home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Verhalen Forum » verhalen van F.A.W. Malach » Duizend drachmen voor Seleth - deel II
« Vorig verhaal Volgend verhaal »

 

Een verhaal van:  
zie deel I


  Oppasser


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op maandag 07 oktober 2019 - 12:29 pm:       


Duizend drachmen voor Seleth - deel II


deel II (dit verhaal is opgeknipt in 3 delen)




Miran Khams jongste dochter Ferez, de enige van zijn vijf kinderen die ongehuwd was en nog op het landgoed woonde, was thuisgekomen en had zich bij haar vader en Amid gevoegd voor het avondmaal.
Na het eten liep ze met de twee mannen mee naar de stal, waar Amid zijn paard had achtergelaten. De slavenhandelaar was immers zinnens om naar huis terug te rijden.
Alle drie hoorden ze het geluid. Er was daar iemand aan het huilen, ergens achter de stal. Ja, hardop aan het huilen en met luide snikken. Ferez, Amid en haar vader gingen een kijkje nemen.
“Het is die slavin,” zei Amid tegen Miran. “De dievegge van daarnet. O, en wat zie ik? Het lijkt erop dat je mijn bod van achthonderd drachmen voor die slavin niet zult aanvaarden, mijn beste Kham.”
Seleth zag hoe dat meisje op haar neerkeek zoals ze daar zat, wijdbeens en met gespreide armen tussen vijf houten paaltjes vastgebonden. Er zat opgedroogd bloed bij haar linkerslaap en haar blote borsten rezen en daalden op het ritme van haar gejaagde ademhaling.
Tussen Seleths brede heupen en vlezige dijen spande het strak zittend leren broekje en het meisje keek nieuwsgierig naar de kut van de vrouw.
Toen Seleth de heer zelf in het oog kreeg, begon ze angstig aan haar touwen te rukken, alsof ze bang van hem was en voor haar leven vreesde.
“Genade, heer… Hak mijn handen en voeten niet af, alstublieft, heer?” Seleth begon hem jammerend om genade te smeken. “Folter mij niet op die gruwelijke manier. O, heer, heb medelijden met mij? Verkoop mij als slavin? Hang mij op of steek mij dood als u mij niet wilt verkopen. O, god… Nee… niet mijn handen, niet mijn voeten, heer. O, nee, heer, doe het niet, heer!”

Het meisje keek vol verbazing van Seleth naar haar vader en dan weer terug naar Seleth. Geen van beide zagen ze hoeveel moeite het Miran Kham koste, om zijn ergernis voor hen te verbergen. Noch Ferez, noch Seleth beseften dat het Oike hierachter zat en dat het Oike’s gemene streek was, waar hij zich op dat moment zo vreselijk aan ergerde.
“Wie is die vrouw, papa?”
Miran schudde zijn hoofd.
“Niet nu, Ferez,” gromde hij, want hij wilde eerst afscheid nemen van Amid. “Ik vertel het je straks wel.”
Na die woorden te hebben uitgesproken, leidde hij de slavenhandelaar terug naar de stal. Zijn dochter liep ook met hen mee.

Zodra Amid weg was en ze alleen waren, vertelde Miran het hele verhaal aan Ferez. Toen hij uitgesproken was, keek zij hem ongelovig aan.
“Dus je bent nu haar eigenaar? Ze is van jou?”
Miran knikte bevestigend.
“Je gaat die arme vrouw toch niet echt haar handen en voeten afhakken, papa?”
Miran zuchtte.
“Nee. Dat ze daar zo vastgebonden zit, dat is het werk van Oike,” zei hij. “Die is op wraak uit, om wat de dievegge Joshua heeft aangedaan, maar ze is geen árme vrouw, Ferez. Ze heeft van me gestolen en ze heeft Joshua zwaar verbrand. Het mag dan per ongeluk gebeurd zijn, de jongen is er niet minder door verminkt.”
“Joshua en Oike doen het met elkaar,” zei Ferez na een korte stilte. “Maar dat wist jij niet, of wel?”
Miran schudde zijn hoofd en glimlachte. Ferez had dat natuurlijk wel geweten, zij woonde hier de hele tijd terwijl hij meestal in het paleis van de sultan verbleef.
“Nu weet ik het,” zei hij grijnzend.
“Als je het goed vindt, papa, neem ik jouw slavin onder mijn hoede,” stelde Ferez voor.
Miran dacht daar even over na.
“Zoals je wilt, “ zei hij toegeeflijk. “Maar alleen vannacht. Morgen breng je haar bij mij. Dan zal ik beslissen wat er met haar moet gebeuren.”

Seleth keek op naar het mooie jonge meisje dat de touwen rond haar enkels, polsen en hals los sneed. Ze had een lief gezichtje en glimlachte haar geruststellend toe.
“Mijn naam is Ferez,” zei ze. “Het was heel erg gemeen van Oike om jou te laten denken dat mijn vader je handen en voeten zou afhakken, slavin. Zoiets zou hij nooit doen, echt nooit! Kan je op je benen staan, denk je?”
Seleth knikte, maar zo zeker was ze er niet van. Met veel moeite krabbelde ze overeind. Toen ze eindelijk rechtop stond, veegde ze het stro van haar pijnlijk gestriemde achterste. Ze hoorde het jonge meisje bevelen om haar te volgen. Dus dit was de dochter van heer Kham, dacht ze terwijl ze zwijgend achter het meisje aan hinkte.
In haar woongedeelte van het huis begon Ferez olielampen aan te steken, want de schemering had zich ingezet en de zon was bijna onder.
“Laat me jou eens bekijken, slavin,” zei ze, met een blik op Seleth. “Mijn vader vertelde me dat je veertig bent, dat is iets jonger dan mijn mama toen ze stierf.”

Ferez bekeek het lichaam van Seleth met belangstelling. Haar gezicht en haren, haar hals, schouders en haar blote borsten met de grote tepels. Ferez kon haar ribben zien onder haar huid en daaronder haar bruine buik.
Ze had een slanke taille, maar erg brede heupen die overgingen in twee vlezige dijen. Toen ze de vrouw langs achteren bekeek, zag ze donkere verkleuringen op haar huid, want de bullenpees waar Oike haar mee had gegeseld, had lange rode striemen achtergelaten op haar rug en op haar grote forse billen.
Die bullenpees was een dikke lederen roede die gebruikt werd om de ossen mee te mennen, wist Ferez. Het was niet echt een zweep. Je kon er iemand bont en blauw mee slaan, maar de striemen waren oppervlakkig en de huid van de vrouw was op geen enkele plaats open gescheurd.
Ferez’ vingertoppen aaiden over de rug van de vrouw en ze vroeg: “Heb je veel pijn, slavin?”
Seleth knikte zwijgend van ja.
“Ik moet je morgenochtend naar mijn vader brengen,” zei Ferez. “Hij denkt erover om jou te laten verkopen, daar ben ik vrij zeker van. Maar zoals je er nu bij loopt, zie je er niet uit als een interessante aankoop. Kom maar met me mee, ik zal je wat verlichting schenken.”
Ferez nam Seleth mee naar haar eigen wastafel en begon met een zachte spons haar rug te wassen. Ze reikte naar de touwtjes van Seleths leren broekje, maakte de knoopjes los en trok het uit. Vervolgens liet ze het in de wasbak vallen, zodat de zeep er kon op inwerken.
“De rest mag je zelf doen,” zei ze tegen Seleth, nadat ze ook de billen van Seleth had afgesponst. “Als je klaar bent, zal ik je lichaam met balsem inwrijven, zodat je huid niet droog wordt en je lekker ruikt als ik je morgen naar mijn vader breng.”

Seleth bedankte haar en nam de spons van haar over. Ze waste zich terwijl het jonge meisje haar belangstellend gadesloeg.
“Je hebt best een mooi figuur,” zei Ferez opeens. “Voor een vrouw van jouw leeftijd, bedoel ik dan. Je zei dat je man je had verstoten. Waarom?”
“Ik kon hem geen kinderen schenken, jongedame,” antwoordde Seleth stilletjes. “Ik zorgde goed voor hem, maar ik werd ouder en hij vond mijn lichaam niet langer mooi. Mijn borsten zakten en mijn dijen en benen werden zwaarder. Hij wilde absoluut een zoon en hij nam een andere vrouw, één die niet lelijk was.”
Ferez fronste.
“Dat spijt me voor jou,” zei ze. “Maar je bent niet lelijk, slavin. Als je verkocht wordt, moet je hopen op een aardige weduwnaar, iemand zoals mijn vader. Een man van een zekere leeftijd waar jij voor kunt zorgen, en die de gulle rondingen van jouw lichaam op waarde schat.”
“U bent lief, jongedame,” fluisterde Seleth. “Maar ik hoorde wat die slavenhandelaar zei. Vrouwen zoals ik worden als hoer verkocht. Ik ben veertig, jongedame. Wie zal mij nog willen? Alleen oude mannen die er plezier in scheppen om een slavin als hoer te gebruiken. Eender welke slavin, zolang ze maar tieten, een kont en een kut heeft.”

Ferez wist niet goed wat daarop te antwoorden. Ze keek toe hoe Seleth zich afdroogde en gluurde naar de zwartbehaarde plek tussen haar vlezige dijen. Vervolgens nam ze het kruikje met de balsem en trok de stop er uit.
“Je haren,” zei ze. “Kan je die in een knotje op je hoofd doen?”
Seleth knikte en deed dit.
“Zo, jongedame?”
“Ja,” antwoordde Ferez.
De hals en schouders waren vrij en ze begon die met de zachte aromatische balsem in te wrijven.
“Het zal even pijn doen, slavin,” zei ze sussend. “Maar daarna wordt het beter.”
Seleth bleef roerloos staan terwijl de dochter van heer Kham de striemen op haar rug voorzichtig met balsem inwreef. Ze verbeet de pijn, ook toen het meisje bij haar gevoelige billen aanbelandde.
En dan ineens, stelde Ferez haar een vraag die Seleth niet verwachtte.
“Waren er andere mannen, slavin? Nadat je man je verstootte, bedoel ik? Andere mannen die jouw lichaam aanraakten zoals ik dat nu doe?”
Seleth schudde haar hoofd. Ze voelde hoe de glibberige hand van het meisje tussen haar billen door gleed, langs haar bilspleet en over haar kontgaatje. De andere hand rustte op Seleths heup.
“Nee, jongedame,” loog ze. “Er waren geen andere mannen...”
“Waarom niet?” De stem van Ferez klonk nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd. Met de vingers van haar rechterhand tastte ze verkennend naar de harige, maar zachte schaamlippen tussen de benen van de slavin. Ze aaide plagend over het gevoelige zwellinkje van haar klit en zei: “Je mag dan wat ouder zijn, slavin, er is helemaal niets mis met jou. Je kut voelt lekker warm en zacht, even zacht als die van mij.”
“Dan weet ik het zelf niet, jongedame,” antwoordde Seleth, die moeite deed om niet al te opvallend naar adem te happen. “Misschien kwam het er nooit van omdat ik alleen maar bezig was met overleven…”
“Ja,” hoorde ze de jongedame zeggen. “Dat is iets waar ik me nooit zorgen over hoef te maken.”
Seleth kromde haar rug en sloot haar ogen. De plagende vingers van dat meisje streelden onophoudelijk langsheen haar meest gevoelige plekjes, keer op keer opnieuw aaide de hand van het meisje teder over haar opzwellende schaamlippen en prikkelde ze haar clitoris. Het kloppende gevoel tussen haar benen verraadde haar hunkering en Seleth voelde hoe haar klit op de aanrakingen reageerde en begon te tintelen.
En dan ineens, stelde het meisje haar opnieuw een vraag die ze totaal niet had voelen aankomen.

“Vind je mijn vader een aantrekkelijke man, slavin?”
Seleth opende haar ogen. Tegelijkertijd begon ze te vloeien en warm kleverig geil stroomde uit haar kut en op de glibberige hand van het meisje dat haar met zoveel tederheid en kennis van zaken aan het vingeren was.
“Euh… Mmmh… Ja,” fluisterde ze stamelend. “Ja, jongedame. Hij straalt iets uit. Ik vind uw vader een aantrekkelijke man.”
Ferez grinnikte. Een van haar strelende vingers gleed nu diep in Seleths vochtige kut naar binnen, maar ze bleef de vrouw wel zachtjes over haar dikke natte klit aaien ook.
“En je vindt dit lekker, toch? Je vindt het niet erg als iemand je zachte, glibberige kut zo aanraakt en er een vinger instopt terwijl ze je klaar vingert?”
“Hhhggg,” kreunde Seleth zachtjes. “Nee, jongedame… Ik bedoel… nee, dat vind ik niet erg. Ik heb altijd graag met mijn man gevreeën, als u dat bedoelt.”
Ferez grinnikte. “Ja, zoiets bedoelde ik, slavin. En nu op dit moment, nu ben je geil, toch?”
“Ja,” zei Seleth. “Nu ben ik geil.”

Opnieuw grinnikte het jonge meisje. Ferez was dol op seks en de laatste tijd kon ze amper aan iets anders denken dan aan lekker klaarkomen.
Daarom ging ze zo vaak uit rijden, naar plekjes waar Oike haar doen en laten niet kon controleren. Lachend goot ze nog wat balsem tussen de dikke billen van de slavin van haar vader. De glibberige vloeistof liep in een dun straaltje tussen haar bilspleet naar omlaag.
“Ik zal je vanavond niet van jouw grootste genot beroven, slavin,” zei ze. “Maar morgen moet je precies doen wat ik zeg, hoor je me? Me niet tegenspreken, gewoon mee gaan in wat ik allemaal tegen mijn vader zeg. En misschien hoef je dan niet als hoer verkocht te worden.”
Seleth knikte met haar hoofd, maar hoorde maar half wat het meisje zei.
“Ja, jongeda… Ah!” Ze voelde hoe een van Ferez’ vingers diep in haar kontgaatje naar binnen drong. Het vingeren van haar kut ging gewoon door, al werden de strelingen op die plek nu iets heftiger. “Ah… O, god! O, ja… Hhhggg… O! O! Oooow!”

Ferez hoorde dat de vrouw klaarkwam. De slavin schokte met haar heupen en het geil stroomde overvloedig uit haar luid soppende kut.
Het meisje glimlachte omdat de slavin haar hoogtepunt op zo een ongegeneerde manier beleefde. Dat was een goed teken, dacht ze. Als haar vader slim was, hield hij deze slavin en haar dikke billen voor zichzelf. Zijn bed zou een veel leukere plek zijn met een warmbloedige vrouw erin om zijn koude botten aan te warmen.
Met die gedachte draaide ze haar vinger een paar keer om terwijl die nog diep in het kontgaatje van de kreunende vrouw stak.
Nu op dit moment zou de slavin wel niets voelen van die pijnlijke striemen op haar billen en rug, dacht Ferez. Ze genoot veel te intens van haar orgasme.
“Die vinger in je kont, dat voelt ongelofelijk geil aan, vind je niet, slavin? Mijn vriendje deed het onlangs ook bij mij,” zei ze giechelend. “Hij heeft van die zalige dikke vingers. Mmmh… Als hij er zo één nat maakt en die dan in mijn kont stopt, man! Ik krijg zin om naar hem toe te rijden elke keer als ik er aan denk.”

Seleth voelde dat het meisje haar niet langer aanraakte. Ze draaide zich om, liet zich voor Ferez op haar knieën zakken en kuste de sandalen aan de voeten van Khams dochter.
“Dank u, jongedame,” hijgde ze, haar stem nog schor en hees van de doorstane emoties. “Dank u voor uw goedheid! Het was inderdaad heerlijk, dank u! Ik moet ervan huilen, maar dat is omdat ik dit gevoel al zo lang niet meer heb mogen voelen… Voor het eerst in lange tijd voelde ik me niet lelijk en waardeloos.”
Ferez had pretlichtjes in haar ogen.
“Ik wil je alleen maar helpen, slavin, en met jou ook mijn eenzame vader,” zei ze vriendelijk. “Amid zei dat hij je als hoer zou verkopen, maar mijn vader is Amid niet. Mocht hij besluiten om je te verkopen, en zo ver zijn we nog niet, geloof me, dan zal ik hem proberen om te praten. Wat jij nu moet doen, is in jezelf geloven. Je hebt dikke billen, en dan? Wees er trots op! Je mag gerust pronken met jouw malse tietjes en al zeker met die mooie vlezige dijen en met de vochtige zoete vrucht er tussenin. Hier, neem deze balsem. Wrijf jouw lichaam er mee in. Van top tot teen. Streel jezelf, voel hoe jouw huid aanvoelt en hoe je vrouwelijke rondingen aanvoelen. En probeer er van te genieten, slavin. Dan kan ik er ook van genieten om je het te zien doen, want hoewel ik graag naar mannen kijk, kan ik ook enorm genieten van een vrouwenlichaam. Het windt me op om andere vrouwen naakt te zien.”

Seleth nam de kruik met balsem van haar aan. Het kwam als geen verrassing dat de dochter van Kham dit zei. Waarom anders zou ze een wildvreemde slavin vingeren tot die het bijna uitschreeuwde van genot?
Er verscheen een dromerige uitdrukking in de ogen van Seleth toen ze haar borsten in haar glibberige handen nam en het gevoelige vlees zachtjes begon te masseren. Ze liefkoosde haar eigen spiernaakte lichaam terwijl Ferez vrolijk toekeek en af en toe iets aardigs zei. Toen ze dacht helemaal klaar te zijn, hoorde ze het jonge meisje haar keel schrapen.
“Er is nog een plekje dat je vergeten bent, slavin.”
Seleth fronste vragend haar wenkbrauwen. Ze volgde de blik van Ferez en zag dat het meisje naar de weelderig behaarde plek tussen haar dijen keek.
“Mijn kut?”
Ferez sperde haar ogen wijd open en knikte van ja.
“Gebruik veel balsem,” zei ze. “Héél veel balsem, zodat je harige schaamlippen nog dagenlang zacht als zijde aanvoelen wanneer iemand ze aanraakt.”


De volgende dag riep Ferez haar bij zich en ze gaf Seleth het leren broekje. Dat was droog en proper. Seleth trok het zwijgend aan terwijl Khams dochter een grote kom met water vulde.
“Je moet je haren nog eens wassen,” zei Ferez. “En ze parfumeren. Ik zal je gezicht wat opmaken, zodat die lelijke buil niet zo zichtbaar is.”
Toen Seleth klaar was, bekeek Ferez de slavin keurend van op een afstandje. Ze kwam dichterbij en reikte naar de twee touwtjes die rond Seleths brede heupen spanden.
“Het is mooier als ze boven je heupbeenderen komen,” zei het meisje terwijl ze de touwtjes wat hoger trok.
Seleth voelde hoe het dunne leder van haar broekje zich tussen haar benen aanspande en strakker rond haar schaamlippen kwam te zitten. Haar dijen leken er iets langer door, maar ze voelde zich nog naakter dan ervoor.
“Zo is het beter,” hoorde ze Ferez zeggen. “Je mag gerust wat pronken met die prachtige volle dijen van jou. Schaam je niet voor je lichaam of voor hoe je er uitziet, slavin. Mijn vader zal je kut goed kunnen zien, maar laat hem maar kijken. Samen met je borsten en je dijen, vormt die je vrouwelijke trots. En ik heb je kut al naakt gezien én gevoeld, je hoeft er geen complexen over te hebben. Het is een mooie kut en als een man er lief voor is, zal die harige gleuf niet lang droog blijven, of wel soms?”
Seleth onderdrukte een glimlachje.
“Nee, jongedame,” antwoordde ze stilletjes.
Ferez klapte in haar handen.
“Goed, dan kunnen we gaan,” zei ze opgewekt. “Volg me, slavin, en loop rechtop. Trek jouw buik in en steek die peervormige tietjes van je mooi naar voren. Je weet wat ik ga doen en wat jij moet zeggen, ja toch?”
Seleth knikte.
“Ja, jongedame.”


Miran had lang geslapen. Hij vond dat heerlijk omdat hij dat alleen thuis kon. In het paleis van de sultan moest hij altijd vroeg opstaan. Dus lag hij gekleed in een losse zwartzijden broek op zijn bed, lekker luierend en met een dienblad vol lekkernijen naast hem.
“Papa?” Het hoofd van Ferez verscheen in de deuropening. “Je had me gevraagd om jouw slavin te brengen, dus ik heb haar bij me. Mag ik binnenkomen?”
“Ja, kind, kom maar.”
Ferez opende de deur en Seleth schuifelde achter haar naar binnen. De slavin hield haar rug recht en probeerde trots en zelfvertrouwen uit te stralen. Van onder haar wimpers wierp ze steelse blikken op heer Kham.

Miran zag die blikken niet. Zijn ogen keken naar het lichaam van de vrouw die frontaal en bijna in haar volledige naakte glorie aan hem werd getoond. Haar bruine huid blonk als een spiegel. Haar lange zwarte haren waren gewassen en hingen aan één kant een beetje voor haar gezicht, wat een mooi effect gaf. Hij keek lager, naar de plek waar haar borsten naar voren hingen.
Dat was het moment waar Ferez op had gewacht. Ze kwam naast de slavin staan, maar richtte al haar aandacht op haar vader.
“Ze heeft me haar levensverhaal verteld, papa,” legde ze uit. “Volgens mij is deze slavin geen slechte vrouw. En haar lichaam is best mooi. Ik zag dat je naar haar tietjes keek, die zijn goed gevormd, vind je niet? En ze zijn nog mooier wanneer de tepels stijf naar voren priemen, kijk maar.”
Ferez strekte haar hand en gaf de twee borstjes van Seleth een flinke tik met haar gestrekte hand. Eerst de linkerborst en daarna de rechtse, om beurten kregen ze tikken van Ferez’ vingertoppen.
“Hhhggg,” kreunde Seleth zachtjes. “Ah! Au! Ai!”
Maar Ferez trok zich niets aan van de geluidjes die de slavin maakte. Ze sloeg met haar vlakke hand en in opwaartse richting, en ze raakte de borst nu telkens van onderen, zodat die fel opwipte onder de kracht van de klap.
Ferez zorgde er voor dat ze de gevoelige tepels goed raakte en na die goed gemikte tikken stonden de grote tepels op Seleths borsten recht overeind.
Ze priemden stijf naar voren.
“Wat zei ik je, papa?” Ferez glunderde. “Zijn haar borsten niet mooi als de tepels zo lang en dik naar voren steken? Het zijn net twee dikke spenen. Welke man zou daar niet op willen sabbelen?”

Miran Kham fronste zijn voorhoofd.
“Waar ben jij mee bezig, Ferez? De borsten van die vrouw zijn zeker niet lelijk, dat is waar, maar Amid beweert dat ze alleen nog als hoer kan worden verkocht. En veel meer dan duizend drachmen is zo een slavin niet waard.”
Ferez schudde haar hoofd en er verscheen een verontwaardigde blik in haar ogen.
“Duizend drachmen? Daar koop je een schaap voor, papa. Dit hier is een slavin! Een mens, een vrouw die veertig is, maar die een mooi lichaam heeft voor haar leeftijd.”
Het meisje legde een hand op de brede heup van Seleth en aaide over het malse vlees van haar dijen.
“Bekijk haar lichaam eens goed, papa,” zei Ferez. “Ze heeft een mooie buik en haar benen zijn ook mooi. O, en haar dijen zijn prachtig, toch? De huid ertussen is zacht en de man die haar berijdt, kan zich lekker vastklampen aan het weelderige vlees op die warme malse dijen.”
Miran knipperde met zijn oogleden.
“Je klinkt als een slavenhandelaar zoals je de kwaliteiten van die vrouw aanprijst,” zei hij plagend. “Maar maak je geen illusies, kind. Amid weet waar hij over praat, ze zal uiteindelijk als hoer verkocht worden en men zal niet meer dan duizend drachmen voor haar betalen.”
Ferez was het niet met hem eens en zei dat ook. Ze streelde Seleth nu tussen haar benen.
“Ze is meer waard dan dat, papa,” zei Ferez stilletjes terwijl ze met haar middelvinger teder over Seleths schaamlippen aaide. “Deze slavin verdient beter, ook al is ze een dievegge en heeft ze Joshua per ongeluk verbrand. En ze werd al streng gestraft. Oike heeft de slavin voor iedereen te kijk gezet en haar met de bullenpees op haar rug en billen geslagen tot die vol met striemen stonden. Maar langs voren is ze ongeschonden. Ik heb de slavin gisteren helemaal naakt kunnen bekijken, de striemen verzorgd en haar lichaam met balsem ingewreven. Ze heeft een schattig zwart vachtje en een mooie kut onder dat leren broekje, papa. Een man kan daar veel plezier aan beleven, want ze mag dan veertig zijn, haar kut is even zacht als die van een jonge vrouw. En geloof me, als een aardige man haar harige spleetje met liefde aanraakt, zal het zich gul voor hem openen en gauw nat en gereed zijn.”

Miran neeg zijn hoofd, zuchtte luid en keek zijn dochter vragend aan.
“Dus jij hebt de kut van die slavin gezien en je vond die mooi…” Zijn stem klonk sarcastisch. “Lieve hemel, Ferez! De vrouw heeft van me gestolen en Joshua verwond. En het is voor haar kut dat men zal betalen, niet voor haar gezicht, dat is wat Amid zei. Letterlijk. Jij zegt me dus dat ze geschikt is om als hoer verkocht te worden. Ook dát is precies wat Amid zei. Wat wil je dan eigenlijk dat ik doe, kind?”
Ferez haalde diep adem terwijl ze haar vader fronsend aankeek. Ze wierp een blik op Seleth en keek dan opnieuw naar haar vader.
“Begrijp je het dan niet, papa? Als je deze slavin naar de stad brengt, zal ze bij de hoeren verkocht worden, aan de meestbiedende,” zei Ferez. “Alsof ze een of ander beest is. Ik wilde je alleen maar vragen om haar een kans te geven, papa. Laat haar hier blijven zo lang jij ook thuis bent? Neem haar gewoon, ze is toch van jou. Jij bent eenzaam, mama is al twee jaar dood en deze slavin wil zich graag aan jou geven. Ik vroeg haar of ze jou aantrekkelijk vond en ze antwoordde meteen van ja. Wees jij de aardige man waar ik het daarnet over had en gebruik de bereidwillige kut van deze lieve gulle vrouw voor je eigen genot! Ze is jouw slavin, waarom zou je het níet doen?”

Haar laatste paar zinnen maakten dat Miran Kham eindelijk begreep wat het was waar zijn dochter naartoe wilde. Dus die slavin vond hem aantrekkelijk? En ze wilde zich graag aan hem geven?
“Ferez, Ferez… Wat zouden de bedienden niet van me denken als ik zoiets deed,” gromde hij. “En hoe kom je erbij dat ik eenzaam zou zijn? Er zijn vrouwen genoeg die mij ter wille zijn in het paleis van onze sultan. Het is aardig dat jij je het lot van die slavin zo aantrekt, kind, maar ik neem geen dievegge in mijn bed. Een vrouw die mijn slavin is en die ik niet ken of vertrouw! Wat als ze me op een nacht vermoordt in mijn slaap?”
“Dat zal ze niet doen, papa.”
Miran schoot in de lach, een volle sarcastische lach.
“Dat kan jij onmogelijk weten, Ferez,” zei hij hoofdschuddend. “Nee. Zodra ik gebaad en gekleed ben, zal ik haar naar Ikonion brengen.”
Ferez voelde zich diep ontgoocheld door de beslissing van haar vader. Ze kon aan Seleths gezicht zien dat de vrouw zich ook zo voelde. Hij had haar koudweg afgewezen, dacht Ferez. De gevoelens van angst en onzekerheid stonden op het gezicht van de slavin te lezen.
“Mag ik dan met je mee, papa?” Ze fronste vragend haar wenkbrauwen. “Naar Ikonion?”
“Nee, Ferez. De slavenmarkt is geen plek waar een jonge ongehuwde vrouw gezien wil worden. En omdat wij geen slaven bezitten, weet jij niet hoe het er daar aan toe gaat. Het is beter om dat zo te houden, geloof me.”


dit account wordt alleen gebruikt om te lange oude verhalen in meerdere delen op te splitsen

reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal