home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Mr,Jan


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op dinsdag 17 april 2018 - 12:10 pm:       


Eef haar eerste Sessie


Eef haar eerste Sessie




Op zaterdagmiddag zat lekker lui uit in de tuin en besloot Eef een berichtje te doen met de volgende tekst: Eef over een uur haal ik je op bij het station. Je weet hoe ik graag zie dat je je kleed. . Ik had Eef een paar dagen geleden ontmoet op een terrasje naar aanleiding van een advertentie waar ik als beginnende Dom een beginnende Sub zocht.

Klokslag 3 uur parkeerde ik mijn auto bij het station, ik zag Eef al staan met de kledingvoorschriften: blouse, rokje boven de knieën en kousen aan. Ik liep naar haar toe en begroete haar. Ze keek om haar heen of ze en bekende zag en groette terug. ”Eef,” zei ik tegen haar, “als je het niet ziet zitten kunnen we nu nog afscheid nemen.”
Eef schudde van nee en vroeg: “Meester, mag ik wat zeggen”.
Ik knikte en Eef zei: “Meester ik heb de eerste stap gezet om te reageren en ik kijk er erg naar uit om met u het avontuur aan te gaan.”
“Prima Eef kom dan lopen we naar de auto en mag je achterin plaats nemen.”
We liepen naar de auto en zoals afgesproken nam Eef plaats achterin da auto. Wij reden naar mijn huis wat op ongeveer een kwartiertje rijden van het station lag tegen de bosrand aan.
Ik parkeerde de auto zo dat de buren geen zicht hadden op de auto.
Ik opende de deuren en zei tegen Eef: “Stap uit en volg mij maar”.
Eef stapte uit en liep achter me aan richting de voordeur.
Bij de voordeur hield ik halt, draaide me om en zei: “Bij binnenkomt blijf je staan en zwijg je en wacht af wat er gaat gebeuren verder als je wat gevraagd word antwoord je met 2 woorden”
Eef knikte en samen liepen we naar de kamer van mijn huis. Terwijl ik een stoel pakte bleef Eef midden in de kamer stil staan. Terwijl ik zat vroeg ik wat haar fantasieën waren op het gebied zodat ik daar evt. rekening mee kon houden. Ze vertelde dat het haar heerlijk leek om gedomineerd te worden al dan niet in en dat ze de opdrachten zo goed als kon wilde uitvoeren. En mocht ze die naar mijn idee niet goed uit voeren dan mocht ik haar straffen.

Ik knikte en nam toen het woord: “Je wat ik gezegd heb bij onze kennismaking wat de kleding betreft en hoe jij je dient te verschijnen voor me.”
Ze knikte.
“Daarbij vind ik ook dat je wat make-up op mag doen. In het begin zullen de momenten hier afspelen en als we de mijn huis betreden zwijg je en blijft midden in de kamer wachten op wat gebeuren.”
Weer knikte Eef instemmend.

”Goed Eef je mag je kleren uit doen en weg leggen en weer plaatsnemen waar je nu staat.”
Eef begon langzaam haar blouse los te knopen en bij het laatste knoopje liet ze deze van haar schouders afvallen. Ze pakte deze op en legde hem opgevouwen op de tafel haar borsten stonden voor haar leeftijd nog best overeind en haar tepels hadden zich opgericht en priemden recht vooruit.
Eef liet de handen achter haar rug gaan en met een simpele handbeweging maakte ze de rits van haar rokje los en liet deze over haar benen naar beneden glijden. Ze stapte er uit en ook deze legde ze bij haar blouse neer.
Eef droeg nu alleen nou kousen met een jarretel en kleine laarsjes met een hakje. Ik gebaarde haar dat dit aan mocht blijven.

Ik vertelde haar dat ze zich mocht gaan presenteren door haar bosten aan te bieden en dat ze er voor moest zorgen dat ze stijve tepels kreeg. Na mijn goed keuring laat je je kutje zien door middel van je schaamlippen open te trekken en om te zien hoever je wil gaan mag je je daarna penetreren met je vingers maar denk er om je mag geen orgasme beleven want dan ben ik genoodzaakt je te straffen. Je mag alleen een orgasme beleven wanneer ik dat wil.
Eef pakte haar borsten en liet haar tepels ronddraaien tussen haar duim en wijsvinger. Ok trok ze er aan.
Ik zag dat haar knoppen steviger werden en zei: “Prima Eef” laat nu je kutje maar zien.
Eef ging iets door de knieën en spreidde op die manier haar kutje al een beetje ze pakte haar lipjes beet en spreidde deze. Wederom gaf ik haar een teken en Eef schoof eerst 1 vinger tussen haar lipjes naar binnen en niet veel later volgde vinger 2 en vinger 3. Nadat ze de vingers verwijdert had ging ze weer staan en wachtte af wat er ging gebeuren In de tussentijd dat Eef stond te wachten wat er ging gebeuren bekeek ik Eef van boven naar onder en van links naar rechts. Het viel mij op dat Eef er nog goed uitzag met een paar mooie stevige borsten met een paar vooruit staande tepels. Haar taille en heupen waren ook op elkaar afgestemd.
Ik stond op en liep naar de kast en opende er een la. Ik had ooit eens een paar dingetjes aan geschaft en in de lade gelegd met het idee dat ik het misschien ooit wel eens zou gebruiken. Ik pakte uit de la een paar boeien en een blinddoek. Ik liep naar Eef en vroeg haar om haar rechterhand voor uit te steken. Ik maakte de handboei vast aan haar arm en vroeg om haar linkerarm vooruit te steken en ook daar maakte ik de boei aan vast.
Terwijl ze zo stond gaf ik haar opdracht om haar handen achter daar rug te doen een maal achter de rug bevestigde ik de boeien aan elkaar. Ik liet mijn handen over het lichaam van Eef gaan en door haar iets wat grijs wordende haren. Ik pakte haar in haar nek bij het haar en trok deze iets achterover. Terwijl ik Eef zo vast had deed ik haar met de andere hand de blinddoek voor.
Eenmaal geblinddoekt liet ik haar los en liet mijn nagels iets over haar rug krassen van boven naar beneden. Ik merkte aan de ademhaling dat Eef er van genoot en besloot hier voor nu even mee te stoppen. Terwijl ik nog achter haar stond bracht ik mijn handen naar haar stevige borsten en zocht met mijn duim en wijsvinger haar tepels. Ik draaide deze tussen mijn vingers door en onder het draaien trok ik er zachtjes aan. Eef begon nog zwaarder te ademen maar gaf geen krimp. Ik liet haar tepels even rusten en liet mijn handen verder op verkenningstocht gaan over haar lichaam en via haar heupen en buik kwam ik aan op haar kaalgeschoren heuveltje ik liet mijn vingers nog iets zakken en voelde daar iets wat vochtige lipjes door mijn vingers glijden opzoek naar haar genotsknopje.

Nadat ik deze eenmaal gevonden had en deze zachtjes had gestreeld drukte Eef haar bekken naar voren zodat mijn vinger bij haar naar binnen gleed. Dit was niet de bedoeling dat zij bepaalde wat er gebeurde dus ik haalde mijn vinger snel weg. Ik ging voor haar staan en pakte haar weer bij haar haren en trok haar hoofd iets achterover. Terwijl ik haar zo vast had bracht ik mijn hand naar de hare en begon zachtjes haar lippen te zoenen.
Eef opende haar mond en wilde terug zoenen.
“Eef, had ik gezegd dat je terug mocht zoenen,” vroeg ik haar?
“Nee Meester,” antwoordde Eef.
”Eef ik zal het deze keer door de vingers zien om dat het je eerste keer is maar de volgende keer zal ik je er voor straffen” antwoordde ik.
Eef knikte en hield haar lippen op elkaar terwijl ik haar mond betaste met de mijne. Zachtjes beet ik op haar lippen. Terwijl ik dat deed liet ik haar haar los en bracht mijn handen naar haat stevige billen en pakte deze even stevig beet.
Ik deed een stap achter uit en liep terug naar de kast en pakte er een speeltje uit. Terwijl ik terug liep naar Eef zei ik haar dat ze onder geen beding ze een orgasme mocht krijgen anders zou ik haar straffen door 15 tikken op elke bil te geven. Ik bracht het speeltje richting haar klit en zette hem aan.

Zachtjes begon het apparaat te trillen en plagerig liet ik deze afwisselend over haar klit gaan en dan weer over haar buitenste schaamlippen en een enkele keer schoof ik hem naar binnen. Na ongeveer 3 minuten op haar lippen gebeten te hebben om het orgasme tegen te gaan liet Eef zich gaan en beleefde en orgasme dat ze bijna door haar knieën zakte.
Nadat ze was bij gekomen zei Eef: “Meester ik aanvaard mijn straf die u mij zou geven als ik een orgasme zou beleven”
Ik legde mijn vinger op haar mond en Eef zweeg en antwoordde haar dat ze gesproken had voor ik haar wat had gevraagd en dat ze in plaats van 15 nu 20 tikken op haar billen zou krijgen. Eef schrok maar knikte dat ze het zou aanvaarden Ik maakte Eef haar handen los en gaf haar opdracht om voorover steunend met haar handen op de tafel te gaan staan zodat haar billen toegankelijk waren om de straf te onder gaan.
Eef deed wat van haar gevraagd werd en ging bij de tafel staan en boog voorover en plaatste haar handen op de tafel. Ik liep naar de la en pakte er een zweepje uit liep naar Eef
“Eef ik wil dat ze hardop meetelt bij elke slag, mocht je je vergissen, zal ik op nieuw beginnen net zolang je geen vergissing meer maakt.”
Eef knikte. Deed een stap naar achteren en met een soepele beweging liet ik de zweep voor de eerste keer op haar billen neerdalen. Meteen nadat deze haarbillen verlaten hadden kwam er uit Eef haar mond 1, bij de 11e tik op haar billen vergistte Eef zich. Eef je hebt je vergist we beginnen opnieuw. Opnieuw liet ik de zweep weer op haar billen neerkomen en wederom kwam er meteen weer uit Eef haar mond 1. Bij de laatste slag waren haar billen lichtrood gekleurd. Nadat Eef nummer 20 had uit gesproken streelde ik haar billen.

Eef het is tijd om even wat te drinken. Ik heb een kussentje voor je neergelegd op de vloer dat is je plaats en je mag er op je knieën op gaan zitten. Eef kwam overeind en naam plaats op haar knieën op het kussentje. Zelf ging ik in een lekkere fauteuil zitten ik had voor Eef een glas water in geschonken en zelf nam ik een Colaatje.
Op een gegeven ogenblik vroeg Eef: “Meester ik moet plassen, mag ik even naar het toilet”.
Ik knikte en zei: “op een voorwaarde ik wil dat je de deur open laat en na het bezoek neem je weer plaats.”
Eef stond op en liep richting het toilet liet de deur open en nam plaats waarna ze haar behoefte deed. Even later kwam ze de kamer weer binnen en nam weer plaats op het kussentje. In de tijd van het toilet bezoek van Eef had ik een paar tepelklemmetjes gepakt uit de lade en voorhaar op de tafel neer gelegd.

De laatste opdracht: “ik wil graag dat je die wijzend op de tepelklemmen aan je tepels bevestigd.”
Eef pakte ze van de tafel en nam een tepel tussen haar vingers en plaatste daar de eerste klem op en toen de andere. Het kettinkje bungelde tussen haar borsten. Eef je mag gaan staan en je handen in de nek. Eef stond op en ging staan zoals gevraagd. Haar borsten kwamen zo mooi tot hun recht. Ik nam het kettinkje in mijn handen en trok er zachtjes aan, haar tepels werden op die manier iets uit getrokken en liet de spanning weer vieren dit herhaalde ik een paar keer achter elkaar. Na de laatste keer dat ik het kettinkje had laten vieren haalde ik voorzichtig de eerste klem van haar tepel en meteen dat deze er af was plaatste ik mijn mond op haar tepel en zoog er zachtjes op dit herhaalde ik bij de tweede.

Eef stond nog steeds met haar handen in de nek. Eef onze sessie voor vandaag is voorbij. Als je wilt mag je even een douche nemen of even in bad gaan. Eef koos er voor om zich even snel te douchen.
Ik bracht Eef even naar de douche en terwijl zich aan het douchen was ruimde ik de spullen weer op in de lade. Niet veel later kwam Eef weer binnen. We besloten nog wat te drinken Eef wilde wel graag een wijntje en zelf nam ik nog een colaatje. Na nog wat gekletst te hebben heb ik Eef weer terug gebracht naar de plaats waar ik haar had opgepikt.
Bij het verlaten van de auto gaf ze me een zoen op de wang vertelde dat ze genoten had en zou graag zien dat deze middag een vervolg zou krijgen………




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: