home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
SubAdoration


  Bevlogen lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op zondag 06 november 2016 - 10:40 pm:       


De tweede strafavond


deel 3 van ‘De Steentijd van Suzanne’; waarin ik op ongewone wijze met Suusje communiceer




Ik sliep de nacht na mijn eerste optreden als strafmeester beter dan de nachten ervoor. Dat kwam goed uit want die maandag werd een drukke dag. Mevrouw Wijnants was al vroeg van de partij en ik nam haar mee naar het oude magazijn. Mijn appartement beslaat ongeveer een derde van de oppervlakte boven het garagebedrijf, het oude magazijn de rest. Het is niet meer in gebruik sinds alle onderdelen volgens het just-in-time principe worden geleverd. De stellingen en kasten staan er nog, maar ze zijn leeg, op wat toevallig achtergebleven dingen na. Bij een uitbreiding van de showroom beneden verviel de trap naar deze ruimte. Je kunt er nu alleen nog komen via mijn appartement of via een trap aan de buitenkant van het gebouw, de oorspronkelijke nooduitgang.

In een hoek bevinden zich vier kleine kantoorruimtes, een simpele douche en een klein keukentje. Van die vier kantoortjes ging ik een tweekamerappartement maken voor Suus.
Ik vroeg mevrouw Wijnants de strijd aan te gaan met de stoffige gevolgen van ruim een jaar leegstand, maar eerst verwijderden we samen twee systeemwandjes. Daarna vertrok ik om bij het transportbedrijf het vrachtwagentje op te halen dat ik gereserveerd had.
Ik pikte Vera en Alice op bij hun huis. Anders dan ik hebben zij wel kijk op het inrichten van een keuken en het gezellig maken van een woonruimte met vaasjes, kussentjes en andere prullaria. We reden naar de dichtstbijzijnde vestiging van het bekende Zweedse woonwarenhuis. Daar kocht ik een eenvoudig interieur. Een bed, een matras, een tafel met stoelen, een bureautje, twee fauteuils, een paar kasten en de nodige lampen. En natuurlijk het benodigde linnengoed, de keukeninventaris en de sfeerbrengende prullaria. Bij een bouwmarkt vulden we dat aan met wat luxaflexen en bij hun buren scoorden we nog een rol eenvoudige vloerbedekking.

Thuisgekomen bleek mevrouw Wijnants een bewonderenswaardige prestatie geleverd te hebben. Dankzij haar kon ik ’s middags al aan de slag met het monteren van de meubelen en het leggen van de vloerbedekking. Vera en Alice gingen naar het centrum van ons stadje om voldoende houdbare levensmiddelen te kopen voor een aantal dagen en voor de aanschaf van alle ‘verzorgingsproducten die een jonge vrouw nodig heeft’, zoals ik het ietwat onbeholpen formuleerde.
Ik vertrouwde Vera en Alice volkomen, maar toen ik hun hulp vroeg, vertelde ik alleen dat ik tijdelijke huisvesting wilde bieden aan een jonge vrouw, die geen onderdak meer had na een ingrijpende beslissing. Die wat tijd nodig had om haar leven weer op orde te krijgen. Ik kon natuurlijk niet in detail vertellen wat ik meegemaakt had en wat ik haar intussen had aangedaan.
De dames gaven een ruime invulling aan het begrip verzorgingsproducten. Naast tandenborstel, tandpasta, douchegel, een aantal potjes met smeerseltjes en een voorraadje tampons, hadden ze ook twee verschillende vibrators, een setje buttpluggen van verschillende dikte en een doosje condooms meegebracht. Toen iedereen ’s avonds naar huis was haalde ik de buttpluggen uit het nachtkastje. Dat leek me beter na de gebeurtenissen van de vorige avond.

In de loop van de maandag waren ook de via internet bestelde zaken bezorgd en op dinsdag trok ik wat kabeltjes voor internet en televisie. Daarmee was het appartementje klaar voor bewoning.
Op woensdag probeerde ik mijn aandacht weer op mijn werk te richten en wat van de opgelopen achterstand weg te werken. Maar ook schreef ik met kleine lettertjes op een geeltje mijn boodschap aan Suus.
‘Lieve Suus, ik kom na vandaag niet meer. Ik kan het niet langer. Te hard, geen tederheid, geen geilheid, geen respect. Ik smeek je: ga ook bij Steen weg!! Ik bied je veilig onderdak en help je verder. Bel me, 06 (en dan nog acht cijfers). Dag en nacht bereikbaar. Liefs, Sander’.
Ik vouwde het briefje op en rolde het om een potloodstompje waar ik de punt van af had gesneden. Het geheel deed ik in een condoom, legde er een knoop in zodat de inhoud er niet uit kon glijden en deed het geheel in mijn broekzak.

’s Avonds reed ik weer naar huize Steen, waar de deur al automatisch openging toen ik het tuinpad opliep. In de huiskamer zag ik Suus in de hoek staan met haar neus naar de muur en haar armen op haar rug. Keurig gekleed zoals ik gevraagd had. Ze droeg dit keer een rokje, wat goed uitkwam voor mijn plan.
Steen was er natuurlijk ook en zat er al helemaal klaar voor. De televisie liet de vier beelden uit de strafkamer al zien en het pennetje waarmee hij op het tablet kon tikken hing aan zijn lippen.
“Het briefje met de straffen voor vanavond ligt daar op tafel”, zei hij, “Suus weet dat ik haar vanaf dit moment aan jouw gezag overdraag. Dus zorg dat ze je lekker opgeilt en dan aan de slag.”

“Suusje?”
“Ja, meester Sander.”
“Schuif je rok eens omhoog.”
Ze schoof het met een soepele beweging tot boven haar billen, die half bedekt werden door een hipster broekje. Ik was blij dat het zo soepel ging, want een strak of niet makkelijk bewegend rokje had het uitvoeren van mijn plan weer wat bemoeilijkt.
“Geef jezelf eens een paar echt harde klappen op je billen.”
Ze deed wat ik haar opdroeg, maar er zat niet veel kracht achter.
“Kun je niet harder dan dat?”
Opnieuw landde haar hand op haar eigen billen. Je kon zien dat ze haar best deed, maar er zat weer niet veel kracht achter. Het was bijna aandoenlijk om te zien.
“Goed meisje, ik denk dat we die billen straks nog wel wat intensiever zullen behandelen. Doe nu je rokje maar weer omlaag. Kom bij me en laat me je borsten voelen.”
Ze draaide zich om, liep op me af en knielde voor me neer. Daarna knoopte ze haar bloesje los, van onder naar boven, als laatste het knoopje dat zich tussen haar borsten bevond. Ik schoof de panden opzij, streelde haar warme, zachte huid en hielp haar tepels overeind komen.
“Weet je nog dat je afgelopen vrijdag hebt verteld wat je zou doen als je me moest pijpen?”
“Ja, meester Sander.”
Ze begon haar hoofd en handen al in de richting van mijn gulp te bewegen.
“Nee, Suusje, ik wil dat je Steen pijpt.”
Vanuit mijn ooghoek zag ik dat hij iets wilde zeggen, maar zich snel bedacht. In Suusjes ogen meende ik teleurstelling te zien, maar waarschijnlijk was dat wishful thinking. Ze kroop naar hem toe, schoof het sportbroekje omlaag dat hij over zijn gipsbenen droeg en nam hem snel in haar mond. Ik keek toe. Ze zat op haar knieën tussen mij en de rolstoel van Steen in, met haar billen in mijn richting. Toen ze een poosje bezig was, vroeg ik haar
“Is Steen al hard, Suus?”
Ze maakte een knikkende beweging en er kwam ook wat geluid, maar omdat ze hem niet uit haar mond wilde laten glippen, was dat niet naar ja of nee te herleiden.
“Ik versta je niet hoor. Laat het maar zien, laat hem maar even uit je mond glijden.”
Ik stond op en keek naar een zeer bescheiden pikkie”, de geïrriteerde blik van Steen negerend. Wel hard, maar dun en kort.
“Ga maar door met pijpen, Suusje.”
Het pikkie verdween weer volledig uit beeld. De gedachte die afgelopen zondag bij me was opgekomen leek me nu aannemelijk. De frustratie van een kleine pik compenseren door een jonge vrouw met een perfect lijf te vernederen en te mishandelen. Ik trok deze conclusie zonder gehinderd te worden door veel kennis van psychologie.

Ik wachtte nog even rustig af, maar toen Steen zijn ogen een tijdje dicht had en volledig leek op te gaan in de ongetwijfeld adembenemende behandeling, knielde ik voorzichtig achter Suusje.
Ik schoof haar rok omhoog, streelde haar billen een poosje en schoof toen haar broekje wat naar beneden. Ik liet een vinger door haar gleufje gaan, stimuleerde haar klit en duwde het topje van mijn vinger voorzichtig naar binnen. Ik herhaalde deze bewegingen een paar keer tot ik soepel met twee vingers in en uit haar kutje kon glijden.
Suusje leek deze strelingen te waarderen. Ze spreidde haar benen wat verder, bracht haar kontje wat hoger en duwde het wat meer in mijn richting, waardoor de broekzak met het briefje onzichtbaar was voor Steen, mocht hij ineens zijn ogen opendoen.
Voorzichtig pakte ik het condoom en wreef er even mee over Suusjes geslacht om het goed vochtig te maken. Ik plantte de nagels van mijn linkerhand in één van haar schaamlippen en duwde tegelijkertijd het condoom met mijn andere hand haar kutje in, zo diep als mijn middelvinger het kon krijgen. Het laatste stukje liet ik buiten haar lichaam, zodat ze het condoom makkelijk uit haar lichaam kon trekken. Toen ze merkte dat ik meer in haar stopte dan alleen mijn vingers, maakte ze een kleine schrikbeweging.
“Je doet alsof er nog nooit iemand zijn nagels in je schaamlippen heeft geduwd”, zei ik om mogelijk wantrouwen van Steen te voorkomen.
Ook sloeg ik een paar keer hard op één van haar billen en zei dat het tijd werd om haar opdracht af te ronden. Na nog een paar rake klappen op de andere bil, trok ik het broekje en het rokje weer op hun plaats. Daarna streelde ik haar billen over haar rokje totdat Steen met een grom zijn hoogtepunt bereikte. Of hij daarbij veel of weinig produceerde, weet ik niet, want Suusje morste inderdaad geen druppel.

“Stop met pijpen, Suus, kom voor me staan en kijk me aan.”
Ik rook aan de vingers waarmee ik in haar kutje geweest was en trok een vies gezicht.
“Ik weet het niet Suus, vorige keer vond ik de geur en de smaak van je kutje erg lekker, maar nu vind ik het nogal stinken. Hoe komt dat?”
Ik had haar aan het blozen gekregen. Ze wist duidelijk niet wat haar overkwam en hoe ze moest reageren.
“Ik weet het echt niet, meester Sander.”
“Niet dat ik je vanavond ga beffen, maar ik wil dit ook niet ruiken als ik je straf. Lik eerst mijn vingers schoon en ga je dan nog maar even goed wassen. Ik bestudeer ondertussen het briefje met je straffen voor vanavond. Als je hier weer terugkomt heb je alleen nog een slip aan. En niet dit stinkding, maar een schone.“
Ze vertrok, aan haar ogen zag ik dat ze mijn spelletje inmiddels had begrepen.

Een minuut of tien later kwam ze de kamer weer in. Ze droeg conform mijn opdracht alleen nog een slip, iets groter dan de vorige. Haar billen werden in hun geheel bedekt. Dat zag ik toen ik haar voor me commandeerde en zei dat ze zich om moest draaien.
“Spreid je benen en buig voorover.”
Ik schoof haar slip naar beneden tot net onder haar billen, liet de vingers van mijn andere hand tussen haar schaamlippen heen en weer glijden en stak een tweetal naar binnen. Haar kutje was leeg, zoals ik gehoopt en ook wel verwacht had. Ik trok mijn vingers terug, rook er even aan en liet Suus ze weer schoonlikken.
“Zo is het een stuk beter. Ik wil dat je voortaan op het laatste moment uitgebreid douchet, vlak voordat ik kom.”
“Dat zal ik doen, meester Sander.”
“Ga nu naar de strafkamer en ga voor punt één van dit briefje maar voorover op de massagetafel liggen.”

Ze kwam overeind en liep de kamer uit. Omdat ik er niet aan gedacht had haar slipje weer omhoog te doen of haar daartoe opdracht te geven, hing het nog net onder haar billen. Ze trok het niet omhoog. Inderdaad aanleg voor onderdanigheid, dat moest ik Steen nageven.
Om te voorkomen dat hij ons zou verdenken van smoezen op de gang, keek ik even met hem mee naar het scherm. Ik vertrok pas uit de kamer toen Suus keurig voorover op de massagetafel lag, met haar benen licht gespreid en het slipje nog in de lage stand.

Misschien is het vreemd dat ik niet meer precies weet welke opdrachten die avond op het briefje stonden, terwijl ik het van de eerste avond nog zo kan opdreunen. Misschien voelde ik me vrijer na de eerste keer of interesseerde het me minder of ik alles goed zou doen in Steens ogen, omdat ik toch niet meer terug zou komen. Het begon in ieder geval met een langdurige behandeling van Suusjes billen, minstens honderd keer met de blote handen, een flink aantal keren met een leren flap en gelijk daar achteraan een twintigtal met een cane, iets dikker dan de eerste keer.
Ook haar borsten kwamen aan de beurt, al moest ik me deze keer vooral op de tepels concentreren met een rijzweep. Eerst de tepels goed hard laten maken en dan een flink aantal klappen erop.
Maar de meeste aandacht was er dit keer voor het gebied tussen haar benen. Dat was Steen de eerste keer vergeten en die omissie leek hij in één keer goed te willen maken. Hangend in de fauteuil, weer met haar benen over de leuningen en haar billen op de rand van de zitting, incasseerde ze een langdurige hoosbui van slagen. Met de rijzweep op haar klit, met een strokenzweepje (zonder knoopjes dit keer!) op al het roze vlees tussen haar grote lippen en met het elektriciteitssnoer op het hele gebied en wat daar direct omheen ligt.
Ik probeerde wat minder hard voor haar te zijn dan de eerste keer, maar kon me met de camera’s op me gericht ook niet bij alle slagen inhouden. Na afloop was felrood dus opnieuw de overheersende kleur op Suusjes lijf.

Nadat ik gedaan had wat ik moest doen, groette ik Steen snel en verliet de woning. Ik weet niet of hij nog commentaar had op mijn activiteiten van die avond, maar het interesseerde me ook niet echt meer. De volgende strafavond zou ik er toch niet meer heengaan. Ik zou hem dat pas op het laatste moment melden. Als Suus dan nog bij hem was, had ze in ieder geval een rustige avond, maar ik hoopte natuurlijk dat ze al voor die tijd haar intrek zou nemen in het appartement dat ik speciaal voor haar gecreëerd had.
Het volume van mijn telefoon ging op de hoogste stand, ik zette hem niet meer op trillen, ook niet ’s nachts en ik activeerde wisselgesprek, al heb ik daar een hekel aan. Ik moest er niet aan denken dat ik een oproep van Suus zou missen.

Die avond en de hele donderdag bleef het stil. Ook op vrijdag zocht ze geen contact. Op zaterdag begon ik me echt zorgen te maken. Ik bedacht allerlei doemscenario’s:
Suusje had het telefoonnummer uit haar hoofd geleerd en het briefje door het toilet gespoeld, maar bij nader inzien wist ze het nummer toch niet meer. Het briefje was op de één of andere manier onleesbaar geworden. En de ergste: Steen was erachter gekomen en had inmiddels Ronald of Kees, of misschien wel allebei ingeschakeld om mijn plaats in te nemen. Misschien zouden ze niet eens tot zondag wachten, of hadden ze haar intussen al te grazen genomen en lag ze nu gewond in bed of nog erger.

Het was natuurlijk ook mogelijk dat Suusje de stap nog niet durfde te nemen. Dat ze Steen in zijn huidige situatie niet alleen wilde laten. Hoe ruw hij haar ook behandelde, hij had haar kennelijk ooit uit een andere dramatische situatie weggehaald, wat natuurlijk toch een band tussen hen had gesmeed.

Maar in de loop van de dag greep de voorzienigheid in.


©Subadoration, november 2016


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: