home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
daanslave


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op donderdag 08 maart 2018 - 01:40 pm:       


Dag vol verassingen


Housewarming met onverwachte wendingen
In dit verhaal ben je Daphne, een mooie vrouw met een zakelijke uitstraling, getrouwd met een internationale verkoper, die voor zijn werk af en toe naar het buitenland moet. Daphne is accountmanager bij een groot softwarebedrijf, maar niemand in haar omgeving weet van haar voorliefde voor bdsm. Ze is graag onderdanig, houdt van spanking en vernedering, maar wil dit uit schaamte en onbegrip binnen de society waarin ze zich begeeft, verborgen houden haar hautaine, uitstraling helpt haar daarbij. In de wereld van Daphne is geen ruimte of begrip voor bdsm. Vrienden, familie en zelfs haar man zijn niet op de hoogte van haar geheime fantasieën en gevoelens. Heel af en toe weet ze er tussenuit te knijpen om in een vertrouwde omgeving haar gevoelens tot uiting te laten komen. Lees het verhaal van Daphne

Vanavond heb je een leuk avondje uit op het programma. Een belangrijke nieuwe zakenrelatie van je baas geeft een house-warmingparty in zijn nieuwe optrekje. Jij bent uitgenodigd omdat je een belangrijke rol hebt gespeeld bij het binnen halen van deze klant.
Je hebt er zin in om vanavond stijlvol gekleed te gaan, daarom heb je vandaag lekker vrij genomen om nog even de stad in te gaan voor wat leuke nieuwe dingetjes. Jullie hebben wat te vieren en daarom wil je je extra mooi aankleden. Je hebt een hele mooie sexy blouse gezien die je graag wilt hebben. Je loopt door de winkel en achter je hoor je "Jonge dame, Hoe kan ik u van dienst zijn?" Je draait je om en kijkt recht in de ogen van een mooie man in een maatkostuum met brede schouders, een stoere vierkante kaaklijn en markante kop, en die ogen, je durft er bijna niet in te kijken, vriendelijk en toch zo streng kijken ze je aan. Het is eigenlijk niet iemand die je niet in een kledingwinkel zou verwachten. Je laat je graag door hem adviseren, over de blouse en hij laat je nog een bijpassende rok zien.

Je gaat het pashokje in en denkt aan de verkoper, die ogen. Als je de kleding aantrekt zie je dat de rok net boven je knie valt, de elegante split laat veel been zien, maar laat toch ook genoeg aan de verbeelding over. De blouse valt heel mooi om je borsten en laat een mooi decolleté zien. Er gaat een heerlijke tinteling door je buik als je jezelf bekijkt, damn wat zie je er goed uit, maar het is nog niet af. Je stapt het kleedhokje uit om jezelf wat beter te bekijken in de grote spiegel. De verkoper komt naar je toe en kijkt je goedkeurend aan, weer gaat er een rilling door je heen. "Het staat je prachtig, het accentueert de mooie rondingen van je lichaam, trek er een paar hoge hakken aan, en een mooi lingerie setje en dan ben ik tevreden" zegt de verkoper met zijn indringende ogen, je voelt je heel onderdanig worden. Het lingerie setje had je zelf ook wel bedacht, maar hoge hakken was je eigenlijk niet van plan. Door de manier waarop hij tegen je praat met zijn dwingende stem en strenge blik, durft je geen nee te zeggen, en voor je het weet, “Ja Meester” het was eruit voor je er erg in had. De verkoper kijkt goedkeurend maar zegt verder niets. Je kiest samen met hem een paar pumps uit en hij heeft een mooi lingerie setje voor je uitgekozen, een mooie push-up bh, slip en kousen waarvan de rand net niet onder de split van je rok uit komt, elegant, sexy en stijlvol maar zeker niet ordinair. Het laat je lichaam nog mooier lijken en je gaat er helemaal van stralen als je jezelf in de spiegel ziet. De verkoper heeft wel door dat jij onder de indruk bent van hem, en je voelt je onderdanige gevoelens heel sterk naar boven komen. Dat had de al verkoper opgemerkt en het “Ja Meester” was voor hem voldoende. Hij heeft door hoe de rollen verdeeld zijn. Hij maakt er verder geen gebruik van, maar zonder een woord over te wisselen weten jullie van elkaars liefde voor bdsm, de wederzijdse blikken zijn genoeg.

Die avond rij je samen met je baas naar het huis waar het feest wordt gegeven. Je baas is een aardige man, goed in zijn werk, maar niet het feest type. Als je eenmaal in de auto zit verteld hij ook nog eens dat hij zich niet zo heel lekker voelt en waarschijnlijk niet lang zal blijven. Je baalt er wel van, je had je er zo op verheugd op een gezellig avondje, en daar lijkt nu al vroegtijdig een einde aan te komen. Je man is op zakenreis dus je hoeft met niemand rekening te houden. "Als je langer wilt blijven neem dan een taxi naar huis, gebruik mijn creditcard maar" zegt hij als hij je beteuterde gezicht ziet. "Goed, dat is afgesproken dank je wel".

Als je eenmaal bij het huis aankomt blijkt het een grote koloniale villa te zijn zoals je alleen in een film ziet, een poort voor de oprijlaan en een schitterend aangelegde tuin met fontein voor de deur. Je baas rijdt de auto voor de deur, jullie stappen uit en worden naar binnen begeleid door een keurig nette portier. Daar worden jullie ontvangen door de gastheer en zijn secretaresse. Je hebt de perfect kledingkeuze hebt gemaakt. De mannen lopen er allemaal netjes strak in pak bij, de dames hebben bijpassende kleding aan, geen overdressed galajurken of Hollywood gedoe, maar stijlvol elegant, net als jij, maar op de een of andere manier voel je je bekeken. Er bekruipt je een gevoel dat je wordt gadegeslagen.

De avond verloopt vlot, veel leuke gesprekken veel nieuwe mensen leren kennen, maar je hebt lang niet iedereen in dat hele grote huis gezien of gesproken. Je geniet van de heerlijke wijn en de ambiance, en na een tijdje loop je de gastheer Constantijn weer tegen het lijf. De man waar je de laatste tijd veel mee te maken hebt gehad. Een intrigerende man, draagt perfect op maat gemaakte kostuums van satijn, en is altijd even vriendelijk en hoffelijk. Hij is wel het type man waar je op zou kunnen vallen, alleen, hij is een beetje soft. Niet het autoritaire dat je in een man zoekt. Je hebt al wat wijntjes op, en voelt je al lekker zweverig. Je bent met Constantijn in één van de zithoekjes gaan zitten om even gezellig bij te kletsen en ziet om je heen dat er al veel gasten vertrokken zijn. Het gevoel van bekeken worden bekruipt je nog steeds, maar je kan het niet plaatsen. Je baas is uren geleden al vertrokken, en Constantijn werd even weggeroepen. Je kijkt of je je spullen nog bij je hebt, creditcard, sleutels, telefoon en je ziet dat het half 1 is en besluit dat het mooi is geweest voor vanavond. Als Constantijn weer aan komt lopen wil je net om een taxi vragen als je hij je een glas aanbiedt. Je vindt het onbeleefd om het glas af te slaan en besluit je laatste wijntje te nemen en daarna een taxi te bellen. Je praat nog even na met Constantijn en drinkt van je wijn, nu voel je de zweverigheid wel ineens heel erg toenemen, je ogen beginnen dicht te zakken, Constantijn kijkt je aan en zegt, “Als je straks wakker wordt, worden al je dromen werkelijkheid, vertrouw maar op mij…………”

Je wordt wakker en probeert je ogen open te doen maar je ziet niks….., je mond, je hebt een bal in je mond, en je ziet niks vanwege een blinddoek. Je probeert te bewegen maar je armen en benen liggen vastgeketend op een leerachtige bank/tafel je weet het niet. Je probeert je los te rukken, maar dat lukt niet je kan geen kant op, de paniek begint toe te slaan, wat is er gebeurd, waar ben ik, het ruikt naar wierrook en kaarslucht, het is warm en je hebt al je kleding nog aan…. Oh mijn god, waar ben ik nu weer in beland, praten gaat niet, maar je kan hooguit wat geluid produceren. Constantijn, de wijn, zijn laatste woorden gonsden weer door je hoofd, vertrouw maar op mij… “al je dromen worden werkelijkheid?” Constantijn? Waar heeft hij het over? Hoe? He? Ben ik ontvoerd? Je raakt steeds meer in paniek, als je plots voetstappen hoort naderen. De kamer klinkt hol en groot, waar ben je in hemelsnaam in beland, je voelt je nog zweverig van de wijn, hoe lang heb je geslapen. De voetstappen komen dichterbij en je hoort een stem……. Het is Constantijn, “Lieve Daphne, wees niet bang, weet je nog wat ik je gezegd heb voordat je ging slapen? Vertrouw maar op mij, het komt allemaal goed, wat er met je is gebeurd hoort allemaal bij het spel. Voordat we ook maar één stap verder gaan, krijg je van mij het stopwoord….. Luctor et Emergo” ….. “Jezus” denk je bij jezelf, “Luctor et Emergo…. Ik worstel en kom boven….?” , en dan begin je langzaam te begrijpen waar je in terecht bent gekomen. Maar hoe weet Constantijn dat ik een voorliefde heb voor BDSM? Daar heb je het met hem nooit over gehad, hij is er ook niet het type naar. “Vanavond zal jij laten zien wie je werkelijk bent, je kent de regels van het spel. Je zal pijn en marteling ondergaan, je mag schreeuwen wat je wilt, niemand die je buiten deze kamer kan horen, maar zeg de woorden Luctor et Emergo en alles stopt. Je bent omgeven door mensen die je kan vertrouwen, en ik beloof je ultiem genot. Ik ga straks de gag verwijderen zodat je kan praten. Ik raad je aan om even aan je situatie te wennen voordat je een besluit neemt. De blinddoek blijft op, en ik kom over 10 minuten terug. Als ik terugkom zal ik je vragen of je het spel wilt spelen, als je dat niet wilt gebruik je het stopwoord en ben je vrij om te gaan. Speel je wel dan mag je zeggen wat je wilt, je bent dan in de goede handen van de mensen om je heen. De bal wordt voorzichtig uit je mond gehaald, en je besluit nog niets te zeggen, en de tijd te gebruiken om na te denken. “Luctor et Emergo, ik mag het niet vergeten” denk je bij jezelf, meerdere mensen… mijn god wie dan, en hoe weet Constantijn dat ik onderdanig ben? Ik kan die man nooit meer recht in zijn ogen aankijken, je voelt je vernedert, onderdanig, maar oh wat heeft dit je nu al geil gemaakt. Je denkt na over de avond, dat gevoel gade geslagen te worden, Constantijn die je gedrogeerd heeft, wat moet je baas wel niet denken als hij erachter komt dat je met een zakenrelatie…… je wereld draait door, er giert van alles door je heen, kan niet, mag niet, je voelt je een klein meisje dat straf heeft gekregen, maar wat heb je dan gedaan? Dan hoor je weer voetstappen en de stem van Constantijn, “En Slaaf, heb je een besluit genomen” je voelt de rillingen door je lijf gaan, de zenuwen gieren door je keel, je kan je niet bewegen je kan niks anders doen dan antwoord geven…….. “Ja Meester”.

“Heel goed slaafje, ik zal nu je blinddoek weghalen en mag je zien wat wij met je gaan doen”. De blinddoek wordt weggehaald en je kijkt om je heen. Je ziet Constantijn in zijn mooie satijnen kostuum, en je kijkt verder rond, je ziet een kamer die past bij de stijl van het huis, maar ook iets donkers heeft van een kerker, stenen vloer, beetje middeleeuws, grote staande kandelaars om je heen die de kamer sfeervol verlichten, en aan de muur allerlei werktuigen die je kent uit een sm-kamer, dat is ook precies waar je je bevindt. Constantijn een sm-kamer…... Je kijkt verder en begint te wennen aan het licht. Langzaam zie je meerdere mensen vanaf de donkere muur in het licht van de kandelaars lopen. Ze blijven op een klein afstandje stil kijken. Je herkent natuurlijk Constantijn, de man naast hem heb je gezien op het feest hij draagt een zwart pak met een lichte krijtstreep en een zwart overhemd zonder stropdas, brede schouders en een smalle taille. Hij heeft een riem in zijn hand en naast hem zit een aantrekkelijke vrouw op handen en knieën met een halsband om haar nek…. naakt, met haar hoofd naar beneden. Je kijkt naar de andere kant van de kamer…. NEE!! Maar…. Die man lijkt wel……., de man ziet de verbazing in je ogen en doet een stap verder in het licht…… Het is de verkoper uit de kledingwinkel, hij en Constantijn wisselen verkneukelende blikken met elkaar, het begint te dagen…. Die prikkende ogen de hele avond, dat moet hij geweest zijn, hij moet Constantijn verteld hebben van de ontmoeting vanmiddag. “Zo jonge dame” zegt hij, “Eerder dan ik had gehoopt, ben je nu mijn slaaf, en zal je doen wat ik je opdraag. Het pleziert je meester dat je de kleding draagt die je bij mij gekocht hebt. Draag je ook de lingerie? “, “Ja Meester” klinkt het bedeesd uit jouw mond. Ik weet nu zoveel meer van jou, dan jij van mij. Constantijn heeft mij vanavond al verteld wie jij bent, wat je doet en over zijn vermoedens dat jij wel eens onderdanig zou kunnen zijn. Dat gaan we vanavond eens uitzoeken hoe goed jij kan luisteren. Eerst eens controleren of je het setje compleet aan hebt, en ik beveel heel stil te blijven liggen.” Hij pakt een lang scherp zwaard en begint één voor één de knoopjes van de blouse los te snijden. De blouse valt open en je borsten worden goed door de bh in positie gehouden. Dat je het een genot vindt is wel duidelijk aan de harde tepels die door de bh heen prijken. Hij gebruikt de punt van het zwaard en glijdt daarmee van onder je bh langs je navel naar de rand van je rok. Daarbij hard genoeg drukken om te voelen hoe scherp de punt is, maar net geen schade aan je huid toe brengen. De pijn is heerlijk en je geniet van de aanraking. Hij gaat verder langs de rand van je rok, naar je zij, helemaal naar boven onder je oksel. Jij bijt op je lip van pijn en genot en voelt de rillingen door je lichaam gaan. Dan pakt hij de mouw van je blouse, schuift het zwaard er doorheen, en het zachte satijn van je blouse is in een mum van tijd opengesneden. De punt van het zwaard gaat verder, van je pols, bovenarm, naar je schouder, langs je hals, en ook al kan je bewegen, je zou niet durven, het mag niet van de meester, en je vreest ook voor je hals als je beweegt. De andere mouw van je blouse is in mum van tijd losgesneden. Hier stopt het even met het zwaard hij kijkt je aan met die dwingende ogen van hem en zegt, “wat zeg je dan?”, “Dank u wel Meester” komt er heel netjes uit je mond.

Intussen is Constantijn bij je hoofd gaan staan, en legt een dik touw over je hals. Het touw wordt via twee gaten door het bed gehaald en aan de onderkant vastgeknoopt, net genoeg druk om het te voelen, en los genoeg om te kunnen ademen en slikken. De man met het zwaard gaat verder, hij staat nu bij je voeten die bij je enkels vastliggen aan het bed/bank, wat is het eigenlijk. Je benen liggen naast elkaar. Daar gaan je pumps één voor één uit. De punt van het zwaard gaat nu zachtjes langs je voetzolen, langs je kuit en je bovenbeen naar de split van je rok zonder je panty’s te beschadigen, de bewegingen zijn langzaam en winden je enorm op. Daar gaat het zwaard onder je rok, en rats, ook die is eraan. De man schuift de kapotte kleding opzij, en je ligt alleen nog in slip en bh. De man loopt terug naar je voeten, rommelt daar iets aan de bank waar je op ligt, dat blijkt een speciale bank te zijn want in een handomdraai worden je benen wijd uit elkaar getrokken, je knieën gebogen en gaan je benen omhoog. Je ligt erbij alsof je in de stijgbeugels ligt. De verkoper doet een stap naar voren zodat hij tussen je benen staat. Daar lig je dan met je benen om hoog en wijd uit elkaar, dat je dit lekker vind is wel te zien aan de grote natte plek in je slip. De man pakt het zwaard en snijdt de slip aan beide kanten los. Dan gaat het zwaard onder je bh. Je mooie borsten vallen in de handen van Constantijn die nog achter je staat. Daar lig je dan naakt, met je benen omhoog en wijd, en je borsten in de handen van een belangrijke zakenpartner. Door de riem om je hals kan je niet zien wat er precies gebeurt tussen je benen. “Zo dat is beter, vind je niet?”, wederom klinkt een keurig nette “Ja Meester”.

Alle drie de mannen nemen nu een positie in zodat ze goed zicht hebben op je heerlijke billen. Jij kan daar niet veel van zien, maar je hoort de mannen praten met elkaar, “kijk zo hoort een slaafje er nou bij te liggen” … “Ja beide gaatjes klaar voor gebruik”… “Kijk dat klitje eens tussen die lipjes door komen” … “de lipjes glinsteren al van geiligheid” ….. “Welke maat dildo zou er in dat natte kutje passen?” … “Slaafje heeft goed haar best gedaan met het scheermes, er is geen haartje te zien, zelfs niet in haar bilnaad? Wacht, even goed controleren……” Constantijn trekt je billen uit elkaar en inspecteert even goed van dichtbij “Nee helemaal kaal, zoals het hoort”…. “Kijk dat kutje dan, dat schreeuwt om aandacht” …. “Die Daphne, je ziet zo wel dat ze bloed geil is, en wil vast hard geneukt worden, hehehehe” … gemeen lachen de drie mannen vermakelijk om het aanzicht van je ongemakkelijke positie.

De vrouw aan de halsband wordt opgehaald door de onbekende man. Ze komt op handen en knieën aangekropen. “Zo likslaafje, ga jij dat kontje maar eens likken.” Je voelt de natte warme tong van de vrouw langs je billen likken en in je kontje glijden…… een heerlijk zacht en warm gevoel, en je laat duidelijk blijken dat je het lekker vindt. Plots wordt ze hardhandig weggetrokken, want je vindt het te lekker, de onbekende man heeft een gesel in z’n hand waarmee hij je billen afranselt, na 5 slagen moet de vrouw weer likken, maar is je natte kutje aan de beurt, en omdat je al zo geil was geworden duurt het niet lang of je voelt een orgasme op komen, hmmmmm……. Gevolgd door een afranseling…… “Klaarkomen is niet toegestaan, alleen als wij dat willen” … “Ja Meester”….. Constantijn maakt de riem van je hals los en loopt om naar de vrouw die tussen je benen zit. Je kan nog net zien dat Constantijn een vibrator pakt en deze voorzichtig bij de vrouw naar binnenbrengt. De vibrator moet wel op de hoogste stand staan, want de vrouw begint direct te kreunen en het duurt niet lang of ze begint hevig klaar te komen, ………. zonder afranseling…… wat oneerlijk zij wel en jij niet…… zo gaan de handelingen nog even door, om en om wordt je van voren en van achteren gelikt en heeft de vrouw opdracht gekregen ook haar vingers te gebruiken. Tekenen van genot bij jou worden bestraft met de gesel, de vrouw likt en vingert er op los, in beide gaatjes tegelijk, en meerdere vingers tegelijk, en ze blijft maar kreunen en hijgen van de vele orgasmes die de vibrator haar bezorgt.

De verkoper heeft intussen ook een gesel gepakt en bewerkt daarmee je bovenlichaam. Als hij even stopt voel je zijn opvallend zachte hand over je huid gaan om de pijn te verzachten, om daarna weer geteisterd te worden door de gesel. Je hele lichaam wordt nu onder handen genomen, genot van het bijna klaarkomen door de warme lippen en de vingers van de vrouw, afgewisseld met pijn van de gesels op je lichaam. De drie mannen staan daar als echte dominanten in hun kostuums, twee mooie onderdanige vrouwen af te ranselen, bij het zien van dit tafereel voel je weer een orgasme opkomen, en je zet je alweer schrap voor de pijn die daarop volgt……..

De vrouw wordt in een hoek van de kamer in een kooi geplaatst. De mannen hebben hun mooie pakken nog aan, maar daar gaat verandering in komen. Je ziet 2 broeken opengaan, van de verkoper en van Constantijn. De derde man rommelt aan de bank waar je op ligt, en je voelt je hoofd naar beneden gaan en achterovervallen. Constantijn komt bij je hoofd staan, en de verkoper staat tussen je benen. Die liggen nog in dezelfde positie, je hebt al een vermoeden wat er gaat komen, maar voor je het weet schuift Constantijn zijn lul in je mond, en op hetzelfde moment voel je de lul van de verkoper je kontje in glijden, de likslaaf heeft goed haar werk gedaan want hij past er prima in, maar van schrik sperren je ogen wijd open en stik je bijna in de lul van Constantijn, “hahaha je dacht zeker dat in je kut geneukt zou worden, nou wij zijn nog lang niet klaar met je, slaafje. Pain before Pleasure“. “Dank u wel Meester” stamel je uit zodra Constantijn en de verkoper je even rust geven. Direct krijg je van de 3e man de foltering die je verdient. Na pain komt weer pleasure, je voelt dat Constantijn en de verkoper op het punt staan om klaar te komen, daar komt nog een foltering tussendoor, maar dan uiteindelijk spuit Constantijn je mondje vol en brult tegelijkertijd “EN OWEE ALS JE KNOEIT”. Tegelijkertijd voel je een warme straal in je kontje. Braaf zoals het een goeie slaaf betaamd slik je zonder morsen alles door, en zegt “Dank u wel Meester”.

De onbekende man loopt naar de kooi en laat de andere vrouw op handen en knieën achter zich aan kruipen. Constantijn en de verkoper hebben intussen al plaats gemaakt, en je voelt het zaad van de verkoper tussen je billen door lopen. De vrouw wordt weer tussen je benen geplaatst “Likken slaaf”, je hoort de vrouw zeggen “Nee dat wil ik niet” PATS doet de zweep op haar achterwerk, “Ik wil niet” roept ze nogmaals, PATS “Lik het zaad op dat uit haar kont sijpelt” PATS, “Neeeee” PATS, PATS, en dan voel je hoe de vrouw breekt en snikkend en smekend het zaad oplikt, je hebt het met haar te doen, maar je voelt je er ook erg vernedert door. Ze had het stopwoord kunnen gebruiken, maar dat deed ze niet…… Na de schoonmaakbeurt word ze weer teruggezet in de kooi.

De onbekende man begint je boeien los te maken, “je mag niet bewegen, pas als ik het zeg”, “Ja Meester”. Hij doet een halsband om je nek met een riem eraan, en dwingt je op handen en knieën. “Volg mij”, gehoorzaam volg je de man op handen en knieën, wat is dit vernederend om als een hondje achter je meester aan te moeten kruipen. De andere twee manen lopen grinnikend om je heen, “kijk het geil eens langs haar benen lopen” …. “Doe een but plug met een staart in haar kont, dan is het echt net een pony” En zo volgen er nog wat degenererende opmerkingen. De man neemt je mee naar de andere kant van de kamer en beveelt je op handen en knieën het bed op te kruipen. Je armen worden recht getrokken en aan het bed vastgemaakt. Je benen worden met touwen stevig in positie vastgeketend en zit nu op je knieën met je gezicht op het matras en een spreader tussen je benen. Je kan weer geen kant op. In deze positie prijkt je kontje sierlijk in de lucht. Je knieën staan lekker uit elkaar. Constantijn en de verkoper komen achter je op bed, de verrassing die ze voor je hebben had je niet zien aankomen. Een fuckmachine, zo eentje waar een dildo op zit die een neukende beweging maakt. De onbekende man staat voor je “Zo slaafje, net wilde je klaarkomen, en mocht je niet, nu worden de rollen omgedraaid. Je mag nu klaarkomen. Zet de machine maar aan, zet hem maar op variatie standje, die varieert tussen langzaam en snel en 5 tellen stop”….. De verkoper brengt de machine in stelling. Constantijn knijpt een fles glijmiddel leeg over je billen zodat het goed naar beneden loopt op de dildo en je kutje. Je voelt een flinke dildo naar binnen gaan, en ohh die gaat diep “Zit’ie zo goed slaafje?” …. Je geniet hiervan, eindelijk mag je klaarkomen, wat zijn die Meesters goed voor je, “Ja Meester” … “Goed zo” …. Oh wat heerlijk je voelt het orgasme al bijna komen “zie je die klok aan de muur?” Voor je hangt een klok, het is kwart over 4…. “Jij blijft hier een uur liggen” Oh mijn god een uur lang die pompende dildo….. “Wij gaan even met de andere vrouw verder.” … De heren gaan naar de andere kant van de kamer, en nemen de andere vrouw mee aan haar halsband. ….. Je eerste orgasme is er al, wat een ontlading, eindelijk klaarkomen. Achter je hoor je hoe de mannen de vrouw commanderen, ze moet pijpen, ze wordt geneukt aan alle kanten maar je kan het niet zien. De paniek slaat toe, een uur lang…, de orgasmes volgen elkaar in een snel tempo op, dit is heerlijk, maar je begint nu al wel genoeg te krijgen. Je kijkt op de klok……. Half 5………

Om kwart voor 5 wordt het stil achter je, de Meesters komen voor je staan, hun pakken zijn verdwenen, en je ziet daar drie naakte mannen met zelfvoldane gezichten en slappe piemels. De vrouw staat inmiddels naast hun, nog wel met de halsband om en nog steeds naakt. Je kan haar nu beter zien, ze heeft een mooi lichaam, maar ze is volledig uitgeput, mascara doorlopen gezicht van het huilen. Je hebt gehoord hoe ze op alle mogelijke manieren genomen is, en de meesters hebben zich volledig leeggespoten aan hun slappe piemels en lege zakken te zien. “En? Slaafje? Geniet je er een beetje van?”, je bent na een half uur pompende dildo, helemaal uitgeput en wil dat het stopt, maar je wilt de meester ook niet teleurstellen. “Ja Meester”, het komt er snikkend uit “aahhh” dat was weer één, de tel ben je al lang kwijt, je weet dat het niet mag, maar je begint te smeken of het op mag houden, je moet nog 30 minuten, dat hou je niet meer vol, “Wil je dat het stopt” … “Ja Meester, alstublieft Meester, ik kan niet meer”. Eerder stoppen.. Dat moet je verdienen…. “Ja Meester, alles wat u wenst Meester” komt er snikkend uit je mond. “De rollen zijn omgedraaid, nu ben jij de likslaaf, je kan eerder stoppen verdienen door ons andere slaafje schoon te likken, wij zijn voldaan en hebben geen interesse meer in jou” ….. Wat? Moet ik die vrouw gaan likken? Maar ik heb geen lesbische gevoelens, ….. aahhhh weer een orgasme….auw het doet zo zeer, ieder orgasme doet pijn, en de pijn begint ondragelijk te worden……. “Ga jij je Meester teleurstellen slaafje? Ga je opgeven? Of ga je stoptijd verdienen door te likken” …..”Als je niet likt blijft de machine 15 minuten langer aan staan tot half 6” de vrouw wordt intussen op bed bevolen, ze ligt wijdbeens voor je gezicht op bed. Je kijkt haar aan en nu dichterbij zie je hoe mooi ze is, en hoe treurig ze kijkt vanwege uitputting en schaamte. Ze is net als jij perfect gladgeschoren, en je ziet een klein beetje zaad uit haar lopen, je wil je Meesters niet teleurstellen, je hebt nog nooit seks met een vrouw gehad, je hebt daar altijd met minachting tegenover gestaan, en nu moet je het zaad uit een kutje likken van je Meesters, …aaahhhh…. Aauuww…. “Ga je opgeven slaafje”, … “Ga je ons teleurstellen?” ….”Of laat je zien hoe sterk je bent en blijft de machine doorpompen tot half 6” …... “aaahhh ….. Aauuwww….. De tranen lopen over je wangen, pijn, genot, schaamte, teleurstelling en vernedering, ze wisselen elkaar in hoog tempo af, je moet kiezen, het genot van de orgasmes gepaard met pijn nog 45 minuten lang, de vernedering van het likken van de vrouw , of de teleurstelling door op te geven…Luctor…., je moet iets doen… je neemt je besluit…..

Je wordt uit je benauwde positie verlost, het spel is afgelopen. Constantijn helpt je in een badjas, en begeleid je naar een badkamer waar je je kan opfrissen. Er ligt een setje kleding voor je klaar, de jouwe zijn niet meer bruikbaar. Als je bent aangekleed loop je de badkamer uit en ga je terug naar de grote hal waar de heren en dame keurig netjes aangekleed zitten te wachten. Ze bedanken je voor de fijne avond, en benadrukken nog eens dat alles wat in dit huis is gebeurd, het huis nooit zal verlaten. De verkoper bied je aan om je thuis te brengen, je denkt even na, en neemt het aanbod aan. Het is beter te verklaren naar je baas dat je door een gast bent thuisgebracht dan een creditcard afschrijving om 6 uur ‘s-ochtends…… Je neemt afscheid van iedereen, en de verkoper vraagt of je binnenkort even in de winkel langs wil komen, hij zal een nieuw setje kleding voor je klaar leggen.

Het is al licht als je je huis binnen loopt, je hebt nog een wijntje ingeschonken en gaat zitten op de bank om alles nog even te overdenken, wat een avond, wat een geweldige ervaring, al je fantasieën zijn werkelijkheid geworden, je hebt dingen van jezelf ontdekt die je nooit voor mogelijk had gehouden. Je voelt nog even tussen je benen, nee voor geiligheid is even geen plaats meer, even geen orgasmes meer, als je terugdenkt aan dat laatste moment, eindelijk verlossing van genot maar vooral van de pijn en wat was het heerlijk. Ondanks alle verassingen, pijn, vernederingen ben je vooral trots op jezelf ……… om 5 uur werd de fuckmachine uitgezet…… je hebt het stopwoord nooit gebruikt.

      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

heemskerk
Bevlogen lid
Inlognaam: domloek

Bericht Nummer: 59
Aangemeld: 12-2015

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 10 maart 2018 - 08:27 pm:       

Pijn en vernederingHOI daanslave heb weer genoten van je ver haal.
Was goed geschreven en verrassend vond de verkoper in de winkel goed een man en geen vrouw
wat je zou verwachten .
En wat kan genot een pijn geven als het lang duurt .
Weet dit uit ervaring mij sub zei het altijd maar ze kon niet zonder .
Denk jij nu ook niet schrijf meer en geniet er van drie meesters voor jou en je man is hij
ook je meester en weet hij het nu ook schrijf daar maar over .

Geniet van BDSM DOM LOEK


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: