home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Bobbie S


  Beginnend lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op maandag 13 februari 2017 - 10:38 pm:       


Een restaurantbezoek met hindernissen


Hoofdstuk 8 uit Anna – Een ongeremde romance




Ik ontwaakte pas toen het licht al uren in steeds bredere banen onze slaapkamer binnenviel en geleidelijk onze ontspannen gezichten kietelde. Ik opende moeizaam mijn zware ogen en had enige tijd nodig om me te realiseren waar ik was. Toen kwamen in golven de herinneringen van de vorige dag weer boven en ik voelde tegelijkertijd de gevoelige veterstriemen op mijn onderlichaam. Anna lag met haar rug naar me toe en ik hoorde haar regelmatige ademhaling.
Een laatste deel van mijn zaadlozing, waarschijnlijk nadat mijn erectie eindelijk tot rust was gekomen, had erg zichtbaar het laken bevuild.
Ik schoof voorzichtig uit bed zonder haar wakker te maken en begaf me geluidloos naar de badkamer. Het warme water van de douche deed me rillen van genoegen en ik ontdeed me voorzichtig van de knellende veters om mijn heupen. Mijn geslacht hing lusteloos in het aangespannen vetertuig en ik maakte de vochtige knopen voorzichtig los.
De plotselinge vrije doorbloeding was even pijnlijk, maar met behulp van een massage met lauwwarm water kwam hij al gauw weer op krachten. Het laatste restje geblokkeerd zaad drupte weg op de vloer. Ik merkte dat de butt plug nog steeds in mijn anus geklemd zat en verwijderde die als laatste om daarna ook dit speeltje zorgvuldig schoon te spoelen. Na een uitgebreid en hoognodig toiletbezoek wierp ik een snelle blik in de kamer, maar Anna had niet zichtbaar bewogen. Ik schoor me ongehaast voor de verlichte spiegel en gebruikte een niet te zware aftershave om het ritueel af te ronden.
Toen ik terugkeerde in de kamer lag ze nog in dezelfde positie en ik besloot om haar nog maar even wat extra rust te gunnen. Haar kennende zou het best wel weer eens een intensieve dag kunnen worden. In mijn badjas liep ik de trap af naar beneden en bestelde een ontbijt voor twee personen om mee terug te nemen naar de kamer.
Terwijl ik wachtte tot de keuken zover was, dronk ik mijn eerste kop zwarte koffie en keek vluchtig een Belgisch weekblad door. Ik vond nog een achtergelaten ochtendkrant die ik onopvallend confisqueerde voor later gebruik. Op het moment dat ik de man van de receptie passeerde met het volle dienblad in mijn handen, knikte hij hartelijk en wenste me beleefd een bijzonder prettige dag toe. Het weer, zei hij, beloofde volgens de radio opnieuw mooi te worden met later op de dag wel meer kans op onweer.

Toen ik de deur opende lag mijn sexy vriendin nog steeds bewegingloos en uitgevloerd op bed, alleen had ze zich inmiddels op haar rug gedraaid en ademde ze daardoor duidelijk zwaarder. Ik kroop voorzichtig over haar heen, kuste haar zachtjes en toen ze eindelijk haar ogen opende en zachtjes kreunde, liet ik een aardbei van mijn mond in de hare overlopen zonder dat we een druppel sap op het bed morsten. Ze slikte wel even moeizaam, begon toen te lachen en trok me boven op haar warme lijf om me langdurig over mijn hele gezicht te zoenen. We rolden een tijdje speels door het bed en ik was blij dat ik het dienblad nog op het bureau had laten staan.
Toen Anna echter het blad in de gaten kreeg, draaide ze zich op haar buik dwars over het bed en gaf te kennen dat ze klaar was voor het ontbijt. Ik streelde haar rug en billen nog even, stapte uit bed en zette het blad op een bedkastje. Anna lag loom met haar kin op haar armen en staarde door het grote raam naar de bossen buiten. Voor een beter uitzicht opende ik de balkondeuren en direct stroomde de frisse ochtendlucht de kamer binnen.
In het bos waren nog steeds veel vogels luidruchtig hoorbaar. Ik zei Anna dat ze haar ogen moest sluiten en stil moest blijven liggen. Ze gehoorzaamde direct en vroeg niet eens waarom. Ze kon nog niet vermoeden dat ze later op de ochtend niet misstaan zou hebben als een goed gevulde Amerikaanse kalkoen met Thanksgiving Day.
Ik was slechts kort weg en toen ik terugkwam, schoof ik van achteren haar benen wat uit elkaar, terwijl ik met een hand op haar onderrug haar lichaam stevig op de lakens drukte.
Ze gaf nog wat tegengas en zuchtte: “Kom op Alexander; laten we eerst wat eten, lief.”
Maar ze maakte zelf nog weinig aanstalten en spreidde haar benen ook automatisch nog wat verder. Ik speelde even licht met mijn vrije hand tussen haar dijen en voelde haar direct alweer vochtig worden.
Langzaam gleed ik met mijn trillende lid aaiend over haar bovenbenen en billen en bevochtigde gaandeweg haar bilspleet en anus met een mengsel van mijn en haar eigen vocht. Ik kietelde haar zachtjes op de meest gevoelige plekjes en Anna kronkelde hulpeloos tegen mijn duwende geslacht. Toen ik echter na enige minuten opwarming plotseling de zwarte butt plug tegen haar geprikkelde anus drukte, spande ze haar onderbuik onverwacht heftig. Ik gaf de massieve kwelgeest echter geen gelegenheid om van zijn doel af te wijken en gebood haar zachtjes om te ontspannen en zich over te geven aan die onverwachte uitwendige druk.
En zodra ze haar billen op commando ontspande en deze ongevraagd zelfs deemoedig wat omhoog bracht om haar nieuwe erotische demon gelaten te ontvangen, gleed de top na de laatste weerstand van haar kringspier schoksgewijs naar binnen.
Geleidelijk kon ik, langzaam heen en weer bewegend, de hele butt plug zonder problemen verder drukken. Ik draaide haar lichaam een slag met haar hoofd in de richting van de kopse kant van het bed, zodat ik van bovenaf haar lijf en mezelf ook in spiegelbeeld kon bekijken.
Ik kroop achter haar, schoof langzaam haar benen zo ver mogelijk uit elkaar tot haar voeten over de rand van het brede bed lagen en bekeek met groeiende aandacht het nu volledig onthulde vrouwelijke panorama.
Het was een heerlijk machtsgevoel dat Anna zo gehoorzaam en in volledig vertrouwen haar naakte lijf steeds weer beschikbaar stelde voor mijn vaak onbekende wensen. Ik inspecteerde een tijdje van dichtbij alle details rond haar aangespannen billen en ze voelde mijn adem over haar meest intieme delen strijken.
Ik speelde wat met de butt plug, die nu soepel in en uit haar gleed, totdat hij zich weer aan het eind vastzette door de natuurlijke spanning van haar anus. Daarna liet ik haar omdraaien op haar rug in dezelfde houding. Anna’s ogen waren op mijn verzoek nog steeds gesloten.
Ik haalde uit de badkamer een handdoek, mijn scheerschuim en mijn scheermes. Ik zeepte haar overvloedig in en schoor voorzichtig de minieme haartjes op haar venusheuvel en de huid bij haar schaamlippen tot ze opnieuw volledig glad aanvoelde. Nadat ik haar had schoongewassen en afgedroogd zei ik dat ze weer rechtop op haar knieën mocht gaan zitten met haar benen wat uit elkaar en haar handen in de nek. Ze schoof aanvankelijk een beetje onwennig heen en weer, maar al snel gaf ze zichzelf over aan die onderworpen houding en aan de spanning van dat onnatuurlijke voorwerp diep achter in haar lichaam. Ik zat inmiddels ook op mijn knieën voor haar op bed en kuste haar lang en diep, terwijl mijn handen over haar rug en billen, langs de nu weer superzachte onderbuik en nog lager tussen haar benen zwierven.
Ik keek in de spiegel tegen haar lange rug en aangespannen billen en zag regelmatig mijn eigen hand tussen haar benen doorkomen.
Af en toe trok ik ook even aan de butt plug en zag hem dan in de spiegel tussen Anna’s billen nog wat schokkend naar binnen en naar buiten glijden. Ze hijgde licht en ik voelde die wilde geilheid onmiskenbaar in haar ontwaken, terwijl mijn eigen lid eveneens al weer geruime tijd strak opgezwollen heen en weer wiebelde.
Het was erg verleidelijk om haar op dat moment al uitbundig te nemen, maar de dag was nog lang en het ontbijt wachtte ook nog. Ik schoof slechts onverwachts eenmaal in een doorgaande beweging diep bij haar naar binnen en maakte me vervolgens met tegenzin weer los uit de verleidingen van die vrouwelijke lust-oase. Anna mocht, nog niet echt ontspannen, wat beduusd op de rand van het bed gaan zitten. Ze keek me vragend aan in volmaakte afhankelijkheid, zo scherp in tegenstelling tot de vorige dag. Ik verbaasde me iedere keer weer dat we die rollen zo natuurlijk accepteerden, zonder dat we dat zelfs van tevoren hoefden af te spreken. We voelden die wisselende machtsverhouding tot elkaar kennelijk automatisch en met wederzijdse instemming aan.
Ik zocht een elastische, maar wel erg strakke zeegroene minitanga voor haar uit die hoog werd opgetrokken tot boven haar vrouwelijke heupen, waarbij tegelijkertijd haar protesterende schaamlipjes door de string genadeloos van elkaar gescheiden werden. Voor mijzelf koos ik een zwarte rubberen tangaslip met een speciale grote bergruimte voor een gezwollen en nog onbevredigd geslachtsdeel. Via een kleine ring kon dat gedeelte desgewenst worden open geritst. We besloten in deze uitmonstering te ontbijten op het kleine balkon, dat op het oog voldoende privacy had en bovendien een prachtig uitzicht bood op de dichte bossen.

Anna’s huid en haar glansde zacht in de ochtendzon en door het glazen tafelblad heen had ik heimelijk een vrije blik op haar gespleten kutje tussen haar half geopende benen. Ik genoot intens van zowel dat lijf als van haar bijzondere persoonlijkheid; beiden zo warm, zo toegankelijk en openhartig. Ik vroeg me af of dat intense verlangen naar haar ooit zou verminderen of uitdoven; waarschijnlijk niet als die specifieke combinatie van talenten intact zou kunnen worden gehouden.
Anna was in onze relatie geleidelijk uit haar dikke seksuele schulp gekropen. Ze had haar eigen ongewone diepere verlangens en behoeftes spelenderwijs beter leren kennen of eigenlijk accepteren, ook zonder alcohol, en deze verder ontwikkeld in een door haarzelf gekozen tempo. Ze was inmiddels de schaamte ver voorbij en nog regelmatig deed ze me versteld staan door haar ongekunstelde vrijmoedigheid, de frequentie van haar buien van geile gedrevenheid en haar ontembare seksuele fantasieën. We waren ook in dat opzicht inmiddels volledig aan elkaar gewaagd en konden de wederzijdse gedachten en stemmingen meestal moeiteloos raden en invullen.
Ik verbaasde me vaak over die kracht van haar begeerte, alsof ze de vele onbevredigende jaren in eerdere relaties alsnog met absolute voorrang wilde inhalen. In de praktijk varieerden onze gezamenlijke liefdesactiviteiten echter in een onregelmatig ritme. Er waren ook periodes waarin we de liefde weliswaar veelvuldig, maar rustiger beleefden en genoeg hadden aan elkanders directe intieme aanwezigheid en aanrakingen.
Door soms onduidelijke oorzaken laaide de hartstocht in andere periodes echter veel extremer op. Op die momenten sloeg de vlam in de pan en gingen alle remmen los. Dan leken we tijdelijk op wilde dieren, die langdurig gedwongen in een kooi hadden geleefd en onverwachts in de nazomer van het leven toch nog de grenzeloze vrijheid hadden hervonden. Ik hield van beide stemmingen in haar hoofd en we volgden elkaar blindelings in die onvoorspelbare roulette van intieme en steeds extremere liefdesuitingen.

Anna zat daar intussen tegenover me stil te genieten van haar uitgebreide ontbijt en de sfeervolle ambiance, terwijl ze me aandachtig aankeek en waarschijnlijk probeerde in te schatten wat ik verder van plan was met haar. Ik voelde het sensuele verlangen tot diep in mijn buik trillen.
Terwijl ze verschoof op haar stoel constateerde ze lachend: “Vroeger zou ik het niet echt geaccepteerd hebben om iets in mijn kont te laten stoppen en nu verlang ik er soms zelfs stiekem naar in een geile bui. Dan denk ik, wanneer ga je me weer uitdagen? Wat heb je ditmaal allemaal bedacht? Net als toen met die wijnfles. En omgekeerd wil ik dat bij jou ook graag uitproberen. Hoe doe je dat toch luv, hoe heb je dat ooit zo verlegen meisje zo ver gekregen?”
Ik keek haar quasi ernstig aan voordat ik toch serieus antwoordde.
“Wat we inmiddels met en bij elkaar doen is wat mij betreft gebaseerd op een volledig vertrouwen in elkaar. Soms moet je zelf leren ontdekken wat je opwindend vindt. Zolang je maar niets overhaast of geforceerd doet en elkaar de tijd geeft om nieuwe dingen te ontdekken bij jezelf en bij de ander, gaat dat proces bijna vanzelf.”
Ik keek haar glimlachend aan.
“Soms heeft iemand wel even een extra duwtje nodig. Zo’n moment moet de ander proberen aan te voelen. Het blijkt dan vaak meer een kwestie van durven en wennen en vooral ook aangeven wat je wel en niet of op dat moment nog niet prettig vindt. Overigens is dat laatste iets wat ik je weinig heb horen zeggen. Volgens mij zit die ongeremde geilheid van nature in je genen. Het wachten was slechts op de juiste prins op het witte paard om dat talent wakker te maken.”
Anna lachte nu uitbundiger.
“En bovendien”, zei ik, “was dat de eerste keer met die wijnfles echt puur jouw eigen idee toen in de keuken. Helemaal je eigen fantasie.”
Anna dacht even na over haar eerdere zonden en knikte toen langzaam ter bevestiging, terwijl ze zich de details van die wilde avond weer voor de geest haalde. Ze zuchtte, strekte zich glimlachend uit en leunde daarbij ver achterover.
We keken tijdens het ontbijt vluchtig door de krant en bespraken wat gevarieerde actuele onderwerpen. De wereld draaide door, maar we wilden er op dat moment toch nog heel even geen deel van uitmaken. We beperkten het spectrum van onze interesse slechts tot twee nog steeds aan elkaar verslingerde personen. Ik kietelde haar onder tafel met mijn tenen en haar borsten trilden uitbundig mee terwijl ze lachte en me quasi probeerde te ontwijken.
We besloten de dag buitenshuis te besteden, nu het weer ons nog steeds zo goed gezind was. Ieder voor zich pakten we wat gemakkelijk zittende kleren en aanvullende spullen en ik controleerde tevens nog even of de butt plug voldoende comfortabel zat onder haar wijde rok, hetgeen mijns inziens het geval was. Al had Anna daar zelf een andere mening over. Ik kuste alle misplaatste bezwaren echter zachtjes weg.

Bij de portier konden we fietsen huren en kregen we een fietskaart met verschillende toeristische routes in de omgeving. We besloten een route te nemen die uiteindelijk weer uitkwam bij de plaatselijke bergbeek via een groot bosrijk en heuvelachtig gedeelte. Omdat we de eerste tijd onder de dichte hoge bomen in het bos reden, koelde het toch onverwachts aanzienlijk af, mede door de hogere snelheid die we maakten tijdens de afdalingen. Op een vlak stuk stopten we even en ik voelde dat Anna’s huid al behoorlijk was afgekoeld.
Anna’s fietszadel was tot haar geluk redelijk zacht en breed en gevuld met een dempende gelei. Toch voelde ze de butt plug bij iedere hobbel op het pad, zoals verwacht, enigszins opspelen. We zetten de fietsen even aan de kant en begonnen elkaar van boven naar beneden weer wat warm te wrijven. We hadden geen windjacks bij ons, alleen de deken uit de auto zat in een van de fietstassen.
Ik liet Anna voorover bukken, tilde haar rok van achteren omhoog en trok de kleurige tangaslip naar beneden tot op haar knieën. Ik verwijderde de butt plug even en masseerde voorzichtig de licht geďrriteerde huid rond haar anus. Ik hoorde haar duidelijk zuchten toen ik het apparaat met wat glijmiddel toch weer terug schoof. Snel draaide ik haar om zodat ik recht in haar ogen kon kijken.
Anna keek lichtelijk opstandig na de vervlogen hoop dat ze op dat moment al verlost zou worden van dat onnatuurlijke vriendje en het leek me tijd om weer duidelijk te maken wie wat bepaalde op dat moment.
Ik liep terug naar de fietsen terwijl ze op een gebaar van mij hulpeloos wijdbeens langs het pad bleef staan met haar tanga nog op haar knieën. Ik rommelde in de fietstas en kwam al spoedig terug. Ik liet haar nog wat verder spreiden en drukte als complete verrassing vervolgens drie met een touwtje aan elkaar verbonden glimmende geisha kogels ter grootte van een kleine golfbal in haar vagina. Dat ging aanvankelijk niet van harte, maar mijn geduld begon ogenschijnlijk wat op te raken en ze schikte zich daardoor al snel in haar lot. Toen alleen nog een laatste langer stuk touw buitenboord bengelde trok ik haar slipje weer omhoog en keek haar lang en rustig aan.
De opdracht was simpel: de balletjes dienden binnen te blijven totdat ik ze persoonlijk verwijderde of ik Anna toestemming gaf om ze er zelf weer uit te trekken. Belangrijker nog was dat ik geen boze of opstandige blik meer in haar lichtgroene ogen wilde zien, maar alleen berusting of zelfs dankbaarheid als dat zou kunnen.
Ik herinnerde haar nog even fijntjes aan de dag ervoor, toen de rollen omgekeerd waren en ze mij ook niet echt had horen klagen. Anna had even tijd nodig voor de volledige omschakeling, maar daarna zag ik die typische verandering in haar ogen waar ik naar zocht. Ze kuste me innig en beloofde dat ze zichzelf zo goed mogelijk zou gedragen zoals ik van haar verwachtte.

Ik hielp haar op de fiets, zag in een flits toch weer de vertwijfeling, maar toen had ze zichzelf in de greep en glimlachte liefjes naar me. Het vaginale touwtje bungelde uit de tangaslip naast het zadel. Ik rolde het uiteinde op en legde er een strik in zodat het dicht bij haar vagina hing. Ik liet haar bewust naast of soms ook voor me rijden zodat ik steeds kon zien wat er gebeurde en ze niet ongemerkt de ingebrachte speeltjes kon aanpassen. Na enige kilometers over het hobbelige zandpad stopten we weer op een open plek in het bos en controleerde ik de ongevraagde feestartikelen.
Anna stond doodstil naast haar fiets. Eén kogeltje had kans gezien om te ontsnappen uit zijn gevangenis en bungelde hulpeloos naast het zadel, terwijl ze de andere krampachtig met haar vaginale spieren probeerde binnen te houden. Ze vroeg hoopvol of die vreemde last niet helemaal naar buiten gedrukt mocht worden, maar dat bleek niet de goede vraag.
Ik drukte het weerbarstige kogeltje zo hoog mogelijk terug op zijn plaats met de opdracht om ze nu echt allemaal binnen te houden. Daarna pakte ik een nagenoeg even grote blauwe, rubberen bal.
Ik zei Anna om haar mond volledig te openen en duwde vervolgens de bal met enige moeite achter haar witte kiezen. Daarna mocht ze haar mond weer dicht doen en vooral dicht houden. Als ze later alleen nog maar de goede vragen zou stellen kon die bal eventueel weer verwijderd worden.
Anna probeerde duidelijk te maken dat ze zo helemaal geen vragen meer kon stellen, maar dat kon ik onmogelijk verstaan.
We reden weer verder en arriveerden geruime tijd later bij een idyllisch gelegen restaurant aan de rand van een bosperceel. Ik besloot even te pauzeren.
Ik zag dat Anna behoorlijke moeite had om de geisha kogels binnen te houden en ze liep met samengeknepen benen naast haar fiets. Het touwtje bungelde onopvallend tussen haar benen. Ik lachte vriendelijk naar haar en knikte haar bemoedigend toe.
We plaatsten de fietsen tegen een muur en ik nodigde Anna uit om plaats te nemen in een zonnig hoekje van het buitenterras. Er zaten nog meer bezoekers die genoten van de ongewoon warme tijd van het jaar. Anna liep wat moeizaam naar haar stoel en zakte voorzichtig op het harde plastic tegenover me, nadat ze haar rok eerst van achteren had opgetild.
Toen de ober kwam vroeg ik of ze wat wilde drinken, maar ze schudde slechts onduidelijk met haar hoofd. Ik bestelde voor mezelf een koffie en een stuk appelgebak. Terwijl ik mijn bestelling rustig nuttigde, overlegde ik met een zwijgzame Anna boven de kaart over het volgende stuk van de route. Af en toe vroeg ik haar om wat wijder te gaan zitten zodat ik mijn persoonlijke creatie nog beter kon bewonderen. Ze keek me slechts met grote ogen aan en af en toe zag ik het blauw van de bal tussen haar op elkaar geperste lippen. Ik bestudeerde haar gezicht en lijf nadenkend en voelde de geilheid in groeiende heftigheid door mijn lichaam slaan.

Nadat ik het gebak grotendeels had verorberd, vroeg ik Anna om binnen een toiletruimte op te zoeken en daar volgens de gebruikelijke procedure op me te wachten. We kenden beiden inmiddels blindelings dergelijke vaste rituelen in relatie tot dit type vragen en ze knikte kort ter bevestiging. Zo onopvallend mogelijk schuifelde ze naar binnen en zocht zonder te vragen de weg naar achteren door het restaurant. Ik nam de tijd om mijn laatste stukje appelgebak weg te werken. Voordat ik me ook naar binnen begaf, sprak ik nog even kort met de ober.
In het schemerdonker van een gangetje naast de bar vond ik na enig zoeken een bordje, dat duidde op de herentoiletten. Er waren naast de gebruikelijke urinoirs twee betegelde, gescheiden en gelukkig redelijk ruim ogende toiletruimtes. Ik liep naar het verst gelegen toilet, dat op slot bleek te zijn. Ik klopte drie maal kort op de deur. Ik hoorde het slot ontsloten worden en de deur draaide open.
Anna stond geheel naakt, met haar handen in haar nek voor de wc-pot met haar gezicht naar me toe. Ze trilde nog een beetje van de spanning van haar aangetrokken vagina en van de altijd latente angst dat mogelijk toch een ander dan ikzelf de deur zou openen.
We spraken geen woord tegen elkaar en bovendien zou ze ook niet veel zinnigs hebben kunnen uitbrengen. Ik knikte wel goedkeurend naar haar ten teken dat ik tot nu toe tevreden was met de uitvoering van haar opdracht. Haar groene slip al haar kleren hingen netjes aan het haakje aan de deur.
Ik sloot de deur achter me en kleedde me ook snel uit in de beperkte ruimte. Vervolgens nam ik geheel naakt plaats op de toiletpot achter Anna, zodat ze met haar billen naar me toe stond. Ik spreidde haar benen enigszins. Toen trok ik voorzichtig aan het touwtje uit haar vagina en één voor één ploften de warme, natte kogels gecontroleerd in mijn geopende hand. Ik legde ze in de kleine wastafel, streek liefdevol over haar koele billen en verwijderde vervolgens met enige moeite de forse butt plug. Haar anus bleef, ondanks het verwijderen van de last, nog enigszins gapend open staan na die langdurige uitrekking.
Ik kon die aandrang niet goed weerstaan, stond op en liet haar op haar ellebogen steunend op de wc-pot bukken. Terwijl ik weer achter haar ging staan legde ik voorzichtig mijn geslacht tegen haar opgeheven anus aan. Anna trilde nog harder in het koele toilet en heel voorzichtig drukte ik mijn eikel in de nog steeds uitnodigend half openstaande holte. Ik voelde dat ze bij iedere aanzet haar spieren spande en masseerde daarom voortdurend haar onderrug, billen en bovenbenen om haar wat rustiger te maken. Ik gebruikte meerdere malen wat glijmiddel, maar forceerde niet. De heldere vloeistof liep ongehinderd haar anus in en glansde op mijn eikel en tussen haar billen naarmate ik over haar intieme huid schoof. Ik ging steeds met afgemeten bewegingen voorzichtig voor en achteruit totdat de dikke eikel, altijd weer onverwachts, ineens over de nog verkrampte aarsrand haar intiemste holte binnendrong en Anna onmiddellijk gedempt maar intens kreunde.
Ze stond lijdzaam diep voorover gebogen en opnieuw verbaasde ik me over haar vermogen om doelbewust haar lichaam in volledige aanvaarding en overgave aan haar meester te willen schenken. Ik voelde me eigenaardig trots en vereerd voor dat blindelings vertrouwen. We probeerden in het verlengde hiervan elkanders fysieke mogelijkheden optimaal uit te baten, maar nooit te misbruiken. We hadden daartoe ook veilige tekens afgesproken om te voorkomen dat we elkaar onbedoeld toch over een uiterste limiet zouden forceren bij bepaalde handelingen of mentale druk.
Ik liet geduldig haar geplaagde kringspieren nog weer even wennen aan de niet geheel onbekende nieuwe gast en schoof toen langzaam maar zeker verder. Anna zuchtte en steunde onder de intensieve druk, zwaar belemmerd door de rubberen bal in haar mond, maar ik anticipeerde met mijn bewegingen vooral op haar non-verbale lichaamstaal. Zelfs de opgerekte opening had altijd weer tijd nodig om zich echt gewonnen te geven, maar met het nodige geduld kon veel bereikt worden. Dat had ze al zo vaak eerder bewezen.

Naarmate Anna de gespierde last in haar anus toch schoorvoetend probeerde te accepteren, werden mijn bewegingen langer en dieper. Ik kon nu voorzichtig wat in haar heen en weer rijden en ze liet me zuchtend geleidelijk steeds dieper toe. Ik merkte dat haar lichaam nu ook positief reageerde op mijn bewegingen en ze zelfs haar billen in een voorzichtige tegenbeweging naar achteren drukte als ik in haar bewoog. Haar groeiende geilheid had de initiële gevoeligheid rond die kleine aars eindelijk overwonnen.
Als ik mijn lid even uit haar lichaam terugtrok, bleef haar anus onnatuurlijk ver openstaan en het was een sterk prikkelende erotische sensatie om de eikel weer opnieuw over die nauwe aarsrand terug te persen in zijn favoriete verblijfplaats. Dat was in de aanloopfase ook duidelijk merkbaar het gevoeligste onderdeel van de penetratie en ik voelde Anna dan steeds weer trillen en steunen wanneer ik me opnieuw langs de nauwe rand naar binnen werkte.
Ze was in haar volle bewustzijn en toch volledig in mijn macht.
Het was ergens een beetje oneerlijk omdat het voor mij een bijzonder gevoel was en bovendien een opwindende aanblik bood, maar voor haar in die fase nog steeds een hernieuwd accepteren van de gevoelige pijngrens. Maar Anna hield zich kranig en ik mocht naar eigen inzicht in en uit haar lichaam glijden zo vaak ik wilde. Haar vrouwenlichaam was opnieuw weer even mijn exclusief bezit en ze sidderde geil op haar manier onder deze ultieme vrijwillige verkrachting. Tenslotte gingen de laatste pijnscheuten onmerkbaar over in een erotische samensmelting van alleen nog maar hunkerend vlees.

Ik trok mezelf steeds nadrukkelijker met twee handen om haar heupen vooruit tot pal tegen haar uiteengetrokken billen en mijn balzak tikte daarbij steeds kort tegen haar natte vagina. Mijn buik klapte bijna van de spanning en ik voelde dat ik snel en heftig ging klaarkomen. Trillend op mijn benen penetreerde ik haar met de laatste slagen bewust zo diep mogelijk, waarbij gedurende de laatste slag mijn golvende zaad diep in haar veroverde endeldarm werd geofferd. Ik zag sterretjes en bleef even zwaar hijgend over haar heen gehangen staan.
De buitendeur piepte en er kwam plotseling met zware stappen een onbekende persoon de toiletruimte binnen. Even later hoorden we zijn plas klateren in het urinoir. Mijn lid gleed ondertussen nog met een zacht zuigend geluid ritmisch op en neer in de nu geheel opgerekte anus en we wachtten geduldig tot de onbekende bezoeker weer vertrokken was.
Korte tijd later trok ik me voorzichtig terug en draaide ik Anna om met haar gezicht naar me toe. Haar ogen waren groot en betraand. Het snot liep uit haar neus en er droop speeksel langs de bal uit haar mond. Ik verwijderde het hinderlijke onderdeel voorzichtig en we kusten elkaar direct heftig en intens alsof we elkaar jaren niet gezien hadden. Anna schokte nog steeds ongecontroleerd en wat verward, kneep me onmachtig in mijn huid en sloeg zachtjes met haar vuisten tegen mijn ribben.
Langzaam bedaarde ze en werden haar kussen weer dieper en rustiger.
We maakten elkaar bij het fonteintje zorgvuldig schoon evenals alle gebruikte attributen. Tenslotte werd mijn nog steeds gezwollen lid een laatste maal met zeep onder het kraantje schoongewassen, waarna Anna hem als laatste aanhankelijke toegift diep in haar mond nam en er zachtjes op zoog. Inmiddels had zij plaatsgenomen op de wc-bril en stond ik voor haar.
Ik hoorde onregelmatig uit haar darmen de samengeperste lucht ontsnappen, die ik er eerder met zoveel kracht had ingepompt. Ze zuchtte en probeerde haar intieme huishouding al persend weer geleidelijk wat op orde te krijgen.
Als tegenprestatie maakte ik haar daarna voorzichtig schoon met water en zeep en zag dat haar beproefde sterretje al weer bijna zijn normale postuur had aangenomen. Anna ging opnieuw op de wc-pot zitten, trok haar benen op en probeerde haar nog wat schokkende ademhaling weer meer onder controle te krijgen.
Ik keek haar lang aan en knielde toen voor haar neer, terwijl ik haar benen zachtjes opzij duwde en zij met gesloten ogen ver achterover leunde om haar verontachtzaamde vagina aan te bieden. Ik likte en zoog tot de hitte toesloeg en Anna kreunend door mijn haren woelde. Ze duwde me langzaam weg en liet me diep bukken voor haar voeten. Ze legde mijn armen op mijn rug en beval me mijn ogen te sluiten. Het was ongelooflijk hoe snel ze steeds die omschakeling kon maken van nederige horige naar zelfbewuste meesteres.

Getroffen door de andere toon volgde ik haar aanwijzingen blindelings op. Ze rommelde wat rond, waarna ik met gesloten ogen en ver voorover gebukt op de wc-bril moest gaan staan. Zonder voorafgaande waarschuwing perste ze achter elkaar de geisha kogels in mijn anus, die gelukkig eerst nog wel met wat glijmiddel waren ingesmeerd. Terwijl ze het lange uiteinde vasthield volgde zonder pardon de zware butt plug, die noodgedwongen de rollende kogeltjes nog hoger mijn darmen in drukte.
Ik voelde ze door het gewicht ver in de zachte darmwand wegzakken. Alles ging in een vloeiende beweging naar binnen en ditmaal smeekte mijn eigen anus tevergeefs om verlichting.
Ik snakte naar adem, maar kreeg niet veel tijd want ik mocht vóór haar gaan zitten op het toilet, moest mijn mond openen en kreeg onmiddellijk dezelfde rubberen bal naar binnen gepropt. Anna vond nog een los touwtje aan haar rok waarmee ze als laatste wapenfeit mijn ballen weer stevig bij elkaar bond. Daarna moest ik me snel aankleden en daarna ook haar helpen met aankleden. Ditmaal knelde haar tangaslip niet overtrokken door haar vagina heen, maar lagen haar gepijnigde lipjes zacht weggemoffeld in hun stoffen nestje.
Ze liet het tubetje glijmiddel in mijn broekzak glijden en verliet snel het toilet. Ik zou haar na enige minuten mogen volgen, terwijl ik mijn handen tot die tijd in mijn nek moest houden ondanks de knelling in mijn slip en de toenemende druk op mijn anus.
Toen ik naar buiten kwam in het felle licht zat ze al aan het appelgebak en de koffie, die ik eerder voor haar besteld had. De ober was, volgens mijn instructie, de bestelling pas komen brengen op het moment dat ze terugkeerde op het terras. Ik had daarbij nog aangegeven dat die terugkomst mogelijk nog wel even op zich kon laten wachten.

Anna leek weer geheel op haar gemak. Ditmaal keek ze mij licht spottend aan. De ober vroeg of ik ook nog iets wilde gebruiken, maar ik schudde slechts mijn hoofd.
Toen de ober buiten gehoorsafstand was, schoof Anna wat dichterbij en zei geheimzinnig: “Liefje, ik ben toch zeker nog wel van plan wat te gebruiken, alleen niet meer in deze tent en ik denk dat jouw fantastische geile lijf daarbij dan het hoofdgerecht mag gaan worden”.
Ik dacht dat ik wel begreep wat ze bedoelde en keek haar slechts onderdanig aan.
Ik ging voorzichtig zitten, maar voelde inmiddels een nauwelijks te stuiten aandrang om alle voorwerpen weer uit mijn anus te persen. Slechts de druk van de plastic stoel voorkwam dat dit ook daadwerkelijk gebeurde en na enige ernstige krampmomenten leek mijn onderbuik de vreemde last schoorvoetend tijdelijk te accepteren.
Anna zag me worstelen en genoot van mijn stille lijden, zeker omdat ze haar eigen aars ongetwijfeld nog duidelijk zou moeten voelen branden. Ik mocht na enige minuten van haar binnen gaan afrekenen en ze zat zich zichtbaar te verkneukelen toen ze me in gebarentaal onhandig om de rekening zag vragen.
We vertrokken weer en ditmaal zag zij erop toe dat ik goed op de fiets kwam te zitten, waarbij het touwtje vanuit mijn anus met enig trekken nog net uit de pijp van mijn korte broek hing. Anna trok er nog even nadrukkelijk aan, gewoon om te pesten en ik voelde de kogeltjes diep in mijn darmen een stukje terugrollen, totdat ze tegen de butt plug stuitten.
We begaven ons weer op weg en lieten de bosrijke omgeving voorlopig achter ons. In deze glooiende landelijke omgeving met afwisselend open groengebied en soms enkele weilanden in de buurt van een boerderij sloeg de warmte direct toe.
Het was rustig op de paden en we genoten van de overweldigende natuur, de vergezichten en de stilte om ons heen. Ik wende enigszins aan het inwendige ongemak en vergat bij tijden zelfs bijna de last die ik in me meedroeg. Af en toe kwam echter wel weer de kramp opzetten, die ik dan in stilte wegslikte.



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: