home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
geil caatje


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op vrijdag 30 maart 2018 - 09:01 pm:       


Slet voor een dag


Eindelijk mag ik Zijn slet zijn. Een dag waarop ik Hem mag dienen en bedienen en waarop Hij me mag vernederen en straffen. En niet alleen Hij... Maar eerst moet ik uitvinden of ik Zijn slet wel mag zijn...
Daar sta ik voor je deur. Onzeker maar oh zo geil. Via de app hebben we al veel contact gehad, fantasieën uitgewisseld, zelfs foto's. Ik bel aan en langzaam gaan mijn gedachten terug naar ons laatste gesprek, waarin je voorstelde om elkaar te ontmoeten. Stiekem was ik daar wel een beetje van geschrokken, want hoewel ik mijn fantasieën heerlijk vind, weet ik eerlijk gezegd niet of ik het in de realiteit wil. Toch sta ik hier nu...

Ik ben een sub. Geen slavin, wellicht een keer voor een korte tijd, maar zeker niet fulltime. Ik wil dienen, bedienen en vernederd worden. En gestraft, oh ja, ik wil zo graag gestraft worden, want ik ben een heel ondeugend sletje. Ik ken mijn eigen grenzen nog niet, maar wil die heel graag ontdekken. Niet met mijn eigen partner helaas, die is hier totaal niet in geïnteresseerd. Ik hou echt heel veel van hem, maar ik zou zo graag dit stukje over mezelf uitvinden en daar ligt het probleem, want ik wil niet vreemdgaan. Daarom lijkt het contact met jou perfect. Ook jij bent in een relatie, jouw lief vindt een beetje spelen wel leuk, maar wil niet meer, waarschijnlijk vooral ook omdat ze niet echt onderdanig is.

Het wachten duurt lang, maakt me onzeker. Ik trek aan mijn rokje dat maar net onder mijn jasje uitkomt. Ik voel me zo ongemakkelijk in deze outfit, wat uiteraard precies je bedoeling is, maar het is toch ook heel geil. Even kijk ik om. Zou iemand zien hoe schaars gekleed ik er hier bij sta? Gelukkig zie ik niemand. Ik sta dan ook niet heel dicht aan de weg. En gelukkig mocht ik een jas aan! Even neem ik de omgeving in me op. Het huis is mooi, niet al te groot, maar wel met een enorm stuk land erom heen.
Dan gaat de deur open. Zij, uiteraard zij, en ze is lang. Een halve kop groter dan ik. Het maakt dat ik me klein voel en mijn kutje trekt samen.
“Hallo, ik ben...” stamel ik en gelijk kapt ze me af.
“Je naam interesseert me niet, vandaag ben jij 'slet' of 'teef' of welke andere naam dan ook die wij gepast voor je vinden. Mij mag je 'Mevrouw' noemen. Begrepen?”
Weer trekt mijn kutje samen en ik kan niet anders dan zachtjes: “Ja Mevrouw” stamelen.
“Wat zeg je, teef?” bijt ze me venijnig toe, terwijl ze me laatdunkend aankijkt.
Ik recht mijn schouders, sla mijn ogen neer en zeg duidelijk: “Ja, Mevrouw.”
“Goed zo, sletje,” zegt ze nu met een zuinige glimlach, “kom maar binnen.”

Achter me sluit ze de deur. In het halletje gebied ze me mijn jas uit te doen en deze samen met mijn tas op te bergen in de garderobekast. Zodra ik dat gedaan heb, sluit ze deze af met een sleutel. Ik schrik, dit maakt het wel erg definitief en ik besef ineens dat ik hier zonder haar toestemming niet wegkom...
“Laat me je maar eens zien” zegt ze, met een streng: “In de houding!” erachter aan.
Dit heb ik met jou besproken en gauw ga ik op mijn knieën zitten, met mijn knieën ver uit elkaar en mijn handen achter mijn hoofd gevouwen, zo mijn tietjes mooi naar voren duwend. Ik sla mijn ogen weer neer en wacht af. Tergend langzaam loopt ze om me heen, af en toe mijn rokje optillend of mijn jurkje verschuivend, controlerend of ik voldaan heb aan hun verzoek. En dat heb ik, even gloei ik van trots, wetend dat ik precies dat sexy dienstmeid uniformpje draag dat zij wilden. Eronder mooie witte lingerie met een broekje dat zich prachtig om mijn volle kont spant.

Als ze weer voor me staat, kan ik het niet helpen even haar benen te bewonderen. Ze zijn prachtig lang, gehuld in een strakke, zwarte broek en ze draagt ongelooflijk sexy pumps.
Dan snijdt de venijnigheid van haar stem weer door me heen: “Dus jij dacht dat het wel okay was een Meester te zoeken die al in een relatie is?!”
Gelijk voel ik de onzekerheid weer opborrelen, damn, ze is boos! Furieus is beter gezegd.
Zachtjes begin ik weer te stamelen: “Nee, natuurlijk niet, ik dacht, nou ja, ik weet niet...”
Plots, een luide klap! Met vlakke hand heeft ze me vol in mijn gezicht geslagen.
“Stil, slet!” sist ze me toe.

Lang laat ze de stilte voortduren. Mijn wang gloeit en ik heb de neiging mijn hand erop te leggen, maar ik houd me nog net in.
Als ze weer spreekt, klinkt ze rustig, bijna lief.
“Wellicht kan dit werken, je hebt sowieso toegestemd met mijn aanwezigheid, dus als je dit daadwerkelijk wilt, als je je Meester wil leren kennen en deze dag met hem, met óns, wil doorbrengen, ga ík je eerst testen. Je kan nu nog terug. Als je nu ‘nee’ zegt krijg je je tas en je jas en is daar de deur. Dus slet? Wat zal het zijn? Ben je ook bereid je aan mij te geven?”

Mijn kut trekt ontzettend heftig samen en mijn hele wezen weet het antwoord.
“Ja, Mevrouw, dat wil ik,” klinkt het dus zonder twijfel uit mijn mond.


deel 2

Zachtjes streelt ze over mijn haar.
“Goed zo, meisje, daar ben ik heel blij om,” klinkt het lief.
Gedachten razen door mijn hoofd, heb ik nu inderdaad zojuist toegezegd aan twee personen te zullen gehoorzamen? Twee personen waarvan ik er één denk te kennen, voor zo ver mogelijk, maar de ander, zij... Wat weet ik eigenlijk over haar? Maar mijn lijf, mijn verraderlijke lijf, ik voel dat het zich al lang heeft over gegeven. Het reageert op haar en ik kan niet anders dan de ontdekkingstocht die ik begonnen ben, te vervolgen.

Haar stem klinkt nog steeds lief als ze verder gaat: “Weet je, ik vond het spelen altijd wel leuk, maar ik kon me nooit helemaal geven en nu weet ik waarom. Want dit, jou zo behandelen... Mmmm ik geloof dat dit me wel ligt.”
Ik voel dat haar masker afgevallen is, dat dit een persoon is met wie ik bevriend zou kunnen zijn en automatisch kijk ik op. Zodra mijn ogen de hare raken besef ik mijn fout. Ze was puur in gedachten verzonken geweest, had het niet werkelijk tegen mij gehad en terwijl ik haar weer zie veranderen, zie hoe ze weer in de rol kruipt die haar op haar lijf geschreven is, pakt ze me hardhandig bij mijn haar en kijkt me gemeen aan. Ze trekt mijn hoofd nog verder naar achter en buigt zich naar me toe.
“Had ik je gezegd dat je me aan mocht kijken, sletje?!” sist ze in mijn oor.
Ik kan niet anders dan naar haar kijken en snik: “Nee Mevrouw, het spijt me zo, ik zal het niet meer doen!”
“Dat is je geraden ook,” reageert ze.
Ze gaat weer rechtop staan, zich aan mijn haar overeind trekkend en laat me dan los. Gelijk ga ik weer netjes in positie zitten en sla mijn ogen neer.
“Goed, deze fout zal ik met je test meenemen,” verzucht ze.
“Dit gaat mij meer pijn doen dan jou, maar je begrijp zeker wel, sletje, dat ik je ga testen met een strafsessie.”
“Ja Mevrouw,” reageer ik timide, “ik heb straf verdiend.”
En met heel mijn wezen weet ik dat het waar is.

“Ga staan slet, met je gezicht naar de muur,” beveelt ze me.
Gewillig doe ik wat ze vraagt, met mijn handen nog in mijn nek en mijn benen die blij zijn zich weer te kunnen strekken.
“Benen goed uit elkaar en duw die kont van je maar goed naar achteren.”
Ik doe netjes wat ze zegt en voel mijn kutje tintelen.
“Sla je rokje maar omhoog en zet je handen tegen de muur. Ja zo ja,” zegt ze als ik braaf doe wat ze zegt.
“Dat ziet er mooi uit, slet.”
Ik geloof haar direct, mijn volle ronde kont strak gespannen in een wit kanten onderbroekje, dat goed zichtbaar is met het rokje opgeslagen. Mijn benen lang gestrekt en mijn voeten in hoerige zwarte lakschoenen met kleine hak. Ik zie het zelf zowat voor me en weet dat het heel geil oogt. Ik voel me trots, maar ook voel ik schaamte en mijn wangen kleuren rood. Deze combinatie maakt dat ik me nog geiler begin te voelen. Ik vervloek mijn verraderlijke lijf.
Zachtjes lacht ze en sust”schaam je je maar niet sletje, ik heb het al lang gezien.”
Langzaam gaat ze met één vinger over mijn broekje, over de natheid in mijn kruis en ik kan wel door de grond zakken... Zo blijft ze een aantal minuten staan, mij bekijkend met één vinger op mijn kut en ik weet, dat ze voelt hoe mijn kut op haar reageert. En ik kan me alleen maar bewust zijn van wie ik werkelijk ben.

Dan stapt ze naar achter en zegt: “Nu ga ik je straffen voor het contact dat je tot nu toe gehad hebt met míjn vriend.”
De nadruk op het woordje ‘mijn’ galmt na.
“Dat lijkt me niet meer dan redelijk, vind je ook niet, geile slet?” en ik kan alleen maar braaf: “Ja Mevrouw” antwoorden.
Ik krimp ineen als ze vervolgt met: “Hij heeft me alles laten lezen, weet je? Alles laten lezen én zien.”
In de korte stilte die valt voel ik het schaamrood weer naar mijn wangen stijgen, terugdenkend aan de dingen die ik gezegd heb en heb laten zien.
“Ja sletje, álles! Al die geile foto's van jezelf in onderdanige houdingen, van je natte kut en die dikke klit van je, ook die van de door jezelf gespankte kont, zelfs die foto's met je halsband en buttplug, álles! Weet je hoeveel het er in totaal waren?”
Ik weet dat ze niet echt een antwoord verwacht.
En inderdaad, ze vervolgt, schreeuwend nu: “25!!!”
Ik voel me ongelooflijk ongemakkelijk, zou me helemaal klein willen maken, maar ik kan niet aan haar woede ontsnappen.

Zachter gaat ze weer verder: “En ik heb ook de 5 foto's gezien die hij jou heeft gestuurd.”
Ze zucht en zegt nu: “Het lijkt me niet meer dan redelijk dat iedere bil van die dikke kont van je het aantal slagen zal ontvangen van foto's die jij verstuurd hebt, 25 op iedere bil. En daarna 10 extra op iedere bil voor je ongehoorzaamheid zojuist. Lijkt dat je ook niet redelijk, slet?”
Ik zou willen zeggen dat ik het er toch wel veel vind voor een eerste keer, maar ik zeg alleen heel timide: “Ja Mevrouw, ik heb het verdiend.”
“Heel verstandige reactie, sletje. En als toetje krijg je voor die 5 foto's van hem ook nog 5 slagen op je kut. Bereid je maar voor, ik ga beginnen.”

Er valt een stilte en ik heb geen idee hoe ik me voorbereiden moet. Ik kan alleen maar wachten. Ik voel haar achter me en probeer me voor te bereiden op de eerste tik. Minuten gaan voorbij. De spanning is zo tastbaar en ik heb een knoop in mijn maag, stiekem toch een beetje bang voor wat komen gaat. 35 slagen, op iedere bil! 70 in totaal! Hoeveel pijn zal dat doen? Mijn kutje druipt, hoe is het mogelijk? En dan is daar die eerste klets, toch ineens nog onverwacht. Met vlakke hand petst ie op mijn linker bil en direct laat ze de volgende op mijn rechter bil neerkomen. Even schieten mijn heupen naar voren en ik voel mijn kont licht branden.

“Blijf stil staan, slet! Nu moeten die eerste twee over. Ik raad je aan zachtjes mee te tellen, want ik zou je zomaar ineens kunnen vragen hoe ver we zijn.”
Ze is nog niet uit gesproken of nummer 1 en 2 dalen alweer neer op beide billen. Ik hou mijn voeten stevig op de grond. Wil ontspannen, maar voel hoe ik mijn billen aanspan om zo stil mogelijk te blijven staan. In een rustig tempo slaat ze steeds eerst mijn linker daarna mijn rechter bil. Na 10 slagen op iedere bil stopt ze.
“Hoeveel slagen, slet?”
“20 Mevrouw, 10 op iedere bil.”
Ik zucht even en moet me inhouden me over mijn billen te wrijven.
“Heel goed, sletje, maar het kan nog beter.”
Even vraag ik me af of ik iets verkeerd gedaan heb, maar dan vervolgt ze: “Billenkoek hoort op de blote billen. Hang dat mooie witte, kleine meisjes broekje maar eens op je knieën. En zorg ervoor dat het niet valt!” zegt ze streng.
Langzaam schuif ik mijn broekje naar beneden. Doordat ik mijn benen netjes wijd heb staan blijft het redelijk goed hangen. Opnieuw zet ik mijn handen tegen de muur en ik de stilte die volgt voel ik me ontzettend bekeken, want doordat ik met mijn benen wijd sta heeft ze niet alleen zicht op mijn kont, maar ook op mijn gladde, natte kut. Ik probeer er niet aan te denken, probeer me weer voor te bereiden op het vervolg. Nog 50 slagen... En mijn kont gloeit nu al zo!

Zonder waarschuwing pakt ze het ritme weer op, oef, bijna zou ik gelijk de tel kwijt zijn, maar ik weet net op tijd mee te tellen. Op mijn blote billen kletst het veel harder en de aanraking van haar hand op mijn blote huid maakt dat mijn lijf zindert. Ik kan me maar moeilijk concentreren. Na nog 20 slagen voel ik hoe ze nog wat meer kracht zet en mijn billen beginnen nu echt goed te branden. Plots houdt ze weer op.
“Hoeveel slagen nu, slet?”
Heel even ben ik het kwijt, maar dan weet ik het weer en antwoord: “50 slagen, Mevrouw, 25 op iedere bil.”
“Weet je dat zeker, sletje?”
Even twijfel ik, gaan mijn gedachten terug naar het tellen.
“Ja, Mevrouw, ik weet het zeker.”

“Goed zo, meisje”, zegt ze zachtjes: “heel goed dat je zeker bent, het is correct.”
En dan vervolgt ze met een lieve stem: “heb je het warm, teefje van me?”
Het brengt me even van mijn stuk, maar ik antwoord braaf en naar waarheid: “Ja, Mevrouw, heel warm.”
Even streelt ze over mijn billen en zegt dan zacht: “Dan zal ik even voor wat verkoeling zorgen,” en terwijl ze dit zegt, loopt ze naar de voordeur, waar ik pal naast sta, en zet deze wagenwijd open.
Ik schrik. Daar sta ik met ontbloot onderlijf in het zicht van iedereen die voorbij loopt, maar gelijk voel ik een koele bries langs mijn verhitte kont en ik kan niet anders dan zuchten van verlichting.

“Je bent echt een ongelooflijke slet hè?” fluistert ze in mijn oor en ik meen een daadwerkelijk verbaasde toon in haar stem te horen.
“Kan het je echt niet schelen, dat iedereen je zo zou kunnen zien?”
Wil ze hier nu echt een antwoord op? Ik kan hier toch geen antwoord op geven? Maar als ze vervolgt met: “Geef me antwoord, teef!” weet ik dat het toch wel zo is.
Ik zou willen antwoorden, dat het wel zo is, dat ik het vreselijk vind zo te kijk te staan, maar is dat wel echt zo?
Toch antwoord ik: “Jawel, Mevrouw, ik vind het vreselijk, maar de wind is heerlijk koel op mijn kontje.”
Ik voel haar heel dicht achter me staan.
Ze pakt me stevig bij mijn haren, terwijl ze in mijn oor sist: “Lieg niet, slet!” en haalt dan tergend langzaam twee vingers door mijn ongelooflijk natte kut.
Mijn verhitte, verraderlijke kutje. Ze brengt haar vingers naar mijn mond en zegt: “Dit liegt nooit, teef, dus antwoord nog maar eens eerlijk. Kan het je echt niet schelen, dat iedereen je zo zou kunnen zien?”
Ze wil het me echt horen zeggen. Ik voel me vernederd, maar ik weet dat ze gelijk heeft. Tegelijkertijd schaam ik me diep.
Zachtjes, maar duidelijk zeg ik dus: “Nee, Mevrouw, het kan me niet schelen.”
Zodra ik de woorden uitgesproken heb, lijkt er een last van me af te vallen. Alsof ik me nu echt over kan geven aan mijn lot.
“Braaf meisje”, zegt ze lief: “Hier, lik dat lekkere geil van je maar op.”
Ze drukt haar vingers tegen mijn lippen en gewillig neem ik ze in mijn mond. Ik geniet van de smaak van mijn eigen vocht, langzaam laat ik mijn tong rond haar vingers cirkelen. Dan begin ik zachtjes te zuigen, er braaf voor zorgend elk beetje geil schoon te likken.

Dan ineens is ze weg, heeft ze haar vingers uit mijn mond getrokken en een stap naar achteren gedaan.
Ik lik mijn lippen af terwijl ze vraagt: “Goed slet, hoeveel slagen nog?”
Even voel ik me volledig blank, maar dan komt het gelukkig weer terug en met zekerheid zeg ik dus: “20 nog, Mevrouw, 10 op iedere bil.”
Zachtjes hoor ik haar lachen: “oh ja, teefje, weet je dat zeker?”
Ik pijnig mijn hersenen, maar ik meen echt dat dit het aantal is.
“Je bent een heel belangrijke vergeten en die worden daardoor nu dus gelijk verdubbeld”.
Ineens weet ik het weer! Mijn kut!
Dus ik zeg snel: “En er waren nog 5 slagen op mijn kut, Mevrouw, nu 10 dus.”
Zodra ik die woorden uitspreek voel ik mijn kut weer tintelen. Ik ben nog nooit op mijn kutje geslagen en hoewel ik het een beetje eng vind, vind ik het ook best wel spannend. Maar eerst mijn kontje nog, daar is ze nog niet mee klaar. Gelukkig lijken mijn billen een beetje afgekoeld, lijkt de wind toch wat geholpen te hebben. Onwillekeurig glijden mijn ogen naar de deur. Gelukkig ligt de staat er een stukje vanaf, maar... Zie ik daar wat bewegen?!
“Houd je ogen neergeslagen, slet!” snel draai ik mijn hoofd weer terug, mijn ogen neergeslagen en voel me volledig nederig.
Gelijk pakt ze het ritme weer op en ik voel hoe ze nu al haar kracht erin legt. Oh, wat branden mijn billen! Ze waren absoluut niet afgekoeld, ze branden nog vele malen erger dan voorheen. Ik probeer geen geluid te maken, maar af en toe kan ik een sissend geluid niet onderdrukken. Oh, wat is het gevoelig! Na weer 10 slagen, vraag ik me af of ik het nog vol kan houden, mijn billen branden verschrikkelijk en tranen springen in mijn ogen. Dan komen uiteindelijk die laatste verlossende twee en ik slaak een zucht van verlichting. Als ze zachtjes met haar handen over mijn billen wrijft kan ik een snik niet onderdrukken.

Er valt een stilte en in die stilte ben ik me ontzettend bewust van mijn kont. Deze brandt en tintelt, doet pijn, maar tegelijkertijd voelt het ook heerlijk. Dan hoor ik zachte klikjes en ik besef dat ze foto's maakt, als bewijs van de straf die ze juist heeft toegediend. Even bekruipt me een ongemakkelijk gevoel en ik hoop werkelijk dat zij ook de belofte houden dat wat er vandaag gebeurt echt alleen van onszelf blijft, alleen voor privé gebruik, maar ik zeg niets.
“Je hebt het goed gedaan, meisje,” zegt ze en ik gloei van trots. “Maar je weet dat we nog niet klaar zijn,” vervolgt ze.
“Wat gaan we nu doen?”
Ik hoor een gemeen lachje in haar stem. Ze vindt het heerlijk me dit soort dingen te laten zeggen.
Braaf antwoord ik “Mijn kut, Mevrouw, die krijgt nog 10 slagen”.
Alleen al dit zeggen, zorgt er weer voor dat mijn kutje ontzettend samentrekt. Ik wil schreeuwen dat ik het niet wil, dat ik genoeg heb gehad, maar mijn lijf, mijn verraderlijke lijf hunkert naar zoveel meer en ik weet, dat ik niets zal zeggen, dat ik braaf zal ondergaan wat ze met me gaat doen.

“Draai je om, teef,” zegt ze en terwijl ik dat doe, zorg ik dat ik mijn ogen netjes neergeslagen houd.
“Doe je broekje maar helemaal uit.”
Ik laat mijn broekje van mijn knieën vallen en buk om het op te pakken. Ik houd het in mijn hand niet goed wetend wat ermee te doen.
“Braaf meisje,” zegt ze, terwijl ze het broekje van me aanpakt.
Ze beveelt me met mijn hoofd en schouders tegen de muur te gaan staan en mijn heupen zo ver mogelijk naar voren te duwen. Ook moet ik mijn benen spreiden. Netjes doe ik wat ze vraagt, het is niet eens een zo heel ongemakkelijke houding. In deze houding kan ik niet anders, dan mijn ogen neergeslagen houden.
“Ik wil je tietjes zien,” zegt ze nu: “Sla je jurkje maar tot boven je tietjes en haal ze uit je bh”.
Het ontgaat me niet dat ze bewust het denigrerende verkleinwoord gebruikt. Ik doe wat ze vraagt en voel me ontzettend bloot. Ik probeer niet aan de straat te denken, aan hoe ik erbij sta, maar gemakkelijk is het niet. Ze komt naast me staan, is volledig ontspannen. Met twee handen doet ze mijn eigen broekje over mijn hoofd, ervoor zorgend dat mijn ogen bedekt zijn. Gelijk ben ik me nog bewuster van mijn lijf. Heel licht ruik ik mijn eigen geil. Dan laat ze langzaam haar hand over mijn tietjes gaan en mijn tepels reageren meteen. Ze knijpt er even hard in, waardoor ik even mijn adem inhoud. Dan laat ze haar hand verder naar beneden gaan. Even streelt ze mijn buik en tot slot legt ze haar hand vol op mijn kut. Het voelt als een claim op haar bezit.

Ik ben me ontzettend bewust van haar hand en kan me maar moeilijk concentreren op haar woorden.
“Ik ga deze zonder pauze toedienen, ik wil dat je telt en me voor iedere klap bedankt, heb je dat begrepen, mijn lieve, geile slet?”
Ze moet voelen hoe mijn kut pulseert onder haar hand.
“Ja Mevrouw, ik heb het begrepen”.
Gelijk begint ze met vlakke hand op mijn kutje te slaan en ik tel.
“Eén, dank u wel, Mevrouw”, “twee, dank u wel Mevrouw”...
Het is niet eens zo heel pijnlijk, maar mijn gehele bewustzijn richt zich op mijn kut en op haar hand die mij deze oh zo heerlijke tintelingen bezorgt. Terwijl ik netjes doortel, voel ik mijn lijf genieten.
“Zes, dank u wel, Mevrouw”, “zeven, dank u wel, Mevrouw”...
Mijn kut begint steeds gevoeliger te worden, maar ik kan het veel beter hebben, dan ik zelf verwacht had. Bij de laatste klap, voel ik dat ze er werkelijk al haar kracht in legt. Mijn kut voelt nu pijnlijk gevoelig aan, maar tegelijk ook zo ontzettend lekker.
Uit de grond van mijn hart zeg ik “tien. Heel erg bedankt voor deze straf, Mevrouw!”

Ze stapt naar achteren en ik voel dat ze me bekijkt. Nu hoor ik opnieuw de klikjes en ik besef weer dat ze foto's maakt. Ik hoor aan het geluid dat vele van een afstandje zijn, maar soms komt ze dichterbij, ik vermoed voor een close-up van mijn kut. Wat moet dat er ontzettend stom uitzien met mijn eigen, witte onderbroekje over mijn hoofd. Het is alsof ze mijn gedachten leest, want op dat moment trekt ze mijn broekje van me af. Een blos van schaamte trekt over mijn gezicht en gelijk wordt deze ook vast gelegd.
“Heel goed, slet,” zegt ze en ik kan het niet helpen me trots te voelen.
“We gaan naar het einde van mijn test” zegt ze nu, “Ga maar recht op staan, teef en draai je met je gezicht naar de deur”.
Even kijk ik verschrikt, maar ik doe wat ze zegt.
“Hang je jurkje maar in je nek, vouw je handen achter je hoofd en houd je benen licht gespreid. Je krijgt tien minuten straftijd”.
Ik pak de voorkant van mijn jurkje en leg deze achter mijn hoofd in mijn nek. Als ik mijn handen achter mijn hoofd vouw, voel ik hoe mijn tietjes zich naar voren priemen, de witte bh er nog onder, ervoor zorgend dat ze mooi omhoog geduwd worden.

Daar sta ik dan, vrijwel naakt trots alles tonend aan iedereen die op straat voorbij komt. Ik houd mijn ogen neergeslagen, bang als ik ben ook maar iemand te zien. Terwijl de minuten maar langzaam voorbij gaan, kan ik niet anders dan aan mijn eigen geilheid denken en ik weet dat het goed is dat ik hier ben. Weer hoor ik verschillende klikjes, maar het kan me niet meer schelen. Ik voel me trots over hoe ik mijn eerste spanking in ontvangst genomen heb en vraag me af of ik hem nu echt bijna zal gaan ontmoeten. Mijn kut reageer meteen en trekt heerlijk samen.
Dan hoor ik gerommel achter me. Ze komt naar me toe, blijft achter me staan en als ze haar hand over mijn schouder naar voren brengt, voel ik hoe ze een leren halsband om mijn nek vastmaakt. Aan de voorkant klikt ze een kettingriem, die koud op mijn lijf valt als ze hem loslaat.
“Draai je om, je armen naast je lijf,” zegt ze en als ik braaf doe wat ze zegt, besef ik gelijk wat een prachtig zicht de buitenwereld op mijn dikke kont krijgt.
Zij weet het ook, weet hoe ongemakkelijk ik me erdoor voel en ook hoe geil. Weer neemt ze een paar foto's, van mijn hele lijf, alles is te ziet. Ik reageer door rechter te gaan staan en mijn schouders naar achter te trekken. Uit trots, uit trots er zo voor haar te mogen staan.

Ze komt een stap dichterbij.
“Nu ben je echt een teef, een hondje met halsband,” fluistert ze in mijn oor en een tinteling gaat door mijn lijf.
Ze laat haar hand over mijn kut glijden en fluistert weer: “Je bent echt een vuile slet, hè? Je bent zeiknat!”
Het is geen vraag. Ze weet dat ik het weet, dat ik me ervoor schaam en dat juist die vernedering me zo geil maakt. Ze brengt haar hand, die nu nat is van mijn eigen geil, naar boven en smeert mijn geil helemaal uit in mijn gezicht. Tot slot houdt ze haar hand voor mijn mond en gebied me deze schoon te likken. Enthousiast begin ik te likken, zo goed als ik kan, verlangend naar haar goedkeuring. Ik smaak heerlijk. Als ik klaar ben, zegt ze niets. Een lichte teleurstelling maakt zich van me meester.
“Moet je nog plassen, slet?”
Even brengt ze me van mijn stuk, maar zodra ze het gezegd heeft, besef ik dat ik inderdaad moet.
“Ja, Mevrouw, ik moet heel nodig.”
Ze wijst achter me naar het gras.
“Doe daar maar, dat is een goede plek voor teefjes.”
Ze grijnst gemeen: “oh, en doe het met je benen wijdt, ik wil je kunnen zien”.
Schaamte neemt weer bezit van me, maar ik weet ook dat ik het gewoon zal doen. Ik kan het niet helpen me even af te vragen hoe ver ik eigenlijk verder nog zal gaan. Verder dan mijn eigen grenzen misschien? Ik weet het werkelijk niet.

“Kom op, teef! Ga nu, je krijgt één minuut!”
Ik draai me om en ren naar buiten. Bij het eerste stukje gras, heel dicht bij de deur, draai ik me om. Ik hurk, spreid mijn benen en laat mijn plas lopen. Oh, wat moest ik nodig!
“Kijk me eens aan, teefje,” hoor ik vanuit de deur.
Nee, dat heeft ze niet echt gevraagd... Langzaam hef ik mijn hoofd op, mijn ogen klinken zich in die van haar. Ze lacht, lacht me uit voor wie ik ben.
En als ze ook hiervan een foto neemt, geneer ik me diep. Ik begin met mijn kut te knijpen om de laatste druppeltjes af te persen en zie haar bewegen.
“Blijf zitten, teefje van me,” zegt ze nu.
Ze loopt naar de tuinslang die aan de muur hangt en richt deze op mijn kut. Ze zet het kraantje vol open en een harde straal ijskoud water raakt mijn gevoeligste deel. Het is een heerlijke verademing, op mijn warme pulserende kut die zo heerlijk verkoeld wordt. Als ze me schoon genoeg vindt, sluit ze het kraantje en gooit me een papieren doekje toe. Snel dep ik me ermee.

“Terug naar je plaats bij de deur, slet!” sist ze nu.
Snel ren ik weer naar binnen en ga weer met mijn armen langs mijn lijf op mijn plek staan. Ze loopt me voorbij, in het voorbijgaand even over mijn billen wrijvend. Van een tafeltje pakt ze mijn broekje.
“Fatsoeneer je je eens, sletje, zo kan je hem niet ontmoeten.”
Zodra ze het over hem heeft begint mijn kutje heftig te tintelen. Oh, wat verlang ik ernaar hem te ontmoeten.
“Trek je jurkje recht en doe je broekje weer aan, daar houdt hij van.”
Gauw pak ik het broekje van haar aan en buk me om het aan te doen, zo nog één keer de buitenwereld een mooie blik biedend op mijn kont. Dan haal ik het jurkje uit mijn nek en doe het weer netjes naar beneden.
Even stapt ze achter me om de voordeur te sluiten. Een rilling trekt door mijn lijf. Als ze weer voor me staat, pakt ze mijn kin en ik kan niet anders dan haar in de ogen te kijken.
“Goed gedaan, meisje”, zegt ze. “Je bent door mijn test heen, van mij mag je blijven.”
Ik voel me ontzettend trots en blij. Ze ziet het in mijn ogen en glimlacht.
“Wil jij nog terug, teefje? Dan zeg het nu maar hoor.”
Een lach klinkt door in haar stem, ze weet het antwoord.
“Nee, Mevrouw, ik blijf heel graag om U te dienen.”
Ze buigt voorover en kust me intens op mijn mond. Gewillig open ik mijn lippen, maar zodra ik haar met mijn tong wil kussen, trekt ze zich terug. Ze pakt de riem die aan mijn halsband zit, geeft er een flinke ruk aan en houdt ‘m zo vast dat ik niet anders kan dan licht voorover gebogen te lopen. Mijn borstjes deinen licht heen en weer.
“Volg me, kleine teef.”

En terwijl ik achter haar aan loop, met gebogen hoofd, schieten gedachtes door mijn hoofd: ‘Ik ga dit echt doen, ga Hem ontmoeten!’
Geilheid zoals ik nooit eerder gevoeld heb, neemt bezit van me en ik besef, dat mijn dag als slet nu echt gaat beginnen!


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

heemskerk
Bevlogen lid
Inlognaam: domloek

Bericht Nummer: 60
Aangemeld: 12-2015

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 30 maart 2018 - 09:56 pm:       

GEIL EN NATlief sletje je doet je naam eer aan .
Ook dit verhaal is leuk geschreven net als de eerst.
Maak er een goed vervolg op je gebruikt de goede woorden Ook ik denk dat je een geil sletje bent ga door en schaam je niet .

DOM LOEK

 

geil caatje
Nieuw lid
Inlognaam: geilcaatje

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 03-2018

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 30 maart 2018 - 10:42 pm:       

Dank ULieve DOM LOEK,

Dank U wel voor Uw reactie, ik ben blij dat U mijn fantasie kan waarderen. Ik ga mijn best doen een vervolg te schrijven, dat even zo goed of nog beter is.

Liefs,
caatje

 

Paul Gérard
Oppasser


Bericht Nummer: 279
Aangemeld: 04-2003


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 31 oktober 2019 - 01:47 pm:       

mooie twistIneens viel me de 'waarschuwing' bij dit verhaal op: "bijzonder psychologisch intrigerend".
Had ik die gemist? Had ik dit verhaal gemist?
Inderdaad...

Want wat een mooie twist heeft dit verhaal.
Een sub die een afspraak heeft gemaakt met een Meester, maar ontvangen wordt door diens vrouw.
Langzamerhand kom je er achter dat ze wist dat die bij de ontmoeting zou zijn.
Maar hij is er zelf niet, en dat was niet wat ze verwacht had.

Een echtgenote die haar haat, lijkt het.
Haar vernederd.
Maar zij, onze hoofdpersoon, wil zo graag contact met haar 'toekomstige?' Meester, dat ze langzamerhand steeds meer accepteert.
En gaande weg verandert niet alleen de relatie met haar 'vijand' maar ook haar gevoelens voor haar.
Daar waar ze zich eerst geen slavin noemt, maar een subje wordt ze steeds meer -mijn woorden- een slavin. Van haar.
Niet dat ze dat wil: dat gebeurt. Want wat haar blijft drijven is de hoop van hem te worden.
Die wens wordt, naarmate elke vernedering groter wordt, alleen maar sterker.
Net zoals haar gevoel dat het 'sub-zijn', het 'vernederd worden', bij haar past.
En is zij in feite ... van haar.

En, dat is het echt knappe van dit verhaal, dat blijft allemaal volkomen geloofwaardig....


verhalen maken dromen waarEen verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: