home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
zie deel I


  Oppasser


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zaterdag 05 oktober 2019 - 05:23 pm:       


Lieve - deel II


deel II (dit verhaal is opgeknipt in 2 delen)




Mijn straf, voornamelijk vanwege die meisjes van vandaag, is kort maar hevig. Menigmaal rekt ze mijn straffen de hele avond, maar ze is vandaag in een waarlijk opgeruimde bui. Mild is ze, ruimhartig in haar gunsten. Ik weet maar al te goed hoe ze me het bloed onder de nagels vandaan kan halen. Maar vandaag is het alleen maar genieten. Ik kan slechts raden waar dat van komt, heb wel een aantal mogelijke oorzaken in gedachten, maar ze gunt me geen tijd om daarover verder te mijmeren.
‘Op je knieën op de tafel.’
Als ik haar het korte, flexibele lineaaltje zie pakken weet ik het al. Mijn ballen zullen het doelwit zijn.
Ze begint met een serie milde tikjes tegen mijn los tussen de benen hangende zak. Gaandeweg worden de tikken echter vinniger en de pijnscheuten schieten al snel door mijn lijf. Vrouwen hebben geen idee hoe zeer dat doet, maar Jane weet exact hoe ver ze kan gaan, dat heeft ze me al vroeg laten blijken. Maar ze kan het evenmin laten om mijn grenzen te verleggen en dus worden de petsen tegen mijn ballen steeds harder, ondraaglijk veel harder haast. Ik weet wel beter dan hardop te kreunen maar zit met mijn ogen stijf samengeknepen, mijn lijf in een voortdurende kramp, terwijl de gloeiendhete pijnscheuten steeds maar weer door mijn lichaam jagen en mijn zenuwstelsel teisteren.
Net als ik werkelijk bang ben flauw te zullen vallen houdt ze op en prijst de voorbeeldige wijze waarop ik mijn straf in ontvangst heb genomen. Ik zal het vast nog wel eens leren, meent ze.
Ik heb wel een kwartier van uithijgen nodig voordat ik voldoende moed heb verzameld om te kijken of mijn benen me alweer kunnen dragen. Lieve Jane komt zelfs van de bank als ze ziet dat ik het wil gaan proberen en helpt me van de tafel.
‘Dank je wel, Lieve.’ zeg ik, in het middend latend of dat voor mijn straf is of voor de hulp bij het opstaan. Zelfs die onbeschaamdheid vergeeft ze me zonder er een woord aan te wijden, het is gewoon niet te bevatten.
Omdat ik behoorlijk gezweet heb moet ik me opnieuw van haar douchen.
Als ik terug kom in de kamer zie ik haar met haar benen onder zich gevouwen in de bank zitten en ik vlij me tegen haar aan. We praten nog geruime tijd. Ze wil exact weten hoe zo’n ballenkastijding aanvoelt. Ik vind het onbeschrijflijk moeilijk om haar dat uit te leggen maar kennelijk stem ik haar uiteindelijk tevreden.

Als we daarna besluiten te gaan slapen beveelt ze me mijn butt-plug te gaan pakken. Gelukkig brengt ze me niet in de verleiding dat te ‘vergeten’. Ambivalent ben ik daar blij om. Dit is al een paar dagen maatje drie en ik voel me gevuld als een kerstkalkoen. Ik had en heb helemaal niets met anaal verkeer, actief al niet maar zéker niet passief, maar Jane des te meer en ik begrijp natuurlijk ook wel waarom. Zo kan ze me nemen zoals de man altijd de vrouw genomen heeft. Niets kan haar superioriteit meer benadrukken en ik zie met angst en beven het moment tegemoet dat ze die monsterlijke bobbeltjesdildo zal voorbinden die ze me laatst heeft laten kopen terwijl ze pijnlijk duidelijk makend voor wiens opening die bestemd zou zijn naast me stond. De verkoopster, die zeker niet ouder was geweest dan drieëntwintig stond in die winkel alsof dat de gewoonste zaak van de wereld is. Ik begrijp de generatie die na me komt echt niet meer en voel me daardoor soms zo verschrikkelijk oud, maar vijftien jaar geleden toen ik haar leeftijd had was het volgens mij toch echt ondenkbaar dat zo’n jonge meid in zo’n winkel allemaal vieze mannetjes behulpzaam zou zijn die blaadjes of filmpjes kochten om zich bij af te rukken. Maar tegenwoordig zijn die zaken zo transparant als maar kan en dikwijls gevuld met vrouwen die speeltjes uitzoeken of een spannend setje, al of niet samen met hun vriend. Ik voel me nog altijd gegeneerd in zo’n winkel, dat weet ik wel.
Maar de dames wisselden begrijpende blikken uit. Ik werd zelfs even weggestuurd zodat ze samen konden smoezen. Zelden heb ik me meer geschaamd dan op het moment dat ik bij dat jonge ding dat martelwerktuig moest afrekenen terwijl zij met nauw verholen genoegen mijn blik probeerde te vangen. Tot overmaat van ramp klonk toen ook nog de stem van Jane naast me: ‘Kijk haar aan!’ Toen kon het meisje het niet meer houden en ze schaterde het uit van mijn geschutter.
Sindsdien is mijn Lieve bezig geweest mijn aars voor te bereiden op de penetratie met dat zwarte, eeeh …. ding. Het Zwaard van Damocles kan niet dreigender zijn geweest. Het ligt duidelijk zichtbaar te wachten, midden op haar nachtkastje. Ik kan het me verbeelden, maar ik meen dat ze zelfs haar bedlampje erop heeft gericht. Meer dan eens heb ik gezien hoe ze het met genoegen volgde als mijn blik er weer eens op gericht was.
Al vanaf het begin heeft ze haar vingers of duim in mijn anus gebruikt maar al spoedig ook dildo’s, vibrators en zelfs huiselijk gerei. Niets brengt me meer in verlegenheid, maakt me ongemakkelijker en onderdaniger dan op mijn knieën met mijn kont omhoog haar verrichtingen te moeten verduren en niets laat haar daarom meer intens genieten. Wat ze ook erg leuk vindt is me met iets in mijn kont gestoken te laten rondlopen. Wat me dan altijd nog het meeste dwars zit is mijn kloppende erectie, waardoor niet duidelijker kan zijn dat die vernedering, die onderwerping mij meer opwindt dan wat ook. Nooit voel ik me meer haar slaafje, dat ze met het topje van haar kleinste vinger kan bespelen zoals ze wil en binnen de korste keren elke emotie kan laten krijgen en elke lichamelijke reactie kan laten vertonen die ze verkiest.
Ik ben als was in haar handen en, god, ik zou niets liever willen.

Ik mag bij haar slapen, gelukkig. Ik bedank haar door haar voeten te kussen maar ze zegt dat ik niet zo mal moet doen en snel naast haar moet komen liggen. Ik maakt het riempje dat nog steeds om mijn mannelijkheid gebonden is los, leg het op mijn nachtkastje en vlij me onmiddellijk naast haar, mijn gezicht naar haar toe want haar mijn rug toekeren staat ze me onder geen voorwaarde toe. Ze maakt me ook rustig wakker als ik dat in mijn slaap toch doe en ze het merkt. Ik geniet van haar zachte en tegelijk door alles heen dringende ogen en moet blozen als ze met haar volle lippen een kusje naar me toeblaast, knipogend. Ze weet maar al te goed dat dat meisjesachtige kantje van haar me altijd weer in vervoering brengt.
Nog geruime tijd kijkt ze me liefdevol aan en zegt uiteindelijk zelfs: ‘Ik hou van je, mijn ventje, meer dan je beseft.’
Ik spreek haar niet tegen maar kan me niet voorstellen dat het nog dieper gaat dan ik elk moment dat ze bij me is ervaar. Ik buig mijn gezicht naar het hare en vlij mijn voorhoofd voorzichtig tegen dat van haar. Daarmee dwing ik haar blik als het ware een klein beetje naar beneden en het duurt dan ook niet lang voordat ze weer met me begint te spelen. Ze friemelt met het slurfje dat mijn voorhuid vormt, maar dat gaat al snel over in het betasten van mijn pulserende eikel nadat mijn lul in nog geen dertig seconden is volgepompt. Opnieuw weet ik even niet of het genot is wat ze me geeft of pijnlijk onbehagen vanwege het met droge vingers bevingeren van mijn nu toch wel uiterst gevoelige eikel. Toen ik haar dat voor het eerst duidelijk maakte zei ze me gedecideerd dat ze dat natuurlijk wel wist maar er ook van overtuigd was dat mijn oneindige mannelijke geilheid het ongemak al gauw ondergeschikt zou maken aan het genot. Natuurlijk had ze gelijk en ik vind het nog altijd vreemd dat ik toen verbaasd was dat ze me beter doorgrondde dan ik mezelf kende. Hoe dom kun je zijn.
Haar handelingen met mijn lul en ballen zijn op haar eigen plezier gericht en hebben niet tot doel me alsnog tot een orgasme te brengen. Niet alleen beoogt ze dat niet maar ze zal het ook vermijden, zo goed ken ik haar wel. Maar ‘gelukkig’ is ze moe en duurt mijn lijden niet lang. Ze glijdt langzaam in slaap en haar manipulaties vertragen en stoppen tenslotte, al heeft ze in haar slaap mijn lul nog lang in haar hand, mij aldus dwingend gehoorzaam te blijven liggen.
Ik kan daarna natuurlijk niet slapen. Genot, diepe tevredenheid, alles omvattende liefde en een geil verlangen naar wat ze morgen weer allemaal met me zal doen strijden om de voorrang.
Sinds zij mijn Baken en Gids is kan niets me meer gebeuren. Ik ben geborgen en voel me beschermd en volkomen verzorgd en veilig. O, ze heeft me toen we hiermee begonnen ongelooflijk in de hoek gedreven, me al mijn geheimen en angsten laten vertellen, me gekleineerd en in feite tot de grond toe afgebroken. Ik heb wat gehuild in die tijd maar altijd troostte ze me daarna. Mij, als intelligente, ongebonden dertiger, met een uitstekende opleiding en een navenant goede job en – niet in de laatste plaats - als ik wilde elke dag een ander liefje. Maar toch was het niet genoeg, niet goed.
Eén advertentie van haar heeft mijn leven volledig op de kop gezet maar tegelijk een oneindige diepgang gegeven.



Gezocht: een dappere ridder die wil vechten voor zijn Koningin.

Wie ben ik?
Lady Jane

Wat bied ik?
Ik wil dat je lief bent en krachtig
Ik wil dat je luistert en karakter toont
Ik wil dat je geeft en ontvangt
Ik wil je vernederen omdat je niet nederig bent
Ik wil dat je deelt wat in je leeft
Ik wil je pijn doen zonder reden
Ik wil heersen zonder kwetsen
Ik wil nemen wat ik nodig heb
Ik wil je beschermen zoals jij mij beschermt
Ik wil je tranen vanwege jouw liefde voor mij
Ik wil je troosten met mijn liefde voor jou

Noem mij geen Meesteres maar gebruik een van mijn koosnamen: liefste, Queenie, kleintje, Lady…. of…. Mijn dominantie over jou wordt er niet minder van, zij klinkt alleen iets zachter. Noem mij geen U want dat schept afstand terwijl ik je in de geest graag dicht bij mij wil voelen. Noem jezelf geen slaaf want hoe ik jou zal noemen moet nog blijken. Mijn krachtige, overheersende karakter heb ik van nature. Het verlangen een man aan mij te onderwerpen is langzaam gegroeid. Tot nu toe is het bij spelletjes gebleven omdat ik niet wil heersen zonder lief te hebben.
Ik ben een lieve, veeleisende, intelligente, vrouw van 33 jaar met diepgang, een groot gevoel voor humor en een achtergrond in onderwijs, management en psychologie. Ik houd van plagen, tergen, frustreren, kleineren en vernederen. Als ik veel van je ga houden zal ik je – met mate - pijn willen doen maar dat is niet mijn hoofddoel.

Wat zoek ik?
Als ik je de kans geef kun jij je goed staande houden naast mij. Je wilt mijn minnaar zijn, mijn beste vriend, mijn steun en toeverlaat en mijn bezit. Je bent een ongebonden dertiger, woont in het westen of midden van het land en geniet van het leven. Je bent levendig, zelfstandig en initiatiefrijk. Je bent geen deurmat op zoek naar het cliché-beeld van de “Strenge Meesteres” maar een dappere ridder die wil vechten voor zijn Koningin.

Wat kun je wél verwachten?
Dat je tijdens onze eerste ontmoeting ‘Lady Jane’ voor mij mag zingen.

Wat kun je níet verwachten?
Een tweede afspraak als je niet genoeg je best hebt gedaan.




Ik ben er zo trots op dat deze vrouw mij uit ongetwijfeld heel veel kandidaten gekozen heeft. Elk moment van onze eerste ontmoeting staat voor eeuwig diep in mijn ziel gegrift. De advertentie hangt ook in onze slaapkamer met het grote bed, boven de plek waar ik slaap als ik bij haar mag slapen, wat gelukkig vaak zo is.
Het zijn nu elf maanden, omgevlogen als in een flits en tegelijk eindeloos omdat er zoveel gebeurd is dat het wel honderd jaar lijkt. Ik weet wel dat ik wel honderd jaar met haar wil worden.
Natuurlijk heeft ze me getroost al de keren dat ze me liet huilen en dieper in mijn geest afdaalde. Maar ze heeft me ook weer helemaal opgebouwd tot wat ik nu ben en ik ben zo dankbaar en trots dat ze me zo liefheeft. Ik kan haar niets weigeren, zeker niet het spelen met mijn lijf, waarvan ze zo enorm houdt. Ik heb nooit geweten dat er vrouwen zijn die zo’n grenzenloos geile fantasie hebben, die zo intens kunnen genieten van een mannenlijf, zowel visueel als manueel. Ze heeft me tot toppen van geilheid gebracht die ik niet voor mogelijk zou hebben gehouden. Ze kan me verschrikkelijk treiteren maar is soms ook zo lief met me. Zoals vandaag ….
Mijn erectie is na 1,5 uur van haar slaap alweer zo pijnlijk dat ik haar wakker moet maken om te vragen of ik nu alsjeblieft mag rukken. Dat is de term die ze daarvoor verlangt. Zoals ze ook van mij verlangt toon ik haar mijn druipende erectie.
‘Je bent echt onverbeterlijk.’ zegt ze, nog half slapend. Maar als altijd kijkt ze met genoegen naar mijn verrichtingen tot ik kom.
Haar ogen schieten heen en weer tussen mijn gezicht en mijn napompende hand. Ik ben trots dat ik haar weer heb laten genieten, blij dat ze me heeft toegestaan mijn spanning af te reageren. Ze wil al bijna weer gaan slapen als ik me naar haar toebuig en haar lippen kus. Ze maakt een vergenoegd geluidje en fluistert zachtjes: ‘Was het lekker schatje? Kusje……’

© april 2005, Janneman


dit account wordt alleen gebruikt om te lange oude verhalen in meerdere delen op te splitsen

reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal