home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Strenge_Decaan


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op donderdag 27 december 2007 - 10:08 pm:       


Zomaar en waar gebeurd


Als het maar geen SM heet.




Begrijpelijk dat van veel verhalen de oorsprong zich tussen de oren bevindt, maar het moet toch ook voor velen mogelijk zijn een verhaal te schrijven met een zeer groot waarheidsgehalte. Nu is het schrijven van mooie verhalen een kunst en ik zit in de exacte vakken, literair verantwoord zal het niet zijn. Ik ben beter in het slaan.

Ken deze site al enige jaren, heb al eens zeer gezellig met “Denise” aan het water de lunch gebruikt en thuis koffie gedronken. Nee niet “gespeeld” dus een echt verhaal over haar zit er niet in.
Bij mij, man dominant 55 jaar, is het ook al vroeg in mijn jeugd begonnen. De bekende spelletjes, een vastgebonden Winnetou of een schooltje waar wel echt op de billen straf werd gegeven. Dit spel met zowel meisjes als jongens die dat leuk vonden. Het had bij alle betrokkenen, in mijn jeugd, niets met het krijgen van slaag thuis te maken en het is mij altijd een raadsel gebleven waarom het slaan op billen mij aantrekt. Veel mee geworsteld, uiteindelijk komt het “gewoon accepteren” en bij gelegenheid doen met iemand die daar volledig vrijwillig voor in is.
Het accepteren werd een stuk eenvoudiger na een aantal ervaringen met een jonge vrouw, die er zeer van genoot met rode billen weer naar huis te gaan. Eerste ervaringen alleen met vrouwen, toen een eerste zeer mooie TV en nu ook af en toe met de juiste onderdanige man als deze een liefhebber van een stevige (minimaal 4 x 6) straf met het rietje is.

Een ervaring (waargebeurd):

De eerste ontmoeting met Anke was een toevallige bij de buren. Zij 26, ik 38, alle 2 zonder relatie en niet echt op zoek naar, maar we konden elkaar uitstekend “verdragen”. Het praten over seks ging nog net, het praten over billenkoek niet. Dat was SM en door haar werk, bij justitie, had ze al zoveel walgelijk zaken met de sticker SM op film/video moeten aanschouwen dat alleen het woord SM al genoeg was om geen discussie te hebben. De VIVA heeft nog een beetje geholpen door in een artikel te vermelden dat “als een vrouw het lekker vindt iets harder in haar tepels geknepen te worden, dit ook in de categorie SM valt”, maar SM bleef een verboden woord. Machtspelletjes, kledingvoorschriften, tijdens de seks wat billenkoek, werd allemaal wel als opwindend ervaren zolang het woord SM maar niet viel.

Part of de deal was ook dat we elkaar vergezelden naar de ‘verplichte’ bedrijfsuitjes. Op tijd aangekondigd dat er een verplicht concert in muziekcentrum Vredenburg op de agenda stond en rok, hakken en kousen verplicht waren. Uiteraard was dat mijn toevoeging maar verder geen discussie over deze ‘opdracht’. Het kantoor waar ik werkzaam was lag recht tegenover het muziekcentrum en we hadden daar ook een afgesloten parkeergarage. Dit wist Anke wel, maar ze had geen idee van de mogelijkheden van deze garage en toen ik voor vertrek nog even de kleding voorschriften vermeldde hoorde ik nog net en hoe wou je dat controleren? Laat dat maar aan mij over en ik haal je van de trein om uur X.

De auto, met enige houten instrumenten, strategisch in de garage geparkeerd en stipt op tijd naar de trein gewandeld. Anke kwam met een brede glimlach aangelopen, zag er fantastisch uit, maar met zo’n glimlach van wie maakt mij wat.
“Anke, je ziet er prachtig uit, maar ik geloof niet dat je volgens opdracht gekleed bent.”
Een nog grotere lach en Anke zei: “hoe ga je dat hier controleren”.
“Nu, dat gaat simpeler dan je denkt kom maar even mee.”
De toegang tot de garage was uitsluitend met pasjes en toen we bij de ingang kwamen werd Anke al lichtelijk ongerust. Vanuit een doorloop met honderden mensen waren we binnen een paar tellen in de volstrekte rust en eenzaamheid van de parkeergarage. Tijdens het lopen naar de auto biechtte Anke al op dat ze de kousen door een panty vervangen had maar dat ze dit had gecompenseerd door geen slip onder de panty te dragen en vroeg of dat ook goed was?
Uiteraard was het antwoord nee en deelde haar mede dat ze een pak voor haar blote billen zou krijgen ivm haar ongehoorzaamheid.
Bij de auto aangekomen droeg ik haar op te kiezen uit de houten lepel of de houten haarborstel. Ze koos voor de grote houten lepel (Bijenkorf keuken afdeling). Rok omhoog, billen bloot, benen iets wijd en voorover met je handen op de motorkap. Zonder ook maar enig weerwoord of tegensputteren voldeed ze aan de opdracht. Ook de slagen, 12 medium en 6 harde na een opwarming met de hand, onderging ze ogenschijnlijk met het grootste gemak, althans ze gaf geen kik.
“Anke, maak je kleding in orde we moeten gaan anders komen we te laat.”
Tijdens de zeer korte wandeling werd er geen woord gesproken, een vluchtig bezoek aan toilet en zitten.

Tijdens de pauze sprak de dame die naast Anke zat haar aan en vroeg of haar stoel kapot was ze zat steeds zo te schuiven. Tranen in mijn ogen van het lachen.n.



 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 315
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 28 december 2007 - 08:41 am:       

Leuk



Hé Decaan,

Voor een beta-figuur weet je het toch aardig te verwoorden hoor. Leuk dat je deze ervaring met ons deelt.
Nog veel leuker dat je na jaren op de site te zijn gekomen toch nog van je laat horen. Er hoeft voor niemand een drempel te zijn. We vinden het leuk elkaar te leren kennen. Zoals hier zo vaak gezegd wordt: je denkt dat je de enige bent en dat het raar is. Als je dan ontdekt dat er velen zijn die dit spel spelen en die daar een enorme verdieping van hun liefdesspel in vinden, dan is dat fantastisch bemoedigend en verrijkend.
Delen, daar gaat het om.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: