home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Bobbie S


  Beginnend lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op vrijdag 24 februari 2017 - 03:55 pm:       


Broeierige veldjes en klaterend water


Hoofdstuk 9 uit Anna – Een ongeremde romance




Na een klein uur rijden wilde Anna toch voor de zekerheid mijn aangebrachte attributen controleren en werd het bovendien tijd voor de ingepakte lunch.
We sloegen daarom een smal en duidelijk in onbruik geraakt karrepad in, dat na enige minuten onverwachts ophield bij een gammel hek, waarachter zich een stil en laagbegroeid gebied uitstrekte. Het leek op een lang verwaarloosd stuk akker.
We parkeerden de fietsen uit het zicht naast het pad en vonden al snel een rustig plekje onder enige bomen, waar zowel schaduw als zon was. Ik rolde de deken uit en Anna pakte uit een afgehaakte fietstas de lunchpakketten en wat te drinken. Daarna keek ze me even nadenkend en fronsend aan. Op een korte aanwijzing van haar plaatste ik mijn handen in mijn nek in afwachting van verdere instructies.
Ze kwam naar me toe en glimlachte op een manier, die ik wel vaker gezien had en meestal niet al te veel ontspanning beloofde.
Rondkijkend duwde ze me een stukje naar achteren tot vlak onder een statige boom en begon ze me met ervaren handelingen uit te kleden. Daarna bond ze met een stuk touw uit de fietstas mijn polsen bij elkaar en en gooide het touw over een stevige tak boven mijn hoofd.
Even later stond ik volledig uitgestrekt, balancerend op de rand van de deken. Glimlachend toverde ze nog twee plastic klemmetjes uit de tas, verbonden met een ijzeren kettinkje, en plaatste deze zorgvuldig mikkend op mijn protesterende tepels. Door even flink aan het kettinkje te trekken overtuigde ze zichzelf ervan dat ze stevig genoeg zaten.
Anna was kennelijk toch nog niet helemaal tevreden met het resultaat en ging op zoek naar een stevige, afgebroken tak, die ze tussen mijn enkels plaatste, zodat ik wijdbeens en nog net in evenwicht voor haar heen en weer wiebelde.
Met een voldaan gezicht bekeek ze haar alternatieve vogelverschrikkers-creatie en cirkelde een paar keer onheilspellend zwijgzaam om me heen. Ze liet uiteindelijk het touw boven mijn hoofd nog iets zakken, zodat ik weer wat meer houvast had.

Plotseling schoof ze treiterend mijn rubberen tangaslip over mijn hoofd en ogen, waardoor het nog weer moeilijker werd om te blijven staan. Mijn mond werd door haar vingers geopend en ze verwijderde voorzichtig de kletsnatte rubberen bal. Ik ademde eindelijk weer vrijuit en zoog de lucht met volle teugen naar binnen.
“Maar ik wil je nog niet horen”, waarschuwde ze direct.
“Pas als ik toestemming geef. Dus voorlopig alleen knikken of met je hoof´´p ŕ x´0´@0´aar een tijdje niet meer.
Plotseling voelde ik iets als een stevige twijg of buigzame tak tegen mijn billen slaan. Ik probeerde ingespannen te luisteren waar ze was, totdat Anna’s stem achter mij ineens cynisch vroeg:
“Alexander, liefje, vind je zelf ook niet dat je een behoorlijke afstraffing verdiend hebt na die groffe bezoedeling van mijn tere lijfje in dat herentoilet?”
Voordat ik überhaupt kon antwoorden had ik al een tweede felle tik over mijn billen te pakken. Anna herhaalde haar vraag en ik knikte heftig, waaruit ze concludeerde dat ze voorlopig kennelijk mocht doorgaan. Ze koos de plaats van haar slagen met zorg en de pijn spreidde zich uit over mijn kwetsbare achterwerk.
Na de eerste tien slagen maakte ze er een vrolijke quiz van. Bij ieder verkeerd antwoord volgde een felle tik volgens de nieuwe regels van het spel. Ze vroeg als eerste of ik haar nog eens zo zou durven misbruiken. Toen ik mijn hoofd schudde, voelde ik onmiddellijk aan de voorzijde een tik tegen mijn dijen vlak onder mijn trillende geslacht.
“Niet liegen schatje”, zei Anna.
Ze herhaalde de vraag en nu knikte ik.
“Vond je het lekker om me vanmorgen zo van achter te nemen?”
Ik knikte en hield mijn hart vast; geen slag.
“Had je toch nog wel een beetje medelijden met me?”
Ik knikte. De slag raakte me opnieuw vlak onder mijn lid en nog net tegen mijn samengebonden ballen. Ik gromde duidelijk hoorbaar.
“Ik zei toch: Niet liegen, schatje”, herhaalde ze wat heftiger.
“Ok, een nieuwe kans. Zul je voortaan netjes alles doen wat ik je vraag?”
Ik aarzelde even en dat werd me gelijk fataal. Er volgden vijf snelle slagen, ditmaal opnieuw over mijn gloeiende billen. Toen Anna de vraag herhaalde, kon ik slechts heftig knikken terwijl ik wanhopig op mijn benen probeerde te blijven staan.
Ze tikte speels met onregelmatige tussenpozen tegen mijn slingerende lid en vastgebonden ballen en iedere keer raakte ze me bewust iets krachtiger. Ter afwisseling trok ze onverwachts ook stevig aan het kettinkje tussen mijn tepels.
Ik was volstrekt onwetend waar ik de volgende actie kon verwachten.

Anna beoordeelde secuur iedere reactie op haar geheime keuzes en wachtte steeds geduldig tot ik weer een beetje ontspande. Ik kromp voor zover mogelijk bij iedere slag ineen, maar kon mijn onzichtbare kwelgeest onmogelijk ontwijken. Ik hing doelloos, nauwelijks in balans, aan mijn armen aan de boom. Na een laatste opvoedende tik en een verwijtend gegrom uit mijn keel werd het een lange tijd onbestemd stil om me heen.

Plotseling voelde ik haar zachte lippen op mijn gesloten mond, terwijl ze liefdevol met een hand over mijn geplaagde lid gleed. Tegelijkertijd kneep ze zachtjes in mijn samengeklonken ballen.
“Zo ken ik mijn mannetje weer”, fluisterde ze en haar tong zwierf even door mijn mond en over mijn gezicht.
Met haar andere hand aan het kettinkje trok ze me resoluut dichter naar haar eigen lichaam toe. Zonder opgave van reden verdween ze daarna opnieuw buiten mijn gehoorsveld. Toen een volgende tik mijn billen striemde, steunde ik luid.
“Geen geluid, liefje”, zei ze schijnbaar onbewogen, maar dat lukte me pas echt na de vierde slag.
Anna maakte geleidelijk een nauwkeurig patroon op mijn huid, waarbij geen enkele nieuwe streep een eerdere helemaal raakte. Ze sloeg bovendien vanaf twee verschillende kanten.
Even later voelde ik haar handen over de licht gezwollen striemen op mijn bezwete, warme billen glijden. Soms kreunde ik zacht, maar ze liep minutieus iedere lijn af van het begin tot het eind. Ik hoorde haar tijdens haar inspectie zachtjes neuriën.
Zonder aankondiging verwijderde ze met een rustige, maar doorgaande beweging ineens de butt plug en trok daarna tergend langzaam een voor een de ingedaalde balletjes uit mijn protesterende rectum. Ook het touwtje rond mijn balzak werd losgemaakt en Anna speelde even met de rollende knikkers in haar hand om de bloedsomloop enigszins te herstellen.
Vervolgens verwijderde ze ook nog de stok tussen mijn benen, zodat ik mijn voeten weer beter kon gebruiken om in evenwicht te blijven. Ik verwachtte verder losgemaakt te worden, maar geruime tijd hoorde ik niets meer. Enige minuten later voelde ik haar adem in mijn gezicht.

Haar handen gleden over mijn buik naar achteren en ze greep mijn billen stevig vast. Ze drukte haar lichaam dicht tegen me aan terwijl ze me zo langdurig vasthield.
Ik voelde haar naakte borsten en buik over de mijne schuren, waarbij het kettinkje aan mijn tepels behoorlijk strak werd getrokken. Anna’s tong likte weer uitvoerig over mijn gezicht en zelfs plagend tot in mijn oren. Ze had zichzelf dus kennelijk ondertussen ook uitgekleed en ik zou haar eigenlijk dolgraag weer willen zien. Toen ik dat voorzichtig vroeg, lachte ze slechts en er volgde direct een serie nieuwe slagen over mijn billen.
Ik probeerde op haar nadrukkelijke aanwijzing met mijn voeten op dezelfde plek te blijven staan en haar niet te ontlopen.
“Had ik je trouwens al toestemming gegeven om wat te zeggen?” vroeg ze vervolgens retorisch.
Ik zweeg en overdacht mijn fouten. Na enige minuten radiostilte verwijderde ze toch geheel onaangekondigd de slip over mijn ogen. Ik knipperde tegen het felle zonlicht.
Anna had een rode blos van extase en haar lichaam glansde vochtig. Haar doorgaans lichte ogen kleurden donkerder door de opwinding van haar zelf bedachte en toegepaste sensuele afstraffing.

Ze trok het touw terug over de tak, bond mijn handen vervolgens opnieuw vast, maar ditmaal achter mijn rug. Daarna liet ze me met de knieën uiteen op de rand van de deken knielen. Met een korte ruk werden mijn handen achterlangs aan mijn voeten gebonden, zodat ik gedwongen werd schuin achterover te leunen. Daarna haalde ze het touw tussen mijn benen door, waarbij ze eerst nog een soort losse mastworp om mijn geslacht aanlegde, alvorens het einde terug te brengen naar het midden van de deken.
Anna nam ontspannen plaats bij het einde van het touw en ging zonder dralen uitdagend met gespreide benen recht voor me liggen. Haar hoofd ruste stevig op een tot kussen omgevormde fietstas. Ze keek zelfverzekerd naar me met haar tong een beetje uit haar mondhoek en begon zonder enige gęne met zichzelf te spelen.
Haar handen gleden sensueel over haar borsten en de lange vingers kneedden zachtjes de roze tepels, die gehoorzaam oprezen uit de zongebruinde huid. Ik kon zien dat ze behoorlijk opgewonden was geworden van de op mij uitgevoerde strafexecutie en nu hoognodig zelf stoom wilde afblazen.

Anna bestudeerde ondertussen vrijmoedig mijn reacties op haar zelfbevrediging in de vrije natuur en af en toe trok ze plagend even aan het touw om me bij de les te houden.
Mijn lid boog bij die bewegingen moeizaam richting deken en Anna testte met zichtbaar plezier zijn geleidelijk toenemende maximale neerbuigzaamheid naar haar.
Terwijl ze nog steeds met haar borsten speelde, pakte ze met een vrije hand de lunch uit de andere fietstas. Ze begon rustig zelf te eten en voerde me af en toe ook stukjes als bij een bedelende hond.
Omdat ze kennelijk geen zin had om elke keer mijn richting uit te komen, prikte ze stukjes brood, beleg of fruit aan haar lange twijg en reikte die vervolgens richting mijn mond. Omdat ik geen centimeter naar voren kon komen, was ik volstrekt afhankelijk van haar toegeeflijkheid.
Ze bleef ondertussen met zichzelf spelen en ik zag duidelijk de glinstering tussen haar benen van het vocht dat ze daarmee opriep.
Ze dronk wat jus d’orange en goot een beetje in haar handen, waarna ze het oranje vocht langzaam uitsmeerde over haar meedeinende borsten.
Uiteindelijk kreeg ik op deze manier ook nog enige borstvoeding binnen, doordat ik het sap van haar mocht aflikken, wanneer ze af en toe opstond en met haar borsten langs mijn gezicht wreef. De deken bleef helaas echter haar favoriete speelweide.
Terwijl Anna doorging met het activeren van de vulkaan tussen haar benen en ze ook daar via haar buik wat jus naar toe liet stromen, gleed ze af en toe ter afwisseling als een slang naar me toe. Dan likte ze mijn lid en met een vrije hand gleed ze onderzoekend over mijn lijf. Soms trok ze me aan de leiband tussen mijn tepels iets dichter naar haar toe zodat ze me kort, maar heftig kon kussen.
Op een gegeven moment lag ze met gespreide benen ruggelings voor me, terwijl ze met beide handen onder begeleiding van soppende geluiden haar steeds gevoeliger clit en de binnenkant van haar vagina bewerkte. Af en toe mocht ik begripvol haar vingers aflikken, zodat ze die daarna in haar eigen grotje opnieuw kon laten bevochtigen.
Mijn lid slingerde ongecontroleerd langs mijn buik en Anna volgde die bewegingen onopvallend uit haar ooghoeken. Af en toe rukte ze vermanend aan het touw als de bewegingen naar haar smaak te wild en te ongecontroleerd werden. Ook druppelde ze er wat verkoelende jus op en masseerde de natte eikel stevig met haar vinger, terwijl ik onmachtig heen en weer wiebelde door de opgeroepen tintelingen. Het maakte haar kennelijk nog geiler en even later stond ze op, verwijderde het touw rond mijn geslacht en duwde mijn hoofd maximaal naar achteren.
Anna kwam volledig over me heen staan en duwde mijn gezicht tussen haar wijd geopende benen, zodat ik het inspannende werk van haar vermoeide vingers kon overnemen. Haar kut smaakte naar zilt en juice en ik probeerde met mijn draaiende tong de gezwollen clit nog verder te activeren. Langzaam stapte ze iets terug en zakte gehurkt over mijn borst naar beneden, waarbij ze gevoelig langs mijn tepels schuurde.
Beneden aangekomen begeleidde ze met één hand mijn geslacht rechtstreeks naar haar hongerige en kletsnatte kutje. Daarna zakte ze rustig verder tot ze boven op mijn dijbenen stuitte met haar armen om mijn nek geslagen.
We kusten elkaar opnieuw en ik voelde mijn opgewonden lid ongedurig diep in haar kloppen. Terwijl we elkaar bleven kussen begon ze kleine slagen te maken door met behulp van haar rug- en beenspieren haar lichaam afwisselend wat omhoog en naar achteren te brengen. Het waren verfijnde, maar zeer gevoelige bewegingen en ze ging volledig op in het gevulde gevoel binnen in haar vagina.
Het paste allemaal net en we waren beiden dankbaar, dat Anna voldoende ruim geschapen was voor een dergelijke grootte zodat ze niet hoefde in te houden. Soms schoof ze wat naar voren en dan weer naar achteren, waarbij haar clit nog wat extra werd gestimuleerd.
Ze keek langs me omhoog naar de wuivende bladeren en ik voelde dat ze ieder plekje probeerde te vinden wat kon bijdragen aan extra genot. Ik kon haar niet helpen, maar werd bereden en had er vrede mee. Anna hijgde zwaarder en maakte de bewegingen rond mijn lid steeds sneller en heftiger. Haar borsten sloegen continu tegen mijn borst en haar ogen begonnen weg te draaien toen ze langzaam maar onafwendbaar eindelijk de pijnlijke ontlading voelde komen.
In trance greep ze met een vrije hand de ketting aan mijn tepels en begon er ritmisch zachtjes aan te rukken in het toenemend tempo van haar eigen slagen. Ik voelde duidelijk haar hoogtepunt naderen en mede door de toenemende pijn in mijn tepels spoot mijn zaad onverwacht snel omhoog, precies op het moment dat Anna ongecontroleerd kreunend en schokkend over me heen viel. Ik kon haar niet omarmen omdat mijn handen nog vast gebonden zaten, maar ik beet zachtjes in haar nek en haar schouders, terwijl ik moeizaam haar volle gewicht probeerde op te vangen.
Na enige tijd strekte Anna haar benen langs me heen en leunde achterover op haar ellebogen. Haar gezicht toonde enerzijds de sporen van uiterste inspanning en vermoeidheid, maar haar hele uitstraling was gelukzalig.
Mijn lid zat nog steeds half verwrongen in haar en ik keek op korte afstand verliefd naar dat nat glanzende lijf, de nog nazwoegende borsten en haar wijd openstaande glanzende ogen.

Anna boog zich nog steeds hijgend weer naar me toe en maakte voorzichtig mijn handen en voeten vrij. Tevens verwijderde ze de klemmen op mijn tepels en likte nu voorzichtig en zorgzaam over de overgevoelige huid.
Ik sloeg moeizaam mijn benen naar voren en zo zaten we nog minutenlang op en in elkaar gestrengeld in een poging om dat vreemd bevredigende gevoel gezamenlijk zo lang mogelijk vast te houden. We liefkoosden elkaar intensief en onze tongen vochten voortdurend om een ereplaats in elkanders hongerige mond.
“Eigenlijk mocht je nog helemaal niet klaarkomen”, mompelde ze afwezig.
Maar kennelijk had ze besloten er even geen punt van te maken.
Toen we tenslotte moegestreden loom uiteen rolden lagen we geruime tijd roerloos hand in hand uitgestrekt op onze vertrouwde bevlekte deken, terwijl de warme middagzon onze vermoeide lichamen zacht streelde en ver boven ons de witte wolken geluidloos voorbij trokken.

We aten de laatste resten van de lunch dicht tegen elkaar aan in die oase van rust en ik streelde onderwijl gedachteloos de vele zachte rondingen van Anna’s volle vrouwelijke lichaam. Toen ook het pak orange juice in een steeds onstuimiger spel geheel in en over elkaar was uitgegoten en de lijven ruwweg waren schoongelikt en weer gedroogd, kleedden we ons traag aan.
Ook onze geest was nu ineens opmerkelijk vredig en ontspannen en ik vroeg me heimelijk af of en wanneer een van ons beiden de draad van de heftigere confrontaties weer zou oppakken.
Voordat we op de fiets stapten kuste Anna me plotsklaps nog eens intensief en zei met gebroken stem dat ze zo ontzettend veel van me hield. Ze had tranen in haar ogen en ik voelde een brok in mijn keel opkomen toen ik haar zo geëmotioneerd en gelukkig zag.
Voorzichtig kuste ik haar zoute tranen weg, antwoordde zacht dat ze mij minstens zo lief was en hield haar daarna nog lange tijd stil tegen me aan.

We fietsten in gedachten verzonken en in een rustig tempo terug naar de weg en vervolgden de aangegeven route richting het zuiden. In een klein dorp van slechts enige huizen en een café dronken we ons eerste glas wijn van die dag en we konden tegen een redelijk bedrag de rest van de fles en zelfs nog wat geitenkaas van de vriendelijke waard overnemen.
Het liep geleidelijk tegen het eind van de middag en we arriveerden na een nieuwe slingerende afdaling beneden in een dal, waar we iets lager eindelijk de beloofde beek zagen stromen. We volgden een tijdje de loop van het water en vonden toen een mooie, van de weg afgelegen plek om weer even te pauzeren achter wat rotsen en stekelig struikgewas. We waren beiden gedurende de dag redelijk bezweet en plakkerig geraakt, overigens niet alleen van het fietsen en het leek heerlijk om even in het heldere water te kunnen baden en afkoelen.
Na snel onze kleding te hebben afgeworpen stapten we over glibberige stenen voorzichtig hand in hand de lokkende beek in.
Het water stroomde behoorlijk snel en iets verderop vonden we een door rotsen enigszins beschermde poel, waar het net diep genoeg was om vrij te kunnen zwemmen. Het bergwater was weliswaar koud, maar voelde toch niet onaangenaam aan, zodra de huid er snel aan gewend raakte.
We zwommen rustig wat rondjes in ons privé-bad en voelden door de tinteling van het koude water de vermoeidheid uit onze overbelaste spieren wegtrekken.
Anna zwom wat verder weg en vond vlak achter de poel, net boven het water uitkomend, een gladgeschuurde steenformatie, waar ze op kon zitten en waarbij het water onder en langs haar heen stroomde. Ze kon zelfs comfortabel achterover leunen tegen een schuin oplopende rots.
Ze spreidde haar benen langs het rotsblok naar beneden en liet de koele stroom kolkend over haar onderlijf en tussen haar billen doorlopen. Het bruisende water sloeg tegen haar geslachtsdeel en toen ze haar benen nog wat verder optrok ook tegen haar nog steeds gevoelige anus. Een betere natuurlijke massagebehandeling leek nauwelijks mogelijk.
Anna schudde haar natte bruine krullen uit en het zonlicht weerkaatste prachtig in de ontelbare kleine rondvliegende druppeltjes.
Ze keek aandachtig naar beneden hoe het water over haar benen heen golfde. Langzaam trok ze met twee vingers aan beide zijden eerst haar schaamlipjes en vervolgens haar kutje open, waardoor het water nog verder naar binnen kon dringen.
Ik had me inmiddels op een andere steen op mijn buik vlak voor haar genesteld met mijn hoofd in de richting van haar geopende benen. Zo kon ik het schouwspel in alle details volgen, terwijl het water borrelend over mijn eigen billen en rug stroomde.
Anna rekte met toenemende inspanning de binnenwand tot het uiterste op en het koude water drong steeds dieper naar binnen. Ze rilde een beetje, sloot haar benen en ging toen voorzichtig staan. Op het moment dat ze haar benen voorzichtig spreidde, klaterde een hoeveelheid beekwater uit haar liefdesgrotje terug in het snelstromende water.
Ze lachte, bukte iets verder en vervolgens zag ik een forse lichtgele straal urine tussen haar benen vandaan het heldere water in schieten. Anna plaste geconcentreerd haar hele blaas leeg en ging na deze opluchting weer voorzichtig in dezelfde stand zitten.
Als reactie werkte ik mezelf op mijn rotsblok tot op mijn hurken omhoog en richtte mijn sterk gekrompen lid als een mini waterpistool in haar richting. Mijn warme straal schoot naar haar toe en ketste kletterend af op haar glanzende buik en borsten. Ze liet het allemaal gelaten toe en zakte nog wat verder onderuit.
De zon verwarmde onze gebruinde huid boven het wateroppervlak en we lagen zo een tijdje als luie zeehonden in elkanders buurt te soezen. Het was eigenlijk een unieke plek om de liefde te bedrijven en we moeten dat beiden om onduidelijke redenen ongeveer tegelijkertijd bedacht hebben. Anna keek me loom aan en ik probeerde in haar ogen te lezen wat haar behoeftes en wensen nog konden zijn.

Ik gleed langzaam door het water naar haar toe en ze trok me omhoog op haar glibberige rotsblok. We zaten tegenover elkaar en ik schoof mijn benen langs haar zodat er steeds minder ruimte tussen ons overbleef. Ik voelde het koude water onder mijn billen doorschieten en tussen onze lichamen opborrelen en vroeg me af of ik onder deze omstandigheden ooit een erectie zou kunnen krijgen. Vooralsnog leek mijn jongeheer meer op een verschrompeld oud mannetje.
Anna voelde naar me onder water en lachte smalend toen ze mijn verkilde dingetje eindelijk terugvond. Ze omvatte hem volledig met beide handen als een sluitend bloemblad tegen de koude. Ze dacht even na en zei me toen te gaan staan.
Terwijl ik voorover leunde over de warme rots heen en de zonnestralen mijn natte rug verwarmden, nam ze wat nog restte van mijn ooit zo fiere lid volledig in haar mond en begon er verwoed op te zuigen en te kauwen. Ik hield me stevig vast aan de rand van het rotsblok en voelde haar tong en lippen gulzig langs mijn onderkoelde schacht en eikel glijden. Met haar handen verwarmde en kneedde ze mijn scrotum en binnen enige minuten voelde ik, enthousiast aangemoedigd door haar rondtollende warme tong, de groei en daarna stijfheid van mijn lid in haar mond toenemen. Naarmate mijn lul stijver werd, zoog ze hem met haar lippen zover mogelijk in en uit haar mond, terwijl haar tong voortdurend gemene rondjes draaide over mijn eikel.
Anna maakte haar Lazarusopwekking met beide handen trekkend af, totdat ze helemaal tevreden was over het eindresultaat. Ik mocht weer gaan zitten.
Terwijl ik naar haar toeschoof rolde ze mijn beide tepels gevoelig tussen haar vingers om me bij de erotische les te houden. Zodra ik op het rotsblok zat schoof ik mijn lid als een onderwatertorpedo naar voren over de rots. Anna spreidde voor alle zekerheid nog wat verder en met de stroom mee gleed ik probleemloos naar binnen. Ze schokte even terwijl het water zich langs mijn lid uit haar vagina perste en ik haar onderwater grotje volledig vulde. Onze borsten drukten tegen elkaar en het lukte haar maar met moeite om mijn tepels te blijven vasthouden en ronddraaien.
Door de druk van het water en het gladde gesteente had ik aanvankelijk moeite om mezelf naar achteren te verplaatsen. Ik werd door de stroom strak tegen haar aangeduwd, hetgeen Anna wel amusant leek te vinden. Pas toen ik met mijn voeten aan de zijkant langs de rots meer houvast vond en ik mezelf wat terug kon duwen, kon ik meer gecontroleerd in- en uit haar schuiven. Soms verliet ik even haar schuilplaats en liet ik me door de stroom weer terugvoeren naar de onderkoelde grot, waarbij ik soms afschampte langs haar benen en mijn lid in dat geval tegen haar onderbuik omhoog schoof.

Het was een bijzondere ervaring om zo de liefde te bedrijven en we namen alle tijd om ervan te kunnen genieten. Soms zaten we stil tegen elkaar geplakt en lieten we de stroom ongehinderd langs ons heen klateren terwijl we onze handen over elkanders koele lijven lieten dwalen. We kwamen niet klaar en hadden er ook geen enkele behoefte aan. Het was heerlijk om elkaar zo intiem te voelen en verder slechts te genieten van de indrukwekkende omgeving.
We werden in onze stille overpeinzingen onderbroken toen we meerdere stemmen hoorden, die snel naderbij kwamen. Ik maakte me met tegenzin los uit Anna’s lichaam en voorzichtig daalden we weer af in onze poel.
Om de bocht verschenen enige kano’s en het duurde niet lang voordat het gemengde gezelschap ons verlegen lachend passeerde. Anna kon het niet nalaten om toch tijdens het passeren van de vloot als eresaluut even voluit te gaan staan, waardoor plotseling haar grote glanzende borsten boven het water uit rezen. Als gevolg daarvan raakte een forse knul onverwachts geheel uit koers en schoof zijn kano met de punt onder een tak van een overhangende boom aan de andere kant van de beek. De kano draaide onmiddellijk om zijn as en het volgende moment was nog slechts een angstige kreet en luid geplons hoorbaar. Door de sterke stroming dreef de kano omgekeerd snel stroomafwaarts, terwijl de onfortuinlijke jongeman er hulpeloos roepend achteraan zwom.
Ik keek Anna lichtverwijtend aan, maar ze haalde slechts verbaasd haar wenkbrauwen op en keek uiterst onschuldig.
Nadat we nog enige tijd op het gras aan de oever hadden gelegen om te drogen en tegelijkertijd wat lui met elkaar te stoeien, konden we ons er moeizaam toe zetten om het laatste stuk terug naar de herberg af te leggen. Bovendien nam de bewolking verder toe en werd het steeds benauwder en stiller om ons heen. De lucht kreeg ook geleidelijk een vreemde, geelachtige kleur.
We volgden de slingerende beek nu continu verder stroomafwaarts tot aan het dorp nabij onze herberg. Het laatste stuk weer heuvelopwaarts viel qua afstand toch nog tegen en net tegen het invallen van de eerste schemer zagen we allebei tegelijkertijd de vertrouwde contouren van de herberg door de bomen opdoemen. In de verte rommelde het al vaag.
We meldden ons terug bij de nog onverminderd enthousiaste portier, die onze fietsen in ontvangst nam en vervolgens keerden we moe maar voldaan met onze spullen terug naar onze kamer.
Na enige minuten werd er op de deur geklopt en meldde de portier zich enigszins verlegen met in zijn hand een kettinkje met twee klemmetjes, dat hij bij controle nog in een van de fietstassen had gevonden. We bedankten de goede man en Anna zei heel gevat dat we nu gelukkig ons handwasje weer konden ophangen om te drogen.



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: