home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Bobbie S


  Beginnend lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op maandag 16 januari 2017 - 07:21 pm:       


Een zwoele avond in een donker bos


Hoofdstuk 7 uit Anna – Een ongeremde romance




Een plotselinge zware stilte viel over ons heen na het langdurige gebrom van de automotor. Ik voelde me als Adam en Eva in het nachtelijke paradijs en we zweefden in onze euforie nog net niet boven de grond. Een enkele maal stopten we om elkaar langdurig en heftig te kussen en te betasten voordat we weer een stuk verder liepen. We kregen om de een of andere reden maar niet genoeg van elkaars lijf.
Er scheen een halve maan, waardoor onze lichamen bovendien van een buitenaardse kleur leken. Na geruime tijd lopen vond ik wat ik inmiddels zocht langs het pad.
Ik pakte Anna onverhoeds steviger beet en duwde haar naar een sterk overhellende jonge, stevige berkenboom. Daar drukte ik haar tegen de koele, gladde stam, stapte dwars over de omgevallen boom en nam onmiddellijk bezit van haar zonder verder iets te vragen. De zachte schors masseerde haar holle rug. Ze liet me opnieuw rustig begaan en gaf zich onbevangen en passief achterover hangend over aan mijn nog onbekende nieuwe behoeften. Haar lichaam was ditmaal helemaal voor mij en ik mocht ermee spelen zo vaak en zolang ik wilde. Ik mocht alleen nog niet klaarkomen, maar dat was al lang duidelijk vandaag.
Ik voelde Anna soepel meedeinen op mijn lange stoten en met mijn glibberige vingers bewerkte ik eerst haar klit en even later haar billen en de randjes om haar altijd gevoelige anus. Ik wisselde na enige minuten af door haar met haar buik tegen de boom aan te plaatsen en haar met haar benen nog wijder nu, weer achterlangs te nemen, waarbij mijn handen regelmatig dezelfde bekende plaatsen opzochten. Ik kon haar billen nu ook zichtbaar wijder uiteen duwen. Haar anale opening werd al snel soepeler en ik kon haar moeiteloos dieper met mijn vingers penetreren.
Anna liet zich volstrekt gelaten en gewillig betasten, waar en hoe ik wilde. Mijn inspanningen hadden duidelijk al spoedig een bijzonder effect, want ik hoorde haar toenemend zuchten tegen de buigende boom.
Maar ik wilde toch ook haar gezicht weer zien en haar af en toe kunnen kussen.
“Draai je weer om”, zei ik duidelijk tegen haar door de boomschors gestreepte rug.
Voorzichtig keerde ze zich weer om, waarna ik haar in één doorgaande beweging vol op mijn ontketende lid spietste. Ze liet zich weerloos hangend als een lappenpop gebruiken met de armen slap naar beneden langs de stam. Al mijn eigen opgekropte gevoelens kregen de vrije loop.
Anna keek me zonder iets te zien voortdurend aan. Ik voelde dat ze steeds sterker trilde en ik masseerde haar klitje en anus in een rustig tempo, maar wel steeds intensiever. Met mijn handen onder haar billen ondersteunde ik haar slappe lichaam, terwijl mijn beide gekromde wijsvingers als zachte weerhaken naast elkaar ten slotte haar overwonnen anus ingleden en ik de stugge kringspier geleidelijk zachtjes naar beide zijden wat kon oprekken.
Door die onverwachte anale prikkeling werd ze nog geiler en hevig hijgend kwam ze bijna vloeiend klaar. Zware trillingen rolden ongecontroleerd over haar hele lijf.

Anna gooide tijdens haar hoogtepunt het hoofd in haar nek en kreunde en steunde langdurig. Na de laatste golfbeweging zakte ze krachteloos langs de boom omlaag, maar ik hield haar aanvankelijk nog in haar halve ligstand stevig vast. Intussen reed ik nog steeds in haar door op de licht meeverende boom. Ze keek me kort aan.
“Niet klaarkomen, jij”, zuchtte ze met grote inspanning en sloot haar ogen weer.
Toen ik ook mijn eigen maximale opwinding voelde naderen, kwam ik zuchtend van inspanning snel los uit haar, terwijl ik haar voorzichtig opving en liefdevol in mijn armen gevangen hield.
Anna bleef nog lange tijd licht natrillen. Mijn protesterende lid nestelde zich intussen kloppend tegen de buitenkant van haar gloeiende buik.
Ze sloeg uiteindelijk zuchtend haar benen om me heen terwijl ze nog met haar rug op de boom lag en trok me steeds verder naar zich toe. Ze fluisterde onverstaanbare woordjes in mijn oor en haar stotende ademhaling kietelde aangenaam in mijn hals.
Zo lagen we een tijd plat op elkaar uit te hijgen. Ik voelde mijn lid nog steeds onrustig bewegen tussen onze buiken.
Toen ze tot rust was gekomen, greep ik haar zachtjes onder haar armen en tilde haar op van de boom. Met mijn rug zakte ik langzaam tegen de bast van een nabijgelegen boom. Anna kwam als een klein vermoeid vogeltje in mijn armen en schoot liggen, haar benen helemaal opgetrokken, waardoor haar billen en geslacht minder gevoelig prikten in het spaarzame harde gras.
Ik kuste haar wilde haren en natte gezicht en zonder het te beseffen had haar hand zich alweer om mijn natte,kloppende lid gesloten. Anna maakte zichzelf nog kleiner en viel door mijn wiegende bewegingen al binnen enkele minuten in een rustige, diepe slaap.
Ik vleide haar op de grond in de beschutting van wat struikgewas en stapte langzaam van haar weg. Eerst keek ik nog een tijd goed rond en luisterde intensief of er in de nabijheid mogelijk iets verdachts kraakte.

Het was naar de auto zeker vijftien minuten heen en terug in een snel tempo, maar ik wist dat ze me geheel vertrouwde en dat we elkaar nooit opzettelijk in gevaar zouden brengen. Ook al zou Anna wakker worden, dan wist ze dat ik terug zou komen om haar op te halen. Dat verbond van onvoorwaardelijk vertrouwen hadden we al in het begin gedetailleerd afgesproken en was nooit beschaamd. We hadden dat ook al vaker op allerlei wijzen uitgetest, binnenshuis en in de vrije natuur. In die omstandigheden was een van beiden soms doelbewust in een volledig afhankelijke, onmachtige situatie geweest. Een situatie die slechts door de ander op het door hem of haar gewenste moment kon worden doorbroken.
Het was tegelijkertijd ook een vreemd opwindende gedachte dat Anna daar, bezweet en naakt, alleen in dat donkere en onbekende bos achter bleef; een denkbeeldige prooi voor rondzwervende geile Belgische boerenzonen of nieuwsgierige wilde zwijnen. Ik haastte me weg en haalde bij de auto de picknickmand op met de fles wijn en wat te eten. Tevens nam ik de deken mee.
Toen ik terugkwam lag ze nog steeds onschuldig te slapen, wel met haar benen inmiddels wijd open. Zelfs in het donker kon ik zien dat ze daar kletsnat was en het glanzende vocht tot op haar dijen was uitgesmeerd. Stilletjes zat ik een tijd naar haar te kijken en heimelijk te genieten van de ronde, sensuele contouren van haar lichaam.
Toen maakte ik Anna toch zachtjes wakker en ze nam stijfjes haar eerdere positie weer in tussen mijn benen. Ze voelde ineens opvallend koel aan. Op het moment dat ze de wijn en de andere spullen op de grond zag, keek ze even verbaasd. Pas enige seconden later kwam ook het meer schokkende begrip. Maar ik zag gelukkig geen enkel moment een spoor van verlate paniek in haar ogen.
Ook Anna zou me op andere plaatsen tijdelijk in een dergelijke situatie kunnen achterlaten, maar ik wist altijd dat ze terug zou komen en geen onnodige risico’s zou nemen. Ik had toen nog geen idee hoe snel dat moment zich al zou aandienen tijdens deze vakantie, waarbij ze overigens ook weer fijntjes aan dit moment van onderlinge afhankelijkheid zou refereren.

Na het inmiddels gebruikelijke ritueel met de fles dronken we afwisselend wat slokken, aten wat en lagen een poosje stil op de deken naar de heldere sterrenhemel te kijken.
Ik hoorde Anna zuchten en ze kneep zachtjes in mijn hand. Hier hadden we beiden zo lang naar uitgekeken in de afgelopen periode. In de stilte van het diepe bos leken het smakken en zuigen van onze lippen onbetamelijke verstoringen, maar het deerde ons niet.
“Maak me weer warm Xander”, fluisterde ze en kroop tegen me aan.
Ik masseerde Anna lichtjes over haar hele lichaam zodat de oude spanningen konden verdwijnen en geleidelijk weer plaats konden maken voor nieuwe, hete passie. Dat was ook wel nodig want ik zag aan haar blik op mijn nog steeds gespannen lid dat ze alweer helemaal wakker werd. We verzamelden alles en ik sloeg de deken om haar heen om haar tegen grotere afkoeling te beschermen. Zwijgend en dicht tegen elkaar aan liepen we in gedachten verzonken terug over het donkere pad. Anna als een vreemd oermeisje, gehuld in een paardendeken en ik als een vrijgevochten naakte Neanderthaler uit ver vervlogen tijden.
Bij de auto aangekomen rommelde Anna nog wat in de achterbak en ordende ik de lichte chaos op de achterbank en rond de stoelen. Het was nu niet ver meer naar onze eerste overnachting: een eenvoudige, maar goed voorziene herberg in de bossen, net buiten een lager aan de rivier gelegen dorp. We hadden beiden inmiddels trouwens weer behoorlijk honger gekregen. Nadat we het pad ingeslagen waren dat naar de herberg toe leidde, gingen we langzamer rijden, totdat op korte afstand de vaag verlichte ramen van de herberg zichtbaar werden.
“Stop hier maar even”, zei Anna en ze maakte tegelijkertijd haar autogordel los.
We stapten uit om ons meer voor de geciviliseerde wereld aan te passen en Anna zocht in het summiere licht onze kleren op in de achterbak. Onze beide slips waren kennelijk nog overbodig want die stopte ze alvast in een koffer. Alvorens ik mijn kleren kreeg, duwde ze me met haar kenmerkende gebiedende blik tegen de zijkant van de auto en speelde weer even met mijn lid, mijn billen en mijn tepels. Daarna legde ze mijn handen in mijn nek. Ik diende zo te blijven staan tot nader order.
Zo vlak voor de veilige haven had ik niet verwacht dat Anna nogmaals wilde vrijen, maar bij haar in die stemming kon ik het nooit helemaal goed inschatten. Of eigenlijk kon ik het juist wel inschatten bedacht ik me daarna. Haar continue honger naar mijn fysieke lijf was ongelofelijk en overweldigend. Daar had ze vandaag geen uitzondering op gemaakt en het was nog maar kort na 22.30 uur.
Ze kwam weer tevoorschijn met wat vetermateriaal.
“We gaan die eindeloze geilheid van jou voor de zekerheid eerst maar eens wat inbinden voordat we daar naar binnen gaan”, zei ze met een hoofdknik richting de herberg, “want ik ben bang dat jij je opnieuw niet kunt beheersen”.
Ze was het sexy serveerstertje kennelijk nog steeds niet vergeten.
Ik moest van haar omhoog kijken en me er vooral niet mee bemoeien, terwijl ze ondertussen mijn lid vastpakte en mijn kin nog verder omhoog duwde.
Ze nam een stevige korte veter en sloeg die om de schacht vlak onder de dikke ader bij de eikel, nadat ze de voorhuid strak naar beneden had getrokken. De eikel toonde zich zo nog geprononceerder en glimmender in het vage licht.
Vervolgens draaide ze de veter in een gelijkmatig ruitjespatroon soepel naar beneden tot onder aan de schacht. Daar werd deze nog een paar keer om de stam heen gedraaid, maar hier wat strakker dan erboven zodat het bloed nog maar moeizaam kon terugstromen en het kloppen van de aderen sterker voelbaar werd.
Ik kreunde zacht, maar Anna schonk er geen enkele aandacht aan en vervolgde haar tocht met de laatste stukjes van dezelfde veter rond mijn ballen. Die bond ze strak bij elkaar bij de overgang van schacht naar scrotum. De haarloze huid van de samengeklonken ballen glansde door deze aanspanning opmerkelijk op en ze bewogen bovendien nog slechts moeizaam heen en weer.
Ik moest ondertussen nog gewoon zo blijven staan. Anna verdween weer even en kwam terug, nu met een veel langere veter.
Die draaide ze ter hoogte van mijn billen om mijn heupen heen, trok ook deze veter stevig aan, zodat ik hem constant op mijn huid zou voelen en knoopte hem aan de achterzijde vast. Daarna haalde ze de beide nog lange uiteinden door mijn bilnaad naar voren en verbond ze daar weer met dezelfde veter. Zo had ze snel en op simpele wijze een alternatieve tanga gecreëerd. Anna stond op en bekeek haar kunstwerk even, waarna ze mijn kleren pakte.
Alvorens mijn broek op te hijsen trok ze de veter om mijn onderbuik wat uiteen en drukte er mijn al voorgeveterde lid tussen, zodat hij mooi rechtop zou blijven staan. Om de ongetwijfeld nieuwe vochtdruppels van mijn gespannen opwinding niet door mijn broek te laten komen, gebruikte ze een dubbelgevouwen zakdoek die ze over de eikel en tussen de tangakoorden duwde.
“Een strak plaatje”, zei ze glimlachend en keek me onschuldig vrolijk aan.
Anna kleedde me weer aan en pakte vervolgens haar eigen kleren. Ze had haar rok al aangetrokken, toen ze zich plotseling weer naar me toekeerde en mijn broek alsnog naar beneden trok.
“Toch nog even uitproberen”, mompelde ze tegen zichzelf.

Ze wipte snel mijn ingesnoerde lid weer tussen de veter uit en legde de zakdoek over mijn hoofd en gezicht. Ik voelde dat ze dicht tegen me aan kwam staan en terwijl ze mijn samengepakte scrotum als een compact blok in één hand hield, drukte ze mijn ingebonden lid stootsgewijs moeizaam bij haar naar binnen.
“Ah, dat is wat je noemt een brok opgebonden of zeg je opgewonden energie” grapte ze.
Haar kriebelende tong gleed kort langs mijn de rand van mijn kin.
Ze ging wat wijder staan zonder toe te geven en drukte mijn lid beetje bij beetje verder langs haar behoorlijk protesterende schaamlipjes. Intussen gebruikte ze mijn ballen ongegeneerd als opwaarts duwelement.
Mijn en haar geile vocht wonnen gezamenlijk al snel de ongelijke strijd en na enige aarzelende stoten ging het glijden al een stuk soepeler. Het was een nieuwe, vreemde gewaarwording omdat mijn huid zo niet kon schuiven en ook nog geribbeld door de veter langs haar aangespannen wanden schoof.
Terwijl Anna voorzichtig heen en weer bewoog voelde ik haar handen mijn billen pakken en de koorden van de tangaveter achter mijn rug aantrekken. Ze trok de beide koorden bij mijn anus iets uit elkaar en vervolgens voelde ik haar natte vingers rond mijn anus.
Ze bracht duidelijk regelmatig vaginaal vocht over naar die plek en ik hijgde zwaar onder de zakdoek.
Haar hand verdween heel even, maar kwam toen onverwachts terug en ik voelde een korte erotische pijnsensatie toen ze daar een glad en stevig voorwerp naar binnen wilde schuiven. Anna gaf mijn anus maar even tijd om te ontspannen en daarna drukte ze zonder verder pardon een forse, langwerpige buttplug naar binnen.
Het natte rubber flopte uiterst moeizaam door de nauwe ingang, vervolgde zijn weg zoekend naar binnen en na enig aandringen zette het laatste deel zich door de vormgeving vast tegen binnen- en buitenzijde van mijn anusspier.
Voor de overbodige zekerheid vergrendelde ze hem nog eens extra door de weggetrokken veterkoorden terug te schuiven over het dunne rubberen vlak in mijn bilspleet.
Anna haalde daarop de zakdoek weg en kuste me hartstochtelijk.
“Je bent nu echt mijn favoriete opgevulde feestkalkoen” lachtte ze en sloeg me een paar keer speels op mijn wangen.
“Ik zou je eigenlijk alleen nog witte sokjes en handschoentjes moeten aandoen, dan was het beeld helemaal compleet”.

Mijn lid stond echt op springen in haar vagina en ze merkte het. Ze liet me langzaam door mijn knieën zakken terwijl zijzelf bleef staan en met forse tegenzin verliet ik opnieuw de beklemmend warme holte tussen haar benen. Ik had er heel wat voor over gehad om eindelijk te mogen klaarkomen.
Anna bracht alles weer terug in de eerdere staat, ook de zakdoek over mijn donker aangelopen eikel. Daarna liet ze me een paar keer omdraaien om nog even van het zicht te kunnen genieten. De zwarte buttplug was nog net zichtbaar tussen mijn billen. De soepele buitenrand sloot perfect aan in mijn bilspleet, zodat ik er zonodig ook gemakkelijk mee kon zitten. Anna trok er tijdens het omdraaien even speels aan en zag me direct reageren. Het leek goed zo dus.
We trokken onze resterende kleren aan en legden in een enkele minuut per auto comfortabel de korte afstand naar de half bezette parkeerplaats af. Nadat we waren uitgestapt, gleed haar blik nog even schielijk langs mijn broek. Maar ze kon met recht eer van haar werk hebben.
Mijn pijnlijk grote opgebonden erectie was zelfs voor een kenner nauwelijks zichtbaar. Anna gleed nog even snel met haar hand over mijn bollende billen en door mijn aangespannen bilspleet. Ze lachte zachtjes en ik glimlachte maar begripvol terug. Mijn lid klopte onheilspellend op mijn buik.
Nadat ik onze beide koffers had opgediept uit de achterbak en klaar stond om het vrachtje naar binnen te dragen, kuste ze me nog een laatste maal onstuimig en innig, terwijl ze met haar handen bewust zwaar rustte op mijn aangespannen billen en plagend nog een keer stevig tegen de aangebrachte buttplug duwde. Toen onze monden weer loskwamen glimlachte ze breed, voldaan zelfs en liep vervolgens gedecideerd voor me uit naar de zware houten deur van de herberg.

In de sfeervol verlichte hal was het rustig en er klonk op de achtergrond licht klassieke muziek. De man bij de receptie keek verrast op door onze late aankomst en moffelde snel een duidelijk privé-blaadje onder de toonbank.
Op onze vraag of we nog iets konden eten op dit uur lachte hij en zei dat we in het aangrenzende restaurant welkom waren tot 23.30 uur. Om wat tijd te winnen maakten we met zijn adviezen gelijk een menukeuze, waarna hij ons na de gebruikelijke korte inschrijving voorging naar onze kamer op de 1e verdieping.
Het was een mooie ruime kamer, gezellig en smaakvol ingericht met een grote spiegel boven de kopse zijde van het kingsize bed, waardoor de hele ruimte nog groter leek. Het raam met balkon keek uit op de donkere bossen aan de achterzijde van de herberg. Anna inspecteerde de badkamer en toonde zich tevreden met een groot ligbad en zelfs nog een aparte doucheruimte.
Toen de man vertrokken was, installeerden we de koffers in een hoek van de kamer en pakten onze spullen uit in een grote hang-legkast, die aan de buitenzijde ook van een spiegel voorzien was. Zodra alles was opgeborgen kleedde ze me snel uit in het midden van de kamer en controleerde minutieus de aangebrachte insnoering en buttplug.
Ze veranderde ernstig de strakheid van de knopen, waar ik wat paars begon aan te lopen. Mijn lid, dat nu echt vermoeidheidsverschijnselen begon te vertonen, rekte zich weer uit in zijn harnas toen Anna lichtjes met een natte vinger over de eikel streek. Automatisch spanden de veters en toonde hij zijn gladde, natte kopje weer aan haar als vanouds. Ze trok even speels aan de buttplug terwijl ze me zachtjes kuste en daarna bracht ze mijn hoofd tussen haar benen om ook haar eigen weer groeiende geilheid verder aan te wakkeren. Onder haar rok likte ik moeizaam tussen de gesloten lipjes totdat ze gelukkig haar benen wat verder opende.
Op de tast zochten mijn handen haar borsten onder haar blouse en kon ik ze zachtjes masseren. Na enige minuten duwde Anna me rustig weg en volgde ik haar nog steeds bloot en ingesnoerd naar de badkamer. Ze kleedde zich snel voor me uit.
Terwijl ze op het toilet een plas deed speelde haar mond een zuigspelletje met mijn ingebonden penis. Daarna kreeg ik ook de gelegenheid om, zij het moeizaam en geforceerd, te plassen. Intussen pakte ze een washandje en zeep, waarmee ze snel maar degelijk mijn gezicht, borst, billen en geslachtsdelen afsopte.
Op mijn beurt waste ik haar gezicht, borsten, dijen en alle plaatsen, waar de afgelopen uren duidelijk tekenen zichtbaar waren gebleven van onze vrijpartijen en andere erotische handelingen. Ik moest bijna haar hele lichaam onder handen nemen om haar weer enigszins schoon te krijgen. Onze voetzolen waren door de avondwandeling in het bos bovendien bijna zwart.
Anna zocht een soepele, ruime trainingsbroek voor me uit en een wat dikker sweatshirt en zelf trok ze een nauwsluitend groen truitje en een strakke, elastische lange zwarte broek aan. Ondergoed kwam in ons vocabulaire inmiddels niet meer voor momenteel.
Iedere erotische ronding van haar figuur was nadrukkelijk zichtbaar in haar kleding en ik zag zelfs de scheiding van haar schaamlipjes duidelijk afgetekend tussen haar benen. Ze stopte nog snel een klein zakdoekje tussen haar kutlipjes zodat ze de in haar kruis getrokken broek niet onverhoeds zou bevlekken. Voor de zekerheid haalde ze ook een condoom uit haar tas met geheime attributen en dat schoof ze om dezelfde reden over mijn lid tot aan mijn scrotum. Ik kreeg ter afronding nog gymschoenen en zijzelf koos schoentjes met een halfhoge hak.
Anna bekeek het gezamenlijke resultaat van beide zijden in de spiegel, trok van voren aan mijn broek en was tevreden met de eenvoudige bereikbaarheid van mijn kruis. We kusten elkaar opnieuw lang en intens en begaven ons vervolgens hand in hand naar beneden richting eetzaal.

Er zat op dat tijdstip alleen nog één ander stel van middelbare leeftijd aan tafel. Ze keken geïnteresseerd op van hun conversatie toen we onze entree maakten in de knusse eetruimte. Zij oogden als een sportief, aantrekkelijk koppel en ik zag de blik van de man onverholen over Anna’s welgevormde silhouet glijden. Dat was haar ook niet ontgaan kennelijk en ze vroeg direct aan hen of ze graag nog wat gezelschap wilden hebben op dit late uur.
De man knikte onmiddellijk enthousiast, terwijl zijn vrouwelijke partner nog niet de kans had gehad om maar iets te zeggen.
Het bleken onderhoudende Belgen te zijn uit Antwerpen, die een lang weekend de stad waren ontvlucht. We zaten tegenover hen aan tafel en zowel Anna’s als mijn hand gleed regelmatig onder tafel onopvallend over elkaars benen en kruis.
Door mijn ruime broek kon ze ook nog wat met me spelen en tegelijkertijd gemakkelijk controleren of ik haar nog steeds opwindend genoeg vond. Ikzelf kwam niet verder dan de ribbels van haar lipjes aan de buitenzijde van haar broek.
De Belg kon zijn ogen maar moeilijk afhouden van al haar rondingen en de regelmatig harder wordende tepels in haar truitje konden hem ook onmogelijk zijn ontgaan.
Terwijl we ongehaast ons diner naar binnen werkten, dronken we met onze nieuwe kennissen uitbundig op het goede Bourgondische leven. De wijn had na enige tijd tevens een merkbaar effect op de andere vrouw en ze begon ook zelf haar lichaam wat nadrukkelijker te tonen, vooral in mijn richting.
Ze was ook zeker de moeite van het benaderen waard, maar ik had mijn ervaringen met de serveerster nog pijnlijk goed in mijn gedachten en probeerde mijn reacties zoveel mogelijk te onderdrukken.
Het werd een gezellige avond en terwijl de keuken inmiddels gesloten was en het personeel huiswaarts was gegaan, mochten we van de gerant nog rustig blijven zitten en de inmiddels aangerukte derde fles wijn soldaat maken.
Anna maakte gaandeweg aan me duidelijk dat ik me niet meer zo hoefde in te houden.
“Wellicht laat ik je later op tafel nog een striptease uitvoeren om je tafelgenote wat extra op te winden”, fluisterde ze zelfs nog in mijn oor.
De man stelde plotseling voor om nog wat te dansen op de rustige muziek in de eetzaal en hij pakte Anna, zonder op een antwoord te wachten, gelijk bij de hand.
Ze stond quasi verlegen op, keek me even weifelend aan en volgde hem toch naar een wat donkerder gedeelte van de zaal.
Er restte mij niets anders dan omgekeerd zijn partner te vragen en ik zag in haar ogen dat ze daar ook weinig bezwaar tegen zou willen maken.
Het ging allemaal verrassend ontspannen ondanks alle gespannenheid op andere plaatsen.

Hij danste al gauw steeds intiemer tegen Anna aan met beide armen om haar heen en ze liet hem ook rustig zijn gang gaan. Ze moest zijn opwinding ook zeker door haar dunne broek tegen haar buik gevoeld hebben. Zijn handen zakten behoedzaam af naar haar billen en weer omhoog en Anna vond het kennelijk allemaal prima zo.
Haar borsten lagen warm tegen zijn borst gedrukt en hij hijgde stil verlangend in haar hals. Ze keek naar me en knipoogde even, terwijl er af en toe een rilling door haar heen ging als zijn handen een gevoelige plek betastten.
Mijn vrouwelijke danspartner was aanvankelijk wat gereserveerder, maar nadat ik mijn gymschoenen had uitgedaan en zij haar hoog gehakte schoenen, drukte ze zich ook al snel wat vaster tegen me aan, terwijl ze meedeinde op mijn ritmische bewegingen. Af en toe sloot ze haar grote bruine ogen.
Haar handen begonnen geleidelijk ook wat te zwerven, nadat ik als eerste wat aftastend over haar rug en zachte billen had gestreken.
Ik merkte dat ze me een hoek indrukte en tegelijkertijd, inmiddels meer uit het zicht van haar partner, met haar hand mijn broek ingleed. Ze liep met haar tastende vingers eerst tegen de veters aan rond mijn taille en zal wellicht gedacht hebben dat het de band van mijn tangaslip was. Pas toen ik haar handen rond mijn ingepakte en samengebonden, vol kloppende lid voelde, stokte haar adem even en trok ze verschrikt terug.
Ik liet, begripvol glimlachend, haar wat wennen aan die onverwachte ervaring en ze kwam daarna zelf al snel terug om opnieuw op onderzoek uit te gaan. Haar ogen stonden wijd open, maar niet angstig. Ze volgde, nieuwsgierig en met groeiende verbeelding, over het zachte latex heen alle patronen van de veters en masseerde zelfs met haar zachte vingertoppen het opgehoopte vocht in het condoom op mijn gevoelige eikel.
Ik zag dat Anna zich begon te realiseren wat er tussen onze lichamen gebeurde en ze seinde onopvallend dat ik me wel wat in moest houden.
Mijn kostbare kwaliteitszaad was duidelijk slechts bestemd voor haar en niet voor de eerste de beste geile Belgische madam.
De danspartner van Anna probeerde zijn handen ook steeds verder te laten gaan op zoek naar onbekende zachte huid, maar Anna haalde steeds gedecideerd zijn handen terug als hij naar haar smaak wat al te laag afzakte.
Het dansen had inmiddels meer weg van een zacht tegen elkaar aan schuren. Anna hing met haar hoofd op de schouder van de Belg en keek me gedachteloos aan, terwijl hij met zijn handen in haar zwarte broek voorzichtig een nieuwe graaipoging deed door haar bilspleet naar beneden. Vlak voor het bereiken van het zo begeerde einddoel gaf ze hem met een laatste rukje aan zijn armen te kennen, dat die vochtige plek nog steeds een brug te ver was.
Ze was er zeker niet te verlegen voor, maar vond hem kennelijk uit zichzelf niet opwindend genoeg om zonder meer haar delicatessen als extra nagerecht te serveren.
Ze keek me over zijn schouder intensief aan, maar ik staarde terug zonder een reactie te geven.
Hij leek teleurgesteld, maar drong niet opnieuw aan en bijna direct daarna keerden ze gearmd terug naar de tafel. De arme man had geen idee, dat ik met slechts een korte gebiedende knik naar Anna het paradijs voor hem zou kunnen hebben ontsluiten. Iets in Anna’s houding weerhield me echter en we gingen in die situaties blindelings af op onze intuitie.
De sfeer was volstrekt anders dan bij de allereerste kennismakingsronde en we hingen regelmatig half over elkaar heen zonder veel moeite te doen om het betasten van de eigen partner te verbergen. Ik zag echter aan Anna’s blik dat ze het hier toch wel een beetje gezien had en de nog resterende passie waarschijnlijk ook liever volledig op mij wilde loslaten.
We bevrijdden ons min of meer uit de houdgreep van het Belgische koppel, kusten hen innig welterusten en verdwenen snel op blote voeten naar boven. Bij het opstaan had Anna zich nog onopvallend de laatste fles wijn toegeëigend.
Op de trap zag ik dat de man zijn vriendin langzaam achterover drukte op de brede bank en ik vermoedde dat ze voorlopig hun nachtverblijf nog niet zouden halen.

Op onze slaapkamer aangekomen sloten we zachtjes de deur af, giechelden nog even over die vreemde ontmoeting en wisselden kort de seksuele escapades uit. Anna gaf te kennen dat ze tijdens het dansen inderdaad op een seintje van mij had gewacht of ze zich gehoorzaam aan de handen van de Belg had moeten overgeven. Het had haar niet echt uitgemaakt als het was gebeurd, maar ze vond het leuker om op dat moment geheel afhankelijk te zijn van mijn onbekende oordeel.
We hadden ooit eerder een dergelijke situatie meegemaakt in een verlaten hotelbar. Toen had ze zich, na mijn onverwachtse opdracht daartoe, volstrekt gehoorzaam uitgebreid door een aantrekkelijke gelegenheidskennis, weliswaar met een condoom, laten neuken terwijl ik haar in mijn armen hield en waar nodig ondersteunde en stimuleerde.
We besloten snel samen een douche te nemen en dan over te gaan tot de hoogstnoodzakelijke dagsluiting.
De warme en krachtige douchestralen werkten verkwikkend en we wasten elkaar grondig schoon om al die vreemde, buitenlandse vingerafdrukken op onze lijven snel kwijt te raken.
Het condoom en zakdoekje hadden hun taak volbracht en werden met dank voor bewezen diensten afgevoerd. Anna controleerde de buttplug, verwijderde hem even en waste hem zorgvuldig schoon. Terwijl ze onder de douche dicht tegen me aanstond, drukte ze hem opnieuw terug op zijn plaats waarbij ze me onderzoekend aankeek.
“Gaat het nog steeds goed?”, vroeg ze voor alle zekerheid en leek oprecht blij met mijn bevestiging.
Ze draaide hem kletsnat een paar maal rond en bewoog hem diverse keren in en uit, waarbij ze mijn begeleidende reacties zorgvuldig bestudeerde. Toen schoof ze de veters weer terug in mijn bilspleet en draaide nog een keer intens aan mijn al zo geplaagde tepels.
Ik kuste als antwoord haar natte borsten en beet zachtjes terug in haar eigen rechtopstaande tepels, die alsmaar leken te groeien.
“Zeg maar: dank je wel Anna”, fluisterde ze en ik herhaalde haar woorden met hese stem.
“Dank je wel Anna”.
“Jij ook bedankt Alexander, ik hou van je”.
Nadat we elkaar grofweg afgedroogd hadden vielen we al kussend neer op het zacht verende bed in de romantisch verlichte kamer. We zouden beiden zo in een diepe slaap hebben kunnen vallen, maar onze lichamen waren nog steeds te opgewonden en na de eerste tongkussen kwam de lust al snel weer in volle hevigheid opzetten.
We namen de tijd voor een lang en rustig voorspel, waarbij we elkaar opnieuw verkenden alsof het de allereerste keer was. Haar schone, warme huid rook heerlijk naar de Aloë douchegel en toch ook nog naar haar eigen lijfgeur, die me inmiddels zo vertrouwd en dierbaar was.
Ze controleerde mijn veters en masseerde een enkele opgelopen striem op mijn huid, terwijl mijn ballen nog steeds samengeklonken meewipten met iedere beweging van mijn lid. Anna liet me op mijn rug liggen en zakte toen langzaam en gecontroleerd over me heen met haar handen op mijn borst. Ik voelde de weerstand door het gevlochten patroon rond mijn penis; de onmogelijkheid om mijn voorhuid te bewegen was een nogal onnatuurlijke ervaring.
Ik stootte als een soort stijve dildo in haar heen en weer, maar kennelijk was het een aangenaam gevoel, want Anna draaide verschillende kanten op in een poging om het effect ervan te verhogen. In de tussentijd speelde ik zacht met mijn vingers tussen haar benen.
Daarna rolde ze om en mocht ik sinds lange tijd weer als een ouderwetse, maar ervaren missionaris in haar komen. Ik bewoog voorzichtig heen en weer en voelde de opwinding groeien. We lagen zo dicht mogelijk tegen en op elkaar en lieten onze lijven nu zelf het ritme bepalen. Ik kuste haar, zij kuste mij en terwijl onze tongen het eindeloos verliefde spel rond elkaar speelden, voelden we langzaam maar zeker onze buiken verder verstrakken.
Anna had nu zelf haar klitje onder handen genomen en ik zag aan haar brandende ogen dat ze geen tussentijdse remmingen meer wilde toelaten.
Ik voelde mijn lid steigeren in haar vagina en was blij dat ik met mijn ogen zo dicht bij de hare was. Ze keek me gespannen aan en ik zag haar donkere pupillen steeds groter worden. Haar gezicht veranderde in een soort grimas en ik herkende dat onbeheersbare beeld als voorbode van de finale ontlading.
Anna beet en kuste me vol op mijn mond en hijgde steeds zwaarder. Haar benen trilden onder me en uit ervaring wist ik dat niets haar nu nog kon tegenhouden.
De hele dag hadden we grotendeels die aandrang krampachtig onderdrukt. Alleen zij had vandaag, hangend op een berkenboompje, tussentijds al eerder passief genadig mogen klaarkomen.
Al mijn onderdrukte en streng gecontroleerde verlangens tot bevrediging zochten nu eindelijk een definitieve en explosieve uitweg. Onze lichamen verenigden zich als yin en yang en de bewegingen werden nu steeds ongecontroleerder en wilder.
Anna schudde haar hoofd en trapte wanhopig met haar benen naar het verlossende hoogtepunt dat vreemd genoeg nog maar niet over de rand wilde vallen. Pas toen ik haar borsten omklemde en haar tepels harder tussen mijn vingers draaide, voelde ik haar omhoog komen en tegelijkertijd begon mijn onderbuik aan zijn eindfase om de druk van de tegenwerkende veters te overstijgen.
Haar handen zochten mijn heupen en haar vingers graaiden rond mijn aangespannen billen. Onbewust trokken haar handen daarbij als houvast regelmatig aan de veter bij mijn heupen waardoor de anale plug nog strakker naar binnen werd gedrukt. Terwijl Anna onbeheerst schokkend begon klaar te komen voelde ik mijn opgekropte zaad op een ongebruikelijke wijze gelanceerd worden uit mijn onderbuik.
Normaal zou mijn lid die uitstoting actief hebben begeleid, maar nu leek het alsof het slechts als minimaal doorgeefluik fungeerde om mijn onbarmhartig opgehouden levenssappen eindelijk diep in haar leeg te storten. Het werd een uiterst moeizaam en eindeloos erotisch pijnlijk vloeien van alle opgekropte hete lava, die langdurig uit mijn onderbuik werd opgeperst om mondjesmaat haar kloppende kut te vullen.
We tolden tijdloos in en over elkaar en na de allerlaatste schokken werd het langzaam zwart en stil om ons heen.
Op het balkon in de schaduw van de nacht stopte de man van de receptie, na een heftige ejaculatie tegen het raam, zijn snel slapper wordende lid terug in zijn ribfluelen broek en verdween geluidloos via de brandtrap in de diepe duisternis rond de herberg.
Het glibberige zaad gleed traag langs de ruit naar beneden en liet als stil bewijs uiteindelijk slechts een nauwelijks zichtbaar, lang en bleek spoor achter.


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: