home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Bobbie S


  Beginnend lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op woensdag 11 januari 2017 - 05:25 pm:       


Het begin van een bijzondere vakantie


Hoofdstuk 6 uit Anna - Een ongeremde romance




Het was al volledig donker en redelijk laat toen we hongerig onze weg zochten door een klein Belgisch dorp in de Ardennen. We hadden die dag rustig gereden en tijdens de tocht naar het zuiden alle tijd voor elkaar genomen. Zowel Anna als ik hadden zonder dat echt uit te spreken al wekenlang toegeleefd naar die korte nazomerse vakantie, waarin we eindelijk weer eens normaal aandacht voor elkaar konden hebben zonder de tijdsdruk van een overvol werkleven. Ik had de laatste tijd voor mijn gevoel echt veel te vaak moeten reizen voor mijn werk. Vroeger keek ik altijd uit naar dergelijke uitstapjes, maar sinds Anna in mijn leven was gekomen, was dat gevoel drastisch veranderd.
Wanneer ik de afgelopen periode wel meer thuis was, moest Anna vanwege de vele congressen noodgedwongen frequent extra overuren draaien voor het bureau. Door die langdurige werkdruk hadden we beiden een grote behoefte aan vakantie opgebouwd en wilden we om die reden ook even een totale verandering van omgeving. Thuis zouden de mobiel en de werkmails ons zeer waarschijnlijk toch weer hardnekkig blijven achtervolgen.
Regelmatig legden we de agenda’s naast elkaar en met wat schuiven kwam er medio september eindelijk enige tijdruimte beschikbaar, waarbinnen we gezamenlijk een vrije periode konden plannen.
De sfeer voor het vertrek was mede om die reden nogal uitbundig en uitdagend naar elkaar. Ik herkende onmiddellijk de subtiele signalen in Anna’s gedrag en houding, toen we de auto inpakten en ook die voor mij veelzeggende blik op het moment dat ze naast me plaats nam. Kennelijk was ook haar specifieke verlangen naar mij de laatste weken weer erg hoog opgelopen, maar ik was inderdaad ook te vaak en te lang weggeweest. Ik nam haar die verlangens en behoeftes geenszins kwalijk, integendeel.
Anna kon onderweg maar moeilijk van me af blijven. We moesten, op haar onweerstaanbare verzoek, uiteindelijk meermalen op een willekeurige parkeerplaats even stoppen als ze al te heftig aan me zat of me simpelweg langduriger wilde kussen. Ik reed nagenoeg de hele weg met een stevige erectie, die Anna in de auto zorgvuldig koesterde en die ze ook steeds zichtbaar wilde hebben en moest kunnen voelen. Zelf had ze een korte, wijde rok aan. Ze had buiten Amsterdam haar slipje al bij het bereiken van de eerste hoofdweg naar het zuiden opzichtig met opgetrokken knieën voor me uitgetrokken en nadat ze er plagend mee door mijn gezicht had gespeeld stopte ze het zwarte kleinood diep weg in mijn broekzak.
“Je eerste cadeautje deze vakantie, Xander”, lachte ze en tegelijkertijd beroerden haar zoekende vingers mijn gespannen onderbuik door de dunne stof van mijn broekzak. Daarmee kwam het zoekspel naar haar eigen cadeautje ook gelijk op gang.
Sommige bijrijders van de grotere vrachtwagens moeten wellicht tijdens het passeren een vrije blik op mijn blootliggende erectie hebben gehad, hoewel Anna dat soms visueel afdekte als ze me lichtjes aftrok of zachtjes pijpte. Verschillende keren hoorden we in ieder geval de wegstervende claxon van een vrachtauto, als die voor ons uit weer geleidelijk invoegde.
Op de meer rustige stukken kon ik met mijn vrije hand ook Anna’s onzichtbare, maar daardoor niet minder uitnodigende, strakke vagina beroeren, zodat we beiden constant in een uiterst geile stemming bleven. Mijn opgewonden reisgenote maakte af en toe een snack klaar uit de picknickmand op de achterbank en we dronken afwisselend uit eenzelfde limonadeflesje. Als mijn erectie dreigde te verslappen kwam Anna onmiddellijk in actie en wist ze moeiteloos de oorspronkelijke stand te herstellen via korte liefkozingen van haar vaardige hand of mond of door korte felle petsen ‘om hem wakker te houden’ zoals ze dat zelf noemde.
We reden lange tijd verder door het nog nazomerse landschap in de late middagzon, stil genietend van het fraaie uitzicht in en buiten de auto. Bij de grensovergang naar België was ik misschien niet de eerste, maar toch zeker een van de weinigen die ooit met een dapper omhoog staand lid de grens passeerde, terwijl Anna hard drukkend nog wat extra vocht uit de schacht perste. Ze wilde dat, volgens eigen zeggen en met een stalen gezicht, zonodig als waardevol goed kunnen aangeven bij een bij voorkeur vrouwelijke douaneambtenaar. Ik vond het echter niet zo heel erg dat er binnen de Europese Gemeenschap geen strikte controles meer waren en terwijl ze me nog plaagde met die onnodige verlegenheid om zo gespot te worden, reden we de geleidelijk steeds bosrijkere streek van de Ardennen in.

Na ongeveer een uur rijden verlieten we even de grote weg om op een rustige plek in de omringende bossen uitgebreider te picknicken. In die stemming kon het niet uitblijven dat we op een groot kleed de liefde bedreven met slechts de licht ruisende bomen om ons heen als fluisterende getuigen.
Eerst had ik haar op de verlaten parkeerplaats echter nog strak tegen de warme motorkap gedrukt, haar rok opgetild en was ik met mijn nog steeds buitenhangende lid zonder inleiding bij haar naar binnen gedrongen. Haar gastvrije vagina was kletsnat. Anna’s blote billen werden verwarmd op de motorkap en terwijl ze loom achterover leunde trok ik haar bloesje en haar bh uit. Ik draaide haar na enige tijd om, zodat nu in plaats van haar billen Anna’s vochtige borsten en buik over de warme motorkap schuurden tijdens mijn rustige, nog steeds afgemeten slagen.
Ze bleef gewillig liggen en liet de behandeling gelaten over zich heen komen. Het was allemaal slechts een kort voorspel. Nadat ik me met enige moeite weer uit haar had losgemaakt en we elkaar nog langdurig onbeschaamd grof hadden gekust, pakten we de picknickmand uit de auto. Intussen raapte ik ook alle inmiddels verwijderde kledingstukken op van de grond. We verzamelden nog twee kussens en een grote sprei en liepen beiden dicht naast elkaar naakt over een smal pad dieper het dichtbegroeide bos in. Het was een bijna windstille, nog warme en lome dag. We vonden na enig zoeken via een nauwe doorgang in het welige struikgewas een kleine open plek tussen enige woudreuzen, waar zelfs ook nog wat gras groeide en de grond redelijk vlak was.
Terwijl Anna de mand verder uitpakte en wat crackers met brie klaarmaakte, lag ik ongegeneerd naar haar te kijken en genoot van haar ongedwongen, erotische naaktheid.

Onwillekeurig dacht ik terug aan de afgelopen weken vanaf het moment dat ik Anna had voor het eerst had gezien in cafe-restaurant De Branie. Sinds die vreemde avond was alles in een volstrekt onverwachte stroomversnelling geraakt. De eerste weken hadden we zoveel slaaptekort opgebouwd en elkaar dusdanig lichamelijk uitgeput, dat we noodgedwongen af en toe een verplichte time out moesten inbouwen. Dat hield in dat we niet later dan middernacht het licht uitdeden om te gaan slapen. Toch bleef er in de avonduren, indien we niet door het werk gescheiden waren, nog voldoende tijd om volop van elkaar te genieten en elkaar steeds beter te leren kennen.
Anna’s onverwachte dominante aanpak na onze eerste werkdag volgend op het ontmoetingsweekend had het effect gehad van een net geopende fles champagne. Voor mij volstrekt onbekende gevoelens en sensaties borrelden op tijdens haar afstraffingen, waarvoor ze altijd wel een goede reden wist te bedenken. Ik maakte al snel kennis met haar blote hand, de liniaal, de riem en een zelfgemaakte cane uit het riet naast de boot.
In de afgelopen periode hadden we het rollenspel regelmatig omgedraaid en op de een af andere manier voelden we die veranderende positie vaak onuitgesproken bij elkaar aan.

Ik opende een fles witte wijn en inmiddels traditioneel nam ze er een slok uit, haalde de hals zacht door de ingang van haar vagina en drukte hem toen even naar binnen. Na dit stille ritueel gaf ze hem glimlachend terug en schonk ik twee glazen in, nadat ik eerst nog het warme vocht van de hals had afgelikt.
Het was opvallend stil in het bos; alleen ver weg was het geluid van het verkeer op de snelweg hoorbaar en dichterbij krijste af en toe een onbekende vogel. Een zomerbriesje blies speels in de zware kruinen van de bomen boven ons. Ik keek opnieuw tevreden naar Anna’s uitdagende, wulpse lijf met al die gulle vrouwelijke rondingen. Ook zij keek naar mij, al wist ik niet wat voor beelden er op dat moment in haar hoofd speelden. Ze kwam dicht bij me liggen en bijna zwijgend aten we de crackers en spoelden die weg met de frisse wijn. Ik streelde over haar haren en haar huid en probeerde de opkomende verlangens om haar direct te bespringen en te nemen moeizaam te bedwingen. Ze had mijn lid in haar hand genomen en speelde er gedachteloos mee, haar hoofd in een andere wereld.
We moeten beiden even in slaap zijn gevallen, want toen ik wakker werd lag ze opgerold dicht tegen me aan. Ze opende haar ogen en keek even vreemd om zich heen, maar daarna kwam alles weer terug. Ze kuste me lang en diep. Haar tong vond het altijd heerlijk om met de mijne te spelen en al gauw wakkerde dat de lusten weer aan en werden lichamen en handen vanzelf actiever.
Ik legde haar voorzichtig op haar rug, bekeek geknield van bovenaf haar hele lijf en kuste haar langzaam van hoofd tot voeten. Mijn handen streelden en betastten alles wat ze onderweg tegenkwamen. Anna strekte zich lui helemaal uit en liet zich maar al te graag ongegeneerd verwennen. Het zonlicht speelde door het bladerdak heen zacht over haar glanzende lichaam. Haar donkerrose tepels priemden hard in mijn handen en ik kneedde ze zachtjes tussen mijn vingers. Ik kwam op haar liggen, wachtte nog even en stootte toen rustig bij haar naar binnen. Ze ontving me zonder noemenswaardige weerstand. Het was een heerlijk ontspannen glijden, zonder haast of felheid en Anna deinde stil mee op mijn trage ritme. Ik kuste haar mond en mijn hand bewoog zich tussen onze buiken door naar haar klit. Ik had moeite om hem vanuit die positie te vinden en ik voelde Anna’s hand de mijne even nemen om de exacte plek aan te geven. Langzaam groeide dat schijnbaar altijd verlegen stipje en kon ik het rustig masseren.
Het leek alsof we in een heet bad lagen. Met trage stoten bracht ik haar lichaam langzaam mee in beweging. Ze begon gaandeweg ook zelf een beetje mee te rijden in tegenovergestelde richting, maar liet zich toch hoofdzakelijk door mijn bewegingen op- en neerduwen. Volledig uitgestrekt keek ze me loom aan. Het was heerlijk om zo in haar rond te bewegen en we genoten allebei van het toenemend opwindende gevoel in onze onderbuik. We hadden er de laatste weken voor ons doen veel te weinig aandacht aan kunnen besteden.

Na een tijdje verliet ik haar ontspannen lijf even, draaide haar langzaam op haar buik en terwijl Anna haar hoofd slaperig op haar armen legde, schoof ik mijn hongerige lid bijna over de sprei opnieuw haar natte gleuf in, waar hij ditmaal met iets meer moeite zijn weg weer naar binnen vond. In hetzelfde tempo als ervoor bereed ik haar nu van achteren waarbij ik niet al te zwaar op haar probeerde te leunen. Ik zag nog steeds de strepen op haar billen van de laatste keer dat ik haar met de cane onder handen had genomen.
Onze inmiddels natte lijven schoven intiem over elkaar en ik voelde dat ze haar benen nog wat verder spreidde om me dieper binnen te laten.
Zonder om te kijken pakte ik de kussens en drukte die onder haar buik zodat haar billen omhoog kwamen en ik een betere hoek naar beneden kon maken. Anna zuchtte en liet me ontspannen mijn gang gaan tussen haar ronde lendenen. Toen ik het tempo geleidelijk aan wat opvoerde, begon ze ook weer meer mee te doen en op een gegeven moment trok ik haar aan haar heupen omhoog op haar knieën, terwijl ik mijn lid strak in haar vagina gedrukt hield.
“Oh nee, weer tijd voor de Neanderthalers”, lachte ze en nam automatisch als een gehoorzaam prehistorisch schepsel met enigszins gespreide benen haar oerpositie in.
Volgens mij houden ook de meeste moderne mannen er echter nog steeds van om hun partner op die wijze te berijden. Het uitzicht over de gestrekte rechte rug, de noodgedwongen vrij aangeboden billen en het open zicht op het eigen in- en uitglijdende glimmende lid maakte bij mij in ieder geval altijd extra geile gevoelens los. Vanuit deze machtspositie is alles bovendien met de handen ook vrij bereikbaar: benen en vagina, rug met billen en anus, buik en borsten, hals, haar en gezicht.
Ik wreef zacht over haar warme billen en tussen haar bilspleet en ze keek hongerig naar me om. De tijd leek even stil te staan.

Anna voelde het lid diep in haar en bespeelde intussen met haar eigen vingers zachtjes haar gezwollen klit. Ze draaide nogmaals haar hoofd naar me om, omdat ze mijn tong weer in haar mond wilde voelen. Mijn handen knepen in haar tepels, net hard genoeg voor een dragelijke pijnscheut. Ik boog me diep over haar heen en kuste haar nek. Mijn hand gleed over haar onderbuik naar haar klit en ik maakte daar samen met haar hand kleine draaiende bewegingen over de gevoelige verdikking. Mijn stoten in haar werden sneller en Anna hield haar lichaam even stil, waarna ze het lid onverwacht toch uit haar vagina liet glippen en zich op haar knieën omdraaide. Ze schoof laag tussen mijn benen en nam mijn lid in haar handen. Mijn eigen handen woelden door haar dikke haar en gleden verder naar achteren over haar rug.
Met het puntje van haar tong raakte Anna plotseling mijn eikel aan, heel even maar overigens. Toen trok ze langzaam mijn voorhuid verder weg en likte over de eikeltop alsof ze een Häagen-Dazs ijsje met mangosmaak aan het verorberen was. Het puntje van haar tong streek traag langs de gezwollen randen; daarna sloot ze haar lippen om mijn lid, terwijl ze de schacht van onderen nog steeds stevig met beide handen vasthield. Ze duwde me langzaam achterover, zonder mijn lid te laten ontsnappen uit haar mond.

Ik spreidde mijn benen naar voren, ging ruggelings liggen en Anna draaide soepel over me heen zonder haar spartelende prooi ook maar een enkel moment te willen loslaten. Ze schoof haar onderlichaam wat verder naar achteren over mijn buik en borstbeen, totdat mijn hoofd tussen haar dijen verdween. Mijn tong zocht direct een eigen route en beroerde haar kleine klit. Daarna verkenden mijn vingers op de tast haar natte kutje, terwijl Anna enthousiast aan mijn gespannen lid knabbelde en sabbelde. Even zette ze scherp haar tanden in de eikel; ik schokte en had onmiddellijk de neiging me terug te trekken. Maar ze hield mijn lid stevig vast met haar handen.
“Gewoon stil blijven liggen”, zei ze streng en ze herhaalde het korte bijten.
Ditmaal luisterde ik beter en ze nam mijn lid vol in haar mond, bewoog op en neer tot ze voelde dat ik bijna klaar zou komen. Toen stopte ze abrupt met zuigen. Ze liet mij echter nog wel een poosje begaan met het verwennen van haar eigen kutje.
Anna kreeg na enige tijd kennelijk dorst, ging zitten en zocht in de mand naar de wijn. Ze trok met haar tanden de kurk uit de fles en nam een slok, die ze met gesloten ogen langzaam door haar mond liet draaien. Uitgestrekt op het kleed met mijn handen onder mijn hoofd keek ik lui naar haar op. Ze boog weer over mijn geslacht dat onmiddellijk geheel uit het zicht verdween onder haar lange krullende haar. Toen ze weer omhoog kwam zei ze smakkend:
“Xander, je lul is altijd al lekker, maar met een slok witte wijn smaakt ie echt goddelijk”.
Ze herhaalde het ritueel nogmaals en borg toen helaas de fles weer op in de mand. Haar grijsgroene ogen waren steeds donkerder geworden, net zoals het licht om ons heen. We kwamen traag en met tegenzin overeind. Anna begon ook de overige etenswaren in de mand te doen, de olijven nog niet genuttigd: ‘Die bewaren we voor later’ en vouwde netjes het kleed op. Terwijl ze dat voorover gebukt deed, voelde ze iets achter zich, omdat ik mijn hongerige lul opnieuw diep in haar zo gastvrije onderkomen duwde. Ze zakte onmiddellijk door haar knieën op het nog overgebleven stukje kleed. Ik deed hetzelfde en de lome in- en uitgaande bewegingen begonnen opnieuw.
Ditmaal was ik het echter die plotseling, zonder voorafgaande waarschuwing, stopte.

We vouwden samen zwijgend het kleed verder op, kleedden ons aan, waarbij ze haar slip in mijn broekzak liet zitten en ze mijn slip met een veelzeggende blik onder in de picknickmand stopte. Op haar nadrukkelijk verzoek liet ik de gulp van mijn broek open staan, zodat mijn hele handel eruit hing. We liepen terug naar de auto en hervatten onze route naar de eindbestemming van die avond met Anna’s hand om mijn lid en mijn hand op de welvingen van haar vagina, af en toe haar gevoelige, nog vochtige klit beroerend.

Na een rustige tocht over slingerende wegen door steeds bosrijker gebied stopten we impulsief bij een klein, rustiek wegrestaurant om de inwendige mens nog wat te versterken voorafgaand aan het laatste gedeelte van onze tocht die dag.
Ik stapte uit nadat Anna me vooral rond de heupen gefatsoeneerd en gecontroleerd had, met name of er nog geen zichtbare donkere vlekken op mijn broek zaten. Voor alle zekerheid schoof ze een boterhamzakje over mijn zwaaiende geslacht en bond dat onder aan de schacht vast met een elastiekje. Nu kon ik volgens haar terminologie sputteren wat ik wilde zonder mezelf te bevuilen.
Het was rustig in het restaurant en een jong, verre van onaantrekkelijk meisje met prachtige lange benen kwam al gauw de korte bestelling opnemen. Anna hield me onopvallend goed in de gaten en zag dat ik minder onopvallend het slanke, goedgevormde meisje aandachtig van top tot teen opnam. Toen ze wegliep zag ik haar korte rokje speels opwippen boven haar jeugdige, stevige billen. Ze droeg een hagelwit slipje. Ze leek niet echt verlegen en koketteerde duidelijk met haar lijf toen ze me zag kijken.
“Mooi meisje,” zei ik zonder bijbedoelingen tegen Anna.
We zaten in het laatste daglicht bij het raam op een hoekbank aan een hoog tafeltje met een bontgekleurd tafelkleedje dat ruim over de tafel viel. Anna fluisterde in mijn oor dat ik naar haar smaak duidelijk weer veel te geil was in deze normale omgeving en me onder die omstandigheden eens meer moest leren bedwingen als ik andere vrouwen zag. Ik mocht voorlopig alleen nog oog voor haar hebben.
Onverhoeds greep ze mijn geslacht door mijn broek heen en kneep er hard in. Ik kromp ineen en voelde dat ze daarna hardhandig mijn gulp opende en het lid, volledig in plastic gehuld, uit mijn broek wurmde inclusief mijn rollende balzak. Anna controleerde de stand van zaken even onder het kort opgelichte tafelkleedje en constateerde dat ik alweer heel wat onnodig vocht geproduceerd had. Ik moest een hand op tafel leggen en mijn andere, voor haar de meest nabije hand, bracht ze achterlangs onder haar billen, zodat mijn vingers net nog bij haar vagina konden komen. Daarna ging ze met haar hele gewicht terug op mijn hand zitten, terwijl ze enigszins naar me toe draaide en ik noodgedwongen wat onderuit moest gaan zitten. Ondertussen hield ze mijn lid stevig omklemd en maakte snel duidelijk dat ze geen enkele geile reactie meer wilde voelen als het meisje terug kwam. Eén vingerkootje wilde ze graag in haar vagina. Ik knikte dat ik de boodschap had begrepen.
Terwijl we zo zaten, praatten we daarna rustig verder over algemene onderwerpen en soms kusten we elkaar even vluchtig. Bij het verschijnen van de serveerster wilde ik als eerste reactie mijn hand onder haar terugtrekken, maar ze drukte deze stevig vast en ik durfde me verder niet meer te bewegen. Anna sloeg haar vrije arm om me heen als bij een verliefd stel, kwam nog dichter tegen me aan zitten en liet mij opzettelijk de conversatie doen. Ze wilde dat ik uitgebreid vroeg naar de diverse mogelijkheden van de kaart.
Het meisje boog nadrukkelijk voorover boven ons tafeltje om de uiteindelijke bestelling op te schrijven en bood ons daarbij, geheel onopzettelijk waarschijnlijk, een behoorlijk zicht op haar vrijkomende bh-loze boezem.
Op het moment dat mijn lid eventjes, maar toch wel enthousiast, reageerde op dat onverwachte inzicht voelde ik de al stevige greep van Anna verder verstrakken. Ze kneedde mijn schacht en ballen ongenadig en onder tafel ritselde het plastic zakje duidelijk hoorbaar voor ons. Ze kneep bovendien haar benen verder dicht en ik kreunde duidelijk van de pijn in tegelijkertijd mijn lid en vingers. De serveerster keek verbaasd naar mijn nogal verwrongen gezicht en ik glimlachte haar wat hulpeloos toe.
Ik probeerde zo gewoon mogelijk te spreken, maar de woorden kwamen er toch vrij verkrampt uit, doordat Anna haar greep nog steeds niet verslapte. Het meisje moest de vreemd gloeiende, gespannen blik in mijn ogen wel gezien hebben. Lichtelijk verward verwijderde ze zich, onbewust van de pijngolven die haar aanwezigheid en mijn reactie daarop in mijn lichaam hadden veroorzaakt. Anna keek me even streng aan.
“Alexander, mijn lief, ik zie dat je nog veel te leren hebt op het gebied van zelfbeheersing. Ik denk dat ik daar dus extra aandacht aan zal moeten schenken de komende dagen.”
Ze kuste me teder bij dat duidelijk prettige vooruitzicht. Daarna lachten we even en streek ik snel met mijn vrije hand over haar blouse in de richting van haar altijd uitdagende borsten. Ik zag de reagerende tepels regelmatig door de stof heen komen bij dergelijke betastingen.
Toen het meisje met de bestelling terugkwam hield ik me opvallend stil en bleef daardoor van nieuwe pijnscheuten gespaard. Langzaam dronken we onze koffie en genoten van het appelgebak, al moest ik dat wel wat onhandig met één hand eten. Al die tijd bleven mijn vingers in en rond haar nu weer ontspannen vagina en speelde ik wat met haar kittelaar zodra Anna haar billen wat optilde. Haar hand ritselde regelmatig zachtjes om en over het natte plastic boterhamzakje. Na een tijdje stopte ze alles weer naar binnen bij me en mocht ik mijn vingers nog snel schoonlikken, terwijl zij alvast ging afrekenen.
Terwijl ze naar de bar liep, tilde ze schalks en waarschijnlijk om ook wat actieve concurrentie te geven, nog even haar rok van achteren hoog op, zodat ik kort maar erg duidelijk ook haar wiebelende, gebruinde billen kon zien. Ik masseerde intussen mijn verkreukelde hand en probeerde de gestagneerde bloedsomloop weer enigszins op gang te brengen.
Na betaling liepen we daarna innig gearmd het restaurant uit, terug naar de veilige auto, die gevoelsmatig inmiddels als een eigen woning was geworden. Een plek waar alles kon en mocht worden gezegd en uitgeprobeerd en waar nagenoeg niets onmogelijk leek.
Het was geleidelijk geheel donker geworden en de secundaire wegen werden steeds stiller. Anna had onmiddellijk na vertrek bij het wegrestaurant mijn lid weer uit mijn broek bevrijd en mij het broodzakje geheel laten schoonlikken als een nog milde sanctie voor mijn gedesoriënteerde lustgevoelens.
We kruisten door steeds dichtere bossen en ze hield mijn lid scherp in de gaten of hij geen begrijpelijke tekenen van beginnende zwakte begon te vertonen. Het leek alsof ze me persé in het Guiness book of records wilde laten opnemen met een erectieduur van minimaal een volle dag en wellicht ook nog een deel van de avond. Toch was ze vooralsnog in staat gebleken om met wat verleidelijke opmerkingen, haar handen en haar zuigende mond ieder moment van beginnende zwakte moeiteloos te overbruggen.
In de toenemende duisternis reden we door zware bosgebieden over steeds smallere en soms bochtige wegen. Plotseling zei Anna me te stoppen voor een kruispunt, alwaar in geen velden of wegen een andere auto te bekennen was. Ik moest van haar rustig blijven zitten.
Zonder iets te zeggen stapte ze uit en liep in de koplampen op haar halfhoge hakken naar het midden van de kruising. Daar begon ze met het gezicht naar me toe wulps met haar heupen te draaien en sensueel over haar borsten en buik te strelen. Tegelijkertijd tilde ze haar rok hoog op zodat haar licht gebronsde huid tot aan de navel schril afstak in het felle licht van de koplampen. Ze zette haar voeten iets verder uit elkaar en zakte heupwiegend langzaam naar beneden met haar rok nog steeds omhoog.
Op het laagst mogelijke punt bleef ze gehurkt zitten, keek me strak aan en deed ineens een eindeloos lange, klaterende plas. Ik zag achter haar het donkere vocht langzaam weglopen over het asfalt. Anna schudde nog even na, kwam weer overeind en begon opnieuw een serie verleidelijke bewegingen uit te voeren, terwijl ze daarbij schaamteloos haar meest intieme delen betastte en zelfs naar me openlegde. Ik verstarde toen ik achter haar ineens vaag de lampen zag opdoemen van een tegenligger.
“Anna,” riep ik haar toe, “er komt een auto aan achter je”.
Maar ze keek slechts kort om, schatte kennelijk de afstand en snelheid in en vervolgde haar erotische serie.
Toen de auto op minder dan vijftig meter genaderd was, stapte ik snel uit om haar desnoods gedwongen van het kruispunt af te halen. Maar op dat moment kwam Anna zelf al naar me toe gelopen. Ze ging naast me staan terwijl ze me nog steeds strak en indringend bleef aankijken en mijn hand onder haar rok op haar warme billen legde.
We stonden samen naast het portier in het licht van de tegemoetkomende koplampen en keken nonchalant naar de tegenligger, die inmiddels het kruispunt had bereikt. Het was een ouder echtpaar, dat voorzichtig overstak en ons tijdens het passeren bevreemd en zelfs wat angstig aankeek. Daarna verdween de auto achter ons in een veel hogere snelheid dan hij was gekomen.
Anna begon plotseling hard te lachen en ik begreep pas waarom, toen ze naar beneden wees op mijn broek en ik daar mijn erectie nog steeds open en bloot omhoog zag staan. Ze kwam niet meer bij van het lachen en ze moest me zo al gezien hebben toen ze terugliep en bewust mijn aandacht met haar ogen had vastgehouden.
“Dat is de beste manier om die onnodige verlegenheid voor zoiets moois af te leren”, vond Anna oprecht.
“Trouwens”, redeneerde ze verder: “zo heeft die broek dus eigenlijk ook geen enkele zin”, en ze trok hem daarom met enig recht van spreken kordaat van mijn lijf.

Ook de overige kledingstukken van me moesten tegelijkertijd worden ingeleverd en Anna borg alles netjes opgevouwen op in de achterbak van de auto. Toen trok ze me met beide handen onverhoeds mee terug naar het midden van het kruispunt en liet ook mij daar in het volle licht plassen, terwijl ze achter me stond en mijn nog gezwollen lid als een brandweerslang langzaam heen en weer liet gaan.
Ze wist uit ervaring dat dit voor mijn erectie een kritiek moment was. Na de laatste druppels hurkte ze voor me om mijn natte lid in haar mond te nemen en me opnieuw intensief te prikkelen. Toen ik naar haar gevoel weer voldoende was opgeladen mocht ik, geheel onbloot, opnieuw achter het stuur plaatsnemen. Ik voelde onmiddellijk het zinneprikkelende effect van de ruwe bekleding onder mijn naakte billen.
In plaats van in te stappen aan de andere kant, schoof Anna onaangekondigd ook aan mijn kant de auto in, echter met haar gezicht naar me toe. Ik zag aan haar hele houding dat ze ongelofelijk geil en opgewonden was. Niets zou haar op dat moment in die stemming nog kunnen stoppen. Ze trok de deur dicht, zocht een stevig houvast voor haar voeten en zakte toen in mijn schoot, terwijl ze mijn lul op de tast en het gevoel op het juiste plekje bij haar naar binnen leidde.
“Rijden maar”, besloot ze en ik begon voorzichtig gas te geven terwijl ik langs haar heen probeerde te kijken om recht op de weg te blijven.
Ook Anna begon rustig te rijden, alleen zij bewoog in verticale richting. Toen ik protesteerde dat zij haar kleren nog wel aan had, was ze het daar tot mijn verbazing mee eens. Ik mocht haar uitkleden zolang ik maar bleef doorrijden. Haar blouse en bh gaven me weinig problemen, maar de rok zou ik onder haar benen door moeten krijgen omdat die nooit over haar borsten ging. Terwijl die borsten inmiddels trouwens onder mijn neus vrijelijk tegen mijn borstkas schuurden.
Anna zat ontspannen op me en ik probeerde, soms even noodgedwongen met losse handen rijdend, haar billen wat op te tillen en de rok er onderdoor te schuiven. Dat lukte echter niet rijdend en Anna had duidelijk lol in mijn hulpeloze gestuntel. Ze greep zich vast aan mijn stoelleuning en begon me rustig te berijden, terwijl ik wat slingerend mijn weg vervolgde. Ik trok haar linker been omhoog zodat dat op een gegeven moment ook bijna over de stoelleuning lag en probeerde nog steeds wanhopig de tegenstribbelende rok onder haar billen door te halen. Zo passeerden we zelfs een enkele tegenligger, die zich mogelijk afgevraagd moet hebben wat hij nu precies in een flits zag.
Eindelijk hielp Anna me wat mee en bleek de rok bovendien aan de achterzijde nog een lange doorlopende rits te hebben. Al wippend keek ze me na die ontdekking wat meewarig aan. Maar ik was al lang blij dat ook die laatste hindernis eindelijk was genomen en ik weer wat meer zicht op de weg en op mijn naakte bijrijder kreeg. Het voelde wel heerlijk aan en tegelijk zat alles ontzettend klem in die kleine ruimte, terwijl de ramen langzaamaan besloegen van onze gezamenlijke inspanning om vooruit te komen.
Anna keek een tijdje met me mee door de voorruit en bepaalde vervolgens om een van de zijpaden in te slaan, die in het donker regelmatig opdoemden. Het bleek een vrij hobbelig zandpad te zijn en ik begreep na enige seconden waarom ze deze vreemde route nam. Mijn lid drong bij iedere kuil dieper bij haar binnen en hoe voorzichtig ik ook reed, ik werd half geplet onder het gewicht van de continue vrije val van haar billen.
Na honderd meter mocht ik gelukkig omdraaien en terwijl ik bezig was met heen en weer schakelen op het smalle pad, stapte Anna van me af en ging ze op haar knieën zijwaarts op haar eigen stoel zitten met haar gezicht naar me toe.
Ik herademde net doordat mijn overspannen lid weer wat vrije ruimte kreeg, tot ze haar samengevouwen handen op haar rug legde en haar mond behoedzaam om mijn geslacht sloot. Anna knikte al wiebelend op haar zitplaats ten teken dat ze er klaar voor was. Ik probeerde zo voorzichtig mogelijk terug te rijden, maar toch moest Anna regelmatig haar lippen op elkaar persen en zelfs haar tanden gebruiken om niet tot achter in haar keel doorboord te worden. Ze gleed met haar mond continu zwaar over mijn schacht, terwijl haar billen vrolijk in de lucht mee wipten. Ze hield het vol tot we weer de verharde weg opdraaiden en ze me daarna met een onverholen trotse blik aankeek.
“Dat noemen ze volgens mij een blow job tijdens een field trip”, grinnikte ze met hese stem.
Even later pakte ze een reep chocola uit de picknickmand op de achterbank en voerde me die in kleine stukjes in mijn mond. Ze beet zelf ook regelmatig haar deel van de reep af en toen ze me even later kuste, proefde ik de pure chocolade nog op haar tong.

We reden ongemerkt weer een stuk verder, elkaar wat rustiger betastend en aaiend, terwijl ze ook enige tijd zachtjes mijn gepijnigde lid likte en tegen hem pruttelde dat ze het echt niet zo bedoeld had. Ook haar eigen doosje had het op dat zandpad toch behoorlijk te verduren gehad, was haar simpele maar begrijpelijke excuus tegen mijn zwijgzaam knikkende geslacht.
Een tijd later vroeg ze me om weer halt te houden. Ditmaal dirigeerde ze me naar een iets verscholen en enigszins van de weg afgelegen parkeerplaats. Ik had geen idee wat ze ditmaal van plan was, maar het zou ongetwijfeld met nieuwe erotische invallen te maken hebben.
Anna sprak onverwachts de behoefte uit om een stukje de benen te strekken.
We stapten uit, sloten de auto af en liepen hand in hand en beiden naakt over een smal pad het donkere bos in. Het weer was nog steeds drukkend loom en bijna tropisch warm.




      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: