home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
zie deel I


  Oppasser


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zaterdag 05 oktober 2019 - 07:13 pm:       


Hulp - deel II


deel II (dit verhaal is opgeknipt in 2 delen)




-oOo-

Trrrringgggg.
“Telefonische hulpdienst voor Meesters, ‘Meesters onder elkaar’, met Bart, goedemiddag!”
“Ja, Alex hier. Blij dat ik jullie gevonden heb. Hoe zit dat eigenlijk? Een slavin moet je toch onvoorwaardelijk gehoorzamen?”
“Een echte slavin in Rome moest dat wel, meneer. Anders werd ze niet veel ouder. Maar een sm-slavin? Dat ligt iets genuanceerder, zullen we maar zeggen.”
“Hoe kan dat nou? Ik, Meester Alex, heb een advertentie geplaatst. ‘Meester Alex heeft weer tijd om enkele sletten op te leiden tot totaalslavin.’ Een grote eer. Daar kwam wat minder reactie op dan gehoopt, verwacht eigenlijk zelfs, maar één kwam er toch. Die had een hoop noten op haar zang maar ik heb haar de mond gesnoerd met: lees de advertentie nog eens en zwijg, vrouw! Na enig gesputter deed ze dat ook. We hebben een klein beetje gemaild en afgelopen zaterdag trof ik haar in hotel ‘De haard van Troje’ hier in de stad. Het was een fiasco. Ze wilde dit niet en ze wilde dat niet. Ze wilde niet gebonden worden en na vijftig met de cane moest ik al stoppen. Wat heb je nou aan zo’n slavin? En nemen mocht ik haar ook al niet. Ze wilde me wel met de hand helpen zei ze, maar dat was me toch werkelijk te min. Zijn al die slavinnen zo?”
“Ik vermoed, meneer, dat u de term ‘slavin’ wat al te letterlijk neemt. Het zijn natuurlijk geen slavinnen. Ze vinden het opwindend te spelen alsof ze er één zijn. En dat is ook opwindend natuurlijk. Maar natuurlijk zijn er wel regels. Er zijn altijd regels, maar zeker hier. Wat wil je samen precies, wat ga je doen. Hoe lang, hoe vaak, wanneer? Als het goed is is er eigenlijk elke keer een script. Dat kun je zo gedetailleerd maken als je wilt, dat maakt verder niet uit.”
“Ga weg. Vertelt u me nu dat al die slavinnen, die maar genomen worden als de Meester er zin in heeft, gewoon een beetje de lakens zitten uit te delen? Dat dat dus helemaal niet waar is? Dat het eigenlijk net als thuis bij moeder de vrouw is?”
“Ik zou het niet precies zo formuleren, maar uw conclusie klopt wel.”
“Maar wat moet ik dan met al dat gedonder? Dure spullen, nog meer voorspel dan thuis en dan kun je nog niet doen waar je maar zin in hebt.”
“En je kunt na de daad nog niet eens in slaap vallen ook, want als je haar gebonden hebt moet je haar ook losmaken.”
“Ja, dat ook nog eens. Mán, ik had nou zo gedacht bij haar thuis te komen en dan te grommen: broek uit, en dat ze dan op haar knieën voor me zou gaan liggen, haar gaatjes rijp voor gebruik. En me na afloop nog schoon zou likken ook. En daarna een biertje voor me pakken. Kruipend.”
“Nou ja, als u een slavin vindt die dat spel wel mee wil spelen kan er nog steeds veel hoor. Al denk ik wel dat ze het na een paar keer wel gezien heeft en wat anders wil.”
“Jeminee zeg, wat ben je dan nog voor Meester? Ik heb altijd Meester willen worden zodat ik....En nou.....”
“Het valt mee meneer. Er zijn vreselijk sletterige dames onder ons met wie van alles te doen valt. Zodat het net lijkt of u maar kunt doen wat u wilt. Maar overleg zal er altijd zijn. Moeten zijn zelfs.”
“Klote.”
En weg was hij.

-oOo-

Trrrringgggg.
“Telefonische hulpdienst voor Meesters, ‘Meesters onder elkaar’, met Bart spreekt u, goedemiddag!”
“O hallo, David hier. Zeg, mag ik hier alleen Meestersvragen stellen of mag ik het wat breder trekken?”
“Wel wat breder hoor, al zijn er natuurlijk grenzen.”
“O, mooi, dank u wel!
….........................”
“Zegt u het maar dan hoor.”
“Ja, nou, ik weet niet zo goed hoe ik het moet verpakken dus ik zeg het maar gewoon rechtuit.”
“Dat is altijd het beste meneer.”
“Denkt u? OK. Nou, het gaat om het volgende. Toen ik kennis maakte met de SM wilde ik natuurlijk Meester zijn. Je slavin te grazen nemen zonder ook maar een moment te hoeven denken of zij het wel wat vindt. Heerlijk. Inmiddels weet ik wel dat die vlieger niet op gaat, maar dat neemt niet weg dat ik mijzelf natuurlijk mateloos dominant vind. Tja, en daar begint de schoen steeds meer te wringen want steeds meer merk ik aan mezelf dat ik wel eens zou willen ervaren om.....nou ja, u weet wel.”
“Niet echt meneer. Wat wilt u wel eens ervaren?”
“Beetje een sadistje zeker? Mij laten zweten? Nou ja, vooruit dan met de geit. Ik zou eigenlijk wel eens willen ervaren hoe het is om de sub te zijn. Niets in te brengen te hebben, toelaten wat ze dan ook met je willen doen. Dat......windt me op, meer eigenlijk dan het Meester zijn. Maar dan wel de sub van een Meesteres natuurlijk, een kerel blijft van me af. Gek he? Dat heb ik dan weer.”
“Met u vele anderen hoor.”
“U meent het! Hoezo?”
“U bent wat ze een switch noemen en daar zijn er veel van. Kunnen niet kiezen, willen niet kiezen. En waarom zou je ook eigenlijk? Al zijn er puristen die zeggen dat het niet kan. Je bent of het één of het ander. Allebei kan niet. Dan speel je alleen maar, dan ben je niet.”
“Ga weg. Ik heb het woord vaak gezien maar me eigenlijk nooit afgevraagd wat ze daar mee bedoelden. Dus u wilt zeggen dat ik helemaal geen probleem heb? Ja, behalve dan misschien met het vinden van een goede Meesteres?”
“Wellicht. Maar als ik u mag raden: ga eens met uw sub praten. Die kent u, zij kent u. Met enig geluk heeft zij fantasieën over Meesteres zijn. Voilà. Iedereen blij.”
“Maar ga ik dan niet af als ik haar mij laat slaan?”
“Ging zij af toen u haar sloeg? Meneer, als zulke sentimenten spelen wordt het tijd eens na te gaan waar je mee bezig bent. In elk geval niet met respect.”
“Touché.”
“Het toverwoord is praten meneer. Daar hebt u nu een begin mee gemaakt. Praat erover met wie u denkt dat u verder kan helpen, te beginnen met uw sub. Ik durf u bijna te garanderen dat u verbaasd zult staan.”
“Ga ik doen. Dank u wel. Ik ben nog nooit zo opgelucht geweest. Geweldig!!”
“Graag gedaan meneer.”

-oOo-

Trrrringgggg.
“Telefonische hulpdienst voor Meesters, ‘Meesters onder elkaar’, met Bart spreekt u, goedemiddag!”
“Ha, u bent er nog. Meesteres Joyce nog weer even.”
“Belt u al terug voor mijn vraag?”
“Nee, en als u zo aandringt ga ik ook niet terugbellen. Nee, ik bedacht dat ik eigenlijk toch ook wel een vraag heb die beter door een man kan worden beantwoord.”
“Ik ben benieuwd mevrouw.”
“Ik zal je je gretigheid vergeven, maar als je voor me zat voelde je nu mijn rijzweep. Pas op! Nee, wat ik wilde weten ligt nogal ingewikkeld. Ik zal het even uitleggen. Meesters die een slavin hebben zijn heel vaak nogal sex-gericht. Vrijwel alles wat ze doen is gericht op dat lijf en wat je er mee kunt. Ik weet dat het voor sommige slavinnen ook wel eens wat minder mocht.
Meesteressen met een slaaf zijn niet of nauwelijks geïnteresseerd in dat ding. Of ze nou naar zijn elleboog kijken of naar zijn piemel, ze worden er niet anders van. O, ze spelen wel dat het zo is maar het laat ze feitelijk siberisch. Veel liever spelen ze vernederende spelletjes en zo. Maar nu komt het (en het is een groot verschil met andersom): het doet ze ook veel genoegen hem te negeren. Totaal negeren of hem iets heel naars laten doen en daar niet eens bij zijn. Een Meesteres kan er genoegen aan beleven terwijl ze niet eens aanwezig is of zelfs maar aan hem denkt. U vindt dat vast wonderlijk maar u bent dan ook een man.
Maar opnieuw komt het nu: hoewel er dus niks sexueels wordt gedaan (nou ja, vooruit, misschien is hij naakt en dat vinden veel mannen niet prettig), ze niet aanwezig is en er in feite niks gebeurt of nare dingen gebeuren vindt hij dat TOCH opwindend. Tenminste: als je als Meesteres terug komt steekt dat malle ding recht omhoog en heeft ie nog een snotneus ook meestal. Dat lijkt mij toch op geilheid te wijzen. Hoe kan dat?”
“Nou mevrouw, hoewel u hier en daar behoorlijk generaliseert, begrijp ik de strekking van de vraag wel. Ik heb er geen ervaring mee, tenslotte is dit ‘Meesters onder elkaar’. Laat me even nadenken......
Nou mevrouw, als ik zo vrij mag zijn, ik denk dat u oorzaak en gevolg door elkaar haalt. Uw slaaf zit daar met een stijve piemel terwijl hij met de borstel in zijn mond de vloer schrobt. Ik heb zelfs wel gehoord van een slaaf die met zijn erectie strak omhoog stond te strijken. Worden ze geil van die klus? Nee. Ze worden geil van de gedachte van wat NA die klus komt. Correctie: ze worden geil van de gedachte over wat ze HOPEN dat na die klus komt. Misschien gaat de Meesteres wel met hun piemel spelen. Zelfs als dat pijn doet speelt ze er nog mee. En misschien, heel misschien staat ze hem wel toe zich voor haar klaar te maken. Zelfs als dat met geschamper gepaard gaat.”
“Ja maar ho eens even, ik raak dat ding maar zelden aan, behalve dan met mijn zwepen en zo, of met mijn sigaret. Panisch is hij voor dat laatste trouwens. Als je het brandende puntje net niet tegen het open einde van zijn slurfje houdt, zodat de warmte fijn naar boven kan, dat gilt hij het al uit, zelfs al gebeurt er nog niets. Als ik zo’n lage pijndrempel had vroeg ik de dokter geloof ik om een morfinepomp....
En komen mag hij nog minder vaak. Daar raken slaven maar verwend van. Eens per maand is het nu en soms vergeet ik ook nog wel eens een trekkingsdatum. En te laat is te laat.”
“Begrijpt u niet dat dat de hoop alleen maar vergroot? En vergeet niet dat hoop hier bijna synoniem is aan verlangen. Dit windt nog meer op dat dat u hen dagelijks tot de grens zou laten komen en vervolgens het klaarkomen zou weigeren. Dit windt vele malen meer op. En daarin zouden slavinnen dan weer heel wat van een slaaf kunnen leren. Ze zijn niet specifiek ergens op gericht, klaarkomen is bij velen geen issue. Maar o wee als ze niet krijgen waar ze recht op menen te hebben. Je krijgt geen slavin zo ver dat ze maandenlang afziet voor een ‘misschien’. Die zit tegen die tijd al lang bij de volgende Meester.”
“U bent een wonderlijke man. Ik geloof dat u ware dingen zegt, ook al generaliseert ook u natuurlijk. Ik moet hier eerst maar eens goed over nadenken. Ik dank u.”
“Tot uw dienst mevrouw!”

-oOo-

Trrrringgggg.
“Telefonische hulpdienst voor Meesters, ‘Meesters onder elkaar’, met Bart spreekt u, goedemiddag!”
Gesnuif. Bekend gesnuif. Angstwekkende bekend gesnuif. Hij krijgt er geen woord meer uit.
“Is dit waar je de hele dag uitgehangen hebt? Een beetje de wijsneus spelen? Ik ben benieuwd wat je ze allemaal op de mouw gespeld hebt. Of eigenlijk ben ik ook helemaal niet benieuwd. Je had al thuis moeten zijn he? Vijf uur had ik gezegd en hoe laat is het nu? Stil maar, ik zal het je zeggen. Kwart voor zeven. Dat zijn honderdvijf minuten - and counting. Als ik mijn zin deed kreeg je er veertig voor elke minuut maar omdat mijn moeder net gebeld heeft en zij mij een lieve jongen noemde zal ik het bij drie laten. Dat zijn er dus al driehonderdvijftien. And counting.
Maar wat ik me nu afvraag is of ik je ervoor of erna zal neuken. Ervoor is leuk want dan ben je nog bang voor wat komt. Erna is ook leuk want elke keer als ik met mijn buik tegen je zere kont stoot...... Weet je wat? Ik doe allebei. Tegen de tijd dat ik je al die klappen heb gegeven ben ik wel weer opgeladen. En daarna ga je in het hok. Ik heb er nog wat stro in gegooid want het is wel een beetje koud. Dat was nog een hele wandeling naar achter in de tuin, daar mag je me wel dankbaar voor zijn.. Hoe zit het? Praat ik tegen een toestel omdat je al onderweg bent of sta je daar nog altijd? Niet slim jongen, niet slim. Gaan. Nu. Ik hoor niks.......”
“............”
“Weet je het zeker dat je blijft zwijgen? Ik krijg zin mijn vriendin, Meesteres Joyce, eens uit te nodigen. Ik zal haar met genoegen op je loslaten. Een loeder in het kwadraat is het. OK, wat wordt het? Laatste kans!”
“Ja Meester.”
“Ha, je hebt je stem terug. Dat zal Meesteres Joyce genoegen doen. Die mag ze graag horen gillen.”
Hij zei maar niet dat dat niet eerlijk was. Voor zijn Meester was ‘niet eerlijk’ een pré. Hij kon alleen maar hopen dat Joyce niet zou vernemen dat hij Bart was en welk werk hij deed. Maar hij had al lang geleden geleerd dat er toeval bestaat en ‘al te toevallig’. En hij vermoedde al wat nu het geval zou zijn.
En als hij aan haar sigaret dacht schrompelde zijn piemel al helemaal in elkaar.....


© Janneman

januari 2012


dit account wordt alleen gebruikt om te lange oude verhalen in meerdere delen op te splitsen

reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal