home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
anoekje


  Nieuw lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 9

Gepost op maandag 12 november 2007 - 08:57 am:       


een msn opdracht


Een msn opdracht




Stiekum Msn'n is spannend. Dat besefte ik steeds meer, vooral nadat die onbekende man me benaderde en aan mij ontfutselde dat ik mijn oude zwart wit stripboeken van Markies Sade niet alleen spannend maar ook opwindend vond.
Een geheim dat ik diep in me al een jaartje meedraag en daarover zelfs met mijn beste vriendin niet over durf te beginnen, laat staan over praten.
Soms komt er wel eens meer een onbekende ineens op mijn Msn en die verwijder ik dan altijd meteen weer. Heb daar niets mee !
Tot dat Henk zich melde. Meester Henk moest ik hem noemen, wat ik eerst lacherig maar later echt serieus ook begon te doen.
Ineens begon ik te begrijpen dat ik echt dat onderdanige in me had, dat daarom die best wel heftige stripboeken me daarom zo intens intereseerden.
Msn voelde ook als veilig aan, mijn stotteren, waar ik me voor schaam kon hij niet horen en soms typte ik woorden sneller dan dat ik ze kon uitspreken. Elke keer als ik even tijd had keek ik op mijn msn of hij online was. Tot mijn teleurstelling vaker niet dan wel. Hij werkte ook en sávonds ben ik vaak niet online omdat me Ma dan vaak mijn kamertje binnen komt rennen om weet ik wat voor reden.
Na 4 maandjes contact met hem begon ik hem bijna te aanbidden. Ik las zijn mailtjes over wat hij van mij wenste als ik bij hem op bezoek mocht komen soms wel 10 keer achter elkaar over en over. Hij vroeg me van alles. Ik antwoorde in het begin wat voorzichtig maar later begon ik me steeds vertrouwder en veiliger bij hem te voelen. Hij was ook veel ouder dan mij en dat sprak me aan. De mij vaak pestende leeftijdsgenootjes van school haatte ik gewoon. Hij plaagde me nooit, zei dat mijn stotteren juist helemaal niet erg was. Wat ik zelf echter nog steeds wél vind !
Dat ik me op een gegeven moment niet meer op msn mocht aanmelden alvorens ik volledig in me blootje was gaf me alleen maar een fijnere spanning, dan dat ik het raar vond.
Ik deed wat hij me vroeg en al schaamde ik me soms wel, toch was ik best wel erg gehoorzaam.
En toen kwam per mail die opdracht. Hij wist dat ik vaak liever alleen was dan b.v. op het drukke strand afgelopen zomer. Hij wist dat ik in de verboden duinen vaak lag te zonnen. Mijn hond daar lekker los kon laten rennen en soms in bikini of ondergoed maar ook wel eens stiekum in me nakie lag te zonnen.
En mijn hartje klopte in me keel toen ik in dat mailtje las dat hij bij die oude bunkers aanwezig zou zijn op die zaterdag. Dat ik hem niet zou zien. Maar hij mij wel. En dat hij mijn gehoorzaamheid wilde testen. Ik ben nog nooit zo gespannen en zenuwachtig geweest als vanaf die woensdag dat die mail binnen kwam met "de opdracht".
Ik moest het huis verlaten via het erf (wij wonen hier bijna in de duinen op Texel)in enkel mijn teen slippertjes en een jurkje. Verder niets pfft....
Mijn ma was naar de markt en ik ben toen zo weg gegaan. Had tegen haar gezegt dat ik naar een vriendin ging en daarna naar het strand. In werkelijkheid liep ik dus het erf af die zaterdag en de duinen in.
Spanning, zenuwen, angst zelfs maar ook sexuele opwinding mengden zich met elkaar in mijn buik, hoofd en eigenlijk hele lichaam. Het is ongeveer 10 min lopen naar de oude duitse bunkers en onderweg keek ik steeds om me heen. Maar zag niemand. Zoals ik daar in die duinen, en vlak bij de oude bunkers nooit iemand had gezien in al die tijd dat ik daar kwam.
Het is van af ons huis 10 minuten lopen maar vaaf het strand wel een ruim half uur.
En bij het strand is ook nog een prikkeldraad hek dus dat houd mensen wel tegen.
Maar goed, ik zag hem niet wat ik een teleurstelling vond. Maar voelde dat hij er wel moest zijn ergens.
Eigenlijk eng want ik kon hem alleen van Msn....zodat ik me toch wel behoorlijk beklemmend vond toen ik in "mijn duinkommetje" aankwam en daar mijn rieten schoudertas neer zette.
Het badlaken uitspreide en mijn jurkje over mijn hoofd uit trok. Ik vouwde mijn jurkje op en legde dat op mijn teen slippertjes naast me netjes neer. Nam de uitgeprinte mail-opdracht uit mijn tas en las die nog eens door. Gespannen bleef ik om me heen kijken maar zag geen weg schietend hoofd, zag gewoon alleen maar wuivend helmgras.
Ik had er wel eens meer naakt liggen zonnen maar dat was wel anders dan nu. Nu wist ik dat mijn msn-Meester me kon zien. Dat ik nu echt een onderdanig gehoorzaam meisje of slavinnetje was geworden voor hem. En dat was wel even totaal anders dan hem een in zijn opdracht van mezelf gemaakte naaktfoto sturen..., nee, dit was echt. Hij was hier en ik liet me in het echt zien.
Ik las de mail en zag me handen trillen. De opdracht...mijn god, ik moest het doen, me niet schamen maar "het" doen. Alles doen wat hij in die mail aan me had geschreven.
En hoewel ik hem niet zag, schaamde ik me best wel toen ik op mijn rug ging liggen en mijn hielen door het warme zand naar buiten bewoog.
Zover tot ik bijna pijn in mijn liezen voelde. Nerveus lag ik zo met mijn benen schaamteloos gespreid.
Ik zag hem niet maar voelde zijn blikken tussen mijn benen branden. Kreeg blozende wangen bij het idee dat mijn Meester op dat moment, naar mijn gevoel bijna "in" mij kon kijken!
Ik zuchte even diep en begon toen te doen wat hij me allemaal in die mail bevolen had. Het was zo uit de wind heet in de zon en ik heet van mijn schaamteloze bezigheden, ik zweette en trilde. Verloor de hele omgeving uit het oog en voelde alleen zijn ogen over mijn naakte lichaam gaan.
Ik schrok even van een overvliegende krijsende meeuw maar bleef doorgaan met mezelf aanraken....intiem aanraken....doorgaan en hem alles laten zien !!!
Ik voelde me heerlijk geil, bang en opgewonden en gespannen tegelijk. In gedachten hoopte ik dat hij te voorschijn zou springen, mij wild en ruw zou verkrachten....en ik kwam zo ontzettend heftig klaar dat ik dacht dat mijn hartje zou stoppen met kloppen.
Daarna kwam de schaamte en heb ik mijn jurkje snel aangedaan. Heb geroepen of hij er was. Niemand antwoorde. Niemand ...
Dagen heb ik gewacht op zijn mail, heb hem gemailt maar kreeg geen reactie. Ik mis hem en hij is weg. Was hij daar die zaterdag??? Ik weet het niet.
Maar ondanks mijn teleurstelling dat hij me niet meer wil spreken op msn,heb ik me nog nooit zo bijzonder gevoeld, bijzonder omdat ik die dag helemaal op en top een echt slavinnetje was.
Een dag die ik nooit meer zal vergeten.
Anoek.



 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 309
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 12 november 2007 - 09:48 am:       

Triest



Het staat bij waargebeurde verhalen Anoek, dus ik neem aan dat het ook zo gegaan is.

Je kunt natuurlijk alleen maar raden naar de reden waarom hij verdween. Talloze redenen zijn mogelijk, van schofterig via erg tot intens fijngevoelig.
Jij hebt kans gezien er iets goeds uit te halen en dat waardeer ik in je. Hoeveel makkelijker was het niet geweest kwaad te worden op die vent en verbitterd te worden.
Maar nee, het heeft je gevormd en het heeft je verdere ontwikkeling mogelijk gemaakt.
Alleen daarom al vind ik het een heel bijzonder verhaal. Bedankt dat je het met ons hebt willen delen.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

Meester Bul
Lid
Inlognaam: meester_bul

Bericht Nummer: 17
Aangemeld: 06-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 02 juli 2009 - 11:45 am:       

Triest, mooi en pijnlijk.



Anoek, tijdens het lezen was het net of ik je daar zo,
heerlijk ontspannen in die mooie duinen zag liggen.
Net als Janneman ben ik best wel boos op die vent, die jou daar zo liet liggen.

 

Lord Donck of Ar
Bevlogen lid
Inlognaam: tharl

Bericht Nummer: 71
Aangemeld: 07-2006

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 02 juli 2009 - 12:23 pm:       

Gewoon triest en schaamteloos gedrag



Anoek, Ik vind dit een echt triest verhaal, en zoals janneman het zei het is goed dat jij er iets positiefs hebt uitgehaald want anders zou je misschien totaal reddeloos geweest zijn met een trauma erbij.

Wat deze "meneer" betreft, het is een schande dat hij je niets heeft laten weten, dat hij zich niet toonde in de duinen kan verschillende redenen hebben, maar zelfs op msn niets meer!!
Dat is te ver, dat is erover. Zelfs als hij vind dat je te jong bent of niet mooi genoeg of te dun of te dik of dit of dat, dan nog is er zoiets als een vorm van beleefdheid, een vorm van respect voor wat je hebt durven doen voor hem.

Zo iemand is het niet waard om een woord aan vuil te maken en voor mij persoonlijk is hij niet meer dan een vulgaire gluurder die van msn en van je onschuld heeft geprofiteerd.

Jij daarentegen bent een sterke mooie jonge vrouw die het waard is om een goede respectvolle meester te vinden, veel succes hiermee.


Lord Donck of Ahr

 

corrector
Nieuw lid
Inlognaam: corrector

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 06-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 14 juli 2009 - 03:08 pm:       

Triest en gevaarlijk



Als dit verhaal uit je fantasie ontsproten is, proficiat!
Het staat echter bij waar gebeurde verhalen, en in dat geval verdien je eigenlijk een pak voor je broek, en nog geen kleintje ook, van een andere meester die er dan wel zal zijn en die je kent.
Hoe haal je het in je hoofd om op een godverlaten plaats met een totaal onbekende iets af te spreken?
Volledige veiligheid bestaat niet, maar je kan er wel naar streven.
Indien je dit soort spelletjes leuk vindt doe die dan onder het toezicht van iemand die je kent en kan vertrouwen, breng er iemand van op de hoogte zodat die misschien ook ongezien, een oogje in het zeil kan houden.
Voor de rest wens ik je nog veel plezier met je avontuurtjes

Corrector

 

Rob
Nieuw lid
Inlognaam: mister_rob

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 06-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 19 juli 2009 - 05:14 pm:       

komt er vervolg??



Hoi Anoek,

Een schitterend verhaal, idd jammer dat de Meneer zich niet meer heeft vertoond/laten horen.
Desalniettemin een spannende middag geweest zo.
Zo zouden er meer kunnen zijn.
k hoor graag nog es hoe het je hierna verder gegaan is.

groeten,

Rob

 

Rob
Nieuw lid
Inlognaam: mister_rob

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 06-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 19 juli 2009 - 05:27 pm:       

komt er vervolg??



Hoi Anoek,

Een schitterend verhaal, idd jammer dat de Meneer zich niet meer heeft vertoond/laten horen.
Desalniettemin een spannende middag geweest zo.
Zo zouden er meer kunnen zijn.
k hoor graag nog es hoe het je hierna verder gegaan is.

groeten,

Rob


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: