home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Mr hans


  Lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op maandag 28 december 2015 - 11:13 am:       


De verloren zweep


hoe Irma weer rust in haar hoofd kreeg




Onlangs was ik weer eens ringmeester op een paarden evenement. Ik doe dat regelmatig en vind dat echt leuk om te doen en eerlijk gezegd past het ook wel bij mij.
De ruiters moeten luisteren naar je. Je bent er verantwoordelijk voor dat de ruiters op tijd starten en zich houden aan de gestelde regels.
Het komt dus regelmatig voor dat ik sta te dagdromen hoe het zou zijn om een bepaalde amazone over de knie te nemen omdat ze niet meteen luistert naar mijn aanwijzingen.
Daar komt bij dat veel amazones er ook prima uit zien met mooie strakke billen. Zeg maar geen straf om ze te straffen.

Zo ook op die bewuste vrijdag, er waren nog 10 combinaties te gaan en ik had Irma geroepen dat ze naar de dressuurring mocht gaan om haar prestaties te tonen aan de juryleden en het publiek.
Irma ken ik al geruime tijd en is een lieve, goed uitziende jonge vrouw van ongeveer 25 jaar oud, altijd gezellig en een ondeugende twinkeling in haar ogen.
Ook heb ik nooit een probleem met haar dat ze niet luistert of een foute optoming van haar paard heeft of dat ze ruw met haar paard om gaat. Dus ook nu keek ik haar na toen zij richting dressuurring ging zonder specifiek op te letten.
Gezellig kletsend bleef ik haar een beetje volgen, toen plotseling ik uit mijn ooghoek iets zag gebeuren. Ik kon het niet plaatsen wat ik nou zag. Zag ik een zweep die Irma nog bij zich had en die ze stiekem probeerde van zich af te gooien.
In mijn hoofd draaide ik de beelden die ik gezien had nog een keer af en ja het plaatje werd me steeds duidelijker.
Iemand uit het publiek had Irma er op gewezen dat het rijden met een zweep om de ring reglementeer verboden is en dus had Irma snel geprobeerd om haar vergissing zonder dat de jury het zou zien te herstellen.

Nonchalant liep ik naar het groepje toe en zei semi luchtig: “goh Kees had Irma nou nog een zweep bij zich?” Kees keek me verrast aan en zei:” wat bedoel je? Zweep ik zou niet weten”
Door het hoge gras kon ik ook geen zweep zien liggen op de plek waar ik dacht dat ie gevallen zou moeten zijn.
Maar ik voelde dat ik ‘genaaid’ werd.

Mijn aandacht werd door de laatste 10 combinaties die nog moesten starten opgeëist en ik liet de zweep affaire maar even rusten en nam me voor om toch weer even wat beter op te letten.
Een uurtje later was de wedstrijd afgelopen en ik liep een beetje gedachteloos om de dressuurring om wat dingetjes op te ruimen en er voor te zorgen dat we de volgende ochtend weer konden starten met de dressuurwedstrijd.
Plotseling viel mijn oog op een prachtig zilverkleurige knop van een lange dressuur trainings zweep. Ik bukte me en pakte de zweep op. Een prachtige dunne zweep, zeker 120 cm lang.
Ik hield de zweep in mijn rechter hand en automatisch opende ik mijn linker hand en gaf zachtjes een tikje met de zweep in mijn linker hand.
Ik voelde de kracht van de slanke zweep in mijn hand en wist meteen dat dit wel een hele mooie dure zweep was, dun, slank, veerkrachtig.
Afgewerkt met een leren handvat met aan het eind een zilveren knop zodat de zweep niet uit je hand glijdt.
Het verhaal werd me helemaal duidelijk. Dit was de zweep van Irma en ik was behoorlijk in de maling genomen. In gedachte tikte ik steeds met de zweep in mijn open hand.
De tinteling was heftig en ik kreeg het beeld voor me hoe ik met deze geweldige zweep de billen van Irma zou bewerken.
Het ene plan na het andere schoot door mijn hoofd terwijl ik richting stallen liep. Hoe moet ik dit aanpakken.

Bij de stal vernam ik dat Irma al naar huis was en dat ze pas zondag terug kwam voor haar wedstrijd.
Er werd mij gezegd dat ik de zweep het best bij de gevonden voorwerpen kon afgegeven.
Ik mompelde wat onverstaanbare dingen dat dat wellicht een goed idee was, maar ik had al lang voor me zelf besloten dat ik in of de zweep zelf wilde teruggeven aan Irma of de zweep wilde houden voor mijn collectie.
Ik gooide de zweep op de achterbank van de auto en reed naar huis.
Zaterdag was ik weer vroeg aanwezig op het wedstrijd terrein en het was een lange dag zonder bijzondere zaken. Zaterdagavond op weg naar huis had ik de zweep weer zien liggen op de achterbank en ik ging weer de verschillende scenario’s fantaseren.
Hoe zouden haar blote billen eruit zien en hoe zou het voelen als ik de eerste tik op haar billen geef. Zouden haar billen verkleuren, zou de dunne stijve zweep mooie striemen nalaten. Hoe zou het voelen om met mijn hand zachtjes over de vurige striemen te gaan.
Of zou ik haar juist met de riem moeten straffen op haar billen terwijl ze kijkt naar de zweep die ik voor haar neergelegd heb.
Zondagochtend ben ik wederom op tijd aanwezig. Al snel spot ik Irma op haar paard, haar zus is er ook bij als groom.
Ze lachte vriendelijk naar me toen ze langs reed. Ik had besloten om voor haar wedstrijd niet over de zweep te beginnen.
Maar toen ze zo vriendelijk lachend langs reed kon ik me zelf niet bedwingen en ik zei:”hallo Irma moet jij me niet iets vertellen?”
Ik zag haar gezicht verkleuren, ze stopte haar paard en vroeg heel timide : “ik heb toch niets fout gedaan”
Ik keek haar aan en zei “denk maar eens goed na en kom na je wedstrijd maar bij me dan praten we verder”
Haar zus kwam nieuwsgierig naar me toe en vroeg:” wat vroeg u aan haar?”
“o niets bijzonders, ik wil straks even met haar praten over haar proef van eergisteren” zei ik.
Haar zus fronste en zei:” waar over dan, ik ben nog steeds boos op haar dat ze ongevraagd mijn zweep heeft gebruikt en nu is hij kwijt!”
Ik probeerde zo verbaasd mogelijk te kijken en zei zo nonchalant :”o echt had ze zonder jouw toestemming jouw zweep genomen en deze heeft ze nu ook nog ergens laten slingeren. Was het een dure zweep?”

Heerlijk onverwacht kreeg ik heel veel nuttige informatie die ik straks vast goed kon gebruiken. In mijn gedachte liep de teller al behoorlijk op. 20 slagen met de zweep omdat ze mij bij de neus wilde nemen en dan ook nog 10 slagen omdat ze zonder toestemming de zweep had geleend.
Ik ving nog half op dat de zus inderdaad bevestigde dat het een heel dure zweep was, wel 130 €.
Ik werd afgeleid door een andere ruiter en de zus liep naar de ring om naar Irma te gaan kijken en wat laatste aanwijzingen te geven.
Zo’n spring wedstrijdje duurt maar een paar minuten dus al snel kwam Irma te paard naar me toe. Ik keek haar aan en vroeg of ze foutloos rond was gekomen. Ze antwoordde dat dat helaas niet zo was.
Ze vroeg timide waar ik haar over wilde spreken.
Ik zei:”ken jij dat kantoortje bij de stal waar Kees normaal gesproken zit?” ze antwoordde bevestigend.
“het is nu kwart over 10, je gaat je paard netjes verzorgen en je bent klokslag half 12 in dat kantoortje, dan heb je meteen voldoende tijd om na te denken waarover ik je wil spreken” zei ik.
“Ja meneer, ik zal er zijn” zei ze, ze voelde precies dat er meer aan de hand was.

Ik voelde de spanning stijgen. Hoe ga ik dit aanpakken. Ik keek Irma na toen ze richting stal stapte. Ik zag haar heerlijke billen, die zich duidelijk aftekende door de strakke rijbroek.
De verschillende scenario’s liet ik in mijn hoofd passeren. In ieder scenario zag ik mooie ronde billen waar ik met de zweep op sloeg.
Om 11 uur liep ik richting kantoortje. Het was een afgelegen kantoortje dat als opslag gebruikt wordt. Er staat nog een bureau in maar alles ligt onder het stof en het is er heel rommelig.
Ik kijk rond en besluit een beetje op te ruimen, in ieder geval het bureau leeg te maken.
Stof de stoel af en haal een lap over het bureau. Nou ik vind het wel goed. Ik ga zitten op de bureau stoel en kijk om me heen.

5 voor half hoor ik een heel zacht klopje op de deur. Ik wacht even en zie de deurklink langzaam naar beneden gaan en de deur gaat open. Irma steekt haar hoofd om het hoekje.
Ik kijk haar aan en zei:”had ik binnen geroepen?” ze schrikt en zegt “nee meneer”
Dit scenario had ik niet bedacht, maar het geeft me een goed gevoel dat ze erg onder de indruk is en me beleefd met meneer aanspreekt.
Met een heel zacht stemmetje hoor ik haar vragen of ze opnieuw moet aankloppen. Heerlijk zo onderdanig als ze zich opstelt. Ik zeg:”tuurlijk en nu netjes zoals het hoort!”
Ze sluit de deur en ik hoor haar weer kloppen nu iets harder. Ik wacht 10 tellen en roep dan duidelijk: “ja. Binnen!”
Ze komt binnen haar ogen op de grond gericht. Grappig ik heb nog niets gezegd maar je voelt dat ze door heeft dat ze iets fout heeft gedaan.
Ze staat voor me, hoofd naar beneden gebogen handen in elkaar voor haar lichaam. Haar ogen zie ik een moment snel rond kijken en ze kijkt ook heel even naar mij, om vervolgens haar ogen weer op een onbekend punt op de grond te richten.
“Irma” zeg ik. “ja meneer” zegt ze
“Kijk me eens aan.” Ze tilt voorzichtig haar hoofd op en kijkt me aan. Je voelt de spanning, je voelt dat ze heel erg goed door heeft dat ze een reprimande krijgt.
Ze kijkt me nu aan en ik zie een zwakke glimlach om haar mondhoeken. Ze zegt zachtjes :”ik krijg de indruk dat U boos op me bent omdat ik iets fout heb gedaan”. Ze draait een beetje onrustig op haar voeten, maar blijft wel netjes vlak voor het bureau staan.
Ja dat klopt, zeg ik. De zweep had ik naast het bureau had neergezet. Terwijl ik de zweep langzaam pak kijk ik Irma strak aan. Ik zie haar gezicht verkleuren en vervolgens wit wegtrekken. Plotseling heeft ze het helemaal door en vallen alle stukjes van de puzzel in elkaar.
Ik open me linker hand en sla zachtjes met de zweep in mijn hand en voel de striemende pijn. Het is geen onprettig gevoel en ik voel dat mijn geslacht reageert.
“Ja” zeg ik” en wat heb je nu te zeggen?”
“het spijt me, meneer” wat spijt jou Irma? “dat ik gejokt heb tegen U” zei ze zachtjes terwijl ze haar ogen weer neer sloeg.
“Kijk me aan Irma,” zei ik” en wat gebeurt er met meisjes die jokken?” Vroeg ik uiterst lief.
“Die krijgen straf meneer” “Wat voor straf Irma?” Vroeg ik, terwijl ik nog eens nadrukkelijk met de zweep in mijn hand sloeg, natuurlijk deed ik dat om haar duidelijk te maken dat zij met de zweep zou kunnen krijgen.
“Billenkoek misschien meneer” fluisterde ze bijna onverstaanbaar. Ik stond op uit mijn oude bureau stoel liep naar Irma toe, deed de knop van de zweep onder haar kin en tilde haar hoofd langzaam op zodat ze me recht aan moest kijken. En zei toen zachtjes tegen haar: “wat zei je Irma?”
“Billenkoek wellicht meneer” zei ze met dun stemmetje. “Billenkoek” zei ik luid en duidelijk. “Ja meneer” beaamde ze “en waarom denk je dat” vroeg ik haar. “omdat ik ongehoorzaam was en tegen u hebt gejokt meneer” “Oke” zei ik “en verder niets” “Nee meneer” zei ze.
“En waarom is je zus dan boos op je?” Ik zag weer een schrik in haar ogen. “O heeft U ook met mijn zusje gesproken?”
“Je staat dus weer gewoon glashard te jokken tegen me Irma, Ik denk dat je zus het niet erg zou vinden als ik haar zweep zou gebruiken om jou wat gehoorzaamheid bij te brengen.”
“Nee meneer alstublieft niet met de zweep meneer” “Ja Irma toch gaat het gebeuren. Met de zweep op je blote billen”
“meneer het spijt me vreselijk ik zal het nooit meer doen, maar alstublieft niet met de zweep meneer”
“Buig voorover over het bureau, spreid je benen iets” zeg ik gebiedend tegen haar. Een beetje verrast zie ik dat ze braaf voorover over het bureau gaat liggen, benen iets spreid en ze vervolgens afwachtend omkijkt op wat er gaat gebeuren.
Doe je broek naar beneden, ze had haar strakke paardrij broek verwisseld voor een slobberige wijde trainingsbroek. Dus dit was geen moeilijke opdracht om uit te voeren.
Toch zag ik dat ze twijfelde, ze bewoog haar handen een beetje richting van haar heupen naar de band van haar broek. “Nee meneer niet op mijn blote billen meneer ik schaam me diep meneer”
“Voor spijt is het te laat Irma, Ik vraag het nog 1 keer :doe je broek uit” om mijn uitspraak kracht bij te zetten, sloeg ik zacht op haar billen die nog door de jogging broek bedekt waren.
Haar handen gingen wederom richting heupen, ze haakte haar duimen achter de broekband en ik hoorde een snik en zacht :” nee meneer alstublieft niet” Ik gaf nu een iets hardere tik met de zweep maar hield mijn mond.
Langzaam schoof ze het elastiek van de broekband over haar billen naar beneden. Prachtig stevige ronde billen kreeg ik te zien. Mijn kruis reageerde onmiddellijk en mijn lid ging kloppen.
Doordat ze een strakke string aan had leek het net of ze geen slip aan had. Ik was in ieder geval volledig gefocust door die prachtige ronde billen, ik slikte voordat ik weer iets kon zeggen.
“zo zie je, je kunt wel een gehoorzaam meisje zijn” zei ik en probeerde mijn stem zo normaal mogelijk te laten klinken.
“Ja meneer” zei ze en legde haar handen naast haar hoofd op het bureau. “maar helaas ben je ook te snel tevreden want wat had ik je gezegd Irma?” “broek naar beneden meneer” “ja en wat nog meer Irma?” vroeg ik terwijl ik de zweep op haar billen liet belanden. Ik hoorde een ingehouden kreun als reactie.
“Dat u me gaat straffen met de zweep meneer” zei ze. “Ik had gezegd blote billen Irma” De zweep landde weer onverwacht op haar billen. “ja meneer au au” zei ze en haar handen gingen naar het elastiek van haar string en langzaam schoof ze de string naar beneden. Dit ging beduidend moeilijker dan de joggingbroek en de string zat strak om haar bovenbenen waardoor ze haar benen niet meer gespreid kon houden. Ik keek hoe ze met haar billen draaide om de slip iets lager te krijgen. Ik dacht meteen ik moet haar opdracht geven om de slip en de jogging broek helemaal uit te doen. Anders moet ze haar benen strak tegen elkaar houden. En dat wil ik niet, dat belemmerd mijn uitzicht.
Ik wil die prachtige billen helemaal vrij voor me hebben zodat ik ze heerlijk kan bewonderen en kan betasten en dan natuurlijk ook tussen haar benen uiteindelijk haar lipjes kan voelen.
“Doe je slip helemaal uit zo kan je je niet goed aanbieden om je straf te ontvangen” “Ja meneer” ze bukte om haar veters van haar adidas gympen los te halen. Haar jogging broek viel vanzelf op de grond en Irma stapte lenig uit haar slipje. Een kort moment ving ik een glimp op van haar kutje, heerlijk kaal met boven haar lipjes een smal strookje, volgens mij noemen ze dat een landingsstrip. Prachtig verzorgd zag het er uit. De bult in mijn broek groeide.
“Zo ben je een gehoorzaam meisje” zei ik tevreden, “ga over het bureau liggen en bied je billen aan, benen gespreid.” Ik genoot van het uitzicht en gehoorzaam kantelde ze haar heupen zodat ze haar billen echt aanbood, maar hierdoor toonde ze ook haar prachtige venusheuveltje.
Ik slikte probeerde mijn stem zo normaal mogelijk te laten klinken en zei “zo 30 slagen krijg je met de zweep, 10 omdat je tegen mij gejokt hebt, 10 omdat je tegen je zusje gejokt hebt en 10 omdat je nog een keer tegen mij gejokt hebt” “Nee meneer alstublieft niet ik zal nooit meer jokken tegen u en ik doe alles wat u wilt meneer alstublieft”
“je blijft zo liggen en je telt luid en duidelijk mee, je grijpt niet met je handen naar je billen, als je niet gehoorzaamd begin ik weer opnieuw, heb je dat begrepen?” “ja meneer maar dat houd ik nooit vol, mijn billen doen nu al pijn met de 3 slagen die ik al gekregen heb”
Als antwoord gaf ik haar een harde klap met de zweep. Het suizende geluid van de slag ging over in een dof striemend geluid. Ik zag hoe Irma haar billen samen trok en probeerde om niet luid te gillen. Ik hoorde een onderdrukte snik daarna haar iele stem”alstublieft meneer ik zal u met alles gehoorzamen”
“Irma we hadden afgesproken dat je zou tellen en je straf zou ondergaan. Tel de slagen”
En meteen gevolgd door een striemende slag van de mooie zweep. Ik hoorde een zacht “2 meneer”
Ik besloot om 3 slagen snel achter elkaar te geven. De prachtige billen verkleurde behoorlijk en er waren zeker 5-tal duidelijke striemen zichtbaar. Irma snikte en huilde.
Ze legde haar handen op haar billen. Heerlijk om te zien hoe ze probeerde haar billen te koelen met haar handen en met zachtjes wrijven de pijn te verlichten.
Ik pakte haar linker hand en trok haar overeind. Ze stond vlak voor me, ze draaide met haar onderlichaam, ik denk om het bloed weer normaal in haar billen te laten stromen. Met haar rechter hand wreef ze over haar zitvlak. Op haar wangen had ze zwarte vegen van haar mascara door haar tranen.
“wat is er nu over van je grote mond!” vroeg ik streng aan haar.”je bent nog niet op een kwart van je straf”
Als antwoord hoorde ik een paar snikken en keek ze met grote trouwe onderdanige ogen me schuldbewust aan.
“meneer zou u me willen begeleiden en opvoeden, ik heb dat zo nodig, ik voel me onzeker!”
“kom hier meisje” ik stapte achteruit en ging weer in de oude stoffige bureau zitten. Ik klopte met mijn linker hand op mijn dij en als vanzelf begreep ze dat ze over mijn knie moest gaan liggen.
Ik legde mijn vlakke hand op haar billen, ik hoorde een zachte ontspannen kreun uit haar mond. Ik wreef zachtjes over de striemen. Ik merkte aan de bewegingen van Irma’s billen dat dit een welkome handeling was. Mijn lid ging hard kloppen en was nu volledig stijf. Het flitste door mijn hoofd dat ze dit moest voelen want ze lag met haar buik/borst toch echt wel op mijn stijve kloppende pik.
“Waarom wil je door mij opgevoed worden, je bent toch een volwassen meid?” vroeg ik.
“Ik heb duidelijke leiding nodig, meneer, ik maak niets af, ben gemakzuchtig, het ligt NOOIT aan mij altijd aan mijn zusje of moeder. Ook met die zweep, ik was mijn zweep vergeten mee te nemen van stal en mijn zusje is heel keurig en die heeft al haar spullen keurig in een kast in de vrachtwagen. Zo gaat het altijd.”
Mijn hand wreef nog steeds over haar billen, eigenlijk liefde vol en door de beweging van Irma’s billen gingen mijn hand steeds meer richting van haar bovenbenen. Door de draaiende beweging van haar billen was Irma een beetje van mijn bovenbenen afgegleden. Ik stak mijn rechterhand tussen haar bovenbenen dicht bij haar kruis en trok haar weer een beetje beter op mijn knieën, terwijl Irma hielp door met haar voeten zich iets te verplaatsen zodat ze wat stabieler op schoot lag. Ik merkte dat ze haar benen hierbij behoorlijk gespreid hield, mijn duim en wijsvinger gleden vanzelf richting vochtige lipjes. Als uit een reflex legde ik mijn gehele hand op haar kutje tilde haar vervolgens
voorzichtig op om ook haar heupen beter op mijn benen te leggen. Mijn middelvinger bewoog zachtjes over haar schaamheuvel en met een lichte druk van mijn middelvinger weken de vochtige lipjes en gleed mijn vinger zonder enige vorm van druk bij haar naar binnen. Wild drukte Irma haar heupen naar achter, en een sensuele kreun ontsnapte uit haar keel.
“meneer zeg alstublieft ja en maak van mij uw gehoorzame meisje” sprak ze met een dun stemmetje
Zonder schaamte stak ik nu ook mijn ringvinger en wijsvinger in haar natte gleuf en genoot van de soppende geluiden die het daarbij maakte.
“En jij kleine slet denkt zo makkelijk van je straf af te komen! “ zei ik met donkere stem.
Ik nam mijn hand uit haar kruis weg, en met een vloeiende beweging sloeg ik hard met mijn vlakke hand op haar billen. Een verschrikte kreet kwam uit haar mond.
Nog 3- 4 keer landde mijn hand hard op haar billen, Irma spartelde met haar benen, maar ik hield haar goed vast met mijn linker hand en schroomde niet om hierbij haar rechterborst te gebruiken om Irma stabiel op schoot te houden.

Mijn telefoon ging ik zei tegen Irma, “sta op en ga in de hoek staan, benen gespreid, handen in je nek.”
Het was mijn collega van de organisatie, waar ik was! mijn hulp was nodig op het wedstrijd terrein. “Oke Bert ik kom er aan, ik moest even hier op stal een amazone iets duidelijk maken, maar ik denk dat het haar nu wel duidelijk is” in de tussentijd genietend kijkend naar de jonge vrouw die gehoorzaam in de hoek stond met haar gekleurde billen handen in de nek en benen gespreid.
Ik liep naar Irma toe. Fluisterde in haar oor:”draai je om” ik pakte haar kin vast en draaide haar hoofd naar me toe zodat ze me recht in mijn ogen moest aankijken.
“houd je handen in je nek en je benen gespreid, dus jij wilt obedience training”
“Ja meneer, ik wil volledig gehoorzaam zijn aan u meneer, dan krijg ik rust in mijn hoofd meneer”
“bied je kutje aan!” gebood ik haar. Ik voelde hoe ze haar heupen kantelde, haar knieen iets knikte en daarmee haar kruis naar voren duwde. Ik legde mijn vlakke hand op haar kutje.
“Je kutje verraadt je! Zeiknat ben je. Je gaat je gehele straf ondergaan en omdat je me probeerde te bedonderen begin ik gewoon weer bij 1. En dan gaan we voor de volle 30 slagen! Heb je dat begrepen.”
“ja meneer”
“whatsapp me vanmiddag om een afspraak te maken, ik moet nu weg, vertel je zusje dat ik haar zweep gevonden hebt, maar dat ze die pas terug krijgt als jij je straft hebt ontvangen”
Zonder Irma nog verder een blik waardig te gunnen, vertrok ik al tikkend met de zweep in mijn linker hand, met als laatste opmerking “doe je wel het licht uit”
Toen ik het trapje afliep van het kantoortje hoorde ik nog een gehoorzaam:”ja meneer, dank u meneer”




      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

slaaf maxx
Nieuw lid
Inlognaam: slaaf_maxx

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 10-2007


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 29 december 2015 - 09:52 am:       

de verloren zweep



Jeetje Mr Hans
Een leuk verhaal, en voor mij hebben die paardenmeisjes ook altijd wel iets geheimzinnigs

Ik rij zelf geen paard maar wellicht moet ik het overwegen, want een zweep trekt mij wel aan.

Ben ook benieuwd naar het vervolg. dat komt er toch wel?

Voor mij mag het dan ook wel iets harder allemaal, echt met de zweep met flinke striemen.

ik wacht af

slaaf maxx

 

hesther
Nieuw lid
Inlognaam: hesther

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 03-2012

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 03 maart 2016 - 11:50 pm:       

De verloren zweep



Echt een lekker verhaal, ik herken me wel in Irma en dus hoop
ik echt dat er een vervolg komt.

 

Druifje
Beginnend lid
Inlognaam: smdruifje

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 04-2015

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 11 maart 2016 - 02:00 pm:       

ook ik ben benieuwd



naar een vervolg, want ik heb het verhaal met veel genot gelezen. hopelijk volgen er overigens nog veel meer verhalen.

 

heemskerk
Productief lid
Inlognaam: domloek

Bericht Nummer: 35
Aangemeld: 12-2015

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 05 mei 2016 - 10:34 pm:       

De KUS VAN EEN ZWEEP



Mr Hans ik zou zo je plaats in nemen het zou echt gebeurd kunnen zijn
Wat heeft dat meisje een pech of niet
Mr Hans hier moet een vervolg op kommen je kan je lezers niet zo achter laten
Ook ik wil weten hoe het af loop,en help je haar ook echt .
Dit zijn vragen die nu blijven staan
Zo goed verhaal moet een vervolg hebben ik zou zeggen ook bij jou de zweep er op en maak dit verhaal af

Met vriendelijke groeten DOM LOEK

 

Mr hans
Lid
Inlognaam: hansmr

Bericht Nummer: 17
Aangemeld: 01-2008


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 05 mei 2016 - 11:09 pm:       

Vervolg



Hallo Loek,

Toevallig is het zo dat ik weer op een paardenevenement ben, helaas is Irma in Duitsland bij een evenement.
Maar neemt niet weg dat ik na de winterstop nu weer geheel actief ben en ja ik ga dit weekend het vervolg vorm geven en plaatsen.

Ik heb er zeker weer zin in en heb afgelopen dinsdag ook een zeer leuke sessie gehad. Nou ja voor mij leuk en voor het subje wellicht wel wat pijnlijk maar toch ook bevredigend.

Genoeg stof om het vervolg te schrijven.

Mr Hans

 

heemskerk
Productief lid
Inlognaam: domloek

Bericht Nummer: 36
Aangemeld: 12-2015

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 05 mei 2016 - 11:33 pm:       

KUS VAN DE EEN ZWEEP



Fijn Mr Hans ik ben benieuwd naar het vervolg
Vind het wel naar voor je sub zij is toch wel goed bevredigt door jou
Ze is niets tekort gekomen dan is het goed ook een sub heeft recht op geluk .
Ik weet ook dat ze er om vragen sla mij maar ,ik heb er ervaring in ook mij vrouw vroeg er om
En ze kreeg wat ze vroeg billen koek
ik zou zeggen maak er wat mooi s van Mr Hans

DOM Loek
Wel zeventig jaar jong


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: