home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Bobbie S


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op maandag 14 november 2016 - 08:52 pm:       


Anna’s bekentenis


Een ongeremde romance




Hoofdstuk 3
Anna’s bekentenis

Anna kneep haar ogen wat dicht en kroop dichter tegen me aan. Ze deed me plotseling denken aan de Siamese kat die we vroeger thuis hadden gehad en ik verwachtte half en half dat ze elk moment zou gaan spinnen. Haar mond zocht echter de mijne weer en tegelijkertijd begonnen haar rusteloze handen een nieuwe zoektocht over mijn lijf.
Ik hield Anna’s hoofd stevig vast en kuste haar zo intens dat we beiden al na korte tijd naar adem moesten happen.
Ze giechelde en hijgde tegelijkertijd en begon geconcentreerd de knoopjes van mijn overhemd los te maken, waarna ik haar handen weer brutaal tastend over mijn blote borst en schouders voelde glijden. Ze kuste me opnieuw en ontdeed me intussen handig van mijn hemd. De nachtelijke bries gleed tintelend over mijn gespannen naakte huid.
Langzaam liet ik mijn eigen handen over haar slanke, maar gespierde dijen gaan en geleidelijk schoof haar rode jurk mee omhoog. Anna zakte intussen steeds verder onderuit op de bank en ik kwam door die manoeuvre half op haar te liggen. Ze had haar schoenen direct al uitgegooid, trok haar benen omhoog en legde ze zwaar over de mijne heen. Ik maakte wat onhandiger, ver over haar heen gebogen, mijn veters los en liet mijn schoenen naast de hare op dek vallen. Daarna kroop ik tegen de achterkant van de bank aan en zocht voorzichtig weer meer contact met haar lichaam. Terwijl ik haar warme buik tegen mijn borst heen en weer voelde gaan, trok ik haar jurk nog wat verder omhoog.
Anna wilde me dolgraag weer kussen, maar ik kwam op mijn armen steunend iets omhoog en keek onderlangs voor het eerst naar Anna’s glanzend blanke huid en haar typisch vrouwelijke rondingen. Zachtjes wreef ik over haar licht trillende benen en buik.

Ik kuste haar gezicht, waarin ik kon aflezen dat ze toch wat onzeker mijn laatste gedachten over haar postuur probeerde te peilen. Ik glimlachte en knipoogde en in Anna’s ogen zag ik direct het eerdere vertrouwen weer terugkomen.
Ik ging nog wat verder achterover zitten om haar beter te kunnen bekijken en vooral bewonderen. Anna’s venusheuvel was volledig glad geschoren en ook elders in de buurt kon ik nergens een haartje of andere oneffenheid ontdekken. Haar schaamlippen waren glad en egaal. Anna beet opnieuw op haar lip tijdens de korte inspectie, maar bewoog nauwelijks.
“Je bent echt mooi”, zei ik zachtjes en ik liet me langzaam weer naast haar zakken. We lagen zo dichtbij elkaar dat ik duidelijk haar nog wat gejaagde ademhaling kon horen.
“Rustig aan”, fluisterde ik in haar oor, toen ze op de tast aan mijn broekriem begon te sjorren. “We hebben geen haast”.

Voordat Anna slaagde in haar poging om me verder uit te kleden, kwam ik weer overeind en trok ook haar onwillig mee omhoog. Terwijl ik mijn arm om haar schouder sloeg, kroop ze wat huiverend tegen me aan en keek me met een vragende blik aan. Haar zomerjurkje was tot ruim boven haar heupen opgekropen.
“Heb je het niet koud?” vroeg ik haar, maar ze schudde kort met haar hoofd.
Ik kuste haar op haar voorhoofd en liet mijn vrije hand subtiel over de huid van haar rug en heupen glijden. We dronken de laatste wijn uit mijn glas en tuurden, onbekend met elkaars exacte gedachten, tussen de potplanten door over het donkere water. Anna had haar armen om mijn schouders geslagen. Ik merkte aan haar lome bewegingen dat ze in haar halve naaktheid geleidelijk begon te wennen aan haar nieuwe plekje boven op dek en aan het onvoorspelbare tempo van de ontwikkelingen. Ik keek peinzend naar beide lege glazen op het teakhouten tafeltje.
“Ik haal nog even wat nieuwe wijn en misschien iets om te knabbelen” zei ik en Anna rekte zich lui uit.
“Ik zal proberen niet stiekem weg te lopen”, beloofde ze en ik spoedde me op mijn blote voeten terug naar de warme keuken.

Ik zette wat patrijspoorten tegen elkaar open en voelde direct de verkoelende lucht naar binnen stromen. Ik haalde diep adem en probeerde mijn hoofd erbij te houden. Na een korte inspectie in de koelkast maakte ik een kaasplankje klaar met wat brie en gorgonzola en zocht ik een nieuwe fles wijn uit van hetzelfde merk dat we eerder op dek gedronken hadden. Nadat ik de fles ontkurkt had, wurmde ik me met mijn last opnieuw naar boven en knipperde op dek even tegen het felle deklicht aan de korte achtermast van de boot. Behoedzaam bewoog ik me weer naar het middendek.
Anna lag ontspannen en uiterst naakt voor me op de bank met haar handen nonchalant achter haar hoofd. Haar kleren lagen op een hoopje op de grond en ze keek me onverholen uitdagend aan. Het kaasplankje trilde licht in mijn handen en ik was blij dat ik mijn last snel kwijt kon op het tafeltje. Opnieuw verbaasde ik me over haar doortastendheid op beslissende momenten.
“Ik had geloof ik al gezegd dat je mooi was”, zei ik in een eerste opwelling en ik ging dicht naast haar zitten.
Haar blanke huid glansde onnatuurlijk in het weinige licht op deze beschutte plek. Slechts met moeite kon ik mijn ogen af en toe afhouden van haar aangeboden lichaam en haar stevige borsten, die regelmatig meedeinden in het ritme van haar ademhaling. Ik vond haar lichaam echt prachtig en ze zag het ongetwijfeld in mijn ogen.
“Je bent zeker behoorlijk voorgedrongen bij het uitdelen van opwindende lijven”, vervolgde ik en Anna moest even lachen.

Ze trok me ongeduldig naar haar lichaam toe en we verdwaalden weer in een eindeloze serie heftige kussen. Terwijl ik naar adem hapte, pakte ze onverwachts mijn tepels en draaide ze hardhandig tussen haar vingers. Ik veerde op, maar ze liet niet los en bestudeerde aandachtig mijn reacties.
“Handen in je nek”, commandeerde ze op een bazige toon “en hou vol”.
Ze bleef knijpen en draaien tot ik tegen haar aan kronkelde van de pijn, maar vreemd genoeg wilde ik niet toegeven.
Ik perste er “aahhs” en “au’s” uit, totdat de felle pijn geleidelijk iets beter te verdragen werd. Ze kuste me kort wild op mijn mond en zakte toen af naar mijn borst, waarna een nieuwe felle pijnscheut door mijn lichaam schoot toen ze hard in een tepel beet en deze stevig naar zich toe trok. Ondertussen gleed haar vrije hand over mijn borst naar beneden tot ze stokte tegen mijn broekrand. Ik voelde de spanning door mijn lichaam gieren, terwijl mijn tepels opnieuw in brand stonden. Met haar ene vrije hand kreeg ze echter mijn riemsluiting niet los. Ik hoorde haar toenemend gefrustreerd zuchten en steunen in haar pogingen om de nieuwe dress code gelijk te trekken. Eindelijk liet ze mijn gemartelde tepels los en viel hijgend achterover.
“Ik doe niets meer voordat ik jou eindelijk ook helemaal kan zien”, besloot ze onverwachts.
“En ik eet en drink ook niets meer voor die tijd”, pruilde ze er achteraan.
Ze keek quasi verongelijkt weg en ik draaide plagend mijn rug naar haar toe om dan zelf nog maar een toastje te nemen. Achter me hoorde ik haar vervaarlijk grommen en ze begon opnieuw aan mijn broek te sjorren. Terwijl ik moeizaam de glazen weer bijvulde, trok ze verwoed en ditmaal met succes mijn resterende kleren onder me uit. Ik haalde onbewust dieper adem en voelde nog steeds de doffe napijn in mijn tepels.

Met beide glazen in mijn hand draaide ik weer langzaam naar haar om en keek haar toen op mijn beurt wat ongemakkelijk en verlegen aan.
Anna glimlachte breed en aarzelde in een fractie van beleefdheid over haar definitieve keuze welke behoefte ze het eerst wilde bevredigen.
Ik zou achteraf ook niet objectief meer hebben kunnen bepalen of ze nu eerst het wijnglas vastgreep of mijn zwalkende lid, maar ik weet nog wel zeker dat ze pas geruime tijd later haar mond aan het glas wijn zette.
Ze greep opnieuw naar mijn tepels, maar behandelde ze nu met meer respect en gevoel.
Ik greep op mijn beurt ook haar borsten en tepels stevig vast en merkte al snel dat ze ogenschijnlijk haast ongevoelig leek voor pijn.
We hunkerden beiden onmiskenbaar naar elkaar, smeltend van sensueel verlangen. Toch namen we de tijd om elkaar nog wat verder te verkennen, al moest ik Anna soms wel noodgedwongen afremmen in haar enthousiasme om niet zelf al vroegtijdig spontaan klaar te komen. Ter afleiding voerde ik haar, tijdens onze verkenningstocht over elkaars onbekende lijf, regelmatig nog wat toastjes, die we daarna weer ruimhartig wegspoelden met de zacht tintelende wijn.

Vlakbij in het riet klonk plotseling driftig gespetter van een opvliegende vogel, die daarna moeizaam vaart probeerde te maken over het rimpelloze water.
Ik lag onder haar toen ze onaangekondigd mijn zwervende handen ineens gedecideerd naar boven trok en op de leuning van de bank legde. Toen ik ze terug wilde laten glijden naar haar warme lichaam, herhaalde ze het ritueel en schudde gedecideerd haar hoofd. Ze pakte mijn riem van de grond en bond met een snelle beweging mijn polsen vast aan de leuning.
Daarna pakte ze mijn broek en draaide eerst elke broekspijp vast om mijn enkels en vervolgens het geheel aan de andere leuning. Ik lag wijdbeens en liet het als een mak schaap gebeuren, terwijl ik met onverholen bewondering naar haar glanzend naakte lichaam keek. Haar grote ogen waren donker en onpeilbaar.
“Ik moet je iets bekennen,” zei ze zachtjes en ze hurkte vlak bij mijn gezicht.
“Ik vind je zo lief en word ontzettend geil van je lijf, maar daardoor komen de meest primitieve krachten in me boven. Ik ben er soms zelf doodsbang voor en heb het altijd proberen te ontkennen. Maar ik voel me toch steeds meer heen en weer geslingerd en wil zo graag die drang de ruimte geven bij iemand die ik vertrouw. ”
Ze zweeg even en keek naar de niet begrijpende uitdrukking op mijn gezicht.
“En bij iemand die mij vertrouwt.”
“Ik vertrouw je Anna,” zei ik wat schaapachtig naďef, maar ik meende het wel.

Ze keek over mijn bezwete lichaam en haar blik bleef even rusten op mijn strak gespannen lid.
“Wat ik je ga vertellen, heb ik nog nooit eerder tegen iemand gezegd,” zei ze na een diepe zucht. Ik keek haar aan met een bemoedigende glimlach en knikte met mijn hoofd.
Ze glimlachte terug en legde zacht haar hand op mijn gespannen buik vlak boven mijn geslacht.
“Ik voel bij sex diep vanbinnen een drang om iemand bewust sensueel pijn te doen, om de grenzen op te zoeken van wat iemand kan en wil verdragen en dat ook zelf te ervaren. Maar ik schaamde me altijd voor die gedachten omdat ze zo tegenstrijdig zijn met wat ik me uit mijn jeugd herinner.”
Nadat haar verdrongen bekentenis eruit was, keek ze me even hulpeloos aan en hikte. Haar ogen werden vochtig. Ik probeerde wanhopig haar blik terug te krijgen.
“Anna, luister. Ik heb geen ervaring met sm-spelletjes of met zulke pijn.”
Ik aarzelde even.
“Maar laten we samen proberen te ontdekken of het iets is voor ons en kijken tot hoever we willen gaan. Zolang we eerlijk zijn naar elkaar sta ik open voor alles wat jou bij mij kan houden.”
Anna zweeg en wreef heel zachtjes over mijn buik en onrustig kloppende lul. Ze vermeed nog steeds mijn blik.
“Wat zou je dan op dit moment willen doen?” moedigde ik haar aan.
Plotseling drukte ze een lange kus op mijn mond en stond op.
“Ik ben zo terug,” zei ze opgewonden en ik hoorde haar over het dek naar achteren rennen. Ze kwam al snel weer hijgend terug met iets achter haar rug. Ze boog zich diep over me heen.
“Weet je het zeker, Xander? Ik hou zo van je!”
Ik knikte en spande mijn spieren voor het onbekende dat ging komen.
Ze had twee wasknijpers meegenomen, die ze een voor een voorzichtig bij me op een tepel plaatste. Ik kromp even ineen, maar probeerde daarna door te ademen.
Ze rechtte haar rug en liet een lange leren broekriem langs haar lichaam vallen.
De eerste slag op mijn buik was venijnig en ik kreunde van de tintelende pijn. Ze sloeg niet heel hard, maar zorgde wel voor een afwisselend patroon van striemen over mijn onderbuik. Een enkele keer raakte ze veel voorzichtiger mijn onbeschermd trillende lul, waarbij ik onmiddellijk zoveel mogelijk ineenkromp. De wasknijpers sprongen gehoorzaam mee met al mijn bewegingen.
Toen ik geleidelijk wat luider begon te kreunen, propte ze kordaat mijn onderbroek in mijn mond. Haar ogen glansden van opwinding. Vreemd genoeg voelde ik me zelf, ondanks de pijnscheuten, eveneens extatisch opgewonden.
“Omdraaien,” zei ze gedecideerd en ze hielp me in mijn onhandige pogingen om op mijn pijnlijke buik te komen. Ik probeerde tevergeefs tevens mijn rug te krommen om mijn tepels te ontlasten.
Terwijl ze zorgvuldig de krachtige slagen op mijn billen doseerde, gebruikte ze haar vrije hand om haar eigen kutje te bewerken. Ik hoorde haar zuchten en steunen, maar kon haar niet meer zien omdat ze bij mijn eerste blik haar jurk over mijn hoofd had gegooid.
De regelmatige slagen klonken helder in de stille nacht en ik hoopte vurig dat de buren verderop niet wakker werden van die ongewone geluiden. Plotseling viel alles stil en hoorde ik nog slechts mijn eigen ademhaling onder mijn stoffen tent. Anna verwijderde haar jurk, mijn onderbroek en mijn boeien en liet me daarna langzaam opstaan. Ze ademde zwaar en nam een flinke slok wijn alvorens met haar gezicht vlak bij het mijne terug te komen.
“Gaat het wel?” vroeg ze toch enigszins bezorgd.
Ik voelde overal gevoelige plekken, maar het was mijn eer te na om haar teleur te stellen. En bovendien voelde ik me tot mijn verrassing eerder geiler dan onheus vernederd.
Ik mompelde slechts:”Ik hou van je,” waarop ze zelf op de bank ging liggen en de wasknijpers behoedzaam van mijn tepels verwijderde. Ik zette me voorzichtig op haar kletsnatte lijf en zakte langzaam met mijn gewicht naar beneden tot mijn gezicht haar haren raakte. Haar tong verdween gulzig in mijn mond en de wereld spinde ongecontroleerd in het rond.

“Kom nu maar”, zei Anna zachtjes en ze leidde zelf mijn kloppende lid gedecideerd in de richting van haar platte onderbuik.
Voordat ik het goed en wel besefte, gleed ik moeiteloos en in één doorgaande beweging bij haar naar binnen, tot ik niet verder kon. Ik keek Anna op dat moment recht in haar gezicht; een blik die ik ook later altijd weer moeiteloos zou kunnen oproepen. Ze gooide na mijn binnendringen traag haar hoofd wat naar achteren en sloot even haar ogen.
Behoedzaam gleed ik in haar heen en weer in een vertwijfelde poging om dat zo lang ontbeerde speciale gevoel nog voor onbepaalde tijd vast te kunnen houden. Maar toen Anna zelf bewust begon mee te bewegen en tegelijkertijd mijn roodgeslagen billen vastgreep, sloop onmiddellijk de vertwijfeling in mijn hoofd en wist ik al snel dat ik die tomeloze aandrang met geen mogelijkheid nog lang tegen zou kunnen houden.
De langdurige onthouding van het echte lijfelijke contact maakte de beheersing van mijn ontwaakte lusten nagenoeg oncontroleerbaar.
Anna merkte het ook aan mijn gespannen blik, kuste me zachtjes op mijn lippen en woelde met haar handen liefdevol door mijn haar. Ze glimlachte breed toen ik teleurgesteld kreunend tot ontlading kwam en drukte goedmoedig haar heupen nog wat extra omhoog tijdens mijn eerste harde, ongecontroleerde stoten.
Ik kwam hijgend wat overeind en wilde net ‘sorry’ zeggen, maar ze was me voor en kuste iedere verontschuldiging onmiddellijk weg. Haar lichaam bleef voortdurend in beweging en ik deinde aanvankelijk zonder weerstand mee op de soepele en gelijkmatige spiersamentrekkingen in haar flexibele heupen.
Tot mijn eigen verbazing begon de tanende opwinding zich al na korte tijd te herstellen en voelde ik de bekende spanning in mijn onderbuik weer toenemen. De continue pijnscheuten op mijn buik en billen waren daar zeker debet aan. Anna trok me stevig naar zich toe en maakte vervolgens met haar lichaam duidelijk dat ze om wilde rollen.
Ik schoof geleidelijk onder haar en zodra Anna boven lag, richtte ze zich op en stak triomfantelijk haar linkerarm omhoog. Haar fanatieke blik en houding deden me even denken aan een schilderij van Jeanne d’Arc tijdens een van haar historische overwinningen rond het beleg van Orleans. Alleen voor Anna’s maagdelijkheid kon ik met de beste wil van de wereld niet meer instaan, maar mijn nieuwste heldin was gelukkig dan ook niet op zo jonge leeftijd laaghartig op de brandstapel in Rouen geëindigd.
Ik reikte naar de wasknijpers op de grond en plaatste deze nu voorzichtig op haar tepels. Ze gaf echter geen krimp en keek me slechts geamuseerd aan.

Anna begon me geroutineerd en rustig te berijden en maakte duidelijk geen haast voor zichzelf. Soms boog ze even opzij en griste op tafel een toastje van het plankje, dat ze vervolgens eerlijk met me deelde.
“Lekker”, mompelde ze een paar keer, al wist ik niet precies waar die opmerking op sloeg.
Ze kreeg ook maar niet genoeg van de wijn en ik schatte in dat we ieder in de loop van de avond inmiddels toch al een aardig flesje moesten hebben weggewerkt. De alcohol beďnvloedde duidelijk onze primaire remmingen, maar Anna noch ik schenen daar in die stille zomerse nacht echt onder te lijden.
Mijn benevelde zintuigen registreerden feilloos elke sensuele beweging van haar in het schimmige en spookachtige licht rondom de boot. Anna’s ronde borsten deinden ontspannen mee in het strakke ritme van haar onderlichaam en mijn ogen volgden als gehypnotiseerd dit nieuwe en verleidelijke speelgoed. Ze wisselde haar jockeyhouding regelmatig af. Soms hing ze wat meer naar voren om even later ver achterover te leunen met haar handen achter zich op de bank. Regelmatig wreef ik over haar aangespannen buik en rond haar geplaagde, harde tepels. Telkens als ik de wasknijpers wat naar me toe trok, kreunde Anna krols met een aangespannen keel. Maar ze zei me geen enkele keer om op te houden of wat voorzichtiger te zijn. Af en toe kneep ze als reactie plagend in mijn eigen tepels.
Na enige minuten schoof ze een hand tussen haar benen en begon ook zichzelf directer te stimuleren, met als gevolg dat ons ritme al snel onregelmatiger en heftiger werd. Ze steunde en zuchtte luid en keek me steeds vaker aan met een naar binnen gerichte, nietszeggende blik. Haar onderlijf begon gaandeweg merkbaar meer te schokken.
Langzaam maar zeker zakte Anna verder weg in een seksuele verrukking en werd ze steeds moeilijker bereikbaar voor mijn aanmoedigende blikken. Toch nog onverwachts verkrampte ze, sperde onder het slaken van vreemde, hoge geluiden haar ogen wijd open en kwam langdurig schokkend klaar.
Haar ijle kreten vergleden in de duisternis rondom ons heen en na de laatste schokbewegingen in haar lijf trok ik haar zachtjes naar me toe. Voorzichtig verwijderde ik de wasknijpers van haar borsten en nestelde me tegen haar aan. De zomernacht viel als een warme deken over ons heen en gedurende een onduidelijke periode leek de tijd opnieuw stil te staan.

Toen de antieke scheepsklok in de woonkamer onder ons met een donker geluid twee keer sloeg, kwam Anna onverwachts weer wat tot leven. Ze gromde ingetogen terwijl ze haar ledematen nog angstvallig om me heen klemde. Ik drukte mezelf langzaam omhoog onder haar hangende gewicht uit, maar zorgde ervoor dat ik het intieme contact met haar niet verloor. Uiteindelijk leunde ik met mijn rug tegen de bank en zat Anna schrijlings op me met haar voeten hoog opgetrokken, terwijl ze haar handen voor houvast om mijn nek sloeg. Ze glimlachte vermoeid en kuste me, voorzichtig mikkend, op mijn ogen en vervolgens steviger op mijn mond.
“Dat was echt heel lekker”, zei ze met stralende ogen en toen wist ik eindelijk zeker wat ze eerder bedoelde.
Anna’s lichaam werd geleidelijk weer onrustiger en actiever. Ze zette zich een paar maal met haar voeten af en liet zich daarna weer langzaam terugvallen in mijn schoot. Bij iedere daling kreunde ze wellustig. Ik voelde mijn lid merkbaar verder groeien in haar kletsnatte vagina en de lust sloeg ook bij mij weer feller oplaaiend door mijn lijf. Ik kon me niet herinneren dat ik ooit eerder zo snel weer kon opladen.
Voorzichtig duwde ik haar wat naar achteren en pakte in een doorgaande beweging de laatste twee toastjes van het plankje. Nadat ze haar toastje krakend tussen haar tanden had verwerkt, likte ze zorgvuldig de laatste kruimels van mijn vingers en daarna van mijn lippen. Ik kon niet nalaten om de wasknijpers weer op te zoeken en deze voorzichtig op haar deinend tepels te plaatsen.
Ze bereed me in een rustig, gelijkmatig tempo en we genoten een tijdlang zwijgend van onze eigen innerlijke erotische gevoelens. Anna hikte af en toe en hield haar ogen regelmatig gesloten.
Na enige tijd voelde ik wat kramp opkomen en kreeg ik hoognodig behoefte om de bloedsomloop naar mijn benen te herstellen. Zachtjes duwde ik Anna van me af. Ze leek teleurgesteld, maar ik pakte direct haar hand en trok haar tussen de bloembakken door naar de zware stalen reling aan de kant van het water. Terwijl ze diep voorover boog over de ronde eikenhouten rand en wat lodderig in beide richtingen over het water tuurde, ging ik dicht achter haar staan en duwde mijn lid onder haar billen door weer langzaam bij haar naar binnen.
Ze kreunde geil instemmend en ging ongevraagd nog iets wijder staan, terwijl ik haar handen op de reling stevig omvatte. Ik leunde zwaar over haar heen en kletste met langzame, lange slagen tegen haar vochtig warme billen. Met mijn tong likte ik over het hogere gedeelte van haar ruggenwervels tot in haar nek. Ik hoorde haar zachtjes hijgen onder mijn stoten en af en toe beet ik even speels in haar oor.
“Wil je niet liever naar huis langzamerhand, het is al behoorlijk laat”, fluisterde ik.
Anna draaide haar hoofd om en probeerde me langs haar warrige haarbos aan te kijken.
“Ik dacht dat we pas net begonnen waren,” pareerde ze stoer.
“Of kun je misschien al niet meer?”
“Lijkt het daarop?”
“Llaat nou eerst maar eens zien wat je echt waard bent.”
Ze ademde zwaar en sprak af en toe een beetje met dubbele tong.
Anna duwde me met haar lichaam iets naar achteren en drukte haar rug wat verder horizontaal, zodat ze me zo diep mogelijk kon ontvangen. Als antwoord greep ik haar bij haar heupen en versnelde gaandeweg het tempo. Ik liet een hand los en zocht op de tast boven mijn stampende lul naar haar gezwollen kittelaar. Ik bedacht me echter en haalde een wasknijper weg van een borst en plaatste die op mijn gevoel ter hoogte van haar kittelaar. Toen ik haar daar aanraakte, kromp ze even ineen en zakte enigszins door haar knieën. Ze leunde zwaar op de reling.
“Blijf staan, Anna,” waarschuwde ik, “ik wil deze keer gelijk met je klaarkomen.”
Ik zag haar nauwelijks bewust loom knikken. Regelmatig wisselde ik draaiende bewegingen langs haar gezwollen klit af met lange halen van mijn vingers over haar schaamlippen, waarbij ik mijn eigen lid tussen mijn vingers door voelde glijden. Ik paste het tempo van mijn ritmische stoten zodanig aan, dat ik de aandrang om mezelf te ontladen voorlopig nog kon beheersen. Ondertussen keek ik wellustig over Anna’s gespannen blanke rug naar haar voorovergebogen hoofd en haar verkrampte vingers om de reling. Ze hijgde steeds zwaarder en ik voelde dat ze licht begon te trillen van de inspanning.
Ik stopte heel even met het bewerken van haar samengeknepen knopje en probeerde door middel van nog langere slagen van mijn lid haar vagina inwendig extra te stimuleren. Toen ik in mijn onderbuik langzaam het onmiskenbare hoogtepunt voelde naderen, concentreerde ik me opnieuw op het geteisterde klitje, totdat ze onophoudelijk begon te schokken en te kermen.
Terwijl ik het gevoel had dat mijn onderbuik inwendig ontplofte, joeg ik met een paar laatste felle stoten mijn volgende zaadlozing tot diep in haar verkrampende schoot, waar het sperma zich onmiddellijk vermengde met haar eigen vaginale sappen.
Na nog een laatste trillende stoot viel ik uitgeput over Anna’s kletsnatte rug, terwijl zij moeizaam wat omhoog kwam en met haar bovenlichaam meer steun zocht op de reling.
Anna piepte en steunde en trilde nog steeds onheilspellend over haar hele lichaam. Plotseling kwam haar rug ongecontroleerd schokkerig verder omhoog en hoorde ik haar in krampachtige golven kolkend overgeven in de richting van het donkere water.
Ze trilde als een espenblad en keerde steunend en kreunend haar hele maag om. De inhoud verdween spetterend in de wazige diepte onder ons. Daarna bleef ze hoestend en proestend speeksel in het water spugen in een poging om zoveel mogelijk van het zure vocht uit haar mond kwijt te raken.
Toen ze eindelijk weer wat tot bedaren kwam, draaide ik haar om en wreef bezorgd de opwellende tranen uit haar gezwollen ogen. Mijn glanzend natte lid viel zonder dat ik het merkte nog half stijf tegen haar natrillende buik. Voorzichtig verwijderde ik de beide knijpers van haar lichaam en gooide ze op het dek.
“Sorry,” begon ditmaal Anna schor, maar voordat ze nog iets meer ter verontschuldiging kon toevoegen, legde ik ditmaal gedecideerd mijn vinger op haar lippen en kuste haar zachtjes op haar betraande wangen en oogwimpers.
“Kom,” gebood ik zachtjes en leidde haar behoedzaam terug naar de bank van de dektuin. Daar zat Anna, na haar explosieve hoogtepunt, nu plotseling onherkenbaar als een zielig, ziek vogeltje ineengedoken en met gesloten ogen. Ze zuchtte diep.
Snel verzamelde ik onze kleren en ondersteunde haar opnieuw, terwijl we langzaam terugliepen naar de openstaande deur en voorzichtig de woonboot binnen gingen. Ik liet de kleren achter op de grond in de woonkamer en begeleidde haar zwijgend verder naar de badkamer. Met een washandje maakte ik haar gezicht weer wat schoon en liet haar tevens bij de wasbak overvloedig haar mond spoelen met mondwater. Er was ineens weinig meer over van Anna’s eerdere bravoure en grootspraak.
“Wil je misschien douchen of in bad of liever gewoon even liggen?”
Anna moest eerst geruime tijd nadenken over deze opties.
“Graag even in bad als het kan.”
Ik kon haar nog hese stem nauwelijks verstaan terwijl ze sprak. Ik knikte na haar keuze en liet Anna op een lage bamboestoel in de hoek van de badkamer plaatsnemen. Daarna zette ik beide kranen van het bad vol aan. Ze rilde opnieuw zichtbaar en klapperde met haar tanden.
Ik pakte uit de glazen hoekkast een grote badhanddoek, die ik stevig om haar heen sloeg. Ze keek me dankbaar aan, wilde opnieuw iets zeggen, maar wederom sloot ik haar mond, ditmaal met een korte kus, die ze gelaten maar nog wel steeds beschaamd accepteerde.
“Het komt echt allemaal goed”, troostte ik haar.
Anna keek echter vertederend beduusd en timide, sloeg haar ogen neer en trok de handdoek wat dichter om haar heen.
Ik liep terug naar de woonkamer en zette wat rustige muziek op. Zodra het warme water het bad enigszins begon te vullen, liet ik haar voorzichtig in bad stappen. Langzaam gleed ze het water in. Na enige minuten kreeg ze gelukkig al weer wat meer van haar normale kleur terug en kwam er zelfs weer even een klein verlegen lachje om haar mond.
“Ik beloof jou ook dat het nog goed komt,” zei ze onverwachts en bleef me daarna onafgebroken met haar ogen volgen, terwijl ik een geschikte shampoo zocht in het kastje onder de wastafel.
Toen ik gevonden had wat ik zocht, ging ik achter haar op de rand van het bad zitten en legde mijn benen naast haar schouders in het warme water. Langzaam en methodisch begon ik haar nek en bovenrug te masseren. Anna zuchtte opnieuw en liet het zich allemaal zonder enig commentaar aanleunen.
Na enkele stille minuten liet ik haar even onderdompelen en behandelde vervolgens haar halflange haarbos met een geurige honingshampoo. Mijn vingers masseerden tegelijkertijd voorzichtig haar hoofdhuid en voorhoofd en ik zag in de spiegel tegenover ons dat ze gedachteloos haar ogen gesloten had met haar mond half geopend. Ze had een volledige metamorfose ondergaan en zag er plotseling onbegrijpelijk onschuldig en kwetsbaar uit in die pose. Ik merkte opnieuw dat ik als een blok voor haar was gevallen.
Toen ik na de wasbeurt het glanzend krullende haar uitgebreid had uitgespoeld, kwam ik tegenover haar in bad zitten en begon ik haar lichaam vanaf haar borsten onder water verder te masseren.
Ik was wel voorzichtig met haar buik en vermeed om onnodige druk rond haar navel en borstbeen uit te oefenen. Anna volgde al mijn handelingen inmiddels met een peilloze blik in haar ogen en toen ik zonder bijbedoelingen met mijn tastende handen onder water steeds verder afzakte, opende ze tot mijn verbazing ongevraagd haar benen door ze op de rand van het bad te leggen.
“Het is inmiddels toch ook jouw speelgoed”, zei ze verontschuldigend toen ik even opkeek en ik kreeg sterk de indruk dat haar lichamelijke gesteldheid opvallend snel aan het verbeteren was. Ik sloeg haar verleidelijke aanbod voorlopig echter over en besteedde met mijn knedende handen geruime tijd aan haar benen en opvallend smalle voeten. Dat was evenwel duidelijk niet geheel in wens met Anna’s eigen planning, maar ik negeerde haar onmiskenbare avances.
Nadat ik haar onderdanen uitvoerig had behandeld, gleed ik voorzichtig over haar heen naar voren en kwam zijdelings naast haar liggen.
“Gaat het weer een beetje met u, mevrouw?”
Anna draaide zich naar me toe en nam mijn natte gezicht in haar handen. Ze grinnikte even.
“Echte topvorm zou ik het nog niet willen noemen, meneer. Maar ik voel me alweer een heel stuk beter en vooral frisser. En je hebt echt heerlijke handen. Onder andere”.
Ze streek met haar vingers teder over de huid van mijn gezicht en kuste het puntje van mijn neus. Haar ogen waren vlak bij de mijne. Ze stonden alweer een stuk vrolijker.
“Dank je wel Xander, dat was ontzettend lief van je”.
Ze draaide zich handig onder me en ik voelde dat ze mijn ingeslapen lid greep en dat met haar vingers zachtjes begon te bewerken. Ze sloot haar mond over de mijne en we kronkelden als palingen loom over elkaar heen in het grote, gastvrije bad. Ze drong met haar tong zo diep bij me naar binnen, dat ook ik bijna moest kokhalzen.
Anna had kennelijk eveneens bijzonder begaafde handen, want binnen enige minuten voelde ik mijn lid opnieuw onweerstaanbaar opzwellen tussen haar vingers. Het leek alsof het warme badwater moeiteloos door mijn poriën naar binnen drong en alle plaatselijke zwellichamen in mijn geslacht barstensvol opvulde. Haar vingers gleden onafgebroken stimulerend over mijn eikel en ik voelde een onweerstaanbare aandrang opkomen om te plassen. Ik maakte me met moeite los uit haar armen, stapte voorzichtig uit bad en ging kletsnat op het toilet zitten. Ik moest mijn lid krachtig naar beneden drukken om niet over de rand te plassen. We keken elkaar verlangend onderzoekend aan.
“Ik stel voor dat we het bed opzoeken en daar lekker tegen elkaar aan kruipen.”
Anna knikte en rees als een nimf op uit het lichtgolvende water. Met een verleidelijke blik legde ze haar handen in haar nek en het overvloedige schuim gleed langzaam van haar borsten en vlakke buik terug in het water. Voorzichtig stapte ze uit bad en bleef glimlachend in dezelfde pose voor me staan. Daarna knielde ze onderdanig en boog haar hoofd. Ik nam haar handen en hielp haar weer op haar voeten. Ik droogde haar grofweg af, waarna ze de handdoek overnam en hetzelfde bij mij deed.
Halverwege zakte ze plotseling weer door haar knieën en nam mijn vochtige lid in haar mond. Ze liet hem enige malen tussen haar lippen doorglijden en beet vervolgens even brutaal en pijnlijk in mijn eikel. Ik verstarde en voelde mijn lul opgewonden kloppen in haar zuigende mond. Anna herhaalde haar handelingen en iedere keer beet ze iets harder door. Door aan haar haren te trekken gaf ik steeds kreunend aan, wanneer ze op moest houden. Ze knikte en was bij de vierde keer kennelijk tevreden over mijn huidige doorzettingsvermogen. Toen ze weer omhoog kwam, beet ze eerst nog plagend in mijn tepels en opnieuw kronkelde ik machteloos in haar greep. Ze had iets met tepels, dat was duidelijk.
“Daar gaan we nog wat meer op oefenen”, beloofde ze geheimzinnig en kuste me vol op mijn mond. Na onverhoeds nog een laatste gevoelige ruk aan mijn natte lid draaide ze zich om en trok me zonder omhaal mee naar de wastafel.
We poetsten onze tanden met mijn elektrische tandenborstel en tijdens het poetsen trok Anna voortdurend gekke gezichten naar me in de spiegel, terwijl ze achter tegen me aan gedrukt stond. Ze leek onverwachts snel weer helemaal opgeknapt te zijn.
“Waar waren we ook weer gebleven?” zei ze met een onschuldige knipoog en haar vingers tekenden ronde figuren over mijn vochtige borst en tepels.
“Kom nou toch mee,” zei ze ongeduldig, pakte mijn hand vast en trok me mee in de richting van de slaapkamer.
Bij het bed aangekomen ploften we lui naast elkaar neer op het onverhoeds golvende waterbed. Anna gilde luid en ik lachte uitbundig om haar verwachte schrikreactie.
“Ik moet je toch nog zeker één keer echt goed verwennen”, zei ze toen ze weer wat bedaard was en de daad bij het woord voegend kroop ze direct enthousiast met haar volle gewicht over me heen. Ze pakte resoluut mijn armen vast en legde die hoog langs mijn hoofd. Haar onderlijf schoof langzaam naar achteren.
Ik mocht me van haar op geen enkele manier actief bewegen.
Hoewel ik het niet meer voor mogelijk had gehouden, verwende Anna mij en haarzelf gepassioneerd nog een laatste maal die nacht, voordat we volledig uitgeput, dicht tegen elkaar aan gekropen, in een onrustige, langdurige slaap vielen. Ik kon me niet herinneren ooit zo moe te zijn geweest van een vrijpartij.



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: