home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
daniel


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 6

Gepost op donderdag 25 oktober 2007 - 10:12 pm:       


De Melkmachine


slaaf ron als lustobject in de boomgaard




Ik voel de wind zachtjes langs mijn ballen gaan. Mijn ballen zijn strak en gevoelig door de ballstretcher waarin ze zijn vastgezet: een metalen ring die met een imbussleuteltje wordt dichtgeschroefd. Mijn ballen hangen zogezegd in de wind. Eigenlijk hang ik zelf ook; op een metalen stellage van circa 1 meter hoogte. Mijn benen wijd uit elkaar waarbij mijn onderbeen aan mijn boven been is vastgemaakt met een riem, alsof je hurkt. Mijn samengevouwen benen zitten vervolgens weer vast aan twee metalen stangen, waarbij mijn bovenlichaam rust op een metalen rooster (alsof ik op een barbecue lig). Mijn armen zijn weer naar beneden vastgemaakt aan de twee andere metalen poten, waarmee de stellage op de grond staat. Mijn hoofd is ook vastgezet zodat ik schuin naar voren kijk.
En dit alles staat op een grasveld in de boomgaard van een boerderij. Een aantal naakte dames staan vlakbij in het zonnetje te genieten van een glas rosé en gezellig met elkaar te keuvelen. Ik bedenk mij hoe ik hier zo ben gekomen.

------------
“Ik moet me uitkleden bij een tankstation,” denk ik aan mijn opdracht, terwijl ik een bordje van een tankstation voorbij zie razen.
“Nog een kilometer of 10, dus laat ik het maar er op wagen.”
Na een aantal kilometers parkeer ik achter een tankstation. Helaas is alles erg open. Geen beschutting van bomen of struiken. En het is nog druk ook. Ik begin me uit te kleden totdat alleen mijn leren jas overblijft. Met die jas aan en dichtgeknoopt stap ik aan de passagierskant uit om mijn kleren in de kofferbak te doen. Een aantal mensen kijken, maar niemand reageert. Dan stap ik weer snel in om mijn cockring en ballstretcher om te doen. De cockring gaat soepel om de wortel van mijn pik en balzak, alhoewel mijn pik al behoorlijk begint te groeien. Dan de ballstretcher, maar dat gaat een stuk moeilijker: Je de huid tussen je ballen en je pik samenknijpen en dan de twee metalen helften erom heen doen met je andere hand. Telkens kruipt mijn huid tussen de twee helften.
Na wat gefriemel zitten de metalen helften op elkaar en kan ik ze vastschroeven met een klein imbussleuteltje. Mijn pik is inmiddels tot maximum gegroeid en staat op klappen. Door wat ademhalingsoefeningen te doen kom ik weer tot rust. Dan kijk ik uit het raam van mijn auto. Ik zie nog net een man achterom kijken die -klaarblijkelijk- net voorbij was gelopen en mijn gefriemel gezien moet hebben. Ik besluit mijn auto te starten en snel weg te rijden.
----------

De vrouwen richten nu hun aandacht op mij.
De boerin neemt het woord:
“Dames, ik zal jullie uitleggen wat de bedoeling is. Deze slet is er voor jullie plezier. Hij staat klaar om genomen te worden, maar je kunt je ook laten likken door hem. Daar achter ligt een strap-on dildo waarmee je hem kunt neuken in zijn kontje. Uiteraard zit er aan de binnenkant ook een dildo voor jullie eigen genot. En hier staat een stoel waarmee je, als je er op gaat zitten, precies op likhoogte bent.”
Ze demonstreert die door er zelf op te gaan zitten en de stoel naar mijn hoofd te schuiven. Ik zie haar kale kut met haar grote schaamlippen en klit naar mij toe schuiven. Net als ik mij gereed maak om te gaan likken stopt ze en gaat weer achteruit.
“De slet mag zelf ook klaar komen als jullie dat willen. Daartoe hebben we het volgende bedacht: Als je onder hem kijkt zie je zijn pik en ballen stijf naar beneden hangen. Die ballen mag je lekker aan trekken en in knijpen. Met de pik doen we iets anders.”
Doordat mijn hoofd is vastgezet kan ik niet meer zien wat ze doet. Ik hoor een klik en vervolgens een zacht gezoem. Dan opeens een sensatie door mijn pik. Ze schuift een buis om mijn pik heen die van binnen zacht aanvoelt en waar pulserend aan gezogen wordt. Mijn pik groeit opeens enorm. Dan voel ik een riempje om mijn middel vastgemaakt worden en hoor ik weer een klik. Ze heeft het apparaat uitgezet en daarmee houd het zuigende gevoel opeens weer op.
“Als jullie op dit knopje drukken dan gaat ‘ie aan en kan de slet klaarkomen. Maar ik zou er spaarzaam gebruik van maken als ik jullie was en alleen als ‘ie iets verdiend heeft. En ... Oh ja, het buffet staat op die tafel.”
De dames geven op die laatste opmerking duidelijk blijk van hun prioriteit. Ze scharen zich allemaal lekkerbekkend rond de buffettafel.

Na een tijdje beginnen de dames wat giechelig te worden en meer mijn richting uit te kijken. Twee dames lopen naar mij toe en verdwijnen uit mijn zicht door achter mij te gaan staan.
“Ga jij eerst.”
“Ja dat is goed, ik laat me wel eerst likken.”
Ik voel een vinger tegen mijn anus aanduwen. Ik ontspan me en de vinger gaat er helemaal in. De vrouw gaat een paar keer heen en weer en dan laat ze de vinger uit mijn neukholletje verdwijnen. Dan vol ik iets groters tegen het rozetje aanduwen. Vrijwel onmiddellijk duwt de vrouw door. Ik geef een gilletje en alle vrouwen kijken gelijk mijn richting uit. De pijn gaat vrij snel over in genot. Ik wordt nu als een echte slet geneukt. Ik kreun ritmisch mee. De stellage wiegt heen en weer, maar is gelukkig stevig genoeg. Ik hoor de vrouw achter mij ook kreunen. De dildo aan de binnenkant van het broekje wat ze aanheeft verzorgt haar genot: ze neukt zichzelf ook. Ondertussen is de andere vrouw in de stoelkruk voor mij gaan zitten en beweegt haar kale kut naar mijn mond toe:
“Likken sletje, lik me maar klaar.”
Ze duwt haar vlezige lippen tegen mijn mond. Door het wiegen van de stellage hoef ik eigenlijk alleen mijn tong maar uit te steken. Die glijdt dan automatisch in en uit haar kut. Maar mijn sletten-eer zegt me dat ik meer moet doen. Verwoed probeer ik dan ook mijn hoofd heen en weer te bewegen, waardoor mijn tong zowel in en uit als op en neer gaat. Beide dames kreunen nu dat het een lieve lust is. Inmiddels zijn de andere drie dames er bij komen staan. De vrouw die mij neukt gaat steeds sneller heen en weer. Mijn pik beweegt in de koker mee en is inmiddels ook behoorlijk stijf geworden. Dan komt de vrouw achter mij klaar. Ze drukt de nagels van haar vingers in mijn rug en duwt de dildo zo ver mogelijk in mijn anus. Ik voel haar schokkende bewegingen maken.
“Doorlikken slet,” roept de vrouw voor mij.
Ik was haar even vergeten, maar snel kwijt ik mij weer van mijn taak. Na een paar minuten heb ik haar ook zover dat ze hard kreunend klaarkomt. Ze klemt mijn hoofd, daarbij tussen haar benen. Als ze klaar is en mijn hoofd loslaat ben ik helemaal duizelig.
“Nou, die verdient wel een beloning!” hoor ik de vrouw zeggen die ik zojuist had klaargelikt.
Ik hoor haar het schakelaartje aandoen en tegelijkertijd voel ik de koker om mijn pik melkende bewegingen maken. Mijn pik was al hard, maar hiervan groeit ‘ie nog meer. Het is heerlijk, het is fantastisch. Ik vergeet de wereld om mij heen, die uit giechelende vrouwen bestaat. Opmerkingen als “Net een melkkoe, he” dringen niet eens meer tot mij door. Mijn hele lichaam kronkelt in de stellage. Althans zo voel ik dat. In werkelijkheid valt dat wel mee want ik zit helemaal strak vastgebonden. Dan krijg ik het bekende gevoel in mijn ballen. Ze trekken samen en mijn pik begint kloppende bewegingen te maken. Niet kort daarna kom ik diep grommend klaar. Ik spuit mijn geil in de koker. Het lijkt wel alsof er geen eind aan komt. Langzaam aan hoor ik de vrouwen weer praten.

“Mooi he, zo’n melkmachine.”
“Ja, je trekt er zo aardig wat uit.”
“Nou dat wordt vanzelf wel minder hoor, zo in de loop van de middag.”
Dan bekruipt mij een angstig gevoel......gaat dit echt de hele middag duren?




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: