home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
zie deel I


  Oppasser


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zaterdag 05 oktober 2019 - 04:11 pm:       


Costa Ginea - deel II


deel II (dit verhaal is opgeknipt in 2 delen)




Als er weer rust is laat ik haar omdraaien en gewoon zitten in de stoel, maar wel met haar onderlichaam heel ver onderuit zodat ik haar kan beroeren wanneer ik dat wil. Eén minuutje gun ik haar rust, reik een druivensuiker aan en laat het haar wegspoelen met een glaasje water. Nadat ik het glas aangenomen en weggezet heb vouwen mijn handen zich om haar borsten, voelen de bolling en met forse kracht wacht ik op de kreun die moet gaan komen. Mijn verwachting klopt, de kreun die ik hoor klinkt als muziek in mijn oren, ja het doet pijn, maar nog meer roept het de geilheid van Meisje M op. Eén hand laat haar borst los om vervolgens de tepel van de andere borst vast te pakken, twee handen die samen één borst plagen. Om en om bespeel ik beide borsten, zet zo veel kracht dat ik weet dat het echt wel pijn moet doen, en ga door tot ik de beweging in haar lichaam zie, de kreun die niet binnen te houden is weer hoor. Even gaat mijn hand naar beneden.
“Spread them Wide!”
Aan haar blik kan ik zien dat ze toch het gevoel heeft echt haar best te doen om haar benen zo wijd mogelijk te houden. Mijn blik maakt dat ze echt nog een paar centimeter wijder kan met haar benen. Juist in het haar zo wijdbeens zitten wil ik haar laten voelen hoe kwetsbaar ze is, dat mijn wil en wensen het enige is waar ze aan moet voldoen.

Een gewone ouderwetse houten 30 centimeter liniaal. Met één hand ondersteun ik haar linkerborst, Meisje M kijkt mij bezorgd aan. Haar ogen spreken boekdelen, en zelfs haar blik die vraagt om het niet te doen kan mij niet vermurwen. De ondersteunende hand maakt de bolling in haar borst nog net iets groter, en al snel voelt ze de pijn van het hout wat haar borst raakt. In de pakweg tien keer dat ik haar borst raak heb ik zeker een keer of drie bewust haar tepelhof geraakt. De pijn zichtbaar, voelbaar in het schokken van haar lichaam iedere keer dat de liniaal neerkomt. Toch laat haar lichaam zien dat ondanks en door de pijn er een onhoudbaar verlangen naar nog een orgasme is. Tijdens de serie waar ik over gegaan ben naar de rechterborst van Meisje M geeft haar lichaam zich weer gewonnen. Haar ogen zijn nog lichter geworden en de oogleden zijn bijna dicht als de schok van pijn over gaat in schokken van genot. Ik geniet volop om haar lichaam zo te bespelen. De bovenkant van haar borsten zijn zo mooi roze, en de tepelhoven en tepels hebben echt de nodige tikken mee gekregen. Wat het is dat haar de kracht geeft om het allemaal mee te maken weet ik niet, maar het is duidelijk dat ze bereid is om heel diep te gaan.

Letterlijk doe ik een stap achteruit en ga op een andere fauteuil zitten.
“Reken er maar op dat er tegen je gezegd gaat worden dat ze willen zien hoe gek en geil jij de mannen kan maken. Ik wil dat je nu met jezelf gaat spelen en mij laat zien hoe jij je eigen lichaam bespeelt naar een hoogtepunt.”
Rustig zit ik te kijken en met toch wel een beetje schroom begint Meisje M met haar lichaam te spelen. Even geef ik haar de ruimte en zie hoe dubbel het voor haar moet zijn. Haar lichaam is mooi open gebloeid, maar de onwennigheid om dit te doen maakt het haar niet makkelijk. Ik kijk alleen maar, laat mijn ogen over haar gezicht dwalen, kijk hoe haar vingers over haar lichaam gaan en dat de natuur het langzaam overwint, de lijnen van haar lichaam harder worden als haar spieren spannen. Ze sluit haar ogen om over de drempel te kunnen gaan en ondanks mijn kijken klaar te komen.

“Dat is echt niet overtuigend genoeg, je zal beter je best moeten doen en met meer enthousiasme jezelf bevredigen. Nog een keer en overtuig mij ervan dat je een man kan prikkelen en laten zien dat je een heet Meisje bent.”
Nu mijn barse stem haar schroom doorbroken had zag ik gelijk de verandering en haakte ze haar ogen in de mijne, hield mijn blik vast en liet haar hand weer tussen haar benen gaan. Dit was echt, dit was haar overgave aan zichzelf. Ik voelde de warmte weer in mijn onderlichaam en toen ik een golf vocht uit haar zag komen ging ik tussen haar goed gespreide benen zitten. Ik opende de rits van mijn pantalon en vertelde Meisje M dat ze zich open moest houden.

Egoïstisch duwde ik mijn lid bij haar naar binnen, onze ogen nog steeds vastgehaakt in elkaar. Het was mij al opgevallen dat tijdens een orgasme van haar ze steeds in haar eigen wereld ging en haar ogen sloot.
“Als je nu weer een orgasme hebt wil ik dat je mij met open ogen aan blijft kijken.”
Ook in het genomen worden reageerde haar lichaam snel en hevige en heel snel zag ik haar ogen kleiner worden, onbewust was ze bezig ze te sluiten.
“Open houden heb ik gezegd!”
Niet lief of meevoelend, maar vol in mijn eigen lust snauwde ik de woorden naar haar toe. Iedere stoot van mijn onderlichaam bracht haar dichter bij een orgasme. Met veel zichtbare moeite lukte het Meisje M om haar ogen open te houden terwijl haar lichaam schokkend het mijne opnam. Geen moment stopte ik, ook niet toen haar spieren zich om mijn lid spanden.
“En nu ga je het zeggen als je klaarkomt.”
Even dacht ik dat ze flauw zou vallen van alle heftige emoties. Diep en hard nam ik haar, haar pupillen werden ineens groter, terwijl ze met alle macht haar ogen open sperde, een paar stoten verder sprak ze de verlossende woorden.
“Ik ga klaarkomen.”
Ik voelde haar vrouwelijkheid verkrampen en voelde haar warme vocht met kracht tegen mijn lichaam stuwen. Langzaam bewoog ik nog even door om het heerlijke gevoel vast te houden, genoot van de warmte van haar lichaam.
“Je mag je ogen nu weer dicht doen als dat fijner voor je is en je hoeft niets te zeggen.”
In het lome tempo bleef ik haar nemen, iedere keer genietend als haar lichaam het overnam en er geen denken maar alleen voelen was.

Ineens ging ik uit haar, wat een knorretje van ongenoegen als gevolg had. In andere omstandigheden had ik waarschijnlijk er voor gekozen om door te gaan om haar een goed gevoel te geven, maar nu niet. De houten liniaal lag nog naast de stoel waarin Meisje M zat, en met één been hield ik de benen van haar gespreid en sloeg met de liniaal op haar labia, keer op keer kwam de liniaal neer en weer was er de pijn, de pijn die haar de diepte in trok, de diepte in gooide en met zoveel kracht haar liet ontladen dat ik toch echt verbaasd was van alle keren dat haar lichaam spuitend de golven van haar orgasme liet voelen en zien.

Even vond ik het genoeg, het was mooi, het was hevig, maar het was ook heel intens en ik wilde nog niet stoppen. Even mocht ze uitrusten op de bank, een dekentje over haar heen zodat ze niet te veel af zou koelen. Weer gaf ik haar een druivensuiker en nam er zelf ook één. Ik zocht haar glas en vulde het weer met water. Terwijl ik haar het glas aanreikte sloeg ik even het dekentje aan de kant.
“Spread them Wide!”
Geweldig zoals ze luisterde en mij een schitterend inkijk gaf. Haar lichaam roze van alle keren dat het strafmateriaal haar lichaam geraakt had, roze van de doorbloeding van hevige seks. Haar vrouwelijkheid ietsje opgezwollen. Nadat ze het glas water aangepakt had ging ik weer in mijn fauteuil zitten en dronk het beeld in mij op.
“Oké, je mag ze sluiten en het dekbed over je heen trekken.”
Lekker toegedekt lag ze daar op de bank. Geen vraag of het goed ging, geen mededogen over alles wat ik haar aangedaan had, geen compassie over alles wat had genomen. Meisje M was naar dit land en naar mij toe gekomen, en droeg er de consequenties van. Ik genoot zoals ik nog nooit eerder had genoten.

Nadat ik vond dat Meisje M lang genoeg gerust had leidde ik haar weer terug naar de stoel waar ze al eerder gezeten had en genomen was.
“Beweeg je onderlichaam en houdt zelf je tepels vast. Als je ze niet vast genoeg houdt zal ik het voor je doen.”
Zelf hoorde ik hoe laag mijn stem was geworden, dierlijk primitief als een grom. Ze begon verleidelijk met haar onderlichaam te bewegen, voor zover dat stoel dat toestond, en pakte haar tepels vast. Ik zag de kleur ervan veranderen , wat mij er van overtuigde dat ze werkelijk met genoeg kracht er in kneep. Waar ze voor het rusten met zichzelf gespeeld had ging nu één van mijn handen naar haar vagina en duwde ik een vinger in haar, haar bewegingen werden er meer intens door en waar ik al eerder verbaasd was over hoe makkelijk Meisje M naar een orgasme kon gaan plaagde en speelde ik haar zo weer een orgasme in. Haar zo zien riep het primitieve willen nemen in mij weer op.

“Nu ga je naar de lage tafel, gaat er op je knieën op zitten met je billen hoog naar achteren en je schouders en hoofd op de tafel.”
Dat is nu eenmaal mijn favoriete positie om te zien, en het zien was genoeg prikkel om verder te willen gaan. Eerst pakte ik nieuwe speeltjes, een dikkere cane, twee smalle paddels, en een strokenzweep met gemene knoopjes in de strengen. Beurtelings en zonder een vaste volgorde gebruikte ik de diverse attributen en nam ik haar als ik er zin in had. Hoe lang? Geen idee, ik was allang alle begrip van tijd verloren. Het zien van haar lichaam als het gestraft werd, het zien van haar lichaam als ik haar nam, alles maakte het alleen maar dat ik hard tegen haar optrad, egoïstisch mijn genot zocht en haar daar voor gebruikte. Ik liet haar omdraaien naar haar rug zodat ik beter haar gezicht kon zien als ik haar nam, de verandering als ik haar pijn deed, de ontspanning na de pijn, de rust vlak na een orgasme. Ik ben nu eenmaal ook visueel ingesteld en dit was het moment dat ik daar ook een stuk genoegen uit haalde. Weer een afwisseling van pijn en nemen.

Om haar harder en genadelozer te kunnen nemen liet ik haar van het tafeltje af gaan en op haar rug op de grond gaan liggen. Nu kon haar onderlichaam niet meer weg en nam ik vol vuur haar lichaam. Haar benen wijd en omhoog om goed toegang te hebben, haar handen die mijn armen vasthielden, steeds heviger gaf ze zich over aan haar seksualiteit en toen ik mijn hand op haar keel legde zag ik plots een onvoorstelbare glimlach op haar gezicht komen., Verbaasd keek ik Meisje M aan, deze glimlach had ik nog nooit gezien als ik misbruik van mijn positie maakte. “Waarom lach je zo?”
“Heeft u nog iets waar u mij pijn en ongemak kunt bezorgen?”
Waar haar lichaam door de single tail brak in de pijn, brak hier een ander stuk van haar zijn en wilde ze alleen nog maar voelen. Vol ongeloof pakte ik een paar sets tepelklemmen en begon deze op haar lichaam te plaatsen, één paar op haar tepels en het andere paar op haar schaamlippen. Om het nog moeilijker te maken hang ik aan de klemmen op haar schaamlippen gelijk ook nog extra gewichtjes. Weer op haar knieën op de stoel doe ik ook nog een ketting om de twee kettinkjes en geef Meisje M een stuk van de ketting in haar mond zodat er nog meer spanning op alle klemmen komt te staan. Met een tevreden en misschien wel gemene blik kijk ik naar haar. Haar vraag om meer heeft een onverwachte uitwerking op mij, nog harder zal ik zijn.

Met de kettingen gespannen, de klemmen bijtend in haar vlees, een cane die haar billen raakt, een strokenzweep die de kleur op haar rug dieper maakt, met mijn hand die haar een dwingt om een orgasme te ondergaan. Mijn stem die haar opzweept om te bewegen, te voelen en te luisteren naar haar lichaam, haar orgasmes zien zonder dat ze lichamelijk door mij gestimuleerd wordt. Nog strakker trek ik het kettinkje, in een vast tempo laat ik de smalle harde paddel op haar billen neerkomen. Mijn genoegen is onvoorstelbaar. De prikkels en harde geilheid razen door mij heen. Dat Meisje M zelf aangaf nog meer te willen, nog harder aangepakt te worden, daarin is mijn egoïsme niet minder geworden, maar om de seksualiteit zo te kunnen delen, de hardheid nog verder op te voeren, daar is een nieuw iets ontstaan, een stuk niet afgedwongen seks, maar een samen hard en hevig genieten.

Even haal ik de tepelklemmen los, en plaats alle vier de klemmen op haar tepelhoven, de kettinkjes in haar mond om de spanning er op te houden, bespeel haar vagina, neem haar, neem wat ik wil, een komen en gaan van orgasmes, sommigen vaginaal, sommigen clitoraal, sommigen zonder stimulatie, sommigen met een vrouwelijk ejaculeren. Ergens zie en voel ik dat haar borsten en tepels overprikkeld raken.
“Haal de klemmen van je borsten.”
Als ze de klemmen los maakt en het bloed weer gaat stromen vliegt er een pijnscheut door Meisje M heen, zo hevig dat haar lichaam niet anders kan dan nog een keer het opvangen in een spuitend orgasme. Ze geeft de klemmen aan mij terug en ik plaats deze per set op haar schaamlippen en doe de kettinkjes in haar nylons, weer laat ik haar met haarzelf spelen, weer speel ik met haar lichaam, weer neem ik haar met een ongekende hevigheid. Zo hard en nemend ben ik nooit geweest, zo veel heb ik nog nooit gekregen. Zo heb ik nog nooit kunnen nemen. De ene positie volgt de andere op, weer in mijn favoriete positie laat ik haar knielen op de grond. De afwisseling van pijn van de verschillende attributen, de paddel die een orgasme brengt, mijn lid wat neemt en geeft tegelijk, straf geven en haar lichaam nemen, alles loopt als in een roes door elkaar. Het moet een berg energie kosten, maar het gaat maar door. Overweldigend, anders is het niet te omschrijven. De klemmen moeten er wel een keer af, en tijdens een rustiger nemen maak ik één voor één de klemmen los, iedere klem die losgaat een golf van pijn die golf van lust wordt.

Weer verzet ik de klemmen, één paar op gaat terug op haar tepels, van de andere doe ik het kettinkje door de ketting aan de tepels en haal de klemmen naar beneden om de andere twee weer op haar labia te zetten.
“Zo, nu netjes recht overeind gaan staan!”
Tijdens het strekken komen de kettinkjes strak te staan, alleen deze spanning, deze prikkel is weer hevig genoeg om Meisje M van golf naar golf te laten gaan. Het is zo bijzonder dat ik dit beeld niet alleen in mijn geheugen vast wil leggen, maar ik pak ook de camera die nog rondslingert. Of Meisje M het mee krijgt weet ik niet, maar ik neem een serie foto's hoe ze uit de ene golf komt en naar de andere golf gaat. Het zien van hoe ze beweegt, hoe de sensaties door haar lichaam gaan is bijna als een wonder. Als ik naar haar kijk verhef ik mijn stem: “Nog één keer goed strekken!” Zonder aarzeling maar bijna met een uitdaging naar mij in haar ogen strekt ze, ik zie de klemmen strakker en strakker gaan staan. Weer breekt er een hevige golf door haar lichaam. Voor mij is het zo hevig om te zien dat ik haar weer op haar knieën dwing en hevig neem.

Het begon met een onzeker Meisje M waarbij dienstbaarheid en seksualiteit afgedwongen werd. Nu is er alleen nog maar een geven en genieten voor haar. Weer is er een andere positie, en op het moment dat ze in mijn ogen kijkt zie ik een wilde blik, een willen.
“Wat wil je, wat zeg je met je ogen?”
Even is ze weer verlegen, is ze een onzeker Meisje wat zelf schrikt van wat ze wil vragen. Ik geef haar geen kans om er onderuit te komen. Dan verteld ze, terwijl ik haar nog steeds, maar wel heel rustig, neem, dat ze ooit een keer foto's heeft gezien van een paar meisjes die een nat broekje aan hadden terwijl ze gestraft werden. Ze geeft aan dáár naar te verlangen.

Even neus ik in mijn kast en vind een strak broekje wat er zeker voor te gebruiken is. In de douche maak ik het broekje nat en loop terug naar de kamer en geef het koude natte broekje aan Meisje M. Zonder aarzelen of dralen trekt ze het aan. Bijna als met een zucht van verlichting dat een fantasie die niemand van haar wist nu zo maar in één keer werkelijkheid kan worden. Voorover gebogen over een eetkamertafel voelt ze de cane op het natte broekje komen. Tijdens één van de orgasmes die daar op volgt laat een stroom van vocht door het broekje gaan. De paddels, verschillende canes en een spanking met mijn blote hand op het broekje volgen.
Zonder iets te zeggen loop ik naar de keuken en vul een groot glas met water, en terwijl ik haar rustig maar stevig met een blauwe kunststof cane bewerk laat ik zonder dat ze het ziet het water uit het glas over haar billen stromen, klaarkomend zegt ze dat het water heel koud voelt. Even laat ik de warme kraan lopen, en nu terwijl ze al klaarkomt doordat een paddel haar billen raakt stroomt heerlijk warm water over haar billen en laat het ene hoogtepunt overgaan in het andere. Nog een glas warm water en terwijl ik met mijn hand een orgasme bij Meisje M forceer loopt het warme water over en door het doordrenkte broekje, er is niet meer uit te maken of het water uit het glas is of het vocht van nog een spuitend orgasme. Het maakt ook niet uit wat het is, het gaat nu alleen nog maar om voelen. Ook het gemene plakje van drie lagen leer raakt haar broekje, de afdruk is even in de natte stof te zien, de reactie in haar lichaam is overweldigend. Hierna geef ik haar een momentje om even tot rust te komen.

Als de ademhaling van Meisje M weer een beetje rustiger is laat ik haar rustig overeind komen, en zonder woorden neem ik haar mee naar de douche. Ik laat haar weer vooroverbuigen en ze houdt zich aan het eerste wat ze ziet vast. De kraan van de douche gaat open en het warme water ruist over haar lichaam. Ik pak de douchekop uit de houder en laat de straal overal over haar lichaam gaan. Daarna verdwijnt de douchekop in het broekje en loop ik terug naar de kamer om de canes, paddels en een leren plakje te pakken. Weer de afwisseling van spelattributen, verschillende soorten pijn, de ene feller dan de ander, de één met een grotere impact dan de ander. Hoe lang? Ik heb geen idee, lang, hard, hevig, Meisje M is wild en fel aan het reageren op alle prikkels. Haar lichaam danst door de pijn en de emotie heen. Plots wordt het haar teveel, ze zakt ineen op de vloer van de douche. Ik pak de douchekop en zet deze terug in de houder.

Zelf ben ik door dit alles ook heel erg opgewonden geworden, ik toon geen medelijden met het feit dat ze ineengezakt is en zeg haar weer op haar knieën te gaan zitten. Het lijkt of de informatie niet meer binnenkomt, nog een keer, harder en zonder mildheid in mijn stem draag ik haar op om weer op haar knieën te gaan voor me. Langzaam herpakt ze haar lichaam en neemt kreunend de gevraagde positie in terwijl het water al die tijd over haar lichaam ruist. Ik trek bruut het broekje van haar billen en help haar benen er uit. Zonder één moment van ruimte te geven aan Meisje M neem ik haar lichaam, duw mijn lid met alle macht in haar.
“Nee Meisje M, het is nog niet voorbij!”
Als in een overwinningsgebaar neem ik haar. Als ik uit haar ga pak ik de leren paddel en onder de warme douche voelt ze het harde leer op haar natte roze billen. Ze kan letterlijk niet weg, de douche geeft te weinig ruimte maar ze maakt ook geen aanstalten om weg te willen gaan. De pijn van de attributen, de heftigheid van genomen worden blijven elkaar af wisselen. Ik voel het lichaam van Meisje M trillen, de laatste energie vloeit met het warme water mee het putje in. Nog één keer neem ik haar ruw.

Na even op adem komen doe ik de douche uit, pak een paar handdoeken en begin Meisje M af te drogen. Als ze weer staan kan trek ik haar natte nylons uit en droog haar verder af. Leeg voelt haar lichaam aan, alle energie is er uit. Voorzichtig leg ik haar op de bank en leg meerdere dekens over haar heen omdat ze met natte haren anders te snel afkoelt. Nu mag ze rusten, nagenieten, nog even houd ik haar hoofd in mijn hand, dwing haar om mij aan te kijken, en beloof het beste gezin te zoeken wat ik vinden kan.

Meisje M slaapt nog lang op de bank, vol ongeloof zit ik in mijn fauteuil met een welverdiend glas cognac na te mijmeren over een ongelooflijke middag en nog veel meer over het wonderbaarlijke Meisje M.

Tijdens het glas cognac bedenk ik al dat ze vaak voor overleg en beoordelingen terug zal moeten komen.


dit account wordt alleen gebruikt om te lange oude verhalen in meerdere delen op te splitsen

reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal