home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
zie deel I


  Oppasser


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zaterdag 05 oktober 2019 - 03:36 pm:       


Op zolder - deel II


deel II (dit verhaal is opgeknipt in 2 delen)




Hoofdstuk 4 Beproevingen

Ik maak je polsen en enkels los van de palen. Ook je halsband gaat af. Ik leid je naar het openstaande schandblok en plaats je hals en polsen in de daarvoor bestemde uitsparingen. Ik sluit het blok en doe het op slot met een hangslot. Het sleuteltje stop ik in je mond.
“Ik zou het maar niet inslikken, als ik jou was,” zeg ik tegen je.
Met voldoening kijk ik naar je gebogen lichaam. Je hoofd en handen aan de ene kant van het blok, je bezwete lijf aan de andere kant. Kwetsbaar en voor mij beschikbaar. Ik pak mijn twee favoriete zwepen. Ze zijn van rood en zwart leer en hebben lange strengen. Met draaiende bewegingen bewerk ik je billen. Je kreunt en je zakt door je benen.
“Houd je benen gestrekt en wijd uit elkaar!”
Om de beurt raken de zwepen steeds een hoger stukje van je rug. Je lichaam kronkelt onder de slagen. Dan een paar ferme slagen tussen je benen en op je benen. De achterkant van je lichaam is rood en vol striemen. Ik leg de zwepen op tafel en pak het radeerwieltje. Langzaam volg ik je rug langs je ruggengraat tot over je anus. Je hele lichaam trilt nu. Ter besluit van dit onderdeel leg ik de mat met stalen punten op je rug en sla er op met één van de zwepen. Elke keer verplaats ik de mat een klein stukje en werk zo je hele rug af.
Je kunt nu niet meer stoppen met trillen en het zweet gutst van je lichaam. Ik laat je de sleutel in mijn hand uitspugen en bevrijd je uit het blok. Je dreigt te vallen, maar ik kan je nog net op tijd opvangen. Met jou in mijn armen loop ik naar de bank en leg je daarop neer. Ik geef je wat water te drinken en laat je even bijkomen.

Eindelijk weer recht op mijn benen. Mijn liezen beginnen zeer te doen van het steeds maar gespreid zijn van mijn benen. De volgende attractie staat klaar. De wandeling door dit pretpark van martelingen is nog lang niet afgelopen. Als het schandblok dichtgaat ben ik opnieuw volledig weerloos, beschikbaar en toegankelijk. Je stopt het sleuteltje in mijn mond. Ik besluit het onder mijn tong te stoppen voor het geval ik onverwachte slikbewegingen ga maken. Vanaf nu moet ik op mijn gehoor af gaan, ik zie niets meer. Hoor je lopen en dan vaag een zacht zwiepend geluid. Ik hoef niet lang na te denken waar het van komt, dat laat je me overal voelen. Ik word week in mijn knieën, heb het warm en koud tegelijk. Moet moeite doen niet te schreeuwen van de pijn, ben bang het sleuteltje te verliezen en klem mijn kaken op elkaar.
Met uiterste moeite krijg ik het voor elkaar goed op mijn benen te blijven zoals je me bevolen hebt. Ik beweeg met de slagen mee, de pijn snijdt door me heen, ebt dan weer weg tot de volgende slag. Telkens daar waar ik het niet verwacht. Net als ik denk dat ik het gehad heb en mijn lijf waar je me geraakt hebt voel gloeien, voel ik iets over mijn rug. Een tintelend gevoel na de slagen van daarnet. Pijnlijk opwindend. Mijn kontje nog gevoelig van daarstraks trekt samen bij de eerste aanraking van het wieltje. Je maakt me gek hiermee. Oh god, dit hou ik nooit lang meer vol! Opgeven wil ik niet, maar mijn lichaam protesteert. Ik drijf aan alle kanten, zweet loopt in mijn ogen, mijn mascara begint te prikken. Mijn lijf nat van het zweet, rillend van alle inspanning. Dan een lichte druk op mijn rug, De slagen dalen weer op me neer, maar anders dan daarnet. Het dringt niet meer tot me door wat ik voel, alles is pijnlijk en heet.
Dan is het voorbij. Je staat voor me en houdt je hand op. Ik wurm het sleuteltje onder mijn tong vandaag en spuug het uit in je hand. Als je me losmaakt heb ik geen kracht meer om overeind te komen. Je houdt me tegen voor ik de grond raak. Als je me optilt doet alles zeer, maar ik heb behoefte aan je aanraking. Het koele water dat je me te drinken geeft brengt me weer een beetje bij mijn positieven. Ik zie hoe je bezorgd naar me kijkt, maar zie ook de vastberaden blik van iemand die nog niet van plan is onderuit te gaan zitten. Voor nu probeer ik even tot rust te komen, me pijnlijk bewust wordend van mijn lichaam. Als ik dan bedenk welke plekjes van mijn lichaam je nog niet onder handen hebt genomen..................


Als ik denk dat je er klaar voor bent om door te gaan neem ik je mee naar het midden van de ruimte. Ik doe de halsband weer bij je om en maak hem met een ketting vast aan de balk boven je. De ketting staat strak, er is weinig speelruimte voor je. Je polsen maak ik achter je rug vast. Met een leren riem bind ik met een ruk je ellebogen zo dicht mogelijk naar toe. Ik weet dat door de spanning op je borstkas het ademhalen nu moeilijker wordt en ik zie je borsten zwoegen. Aan beide schaamlippen maak ik een grote klem vast waaraan ik gewichtjes hang.
Met genoegen kijk ik naar je vertrokken gezicht. Je mascara loopt in sporen over je wangen. Tranen druppelen van je borsten op de grond. Na even vanaf een afstandje naar je gekeken te hebben, ga ik door met mijn creatie. Ik doe een mondspreider in je mond en draai hem zo ver mogelijk open en zet hem op die stand vast. Ik pak een rubberen dildo en steek die in je opengesperde mond. Je kokhalst en er druipt een golf van slijm uit je mond. Dit herhaal ik een paar keer en voel hoe mijn penis zich weer in mijn broek omhoog richt...

De tijd die je me geeft om bij te komen is amper genoeg om weer op krachten te komen. Maar je neemt me al weer mee voor mijn volgende beproeving. Ben al blij dat ik dat niet kruipend hoef te doen. Het omdoen van de halsband heeft voor mij telkens weer een extra lading, de zichtbare band die mij aan jou bindt. Binnen de kortste keren heb je me weer volledig immobiel gemaakt. Het heeft ook wel een beetje een gevoel geborgenheid. In mijn hoofd is het rustig en ik laat je doen wat je wilt (iets anders zou niet kunnen), maar het ademen kost al moeite.
In mijn lijf is het allerminst rustig. De spanning zindert door me, evenals de pijn. Ik voel het trekken aan mijn schaamlippen, de pijn van de klemmen wordt langzaam diffuus, maar blijft toch zeer aanwezig. Ik kan me er niet voor afsluiten en daar zijn de waterlanders weer. Het wordt steeds moeilijker om niet te huilen, mijn reserves zijn behoorlijk aangesproken.
Het laatste stukje bewegingsvrijheid dat ik heb (mijn mond) ontneem je me ook. Met afgrijzen zie ik je met de dildo op me afkomen. Volledig toegankelijk is mijn mond voor je. Ik heb het gevoel dat ik stik als je hem naar binnen duwt, kokhals, spuug. Voel me ellendig en je blijft doorgaan. Je wilt me breken en je bent goed op weg..... Ik zie hoe je geniet van elk stukje overwinning op mij, op mijn lichaam.


Het is nu een mengsel van tranen, zweet en slijm dat op de grond druppelt. Ik haal de spreider uit je mond en plaats daar een stalen paardenbit voor in de plaats. De riem om je hoofd trek ik strak aan waardoor je mondhoeken naar achteren worden getrokken. Terwijl ik je aankijk laat ik mijn handen over je lichaam dwalen.
Tussen je uitgetrokken schaamlippen door ga ik met mijn vingers je kut binnen. Je bent zo nat, dat ook mijn hand zonder al te veel moeite bij je naar binnen kan. Met mijn vingers bevoel ik je binnenkant. Elke vrouw voelt weer anders daarbinnen. Ik maak ritmische in- en uitgaande bewegingen met mijn hand en voel hoe je heupen mee bewegen in de cadans. Langzaam trek ik me weer terug. Ik loop naar de tafel en pak wat spullen bij elkaar. De buttplug die ik gepakt heb, smeer ik in met wat vaseline en duw hem in je anus. Uit de buttplug loopt een draad naar een apparaatje in mijn hand. Ik druk op de knop en zie hoe je spieren in je billen en buik zich samentrekken. Een rauwe klank ontsnapt aan je keel....
“Schreeuw maar slavin.”
Ik laat je even op adem komen en druk weer op de knop...

Verlossing van dat ellendige ding in mijn mond. Ik beweeg mijn mond om mijn kaken te ontspannen, slik een paar keer, maar niet voor lang. Als ik het bit tussen mijn kaken voel is dit zo mogelijk nog erger, mijn mondhoeken staan op inscheuren. Je ogen houden mijn blik gevangen, wat ze er in lezen zal een mengeling zijn van ellende en hunkeren naar ontlading. De spanning bouwt zich op in mijn lijf. Waar je me aanraakt voelt het alsof er tinteling door mijn huid trekt. Ik geniet ondanks alles van je strelingen.
Dan kom je bij mijn geteisterde kutje en voelt hoe de spanning zich een kleine uitweg heeft gebaand door al zo nat te zijn. Ik kreun van genot als ik je binnen voel glijden, je hand in me voel. Kan bijna niet stilstaan, ook al kan ik geen kant op. Dat voel ik direct aan mijn schaamlippen, maar ik kan niet anders dan met je mee bewegen, ben geil en nat, drijfnat. Het eruit halen van je hand maakt dat een hese kreun ontsnapt.
Twee tellen even niets, adempauze. Nu voel ik dat je wat in mijn kontje duwt. Ik probeer te ontspannen maar hij wordt al doorgeduwd. Hier word ik alleen maar nog geiler van. Ondertussen sta ik raspend adem te halen, mijn keel voelt droog door zo lang met open mond te staan. Het is oppervlakkig en snel aan het worden waardoor ik een nog drogere mond en tong krijg. Opeens voel ik alles in mijn onderlijf samentrekken, slaak een kreet van schrik en pijn. Dan ontspannen mijn spieren zich weer.
Ik probeer mijn hoofd te draaien om te zien wat je aan het doen bent, kan het niet plaatsen. Zie slechts je gezicht en bovenlijf, je handen blijven buiten beeld. Opnieuw een verkramping, ik voel de nattigheid uit mijn kutje druppen, ook langs mijn benen, of is het wat anders? Ben de controle over mijn onderlijf totaal kwijt. Ik kreun, huil en sta te kwijlen terwijl mijn tong als leer aanvoelt. Kan ik me nog ellendiger voelen? Ik krijg heel erg de neiging om me weg te laten zakken in de vlagen van afwezigheid die af en toe voorbijkomen. Bedenk echter dat ik aan mijn halsband sta/hang en vecht ertegen om toe te geven. Maar hoe lang houd ik dat nog vol?


Ik zie dat je moeite hebt om te blijven staan en je jezelf bijna ophangt. Je hoofd is vuurrood en ik hoor je adem gieren. Je aderen kloppen in je hals. Je probeert te zien wat ik met je doe, maar dat lukt niet.
Opnieuw geef ik je een stroomstootje. Je houdt moedig vol, maar ik zie dat je de strijd gaat verliezen en dat je blik glazig wordt. Ik pak een vibrator van de tafel en druk die tegen je klitje. Je maakt heftige neukbewegingen met je heupen en je komt met een ongekende heftigheid klaar terwijl je adem wordt afgesneden omdat je benen je niet meer houden.
Ik maak je snel los en leg je op de grond. Je bent even weg, maar je komt snel weer tot bewustzijn. Even kijk je verbaasd om je heen, maar al snel weet je weer waar je bent. Ik neem je in mijn armen en hou je zo een tijdje vast, totdat je lichaam stopt met trillen en je ademhaling rustig is.Je ligt op de bank, terwijl ik naar de badkamer loop om het bad te vullen. De geur van amandelolie vult de ruimte....

Weer trekt alles samen in mijn kontje, mijn buik, mijn kutje, alles. Ik verlies de grip op mezelf, alles dendert door mijn lijf, voelt alsof ik op springen sta. Als ik het trillen van de vibrator tegen mijn klitje voel kom ik schokkend klaar, het enige dat ik kan is me laten overspoelen door dit immense geweld van binnen. Alles concentreert zich daarop, de rest vervaagt totdat ook dat vervaagt en dan...... niets meer.
Als ik weer terugkeer uit de leegte zie ik alles vanuit een heel ander perspectief. Ik realiseer me dat ik op de grond lig en dat je me vasthoudt. Mijn lijf is nog niet helemaal uitgeraasd, ik tril als een rietje, hap af en toe naar lucht en raak langzaam het verstikkende gevoel kwijt. Ik ben uitgeput en voel me zo slap als een vaatdoek, maar dan wel een die nodig een sopje kan gebruiken.
Je brengt me naar de bank, trekt me mijn laarzen uit en ik zie je bezorgd naar me kijken. Pas als ik goed oogcontact met je heb en een kleine glimlach tevoorschijn kan toveren zie ik je ontspannen. Dan loop je weg. Ik hoor de muziek op de achtergrond, nu vermengd met het geluid van stromend water. De geur van amandelen verdringt de geur van de wierook die al lang opgebrand was maar nog in de ruimte hing. Ik zak opnieuw weg, dit keer in een diepe slaap.


Hoofdstuk 5 In bad
Ik word wakker van je strelende handen. Als ik mijn ogen open doe kus je me zachtjes op mijn mond. Ik heb het koud en ril even. Als ik wil gaan verliggen, me uit wil rekken voel ik mijn huid pijnlijk langs de bank schuren en vertrek mijn gezicht. Je spreekt sussende lieve woordjes en helpt me overeind. Je slaat een arm om mijn middel en samen lopen we naar de badkamer. Het ruikt hier heerlijk en het is er lekker warm. Een gevuld warm bad staat klaar.
Je houdt me vast terwijl ik in het bad stap en me zachtjes in het warme water laat zakken. Wat aangenaam voor mijn voeten is, voelt echter heet aan voor mijn rode billen en bovenlijf, maar gelukkig duurt het niet lang voor mijn lichaam aan het warme water gewend is. Dankbaar kijk ik je aan. Je zit op de rand van het bad, schept het water met je handen over mijn schouders die boven het water uitsteken. Een van de weinige plekjes die niet zeer doen aan de buitenkant.
Ik maak een kommetje van mijn handen en laat het water over mijn gezicht lopen. Ik wrijf de laatste sporen mascara weg. Geniet van het heerlijke water en voel me gelijk stukken beter nu ik niet meer vies ben. De olie in het water maakt mijn huid glad en glanzend. Het blijft als een film erop liggen. Ik zak iets onderuit tot mijn kin het water raakt, ik kijk je aan met een bijna triomfantelijke blik dat ik het gehaald heb vandaag.
Je ogen boren zich in de mijne, ik zie iets maar kan het niet peilen. Dan pak je plots mijn linkertepel en trekt er hard aan. Van schrik glijd ik bijna onderwater, maar kan me nog net vastgrijpen aan de rand van het bad. Onmiddellijk is mijn triomfantelijke gevoel verdwenen. Ik heb je onderschat en begrijp dat ik alert moet blijven. Of is het gewoon wat spielerei?
Je zegt me languit te blijven liggen. Je hand gaat nu over mijn borsten, mijn buik, tussen mijn benen. Automatisch spreid ik ze iets. Je blik waarmee je me aankijkt is dwingend en ik spreid mijn benen zo wijd mogelijk. Ik voel je vingers tussen mijn lippen, nog zeer gevoelig van daarstraks. Naar binnen, eerst twee, dan drie, vier, je hele hand. Ik krom mijn rug, moet oppassen niet onder water te glijden, hou nog steeds de badrand vast. Met je andere hand pak je mijn schouder vast. Ik voel je hand in mij zich openen en weer sluiten tot een vuist, kreun en beweeg mijn heupen met jouw bewegingen mee. Het water klotst en komt over mijn mond heen, ik verslik me bijna. Je houdt me nog steeds stevig bij mijn schouder vast, kan dus niet overeind.


Ik geniet van de warmte van je onderlijf om mijn gebalde vuist. Zonder mijn hand te ontspannen trek ik hem langzaam uit je. Ik moet veel kracht zetten om je kut tot maximale grootte uit te rekken.
Ik zeg je om te draaien. Je ligt nu op je buik en ik hou je aan je halsband vast om je hoofd boven water te houden. Je polsboeien bevestig ik achter je rug aan elkaar. Mijn hand zoekt onder water naar je anus. Door de olie glijdt hij vrij soepel naar binnen. Ik wil nog verder, druk door en voel hoe een gedeelte van mijn onderarm in je verdwijnt. Met korte rukjes beweeg ik mijn arm heen en weer en hoor je luid kreunen.
Ik laat je hoofd onder water zakken. Snel trek ik je weer op en hoor je met diepe teugen ademhalen. De tijd dat je onder water blijft maak ik steeds wat langer. Als je paniekerige bewegingen begint te maken krijg je weer even lucht. Soms moet je het slechts met één hap lucht doen.
Na een tijdje met je gespeeld te hebben, maak ik je halsband met een ketting aan het plafond vast, zodat je mond en neus boven water blijven.
“Blijf zo maar even een liggen”....

Als je je hand uit me trekt is het alsof ik opnieuw een kind moet baren, dit keer zonder weeën. Een oergevoel vergezeld van een oerkreun.
Je opdracht me om te draaien trekt me allerminst. Ik heb geen grip op het gladde bad, haal hijgend adem terwijl je mijn keel bijna dichtsnoert als je me aan mijn halsband boven water houdt. Nu ook mijn handen volkomen onbruikbaar zijn voel ik lichte paniek. Je arm in mijn achterste is ongeveer mijn enige houvast en zo beweeglijk als wat. Ik kreun van ellende en het opwindende gevoel van onmacht. Maar is dit niet wat ik wilde? Ja en nee.
Als je me onder water duwt probeer ik rustig te blijven, maar dat kost me zoveel moeite. Gelukkig snel weer boven. Happend naar lucht. Opnieuw kopje onder. Met mijn hoofd probeer ik je duidelijk te maken dat ik lucht wil. De olie prikt in mijn ogen, ze tranen, maar de tranen waren er toch wel. Spookbeelden van stasifilms met verhoormethoden die schrikbarend op mijn situatie lijken schieten door mijn gedachten.
Eindelijk laat je me even bijkomen. Proestend haal ik adem, probeer het olieachtige water uit mijn ogen te knipperen. Ik hang nu net boven water, probeer met mijn knieën wat steun te zoeken, maar ze glijden steeds weg.


Hoofdstuk 6 Aan alles komt een eind
Ik zie hoe je worstelt om een stabiele houding te vinden, maar het is te glad en ik zie de wanhoop in je ogen. Je haar en gezicht glimmen van de olie en de halsband om je keel bemoeilijkt je ademhaling. Ik maak de ketting los en help je uit het bad. Je huid glanst in het licht van kaarsen die de badruimte verlichten. Op handen en voeten laat ik je terug kruipen naar de studio.
Tussen de palen heb ik horizontaal een stok gestoken waardoor er een kruis is ontstaan, waaraan ik je met je armen wijd vastbind, Ik maak de boeien aan je enkels aan elkaar vast en met een touw bind ik je knieën tegen elkaar.
Rond je voeten hebben zich plasjes water gevormd. Sereen sta je met gebogen hoofd te wachten op wat er met je gaat gebeuren. Waterdruppels glinsteren op je geoliede huid.
Ik draai wat om je heen om je goed te bekijken. De sporen van de zwepen en de cane zijn duidelijk op je huid zichtbaar. Een grote haak met een oog eraan duw ik in je anus. Je kunt een kreet niet onderdrukken. Om je hoofd bind ik een touw, zodanig dat je ogen bedekt zijn. Ik trek je hoofd naar achter en bind het touw vast aan de haak. Zorgvuldig kies ik een van de zwepen, die op tafel liggen. Het is dit keer een strengenzweep met knoopjes.
In een regelmatig ritme laat ik de zweep op je neerkomen. Alle niet eerder geraakte plekken komen aan de beurt. Je buik, je dijen, maar ook je borsten krijgen de volle laag. De klappen van de zweep raken nu je lichaam in een hoog tempo. Je hele lichaam trilt en je hebt moeite om op je benen te blijven staan. Met veel kracht geef ik je de laatste zweepslag van deze sessie... De zweep raakt je onderbuik en je benen worden slap....

De eerst zo aantrekkelijke geur van amandelolie zal nooit meer hetzelfde effect op mij hebben als voorheen. Met deze geur heb je een merkteken in mijn geheugen gegrift. Ze zal voor altijd verbonden blijven met het lichte angstgevoel van geen adem kunnen halen en toch weten dat je me niet zult laten verdrinken.
Eindelijk uit het bad. Die nachtmerrie is voorbij. Met een beurs onderlijf laat ik een nat spoor achter op weg naar binnen. Als ik ben waar je me hebben wilt kom ik weer overeind. Je zet me vast, een verademing na het onzekere gespartel in bad. Het kan me niet meer schelen wat je met me doet, ik zal het incasseren met alles wat ik nog over heb. Mijn lijf draagt al vele merktekens die je hebt achtergelaten. Ongetwijfeld ontbreken er nog een paar volgens jou, anders stond ik hier niet. Maar ik wil volhouden voor jou, me bewijzen aan jou.
Je gedraai om me heen begint me ondanks mijn bijna uitputting op mijn zenuwen te werken. Als ik voel dat je weer iets in mijn getergde kontje stopt slaak ik een kreet van schrik. Niet nog meer daar! Was het nog niet genoeg dan? Je zet me vast in een bijna onhoudbare positie. Surprise is your second name as surrender is mine.
Als ik je om me heen zie draaien vrees ik het onvermijdelijke: een zweep over mijn gestrekte lijf. Met mijn achterover gebogen hoofd voel ik hoe elke beweging daarvan voorwaarts aan de haak in mijn kontje trekt. Ik weet niet wat zeerder doet, de slagen die je me toebrengt of mijn eigen bewegingen die ik niet kan tegen houden. Mijn reacties zijn slechts nog reflexen, mijn lichaam is mijn geest de baas geworden. Als je de laatste slag toedient geeft ook mijn lichaam het op.
Je hebt gewonnen, van mij, mijn lichaam, mijn geest, totaal onderworpen aan jou............


“Ik maak je los,” zeg ik tegen je en zie hoe je met moeite weer op je benen gaat staan.
Ik verlos je van touwen en boeien en loop met je mee naar de badkamer. Daar kleed ik me uit en ga samen met je onder de warme douche staan. Je haar en lichaam was ik met een geurige zeep. Je legt je hoofd tegen mijn schouder en ik sla mijn armen om je heen. Zo staan we tegen elkaar aan. We zwijgen, het water ruist langs ons heen...

Het lijkt nu echt voorbij. Mijn laatste beetje energie gebruik ik om overeind te blijven. Opnieuw warm water, maar dit keer is het als een warme deken die beschermt. Je lichaam tegen me aan heeft ook dat effect. Hunkeren naar geborgenheid, klein mogen zijn bij jou. Weer stromen de tranen. Ik ben klein geweest, je hebt de angst en wanhoop in mijn ogen gezien, je hebt ook mijn gretigheid en geilheid gezien. Je kent me nu en ik durf bij jou te zijn wie ik ben.
Het water stroomt, langzaam keert het gevoel weer terug in mijn lijf, mijn geest. Ben niet langer murw. Uit jouw lichaamswarmte put ik weer kracht. Ik klamp me aan je vast, duw mijn lichaam tegen het jouwe ook al is dat hier en daar ronduit pijnlijk, maar ik verlang naar jouw lijf, wil vastgehouden worden. Ik voel dat je lichaam hierop reageert. Zachtjes kus je mijn voorhoofd. Je draait de kraan dicht.


Ik pak je hand, neem je mee naar de slaapkamer en maak een uitnodigend gebaar naar het bed. Woorden zijn hier overbodig, mijn gezwollen lid spreekt zijn eigen taal. Je gaat liggen op de koele witte lakens en zachtjes begin ik de gezwollen en rode plekken op je huid te kussen. Je lichaam beweegt mee en biedt me steeds een nieuw geschonden plekje aan. Mijn tong gaat tussen je schaamlippen door en likt even je clitoris. Ik zie hoe je buikspieren naar binnen trekken en voel dat je je gevoelige plekje harder tegen mijn tong drukt. Ik draai je om een bekijk de rode sporen op je rug en billen. Mijn tong volgt je ruggengraat tot op het plekje onderaan, waarin ik op ruwe wijze ben binnengedrongen. Als verzoening likt mijn tong je ‘sterretje’. Als ik even naar binnen schiet, kreun je zachtjes. Je ligt met je benen wijd en als ik met mijn vingers in je kut voel, merk ik dat je daar behoorlijk nat bent geworden.
Ik ga op je rug liggen en laat mijn harde penis bij je naar binnen glijden. Het lijkt alsof we voor elkaar geschapen zijn, zo mooi passen we in elkaar. Ritmisch bewegen we in dezelfde cadans. Eerst een tijdje rustig en dan steeds heftiger. Onze hijgende ademhaling klinkt als van één persoon.
We zijn één wezen geworden, dat golft, stampt, zweet en kreunt. Met een oerschreeuw komen we samen klaar. Ik voel hoe ik mijn warme vocht in je spuit. Golf na golf in een heerlijke kramp. Nog even schokken we na, terwijl er een serene rust over ons daalt. Nadat mijn geslacht, van alle fierheid en bravoure ontdaan, zich stilletjes heeft terug getrokken, trek ik een laken over ons heen en vallen we in slaap.


dit account wordt alleen gebruikt om te lange oude verhalen in meerdere delen op te splitsen

reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal