home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
A. Obedience


  Nieuw lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 5

Gepost op dinsdag 25 december 2007 - 06:13 am:       


Het Beste Baasje Mf2


Dankbaar dat hij mijn meester wilde zijn.




Het was een wazige rit. Ik had niks anders kunnen doen dan voor me uit staren terwijl hij teder mijn hand streelde. Toen ik de taxi uitstapte wankelde ik even, maar wist mijzelf staande te houden. Hij betaalde de chauffeur en leidde mij naar de deur. De deur ging open en hij liet mij eerst het trappenhuis binnengaan. Uit volle macht proberend niet te zigzaggen, liep ik de eerste van acht trappen op. Bovenaan de eerste trap stond ik stil. Ik keek naar hem en zag dat hij nog beneden aan de trap stond. Zijn blik keek me doordringend aan. Die blik die ik zo goed kende.
“Kom eens terug,” sprak hij gebiedend.
Meteen daalde ik de trap weer af tot ik recht voor hem stond. Mijn handen gleden om zijn middel en ik kuste hem teder op zijn mond. Hij reageerde niet. Ik kuste hem nog een keer, om daarna een stap naar achter te doen en hem aan te kijken, in de hoop dat hij me instructies zou geven. Hij hief zijn rechterhand, knipte met zijn vingers om mijn aandacht naar zijn hand te trekken en wees direct daarna met zijn wijsvinger naar de grond.
Haast zonder dat ik me er bewust van was zakte ik door mijn knieën. Ik opende zijn riem, zijn broek, en trok zijn ondertussen hard geworden lid uit zijn boxershort. Langzaam maakte mijn tong zijn eikel nat, om hem daarna mijn mond in te laten glijden. Plots pakte hij me bij mijn haren. Hij trok mijn mond helemaal over zijn pik heen. Zijn stijve lul ging tot mijn keel. Na tien seconden zijn pik diep in mijn keel gehad te hebben, kreeg ik bijna geen lucht meer. Ik greep zijn benen vast en schokte licht met mijn lichaam. Hij haalde zijn pik uit mijn mond.
Dwingend sprak hij: “nu ga je deze trap op, nog een trap, en dan pijp je me weer. Begrepen?”
Ik knikte. Langzaam liep ik de eerste trap op. Ik keek achterom en hij gebaarde dat ik door moest lopen. Bovenaan de volgende trap draaide ik mij om. Hij knipte in zijn vingers en mijn knieën werden slap. Toen ik na nog drie pijpbeurten eindelijk voor zijn deur stond, was ik zo geil geworden dat ik het liefst gelijk naar binnen ging om hevig te vrijen met hem. Ik was het ongeduldige kleine meisjes, en hij, mijn DaddyDom, zoals altijd heel geduldig. Hij knipte met zijn vingers en ik ging op mijn knieën.
Hij trok mijn hoofd hard aan mijn haren achterover, haalde zijn lid uit zijn broek en stootte deze daarna diep in mijn keel. Kokhalzend snakte ik naar adem. Mijn kutje was zeiknat. Aan mijn haren trok hij mijn hoofd naar rechts, met zijn pik nog steeds ik mijn mond. Hij keek nu tegen de zijkant van mijn gezicht aan. Een diepe stoot in mijn keel en tegelijkertijd een onverwachte pets op mijn wang. Ik werd steeds geiler en kon een zachte kreun niet onderdrukken. Nog een pets op mijn wang.
“Wil je meer?” vroeg hij.
Ik knikte en hij sloeg me weer. En weer.
“Als je niet meer wilt moet je het zeggen hoor, meisje.”
Ik knikte weer.
“Zo ben je toch nog een beetje de baas, toch?”
Weer knikte ik.
“Wat zeg je?”
Ik voelde mijn maag samentrekken. Hij trok mij hard aan mijn haren naar achter. Hij keek me nu recht aan. Wat had ik gezegd? Hoe kon ik dat zeggen? Ik dacht er niet bij na. Hij trok mijn hoofd achterover. Hij keek me recht aan en zijn blik doorboorde me.
“Denk je dat je een klein beetje de baas bent?”
Ik schudde verwoed mijn hoofd terwijl ik hem met mijn ogen smeekte.
“Denk je dat je ook maar een heel klein beetje de baas bent?!”
Zachtjes fluisterde ik van niet.
“Ik hoor je niet!” zei hij streng.
“Nee, het spijt me. Het spijt me,” zei ik nu wat harder terwijl mijn hart in mijn keel bonsde.
“Want, wie is de baas?”
“Jij.”
“Wat zeg je?!”
“Jij bent de baas!”
“Goed zo.”

Hij trok me omhoog aan mijn haren. Zijn sleutels kwamen uit zijn jaszak te voorschijn en tot mijn verbazing overhandigde hij deze aan mij. Ik keek hem aan, maar hij verrekte geen spier. Ik liep naar het sleutelgat van de deur toe en stak de sleutel er in. Zenuwen gierde door mijn lijf. Als ik de deur niet open zou krijgen…..
Ik draaide de sleutel om en gelukkig zwiepte de deur gemakkelijk open. Gelijk toen ik binnen was gaf ik de sleutels aan hem terug. Hij knikte, stapte ook naar binnen en deed de deur achter hem op slot.
“Wil je mijn schoenen uittrekken?” vroeg hij, maar met een dreiging in zijn stem.
Ik ging meteen weer voor hem op mijn knieën en begon zijn veters los te maken, zenuwachtig voor wat er zou gebeuren als het met niet zou lukken. Het ging goed.
“En nu mijn broek… Wel netjes opvouwen hè?”
Ik knoopte zijn broek los en liet deze langzaam naar beneden glijden. Hij stapte uit zijn broek en ik probeerde op mijn knieën zijn broek op te vouwen.
“Je telefoon zit nog in je broekzak…” zei ik zacht.
Hij griste de broek uit mijn handen, vouwde hem een keer dubbel en legde hem neer. Alweer had ik een fout gemaakt. Langzaam stond ik op. Ik trok mijn jas, mijn schoenen, mijn sokken en mijn broek uit. Hij was naar de woonkamer gegaan. Ik volgde hem en zag hoe hij op me stond te wachten. Ik liep naar hem toe en hij pakte me vast. Ik voelde mij warm worden van binnen. Zijn ene hand gleden over mijn rug, langzaam naar beneden, terwijl de andere door mijn haren ging. Alle gedachten stroomden weg uit mijn hoofd. Bij hem voelde ik me zo heerlijk. Zo veilig. Ik zou alles voor hem willen doen, als ik dan maar van hem kon zijn. Als ik zijn bevelen op mocht volgen. Als hij mij maar genoeg waard vond om me te bezitten.

“Waarom heb je met M. gezoend?” vroeg hij heel kalm.
“Sorry…” zei ik.
“Daar hoef je geen sorry voor te zeggen. Het geeft niet. Als je hem leuk vind moet je dat doen,” vervolgde hij.
“Ik vind hem niet leuk.”
“Maar je hebt wel met hem gezoend.”
Ik sloeg mijn ogen neer een knikte.
“En je vond het leuk, toch?”
Ik reageerde niet.
“Toch?!”
Ik knikte weer langzaam.
“Waarom ga je niet met hem neuken dan? Als je dat wilt moet je dat gewoon doen.”
“Ik wil niet met hem neuken!”
“Je hebt met hem gezoend en dat vond je leuk, maar je wilt niet met hem neuken? Ik geloof je niet.”
Ik bleef het volhouden. Het was de waarheid. Ik wilde alleen hem. Maar hij geloofde me niet. Ik draaide me om en liep terug de gang op.
“Wat ga je doen?” vroeg hij.
Ik gaf geen antwoord. Nog een keer vroeg hij het. Ik trok langzaam mijn shirt uit. Daarna volgde mijn BH.
Ik liep weer naar hem terug en antwoordde: “Ik was me even aan het uitkleden.”
Zijn linkerhand greep in mijn haar en hij knipte in zijn vingers met zijn rechterhand. Ik zonk door mijn knieën. Zijn pik ging zo diep in mijn keel dat ik bang was om echt te kotsen. Hij sloeg op mijn wangen en stootte genadeloos in mijn keel.
Na nog een paar petsen op mijn wang zei hij: “Ik wil je eigenlijk helemaal niet slaan. Je bent veel te mooi om pijn te doen. Maar soms, als je niet doet wat ik wil, laat je me geen andere keus…”
Hij trok me omhoog en gebaarde dat ik naar de slaapkamer moest gaan. Ik begon te lopen.
“Op handen en knieën.”
En voor de zoveelste maal ging ik voor hem op mijn knieën. Ik kroop naar de slaapkamer terwijl ik zijn blik op me voelde branden. Ik bleef zo zitten voor het bed. Gelukkig beval hij me het bed op te gaan. Hij ging languit liggen, knipte in zijn vingers en ik daalde af naar zijn pik. Zo heerlijk was hij. Hij pakte me weer stevig bij mijn haren. Hield mijn hoofd stil en begon mijn mond te neuken. Zo lekker was het. Een hand gleed naar mijn nek. Naar mijn hals. Hij kneep mijn keel dicht en drukte mijn hoofd zo ver als maar kon over zijn pik. Ik kreeg geen lucht. Het geil uit mijn kutje druppelde op het matras. Hij liet me los en ik hapte naar lucht.
“Goed zo,” zei hij.
Hij was trots op me. Trots dat hij zijn pik zo diep in mijn keel kreeg. Het voelde zo goed als hij trots was. Hij streelde me door mijn haren. Ik wou hem kussen en richtte mij op.
“Zei ik dat je mocht stoppen?!”
Waarom maakte ik zulke fouten steeds. Ik pijpte hem. Ik pijpte hem en alles draaide om zijn heerlijke, stijve pik. Ik weet niet meer hoe veel tijd er voorbij gegaan was toen hij vroeg of ik wou dat hij me zou beffen. Ik durfde niks te zeggen.
“Als je wil dat ik je kutje lik mag je dat gewoon zeggen hoor, meisje. Wil je dat ik je lik?”
Ik knikte, langzaam en onzeker.
“Wat zeg je?”
“Ja.”
“Draai je maar om dan.”
Ik draaide mijn hoofd nu naar zijn voeten en kroop langzaam met mijn kutje boven zijn gezicht. Hij begon me meteen te likken. Zijn tong speelde met mijn harde clitje, gleed af en toe naar binnen en ging dan weer verder met mijn clitoris. Het was zo heerlijk. Ik nam zijn pik in mijn mond.
“Heb ik gezegd dat je me moet pijpen?”
Ik schaamde me. Hij ging verder met likken. Zijn tong gleed door mijn hele kutje en ik voelde hoe ik steeds geiler werd. Alles om me heen verdween. Zijn tong ging steeds sneller en ik voelde hoe ik langzaam dichterbij het hoogtepunt kwam. Ik kreunde en hijgde heftig. Langzaam voelde ik mijn orgasme komen. Ik voelde mijn spieren zich samentrekken.
Het orgasme was overweldigend. Mijn lichaam schokte. Hij stopte niet. Zijn tong gleed nog steeds even snel door mijn kutje. Hij wist dat hij me hier gek mee kan maken. Ik probeerde mijn kutje van zijn mond af te houden. Een harde PETS op mijn kont. Hij sloeg zo hard dat ik zijn hand meteen voelde branden. Ik moest terug op zijn mond komen. Hij likte, maar mijn clitje was zo gevoelig dat mijn lichaam weer schokte en ik mijn kutje bij zijn mond wegtrok.
PETS! Een harde klap op mijn billen. PETS! Nog een. Ik kreunde. PETS! Mijn kutje zakte weer op zijn mond en hij likte me nog heftiger dan eerst. Ik was zo gevoelig. Mijn lichaam schokte elke keer dat zijn tong mijn clitoris aanraakte. Hij zoog op mijn kut en daardoor kwam ik een tweede keer heerlijk klaar. Hijgend probeerde ik weg te komen. Maar hij hield me vast. Zijn tong zocht mijn kut en ik bewoog deze weg. Een keiharde pets op mijn kont. Mijn kut gehoorzaamde hier aan en liet zich weer door zijn mond beroeren.
Toen, plotseling, beet hij hard in mijn kut. Een gevoel van pijn en tegelijkertijd geilheid schoot door me heen. Ik probeerde me los te trekken maar zijn tanden hielden mijn schaamlippen vast. Hij liet los en ik kroop zo snel als ik kon weg. Hij trok me terug en beet keihard in mijn schaamlippen. Ik schreeuwde en voelde hoe de tranen over mijn gezicht begonnen te rollen. Hij liet los. Ik kroop naar voren.
“Doe ik je pijn?”
Ik durfde geen ja te zeggen.
“Doe ik je pijn meisje? Eerlijk zeggen.”
“Ja.”
“O, sorry, sorry. Ik wou je geen pijn doen. Moet ik stoppen?”
“Ja,” snikte ik.
“Kom maar met je kutje. Ik zal haar alleen nog maar kusjes geven. Gewoon lieve kusjes.”
Ik twijfelde, maar vertrouwde hem. Ik voelde zijn zachte lippen op mijn pijnlijke kutje. Hij kuste me teder en ik kwam langzaam tot rust. Zijn kusjes voelden heerlijk. Ik werd er geil van. Ik bewoog mijn kutje langzaam heen en weer. En eensklaps beet hij nu nog veel harder dan de vorige keren in mijn hele kut. Ik gilde van de pijn en de tranen dropen over mijn gezicht. Hij bleef vasthouden.
“Nee…” snikte ik.
De pijn werd zo erg dat ik het uit schreeuwde en hij liet los. Ik gleed van hem af en rolde mezelf op, zachtjes snikkend.
“Liefje, heb ik je echt zo veel pijn gedaan?”
“Ja…”
“Echt liefje, heb ik je zo veel pijn gedaan?”
Ik knikte, maar ik weet niet of hij het zag.
“Kom maar bij me.”
Langzaam ging ik naast hem liggen. Ik kroop zo dicht tegen hem als ik kon. Hij reageerde op mij. Hij hield me vast en streelde me, terwijl hij vertelde dat het hem speet. Hij wou me straffen, maar hij zou me nooit echt pijn willen doen. Straffen als ik ongehoorzaam was. Al ik het verdiende. Hij kuste me teder. Zijn hand gleed over mijn lichaam. Mijn hals, mijn borsten, mijn buik, mijn billen en mijn pijnlijke kutje, heel teder. Ik voelde zijn tanden nog. Hij had me zo hard gebeten dat ik het nog zou voelen als ik weg was. Tot de volgende keer dat ik hem weer zou zien. Hij had me gemerkt. Het gevoel dat hij me voor zichzelf wou hebben maakte me gelukkig. Ik hield van hem. Een likje in zijn nek en nog een lange kus.
In zijn armen viel ik in slaap.

De volgende ochtend werd ik vroeg wakker. Ik weet niet of hij al wakker geweest was, of dat het door mijn beweging kwam, maar hij keek me aan en lachte lief toen ik me oprichtte. Ik kuste hem goedemorgen. Vol liefde keek ik naar hem. Ik wou dat ik voor altijd bij hem kon zijn. Elke ochtend naast hem wakker worden.
Hij knipte in zijn vingers…
Alsof hij mij beheerste, kroop ik onder de dekens en nam zijn pik in mijn mond. Na een paar keer zijn pik flink in mijn keel gehad te hebben zei hij: “Goedzo.”
En dat maakte het alles meer dan waard.
“Heb ik een lekkere pik?”
“Ja.”
“Zeg het met mijn pik in je mond.”
Ik probeerde het zo goed mogelijk uit te spreken, maar hij vond het al goed. Hij was te lief voor mij.
Hij streelde mijn haren en vroeg: “Ben ik een goed baasje?”
Ik knikte en keek hem liefdevol aan.
“Het beste baasje dat je gehad hebt?”
“Ja,” zei ik, terwijl ik probeerde om alle dankbaarheid die ik voelde in dit woord te leggen.
“Voortaan, als ik in mijn vingers knip, dan pijp jij mij. Waar we ook zijn, met wie we ook zijn. En als er nergens een goed plaatsje is, dan ga jij dat gelijk zoeken en als je een plaatsje gevonden hebt dan kom je naar me toe en zeg je: ‘Kom maar mee, S.’ Begrepen?”
“Ja.”
“Dus was zeg je dan?”
“Kom maar mee, S.”
“Goedzo.”
En een warme gloed vulde mijn lichaam weer. Ik mocht zijn bevelen opvolgen. Overal. Hij wist denk ik niet hoe dankbaar ik hem was. Dankbaar dat hij mijn meester wilde zijn. Dankbaar dat hij zich nu weer door mij liet pijpen. Ik likte zijn piemel en zijn ballen, terwijl hij zich aftrok. Toen hij zijn orgasme voelde komen pakte hij mijn haren, trok mijn mond over zijn pik en gaf me al zijn heerlijke geil. Ik was hem dankbaar voor alles.

Nadat ik zijn pik droog gelikt had ging hij douchen, kleedde hij zich aan en ging naar zijn werk. Hij vroeg of ik op hem zou wachten. Een rilling van geluk ging door me heen toen hij dit vroeg. Natuurlijk zou ik op hem wachten. Na nog één kusje vertrok hij. En ik zou wachten tot hij terugkwam. Ik zou altijd op hem wachten. Altijd.


Het is slechts hij, die ik gehoorzaam.


 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 313
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 25 december 2007 - 08:41 am:       

Helemaal niet verkeerd.



Mooi hoor.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

joy
Oppasser
Inlognaam: Njoy

Bericht Nummer: 57
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 25 december 2007 - 12:34 pm:       

Kerstcadeautje



Mmm, dat is een lekker verhaal. Je beschrijft het op een manier dat ik me HEEL goed kan voorstellen het subje te zijn. Echt een cadeautje!


Slut is just a misspelling of Lust...


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: