home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
zie deel I


  Oppasser


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op maandag 07 oktober 2019 - 12:20 pm:       


De straat van Asran - deel II


deel II (dit verhaal is opgeknipt in 2 delen)




Het werd opnieuw laat en de schemering zette zich in. Voor de vierde keer die dag liet Asran Seleth bij zich komen.
“Ben je bereid om vanavond te werken, slavin?” vroeg hij zonder veel omhaal. “Ik geef vaak feesten en elke gast die er aanwezig zal zijn, kan ook een potentiële koper zijn. Als je bereid bent, laat ik mijn huisslavinnen jou wat opsmukken.”
Seleth knikte en boog haar hoofd.
“Ik ben bereid, heer.”
“De opsmuk is niet helemaal pijnloos,” zei Asran. “Ik wil je tepels laten versieren. Ze zijn mooi lang en dik, je mag er best wat meer mee pronken. O, en je zult naakt zijn. Helemaal naakt.”
Opnieuw knikte Seleth. Ze knoopte schroomvol haar leren broekje los en stond nu in haar volledige naakte glorie voor Asran te kijk.
“Ik ben bereid, heer,” herhaalde ze, met het broekje losjes in haar rechterhand.
Asran glimlachte. Zijn ogen keken naar de bruine, glanzende huid van de slavin. Naar de peertjes van borsten met die grote tepels en naar haar ronde buik met daaronder de weelderige vacht van zwarte haartjes.
“Elyf noemde je lief en gehoorzaam… De oude bok had gelijk. Heeft hij je geneukt?”
Seleth knikte langzaam van ja.
“Hij is een fantastische minnaar, heer. Teder en brutaal tegelijkertijd. Hij neukte me echt heel lekker. Vergeef me dat ik dat zeg, heer, mag ik dat zeggen?”
Ook nu glimlachte Asran.
“Ja, hoor. Dat mag.” Hij schudde zijn hoofd. “Dat is de eerste keer dat een hoer haar brandmerker fantastisch noemt, maar ik geloof dan ook dat jij helemaal zijn type bent.”


Het feest in het huis van Asran was in volle gang. Seleth bediende de gasten en lachte vriendelijk naar elke man die haar ook maar de minste blik waardig keurde. Een diepe mannenstem sprak haar aan.
“Mag ik nog wat wijn, slavin?”
Seleth draaide zich om en knikte de grote donkere man beleefd toe. Ze schonk hem een lieve glimlach en schonk zijn gouden drinkbeker vol wijn. Omdat ze zich voorover boog, rinkelden de zilveren belletjes aan haar grote tepels.
“Alstublieft, heer,” zei ze vriendelijk. “Kan ik u nog met iets anders van dienst zijn?”
“Faraldi,” zei de man, een vijftiger met een grijze haardos en een volmaakt in vorm getrimde ringbaard. “En ja, je kunt me jouw muzikale tepels eens laten bekijken. Wie heeft die zo mooi opgebonden?”
Seleth bood de man haar borsten. “Heer Asran liet ze versieren door er deze melodieuze zilveren belletjes rond te binden, heer,” zei ze stilletjes. “Voor het plezier van de gasten en omdat mijn tepels zo lang en dik zijn.”
“Ja, dat zijn ze zeker,” zei Faraldi, en hij keek naar de zilveren sieraden. Rond elk van haar tepels zat een dunne lederen draad waar een belletje aan hing. De draden spanden er mooi strak omheen, ze zaten onderaan rond de tepel gedraaid, vlak bij de borst van de slavin.
Zijn ogen keken nu ook lager, naar de bruine, wat mollige buik van de vrouw, en naar het weelderige, gitzwarte vachtje tussen haar vlezige dijen.
“Je bent geen jonge vrouw meer, slavin,” merkte Faraldi op.
“Nee, heer. Ik ben veertig geworden dit jaar.”
Faraldi knikte kort en reikte naar Seleths arm. Hij draaide die om en zag het teken voor duizend.
“O, je bent te koop. Een van Asrans hoeren, dus… Is dat je prijs, slavin? Duizend drachmen?”
“Ja, heer.”
Ze bleef onderdanig voor hem staan en liet zich door hem bekijken. Seleth kon zien dat de man vooral naar haar borsten, buik en kut staarde. Hij likte zijn lippen en voelde met zijn hand tussen haar benen.
“Hhhhh…” Seleth hijgde zachtjes, want haar ademhaling versnelde. Hij raakte haar clitoris aan. De man deed dat op een schijnbaar achteloze manier, maar er was niets achteloos aan zijn aanrakingen. Hij beroerde haar grootste genotplek met kennis van zaken. Seleths adem stokte en ze voelde dat haar wangen een kleur kregen.
“Je bloost,” zei Faraldi. Hij klonk verrast, maar aangenaam verrast. “Ben je nieuw in dit huis?”
Seleth knikte.
“Mijn eerste feest, heer.”
Faraldi trok zijn hand terug van haar kut. Hij had er de vochtigheid gevoeld. Hij hield zijn vingers onder zijn neus en snoof haar geur op.
“Je geur bevalt me, slavin,” zei hij glimlachend. “Wil je een vermoeide reiziger wat gezelschap houden?”
Het gezicht van Seleth vormde één grote glimlach toen ze naar hem terug lachte en knikte.
“Met graagte, heer,” zei ze terwijl ze zich naast hem neer vleide aan zijn tafel. Al haar schatten waren binnen handbereik en Seleth liet zich gewillig strelen en betasten door de zachte handen van Faraldi.
Af en toe ontmoette haar blik die van heer Asran. Zijn gezicht drukte goedkeuring en tevredenheid uit, en ook hij glimlachte naar haar.

Na het eten streelde ze Faraldi’s ballen en zijn naakte penis tot die langer werd en half stijf naar voren bungelde. Ze likte zijn eikel een tijdje en nam dan bijna zijn volledige penis in haar mond om er op te zuigen en het opwippende lid van de heer zo veel mogelijk te plezieren.
Faraldi leunde achterover en genoot met volle teugen. Zijn gedachten vonden rust en hij vergat alle zorgen die hij zich maakte over zijn zaken, zijn echtgenotes en zijn kinderen. Hij vergat de vermoeidheid die hij had gevoeld na zijn eindeloos lange reis naar het sultanaat.
“Dit is zalig,” fluisterde hij terwijl hij haar hoofd streelde. “Je bent bedreven in wat je doet. Ga door, ja, dat voelt goed. Vooral niet ophouden. Niet ophouden.”
Seleth bleef de man plagen met haar vingers, lippen en tong. Ze kronkelde met haar heupen en de belletjes aan haar opgebonden tepels rinkelden speels terwijl ze Faraldi genot schonk. Toen hij op het randje balanceerde, legde hij een hand op haar naar omhoog gedraaide billen en hij schraapte zijn keel.
“Het is tijd,” zei hij. Zijn stem klonk hees. “Alleen mijn echtgenotes mogen mijn zaad in zich dragen, dat is de wet van mijn volk. Jij niet. Gebruik je handen.”
Seleth knikte. Ze glimlachte en knielde voor hem neer. Met haar gestriemde billen op haar hielen zat ze aan Faraldi’s voeten. De manier waarop hij naar haar naakte lichaam keek, gaf haar een goed gevoel. Ze stak haar borsten trots naar voren. De belletjes aan haar harde tepels rinkelden. Na Elyf was Faraldi al de tweede man die haar complimenteerde. Hij had haar ‘bedreven’ genoemd. En hij vond het zalig om door haar te worden geliefkoosd.
“U bent aardig, heer,” zei ze beleefd. “En ik ben slechts een hoer, mijn dank daarvoor. Als u het wenst, kan ik uw genot nog wat rekken, heer?”
Faraldi glimlachte terug. Hij streek een lok uit haar gezicht en gaf haar een zoentje op haar neus. Zijn ogen keken naar blote borsten en lager, naar haar vlezige dijen, waar de donkere striemen van de bullenpees nog zichtbaar waren.
“Dank je, maar nee,” zei hij. “Je hoeft mijn genot niet langer uit te stellen. Ik ben een oude man en mijn tijd is beperkt.”
“Zo oud bent u niet, heer,” reageerde Seleth, en terwijl ze die woorden uitsprak, bracht ze haar hand tussen haar benen. Daar glibberde ze van het geil dat uit haar kloppende kut naar buiten sijpelde. Zodra haar vingers goed glibberig waren, krulde ze die rond Faraldi’s half stijve pik. Die was al vanaf het begin zo, ergens tussen stijf en slap in. Ze hoorde hem zachtjes kreunen van genot en begon zijn pik tergend langzaam af te trekken.
Toen hij kwam, schrok ze een beetje van de hoeveelheid zaad. Het kleverige goedje vloeide warm en dik over haar vingers, hand en pols. Dat had ze niet verwacht. Faraldi moest de uitdrukking op haar gezicht gezien hebben, want hij schoot in de lach.
“Mijn pik is niet meer zo krachtig als vroeger,” zei hij monkelend. “Maar ik zaai nog net zo overvloedig als toen ik een jonge man was. Zeker als men mij met zoveel toewijding en gulheid bedient.”

Na afloop van het feest riep Asran Seleth bij zich. Hij verloste haar hoogstpersoonlijk van de strakke lusjes rond haar tepels en legde de belletjes opzij. Asran gaf haar ook haar enige kledingstuk terug en bleef toekijken hoe het sleetse leer zich tussen haar benen aanspande en hoe het zich rond haar kut sloot terwijl ze het broekje aantrok.
“Faraldi was vol lof over jou,” zei hij glimlachend. “Net zoals Elyf. Ik ben bijzonder tevreden en als je dat wenst, laat ik je naar hem toe brengen. Dan kan je de rest van de nacht in zijn warme bed doorbrengen en morgen lekker uitslapen. In mijn huis liggen de hoeren op een mat op de vloer, en ze worden bij zonsopgang gewekt.”
Seleth wist niet zeker wie Asran bedoelde, Faraldi of Elyf. Ze hoopte op die laatste, maar een warm bed klonk hoe dan ook erg verleidelijk, dus zei ze:
“Graag, heer. Ik dank u voor uw goedheid.”
Er verscheen een bediende en die begeleidde Seleth naar buiten. Ze volgde hem door de straat van Asran, waar nog altijd vrouwen te koop werden aangeboden. Het grillige licht van toortsen en vuurpotten wierp schaduwen over de grond en de muren. Seleth herkende het huis waar Elyf haar de vorige nacht mee naartoe had genomen en ze voelde blijdschap, maar ook wat twijfels. Zou hij twee keer bij dezelfde hoer willen liggen? De bediende klopte aan en verdween discreet in de schaduwen.
“Nee, maar… Jij?” Elyf deed open. Hij kwam uit zijn bed, was naakt en een beetje verrast, maar hij leek oprecht verheugd om haar te zien. “Stuurt Asran je, slavin?”
“Ja, heer.”
“Kom toch binnen,” zei hij uitnodigend.
Ze stapte over de drempel en keek hem verlangend aan.
“Ik hunker naar uw handen op mijn lichaam, heer,” zei ze. “Mag ik hier blijven vannacht? Ik ben bereidwillig en zal u in alles gehoorzamen.”
Elyf knikte haar toe. Zijn pik begon al langer te worden, zijn ogen fonkelden en hij aaide haar over de wang.
“Je bent welkom, natuurlijk ben je dat. Weet je ook waarom Asran je naar me toe stuurde?”
“Om mij te belonen, heer,” antwoordde Seleth aarzelend. “Hij vroeg me of ik wilde werken en er was een feest in zijn huis. Hij was tevreden over mijn werk, geloof ik. Toen vroeg hij of het me plezier zou doen om nog eens in uw bed te slapen.”
“En nu ben je hier.”
“Ja, heer. We mochten uitslapen, heer. Dat zei hij.”
Ze keek even omlaag. Zijn pik was hard en groot. Het mooie ding stond recht overeind en al haar twijfels verdwenen als sneeuw voor de zon.
Elyf keek naar haar ogen, half verborgen onder haar lange zwarte wimpers. Hij nam haar gezicht in zijn handen en kuste haar op haar ogen en neus, pas daarna kuste hij haar op de lippen. Seleth genoot van die zoen. Ze proefde zijn tong en meteen was er daar dat kloppende gevoel tussen haar benen. Opeens waren zijn handen overal; hij streelde haar hals, haar borsten, haar buik en haar billen. Zijn vingers frunnikten onhandig aan het touw dat haar broekje ophield.
“Wacht, ik zal helpen,” fluisterde ze nadat ze zich van zijn mond had losgemaakt. Zij wist waar de knoopjes zaten en binnen drie tellen was haar schaamlapje los. Even snel waren daar de grijpgrage vingers van Elyf.
“Oh… Hhhhh,” kreunde ze zachtjes, want hij aaide plagend over haar clitoris. Elyf wist perfect waar haar grootste gevoeligheid lag en hij bespeelde haar zoals nog nooit iemand haar had bespeeld. Ze werd nat en nog veel natter. Het geil stroomde over zijn strelende en penetrerende vingers terwijl ze luid hijgend klaarkwam. “Oh, heer… O! Oh, oh! Ooooowwww… O, heer, dank u, dank u, dank u!”
Elyf schoot in de lach.
“Jij bedankt mij? Je bent de vreemdste hoer die ik ooit heb gezien,” zei hij grijnzend. “Kom hier, jij, dat ik je op mijn pik spiets, dwaze slavin.”
Zijn grote handen gleden onder haar billen en hij tilde Seleth van de grond. Hij drukte haar lichaam tegen de muur en begon langzaam in haar te komen.
Ze voelde zijn pik duwen, omhoog bewegen en zich diep in haar binnenste verankeren. Haar dikke billen schuurden langs de bepleisterde muur van Elyfs huis. De striemen van haar geseling deden nog wel pijn, maar die pijn woog niet op tegen het genot om zo lekker geneukt te worden. Elyf hield haar stevig in zijn greep en stootte ritmisch tot hij voelde dat hij ging komen. Toen trok hij zich uit haar terug.
“Hhhhh,” hijgde hij, buiten adem van de inspanning. “Wauw… Ik houd het niet meer… Wauw…”
Hij hoefde niets te zeggen, niets te vragen. Seleth wist als vanzelf wat hij graag wilde. Ze reikte naar zijn pik en voelde hoe die uit zichzelf bewoog. Hij was beenhard, voelde gloeiend heet aan en was nog glad en glibberig van haar eigen vocht.
“Dank u, heer,” fluisterde ze dicht bij zijn oor. Daarna begon ze hem langzaam af te trekken en even later sproeide zijn warme zaad over haar buik. Het droop omlaag tot bij de zwarte krulletjes van haar schaamhaar. Daar bleef het kleven.
Seleth hield hem in een innige omhelzing. Ze voelde zijn spieren ontspannen en zijn lichaam nog natrillen van genot. Hij was klaar en begon zich van haar los te maken. Zijn gezicht straalde toen hij zich naar haar toe boog om haar te kussen. Mond op mond, tong tegen tong.
“Kom mee naar bed,” fluisterde hij. “Je zult geen kou lijden vannacht, slavin, niet zolang ik je in mijn armen houd.”

Ze sliepen tot de middag en toen Seleth wakker werd, merkte ze dat Elyf naar haar lag te kijken. Zijn ogen vertelden haar dat hij naar haar verlangde en ze gaf zich aan hem met dezelfde gulheid als de vorige keer.
“We moeten ons wassen en de straat op,” zei Elyf na een tijdje. “Stel dat jouw eigenaar opdaagt en het in zijn hoofd haalt dat ik hem bedrogen heb.”
Seleth knikte, maar ze maakte zich met tegenzin van Elyf los. Ze gleed uit zijn bed, raapte haar verfrommelde broekje van de vloer en trok het aan, flink strak tot het spande en mooi op zijn plaats zou blijven zitten.
Miran Kham had niet naar Elyf gevraagd, dus konden ze herademen. De man die haar voor duizend drachmen wilde verkopen, had zich zelfs nog niet in de straat laten zien. Urenlang stond Seleth op de plek waar Elyf werkte. Ze droeg ijzeren voetboeien en haar leren broekje, meer niet. Veel mannen keken naar haar bijna volledig naakt lichaam van op een afstandje, maar zodra ze dichterbij kwamen, zagen ze haar leeftijd.
Elyf probeerde haar nog aan te prijzen, maar je zag die mannen dan al naar de volgende te koop aangeboden hoer gluren. Iets verderop in de straat van Asran stonden er wel honderd andere die jonger waren dan Seleth.

“Daar komt Kham,” zei Elyf opeens. Er waren vier uren verstreken en niemand had Seleth meer dan één blik waardig gekeurd.
Miran Kham was niet blij met dat nieuws. Elyf stelde voor om nog een paar weken voor Seleth te zorgen terwijl hij haar te koop aanbood in de straat. Hij zou wel in haar onderhoud voorzien, zo beloofde Elyf, maar helaas hapte Miran niet toe. De raadgever van de sultan schudde zijn hoofd en wierp Seleth een verwijtende blik toe.
“Ik ben hier al te vaak geweest,” gromde hij. “Deze plek schaadt mijn reputatie. Ik zal de slavin meenemen en ergens anders verkopen. Voor minder geld.”
Elyf zag de uitdrukking om Seleths gezicht. Ze was teleurgesteld, blijkbaar vond ze het prettig in de straat van Asran. Prettiger toch dan ergens anders, dacht hij.
“Waar dan, heer? De straat van Asran is de beste plek om een slavin te verkopen, dat verzeker ik u. De omstandigheden zijn wat ongelukkig nu, dat is alles.”
Miran Kham stak een hand op en schudde opnieuw met zijn hoofd.
“Nee,” zei hij. “Ik heb met Amid gesproken en hij gaf jou gelijk over de markt, maar hij kent een opzichter in de ijzermijn. Die man wil haar zien voor hij een bedrag noemt.”
Elyfs mond viel open.
“Wilt u deze slavin naar een van de mijnen van onze sultan sturen?” Hij klonk geschokt. “Waarom, heer? Een mooie vrouw zoals zij? Ze is vrolijk en gul van karakter, en erg goed in bed. Geeft haar nog een kans om die kwaliteiten in klinkende munt om te zetten, heer? Alstublieft?”
Seleth was verstijfd van schrik. Ze hoorde wel hoe Elyf het voor haar opnam en Miran Kham nog op andere gedachten probeerde te brengen, maar ze was te overstuur om zelf te reageren. De mijn, dacht ze, o god, dat was zo goed als een doodvonnis! En wat voor een leven wachtte haar, als ze naar die vreselijke plek zou worden gestuurd?
“Ik neem haar mee,” hoorde ze Kham zeggen. “Jou heeft ze niet bestolen en belogen, kerel. Mij wel, dus neem me niet kwalijk dat ik die zogenaamde gulheid in vraag stel.”
Elyf slikte.
“Ik wil haar echt graag hebben,” zei hij. Zijn ogen keken naar de brede heupen van Seleth. Hier en daar zag hij een striem op haar vlezige dijen. Het leren broekje zat strak over haar kut. Hij voelde zich somber worden, hij was gek op die kut van haar. “Duizend drachmen… dat is meer geld dan ik ooit bij elkaar zou kunnen schrapen, heer. Ik ben maar een smid en brandmerker. Ik zou u elke maand een derde van mijn loon kunnen geven, zo lang ik leef.”
“Hoeveel is dat?”
“Zeven drachmen, heer,” antwoordde Elyf. “Misschien zelfs acht als Asran me opslag geeft?”
Miran Kham maakte een rekensommetje in zijn hoofd.
“Het zou vele jaren duren voor je schuld voldaan werd,” zuchtte hij. “Dat is te lang. Bovendien is het geld bedoeld als schadeloosstelling voor mijn jonge knecht. Degene die verminkt werd door haar fout.”
Seleth voelde een rilling over haar rug lopen. Haar lot leek bezegeld.
Ze wisselde nog een laatste blik uit met Elyf, als een soort van afscheid. Ze wilde niet huilen, maar de tranen kwamen toch. Toen greep Miran Kham haar bij de arm.
“Kom mee, jij,” zei hij stuurs. “Ik heb al veel te veel tijd aan jou verspild.”
“Wacht, heer,” riep Elyf vol vuur. “Ik zal ervoor zorgen dat u het geld hebt, vandaag nog. Asran zal het me lenen… Ik zal de rest van mijn leven in zijn schuld staan en woekerrente betalen, maar die vrouw is het me waard.”
Kham keek de smid onderzoekend aan. Het begon hem te dagen dat de kerel zich zojuist gerealiseerd had dat hij verliefd was op Seleth.
“Jij hebt het wel van haar te pakken, beste man,” zei hij niet onvriendelijk. “Mij lijkt dat we wel tot een overeenkomst zullen komen. Zulke gevoelens wil ik niet in de weg staan, toch niet als ik mijn geld krijg.”
En zo kwam het dat Seleth voor duizend drachmen werd verkocht aan een man die niet alleen haar meester, maar ook haar minnaar werd.


dit account wordt alleen gebruikt om te lange oude verhalen in meerdere delen op te splitsen

reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal