home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
zie deel I


  Oppasser


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op maandag 07 oktober 2019 - 12:35 pm:       


De tong van de godin - deel II


deel II (dit verhaal is opgeknipt in 2 delen)




3. Erycina ‘s tong


Septimus ging op veldtocht met het zesde legioen en verbleef twee maanden in Parthië. Toen hij naar Damascus terugkeerde, bracht hij zijn woning in orde.
Pas enkele dagen later bezocht hij op een avond de tempel van Erycina. Hij sprak er lange tijd met de hogepriesteres Ilicia en vertelde haar boeiende verhalen over het land van de heidense Parthen. Toen Septimus na een tijdje vroeg hoe het met de slavin Laena was gesteld, glimlachte Ilicia.
“Ze is een ingewijde nu, mijn beste praetor. En omdat u besloot om haar genadeverzoek in te willigen, dient zij alleen u en geen andere mannen.”
“Mag ik haar zien?”
Ilicia knikte. “Natuurlijk mag u dat. U bent immers haar patroon, maar u mag haar nog niet bezitten.”
Septimus fronste vragend zijn wenkbrauwen.
“O nee? Waarom niet?”
“U kwam pas na het invallen van de duisternis naar de tempel,” antwoordde Ilicia kalm. “Voor een tempelprostituee is een dag zonder minnaar een verloren dag. Ik kan haar niet anders behandelen dan de andere slavinnen.”
Septimus begreep het niet.
“Hoe bedoelt u, Ilicia?”
“U kunt haar vannacht bezitten,” antwoordde de hogepriesteres glimlachend. “Na het ritueel.”
Ze verliet de kamer en even later leidde een van haar dienaressen de slavin Laena er naar binnen.

Septimus bekeek zijn slavin terwijl ze elegant op hem toe schreed. Ze liep anders en zag er ook anders uit. En ze was volledig naakt.
Haar bruine huid glansde van de heerlijk geurende balsem waar men Laena mee had ingewreven. Men had haar donkerbruine krullen in een knotje samen gebonden en het dikke vachtje onderaan haar buik vormde een keurig driehoekje. Maar overal waar Septimus keek, zag hij sporen van striemen op haar huid. Oude zowel als verse striemen. Haar hele lichaam was ermee bedekt, van top tot teen.
Septimus slikte, want dat was nog niet alles. Laena ’s schaamlippen waren onthaard en dwars door haar donkerroze clitoris zat een blinkend gouden ringetje.
Laena naderde hem, ze liet zich voor hem op haar knieën zakken en boog diep. Ze boog zo diep dat haar voorhoofd de grond raakte.
“U hebt naar mij gevraagd, Dominus?”
Septimus knikte.
“Ja,” antwoordde hij. “Ik ben je patroon, slavin. Ik wilde graag weten hoe het met jou ging. Niet voor me knielen, alsjeblieft. Dat hoeft niet.”
Laena richtte zich op, zodat ze opnieuw in haar volledige naakte glorie voor hem stond opgesteld. Ze zag dat hij naar haar keek en ze liet hem kijken.
“Ik ben blij dat u gekomen bent, Dominus.”
Septimus knikte.
“Ik ook,” zei hij glimlachend. “Je ziet er prachtig uit, sterker en gespierder dan toen ik je het laatst zag.”
“Dank u, Dominus. Ik werk hard om u te plezieren, zelfs als u er niet bent.”
“Is dat zo?”
Laena knikte.
“Ja. Ik loop en doe oefeningen, Dominus,” zei ze. “Mijn kut is rein, mijn anus en mijn mond ook. Al mijn openingen worden grondig gereinigd en klaar gemaakt, Dominus. Elke dag, want ik weet nooit wanneer op voorhand of u mij zult komen opzoeken. Ik ben altijd gereed en altijd beschikbaar. Voor u.”

Septimus bevochtigde zijn lippen. Hij wees naar de striemen op haar lichaam.
“Word je ook dagelijks geslagen?”
Ze knikte.
“Ja, Dominus. De tong van de godin streelde mijn lichaam elke dag tijdens uw afwezigheid.”
“De tong van de godin?”
Het gezicht van Laena stond strak. “Een twijg van de cederboom, Dominus. Zo lang als mijn arm en zo dik als mijn pink. Geen enkele plek van mijn lichaam is veilig voor de tong van de godin.”
Septimus snoof.
“Ja, dat zie ik.”
“Mag ik u om een gunst vragen, Dominus?” Ze keek hem vragend aan, smekend haast.
Septimus knikte.
“Ik luister.”
“Wilt u straks getuige zijn van mijn dagelijkse geseling? Als u mij daarna voor u opeist, kan ik u op gepaste wijze bedanken voor uw genade. Zonder uw tussenkomst zou ik de eerste maand in de tempel niet hebben overleefd. Nee, Dominus, zonder patroon is een offer hier geen lang leven beschoren.”

Nadat Laena hem had verlaten, liep Septimus samen met enkele andere gelovigen naar de tempel. Die avond waren er twee tempelprostituees die door de tong van de godin zouden worden gestreeld. Laena zou als tweede aan de beurt komen.
Eerst zag Septimus een magere vrouw, ook zij was naakt en ook zij droeg haar donkerblonde haren in een knotje. Haar kleine borsten oogden stevig en het toefje haar boven haar geslacht was zwart van kleur.
Ze had korte benen en een smalle jongensachtige kont. Haar slanke billen deinden op en neer terwijl ze de grijze offersteen van ongeveer een voet hoog beklom.
Haar gezicht drukte angst uit en er vielen Septimus twee dingen op. Haar zware wenkbrauwen en hoe ongeschonden de blanke huid van haar lichaam er nog uitzag. Er was geen striem op te bespeuren.
Ilicia trad naar voren en hief haar armen. Het werd stil in het heiligdom.
“Aanschouw deze slavin,” sprak ze met luide stem. “Haar naam is Sigord en ze komt uit het noorden, uit de barbaarse landen van Germania. Ze is nieuw en haar vijfde dag in de tempel was een verloren dag.”
Sigord wierp schichtige blikken op Ilicia. En dan zag ze een van de knechten, hij kwam dichterbij en hield een lange vingerdikke twijg in zijn hand.
“Nee… nee, Domina! Ik heb toch niets verkeerd gedaan, Domina? Alstublieft?”
Ilicia schudde haar hoofd.
“Tss, niet praten, slavin,” zei ze kil. “Draag je lijden in stilte om de godin gunstig te stemmen. Anders zal haar tong geen genade kennen en je huid op vele plaatsen striemen.”
“Maar Domina…”
“Zwijg!”
Sigord schrok zo erg van Ilicia ‘s stem dat ze bijna van de offersteen struikelde. Ze begon te beven van angst.
“Plaats je handen van achteren in je nek,” snauwde Ilicia haar toe. “Je weet toch hoe dit gaat, domme slavin. Je hebt het de voorbije vier avonden vaak genoeg bij anderen gezien.”
Sigords handen trilden toen ze die gehoorzaam in haar hals plaatste. Haar vingers verstrengelden zich en haar borstkas rees en daalde op het ritme van haar versnelde ademhaling. In haar ogen stond de angst te lezen.

De knecht haalde uit. En hard. De lange twijg in zijn rechterhand zwiepte door de lucht en belandde met een klinkende pets op de slanke billen van Sigord. Die pets veroorzaakte een rode striem en werd gevolgd door een snerpende gil.
“Auwww!”
Door te gillen verergerde Sigord haar lot. De kunst was juist om de pijn te verdragen en je niet te verzetten tegen de straffende tong van de godin. Een geluid maken, of niet stil blijven staan, golden als daden van verzet. Er volgde een tweede klap, iets hoger op haar rug.
“Auwww!”
Sigord schreeuwde haar pijn uit en haar lichaam schokte nu bij elke nieuwe slag, want de knecht die haar geselde had de opdracht gekregen om pas op te houden als Sigord het ritueel op de juiste manier volbracht.
De twijg van de cederboom trok vlammend rode striemen over haar billen, rug en schouders. Bij de achttiende slag kon ze de pijn niet langer verdragen en Sigords benen weigerden dienst. Ze zakte ze in elkaar en belandde op haar knieën. Ze huilde, gehurkt zittend op de grijze offersteen en met lange halen als een klein kind.
“Genoeg,” snauwde Ilicia. Ze begreep nu dat het Germaanse slavinnetje gewoon geen idee had wat er van haar verwacht werd en hoe ze zich moest gedragen. Haar stem klonk messcherp toen ze zich tot de andere tempelprostituees richtte en vroeg:
“Waarom heeft niemand deze slavin over het ritueel verteld?”
Een lange ijzige stilte volgde.
“Haal dat snotterende wicht van de steen.” Ilicia gaf het op en gebaarde naar Laena.
“Jouw beurt, slavin.”

Laena rechtte haar rug en schreed kalm naar voren. Ze stapte op de grijze offersteen en plaatste haar voeten uit elkaar. Ze kneep haar billen samen en legde haar armen in haar nek op de manier die het ritueel voorschreef.
Ze positioneerde zich met opzet in zo een houding, dat Septimus haar gezicht kon zien. Haar gezicht en al de rest, dacht ze bij zichzelf. Alles wat ze hem te bieden had. Van onder haar lange wimpers zag ze hoe haar Meester haar volledig naakte lichaam gadesloeg. Ze kreeg het er zowaar warm van. Man! Hoe zijn ogen naar haar omlaag gezakte borsten keken, naar haar buik en naar haar zwartbehaarde geslacht. Alsof hij haar met huid en haar wilde verslinden.
Achter haar rug hoorde Laena hoe de knecht van Ilicia met zijn twijg uithaalde. Het zwiepen van de twijg werd gevolgd door een luide pets. Laena ‘s billen gloeiden. De pijn was verschrikkelijk, want de jongeman had hard geslagen. Héél hard. Haar ogen traanden en ze kreeg kippenvel over haar hele lichaam, maar ze bleef roerloos staan en gaf geen kik.
“Uitmuntend, vindt u niet, Septimus?” Ilicia ’s stem klonk tevreden. “Deze slavin is een voorbeeld voor alle anderen. Ze bewaart de voorgeschreven houding en ze maakt geen enkel geluid, zelfs geen kreun.”
Septimus knikte.
“Indrukwekkend,” zei hij met een blik op Laena ’s gezicht. “Ze verbijt de pijn. Want die voelt ze zeker. Uw knecht sloeg harder dan daarnet bij die andere.”
Ilicia stemde daar mee in door te knikken.
“U mag haar nu meenemen,” zei ze uitnodigend.
Dat verbaasde Septimus, maar hij was er niet rouwig om. Hij zei tegen Ilicia dat hij haar dankbaar was, omdat hij zich verheugde op een nacht vol erotische genoegens en bang was geweest dat Laena zijn slavin ook zou blijven slaan tot ze in elkaar stortte.
“Bij de Venus,” zei Ilicia geschrokken. “Waarom zou ik zoiets doen? Uw slavin eerbiedigt het ritueel van tong van de godin. Ze deed dat vanaf de eerste dag dat ze hier naar binnen werd gebracht.”

Septimus stak zijn hand uit en Laena legde haar hand erop. Hij zag hoe ze voorzichtig van de offersteen stapte en hem een onderdanige blik toewierp.
“Meester?”
Septimus glimlachte naar haar.
“Ja?”
“Mag ik u mijn cel laten zien?”
“Ja, dat mag je.”
Hij volgde haar door de gangen van het tempelcomplex. Zijn blik fixeerde zich op de bloedrode, verse striem op haar mooie dikke billen.

De cel van Laena was klein en sober, maar ze had een raam en het rook er fris. Ze vertelde hem dat ze de ruimte zelf onderhield. Ook die was altijd gereed om er haar Meester in van dienst te zijn. Het smalle bed was opgemaakt en de wastafel was vrij gemaakt. Septimus keek nieuwsgierig naar de enige bezittingen van deze tempelprostituee.
“Mijn spullen, Meester,” zei Laena. Ook zij zag waar hij naar keek. “Water, balsem om mijn wonden mee te verzorgen en dingen die ik nodig heb om mij mooi te maken.”
Septimus knikte.
“Geef mij die balsem eens aan,” zei hij, en twee tellen later was hij bezig met de striem van vandaag. Hij bracht er een laagje balsem op aan en genoot van het gevoel van zijn vingers op de huid van Laena ’s malse billen. Toen hij klaar was, legde hij zijn handen op haar heupen en hij kuste haar in haar hals. Kleine bruine plukjes haar kietelden zijn lippen. De donkere bruine krullenpracht die hij zich herinnerde van twee maanden geleden, zat nog altijd in het strenge knotje op haar hoofd bijeen gebonden.
“We hoeven niet hier te blijven, Meester,” zei Laena stilletjes. “Er zijn luxueuze kamers voor belangrijke gasten zoals uzelf.”
Septimus streelde de naakte huid van haar rug en zijden.
“Niet vandaag,” fluisterde hij. “Sluit de deur.”
Ze draaide zich om en liep naar de uitgang van haar cel om de zware deur te sluiten. Septimus ogen lieten haar niet los. Hij genoot van de aanblik van die vrouw, van haar gespierde benen, lange dijen en forse billen. Hij hield van haar buik en borsten met die lange tepels. Groot en dik als spenen waren die, nu al stijf naar voren priemend. Hij wilde ze aanraken. Hij wilde haar overal aanraken. Septimus slaakte een lichte zucht en keek naar Laena ’s gezicht. Ze keek terug.
“Wat is er, Meester? Doe ik iets verkeerd?”
“Nee. Je doet alles precies goed.”
Ze straalde.
“Dank u, Meester.”
“Kom hier,” zei Septimus. Hij voelde zo veel gretigheid en wellust dat zijn stem anders klonk.
Laena kwam naar hem toe. Haar zware borsten bewogen mee en trokken Septimus’ aandacht. Toen bleef ze staan. Vlakbij en binnen handbereik. Hij reikte naar haar tepels en streelde die met zijn vingertoppen. Ze voelden zo hard als kiezelsteentjes.
“Help me met mijn toga. Kan je dat?”
Laena knikte.
“Ik kan het proberen, Meester.”
“Het is een ingewikkeld kledingstuk,” zei hij glimlachend. “Een man draagt zoiets niet naar een bordeel, maar dit is een belangrijke tempel. En ik verwachtte mij er vandaag niet aan om met je alleen te worden gelaten.”

Laena hielp hem, ook met het opvouwen van zijn kostbare toga. Hij kon zien dat ze een nieuwsgierige blik op zijn erectie wierp en dat ze opnieuw begon te stralen. Ja, hij vindt me leuk en hij is opgewonden, dat dacht ze. Inwendig grijnsde Septimus, maar aan zijn gezicht was niets te zien van zijn gevoelens.
“Hoe wilt u mij, Meester?”
In plaats van haar te antwoorden, reikte Septimus naar Laena ’s haren. Die zaten nog in het strenge knotje dat verplicht was tijdens het geselen.
Hij trok het knotje los, zodat haar bruine krullen vrij over haar schouders vielen. Daarna streek hij een lok uit haar gezicht en hij kuste Laena op de mond. Hun tongen raakten elkaar, verstrengelden zich en Septimus voelde het bloed in zijn pik nog harder kloppen.
Hij greep naar Laena ‘s dikke billen, pakte die van onderen beet, niet op de plek waar men ze daarnet gestriemd had, maar lager. Krachtig tilde hij haar omhoog, op de wastafel, waar Laena steun zocht met haar armen. Ze hijgde.
“Oh… O, Meester,” fluisterde ze toen hun monden zich van elkaar hadden los gemaakt. “O, Meester! Ooohhhwww…”

Laena was best trots over hoe krachtig de erectie van haar Meester was. Ze streelde zijn pik zachtjes, er aan voelend met haar vingers. Het harde ding voelde warm aan en wipte telkens een beetje omhoog wanneer ze de eikel aanraakte. Ze vergat ook niet om zijn ballen te liefkozen, iets waar geen enkele man ongevoelig voor bleef.
“Ga toch neerliggen, Meester,” fluisterde ze. “Laat u door mij verwennen terwijl u er in alle rust van kunt genieten. U verdient niets minder dan het allerbeste.”
Septimus fronste.
“O, is dat zo?”
Laena knikte. Ze had een sierlijke manier van bewegen, anders dan vroeger, in het bordeel. Ze kon zien dat Septimus glimlachte terwijl hij naar haar naakte lichaam keek. Zodra hij zich op haar bed had laten neerzakken, kwam Laena voor hem staan. Ze spreidde haar armen in een gebaar van overgave en gunde hem een onbelemmerd zicht op haar naakte lichaam. Ze kon zien hoe de ogen van haar Meester naar haar borsten keken, naar haar ribben en buik, en naar haar harige heuveltje met daaronder de zwellende lippen van haar kut. Hij keek ook naar haar brede heupen en naar haar struise benen.
“Mijn lichaam is gestriemd,” zei Laena vriendelijk. “Maar ik werd niet verminkt, zoals zovele anderen die hier dienen. De tong van de godin streelt mijn lichaam nooit meer dan één keer per dag, Meester. Ik geniet respect onder de prostituees, velen benijden mij, wist u dat? En dat komt allemaal dankzij uw vergevingsgezindheid. Uw goedheid, uw naam en uw status geven mij waarde. Ik, een hoer die voorheen nooit enige waarde had, voor niemand behalve voor de man die mijn lichaam verkocht.”
Septimus likte zijn lippen.
“Je bent prachtig,” zei hij rustig. “Ik vind het heerlijk om naar je naakte lichaam te kijken, gestriemd of niet. Om je aan te raken op die plekken waar je het meest gevoelig bent. Met elke kreun, zucht of huivering schenk ik je meer vergiffenis.”
In de ogen van Laena blonken tranen. Ze knikte Septimus dankbaar toe en spreidde haar benen iets verder uit elkaar, zodat hij ertussen zou kunnen kijken. En voelen. O, als ze toch maar zoveel geluk zou mogen smaken! Raak me aan, Meester, wilde ze hem toeschreeuwen, maar natuurlijk deed Laena dat niet. Ze wachtte op zijn woord. Op zijn bevel. Eén blik op zijn pik zei haar meer dan duizend fluisteringen. De erectie van Septimus bleef intact. Zijn stijve pik stond recht overeind.

“Elke striem vertelt het verhaal van een eenzame nacht,” zei Septimus terwijl hij zijn hand uitstak en haar borsten streelde. “Maar ik ben terug nu, Laena. Je weet dat ik weduwnaar ben, toch?”
Ze knikte.
“Ja, Meester,” zei ze. “Dat weet ik.”
Septimus kneep in haar tepels. Zachtjes. Hij zag haar tepels groeien onder zijn aanhoudende strelingen. Zo hard als kiezelsteentjes voelen ze, dacht hij met een blik op de twee grote donkerroze spenen op haar borsten.
“Hhhggg…” Laena kreunde van genot.
Septimus lachte.
“Ik zal je vaak bezoeken,” zei hij, over haar bruine buik aaiend. “Zo vaak als ik kan. Toen ik met je sliep, die éne nacht in het bordeel van je eigenaar, wist ik meteen dat er nog vele nachten zouden volgen. Nu prijs ik mezelf gelukkig dat ik je genadig was. En dat ik het aanbod van de hogepriesteres aanvaardde, om voor altijd jouw Meester te zijn.”
“Dank u, Meester,” fluisterde Laena.
“Draai je om,” zei Septimus opeens. “Kom, draai je om en toon me jouw mooie dikke billen.”
Gehoorzaam draaide Laena zich om. Haar vlezige dijen en haar volle, bolronde kont deinde op en neer. Septimus bewonderde de spieren in haar rug en benen, maar meer nog dan dat, bewonderde hij de weelderige volheid van Laena ’s gestriemde billen. Van al de striemen was er slechts één die bloedde. De andere kwamen in alle kleuren van de regenboog, sommige waren van gisteren of eergisteren, andere waren van twee maanden geleden.
Septimus boog zich naar voren, legde zijn handen op haar brede heupen en kuste de billen van Laena. Hij proefde haar bloed op zijn lippen en likte het op.
“Spreid je benen,” zei hij schor.
Laena deed dit, zonder enige aarzeling opende ze haar dijen en ze gunde Septimus een volledig zicht op de opening van haar geslacht. Zijn hand gleed als vanzelf tussen haar benen. Hij streelde er de gevoelige huid op de binnenkanten van haar dijen. Zijn hand raakte de warme, vochtige lippen van haar kut. De haartjes er rond kriebelden tussen zijn vingers. Met dezelfde hand streek hij terloops langs Laena ‘s tintelende, supergevoelige klit. Ze slaakte een kreetje van genot en schokte met haar heupen.
“Je hele kut glibbert van het geil,” zei Septimus ongelovig. “Ik heb je amper aangeraakt. Hoe kom je zo nat?”
Laena haalde diep adem.
“Maanden, Meester,” zei ze. Het klonk als een snik. “Zo lang kijk ik al uit naar dit moment… Ik wist niet eens zeker dat u terug zou komen om mij voor uzelf op te eisen. En nu noemt u mijn billen mooi. U speelt met mijn tepels en aait over mijn kutje. Dat is harig, Meester, ik weet het, maar in ben zuiver en rein, en mijn lipjes zijn zo zacht als zijde. En vochtig genoeg om me te neuken, waar en wanneer u dat wilt, Meester U bezat mijn leven en mijn lichaam, maar vandaag schonk ik u ook mijn hart en ziel. Ik leef alleen nog om u te dienen, om u te plezieren en genot te schenken. Ik ben van u, met huid en haar, helemaal van u. Uw slavin, voor eeuwig en altijd.”
Septimus glimlachte.
“Draai je maar opnieuw om,” zei hij vriendelijk. “Ik wil mijn slavin langs voren bewonderen.”
Zodra Laena zich opnieuw had omgedraaid, stond ze weer in haar volledige naakte glorie voor Septimus te kijk. Zijn handen streelden haar overal en verkenden de lijnen en welvingen van haar borsten, buik, heupen en benen. Hij speelde met haar zwellende, lobbige clit tot ze trillend op haar benen en hardop kreunend klaarkwam.
“Oh… O, Meester!” riep ze uit. “O, god… O! Ooooowwww!”

De rest van de nacht spande Laena zich in om Septimus’ genot te rekken tot hij bijna gek werd van verlangen naar een ontlading. Ze liefkoosde zijn pik en ballen met haar lippen, mond, tong en handen.
Ze liet hem één keer klaarkomen in haar zuigende mond, één keer op haar neus en wangen, en later nog een derde keer op haar wiebelende borsten, terwijl ze die kneedde alsof het banketbakkersdeeg was.
Ze viel in slaap opgekruld in de armen van haar Meester, liggend tussen lakens besmeurd met haar bloed, zijn zaad, hun beider zweet en haar eigen glibberige geil. Het was een nacht zoals Laena er nog vele hoopte mee te maken. Een nacht uit de duizenden…


dit account wordt alleen gebruikt om te lange oude verhalen in meerdere delen op te splitsen

reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal