home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
F.A.W. Malach


  Bevlogen lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 4

Gepost op zondag 03 juli 2016 - 02:54 pm:       


De Zoete Waters


Liesa heeft heimwee naar haar Dom




Waar is mijn stralende zonnetje gebleven, vraag ik mezelf af terwijl ik diep in haar bruine ogen kijk. Het is alsof iemand daarbinnen het licht heeft uitgedaan. Ze draagt een versleten jeansbroek en een dunne wollen trui, één schouder is bloot en ik geniet van het uitzicht. Van het schouderbandje van haar beha, zwart op haar blanke huid. Van een stukje sleutelbeen. Mijn arme schat oogt mager, denk ik, ongelukkig ook.
“Wat drink je, Liesa?”
“Een koffie verkeerd.”
We zitten op het terras van wat ooit onze favoriete brasserie was. Het is lekker warm buiten, maar een beetje bewolkt. Voor ons strekt de grote vijver zich uit. Mensen roeien in kleine bootjes over het water. Kinderen spelen en lachen. Men noemt deze plek “De Zoete Waters”. Ik bestel een koffie en een koffie verkeerd. We staren voor ons uit, kijken naar het donkere water en de bootjes.
“Schrok je van mijn telefoontje?”
Ik knik van ja.
“Mijn hart miste een slag of twee toen ik je stem weer hoorde,” zeg ik. “Jeezes, Liesa. Hoe lang is het geleden? Een jaar?”
“Vijftien maanden.”
“Hoe is het met je zoontje? Het is een jongen, toch?”
“Tomas,” zegt ze. “Hij is een schatje. Slaapt goed, eet goed en lacht de hele tijd. Tomas is het probleem niet.”
Ik neem een slokje van mijn koffie. Zodra ik het kopje neerzet, is al mijn aandacht weer bij Liesa. Ze wil me iets vertellen, er moet haar iets van het hart, dat voel ik. Ze was drie jaar lang mijn lief, mijn speelkameraad. Mijn sub. Ik ken Liesa, ik ken haar door en door.

“Ik wilde zo graag normaal zijn,” zegt ze. “Een bruid zijn met alles wat daarbij hoort. Ik wilde een kindje, een huis met een tuin. Dankzij Dominiek heb ik dat allemaal, maar ik maak hem ongelukkig.”
“Dat begrijp ik niet, Liesa.”
“Hij bedriegt me,” zegt ze bitter. “Met een collega, een blonde stoot met tieten als meloenen. Ik heb hen samen gezien. Hij zou zoiets niet doen als ik hem gelukkig maakte, toch? Jij was gelukkig met me, jij zou me nooit bedriegen, Steven. Nooit van je leven.”
“Dat is waar,” zeg ik. “Jij was hét voor mij. En dat zeg ik echt niet zomaar. Ik ontvang soms vrouwen, maar het is niet hetzelfde. Daarom ben ik nog alleen.”
“Je ontvangt vrouwen?”
“Ja.”
“Zou je mij ontvangen?” Ze kijkt me vragend aan met die grote bruine ogen van haar. “Als je trouweloze teefje het je heel lief zou vragen?”
Ik slik en haal diep adem. Onverwacht, onverhoopt.
“Liesa, lieverd… Als het is om wraak te nemen op je man…”
“Nee, dat is het niet,” zegt ze ontkennend. “Ik heb een huurflat op het oog, hier in de buurt. Dichtbij de opvang voor Tomas. Ik wil weg bij Dominiek.”
“Wanneer?”
“Gisteren. Zo gauw ik kan.”
Ik knipper met mijn ogen en neem een beslissing.
“Heb je een even tijd?”
Liesa fronst een wenkbrauw.
“Bedoel je nu? Euh… Ja, ik moet pas om twaalf uur bij de opvang zijn. Waarom?”
“Ik wil je iets laten zien,” zeg ik.

We nemen mijn auto. In mijn kleine huis gekomen, zie ik Liesa vol verbazing om zich heen kijken. Ze kan niet geloven hoe mooi ik woon. Ze herinnert zich mijn oude flat nog, de laatste plek op aarde waar iemand een kind zou willen grootbrengen, maar dit is anders. Ik ben anders. Liesa voelt het.
“Je hebt een huis met een tuin,” zegt ze. “En je draagt er zorg voor. Waarom dit alles? Waarom heb je de flat verkocht?”
Dan vertel ik haar hoeveel pijn het deed om haar te verliezen. De flat met al die spullen, het betekent niets zonder haar. Ik weet dat nu. Met wie je samen bent, dat is wat telt. Niet de plek of de tuigage waar je die plek mee aankleedt.
“Ik heb wel nog altijd een speelruimte,” zeg ik geheimzinnig. “Ze grenst aan mijn slaapkamer, kan op slot en is volledig geluidsdicht.”
Liesa glimlacht en knikt. Ze begrijpt het.
“Dit is waar ik naar verlangde,” zegt ze. “Deze plek. Hier vocht ik voor. Dit zijn onze ruzies. Je hebt dit voor mij gedaan, Steven. Waarom? Het was te laat. Je wist toch dat ik met Dominiek was.”
Enkele tellen zeg ik niets. De stilte weegt.
“Nee, ik heb het niet voor jou gedaan, Liesa, maar voor mezelf, want ik dacht dat er misschien nog iemand was zoals jij, maar ik vergiste me. Er is maar één jou. Dus als je echt weg wilt bij die kerel, kunnen jullie hier bij mij terecht. Vandaag, morgen. Nu meteen. Wanneer jullie maar willen.”

Zonder een woord te zeggen, trekt Liesa haar trui over haar hoofd. Er zit kant aan haar zwarte beha. Ze maakt hem los en haar borsten vallen vrijelijk naar voren. Precies een handje vol, onveranderd ook na vijftien maanden een zwangerschap en een baby. Haar buik is prachtig, glad en met een zachte glooiing van onderen. De band van haar jeans komt laag.
“Je zei daarnet jullie,” fluistert ze. “Jullie is goed, het is precies wat ik wilde horen. Tomas hoort bij me, meer nog dan jij, sorry.”
“Dat weet ik. Je hoeft je bij mij nooit te verontschuldigen voor wie je bent.”
Ze schopt haar schoenen uit en knoopt haar broek open, trekt ze uit. Haar slip is zwart en klein. Piepklein. Ze weet het nog, denk ik meteen, hoe geil ik dat vind.
“Dus je neemt me terug? Ik kan niet geloven dat je me terugneemt,” fluistert ze. “Zomaar, zonder je voorwaarden te stellen. Zonder vragen te stellen.”
“Waarom zou ik? Ik was fout. Jij gaf het misschien iets te snel op. We waren allebei fout. Ik ken je, Liesa, ik weet wie jij bent en ik voel alleen maar liefde voor jou. En goh, je moest eens voelen wat ik nu voel terwijl ik naar je kijk. Je gezicht, je lichaam… Jeezes, meisje… Je maakt me gek.”

Ze lacht haar witte tanden bloot en kijkt om zich heen.
“Die speelruimte van je… Waar is die ergens?”
“Boven.”
“Ik wil het zo graag,” zegt ze. “Ik heb het zo gemist. Ik heb jou zo gemist, Steven. Toen Dominiek me masseerde, vroeg ik hem eens voorzichtig om me een paar klappen op mijn kont te geven. Om te zien hoe dat voelde, zo zei ik. Hij bekeek me alsof ik van een andere planeet kwam en ik kon wel door de grond zakken.”
Mijn gezichtsuitdrukking zegt alles. Ik voel met haar mee. Vanilleseks is leuk, ook voor ons, maar Liesa wil meer dan dat, veel meer.
Ik weet precies wat ze wil.
“Je hebt het gemist,” zeg ik kalm. “Om mijn teefje te zijn.”
“Ja.”
“Vroeger was je trouw en gul, ben je dat nog altijd?”
Ze knikte.
“Gul zeker,” antwoordde ze met schorre stem. “Trouw ook, maar dat zal ik je moeten bewijzen. Leg me aan de ketting tot je me opnieuw kunt vertrouwen.”

Liesa heeft iets met kettingen. Gladde stalen kettingen winden haar op. Ze vindt het fantastisch om die rond haar hals te voelen, rond haar borsten en buik. Of tussen haar benen, het blinkende staal lekker glad en hard, glibberend over haar gevoelige clit.
“Kom,” zeg ik zelfverzekerd. “Bewijs het me.”
“Echt?”
Ik knik haar toe, ineens ernstig.
“Mijn droom komt uit en dat is jouw schuld, stoute teef. Maar je kan dit niet vandaag met me doen en er morgen spijt van hebben, oké? Die pijn wil ik nooit meer voelen. Begrijp je dat?”
“Ja, maar je zult me moeten vertrouwen, Steven. Kan je me vertrouwen?”
“Ik doe zelfs beter dan kunnen,” zeg ik. “Ik wil het. Liever dan eender wat in de wereld.”

Ze staat in de deuropening van mijn speciale ruimte. Er staat een tafel met riemen aan de hoeken, aan de verste muur hangen kettingen, vibrators, maskers en zwepen. Liesa neemt het allemaal in zich op.
Ik sta achter haar en kijk naar haar naakte rug. Haar slip bedekt amper de helft van haar prachtige billen. Wanneer ik er mijn hand op leg, draait Liesa zich om. Haar ogen schitteren.
Ook buiten breekt de zon door de wolken, maar de zonnestralen stuiten op de gordijnen en hullen mijn slaapkamer in een gouden gloed. Liesa kust me en ik kus haar terug.
Even later staat ze spiernaakt voor me. Haar slip zit in mijn rechterbroekzak. Rond haar blanke hals zit een ketting. Een tweede ketting tilt haar borsten omhoog, een derde zit over haar clitoris gespannen. Ik heb die met twee slotjes aan de ketting rond haar hals vastgeklikt. Een slot onder haar kin, één van achteren in haar hals. Als ik haar wil penetreren straks, zal ik de slotjes moeten openmaken.

“Hhhggg… Mmmh…,” kreunt ze wanneer ik met de kettingen speel. Het gladde blinkende staal schuurt plagend over haar clit, die flink opzwelt. De zachte lippen van haar kut zijn groot en dik. Ze glinsteren van het kleverige vocht, sierlijke sliertjes geil vanuit haar geketende opening bevlekken de binnenkant van Liesa ’s mooie blanke dijen. Ik kan zien hoe ze huivert van genot, hoe haar armen en benen trillen.
“Wat ben je mooi,” zeg ik. Ik streel haar buik en het fijne vachtje tussen haar benen. De ketting verdeelt haar harige heuveltje in twee helften en duwt haar vochtig glanzende schaamlippen uit elkaar.
“Ik was haast vergeten hoe mooi je bent, Liesa. Zeg eens, hoe voelt het om opnieuw mijn teefje te zijn?”

Ze antwoordt niet op mijn vraag, maar laat zich op haar knieën neerzakken. Haar wang drukt tegen mijn erectie, hard als ijzer onder mijn broek. Ze streelt me met haar gezicht.
Dan drukte ze een kusje op mijn kruis.
“Gelukkig geketend,” fluistert ze. “Ik voel me bereidwillig, of beter nog, gretig! En gul natuurlijk.”
Glimlachend maak ik mijn broek los. Binnen twee tellen springt mijn pik tevoorschijn. Liesa begint er plagend aan te likken terwijl ik met haar harde tepels speel. Ik neem die tussen mijn duimen en wijsvingers en knijp. Ze slaakt stille kreuntjes van genot en beweegt haar bekken. Ze bezorgt zichzelf een climax met die ketting tussen haar benen. Ik gun het haar van harte, mijn pik wordt ook zalig gelikt en gezoend. Ik trek aan haar tepels, rek ze uit tot haar mooie tieten meegeven. Daarna laat ik ze los, zodat beide borsten opnieuw over de ketting heen vallen, ten prooi aan de zwaartekracht. Ik hoor haar adem stokken in haar keel. Ze neemt mijn eikel in haar mond, kietelt hem met het puntje van haar tong. Ze drukt mijn pik omhoog, tegen haar verhemelte aan en sluit haar mond.
“Mmmh… Ja,” fluister ik hees. “Dat voelt lekker.”

Mijn handen strelen haar golvende haren, haar schouders en de ketting rond haar hals terwijl ze me langzaam afzuigt. Er zit niet veel speling op de ketting die tussen haar benen doorloopt, maar voldoende om haar er flink mee te plagen. Ik zie Liesa ’s borsten rijzen en dalen op het ritme van haar opwinding. Ik voel haar handen op mijn benen en billen, ze streelt me, ook tussen mijn benen, onder mijn ballen.
Wanneer ik kom, zuigt ze nog harder. Ze zuigt me leeg, slokt mijn zaad op en likt me plagend schoon met het puntje van haar tong tot het laatste druppeltje van mijn eikel is verdwenen. Daarna blijft ze geknield voor me zitten, naar me opkijkend als een hond naar zijn baasje.
“Je vraagt je af hoe laat het is, toch?”
Ze knikt en kijkt een beetje betrapt.
“Half elf,” zeg ik. Ik gebaar naar de tafel in mijn speelruimte. “Wees een braaf teefje en strek je daarop uit. Er is nog tijd genoeg.”
Liesa ’s wangen gloeien. Ze komt langzaam overeind van de vloer. Lichtjes hijgend stapt ze naar de tafel met de riemen. Ze gaat er ruggelings op liggen en kreunt van genot wanneer ik haar bij haar enkels beetgrijp om haar benen te spreiden en vast te maken. Ook rond haar polsen komen twee riemen, zodat ze compleet weerloos voor me uitgestrekt ligt. Liesa kan haar opwinding niet verbergen, haar geil glibbert over de ketting en tot op mijn tafel.
“Je bent een hitsig teefje,” zeg ik.
Ze knikt en haar ogen laten me niet los. Ik neem een grote vibrator, draai hem op halve snelheid en houd hem tegen de ketting aan gedrukt, precies op de plek waar het staal over haar clitoris spant. Niets windt Liesa meer op dan wat ik nu met haar doe. Ik weet dat.
“Oh! O, Steven… Stevehhhh….,” kreunt ze. Haar bekken rijst omhoog, de spieren in haar billen, buik en benen spannen zich en ik zie haar klaarkomen. Het is heerlijk om te zien.
“Hhhggg… Oh! Ah! Mmmh… Ooowww!”
Het gevoel in mijn pik grenst nu aan pijn, kloppend van geil verlangen. De aanblik van Liesa die sidderend voor me ligt uitgestrekt terwijl ze een climax beleeft, windt me meer op dan eender wat. Tussen haar benen glinsteren haar schaamlippen en clit van het vocht dat ze uitscheidt, nat en glibberig als de Zoete Waters en ons stormachtige verleden samen. Mijn blik verplaatst zich naar de slotjes rond haar hals. Het is tijd om mijn teefje van haar ketenen te bevrijden.
Hoog tijd.

EINDE


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

heemskerk
Bevlogen lid
Inlognaam: domloek

Bericht Nummer: 49
Aangemeld: 12-2015

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 03 juli 2016 - 08:00 pm:       

ZO KAN LIEFDE ZIJN



dit is voor mij liefde zo ga je met je sub om
Malach je bent goed wat andere zeggen of beweren jij
weet mij te zegen dat je van haar houd in je verhaal
ik vind het heel mooi een tien voor de liefde

DOM LOEK

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 577
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 07 juli 2016 - 04:04 pm:       

Mooi verhaal



Mooi verhaal heer Malach. Je kunt het nog, zie ik tot mijn genoegen.


Dit ZOU wel eens zeer kunnen gaan doen.... Maar alleen als je het lief vraagt.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: