home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Lupos


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op zondag 12 juli 2015 - 03:25 pm:       


Opgediend worden


Een smakelijk toetje




Misschien had je het bij een kopje koffie moeten laten, dat was toch immers de reden om eindelijk een keer langs te komen, niet meer dan dat. Maar je wist dat je met vuur speelde toen je me toe grapte door me te vragen of ik wel smakelijke gerechten op die eettafel kon serveren, een alleenstaande man kan dat toch niet zo zei je. Je moest toch weten dat ik dit als een mogelijke uitdaging kon oppakken.
Heel smakelijke gerechten zei ik je, en vooral heerlijk lekkere toetjes komen op deze tafel en keek je indringend en veelzeggend in je ogen.
Nee dat kun je niet zei je in alle onschuld nog. Dus je ziet me als een zielige onhandige man die niet voor zichzelf kan zorgen zei ik ietwat cynisch en keek je plagend aan. Zal ik eens een heerlijk smakelijk groot toetje op deze tafel serveren, een toetje om van te likken en daar smakelijk van te gaan smullen.

Ach, dat kun je toch niet zeg je enigszins aarzelend, maar je voelt al wel dat de avond een andere wending zou kunnen gaan krijgen. Je weet dat je nu nog het verloop van de avond kunt bepalen, het heft nog in de handen hebt. Of je drinkt onschuldig het kopje koffie, terwijl we nog wat praten als een soort vluchtige kennismaking. Of je geeft toe aan een mogelijke spannende wending, springt in het diepe en geeft jezelf over aan je verlangens, geeft je woordeloos over aan deze man.

subje, zal ik jou eens gaan serveren op deze eettafel, de verboden vrucht op mijn eettafel, een vrucht die ik ga bereiden en op deze tafel ga zetten om er smakelijk van te gaan smullen. Als een schok gaat het door je heen, je wordt al subje genoemd. Het woord subje, een troetelwoord dat je regelmatig al hardop had gezegd tegen jezelf terwijl je voor de spiegel stond.
Ik kijk je aan, een indringend moment waarin jij voor de keuze staat om het bij een kopje koffie te laten of je aan mij overgeeft deze avond voor een mogelijk spannend en intens samenzijn.
Ik wacht een moment, kijk in je ogen en zeg je om voor me te komen staan.
Als je nu opstaat en werkelijk gehoor geeft aan mijn wens besef je dat jij meegaat in mijn voorstel, een spannend voorstel waarvan je in de verste verte nog niet weet wat het inhoudt en welke richting het uitgaat.

Toch sta je aarzelend op en gaat voor me staan. Je weet daarom dat je deze avond van mij bent, jij bent nu mijn subje, ik ben jouw Meester, jouw DOM, deze avond bepaal ik het verdere verloop van ons samenzijn.

Eerst de verpakking ervan afhalen zeg ik je.
subje kom voor me staan en begin je uit te kleden. Niet aarzelen, uitkleden nu. Je hebt geen keus meer, je moet je uitkleden voor me, je mag niets meer verbergen voor me. Zonder sieraden, ketting en ringen, volkomen naakt en bloot moet jij je aan mij presenteren. En, je wordt poedelnaakt opgediend straks.
Langzaam, langzaam trek jij behoedzaam en in alle aandacht jouw kleren uit, langzaam ga jij je helemaal onthullen voor me. Zeer spannend je te zien uitkleden, aandachtig kijk ik naar je terwijl jij je voor mij uitkleedt.

Naakt sta je voor me, helemaal bloot. Mijn ogen laat ik aandachtig over jouw lichaam glijden, van boven naar beneden.
Handen op jouw rug en je benen spreiden subje. Ik kijk even naar je maar vind het niet voldoende. Nee niet voldoende subje, jouw benen verder spreiden en me blijven aankijken. Je moet ver opengesperd gaan staan voor mij. Even aarzel je maar spreidt dan je benen nog verder en gaat ongegeneerd gesperd open voor me staan.
Ik sta op en loop om je heen, kijk aandachtig naar je lichaam.
Ik ga achter je staan, pak van achteren je beide borsten vol in mijn hand, een romig toetje fluister ik in je oor. Ik bewerk een tijdje je borsten, voel deze aandachtig, knijp er hard in met mijn vingers en handen alsof ik deeg aan het kneden ben. Met mijn vingers pak ik stevig je beide tepels vast, trek ze ver naar voren en druk deze ook diep in je borsten, heerlijk om daar straks van te gaan snoepen plaag ik je, ik laat ze helemaal in mijn mond verdwijnen om aan te sabbelen.
Terwijl ik nog achter je sta omvat ik met mijn arm jouw middel, druk je tegen me aan en geef een paar speelse tikken tussen jouw benen op jouw openstaande kut.
Plagend knijp ik stevig in je billen alsof ik deeg aan het kneden ben en trek ze daarbij ver uit elkaar.

Ben je lenig subje, dat laat je me nu zien. Terwijl je zo staat, benen ver gespreid ga je voor mij in de hurkzit. Je snapt al waarom ik dit vraag neem ik aan. Ik ga op de grond vlak voor jou zitten. Zak door je knieën naar beneden, handen op jouw knieën houden daarbij. Verder naar beneden subje, verder in de hurkzit, ontvouw je voor mij. Als een prachtige bloem ga je helemaal open, als een prachtige kleurige bloem die haar kelkblaadjes opent, zich helemaal ontvouwt en haar schoonheid aan mij laat zien. Je snapt nu waarom ik je dit vraag mijn spannende subje, er valt niets meer te verbergen zo. Ik geniet van het mooie uitzicht, kom nog meer dichterbij. Als een bij die in het hart van de bloem neerstrijkt en gulzig de honing eruit haalt zo steek ik mijn neus in het vochtige hart van deze kleurige bloem en lik en zuig gulzig het nectar op. Ik geef er daarna een klein kusje op. Ik steek graag mijn neus in andermans zaken en vooral in andervrouws zaken zeg ik je.
Ik ga weer voor je op de grond zitten, je ziet dat ik zonder gene tussen je benen naar jouw kut kijk. Met mijn handen aan de binnenkant van jouw bovenbenen sper ik je kutje zelfs nog verder open en kan je daarom in alle glorie zien.
Even maak ik lange strijkbewegingen met mijn hand over jouw kut, snel gevolgd ook met mijn pols en even later met mijn hele arm die ik tegen jouw kut druk en daarmee lange en langzame strijkbewegingen maak tegen en over jouw kut.

Ik laat je weer normaal staan om je toe te spreken.
Omdat je geaarzeld hebt subje zal ik je toch eerst over mijn knie moeten leggen. Voordat je beseft wat ik tegen je gezegd heb trek ik je naar me toe, pak je om je middel vast en leg je in een enkele beweging bij mij over de knie. Behendig pak ik je beide armen, leg deze achter op je rug en bind deze aan elkaar vast. Met je armen vastgebonden op je rug lig over mijn knie, klaar om ? Mijn hand laat ik over je beide billen glijden, knijp er ook een beetje in. subje, je zult me toch moeten gehoorzamen voortaan en geef je met mijn hand een paar rake tikken op jouw billen. Ik wacht even, druk je hoofd verder naar beneden zodat je blote billen gespannen als een punt omhoog komen te liggen, uitdagend, helemaal bereikbaar voor me. Ik spreek je nogmaals toe en geef je enkele stevige klappen op jouw billen. Ik laat je nog even liggen op mijn knieën, trek ietwat je billen uit elkaar zodat je gat zichtbaar komt. Met een vinger volg ik de contouren van je bilnaad, maak rondjes op de periferie van je gat. Even wacht ik druk dan voorzichtig met een vinger een beetje in jouw gat, maak ritmische pompende bewegingen met mijn vinger, steeds een klein beetje dieper erin.

Ik laat je plaatsnemen op een stoel en geef je iets te drinken. Je de tijd en rust geven om het begin van ons samenzijn van deze avond al te laten ervaren en een plek te geven. We hebben immers de hele avond te tijd, alle tijd daarom voor wat komen gaat. De tijd om je te laten wennen aan het idee straks op de eettafel opgediend te worden als een groot smakelijk toetje.

Ik kijk je aan. Nu ga ik beginnen het toetje klaar te maken zeg ik je cynisch. Op de eettafel gaan liggen zeg ik je. Op mijn eettafel gaan liggen, je bent deze avond mijn toetje waar ik heerlijk van ga likken en smullen, en ja ik zal je hiervoor moeten vastbinden subje.
Terwijl ik boven je sta en je aankijk pak ik een hand en leg deze boven jouw hoofd. Behendig wikkel ik een touw om je pols en wikkel het uiteinde van het touw om een van de tafelpoten. Zo ook jouw tweede arm die ik vastpak boven jouw hoofd leg en aan de andere tafelpoot vastzet. Je voelt dat ik de touwen aantrek, je voelt dat je armen gestrekt boven jouw hoofd vastgebonden worden.
Ja subje je merkt zeker wel dat je door mij vastgebonden wordt. Straks lig je helemaal vastgebonden klaar voor me, je zult niets meer kunnen doen, strak vastgezet op mijn eettafel. Misschien dacht je dat je de touwtjes nog in handen had, maar nu heb je touwen om je polsen die jou vasthouden. Met mijn handen streel ik jouw armen, de binnenkant van je bovenarmen, je oksels. Een ondeugend nat kusje in je oksels. Ik kijk je ondeugend aan en knip met mijn vingers op jouw beide tepels.
Ik sta weer boven je pak een van jouw benen vast, wikkel een touw om je enkels en trek het touw naar voren en wikkel deze om een van de tafelpoten waar ik ook jouw polsen mee heb vastgebonden. Zo ook jouw tweede been die ik met een touw om je enkels aan de andere tafelpoot boven jou bevestig. Een paar langgerekte strijkingen aan de binnenkant van je benen, bovenbenen, een vluchtig kusje en lik in de holte van je bovenbeen en je kutje.
Je voelt dat je langzaam maar trefzeker op de eettafel met de benen naar je toegetrokken gehurkt wordt vastgebonden.
En, hoe voelt het om opgediend te gaan worden grap ik je ondeugend toe.

Je ziet er prachtig uit op mijn eettafel, naakt, zacht romig totaal toegankelijk voor me, zowel jouw kut, jouw billen en ook jouw gat. Terwijl ik nog steeds boven je sta aan je hoofdeinde pak ik met mijn beide handen, met mijn vingers jouw tepels vast en trek deze ver omhoog en weer naar beneden diep in je borsten. Even ga ik ermee door, ritmisch bewegingen, omhoog trekken en dan weer diep in jouw borsten drukken.
Ja subje, je bent mijn toetje voor deze avond en aai zacht over jouw gezicht en door je haar.

Ik schuif aan, kom met mijn stoel dichter bij de tafel en ga voor je zitten. Rustig en in alle aandacht kijk ik een poosje naar je. Tja, daar lig je dan subje, vastgebonden op de eettafel, midden in de woonkamer. Mijn tong laat ik strelend over de zijkant van je borst gaan. Het is lekker van je te proeven, tegelijkertijd wandel ik met het mijn tong over de binnenkant van je bovenarm totdat ik bij oksel aangekomen ben. Een heerlijk toetje ga je worden en ga met mijn tong vol over jouw oksel. In jouw oor fluister ik je toe dat ik van je ga smullen, druk daarbij mijn tong in je oor.

Ik kijk je aan, tja daar lig je dan. De armen gestrekt en gespreid boven je hoofd met touwen om je polsen vastgezet aan de twee hoekpunten van de tafel. Touwen om je enkels, de benen omhoog en opgetrokken naar je toe aan dezelfde hoekpunten aan weerszijde van je hoofd, de billen op een kleine verhoging en iets over de rand van de tafel. Je voelt dat je gesperd open vast bent gelegd en daarom in elk detail zichtbaar en bereikbaar bent en vooral ook dat jouw beide openingen vrij toegankelijk zijn zonder dat je dit nog kan verhinderen. De benen opgetrokken, billen gespannen en volledig beschikbaar. Je snapt maar al te goed dat je volledig beschikbaar bent vastgebonden. Een paar lampen boven je die op je gericht staan en je hele lichaam beschijnen, dit alles om in de verder donkere eetkamer jou nog eens extra te accentueren.
Op een vreemde tafel in de een woonkamer in een vreemd huis ben je uitgestald, opgediend, een man die aandachtig zijn ogen over je naakte lichaam laat glijden en ook schaamteloos en indringend tussen je opgetrokken benen kijkt. Niets kun je meer verbergen. Je hebt zojuist al moeten toelaten dat de vreemde man met een zachte veer lange strijkingen maakte over je beide tepels, lange strijkingen tussen je schaamlippen, over je bilnaad en zelfs met de veer lange strijkingen maakte in je kutje. Gewoon om je te plagen, elke keer als hij merkte dat het je niet 'ongeroerd liet' stopte hij en wachtte soms minuten lang of ging zelfs de kamer uit.

Nu eerst nog wat voorbereidend werk om het toetje lekkerder te maken zeg ik je plagend. Ik houd vooral van rode billetjes, en terwijl ik dit zeg duw ik met een arm je benen nog iets verder voorover zodat je billen van de kleine verhoging vrij komen te hangen en geef je een paar ferme stevige tikken met mijn hand beurtelings op je beide billen. Een paar mooie rode billetjes heb je nu.
Nog wat garnering natuurlijk. Ik pak een volle slagroomspuit en strijk die langs je hals. Een toefje slagroom hier en een toefje slagroom daar plaag ik je en druk de spuit leeg tussen je oksels. Ik houd van slagroom, lik dat ook graag als eerste van mijn pudding af waarbij ik de nadruk leg op likken. Ik doe je een mooie ketting om, een mooi dun spoor om je hals, en terwijl ik je dit zeg voel je dat je een slagroomspoortje om je hals krijgt, en midden daarop een mooi groot sieraadje.
Je ziet er mooi uit zo mijn kleine subje, je wordt helemaal aangekleed met versiersels.
Ik pak met beide handen de zijkant van een van je borsten vast, knijp mijn handen een beetje dicht zodat jouw tepel omhoog komt, puntig omhoog ligt en me als het ware aankijkt. Ik druk de opening van de slagroomspuit over jouw tepel en druk de spuit naar beneden zodat jouw tepel vast omklemd zit in de monding van de spuit. Langzaam pers ik er slagroom uit, het komt onder de rand van de spuitopening en jouw borst tevoorschijn. Jouw tepel helemaal wit. Een extra kringetje daarna rondom de tepel. Zo ook jouw andere borst, je tweede tepel, een mooie versiering. Een mooie versiering ga ik op mijn toetje maken. Ja, dat ga ik er helemaal van aflikken straks plaag ik je.
Een paar mooie witte sporen slagroom rondom en tussen jouw borsten naar beneden waarbij ik een toefje op jouw navel leg. Als witte slangen die over jouw lichaam, rondom jouw borsten naar beneden kronkelen. Dan twee sporen tussen de holtes van jouw bovenbenen en de zijkanten van jouw kutje. Een lief toefje slagroom op jouw klitje waarvan ik het niet kan nalaten om dat er meteen van af te snoepen. Daarna daarom meteen een grote dot slagroom op de bovenkant van jouw kut die daardoor jouw hele kut bedekt. Ik vind het heerlijk om al het slagroom van mijn toetje te likken zeg ik je en kijk veelbelovend naar jouw kut die nu helemaal bedekt is. Een groot slagroomspoor over jouw bilnaad, en een rondje over jouw gaatje, kan daar immers erg goed bij nu. Mijn tong dansend straks over jouw bilnaad, heerlijk. Nogmaals vul ik de slagroomspuit tot het randje toe vol en kijk aandachtig naar je gat. Ik wacht even maar waarom ook niet subje en druk de opening van de spuit diep in jouw gat. Waarom ook niet zeg ik je nog een keer en kijk je ondeugend aan, ik ga van je smullen straks, een gevuld toetje ga ik maken en druk krachtig de slagroomspuit helemaal leeg in jouw gat. Nogmaals vul ik de spuit tot het randje toe voel en pers deze wederom krachtig in jouw gat helemaal leeg. Je voelt dat je langzaam helemaal gevuld wordt, helemaal vol raakt, ik houd nu eenmaal van veel slagroom plaag ik je. Je wordt een lekker gevuld toetje waar ik van wil genieten.

Daar lig je dan, als het ware opgediend op de eettafel, mooi gegarneerd en zelfs gevuld met slagroom. Vastgebonden op de eettafel.

Je weet al dat ik straks met mijn tong minutieus en langzaam al het slagroom van je lichaam ga likken. Met mijn tong de contouren en holtes van je lichaam volg en alle tijd neem om te genieten van al dat lekkers wat mijn tong tegenkomt. Mijn mond in jouw oksels begraaf en schoonlik, mijn mond ver open op jouw borsten plaats en met mijn tong likkend en zuigend op jouw tepels en borsten het slagroom ervan ga aflikken en opeten. In je gedachte zie je al dat ik met mijn tong het slagroomspoor volg en met mijn volle mond op jouw kut de slagroom ervan ga afeten en aflikken, een eindeloos likken totdat er geen slagroom meer op en in het kutje zit. Je ziet het al voor je dat ik verder het spoor volg met mijn tong over de bilnaad en helemaal schoon lik. Verder nog naar beneden totdat mijn tong bij jouw sterretje is aangekomen. Je voelt al in gedachte dat ik met mijn mond ver open op jouw gat druk, je probeert wel maar voelt dat je de benen niet kunt sluiten en ver gesperd schaamteloos open ligt, ver en strak getrokken open ligt voor deze man en dit alles straks zult moeten toelaten. Een man die ongehinderd en ongeremd van je gaat snoepen en van je gaat smullen.

Regelmatig las je de verschillende verhalen die langskwamen op deze site, de een nog spannender dan de ander. Langere tijd zat je er op de zinspelen al dan niet contact aan te gaan met een van die vele schrijvers. Maar je wist dat het veilig en onschuldig was om het alleen te laten bij het lezen ervan, in stilte op je eentje genieten van wat het allemaal in je in beweging bracht. Het voeden van je heimelijke verlangens zonder het hoeven aan te gaan. Maar allengs groeide het verlangen om te onderzoeken of de irreële wereld die je werd voorgeschoteld werkelijk zo spannend is, Je had de stap genomen om nu eens te ervaren of de werkelijkheid overeenkomt met je fantasieën, de stap genomen om je verlangens die je al lang koesterde ook werkelijk te laten gebeuren en onderzoeken of deze overeen kwamen als in je dromen.
Daarom lig je nu vastgebonden op een vreemde eettafel bij een vreemde man, je snapt, gedwee zul je deze avond je moeten overgeven aan deze man.

Ik serveer voor mezelf een kopje thee op tafel en ga dit in alle rust opdrinken, gevolgd door een tweede kopje.

Tijd daarna om aan mijn toetje te gaan beginnen, ik heb er de hele avond de tijd voor om daar langzaam van te gaan genieten.


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

janine2
Beginnend lid
Inlognaam: janine2

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 05-2012

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 21 augustus 2015 - 01:54 pm:       

mooi spannend en wat mysterieus



waarom vind ik je verhalen mooi? Is het omdat het subje geen teksten krijgt, geen lichaam, volledig door iedere lezer zelf in te vullen? Dat misschien in combinatie met de nauwkeurige beschrijving van de situatie die zo goed weergeeft dat het subje zonder gezicht en lichaam hulpeloos en overgeleverd is aan je fantasieen die nergens grof of smakeloos wordt.
Maar waarom schrijf je steeds 'jouw' in plaats van 'je'. Jouw lichaam, jouw rug, jouw benen...? Is Nederlands niet de moedertaal van Lupos?


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: