere man gegeven te worden, daar heeft u gelijk in. Maar als u het niet doet, vraagt hij een ander. En al wil hij geloof ik ook niet dat zijn vrienden mij naakt zien en in hun handen krijgen, wie moet hij dan anders vragen? Die Ronald is een kandidaat, maar er is ook nog een Kees en ik schat ze in als nog grotere sadisten dan meester Steen het afgelopen jaar is geworden.
Ik verwacht niet dat u hier nog over de vloer komt als meester Steen weer hersteld is, maar Ronald en Kees blijven ook dan kind aan huis en ze zullen dan altijd anders naar me kijken dan voor het ongeluk.
Ik heb gezien dat u niet bang bent om meester Steen tegen te spreken als hij te ver gaat en wat u net zei geeft me het vertrouwen dat ik bij u in veilige handen ben.”

Ze draaide zich om en wilde de kamer verlaten, maar ik greep haar bij haar pols.
“Waarom ga je niet bij hem weg?”, vroeg ik.
“Ik heb dat contract getekend, de samenvatting heeft u gehoord, en ik ben zelf verantwoordelijk voor de keuzes die ik in mijn leven maak, zowel de verstandige als de stomme. Ik wil dus ook zelf de gevolgen dragen, óók die lijfstraffen. Ik wil dus echt zelf dat u de komende tijd mijn strafmeester bent.”
Suus probeerde haar pols los te trekken, maar ik hield haar nog even stevig vast. Zo stonden we een paar seconden zwijgend oog in oog.
“Ik zal ja zeggen”, zei ik en liet haar los.
Een korte, snel weer verdwijnende glimlach gleed over haar gezicht en ze haastte zich de strafkamer uit.

Ik keek de ruimte rond. Er stond een tweepersoonsbed, zwart gelakt en met zwarte kussens en lakens, een massagetafel, zwarte poten en zwarte kunststof bekleding, een paar zwarte keukenstoelen en een zwartleren bankstel. De enige kleur kwam van de hijsinstallatie die naast het bed stond om Steen daar in en uit te tillen. Tenslotte was er een indrukwekkende wand met ‘slagwapens’, ook overwegend zwart. Verschillende zwepen, Amerikaanse paddles, met en zonder gaten, en een hele rij canes, variërend van heel dun en soepel tot pakweg een centimeter dik en nauwelijks buigbaar.
Wat ik miste waren vibrators, touwen, boeien, klemmen, buttpluggen, gags en al dat soort zaken. Er was ook geen kast waarin die spullen verborgen konden zijn. Zou het Steen echt alleen maar om het slaan gaan. Noemde Suus hem daarom een sadist?
Ik kreeg geen tijd om er verder over na te denken, want achter me reed Suus de rolstoel met Steen de kamer binnen. Het was het begin van een bijeenkomst waarin Steen opnieuw zijn macht etaleerde en me steeds probeerde te vernederen.

“Zo Sander, je hebt al mijn spulletjes al gezien. Ja, je denkt dat je zo’n sletje wel met een enkel zweepje in toom kunt houden, maar voor je het weet hangt zo’n heel rek vol. Iets anders. Suus hier denkt dat je op mijn voorstel in wilt gaan. Is dat zo?”
Ik knikte.
“Nou, dat is mooi, maar ik wil natuurlijk wel wat meer zekerheid hebben over je vaardigheden en je fysieke kracht, zeg maar je algemene geschiktheid voor deze eervolle en dankbare taak.”
Zelf moest hij er om lachen.
“Daarom twee testjes om dat te bewijzen. Daarna kunnen we onze afspraak met een handdruk bezegelen. Je mag Suus straks kort onderhanden nemen, dat is test twee, maar eerst wil ik zien of je fysiek geschikt bent om alles met haar te doen wat ik je opdraag. Kleed je helemaal uit .”

Ik wist niet wat ik hoorde en voelde sterke aandrang om weg te lopen en nooit meer terug te komen, maar de smekende blik en het aanmoedigende knikken van Suusje, die nog steeds achter de rolstoel stond, weerhield me daarvan. Ik kon me niet heugen dat ik me ooit uitkleedde terwijl een andere man naar me staarde. Natuurlijk was ik weleens naakt geweest met andere mannen in de buurt, in kleedkamers en douches van sportclubs bijvoorbeeld, maar dan waren de anderen net zo naakt en werd er niet keurend gekeken. Trouwens, ik kon me ook niet goed herinneren wanneer ik ooit naakt geweest was bij een aangeklede vrouw, behalve mijn huisarts dan. De vrouwen waarmee ik speelde en het bed deelde waren altijd eerder naakt dan ik.
Kortom, ik voelde me behoorlijk opgelaten onder de geïnteresseerde blikken van mijn bijzondere passagiers, maar ik begon me uit te kleden. Ik probeerde het rustig te doen, niet gehaast, alsof ik het allemaal heel normaal vond. Toch stond ik in no time naakt voor Steen en Suusje. De eerder in de huiskamer opgewekte erectie was compleet verdwenen.

Steen begon gelijk na het verwijderen van het laatste kledingstuk nieuwe orders te geven, die ik zonder verder aarzelen, maar opgelaten uitvoerde.
“Leg je handen in je nek.”
“Spreid je benen.”
“Draai een kwartslag.”
“Draai nog een kwartslag.”
“Span je bilspieren.”
“Buk diep voorover.”
“Kom overeind, draai weer om en doe je armen naar beneden.”
En toen kwam de klap op de vuurpijl.
“Maak je pik hard.”
Het duizelde me een beetje, maar Steen had me al zover onder controle, dat mijn rechterhand automatisch naar beneden gleed en routinematig aan de slag ging. Hoewel erectieproblemen mij onbekend waren, lukte het me in deze setting niet om mijn lul overeind te krijgen. Alsof de vier strak gerichte ogen hem terugduwden.

“Dat wordt niks zo”, zei Steen, “misschien helpt het als jij wat meer van jezelf laat zien, Suus. Begin maar met je tieten.”
Suusje kwam op pakweg anderhalve meter afstand voor me staan en trok haar trui uit. Er kwamen twee prachtige borsten tevoorschijn, stevig en van een mooi formaat. Niet enorm, maar beduidend meer dan twee bescheiden glooiingen. Twee keer iets meer dan een grote hand vol, zeg maar. Ze stonden prachtig recht vooruit. Ook zonder potlood in de buurt was duidelijk dat ze die proef glansrijk zouden doorstaan. Hun geweldige aanblik had wel een gunstige invloed op mijn onwillige pik, maar verder dan halfhard kwam hij toch niet.
“Help ‘m nog maar wat meer”, commandeerde Steen en Suus kwam vlak voor me staan, pakte mijn handen en legde die elk op één van haar borsten. Ik voelde onder mijn handen haar nog slapende tepels onmiddellijk reageren. En met mijn pik ging het ook beter omdat Suus intussen haar handen had ingezet voor het verhardingsproces. Als reactie op haar aanrakingen begon ik haar borsten te strelen, terwijl ik haar strak aankeek en zij mij.

Steen kon hier maar kort het mooie van inzien.
“Kom op Sander, niet zo soft, pak die tieten maar lekker hard aan, ik wil haar horen en een blauwe plek hier en daar hoort erbij.”
Zonder direct echt hardhandig te worden, gaf ik gehoor aan zijn opdracht. Ik kneedde haar borsten stevig, draaide haar tepels een flink eind en trok die ook een paar keer ruw naar me toe.
De blik die ze op me gericht hield werd feller. Nu ze echt door een andere man aangeraakt werd leek haar weerzin weer op te vlammen. Haar verzet bestond uit terugbetalen met gelijke munt. Als ik haar borsten ruw kneedde en draaide, deed zijn dat met mijn ballen. Als ik haar tepels bewerkte, concentreerde zij zich op dezelfde manier op mijn eikel.
We bleven elkaar strak aankijken, het was een wedstrijd geworden, een wedstrijd die ik niet mocht verliezen.
Ik schakelde nog een tandje ruwer, maar Suus gaf geen krimp en maakte geen geluid. Wel verhoogde ook zij de ruwheidsfactor en ik moest veel moeite doen om haar te volgen in ‘geen krimp en geen geluid’.

En toen deed ik iets waar ik later verbaasd aan terugdacht. Ik nam haar tepels tussen duim, wijs- en middelvinger van beide handen en draaide ze verder dan ik ooit bij een vrouw gedaan had. Aan haar ogen was te zien dat het haar niet onberoerd liet. Zelf kon ik het ook heel goed voelen in mijn samengeknepen en gedraaide eikel. Toen liet ik haar rechtertepel los en sloeg haar met mijn vlakke hand op haar rechterwang. Haar hoofd draaide opzij, mijn hand schoot door en op de terugweg raakte die haar linkerwang. Voor ze het wist had mijn hand de vrijgelaten tepel weer in de pijnlijke stand. Ik deed het niet bewust, het gebeurde gewoon.
Ik had haar gezicht niet superhard geraakt, meer dan rode wangen zou ze er niet aan overhouden, maar wel met zoveel impact dat de boodschap ‘en nu onderdanig!’ was overgekomen. Ik zag geen verzet meer in haar ogen, maar schrik en ontzetting. Heel even maar, want ze sloeg al gauw haar ogen neer, verslapte haar greep op mijn geslacht en ging over naar zacht strelen op die plek. Ik liet haar tepels los, streelde ze naar hun oorspronkelijke stand en legde mijn handen losjes op haar schouders. Zodra mijn handen een klein beetje druk uitoefenden, zakte ze door haar knieën en nam me heerlijk in haar mond op de manier die ze eerder in de huiskamer had beschreven. Ze had zich overgegeven aan haar tijdelijke strafmeester.

Steen was stil geweest tijdens mijn krachtmeting met Suus, maar liet nu weer van zich horen.
“Mooi gedaan, Sander, en gelijk weer een aantekening op Suusjes straflijst, want haar gedrag was natuurlijk in strijd met de regels. Laat me die pik eens van dichtbij bekijken.”
Ik begon me af te vragen of het vernederen nog een keer zou stoppen en of ik het nog lang zou kunnen ondergaan. Maar toen schoot door mijn hoofd wat Suus gezegd had over verantwoordelijk zijn voor gemaakte keuzes. Dat gold ook voor mij. Ik duwde haar dus voorzichtig van me af en liep naar Steen met mijn pik in de stand ‘klaar voor de strijd’.
“Ziet er goed uit, Sander, mooie lengte, mooie dikte. Leg ‘m eens op mijn hand.”
En ik deed het nog ook. Voor het eerst van mijn leven, en wat mij betreft ook voor het laatst, kneep een man in mijn harde pik en trok hem strak.
“Mooi hard ook, dan kun je goed in één keer in haar kont naar binnen. Dat vindt Suus heel vervelend en dus staat het op de lijst met mogelijke straffen.”
Mijn taak bleek nog wat uitgebreider dan ik gedacht had.

In de tweede test moest ik laten zien wat ik waard was als strafmeester, door Suus op verschillende manieren kort onderhanden te nemen. Ze trok snel haar laarsjes en sokken uit, gevolgd door de strakke broek en haar slip. Ze kwam naakt voor me staan in de houding die ze ook had aangenomen toen ze de samenvatting van het contract met Steen uitsprak en keek opnieuw strak voor zich uit, langs me heen. Ik bewonderde haar prachtige strakke lichaam. Alleen vlak boven haar spleetje zat een driehoekje stekelige haartjes. Verder was haar lijf helemaal glad. Het leek er op dat ze zelfs haar armen onthaarde.
Ik begon op aangeven van Steen een rondje met mijn blote handen. Ik wisselde tussen knijpen, slaan en ruw strelen en besteedde vooral aandacht aan billen, borsten, bovenbenen en de zachte warmte daartussen. Suusje leek er wel geil van te worden, maar wekte niet de indruk het pijnlijk te vinden. Ze was waarschijnlijk heftiger gewend, wat ook wel bleek uit Steens reactie.

“Kom op man, dit is geen straf voor haar. Dit is belonen. Lekker over haar kutje en klitje wrijven en zo hier en daar een voorzichtig tikje. We doen het nu niet opnieuw, maar zondag wil ik horen dat het haar pijn doet en wil ik niet dat geil genietende gezicht zien dat ze nu heeft. Ga nu maar met een strokenzweep aan de slag en als een echte vent alsjeblieft.”
Ik liep naar het rek toe en pakte na wat vergelijken een zweep met twaalf korte leren stroken waarin aan het einde een knoopje gelegd was. Het leek me de heftigste van de verzameling en uit de blik die Suus me toewierp leidde ik af dat zij dat ook vond. Ik gaf haar twee klappen met die zweep op alle cruciale plaatsen van haar lijf. Tussen haar schouderbladen, op beide billen, binnenkant dijen, midden op haar buik, op beide borsten en tenslotte van achteraf op haar gleuf. Bij elke slag maakte ze nu geluid, de ene keer wat harder dan de andere, en overal waar ik sloeg lieten de leren riempjes striemen achter en de knoopjes donkerrode vlekjes.
“Dat lijkt er al meer op”, zei Steen.
Nadat ik, nog steeds gestuurd door Steen, haar billen roodgloeiend had gemaakt met vijf slagen met zo’n grote hardhouten Amerikaanse paddle, voegde ik daar nog drie striemen aan toe met een soepel zwiepende cane. Op haar borsten kwamen twee van die striemen. Ook nu leidde elke klap tot een korte of wat langere schreeuw en er liepen een paar tranen uit Suusjes waterige ogen.

“We laten het hierbij voor vandaag”, zei Steen, “ik reken er op dat je zondagavond om acht uur weer hier bent om Suusjes straflijst af te werken. En oefen tot die tijd nog maar wat met gewichten of zo, want het was me nu eigenlijk veel te soft, maar ik vind op die korte termijn waarschijnlijk ook niemand anders.”
Daarna richtte hij zich tot Suusje.
“Fijn dat we dat gereld hebben, hè meisje? Bedank Sander maar dat hij dit allemaal voor je wil doen.”

Suusje kwam naar me toe, sloeg één arm strak om mijn nek, duwde haar mooie naakte lichaam strak tegen mijn naaktheid en legde haar wang tegen de mijne. Als reactie sloeg ik mijn armen om haar heen en trok daarmee haar heerlijke, maar wat gehavende borsten nog strakker tegen mij aan.
“Dank u wel, meneer Lugtenburg en fijn dat u zondag weer terugkomt”, zei ze, ook verstaanbaar voor Steen. Daarna fluisterde ze heel zachtjes:
“Echt komen, hoor, niet terugkrabbelen, alstublieft, ik smeek het u.”
Steen kon dat niet horen, omdat Suus tegelijkertijd haar vrije arm tussen onze lichamen had geduwd en begonnen was mijn pik richting klaarkomen te dwingen. Dat wekte bij mij geluiden van genot op die voldoende volume hadden om haar gefluister voor hem te verhullen.
Ze liet me pas weer los toen mijn sperma over haar hand en onze buiken was gelopen. Ze likte haar hand en mijn buik schoon en reikte me toen in de juiste volgorde mijn kleren aan, waarna ik vertrok. Nog ruim op tijd om de passagiers die ik ’s ochtends naar werk en school gereden had ook weer naar huis te rijden.


©Subadoration, oktober 2016


reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal