home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Spankstudent


  Productief lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op vrijdag 04 oktober 2019 - 09:45 pm:       


De Amerikaanse buren

Al ruim een week reden we rond met onze camper in Portugal, ik was ook hard toe aan vakantie.
Twee weken rondrijden in een prachtig land is zeker geen straf en we nemen het er goed van.
Het nadeel van vakantie is altijd, we hebben best veel seks, maar een goed pak billenkoek voor een van beiden is er meestal niet bij.
Gelukkig is er soms tijd om er even aan te denken, zo ook op de camping waar we na ruim een week aankwamen.
Het was erg rustig want we reizen veel in het laagseizoen en ook op deze camping staan weinig mensen.
We lopen even rond en zien een groep van 4 meiden van midden 20, ongeveer onze leeftijd en besluiten om daar een beetje in de buurt te gaan staan.
Je weet maar nooit of er nog eens wat contact ontstaat om samen en drankje te doen.
We houden best van interessante mensen en zijn snel nieuwsgierig.

Nadat we geÔnstalleerd zijn komt al snel ťťn van de meiden van de groep even buurten.
Blijkbaar zijn het Amerikaanse meiden die een trip van 3 maanden door Europa maken, waaronder in Portugal.
Als ze hoort dat we Nederlands zijn veert ze helemaal op, ze maakt duidelijk dat ze daar nog naartoe gaan en graag wat tips van ons willen.
We spreken af om rond een uur of tien een biertje te doen bij hun kamp waarna ze terug loopt naar hun kamp.
Hier hadden we een beetje op gehoopt, het is erg leuk met zijn tweeŽn, maar af en toe wat extra gezelschap is nooit weg.

Na het eten schiet het al aardig op richting tien uur, we nemen de mediterraanse gebruiken van laat eten altijd makkelijk over.
Als we ook de afwas hebben gedaan besluit ik om nog even de tijd te nemen voor een douche.
Het vreemde van deze camping is dat in het laagseizoen alleen de douche bij de receptie open is, dit is een douche met een kleine centrale ruimte met twee bankjes, wat kluisjes en twee douches, zonder deuren.
Mannen links en vrouwen rechts denk ik mij te herinneren, at ik mij ook herinner zijn die 4 meiden naast ons, goed figuur, bikini aan, lekker kontje....
Ik besluit me van de domme te houden en loop toch stiekem de rechter douche in, je weet immers maar nooit.
Helaas heb ik pech en tref ik geen goed uitziende, naakte meiden, maar enkel een leeg hok.
Nouja, ik denk er al snel niet meer zo over na en stap onder de douche en vergeet al snel dat ik 'per ongeluk, expres' in de verkeerde douche ben gelopen.

Na 10 minuutjes ben ik klaar en draai ik de kraan dicht, op dat moment hoor ik ook dat er mensen aankomen.
"Shit" denk ik, ineens herinner ik mij weer dat ik in de vrouwendouche sta, mijn spullen liggen gelukkig in een kluisje en ondanks dat er geen deur in de douche zit is er een klein muurtje waar ik achter kan staan, wat ik dan ook snel doe.
Het blijkt toch mijn 'Lucky day' twee van de meiden die naast ons staan komen binnen gelopen, ze lijken ook een heftig meningsverschil te hebben.
Als ze de centrale ruimte in lopen kan ik net om het hoekje kijken en zie ik dat ze beiden hun bikini nog aan hebben, ze hebben verder een toilettas en een handdoek mee.
Ik kan ook rekenen, twee meiden, twee douches, dit kon wel eens fout gaan, maar ze lijken nog niet meteen aanstalte te maken om te douchen, ze ruziŽn nog wat door.

Na twee minuten neemt een van de meiden duidelijk het woord over en zet de andere meid goed op haar nummer.
Ik kan goed Engels dus kan het goed verstaan, al galmt het wel in zo'n douche wat het er niet makkelijker op maakt, ze praten ook erg snel, maar ik kan het aardig volgen.
Het is duidelijk dat de meid die aan het woord heeft de reis heeft georganiseerd en niet blij is dat de andere meid vanavond naar een disco in de buurt wilde omdat ze gasten kregen (wij dus).
Ze maakt duidelijk dat het meisje niet moest vergeten dat er vooraf afspraken zijn gemaakt over deze vakantie.
"We zouden 3 maanden weg, daarom hebben we duidelijke afspraken gemaakt hoe we met elkaar omgaan en hoe de hiŽrarchie is" hoor ik haar zeggen.
Het klinkt allemaal heftig en de woorden zingen wat in mijn hoofd rond totdat ik haar duidelijk het woord "spanking" hoor zeggen.
Dat woord haal ik altijd overal uit, ik probeer me even te focussen, maar ik hoor het woord weer vallen, "You'll get a bare bottom spanking, right now!"
Zou mijn tripje naar de damesdouche dan toch goed uitpakken? Ik kan het bijna niet geloven totdat ik hoor "Pull your bikini down and get over my knee!".
Ik moet nu toch voorzichtig om het hoekje kijken en ik zie dat een van de meiden op het bankje zit met het gezicht opzij, de bankjes staan gelukkig haaks op de douches.
Het andere meisje staat met het gezicht naar mij toe, maar kijkt naar beneden, ze trekt haar bikinibroekje omlaag en gaat over de knie liggen.
De ruimte was al klein, maar voor mij wordt deze nu echt te klein, ik voel dat ik een enorme erectie krijg en sta met stomme verbazing naar die prachtige billen te kijken.
Al snel volgt de eerste tik, die kletst lekker door in de ruimte, ik schrik even wakker uit de droom en zie dat het meisje over de knie haar gezicht iets vertrekt, waarna ze iets op kijkt.
Snel trek ik mij terug achter het muurtje, ze heeft me gelukkig niet gezien, maar kijkt nu wel uit op het plekje waar ik sta.

Al snel vult de ruimte zich met pets na pets en strenge toespraken van de leidster, zo heb ik haar in mijn hoofd al even genoemd.
Het meisje begint langzaam at te kreunen en zachte pijnkreten beginnen door de ruimte te galmen.
Na een paar minuten worden de klappen harder en zo ook de kreten totdat ik hoor: "Get up!"
Ik durf nu even te kijken en zie dat het meisje voor de leidster staat die haar toespreekt: "Bend over and remove the rest of you bikini for the final spanks with the hairbrush".
"Jackpot" denk ik, de bostel, zowaar mijn favoriete voorwerp, als ik zie dat het meisje haar bikinitopje uittrekt komt mijn erectie, die net wat was afgezwakt, meteen weer terug.
De leidster heeft uit haar toilettas net een flinke haarbostel gepakt en maakt duidelijk dat ze er nog 30 krijgt die ze allemaal moet tellen.
Ze staat met haar billen naar mij toe op de rand van het bankje, dus ik heb geweldig uitzicht, de leidster kijkt vooral naar haar, dus ik voel me veilig om het even goed te bekijken.
De eerste klappen zijn nog opbouwend, het meisje telt met trillende stem: "Five"..... "Six".... "Seven".....
Maar bij de tien gaat ze duidelijk harder slaan en volgt na elke klap eerst een "Autsch" of een "oeh" waarna het goede aantal volgt.
Bij de laatste tien is het de volle finale, de leidster slaat nu voluit met de haarbostel op haar blote billen en spreekt haar toe dat ze deze reis niet meer voor problemen moet zorgen, want dan zal alles x2 gaan.
Na de laatste klap barst het meisje in snikken uit waarna de leidster haar omarmt en tot kalmte maant.

Zo zitten ze een paar minuten en ik begin me te realiseren dat de show over is en ik nog altijd een zeer grote kans heb om betrapt te worden.
Nu ze zo zitten hebben ze veel oog voor elkaar, mijn beste kans lijkt me om mijn handdoek om te slaan en er snel langs te sneaken, naar de mannenkant, als ze zo weg zijn haal ik mijn spullen dan wel op.
Ik besluit ervoor te gaan in een alles of niks poging.....
Natuurlijk had ik beter kunnen weten, nog geen twee stappen of ze draaien zich verschrikt om en zien mij naakt en nog een beetje nat van de douche staan.
De ene "Oh my god!" na de andere komt eruit, ik had ook niet veel anders verwacht, het zijn ten slotte Amerikanen.
Ik probeer me te verontschuldigen, maar al snel komt het besef bij de meiden dat ik alles heb gezien.
Het lukt mij niet om me eruit te kletsen en besluit om eerlijk te zijn: "Yes I've seen you and yes, I've enjoyed it. I'm sorry, I know it's not right and disrespectfull".
Daar zijn we het in ieder geval over eens, de leidster is vrij duidelijk: "Cat, put your bikini back on and get the others and his GF".
Daar ben ik mooi klaar mee, ik kan er weinig tegen inbrengen, ik weet namelijk goed dat ik fout zit.

Na een paar minuutjes is ze terug met de rest van de meiden en mijn vriendin.
Ze kijkt naar me en glimlacht geheimzinnig, "Wat heb je gedaan?" vraagt ze.
Ik beken en leg uit wat er is gebeurd en dat ik per ongeluk in de dames douche terecht ben gekomen en niet terug durfde toen de meiden kamen.
"Ik geloof er niks van" zegt ze "Jij wou vast niet voor niets bij die meiden staan".
Ze heeft me natuurlijk door, ik knik en zeg verder niks als mijn vriendin op het bankje gaat zitten en met haar handen op haar schoot tikt "Come on, the girls can watch".
Het is enorm beschamend, maar ik laat de handdoek zakken en kom bij haar over de knie.
De meiden giechelen wat, al is het meisje dat blijkbaar "Cat" of iets in die richting heet nog wat ongemakkelijk aan haar kont aan het wrijven zo nu en dan.
Als snel volgen de eerste tikken op mijn billen, ze houd mij stevig vast en is zeker niet van plan om rustig te beginnen voel ik al wel.
Na een minuutje tintelt het al een beetje, terwijl de meiden zich wel kostelijk lijken te vermaken.
Snel daarna mag ik opstaan, maar ik verwacht eigenlijk niet dat ik er zo makkelijk vanaf kom.
Zeker niet omdat de meiden mij nog altijd wat giechelend aan lopen te staren.
Al snel stapt hun 'leidster' naar voren, "My turn" zegt ze, ze gaat zitten en legt mij met een handige beweging over haar knie.

Ik had er eigenlijk wel op gehoopt dat ik door meerdere meiden gestraft zou worden, maar al snel hoopte ik dat mijn vriendin het alweer zou overnemen.
Dit is een stuk pittiger en hoewel het pijn doet en het ontzettend beschamend is om naakt bij een vreemde meid over de knie te liggen met je billen omhoog voel ik weer een stijve opkomen.
Misschien is het juist wel de vernedering en de spanning die dat doet gebeuren, maar ťťn ding is zeker: ze heeft het snel door.
"Get up" zegt ze, in een flauw moment zeg ik nog "It's already up", maar dat moet ik toch bekopen met 20 rake klappen op volle kracht, ze zijn supersnel en pijnlijk.
"No jokes, get up" zegt ze, ik bedank me geen tweede keer en sta langzaam op, mijn billen branden, vooral na die laatste 20 klappen.
Ik moet nu met mijn handen op het bankje gaan staan en mijn kont naar achteren steken, "Let them see your boner" zegt ze, waarna een volgende klets volgt.
Deze doet meer pijn dan de vorige en voelt als een plat voorwerp en plots herinner ik mij de haarborstel die net het kontje van Cat had bewerkt.
Deze gedachte is niet goed voor mijn stijve, maar leidt wel mijn gedachten even af van de straf.
Helaas maar kort en nu voel ik mijn billen gloeien als nooit tevoren, gelukkig is de billenkoek inmiddels gestopt en zijn de meiden in een kringetje om mij heen gaan staan.

Ik wil overeind komen, maar ik wordt meteen terg geduwd door de leidster en mijn vriendin, "we zijn nog niet klaar met jou" mijn vriendin.
Deze boodschap komt wel even binnen, "nog niet klaar?" denk ik, maar al snel voel ik een hand om mijn stijve heen die langzaam begint te bewegen.
Een kleine kreun van genot ontsnapt waarna ik een flinke tik met de haarborstel ontvang van de leidster.
"If you cum, we'll stop" hoor ik en nog voor ik een reactie kan bedenken voel ik dat mijn vriendin wat steviger begint te trekken, ook de leidster gaat verder met het geven van billenkoek.
De ultieme mix van 'pleasure and pain' komt nu bij mij binnen, ik wil alles tegelijk, dat ze stoppen, dat ze doorgaan, dat de meiden me helpen of juist blijven kijken, ik weet het even niet meer.
Deze positie is lastig om klaar te komen, maar als ik wil dat de billenkoek stopt zal het toch moeten.
Ik probeer me te concentreren en focus mij op fanatsien die mij te binnen schieten in deze situatie: Ik denk aan de leidster die mijn vriendin over de knie neemt voor een pak billenkoek, aan de hele meidengroep die bij mij over de knie gaan, aan ik die doorgegeven wordt van knie tot knie en van iedereen straf krijgt.
Als ik mijn ogen open die staat daar ineens Cat voor mij, ze heeft blijkbaar wat compassie en draait zich langzaam om waarna ze haar rokje optilt en er twee nog aardig roze billetjes te voorschijn komen.
Dit is niet te houden voor mij en ik kom vrijwel meteen ontzetten klaar over het hele bankje, waarna de billenkoek stopt en Cat grinnikend weer wegloopt.

Het lijkt even awkward te worden aangezien er een stilte valt.
Maar al snel wordt deze doorbroken door een klets op mijn billen, gevolgd door de in "I guess we're done here, someone wants a drink?"
Het schiet even door mij heen, "Oh ja, dat was de situatie", ik sta langzaam op en voel dat mijn billen vuurrood zijn, "I'm in" zeg ik.
Ondertussen was het al een avond voor bijzondere herinneringen, maar ik had nog geen idee dat dit nog maar het begin was....


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Lees en Beleef
Actief lid
Inlognaam: lezer

Bericht Nummer: 21
Aangemeld: 09-2019


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 12 oktober 2019 - 11:53 pm:       

spannend spanking ideeJe hebt een leuk spanking idee bedacht, Spankstudent.
De 'ik' in dit verhaal, een man, bespiedt twee meisjes bij een spanking.
Hij wordt betrapt en wordt even later zelf het slachtoffer.
Erger, zijn eigen partner wordt ingeseind, en onder het ogen van de meidenclub waarvan de eerste twee onderdeel uitmaken ondergaat hij zelf een nog veel ergere spankingstraf.

De spankings zelf zijn leker beschreven met een mooie opbouw.

Toch mis ik nog wat: een spannende opbouw in de opening van het verhaal.
Nu is het allemaal wel heel toevallig.
Maar belangrijker: de inleiding is wat slordig beschreven en vrij saai. Ik mis een lekkere spanningsopbouw. Waarom verstopt hij zich in de vrouwendouche? Jouw "je weet immers maar nooit" vind ik nogal gemakzuchtig. Ik was zelfs bijna gestopt met lezen...
Je zou in de eerste ontmoeting met de meidengroep al wel wat hints kunnen stoppen. Dingen die de 'ik' ziet of hoort. Een heimelijk verlangen. Een echte reden om je in de doucheruimte te verstoppen.
Een waarschuwing van de eigen partner. Ongezonde nieuwsgierigheid misschien zelfs...
Kortom: prima en spannende spanking waar meer in had gezeten.


het lezen van een mooi verhaal ... is het zelf beleven


 

Spankstudent
Productief lid
Inlognaam: spankstudent

Bericht Nummer: 35
Aangemeld: 10-2014

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 15 oktober 2019 - 10:19 pm:       

Dank je wel voor je review!Dank je wel voor je eerlijke review.
Ik houd zelf altijd van de verassing (voor zover je die hebt bij een spanking verhaal), maar snap ook je opmerking mbt de opbouw, het is ineens daar.
Goede tips en ga mijn best doen om ze een volgende keer te verwerken!

 

Tessa
Nieuw lid
Inlognaam: tessa

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 07-2018

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 27 oktober 2019 - 02:28 pm:       

Leuk verhaalWat een leuk verhaal! Ik ben benieuwd jullie nog meer dagen gebleven zijn op deze camping? Komt er een vervolg?

 

Spankstudent
Productief lid
Inlognaam: spankstudent

Bericht Nummer: 36
Aangemeld: 10-2014

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 28 oktober 2019 - 08:22 am:       

Jazeker!Dank je wel :-)
Ik heb nog een 2e versie in de pijplijn inderdaad.
Moet nog wel even gefinetuned worden voor ik hem plaats.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: