home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Mr,Jan


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zaterdag 22 september 2018 - 01:13 pm:       


Eef en Sus


Het was een koude zaterdagavond en een gure wind waaide om het huis.....................




Het was een koude zaterdagavond en een gure wind waaide om het huis toen ik een appje kreeg van mijn sub Eef.
Ik ken Eef nu een paar maanden. Ze reageerde op een advertentie van me waar ik een beginnende sub zocht om samen met mij het spel van de BDSM te ontdekken als een beginnende dom.
Samen zijn we begonnen aan een avontuur en samen vinden we onze weg daarin Eef als Sub en ik als Dom.

Ik pakte mijn telefoon en las het berichtje van Eef: *”Meester ik heb een vraag aan U. Mag ik U die stellen? Ik weet dat ik niet het recht heb om u dit te vragen dus ik aanvaard mijn straf als u mij die wil geven”*
Ik appte haar terug dat ze de vraag mocht stellen en dat ik zou nadenken over een evt straf.

*Meester ik heb laatst mijn telefoon onbeheerd achtergelaten en een collegaatje Susanne heeft een stukje gelezen over onze relatie en begon er vragen over te stellen. En de laatste vraag die ze stelde was: Evelien zou je aan je Meester willen vragen of ik een keer mee mag, ik heb nl ook onderdanige gevoelens en weet niet hoe ik anders in contact kan komen en dit is mijn kans om te ontdekken of ik wat meer wil doen met deze gevoelens*

Ik appte Eef terug met de volgende tekst: *Eef als jij er geen bezwaar tegen hebt dat ze aanwezig is bij een samenkomst van ons beiden vind ik het goed. Je kent mijn kledingkeuze als ze daar aan wil voldoen is ze van harte welkom*
Nog geen minuut later kreeg ik een appje terug van Eef met de tekst *Meester ik heb er geen problemen mee en ik heb Susanne geappt dat u akkoord bent, mits ze akkoord zou gaan met Uw kledingwensen*

De volgende dag kreeg ik een appje *”Meester, Susanne gaat akkoord”*
*“Prima Eef”* geantwoorde ik.
Ik zie jullie volgende week zaterdagmiddag om 5 uur bij het station”

De zaterdag er op parkeerde ik mijn auto bij het station toen ik Eef zag aanlopen met naast haar een vrouw van ik schat een jaar of 45. Ik stapte uit en Eef begroete mij met Meester dit is Susanne en gaf me een zoen op de wang.
Ik begroete Eef en zei tegen haar: “Neem plaats achter in de auto en wacht daar op ons.”
Eef gehoorzaamde door een knikkende beweging te maken met haar hoofd en liep naar de auto om op de achterbank plaats te nemen. Ik richtte me vervolgens tot Susanne.
Susanne als je wil kan je nog terug als je instapt ga je akkoord. Als je bent ingestapt zeg je niets tenzij er wat van je gevraagd wordt, je spreekt me aan met Meester. Susanne knikte en zei: “Meester ik heb hier voor gekozen ik zal zo instappen echter ik heb een vraag aan u. Ik hoef niet te zien wat u met Evelien doet maar ik zou het wel graag willen horen zou u voor dat U met Evelien begint mij willen blinddoeken. En ik heb van Evelien gehoord dat ze Eef genoemd wil worden. Wilt U mij dan Sus noemen?”
Ik zei dat dat goed was en zonder wat te zeggen liep Susanne naar de auto en nam naast Eef plaats op de achterbank.
Ik stapte achter het stuur en reed naar mijn woning. Nadat ik de auto achter het huis had geparkeerd uit het zicht van de buren liet ik de dames uitstappen en halt houden bij de deur.


Eef en Sus straks bij binnen komst gaat jullie allebei op een stoel zitten die voor jullie klaar staan en doe je je handen op je rug. De dames knikten en gingen naar binnen Eef voorop ze was hier al vaker geweest. Bij binnenkomst gingen Eef en Sus zitten op een stoel en deden hun handen op de rug.

Ik wend me tot Sus en vroeg haar nogmaals “Weet je het zeker.”
Sus knikte met volle overtuiging ja.
ik liep naar de kast en pakte uit de la een stel polsboeien en liep op Sus af. “Rechterarm naar voren”
Sus deed haar rechterarm naar voren en ik deed haar een polsboei om toen ze deze omhad deed ze haar rechterarm weer naar achter en strekte haar linker arm naar voren. Ik pakte haar even bij haar haren en vroeg of ze opdracht daarvoor had gekregen.
“Nee Meester,” antwoordde Sus en deed haar linker arm weer achter de rug. Ik liep om haar heen en bevestigde haar de polsboei aan haar linkerarm. En bevestigde de boeien vervolgens aan elkaar. Ik liep vervolgens naar de kast om een blinddoek te pakken en deed Sus deze om zodat ze niet meer zag.

Ik ging naar Eef en zei “Staan.”
Eef ging staan zo als ik haar het liefst zie handen op de rug benen iets uit elkaar.
Kleed je maar uit Eef. Eef knoopte haar blouse los en bij het laatste koopje viel deze open en Eef haar borsten zochten de vrijheid. Ik kon zien dat Eef lichtjes opgewonden was haar tepels priemden aardig naar voren. Eef liet vervolgens haar blouse van haar schouders vallen. Ze knoopte haar rokje los en liet deze ook van zich afglijden. En stapte er uit. Eef stond bloot voor me met alleen nog nylons aan welke omhoog gehouden werden door jarretels en een paar enkellaarsjes. Kleren op pakken en netje weg leggen. Eef bukte zich en pakte haar rokje en blouse van de grond en legde deze opgevouwen weg.

Eef tijd voor inspectie. Eef wist wat dat in hield ze legde haar handen in de nek en ging gespreid staan. Ik liep naar haar toe en pakte haar borsten beet terwijl mijn duimen en wijsvingers op zoek gingen naar haar inmiddels stijf geworden tepels. Ik trok er even een en hoorde Eef lichtjes kreunen.
Ik liet haar borsten los en mijn handen gingen opzoek naar haar haarloze kutje ik streelde de binnenkanten van haar dijen en liet plagerig mijn vingers over haar klit gaan. Eef begon zwaarder te ademen en terwijl ik haar klitje beroerde voelde ik dat ze aardig vochtig was. Eef drukte haar bekken naar voren zodat mijn vingers naar binnen zouden glijden. Dat was voor mij het teken dat ik mijn handen daar weg moest halen.
“Eef op je knieën op de tafel hoofd omlaag en je billen omhoog”.
Eef nam plaats op de tafel precies zoals ik het gezegd had. Ik liet mijn vinger even tussen haar lippen glijden zodat deze vochtig was om deze voorzichtig tegen haar sterretje aan te zetten en met een klein beetje druk van mijn kant duwde ik mijn vinger voor bij haar sluitspier. Eef wist niet meer waar ze het zoeken moest ik zag het vocht rijkelijk vloeien uit haar kutje.

Eef ik heb besloten je straf te geven voor het feit dat je mij een vraag gesteld of Sus een keer mee mocht komen en daarom zal ik je 25 slagen op je billen geven
“En je weet het mee tellen en als je mis zit begin ik opnieuw”.
Eef antwoordde: “Meester ik aanvaard mijn straf”
Ik liep naar de kast en pakte er een zweepje uit en terwijl Eef nog steeds met haar billen omhoog zat liet ik de eerste slag op haar billen neerkomen Eef maakte geen fout dus na de 25e slag legde ik de zweep weg en pakte een paar boeien en een paar tepelklemmen.
“Staan en armen naar voren”
Ik bevestigde ook bij Eef een paar boeien “handen op de rug” Eef deed haar handen op de rug en terwijl ze zo stond bevestigde ik deze aan elkaar. Liep naar de voorkant en bevestigde de tepelklemmen aan haar inmiddels stijve tepels.

Ik liep de kamer uit en liep naar de keuken en haalde daar een paar gewichtjes van het tafelkleed af en schonk mezelf wat te drinken in. Terwijl ik terug liep de kamer in zag ik dat Sus een beetje begon te draaien op haar stoel en Eef stond met gesloten ogen te wachten op wat ging komen.
ik zette mijn glas weg en bevestigde de gewichtjes aan de tepelklemmen welke nog steeds op de tepels van Eef zaten. Eef schrok toen ik de gewichtjes losliet.
maar zei geen woord.
”Staan blijven Eef” en wacht wat gebeuren. Eef knikte.
Ik lep naar Sus toe en maakte haar boeien achter haar rug los. Staan Sus kwam in de benen en stond nu voor de stoel. Ik pakte deze weg en liep even rond Sus. Sus was een brunette met het haar in een staartje. Sus je hebt gehoord je wordt straks eerst geïnspecteerd of je aan mijn kleding eisen hebt voldaan zo niet, zal ik je daar voor straffen begrijp je dat. En ik zal je lichamelijk inspecteren. Ja Meester antwoorde Sus Goed doe je blouse maar uit. Sus begon de knoopjes van haar blouse los te maken en na het laatste knoopje deed ze deze uit. Haar wat kleine peervormige borsten stonden mooi voor uit en haar tepels wilden meteen een goede indruk achterlaten door voor uit te priemen. Ik liet Sus even omdraaien en bekeek haar mooie kont. Toen ze weer voor me stond deed ze de handen achter haar rug en maakte de knoop van de rok los en deed de rits naar beneden. Haar rok gleed van haar heupen en nu viel haar taille nog meer op. Ze had inderdaad voldaan aan mijn kleding voorschrift ze stond naakt voor me met alleen nog kousen aan welke op werden gehouden door een jarretelgordel verder had ze ook kleine enkellaarsjes aan. Echter ze was niet geschoren en een bosje schaamhaar pronkte op haar venusheuvel. Prima gehouden aan de kleding voorschrift Sus zei ik . Sus knikte en zei Dank U Meester. Ik wende me tot Eef en vroeg aan haar of ze Sus niet verteld had dat zij zich had moeten scheren. Eef antwoorde ”Meester, ik heb het haar verteld”. Dank je Eef. Ik wende me weer naar Sus en vroeg haar waarom ze dit niet gedaan had. Sus antwoorde ”Meester, ik ben alleen, en heb me nog nooit geschoren en ben bang om me zelf te snijden. Maar het lijkt me wel spannend om kaal door het leven te gaan. Ik zal het een eer vinden als U mij scheert “. Ik wende mij vervolgens naar Eef.

Eef haal mijn scheerspullen uit de douche en een paar handdoeken en een bakje met warm water.
Eef knikte en liep de kamer uit bij elke stap die ze zette wiebelden de gewichtjes aan haar tepels heen en weer aan de reactie op haar gezicht was het pijnlijk maar Eef deed geen krimp.
Een paar minuten later kwam Eef terug met de benodigde spullen en zette deze op het nachtkastje

Sus sprak ik bij wijze van straf voor het niet scheren zal ik je niet scheren maar Eef zal dat doen en terwijl ik dat zei liet ik mijn vingers door haar haartjes gaan. Geniet nog even van dit moment Sus zei ik want dit gevoel wordt straks veel intenser. Ik pakte Sus bij de hand en liet haar plaats nemen op het bed. “Eef hier komen met de scheerspullen jij gaat Sus scheren en vraagt mij om het te inspecteren als je denkt dat je klaar bent”.
Eef knikte en legde de scheerspullen op bed en bevochtigde Sus’s venusheuvel en na dat ze dit gedaan had smeerde ze deze in met scheerschuim. Zorgvuldig verwijderde Eef het schaamhaar op Sus’s venusheuvel voor ze Sus’s schaamlipjes in smeerde vroeg ze ”Meester is het zo na u zin” ik liet mijn hand zachtjes gaan over Sus’s naakte huid. Ik zag dat ze van mijn strelingen genoot. Prima Eef
Eef zeepte nu Sus’s schaamlipjes en de omgeving in, en met nog meer zorgvuldigheid ontdeed ze Sus ook daar van alle haar laatste beharing. ”Meester bent u tevreden” vroeg Eef. Ik voelde aan Sus’s blote kutje en het viel me meteen op dat ze aardig vochtig was geworden en haar klitje had zich aardig op gericht onder mijn strelingen.

”Goed Eef” ruim de rotzooi op en kom terug en ga staan met je handen op de rug.
Eef pakte de spullen op en verdween uit de kamer. Ik richtte me vervolgens weer tot Sus.

“En Sus hoe voelt het nu kaal bent van onderen.” vroeg ik. ”Meester ik merkte meteen het verschil tussen ongeschoren en geschoren en het voelt veel intenser de strelingen.”
“Goed Sus ik ga je nu lichamelijk inspecteren. Ga maar weer staan en met je benen uit elkaar en je handen in je nek.”
Ik pakte haar hand en liet haar van het bed afkomen. Sus ging staan in de houding die ik verlangde Ik pakte haar borsten ze voelden inderdaad nog stevig aan en kneep er zachtjes in. Onder tussen pakte ik met duim en wijsvingerhaar tepels beet en rolde deze tussen mijn vingers door. Sus kreunde een beetje. Ik liet haar borsten voor wat ze waren.
“Sus ik wil dat je je benen nog iets verder uit elkaar doet zodat ik je kutje kan inspecteren.”
Sus spreidde haar benen nog iets verder ik liet mijn vingers zachtjes over haar naakte huid gaan van haar dijen tot ik bij haar kutje kwam. Ik liet mijn vinger door haar spleetje gaan op zoek naar haat genotsknopje en kwam tot de ontdekking dat ze was al aardig vochtig. Haar knopje richtte zich een beetje op toen deze werd beroerd. Ik merkte ook aan Sus dat het haar niet onberoerd liet en begon zachtjes te kreunen. Ik liet haar knopje voor wat het was drukte een vinger bij haar naar binnen toen deze de opening vond. Sus begon nu zwaar te ademen en als ik even was door gegaan was ze klaar gekomen.
“Sus, Omdraaien en bukken” zei ik
Sus draaide zich op boog voor over met haar billen in de hoogte. Ik liet mijn vingers nogmaals tussen haar schaamlippen glijden en toen mijn vinger vochtig genoeg was zette deze op haar kontje. Met een beetje druk op haar kontje gleed mijn vinger welke nog nat was van haar vocht naar binnen.
“Sus ik weet genoeg,” zei ik terwijl ik de vinger weer uit haar kontje haalde.
Kom maar weer recht overeind staan en doe je handen weer op de rug. Sus deed wat van haar gevraagd werd.

Inmiddels was Eef de kamer weer binnen gekomen en ging staan zoals ik had gevraagd. Ik liep naar haar toe en voelde even of het haar ook wat had gedaan om een ander te moeten scheren. Eefs slaakte een kreet van verlichting toen ik 2 vingers in haar natte grotje liet glijden.
Ik haalde mijn vingers snel terug toen ze haar heupen nog verder naar voren deed om de vingers nog dieper in haar te krijgen. Ik pakte een fauteuil en ging er op zitten en richtte mij tot Sus.

“Ik wil dat je Eef bedankt voor het scheren en stel voor dat je haar likt aan haar natte spleet tot een orgasme”
”Meester dat heb ik nog nooit gedaan” antwoorde Sus.
”Kan me niet schelen Sus”
Eef heeft het verdiend aangezien ze heel voorzichtig te werk is gegaan om je te scheren. En ik help je even herinneren “Door binnen te treden hier ging je akkoord” weet je nog.
”Ja Meester”, antwoorde Sus
“Eef hier komen,” zei ik.
Eef deed twee stappen naar voren en ging voor me staan.
“Eef ik zal eerst de gewichtjes en de tepelklemmen verwijderen”
En terwijl ik Eef bevrijde van de klemmen zei ik tegen haar: “Als ze verwijdert zijn leid je Sus naar het ben en ga jij ook op bed liggen en zal Sus je verwennen. Je mag in tegenstelling tot anders klaarkomen wanneer je wilt”
Eef keek bedenkelijk want ze nog nooit seks gehad met iemand van het zelfde geslacht en nu moest ze op bed gaan liggen om zich te laten beffen door een collegaatje. Eef zag aan mijn uitdrukking dat ik het meende, en ze pakte Sus beet en begeleide haar naar het bed aangezien ze nog steeds geblinddoekt was. Sus ging liggen en Eef ging naast haar liggen. Sus merkte dat Eef naast haar lag en op de tast zocht ze Eef op. Toen ze Eef gevonden had begon ze Eef haar lichaam te verkennen. Eef schrok even van haar aanraking maar voelde meteen de zachtheid van een vrouw. Ze liet haar handen het werk op verkenning uit gaan en als eerste kwam ze de borsten tegen. Ze had nog nooit een vrouwen borst gevoeld Sus merkte dat de borsten van Eef groter waren van haar. Ook de tepels waren dikker dan die van haar. Op de tast ging Sus verder naar beneden tot ze aangekomen was bij het kutje van Eef.
“Meester moet dit echt” vroeg Sus.
“Ja Sus of heb je liever dat ik straf door je 75 klappen op je mooie billen te geven zodat je maandag op kantoor er nog aan herinnerd word aan deze avond”.
Nee schudde Sus en liet haar gezicht zakken tot haar neus de kale venusheuvel raakte van Eef. Ze kon nu de opwinding van Eef ruiken. Het rook best lekker die opwinding. En dit deed haar besluiten om zachtjes met haar tong op zoek te gaan. Bij de eerste aanraking van de tong van Sus op Eef’s klitje kwam er uit de mond van Eef een diepe zucht dit had ze niet verwacht dat dit zo heerlijk zou zijn en spreidde haar benen maximaal zodat Sus vrij toegang had tot haar kutje. Ook Sus merkte dat het Eef opwond en liet alle schoon van zich afglijden en likte Eef of haar leven er van af hing. Ondertussen legde ik mijn handen op de billen van Sus en begon de ze te strelen Sus vond het ook fijn en spreidde haar benen en lichte haar kontje iets op en toen ik de binnenkant van haar dijen streelde merkte ik dat het Sus ook niet onberoerd had gelaten haar kutje glom van haar vocht en toen ik een vinger bij haar naar binnen liet glijden kwam ze al klaar. Ze begon nog heftiger te likken en binnen no time bereikte ook Eef een orgasme. Eef hield zich niet in en schreeuwde het uit.

Terwijl de dames lagen uit te rusten schonk ik mezelf nog maar wat te drinken in.
Nadat Eef en Sus waren bijgekomen richtte Eef zich op en ging op zoek naar de mond van Sus om haar met een uitgebreide tongzoen te bedanken. Sus beantwoorde deze kus vurig. Na een poosje nam Eef het woord.
“Meester ik weet dat ik alleen mag spreken als u mij wat vraagt, maar u hebt ons en nu spreek ik ook voor Sus een nieuw aspect laten ervaren dat u mag zeggen hoe wij u kunnen bedanken,” sprak ze.

Eef het feit dat je spreekt terwijl je weet dat het niet mag zal het je de volgende keer straf op leveren. Eef knikte Meester die zal ik aanvaarden sprak Eef. Goed Eef.
En nu over het bedanken. Ik wil graag dat jullie allebei op je knieën gaan zitten billen op je hakken en de gezichten bij elkaar. Eef en Sus deden wat er van hen gevraagd werd en terwijl ze daar zo zaten stond ik op uit de fauteuil en ging ik voor ze staan. Sus zag dat niet, aangezien ze nog steeds geblinddoekt was. Eef had meteen door wat de bedoeling was en ritste mijn gulp los en maakte het knoopje van de broek los. En liet deze zakken, mijn stijve pik veerde op en neer.
“Moet je voelen Sus” zei Eef en duwde Sus mijn pik in haar handen.
Sus betaste mij en merkte op dat er uit mijn eikel een druppel voorvocht kwam. Zonder wat te zeggen nam ze mijn pik in haar mond en likte mijn eikel schoon. Terwijl Sus me begon te pijpten liet Eef haar tong over mijn ballen gaan na een poosje wisselden ze van positie. Nu was het Eef die me pijpte en Sus die me likte. Ik merkte dat het niet al te lang zou duren voor ik een orgasme zou bereiken. Doordat mijn ademhaling veranderde merkten ook Eef en Sus op dat het voor mij niet lang meer zou duren. Eef en Sus begonnen nu om en om mij te pijpen en mijn eikel te likken. Net voor het moment dat ik mijn hoogtepunt bereikte brachten beide dames hun gezichten bij elkaar en deden hun mond open. Ik spoot mijn lading over de gezichten en in de monden van Eef en Sus. Na mijn ontlading draaiden de dames zich weer tot elkaar en begonnen ze hartstochtelijk te zoenen terwijl het sperma van hun gezicht drupte.

Na bij gekomen te zijn deed ik Sus haar blinddoek af en zag de blijdschap in haar ogen.
Na dat we gedoucht en nog wat gedronken te hebben zette ik de dames weer af bij het station.
Bij het afscheid nemen zei Sus: Dank U wel het was onvergetelijk sprak ze. Ik zou graag nog een keer terug komen om zo intens te genieten.
“We zien wel,” sprak ik.
Ik startte mij auto en reed naar huis om nog even een afzakkertje te pakken.
Nadat ik de kamer had opgeruimd en mezelf wat te drinken had ingeschonken hoorde ik de klok 12 uur slaan tijd om naar bed te gaan.



 

LeerMeester
Bevlogen lid
Inlognaam: tuan

Bericht Nummer: 71
Aangemeld: 05-2009


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 04 oktober 2018 - 10:36 pm:       

samen dienen



Leuk om een verhaal te lezen wat verder gaat dan spanking.
Discipline, leren en aanvaarden een leuk thema.
Mijn sub zou ook graag met een andere sub wensen te dienen, in dat geval mogen er meerdere Dominanten aanwezig zijn en haar testen op haar kunnen.
Zowel verhalen als fantasieën kunnen uitkomen, wie weet waar deze reactie toe leid...

Bedankt voor het delen..


LeerMeester,
Voorheen bekend onder Leergierig.
Ik heb een heerlijke slavin en kan genieten van andere D/s stellen.



Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: