home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Bobbie S


  Lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op maandag 13 maart 2017 - 08:09 pm:       


Donder en bliksem


Hoofdstuk 10 uit Anna – Een ongeremde romance




We namen na die lange en in meerdere opzichten vermoeiende fietstocht samen een uitgebreid bad, waarbij we elkaar teder maar zorgvuldig schoon poetsten. Daaraan voorafgaand had Anna echter besloten om eerst onder de douche zorgvuldig mijn nieuwste stoppelhaartjes weer weg te scheren.
Terwijl de warme waterstralen aangenaam over mijn hoofd en overige lichaamsdelen naar beneden stroomden, verwijderde ze geroutineerd met wat scheerschuim de nieuwste aanwas. Geen plekje werd overgeslagen. Zowel onder mijn armen, als op mijn borst en bij mijn geslacht maakte ze weer volledig schoonschip. De door de prikkelende scheerbeurt opgewekte erectie maakte het haar bovendien gemakkelijk om ieder schuilend haartje op de gladde schacht snel en doelmatig te verwijderen. Voor de verandering liet ze mijn dansende hengst verder qua aandacht ongemoeid.
De rode striemen op mijn rug en andere lichaamsdelen werden licht gemasseerd.
Ten slotte mocht ik daarna op verzoek ver voorover gebogen gaan staan. Terwijl het water hinderlijk in mijn ogen drupte, gleed Anna in volle concentratie met het mesje voorzichtig verder tussen mijn aangespannen billen en over de randen van mijn anus tot ze geheel tevreden was over het gladde eindresultaat. Door met haar hand zacht over de behandelde huid te glijden, controleerde ze steeds secuur of er geen enkele achtergebleven oneffenheid meer te vinden was.
Anna had me al vrij snel toevertrouwd dat ze altijd opgewonden werd bij het zien van een glad, onbehaard mannenlijf. Vaak wilde ze dat daarom ook graag zelf bij mij controleren en bijwerken, zodra de eerste haartjes na enige dagen alweer begonnen aan te groeien. Na haar allereerste scheerbeurt voelde ik me aanvankelijk nogal kaal en onwennig naakt zonder die vertrouwde haren op mijn borst en buik. Maar al snel raakte ik aan de nieuwe status gewend en ik zag dat Anna er van genoot. De huid voelde en oogde inderdaad zuiver en schoon en ik zou zelf inmiddels ook niet anders meer willen. Hetzelfde gold voor Anna’s lijf en we waren al gauw volledig ingesteld op het frequente en minutieuze scheerritueel bij of voor elkaar.
Omdat na de eerste scheerbeurten thuis het kale, melkwitte stukje onderbuik nogal afstak bij de rest van mijn huid, maakte ik er vanaf dat moment een gewoonte van om met behulp van Anna’s zonnebank mijn hele huid minimaal een licht gebronsde kleur te geven. Anna noemde die gezamenlijke extra aandacht voor een chocolade-achtige huid al gauw gekscherend het ‘zondebankritueel’. Ze speelde niet alleen graag met mij, maar ook met woorden.
Als het weer het toeliet namen we bovendien, uit het zicht van hinderlijke passanten, ook graag een zonnebad boven op dek. En zoals te verwachten, bleef het dan zelden bij alleen maar zonnebaden.

Het bad was inmiddels goeddeels volgelopen en na de wederzijdse schoonmaakbeurt lagen we nog een tijdje zij aan zij in de grote kuip te weken. Met enige tegenzin besloten we toch dat het echt tijd werd voor een welverdienðÒðÒp XÓÓ@Óalf bewust op dat Anna voor haar doen plotseling opvallend stil was geworden.
Omdat het weer aan het omslaan was, kozen we voor wat warmere kleding dan de avond ervoor. Anderzijds besloten we gezamenlijk dat het ondergoed toch eigenlijk beter nog in de kast kon blijven. Een corrigerende aanlijning van mijn wispelturige penis werd kennelijk ditmaal evenmin overwogen, vermoedelijk omdat die maatregel in mijn strakke spijkerbroek met nauwelijks speelruimte relatief weinig functie zou hebben. Anna koos voor een makkelijke, ruimzittende katoenen trui over haar door de zon en het badwater nagloeiende huid en een bijpassende halflange plooirok. Om haar nek maakte ze een eenvoudige zilveren ketting vast, die mooi combineerde bij de halflange zilveren oorringen. Ze doseerde met zorg een paar vleugjes parfum in haar hals en de bedwelmende geur van Hypnotic poison van Christian Dior verspreidde zich onmiddellijk door de halfdonkere kamer. Ze zuchtte diep en bekeek haar gelaatstrekken nauwkeurig in de verlichte spiegel.
Toen ze even later met een rechte rug voor me uit de trap af liep, keek ik heimelijk verliefd naar haar lange donkere, golvende krullen en begreep ik opnieuw niet waarom ze vaak zo kritisch en onzeker naar zichzelf was. Anna had dan wel nooit het zogenaamd ideale figuur van een hongerende mannequin bereikt, maar ze straalde daarentegen met haar volslanke lichaam zoveel meer vanzelfsprekende echtheid uit, het geheel bovendien verpakt in een stevige cocon van pure, warme vrouwelijkheid, dat ik doorgaans maar weinig behoefte overhield aan een doorsnee mannequin. Ik had haar ooit in een onbewaakt moment wel eens verteld dat ik vroeger vooral op superslanke meisjes viel en dat Twiggy destijds ook hoog bij mij in de top vijf van favorieten stond. Die opmerking had ze op haar manier geïnterpreteerd en was kennelijk altijd in haar achterhoofd blijven hangen.
Zelf vond ik al lang de verpakking alleen niet meer zaligmakend en ging ik meer af op andere kwaliteiten. Voor mij kon Anna daarom in combinatie met haar bijzondere karakter moeiteloos de vergelijking doorstaan met een langzaam gevormde, natuurlijk glanzende parel. Ik was hopeloos verliefd geworden op die parelmoeren verschijning, waarbij haar specifieke eigenschappen zich langzaam als een opengestoomde oester aan me hadden geopenbaard. Ik herinnerde me op dit soort momenten nadrukkelijk ook weer waarom ik destijds blindelings afgegaan was op mijn intuïtie.

Terwijl we plaats namen aan een raamtafeltje in de eetzaal schoten de eerste lichtflitsen van het naderend onweer door de bomen en het gerommel was ook al veel duidelijker hoorbaar. Ik telde automatisch de seconden tussen de eerstvolgende bliksemflits en het geluid van de donder en berekende op basis van de bekende acht seconden, dat de onweersbui zich nog op een kleine drie kilometer afstand van de herberg vandaan moest bevinden.
We namen alle tijd voor een definitieve keuze op de menukaart en besloten beiden als hoofdgerecht voor een tournedos met rozemarijn en wijnsaus te gaan. Anna staarde daarna wat voor zich uit en leek met haar gedachten steeds verder weg te zijn. Ik herkende die plotselinge ingetogenheid van eerdere situaties en hield haar onopvallend in de gaten.
Terwijl de grijzende ober langzaam de eerste donkerrode wijn van die avond in de grote glanzende glazen schonk, vroeg ik haar tegen beter weten in of alles goed was en of ze voor de resterende dagen nog eventueel specifieke wensen had. Ze keerde terug in mijn wereld, maar gaf niet direct antwoord. Nadat ze me lang en intens in mijn vragend bruine ogen had aangekeken, veranderde haar gelaatsuitdrukking in een zachte glimlach.
Ze schoof wat dichter naar me toe, pakte mijn hand vast en zei gedempt:
“Ik weet niet echt goed hoe ik het moet zeggen, lief. Met jou hier in deze omstandigheden heb ik het idee dat ik zweef, dat er een eindeloze energie in me opborrelt. Dan kan ik bijna niet meer zelfstandig stoppen; mijn hele ziel en zaligheid schreeuwen voortdurend om je volle aandacht en liefde. Dan wil ik ook constant met je neuken.”
Het was voor het eerst dat ze duidelijker probeerde te benoemen, wat haar op die ogenblikken bezig hield.
Anna zuchtte even en ging over op een bijna fluistertoon.
“Al die belevingen zijn zo intens en maken me ook zo intens gelukkig. Ik kan me bij jou volledig laten gaan, ik durf dan alles, denk er soms niet eens meer bij na. Ik herken mijn eerdere verlegen ‘ik’ soms nog maar nauwelijks. Ik doe dingen die ik normaal nooit zou durven of zelfs niet eens zou kunnen bedenken; jij maakt op de een of andere manier het beste of misschien tegelijkertijd ook wel het slechtste in me los.”
Ze haalde diep adem en wachtte even voordat ze weer verder sprak. Ik keek haar glimlached aan.
“Je hebt vanaf onze eerste ontmoeting zoveel onbekends bij me naar boven gehaald. En dat heeft andere dingen weggedrukt. Ik vertrouw je gewoon blindelings. Ik heb je zo ontzettend lief dat het soms pijn doet en ik geniet echt van iedere seconde dat we samen zijn. Je bent de enige, waarbij ik me zo volledig vrij kan laten gaan.”
Ze legde niet uit wat ze met die andere dingen bedoelde en ik vroeg er ook niet expliciet naar.
Ik veegde voorzichtig de opkomende tranen uit haar rechter ooghoek, maar ze merkte het nauwelijks op en sprak gedreven verder.
“Alexander lief, je geeft me ongevraagd zoveel zelfvertrouwen, al weet ik dat ik dat zelf ook zou moeten kunnen realiseren. Maar ik voel me gewoon niet altijd even sterk als jij er niet bent. Ik heb je zo ontzettend lief, dat ik er wel eens bang van word. Dan snak ik soms ’s nachts, alleen in ons bed, plotseling naar adem bij het idee dat je er op een vreselijke dag misschien niet meer zult zijn. En dat terwijl jij juist mijn zelfstandigheid en onafhankelijkheid steeds probeert te stimuleren. Ik moet me niet zo hechten, zeg je altijd. Ik weet het lief; maar ik wil je niet kwijt, ik wil en kan echt niet zonder je.”
De tranen stroomden nu ruimer over haar wangen en ik drukte haar schokkende lichaam tegen me aan tot ze weer wat bedaarde. Sommige gasten keken inmiddels vrij openlijk en nieuwsgierig in onze richting, maar ik stoorde me er niet aan en aaide haar zachtjes over haar rossige haar en haar natte wangen. De ober bleef tactvol op geruime afstand van ons tafeltje vandaan, totdat hij zag dat Anna na enige minuten weer wat meer gekalmeerd was.
Ik begreep na die onthullende woorden voor het eerst dat ze toch altijd nog de heimelijke angst had dat ik op een dag weer verdwenen zou zijn uit haar leven. Kennelijk sluimerde die angst continu ergens diep in haar hoofd.
Ze lachte de tactvolle ober wat verlegen toe, toen hij behoedzaam de caesar salade en de champignonsoep serveerde en hij glimlachte kort, maar begripvol naar haar terug.
Terwijl Anna voorzichtig blazend haar soep weg lepelde en ik me tegoed deed aan de knapperige salade, kwam er langzamerhand weer wat emotionele rust aan tafel. Ik was inmiddels wel wat gewend geraakt aan die onverwachte heftige gevoelsuitingen. Ik wist ook dat Anna op dergelijke momenten een uitlaatklep nodig had om ruimte te geven aan andere traumatische herinneringen, die kennelijk weer door haar hoofd spookten. Ik plaagde haar daar ook nooit mee en realiseerde me dat ze op dergelijke momenten erg kwetsbaar en onzeker was. Echter op deze avond sprak ze haar angst om mij te verliezen voor het eerst duidelijker uit.
Anna kon er inderdaad slecht tegen, dat ik regelmatig moest reizen, waardoor ik er niet altijd voor haar kon zijn wanneer ze me nodig had. Vreemd genoeg accepteerde ze haar eigen nachten buiten de deur tijdens de congressen wel gemakkelijker. Soms kreeg ik wel eens heimelijk het gevoel dat ze zich wellicht op dergelijke eenzame momenten gewillig zou kunnen laten troosten door een begripvolle congresganger.
Ik had er echter nooit naar gevraagd en Anna had er ook zelf nooit op gezinspeeld. Het zou voor haar in dat geval ook niet meer betekenis gehad hebben dan mogelijk een kort seksueel avontuurtje.

Een enorme dreun en lichtflits deed allen in de eetzaal opschrikken en zelfs de onverstoorbare ober leek heel even van zijn stuk gebracht. Een nieuwe onweersslag galmde door de bossen en de regen kletterde even onverwachts uit het niets met bakken tegen de geheel donkere ramen. Kennelijk trok de onweersbui precies over de herberg heen. Na een paar nieuwe krakende slagen en felle lichtflitsen begonnen de gasten in de eetzaal toch enigszins gewend te raken aan het passerende natuurgeweld en werd al snel de normale conversatie weer opgepakt. Vanuit de bar werd tactvol de muziek op een hoger volume afgesteld als betrof het een soort mentale ondersteuning, dat er echt niets aan de hand was.
Ik keek nieuwsgierig naar Anna. Haar stemming was gelukkig duidelijk al weer meer omgeslagen in een luchtiger en meer uitdagende bui; als bewijs daarvan zat ze onder tafel ook al weer een tijdje knietje te vrijen met me. In haar ogen zag ik dat ze zichzelf weer helemaal in de greep had. Ik verbaasde me altijd nog steeds over die snelle stemmingswisselingen.
Ze schoof haar stoel dichter naar me toe en hing even intiem met haar hoofd tegen mijn schouder alsof ze zich wilde excuseren voor haar eerdere emoties. Ik keek haar liefdevol aan en ze beantwoordde mijn blik met een verlegen, warme glimlach.
“Het was echt leuk en ook best spannend vandaag”, zei ze simpel.
Ze ging plotsklaps wat meer rechtop zitten.
“Heb ik je trouwens niet al te veel pijn gedaan vanmiddag? Het waren behoorlijk wat striemen...”
Ik schudde mijn hoofd en dacht weer terug aan de gebeurtenissen eerder die dag. Het leek al wel weer bijna een jaar geleden.
“Het was juist erg opwindend”, antwoordde ik, “ook omdat ik je niet kon zien. En ik had volgens jou bovendien toch die straf verdiend?”
Anna lachte zachtjes en in gedachten zag ook zij haar geliefde weer machteloos aan de oude boomtak gebonden staan. Ze keek me nieuwsgierig aan.
“Ben je nu eigenlijk nog steeds geil?” vroeg ze plotseling ongegeneerd op de man af.
Ik wilde niet liegen, dus ik antwoordde haar bevestigend en zei dat ik daarvoor alleen maar naar haar hoefde te kijken. Haar ogen werden groot.
“Hoe is het toch mogelijk, dat we er na zo’n intensieve dag nog geen genoeg van hebben”, concludeerde ze retorisch uit mijn reactie.
Ze bekende echter onmiddellijk: “Van mezelf weet ik dat inmiddels wel. Ik voel mezelf ook nog steeds zo opgewonden, het lijkt wel of ik nooit genoeg kan krijgen van je heerlijke lijf en omgekeerd van jouw aandacht voor mijn goddelijke lijf.”
De wijn begon duidelijk zijn invloed te doen gelden en ze fluisterde steeds intiemere teksten in mijn oor.
“En wat zou mijn liefje dan nog allemaal met me willen doen vanavond; moet ik me nog steeds geheel voor zijne majesteit met zijn duistere wensen beschikbaar houden?”
Haar hand was tijdens die vraag onder tafel gegleden en ze masseerde zachtjes mijn eindelijk wat tot rust gekomen lid. Ik trok Anna’s hoofd aan haar lange krulhaar wat naar achteren en kuste haar kort op haar mond. Ik voelde mijn lid harder worden onder haar tastende hand.
“Ik ben er zeker van dat je vanavond nog wel als extra dessert zult kunnen dienen voor je geliefde vorst”, zei ik gemaakt ernstig, “maar ik moet nog eens even goed bedenken wat vanavond mijn favoriete toetje gaat worden.”
Anna draaide met haar vrije hand behoedzaam haar wijn rond in het halfvolle glas, alsof ze in een glazen bol tuurde. Wat ze zag stond haar kennelijk wel aan, want ze gniffelde een beetje en vleide zich weer tegen me aan. Pas toen de ober weer langs kwam met een volgende gang schoof ze met zichtbare moeite tijdelijk weer meer op haar eigen stoel.
Met enige tussenpozen genoten we van ons smaakvolle diner en de eetzaal was bij het opdienen van ons dessert al weer langzaam minder druk geworden. Kennelijk hielden de meeste gasten van een vroege nachtrust. De onweersbui was geleidelijk weggetrokken en het was ook al enige tijd opgehouden met regenen.
“Wil je straks nog even een korte wandeling met me maken buiten”, zei Anna dromerig.
“Het ruikt altijd zo lekker fris na zo’n onweer.”
We dronken eerst nog een kop koffie en slenterden vervolgens ongehaast terug naar de kamer om daar onze regenjassen op te halen. Anna kreeg bij het zien van die kleding direct weer creatieve invallen en ze besloot abrupt, dat we voor de beoogde wandeling niet meer kleding nodig hadden dan slechts de jassen en ieder een paar gymschoenen. Ik hoopte stilletjes dat het buiten inmiddels niet al te veel zou zijn afgekoeld, maar ik wilde me naar haar toe niet laten kennen.
In het gedimde licht van de slaapkamer kleedde ze me zorgzaam uit en borg daarna alle kledingstukken netjes op in de legkast. Daarna mocht ik op mijn beurt Anna van haar weinige kleding ontdoen en na een kort gevecht met haar trui stapte ze gracieus uit haar rok. Ik had de neiging om haar een duwtje te geven op het lokkende bed achter haar, maar ze las mijn gedachten en glipte snel weg uit mijn armen. Lachend reikte ze me van afstand mijn lange regenjas aan. We knoopten ieder snel onze regenjas dicht en begaven ons via de trap naar beneden.
Omdat mijn penis nogal hinderlijk en duidelijk zichtbaar tegen de voorkant van mijn jas botste, sloeg Anna haar arm laag om me heen. Haar hand verdween aan de andere zijde in mijn jaszak, die al lang geen binnenzak meer had. Ze greep de lastpost kordaat vast en drukte hem stevig tegen mijn buik. Rustig wandelden we naar de voordeur en stapten naar buiten de koele avondlucht in.
Mijn hand schoof op de parkeerplaats ook haar open jaszak binnen en ik voelde onmiddellijk de warme huid van haar heup tegen mijn vingers prikkelen. Het was vreemd windstil en slechts het tikken van de laatste regendruppels die nog van de kletsnatte bladeren afrolden, was goed hoorbaar. We liepen zwijgend een gedeelte van het bekende pad af en probeerden al springend de grootste plassen te ontwijken. Het was de route die uiteindelijk via diverse bochten naar het dorp toe leidde.
We genoten met volle teugen van de plotselinge koelte en de typische geur van het door planten afgescheiden petrichor. Na een minuut of tien besloten we echter weer om te draaien, omdat onder de regenjassen onze naakte lichamen toch geleidelijk meer begonnen af te koelen. We stonden stil en keken elkaar tegelijkertijd wat onbestemd aan.

Ik streek over Anna’s haar en ik kuste haar langzaam op haar frisse wangen. Ze likte teder met haar tong langs mijn neus en over mijn oogleden en het duurde niet lang of onze vochtige lippen zochten elkaar al weer verlangend op. Ik knoopte tijdens die liefkozingen voorzichtig haar jas los, waarna ik met beide handen binnenlangs haar koele billen vastpakte. Intussen had Anna, wat minder geduldig, ook mijn jas losgeknoopt.
Onze lichamen gleden onbelemmerd aan de voorzijde tegen elkaar aan, half omhuld door een losse tent van onrustig zwaaiende regenkleding.
Anna’s handen speelden nog steeds met mijn lid en ze paste verschillende technieken toe om me gevoelig af te kunnen trekken. Ik voelde tussen haar benen de vochtigheid in haar spleet en zocht ongeduldig naar haar verlegen pareltje. Anna zakte een beetje door haar knieën door de opgeroepen weeheid en verstevigde tegelijkertijd haar greep op mijn gespannen geslacht. Ze probeerde hem meerdere malen naar beneden te trekken en tussen haar benen weer naar boven te begeleiden.
Ik hielp haar wat mee door enigszins te bukken en met een begeleidende voldane zucht ontving Anna de oude huisvriend in haar privé-salon, terwijl ze midden op het pad wijdbeens in een ondiepe plas stond. Met haar armen stevig om mijn nek trok ze zich moeizaam op en klemde uiteindelijk haar benen om mijn heupen heen. Ik zette me schrap om niet uit te glijden op de natte ondergrond en met mijn handen onder haar billen en dijbenen probeerde ik verticale bewegingen tot stand te brengen. Anna hijgde zwaar in mijn nek van de inspanning in combinatie met de verwerkte wijn, maar ze bleef voorlopig koppig hangen.
We probeerden zwijgend een acceptabel ritme op elkaar af te stemmen om mijn penis constanter in beweging te krijgen. Ik voelde mijn lid zwaar langs haar vaginale wand schuren en het steunen van Anna nam snel toe.
“Oh, neuk me, neuk me lieverd”, smeekte ze en probeerde zich wanhopig omhoog te trekken aan mijn nek.
Zonder enige waarschuwing kwam een nieuwe stortbui uit de verduisterde hemel naar beneden en binnen enkele ogenblikken waren we beiden kletsnet geregend.
Anna zakte naar beneden en trok snel haar hinderlijke regenjas uit. Daarna rende ze om me heen en trok ook mijn jas van mijn armen af. Een eenzame wegwijzer aan de zijkant van het pad mocht van haar tijdelijk dienst doen als kapstok.
Ze gilde van opwinding en kwam door de regen uitgelaten weer over de plassen heen springend op me af. In één doorgaande beweging sprong ze weer tegen mijn kletsnatte lijf op en klemde haar benen weer om me heen. Haar ogen straalden wild en ze schudde de regen heftig uit haar druipende haren.
“Neuk me, baby, kom op je kunt het,” kirde ze en ik bracht mijn lid moeizaam terug tussen haar opgetrokken benen.
Het moet voor een mogelijke toeschouwer een uiterst vreemd beeld hebben opgeleverd, maar we verwachtten eigenlijk weinig passanten en gingen volledig op in ons natte spel. Onze lichaamsdelen kletsten in een vast ritme schurend tegen elkaar en het aparte geluid wond ons alleen nog maar meer op. Ik probeerde met al mijn krachten mijn evenwicht te bewaren op de natte ondergrond terwijl Anna me stevig bereed en ze tegelijkertijd het water uit mijn ogen probeerde te likken.
Het begon nog harder te regenen en Anna ondersteunde die stortbui al jubelend met de meest uitzinnige kreten. Toen ze langzaam de kracht in haar armen en benen voelde afnemen gleed ze voorzichtig van me af en kwam dicht tegen me aan staan. Ze zocht met haar handen naar mijn druipende lid en drukte hem opnieuw bij haar naar binnen. Terwijl het koude water als een douche om ons heen naar beneden gutste, beet Anna vertwijfeld op haar lip en probeerde met korte bewegingen tot een orgasme te komen. Plotseling draaide ze zich van me af, boog diep voorover en trok haar billen van elkaar. Ik schoof weer bij haar naar binnen, terwijl Anna met haar handen in een plas op de grond steunde om haar evenwicht te bewaren.
Mijn dijen kletsten onbarmhartig tegen haar kont en ik schoot bij iedere slag tot aan mijn scrotum bij haar naar binnen. Ik hoorde Anna diep zuchten en met een vrije hand probeerde ze mijn lid zonder om te kijken naar hogere regionen te leiden. Ik gleed weer voorzichtig dichter tegen haar aan en zag de regendruppels alle kanten van haar rug af springen. Het water liep in stroompjes over haar billen door haar bilspleet en het kostte me opvallend weinig moeite om bij de eerste poging al de top van mijn lid opnieuw die dag over de anusrand naar binnen te drukken.
Diep voorover gebogen maakte Anna onduidelijke geluiden. Maar ik had niet de indruk dat ze echt problemen had met de nieuwe penetratie, want ze duwde haar billen duidelijk zelf steeds naar achteren wanneer ik mijn lid voorzichtig vooruit tegen haar anus aan drukte. Na enige inleidende pogingen gleed ik vlot verder naar binnen en voelde onmiddellijk haar anale spieren aanspannen om mijn kloppende geslacht. Ik bereed haar meest intieme holte steeds dieper en genoot intens van de kletsende huid en de soppende geluiden, terwijl het overvloedige hemelwater ons bijna onzichtbaar maakte op het donkere pad.
Toen mijn slagen steeds langer werden zakte Anna langzaam verder voorover en volgde ik haar voorbeeld zonder haar te verlaten. Haar haren sleepten door het water op de grond, maar ze merkte er niets van. Ze kreunde minstens zo hard als ik en probeerde vanuit haar gebogen positie zelf haar clit te bewerken. Ze zwaaide in toenemende mate kreunend heen en weer van opwinding. Ik had haar stevig vast bij haar heupen en concentreerde me op iedere zenuw van mijn zwoegende lid in haar nog steeds strakke, maar wel volledig ontsloten anus.
Ik voelde Anna binnen een minuut zwaar trillend klaarkomen, terwijl ze zich tijdens haar orgasme nog dichter tegen me aan drukte. Ik ondersteunde haar schokkende lichaam extra stevig, zodat ze niet onverwachts onderuit zou glijden. Tijdens de laatste stuiptrekkingen in haar onderbuik probeerde ze moeizaam haar rug te rechten en deed na korte tijd een poging weer op te staan. Ik gunde mezelf nog een laatste serie snelle stoten en trok me daarna voorzichtig uit haar terug. Ze kwam kreunend overeind en terwijl ik eveneens opstond, trok ik haar verregende gezicht weer snel dicht naar me toe.
Ze hing als een opgebruikte, slappe pop in mijn armen en hijgde zwaar en onregelmatig.
“Mijn god, dat was lekker”, kreunde ze, “en trouwens hard nodig ook, geloof ik.”
De regen gutste nog steeds over ons heen en waste het zichtbare bewijs van al onze mogelijke zonden genadig weg.
We stonden trillend van de kou en de inspanning dicht tegen elkaar aangedrukt, maar de vochtige kilheid begon toch snel dieper in mijn botten door te dringen. Ik stelde voorzichtig voor om weer terug te keren naar de herberg. Pas op dat moment realiseerde Anna zich dat ze me misschien onbedoeld wat verwaarloosd had tijdens haar laatste ontlading, maar ik overtuigde haar dat ik die dag niets tekort was gekomen. Met haar kletsnatte handen trok ze voor alle zekerheid toch nog even fanatiek aan mijn lid. Voorzichtig haalde ik haar handen weg en kuste haar zachtjes op haar natte ogen. Rillend drapeerden we de regenjassen weer over elkanders glanzend natte huid en hadden allebei grote moeite om de weerbarstige knopen dicht te krijgen.

We legden de afstand in tegenovergestelde richting in een wat versneld tempo af en keerden daardoor met al weer enigszins opgewarmde spieren terug bij de aanlokkelijk verlichte herberg. In de hal van de herberg was in eerste instantie niemand te bekennen geweest. Alleen het gezicht van de man in de receptie was plotseling even boven de balie uit verschenen toen onze soppende gymschoenen piepend over de houten vloer schoven.
Hij had vriendelijk naar ons gelachen en verbaasd zijn hoofd geschud vanwege onze onverwachte en vooral totaal doorweekte verschijning. We knikten hem toe en holden snel de trap op. Ik opende met trillende vingers met behulp van onze sleutelkaart de deur van de kamer en voelde direct de nog aanwezige warmte in de kamer op de huid van mijn gezicht. Zodra we de regenkleding en sportschoenen in het halletje hadden afgeworpen, verdwenen we rillend in de badkamer.
Alvorens we aan het gebruikelijke ritueel van tanden poetsen en andere dagelijks terugkerende bezigheden begonnen, namen we eerst samen een korte, hete douche. We wasten elkaar uitvoerig schoon, zodat de in de regen geteisterde huid door het wrijven met de spons weer langzaam begon te gloeien.
Anna had heel wat shampoo nodig om haar krullende haarbos weer enigszins soepel en onder controle te krijgen. Enige minuten later gleden we van twee kanten tegelijkertijd onder de uitnodigende lakens.
Anna kroop direct met een diepe zucht dicht tegen me aan met haar hand gewoontegetrouw om mijn direct reagerende geslacht geklemd. Ze kuste me gedachteloos in mijn hals. Ik lag stil achter haar en binnen enige minuten hoorde ik haar ademhaling al merkbaar dieper worden en was ze vast in slaap. Ik wurmde na enige tijd zo voorzichtig mogelijk mijn hand onder haar uit en kroop daarna opnieuw weer zo dicht mogelijk tegen haar aan.
Toch kon ik de slaap niet echt gemakkelijk vatten en ik staarde, in gedachten verzonken, nog geruime tijd naar Anna’s geheel ontspannen gezicht vlak voor me.



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: