home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SMmr.John


  Nieuw lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op maandag 20 november 2017 - 10:43 am:       


Zijn slavin voor het weekend


Chantal had echt behoefte na een week hard werken zich dit weekend helemaal te geven aan Meester John , zijn fetish-slave voor het weekend te zijn.




Geschreven door John

Ook te vinden op mijn blog www.flogspot.nl


Zijn slavin voor het weekend


Door de week is Chantal baas in haar werk en gezin , maar op gezette tijden is ze de gewillige slavin van meester John. Zoals ook dit weekend.

Eindelijk, vrijdagmiddag. Pff het was het weekje wel weer . Druk druk , gehaast , zeurende werknemers , in de weer met de kids . Gelukkig had ze haar werk af gekregen en kon ze op tijd naar huis.

De afspraak met John had ze al gemaakt . Ze keek er naar uit , het was alweer een tijdje geleden en ze was er echt weer aan toe. Even los van de alledaagse drukte en tijd voor haar passie.

Haar man ging het weekend weg met de kinderen naar Eurodisney, dus ze had alle tijd voor zichzelf. Haar man kende haar bijzondere en geheime gevoelens, maar deelde die niet. Maar ze had het nodig en dat wist hij , anders raakte hij haar kwijt. Hij zei er dan ook niets van als ze naast hem lag met rode striemen over haar rug en billen. Dan wist hij wel weer waar ze was geweest..

Na een lange douche kleedde Chantal zich aan. Ze had haar weekend tas al gepakt en liet een boodschappenlijstje achter in de keuken. Haar man was nog op zijn werk en de kinderen nog op school. Ze stapte in de auto en reed weg.

Ze was al week in de onderbuik van opwinding. Ze wist waar dit weekend de nadruk op kwam te liggen. Dat hadden ze van te voren besproken. Ze was veel gewend en verlegde wilde steeds haar grenzen verkennen en verleggen. Ze was moe van al het denken en doen en keek nu uit naar totale overgave aan haar meester. Zij zou hem uitdagen en hij haar op de proef stellen. Als ze eenmaal veroverd was wilde ze hem dienen , plezieren en zou ze haar best voor hem doen.

John had een vrijstaande villa tegen de bosrand van Ede aan. Chantal woonde in Amsterdam , maar op vrijdagmiddag was ze wel even onderweg. Eindelijk reed ze met haar Landrover Sport de oprijlaan op. Ze belde aan en John deed open. “Hoi John, euh ik ben nog wel wat gestresst en druk in het hoofd van de lange reis” . John gaf haar een kus op de wang.”Geeft niets schat , ik zorg er wel voor dat je relaxt, eerst een wijntje , kom verder”

John speelde graag met haar. Ze had iets uitdagends omdat ze mooi en intelligent was. Vooral met die bril die ze droeg , waardoor ze er wat streng en intellectueel uitzag.
Ze had net haar achtenveertigste verjaardag gevierd. Ze was redelijk zwaar gebouwd maar had nog een wel een volslank strak postuur , sportief met brede schouders , gespierde billen , benen en armen maar wel met de vrouwelijke vormen. Ze fietste veel en ging vier keer per week naar fitness. Donkerblond halflang haar, en mooie make-up.

“Hoe was je week?”Vroeg John. “Nou, vermoeiend, ik ben er echt aan toe John” Zei ze. Na een half uurtje over koetjes en kalfjes zei John.”Ok, je weet wat we hebben afgesproken, dus laten we niet langer wachten”



Ze zou veel, langdurig en extreem vastgebonden en opgesloten worden. Dat was de afspraak en Chantal had al de hele week een kriebel in haar onderbuik aan de gedachte. Ze had ook de opdracht gekregen dat ze de hele week niet met zichzelf mocht spelen en zeker niet klaarkomen. Daardoor liep ze de hele tijd met opwindende gedachten in haar hoofd en stond ze bijna op ontploffen. Ze was helemaal week en nu ze bij John was en zo gebiedend tegen haar begon te praten , met de woorden van vastbinden en opsluiten voelde ze zich helemaal warm worden.

Maar ze hield ervan haar meester eerst uit te dagen en overwonnen te worden. Ze kneep ogen half dicht en perste haar lippen samen om hem met een kleine glimlach scheef gemeen aan te kijken.

“O ja , John? Vindt je dat? Wat wil je doen dan?” “Nou..” zei John. Ze onderbrak hem meteen. “Nee jij bepaalt niet zomaar wat er gaat gebeuren, dat weet je toch wel hoop ik he ?” Ze keek hem nu door haar bril strak aan, als de directeur bedrijf die tegen haar ondergeschikte sprak.

John stond op . “Je hebt gelijk, sorry” En liep de kamer uit . “Ik haal nog een glas , blijf nog even” Chantal bleef met rechte rug zitten , maar hoorde niet dat hij door de andere deur weer de kamer binnengekomen was. Ineens voelde zoe een soort hard plastic halsband die van achter haar om haar nek werd gelegd en snel dicht geklikt. “Ẅa, wat is dat ? Doe dat ding af flikker !” Riep ze. “Nee, zei John , deze flikker gaat je in zijn macht krijgen schat! “Niks ervan”zei Chantal.”Ik denk het wel” En hij liep om haar heen om weer voor haar op de bank te gaan zitten. Hij hield een soort afstandsbediening in zijn hand. “Wat is dat voor ding?” “Dat is een ding dat DIT kan doen” Ze voelde ineens een gemene schok door haar hals trekken.”Au! FUck, dat doet zeer !” “Ja dat is een halsband voor agressieve honden om ze af te richten en deze heb ik zo gemaakt dat je het zelf niet van je af kan halen”. “Ok , we beginnen opnieuw, ik zei dat we gaan beginnen en jij gaat doen wat ik zeg , ja of nee? “ “Nee, au ! kut ! ” “Fout antwoord schat , bij ieder fout antwoord druk ik weer , dus.” “Dus wat is het ?” “Nee!,AU,shit, euh ok ok Ja , ja !” Ẅat ja ? Ik wil horen ja m...” . Hij drukte weer “Auw! Ja, ja meester!”

Ze had nu wel door dat tegenstribbelen geen zin meer had. Hij had dit spelletje gewonnen. Ze ontspande zich en liet haar hoofd nu naar beneden hangen. “Ja , Meester” .

Hij ging staan en liep naar haar toe. John streelde met zijn hand door haar haren. “Goed , braaf zo. Kom maar meisje, ik wil lekker met je spelen nu.” Hij pakte haar hand en trok haar van de bank. “Ga maar naar boven en kleedt je om , je kleertjes liggen al klaar”.

Na een half uur hoorde John het geluid van hakken op de houten trap. Hij zag nu Chantal door de deur naar binnen komen. Haar hoofd enigszins gebogen. John’s ogen werden groter en een glimlach kwam op zijn gezicht, toen hij haar zo zag staan in deze outfit die geheel uit zwart glanzend rubber bestond. Wat een metamorfose!

“Dit lijkt er meer op, mijn slavin. Netjes” Alles was van glanzend zwart latex : Haar kousen die hoog in haar dijen gehouden werden door een strak korset met jarretels. Lange handschoenen en brede halsband en een masker waar haar haren in een paardenstaart door een korte tube naar buiten staken. Aan haar voeten zwarte lak sandalettes met hele hoge naaldhakken. Ze droeg geen slip en de piercings door haar schaamlippen en klit waren nu goed zichtbaar.

“Kom hier slavin en draai je om , dan zet ik alles nog even beter vast . Chantal ging nu met haar rug naar hem voor hem staan en John begon het corset nu nog strakker dicht te rijgen. Er gingen korte riempjes over de vetersluiting heen die hij nu afsloot met kleine hangslotjes. Dat deed hij ook bij haar halsband en de riempjes om de enkel van haar schoenen die ook afgesloten konden worden. “Zo dat trek je niet meer uit schat!” Jij kuste haar nu op haar bil en streelde met zijn vingers door haar schaamlippen, waardoor ze nog natter werd dan ze al was.

“Van wie ben je nu ?” Vroeg John. “Van u meester. Helemaal van u”

Ze voelde zich meer en meer opgewonden worden en haar bovenbenen trilden ervan. De behoefte om klaar te komen en bevrijd te worden van deze opwinding was bijna niet meer te harden. ¨Volgens mij wil je heel graag klaarkomen slavin, klopt dat ?” “Ja Meester , JA , alstublieft meester! “ “Ja dat dacht ik wel “Ze John “Maar je vraagt niet eerst wat IK wil “.”Sorry meester , wat wilt u meester ? “ “Ach, slavin, houdt toch je mond ik doe toch gewoon wat ik wil met je en dat is dat IK klaar wil komen en daar gebruik ik JOU voor!”

John bevrijdde haar van plastic halsband en deed er een brede leren voor in de plaats. Hij zette de band vast met hangslotjes en bevestigde een lange ketting aan de ring aan de voorkant. Hij pakte de ketting trok haar achter zich aan de kamer uit en liep met haar naar de het tuinhuisje in de achtertuin. Ze schaamde zich zo gekleed en aangelijnd achter hen aan buiten door de tuin te lopen. Misschien zagen de buren haar wel.

Het tuinhuis was van hout en steen opgetrokken en had een puntdak met dakpannen. Er zat maar een klein raampje in. John deed de deur open en duwde Chantal naar binnen. “Kijk slavin, onze speelruimte wat vind je ervan?” Chantal zag nu een ruimte die zwart en rood was geschilderd van binnen. Aan de wanden veel spiegels en open liggende balken die het dak steunden. Aan de balken hingen kettingen en touwen aan katrollen. Aan het einde een hemelbed met een frame van verchroomd staal met overal ringen op gelijke afstand erop gelast en een leren matras. Langs de wanden , gesloten wandkasten en twee deuren waarvan niet duidelijk was waar die voor dienden.

In het midden stond een houten bok die aan de bovenkant met zwart leer was bekleed. Aan de balken en poten van de bok zaten leren boeien bevestigd .“Kijk schat , jij gaat op nu op je buik op die bok liggen” . Hij duwde haar daar naartoe en ze boog eroverheen. Toen ze op haar buik lag, legde John een voor een de boeien aan. Het waren er veel. Om haar enkel, bovenkant van haar kuiten . Onder en bovenkant van haar dijen . Haar polsen, vlak boven haar ellebogen en onder haar oksels. Over haar onder en boven rug gingen ook nog eens twee leren riemen die strak werden aangegespt.

Chantal lag daar nu op haar buik met haar benen en armen wijd gespreid langs de poten van de bok. Ze was volledig vastgesnoerd en kan zich amper bewegen. Ze was nu volledig machteloos beschikbaar John. Ze had het gewillig zwijgend over haar heen laten komen. DIt is wat ze wilde , zijn speeltje zijn..

“Mooi zo meisje, mooi gezicht zo. Ik ga nu lekker met je spelen, mmm schatje van mij, lekkere troel! “En hij kuste haar op haar wang.

John opende een kast en Chantal kon zien dat deze vol hing met allerlei soorten mondknevels. John pakte er een hoofd tuigje uit met een grote stalen ring-gag. “Zo slavin eens kijken of ik deze ring in je mondje krijg. “Nee die is to groo..AU !” Riep Chantal . John kneep ruw haar neus dicht, zodat ze haar mond als in een reflex wijd opende. “Mondje open” Hij wrikte gelijk de ring in haar opengesperde mond. Het paste net. Toen legde hij de riemen van het hoofdtuigje om haar hoofd en zette deze strak vast . “Kijk , je mondje is al helemaal klaar voor mij.”Lachte John.

Toen pakte hij een latex opzetstuk met drukknoopjes die bij het masker hoorde en klikte deze over de ooggaten op het masker vast. Ze kon nu niets meer zien. Aan het hoofdtuig zat bovenop een ring waar John een kettinkje aan vast maakte. Hij trok haar hoofd aan de ketting nu naar achter. En zette deze vast aan de leren riem, die achter over haar rug heen liep. Zo werd haar hoofd naar achter gehouden en haar mond in de juiste positie voor haar meester.

“Zo , nu eerst even rustig naar mijn creatie kijken terwijl ik mijzelf even opwarm” Zei John. Hij ging nu op de rand van het bed zitten en begon met zijn hard in zijn kruis te wrijven. Hij voelde hoe zijn pik harder werd en raakte opgewonden van Chantal zo in haar uitdagende houding vastgesnoerd op de bok.

John liep nu naar een van de kasten en kleedde zich uit. Toen hij zijn strakstaande onderbroek naar beneden trok steigerde zijn penis eruit en bleef stijf omhoog staan. Eenmaal naakt pakte hij uit de kast eerst een glanzende stalen cockring met kleine piramide vormige puntjes aan de smalle voorkant . Daarna een leren slip, broek en hemd en trok deze aan. Toen stapte hij in een paar leren laarzen en liep hij naar naar Chantal.

Hij ging voor haar aan haar hoofd zijde staan en begon weer zijn kruis te masseren. Chantal hoorde hem voor zich staan licht hijgend en snuivend. Ze hoorde hoe hij meer en meer opgewonden raakte en daardoor zijzelf ook. Ze voelde hoe haar klit harder werd en haar kut vochtig.

Ineens voelde Chantal zijn pik hard door de ring in haar openstaande mond gestoten worden. Diep , tot achter in haar keel. Ze voelde de ballen van haar meester tegen haar kin drukken. Zo diep had hij zijn enorme paal in haar mond geduwd. Ze moest er gelijk van kokhalzen.”AAGGGGHHGG” Haar speeksel gutste langs haar kin en hals naar buiten ze maakte gorgelende geluiden . “MMHHJAAA” Riep John. “Dit is lekker en nu met je tong over mijn pisgaatje likken , toe maar. Zo niet, blijf ik je mond neuken, net zolang tot je me likt, geile fucktoy van me !”

Na een aantal lange halen van zijn pik in haar mond, besefte ze wel dat ze geen keus had en begon zijn eikel te likken. “Goed zo meisje , ga door ga door , misschien stop ik dan wel “ Ze bleef likken. Steeds intenser en heftiger , want hij stopte maar niet met zijn penis in haar mond te pompen. Ze begon bijna wanhopig te worden totdat hij hem er weer uit haalde en haar na liet hijgen. “HHG,HGG,hgg,hgggg,hhhh”

“Je mond heeft hem lekker groot en stijf gemaakt voor je andere gaatje, ha ha . “ Chantal hoorde hem nu naar haar achterkant lopen. Ze verwachtte iets bij vagina te gaan voelen. Maar ze voelde nu een koude stroom van een gelei achtige substantie door haar bilnaad stromen.

“Right, meisje fucktoy, even wat knutselen met je nu . “ Ze schrikte toen ze iets tegen haar kontgaatje gedrukt voelde. “Kijk , wat we gaan doen schat, is jekontgaatje geschikt voor je meester maken. Dus de nodige ruimte creëren. Nu vraag jij natuurlijk , hoe doet u dat meester? Nou , met steeds een grotere dildo erin te steken schat. Je denkt toch niet dat ik je met een ongevulde kont ga opsluiten? Ha ha !”

“Kut “, dacht Chantal, daar hadden ze het niet over gehad. Ze wist dat verzetten alleen maar meer pijn ging doen en concentreerde zich nu om haar gaatje zoveel mogelijk te ontspannen. Ze voelde de druk van het gladde ronde voorwerp nu toenemen en een begin maken bij haar naar binnen te dringen. Ze voelde haar kringspier steeds strakker opgespannen totdat ze een plop hoorde en haar gaatje weer ontspande.

“Zo , die zit erin” “Erin ? dacht Chantal, ze dacht dat het ding er uitgefloept was. Maar al snel kwam ze erachter van niet , want ze hoorde pompgeluiden en voelde iets in haar kont uitzetten . ‘Kut , het was een pompdildo’ dacht ze en liet een lichte kreun horen. “Ja, schatje , daar gaat ie , groter en groter...zoooo, zo is het eerst genoeg kun je even mooi rekken.”En hij haalde het pompje met slangetje door een riem over haar rug en liet het daar zitten.

“En ondertussen. Ja , ondertussen kan ik lekker even….” Ze voelde nu zijn natte harde eikel tussen haar schaamlippen gelegd worden. “MM, lekker nat “Zei John “En nu eene,tweee, driee...hopla!” En hard stootte John zijn keiharde lul nu tot diep in haar kutje naar binnen en begon nu wild in haar te beuken. Chantal hield het amper , zo met die ring in haar mond, vastgesnoerd, die dildo hard opgeblazen in haar kont en die enorme paal die in haar kut zat te beuken. “ OOOHHGGRRHHGGHHH!!!” “Ja slavinnetje , hijg maar , kreun maar , daar word ik alleen maar geiler van en mijn pik harder !” Zo ging het wel 10 minuten door en Chantal was nu behoorlijk gaar geneukt. Ze voelde het natte zweet langs haar gezicht onder haar masker door lopen en bevond zich nu in een soort trance , de trance van een echte slavin.

En het ging maar door. Terwijl John haar aan het neuken was haalde hij het slangetje van de pompdildo onder de riem vandaan en begon er nu langzaam aan te trekken. Op de manier trok hij ook aan die de pompdildo die zo uit haar anus tevoorschijn kwam. Langzaam en moeizaam want alle lucht zat er nog in. Een zwarte opgeblazen zwarte rubber bol werd steeds groter zichtbaar en haar kontgat stond nu superstrak. Met een laatste ferme haal die gepaard ging met een felle kreun van Chantal , trok John het ding er nu met een grote floep uit. Haar anus ingang bleef wijd open staan, na trekkend als een gapende mond.

“Kijk, je tweede mondje , het lijkt wel naar mij te zingen, ha ha “ Riep John. “eens kijken of je kontje nu wijd genoeg voor me is !” Hij pakte zijn nog harde natte lul in zijn rechterhand en duwde die tussen haar billen tegen de opening van haar kont aan . Hij stootte ineens hard door en zijn pik verdween er met een soppend geluid helemaal in. Chantal kreunde weer door haar ringknevel “AAGGAGAHHH” “Zo ! Ja die past goed zeg, hij glijdt er lekker in schatje , hij zit nu helemaal in je sappige strakke kontje ! “Chantal voelde het koude staal van zijn cockring tegen haar billen duwen. En opnieuw volgde een reeks stoten in haar onderlichaam . Diep in haar kont. Ze was al gaar van de vorige neukbeurt maar het was nog niet genoeg kennelijk. Ze kon ook niet tegenhouden dat stralen vocht uit haar vagina stroomden, ze moest squirten van die beurt in haar kont en John plaagde haar ermee. “Kut slavin je kut maakt mijn hele vloer nat , dat wordt de zweep en je likt het zo maar voor me op op natte slet !” Fuck!”Dacht Chantal dit is zooo vernederend. Maar ze was ook zo geil..

“OOOoooAaaa, dit is weer zo lekker zo met mijn pik in je te rammen. Ik denk dat ik klaar ga komen , ja , ja , ik ga klaarkomen ..Maar in een ander gat !” Ineens trok John zijn keiharde penis uit haar kont tussen haar billen naar buiten en liep om haar heen om hem vervolgens in haar opengesperde mond te duwen. “NU , ga , ik klaar komen, eat this !! “ Ze voelde een harde straal in haar mond en keel spuiten. Gevolgd door nog een aantal. Een grote hoeveelheid sperma gutste door haar mond naar buiten en sijpelde langs haar kin op de grond. De pik werd uit haar mond getrokken en ze voelde nog enkele koude stralen over haar masker vloeien. “OO, Lekkere fucktoy van me , dit heb ik de hele tijd voor je bewaard. Je hoofd zit helemaal onder mijn witte geil , je zou jezelf zo moeten zien !?” “Een echte lekkere neukslavin van je meester ben je !”

“Ok”zei John “Nu ga ik je even afpluggen en kan ik uitrusten. Meester John pakte nu drie grote zwarte geaderde dildo’s uit de kast waarvan er twee aan een leren gordel zaten bevestigd. Hij legde de gordel tussen haar benen en schoof de ene in haar vagina en de andere perste hij bij haar anus naar binnen waarna hij de gordel voor de taille vast gespte . De dildo’s konden er niet meer uit . Aan beide zat een slangetje en een pompje zodat hij deze ook goed stijf in haar kon oppompen.

Door haar ringknevel schoof hij de derde dildo die er precies doorheen paste. Het was een lang ding die hij tot ver achter in haar keel drukte net zolang totdat hij helemaal in haar mond was verdwenen. Ze moest er bijna van kokhalzen, maar wist haar ademhaling te bedwingen. Ze moest rustig blijven met dit ding , dat wist ze En dat kon ze, want ze was een ervaren en goede slavin. Ook deze zat aan een leren riem die hij om haar hoofd legde en achter vest gespte zodat de dildo stevig bleef zitten. Ze kon met dat ding zo diep in haar geen kik meer uitbrengen, alleen wat “GGHGGHHG”

Ze was nu in drie gaten door een dildo gevuld . Haar meester ging nu voor haar zitten op een stoel en ging wat SM bladen lezen om bij te komen. Ok schatje , rust maar even uit en hou die knevels binnen he ? “ Ze knikte , als een brave slavin en hield ze zich stil.

Na tien minuten stilte ging John staan en liep naar de kast . Hij pakte een witte massage staaf eruit en liep naar Chantal. Hij plaatste het ding horizontaal tussen haar dijen met de kop precies tegen haar klit aangedrukt. Met tape plakte hij het ding aan de bok zodat het apparaat precies op zijn plaats bleef. Er zat een snoer met stekker aan die jij in het stopcontact in de muur stak. Hij drukte op het blauwe knopje en het ding begon met een luid zoemend geluid hevig te trillen. Chantal maakte een heftige beweging en begon in haar boeien te kronkelen. Met al die dildo’s in haar maakte dat de intensiteit alleen nog maar groter en ze begon hard te kreunen “GGHHGGHH!!!” Chantal voelde al heel snel een orgasme opkomen dat ze niet tegen kon houden .

John zag dat ze ineens helemaal verkrampte en met een harde kerm klaarkwam. Ze was al gaar van het geneuk maar nu met dit orgasme had ze het helemaal niet meer . En het stopte ook niet. John liet het ding aan staan en al snel kwam ze voor de tweede keer klaar. En voor de derde keer .. John keek er gemeen lachend naar vanuit zijn luie stoel. “Goed zo meisje , kom maar lekker klaar voor je meester , mm, vind je meester lekker “Terwijl hij met zijn hand naar zijn kruis gleed. Hij maakte zijn gulp open en haalde zijn pik er weer uit om er mee te spelen. Want hij vond dit ook zo geil en moest ook weer klaarkomen als hij zijn poppetje zo in de boeien zag spartelen en kreunen. Heerlijk.

Na een uur spartelen en klaarkomen was Chantal nu helemaal slap in haar boeien gaan hangen. John stond op, liep naar haar toe zette het massage apparaat nu uit. “Zo schatje , hoe was dat ? Chantal keek nu met versufte ogen naar hem omhoog ,”MGGHHH”. “Mm, ik kan je niet horen met dat ding in je mond ” John maakte maakte de riem om haar hoofd los en trok de lange dildo uit haar mond, gevolgd door een sliert speeksel dat langs haar kin op de grond droop”. “Ja ? Was lekker ?” . Ze kon nog steeds weinig uitbrengen..”Euhhh” . “Ik neem aan dat dat een ja is ? “ Ok, je wilde graag langdurig vastgebonden en opgesloten toch? ” Ze begon al wat meer bij haar positieven te komen. “Ja , maar was dat dit niet dan?” Nee”Zei John. ”Dit was een beginnetje , noem je dit vastgebonden en opgesloten? Ik noem dit meer lekker lui op een bankje liggen genieten!” Hij maakte de riemen die haar vasthielden op de bok nu een voor een los en liet haar nu op haar eigen benen staan.

“Je ziet er zo lekker uit schat in dat latex en op die hakken, ik vind dat ik nu wel een beloning heb verdiend. Op je knieen, je weet wat te doen!” Chantal deed wat hij zei en maakte nu de riem van zijn leren broek los , deed de rits van zijn gulp naar beneden en haalde zijn pik uit zijn broek om hem snel daarna in haar mond te schuiven. “Goed zo meisje , maak hem maar hard , laat hem maar groeien in je mondje. MMMmm , ja ja zo , goed zo je kan het goed lekkere sappige troel van me !“

Na een paar minuten kwam John al klaar en spoot een vracht sperma keihard in haar mond wat ze gelijk doorslikte doordat hij haar neus dichtkneep.

“Ok , nu tijd voor de volgende ronde waar je om hebt gevraagd , ha ha “

“Eerst deze aan!” John had een doos uit de kast gepakt en haalde er een grote luier uit . “Ik wil niet dat je straks de boel onder plast schat” “Dat ding wil ik niet om hoor je?”Zei Chantal boos. je zult wel moeten poes “Zei John. Hij legde het ding om haar taille en trok de flap tussen haar benen maakte de plak sluitinkjes vast. “Ha ha. je Pampertje staat je schattig !” Lachte John. Beschaamd en bood keek ze hem aan.

“Armpjes op je rug schat” . Hij snoerde haar armen met riempjes met de ellebogen tegen elkaar op de rug en haar polsen strak tegen elkaar. Daaroverheen schoof hij een leren single glove deed de riemen over haar schouders vast en de riem aan het eind tussen haar benen over haar luier en ter hoogte van haar navel weer vast aan de roem die om haar taille ging. De glove reeg hij nu strak dicht.

John liep naar een kast en haalde er een grote zware bos zwarte leren riemen uit die hij voor haar op de grond gooide. Hij spreidde de riemen uit die allemaal aan elkaar verbonden waren. Het was een bondage tuig dat het hele lichaam omsloot.

“Zo slavin , ga er maar in liggen.” Chantal keek met grote ogen naar het geheel, van spanning en opwinding tegelijk. Ze deed wat hij zei, wat ongemakkelijk zo met haar armen op de rug ging se op haar knieen en rolde zich op haar buik zodat ze op de riemen lag. John begon de riemen , die ieder van een een chromen gesp waren voorzien , een voor een strak om haar lichaam vast te gespen. Vanaf haar enkels tot haar hals leg ze nu als een rups in een cocon vastgesnoerd voor de voeten van John.

Verticaal liepen er vanaf de enkels vier brede riemen, twee langs de voorzijde en twee langs de achterzijde van het lichaam , naar boven eindigend vlak boven het hoofd van de gevangene waar twee stalen ringen aan vast zaten waardoor deze in het tuig opgehangen kon worden.

John pakte de ringen in beide handen en sleepte haar nu achteruitlopend naar een deur in de muur. Chantal was nog niet gekneveld en sputterde tegen, “Wa , wat ga je doen ? “ “Wat gaat u doen meester, is het !, You fuck, je gaat niet te wijs tegen me worden he? ” Chantal bloosde, “Nee nee sorry, meester, wat gaat u doen meester ?” “ Waar je om vroeg geile teef! Waar teefjes horen , in een hok”

Hij deed de deur open en daarachter zat een nis, als een inbouwkast, een ruimte van twee meter hoog en nog geen meter diep. De gehele ruimte was bekleed met gecapitonneerd zwart skaileer, inclusief de binnenzijde van de zware deur. “Geluiddicht en donker , lekker knus hokje voor je toch?” Zei John.

Aan het plafond zat een kleine katrol bevestigd en een klos met een musketonhaak eraan waar een serie dunne touwen doorheen liepen. Hij pakte de klos en trok deze naar zich toe totdat hij met de musketonhaak bij de ringen aan het tuig kon waar Chantal in zat en klikte deze eraan vast . Nu trok hij aan een touw aan het katrol , waardoor de klos naar de katrol getrokken werd en het tuig meesleepte de nis in . Steeds verder totdat Chantal nu in een verticale positie werd gehesen. “Zo , nu het laatste stukje”Zei John. Hij trok nog verder zodat ze nu los van de grond kwam en zo’n 30 cm boven de vloer bungelde. De riemen van het ruig spanden zich daarna nog strakker aan.” OEfff, dit is strak!”Zei Chantal. Ze bungelde nu hulpeloos in de nis.

Maar John was nog niet klaar want in de wanden zaten kleine ringen die van onder tot boven liepen. Hij maakte de ringen een het tuig vast met dik elastiek koord en trok deze een voor een strak aan zodat ze nu niet meer kon bungelen maar nu bewegingsloos in de ruimte hing.

Doordat ze nu zo ingesnoerd boven de grond zweefde en met de dildo’s nog diep in haar voelde ze een weeïg gevoel van zich meester maken. Ze voelde hoe ze nu vocht vrijgaf tussen haar benen, vocht van opwinding en voelde een heel licht orgasme opkomen. Ze werd er wat duizelig van. Duizelig van opwinding.

“Ok nu je mondje!” Johan pakte een hoofdtuig met ter hoogte van haar mond een mondstuk in de vorm van een smalle koker. Hij kneep in haar neus , “mondje wijd open schat!” Ze opende haar mond en duwde de koker tussen haar tanden naar binnen tot een paar centimeter diep in haar mond wat ze niet meer kon uit spugen toen hij eenmaal de riempjes om haar hoofd strak had vastgegespt.

Hij pakte nu een dikke rubberen slang met een metalen chromen eindstuk met schroefdraad.De korte buis in haar mond had aan de binnenzijde ook schroefdraad zodat hij de slang er nu aan vast draaide. In de deur zat een gat met ook weer schroefdraad . Hij deed de deur nu zover dicht dat hij nog net de andere kant van de slang aan het gat in de deur vast kon schroeven.

“Zo , ga nu maar lekker slapen schat, hier blijf je voorlopig nog wel even” John deed nu de zware deur dicht , draaide de sleutel in het slot om en vergrendelde deze nog eens extra met hangsloten door 3 stalen hengsels heen te halen en vast te klikken.

Aan de buitenzijde van de deur was het gat te zien waar een rubberen stop het gat dicht hield. Als iemand de stop eruit haalde kon hij de gevangene voeden door voedsel of vocht in het gat te laten stromen waardoor het direct in de mond van de gevangene liep.

“Lekker zo slavin?” Maar Chantal hoorde niets. Ze hing daar in het donker in de stille ruimte.

¨Je hoort niets natuurlijk, maar ik zal je eerst wat laten drinken voordat ik wegga want je hebt vast veel vocht verloren door al dat geneuk en gezweet. “ John pakte nu een lege literfles Spa , haalde zijn pik uit zijn broek en plaste de fles nu helemaal vol. Daarop liep hij naar de deur en haalde de plug uit het gat en deed het uiteinde van de fles ertegen aan en goot de fles nu langzaam leeg het gat in. Hij hoorde wat gegorgel en gekreun door het gat en slikkende geluiden. Dat was het teken dat de urine nu in haar mond stroomde en ze het doorslikte. Hij ging zo door totdat de fles helemaal leeg was. “Goed zo liefje, brave meid je bent een fijne slavin.”
John schakelde nu het infrarood cameraatje in die zich in de ruimte bevond zodat hij haar op de monitor in de gaten kon houden om ongelukken te vermijden. En niet alleen daarvoor maar ook om ervan te kunnen genieten.

Hij had zonder dat ze het wist een aantal sensoren op haar lichaam geplaatst zodat hij de hartslag en het zuurstofgehalte in haar bloed kon meten. Zolang er geen alarm afging wist hij dat hij haar daar zo kon laten hangen. En dat was de bedoeling, langdurige opsluiting in vastgebonden staat . Daar werd Chantal geil van, dat is wat ze had gewild , wat ze had gevraagd en dat is nu wat ze kreeg . Gewone sex kwam ze amper op klaar maar o in dit tuigje zo ingesnoerd opgehangen en opgesloten...ze bleef maar klaarkomen..ze was in trance en geil zo geil . Ze wist ook niet wanneer ze vrijgelaten ging worden? Over een uur? Een dag ? Een week? De spanning de afwachting die dildo’s in haar . Haar luier was helemaal nat , nat van geil , zweet en pis , OOOHH dit was zo lekker.

Wordt vervolgd...


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

heemskerk
Bevlogen lid
Inlognaam: domloek

Bericht Nummer: 58
Aangemeld: 12-2015

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 20 november 2017 - 03:15 pm:       

Welke meester wil dit niet



HALLO MEESTER JOHN EEN GOED STUK EN FIJN GESCHREVEN .
Is dit echt wat ze wil zou het ook wel willen geven hoor .
Ben er eerlijk in maar ik ben nu ouder en kan het niet zo maar lees het graag .
Schrijf er meer over en laat de slavin genieten daar zijn ze voor en jij geniet het meest
en zo hoort het .
Ben benieuwd naar het vervolg weet nu al dat de slavin er van geniet maar ik ook .

DOMLOEK NIET DE JONGSTE MEER

 

SMmr.John
Nieuw lid
Inlognaam: rubleath67

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 11-2017


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 21 november 2017 - 10:55 am:       

Reactie Domlook



Dank je Domloek voor je positieve reactie. Altijd leuk te vernemen dat iemand mijn verhalen waardeert. Stimuleert om ermee door te gaan.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: