home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Bobbie S


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op woensdag 23 november 2016 - 01:47 am:       


Een impulsief besluit


Anna - een ongeremde romance




Hoofdstuk 4
Een impulsief besluit

In de dagen en weken na onze eerste ontmoeting merkte ik dat Anna duidelijk niet in de gebruikelijke categorie zou vallen van af en toe passerende vriendinnen.
Al in het eerste weekend, dat we overigens bijna voortdurend kroelend beneden- of bovendeks doorbrachten, viel ik hopeloos en onvoorwaardelijk voor haar ongekunstelde charme en schijnbaar onuitputtelijke passie.
Ik had wel eens vaker heftig gevreeën, maar met Anna in mijn leven leek het plotseling een natuurlijk en doorlopend onderdeel van het totale bestaan. Haar uitgesproken lichaamstaal en uitdagende lijf wekten continu onbekende nieuwe golven van lust en verlangen in me op.
Anna bleek vaak onvoorspelbaar in haar handelen, met uitzondering van haar tomeloze honger naar sex, liefde en sm-spelletjes. Ze kon ongelooflijk teder en intiem zijn en korte tijd later met dezelfde blik in haar ogen mijn pijngrenzen oprekken tot voorheen ongekende hoogten. Ik merkte dat de voor mij onbekende behoefte aan pijnprikkels en de afwisseling van onderdanigheid en dominantie al snel bijna als vanzelfsprekend werden ingevuld in onze ontdekkingsreis.
Binnen acht en veertig uur kenden onze lichamen nauwelijks nog geheimen voor elkaar; het leek of we elkaar altijd al gekend hadden en elke nieuwe verkennende fase voltrok zich in verbazingwekkende harmonie en intimiteit.
In de beginperiode van onze relatie liet Anna het initiatief nog enigszins bij mij, maar al gauw werd ze steeds zelfbewuster en voelde ze ook feilloos aan welke van haar nieuw bedachte ideeën ook mijn opwinding stimuleerden. Mijn nieuwste liefdespartner bleek een nagenoeg onuitputtelijk verrassingspakket aan sensuele fantasie te bezitten en haar ondubbelzinnige honger naar mijn lichaam en geest was onmogelijk te stuiten, als ik dat al gewild had.
Die eerste dagen leefde ik echter nog in een volstrekt verdwaasde roes zonder al te veel na te denken. Ik zou de meer bijzondere kanten van haar karakter en stemmingen pas geleidelijk aan echt leren ontdekken.

Aan het eind van het eerste tumultueuze weekend op mijn woonboot namen we impulsief een nogal rigoureuze beslissing. Aan dat bijzondere moment heb ik later nog regelmatig met enige verbazing teruggedacht.
In de broeierige warmte van de lome zondagavond reden we naar haar flat en verzamelden in enige koffers de meest noodzakelijke kleding en andere nuttige spullen. Anna had te kennen gegeven dat ze beslist niet meer zonder mij wilde slapen en ik wilde en kon vooralsnog eigenlijk ook niet meer zonder haar verslavende aanwezigheid.
Haar flatwoning bleek eenvoudig ingericht in overwegend witte en lichte tinten, opgefleurd met weldoordachte kleurrijke accessoires. In het late zonlicht oogde de grote woonkamer warm en huiselijk. Boven de witleren bank hing een langwerpig schilderij met een tropisch zeezicht vanaf een ouderwetse houten veranda. Onder de glazen tafel lag een bontgekleurd hoogpolig wollen vloerkleed.
Ik keek op mijn gemak en ongegeneerd nieuwsgierig rond in haar flat. Achter de half gesloten lamellen bleek het uitzicht over het spiegelende kanaal en het achterliggende polderland een verrassend ruimtelijke en rustgevende aanblik te verschaffen.
Anna leidde me zichtbaar trots rond door haar typische vrouwendomein en ik kon slechts met moeite voorkomen dat ik in haar intieme slaapkamer onverwachts op het witte hemelbed werd geduwd. Ze ontsnapte toen ik haar greep, maar al snel had ik haar weer te pakken. Ik trok haar mee naar de bank en legde haar zonder omhaal over mijn benen.
“ Nu blijf je liggen en beweeg je niet. We gaan even wat rechtzetten.”
Ze begreep de bedoeling en hing gehoorzaam slap naar beneden. Anna had na haar eerste nacht bij mij besloten geen ondergoed te dragen als dat niet vereist werd. Haar korte rokje was al gedeeltelijk omhoog geschoven en ik keek neer op twee romige ronde billen.
De eerste klap deed haar opveren, maar daarna leek ze zich voor te bereiden en ze kreunde slechts toen haar billen steeds roder werden.
“Nog tien om je brutaliteit af te leren,” zei ik vermanend, maar ik zag de stille opstandigheid in haar ogen toen ze even opkeek.
“Ja meester,” zei ze scynisch en gaf zich gelaten over aan de laatste serie. Mijn hand brandde zelf ook behoorlijk toen ik haar overeind trok en voldaan naar haar rode billen keek.
“Dank u meester,” perste Anna eruit en ze knielde deemoedig aan mijn voeten.
“Haal dan maar wat koels te drinken voor jouw meester, ” antwoordde ik. “Maar wel zonder die rok. Ik kijk nog graag even naar je mooie rode billen.”

Na haar afstraffing schonk Anna in de keuken een Heineken voor me in en liep met toestemming terug naar haar slaapkamer om een voorlopige keuze te maken uit haar kledingkasten. Ik slenterde uiterst tevreden met mijn glas bier achter haar aan en hielp soms mee bij een in haar ogen moeilijkere beslissing. Telkens als ze voorover boog moest ik me bedwingen om niet te reageren. Haar gloeiende billen leken wel magneten en ze wist het.
Naast de badkamer bevond zich een apart ingericht soort boudoir met een kaptafel, een zonnebank en meerdere grote spiegels aan de muren. Ze opende onverwachts een hoge kast met diverse stuks sexy lingerie en verleidelijke zomerkleding. Terwijl ik de voorraad stond te bekijken, kreeg ik een klein koffertje aangereikt en mocht ik van haar zelf de meest aansprekende setjes ondergoed en leuke jurkjes uitzoeken. Ondertussen verzamelde Anna uit een schuifkast in de slaapkamer een aantal modieuze schoenen.
Met groeiende belangstelling bekeek ik de inhoud van de mij toegewezen kast. Onderin vond ik bij toeval ook nog een doos met een gevarieerde set intieme speeltjes, die ik voor alle zekerheid ook maar inpakte. Na nog een laatste inspectie door haar flat en een flinke plens water voor de schaars aanwezige planten en een kledingcorrectie reed Anna in haar eigen auto achter mij aan terug naar mijn woning. Van daaruit zou ze de volgende ochtend dan rechtstreeks naar haar werk kunnen. Ze had duidelijk een voorzienige blik, want we zouden die komende werkweek niet één keer meer terugkeren naar haar eigen woonplek.
Het wederzijds impulsief genomen besluit werd tenslotte bezegeld met de plechtige uitwisseling van elkaars huissleutel. Anna’s ogen glansden van opwinding en ze benoemde het moment treffend als ‘een wederzijdse vrijwillige en volledige terbeschikkingstelling van lijf en leven’.
We wisten beiden zonder het met zoveel woorden uit te spreken dat we een behoorlijk risico namen. Maar het voelde, ondanks die andere ervaringen uit het verleden, ditmaal allemaal zo goed, dat we ons niet konden voorstellen dat het nog mis zou gaan tussen ons.
Zondagnacht kwamen we opnieuw weinig aan slapen toe. Het nieuwe lotsverbond moest volgens Anna uitbundig gevierd worden. We laafden ons in het grote waterbed eerst urenlang aan elkaar, geholpen door de bedwelmende wijn en als er af en toe tijd overbleef aten we nog iets van de licht verteerbare avondmaaltijd. De zon verdween langzaam oranjerood achter de halfgesloten gordijnen.
Opnieuw bezweet geraakt vervolgden we ons liefdesspel nog even hartstochtelijk in een schuimend en regelmatig opspattend bad. Na afloop zaten we elkaar plagend en joelend en kletsnat achterna tijdens een zoetdronken, hijgerige klopjacht door en over het schip. Een wilde jacht, die uiteindelijk eindigde op het uiterste puntje van de voorplecht. Daar drukte Anna zich bij een inmiddels ingevallen duisternis, net als Kate Winslet op de Titanic, maar in dit geval geheel bloot, met gestrekte armen en gespreide benen voorover tegen de reling en de schuine vlaggestok aan. Trillend en kreunend ontplofte ik achterlangs opnieuw in haar gewillige lichaam, terwijl mijn handen zich tijdens de ontlading krampachtig in de hare verstrengelden.
Terwijl ik nog met mijn kin op haar schouder stond uit te hijgen van de laatste inspanning, draaide ze zich abrupt om en drukte me stevig tegen zich aan.
‘Rustig maar, lief. Rustig jongen, je moet nog langer mee’, fluisterde ze en haar hand streek zachtjes over mijn natte haar.
Het was de enige keer dat weekend waarin ze heel even haar bezorgdheid liet blijken over het oprekken van de grenzen van mijn fysieke uithoudingsvermogen.

Anna liet me zwijgend en nog nagenietend eerst weer helemaal tot rust komen. Toen trok ze me gedecideerd mee naar de schommelbank bij mijn dektuintje; de plaats waar we elkaar op die eerste avond voor het eerst geheel naakt hadden aanschouwd.
‘Dit hier zal altijd een bijzonder plekje blijven, wat er ook gebeurt’, zei ze zachtjes in het halfdonker.
Ik gleed tevreden onderuit, vleide mijn hoofd tegen haar zachte borsten en keek doezelig naar de fonkelende sterren boven ons. Er viel een serene rust over ons heen.
Gedachteloos streelde Anna een tijdje over mijn borst en mijn overgevoelige tepels. Ze keek glimlachend omlaag naar mijn uitgeputte, sterk gekrompen lid. Haar vrije hand gleed naar beneden en bewoog teder over de natte, losse huid van mijn geslacht. Mijn lul legde zich gelaten te rusten tussen haar masserende vingers.
‘Ga eens languit op de bank liggen’.
Het klonk uit haar mond plotseling eerder als een zacht bevel dan als een uitnodiging.
Zonder nadenken zakte ik verder onderuit en strekte me lui uit. Na enige seconden kwam Anna boven me zitten en veranderde mijn uitzicht op de ontwakende sterrenhemel in een nieuw uitzicht op haar vochtig glanzende kutje en nog maar een enkel sterretje.
Ze zakte langzaam door tot vlak boven mijn hoofd en ik streek automatisch met mijn tong even kietelend over haar schaamlippen. Ik hoorde haar zuchten bij die aanraking en drukte mijn tong wat dieper naar binnen tussen het warmnatte vlees. Ik proefde tussen haar lipjes duidelijk ook mijn eigen zaad. Het likken scheen haar te behagen, want ze zakte nog wat verder over me heen, zodat ik af en toe opzij moest draaien om voldoende adem te kunnen krijgen. Anna concentreerde zich ondertussen op mijn volledig uitgebluste mannelijkheid. Ze nam mijn verschrompelde lid geleidelijk tot aan het scrotum in haar mond, zoog en likte er verwoed aan, maar kreeg er tot haar frustratie weinig tot geen beweging in. Mijn tong had inmiddels haar clitoris gevonden en ik voelde onmiddellijk hoe ze reageerde toen ik haar daar toucheerde. Langzaam begon ik met het puntje van mijn tong rondjes te draaien over en rond haar meest gevoelige plekje, afgewisseld met wat lange, trage halen door haar steeds natter wordende schaamlippen.
Anna had kennelijk geen haast met zichzelf. Ze kwam af en toe bewust wat met haar onderlichaam omhoog, zodat ik even ruimer kon ademhalen. Na me een paar diepe teugen gegund te hebben, daalde ze vervolgens weer voorzichtig met haar billen naar me toe, zodra ze opnieuw gestimuleerd wilde worden. Mijn handen streelden en steunden haar billen, waardoor ik vanaf dat moment ook zelf de neerwaarstse druk enigszins mee kon bepalen.
Anna moest zichzelf ongetwijfeld gekweld hebben, want diverse malen bracht ze tegen haar onderbuikgevoel in haar trillende billen weer terug omhoog, zodat de spanning in haar lijf even wat kon afnemen. Mijn zoekende wijsvinger bewerkte geleidelijk ook haar nauwe anus en ik voelde haar hulpeloos schokken wanneer ik beide toegangen gelijktijdig bewerkte. Haar koppige wilskracht om steeds nog weer een bevrijdend orgasme uit te stellen verbaasde me in toenemende mate.
Regelmatig ging Anna wat meer rechtop zitten en gromde ze dreigend naar de bleke maan, terwijl ik vooralsnog tevergeefs verwoede pogingen bleef doen om haar naar haar bevrijdende hoogtepunt te brengen.
Volstrekt onverwachts sloeg ze met de vlakke hand tegen mijn slaperige lid.
Voordat ik kon reageren begon ze in een vast ritme links en rechts te slaan en zwiepte mijn lul in tegengestelde beweging. Ik beet me wanhopig vast in haar schaamlippen, met het gevolg dat de klappen slechts harder werden en ik al snel weer los liet. Mijn penis begon te tintelen en werd steeds gevoeliger. Tot mijn verrassing kwam de stijfheid langzaam terug en Anna boog zich gretig voorover.
Haar zuigende aanvallen op mijn lul sorteerden al snel effect en ik voelde mijn herboren geslacht langzaam groeien in haar gastvrije mond. Ze begon me onmiddellijk met samengeknepen lippen steviger af te zuigen. Ter afwisseling kietelde ze met haar tong soms mijn eikel en plasgaatje en trok ze met haar vingers steeds weer de natte huid en ook mijn ballen wel erg stevig naar beneden, totdat ik zelfs voor haar doen al te hard begon te kreunen. Dan verslapte haar greep even, maar niet veel langer dan het moment dat mijn kreunen ophield. Anna bleek zoals al gezegd een begenadigd leermeesteres in het heimelijk verleggen van pijngrenzen.
We deinden voor mijn gevoel eindeloos voort, totdat Anna in een toenemend tempo met beide handen mijn lid begon af te trekken en ik ook steeds meer zelf begon te kronkelen onder haar. Ik hoorde haar onderdrukt steunen en ze drukte haar kletsnatte billen ongemerkt steeds harder naar beneden. Toen ik haar vlak voor mijn ogen stevig met twee duimen in haar tegensputterende aars penetreerde en tegelijkertijd met mijn tong haar kittelaar tot uiterste wanhoop bracht, leek ze zich eindelijk gewonnen te geven.
Zonder nieuwe kracht om zich nog aan mijn aanvallen te onttrekken, boog ze trillend dieper voorover en stikte daarbij half in mijn gezwollen lul. Ze kwam hevig schokkend klaar op mijn wijd geopende mond, terwijl ze tegelijkertijd mijn eigen laatste voorraad omhoog schietend zaad tussen haar zuigende lippen opving en alles gulzig doorslikte.
In trance en met gesloten ogen bleef ze me fanatiek afzuigen, nog lang nadat het ultieme restje sperma in haar keel verdwenen was. Wanhopig naar adem happend dronk ik ondertussen in een roes haar warme elixer. Mijn hele tollende bewustzijn was doordrenkt van haar erotische sappen en geuren. Mijn gezicht, ogen en haren waren besmeurd met een mengsel van zinnelijk vrouwelijk vocht en homemade mannelijk zaad.
Anna vleide zich eindelijk uitgeraasd en voldaan naast me op de brede bank. We lagen nog steeds met ons hoofd tussen elkanders dijen.
Na die laatste seksuele uitputtingsslag van het weekend moeten we beiden in slaap gevallen zijn, want ik hoorde plotseling vrij dichtbij al een eerste haan kraaien. Ik keek met een half oog op mijn horloge en zag dat het 04.25 uur was. Ik kon het echter niet over mijn hart verkrijgen om Anna wakker te moeten maken en dommelde weer in tot vroeg in de morgen. Toen ik opnieuw moeizaam mijn ogen opende, lag Anna niet langer op de bank.




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: