home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
obs


  Lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op zondag 12 juli 2015 - 02:26 pm:       


Papa's meisje


Wanneer kleine meisjes meer willen




Dit verhaal is fictie. Iedereen heeft fantasieën, de ene over extreme pijnen, anderen over opsluiting en verkrachting. De grens tussen taboe en het aanvaardbare is soms heel vaag. Zolang men zich bewust is van lijnen die dienen gerespecteerd te worden, vind ik het niet uitgesloten bepaalde fantasieën te mogen hebben. Ik geloof niet dat dit geschikt is voor heel gevoelige lezers.

In mijn hoofd ben ik nog steeds een klein meisje en is mijn liefde voor papa oneindig. Zo erg zelfs dat ik ernaar verlang door hem te worden aangeraakt. Dat hij dezelfde dingen met me doet als hij bij mama doet of doet met het meisje die hij kust op een avond wanneer hij heel laat thuiskomt.
Ik meen dat hij me gezien heeft. Vlug loop ik van het raam weg en kruip ik in mijn bed. Ik sluit mijn ogen en draai me op mijn zij zoals ik altijd ga liggen wanneer ik begin te zuilen. Later hoor ik zware voetstappen in de gang en mijn hart slaat over als ik de deurklink van mijn slaapkamer hoor bewegen. Een ellenlang piepend geluid die je alleen krijgt wanneer je de deur heel langzaam opent.
Ik hoor papa zijn ademhaling en even later de deur weer sluiten.
Ik adem lucht in die ik had ingehouden om beter te kunnen luisteren. Ik zucht luid en trek mijn knieën op tot aan mijn buik. Zo ga ik vaker liggen als ik me eenzaam voel.

De ochtend is voor mij een ritueel van wassen en selectief kledingstukken uitzoeken. Ik zou nooit snel kledingstukken uit mijn kleerkast vissen die ik snel kan aandoen. Het uitkiezen van kledij is een recept van nauwkeurigheid en onberispelijkheid met een snuifje geilheid.
Ik heb een hekel aan de beha`s die moeder me onlangs heeft gekocht. De bandjes en het slotje van het beha schuren onbehagelijk over mijn huid. Ik vind het een vreselijk gevoel. Daarom doe ik nog steeds hemdjes aan die normaal voor heel jonge meisjes zijn maar waar ik nog prima in kan. Mijn borstjes hoeven ook niet in zakjes te zitten. Ik heb geen last van een ordinair bewegende cup bij het wandelen. Ze zijn te klein en ik vind het prima zo.
Soms draag ik zelfs geen hemdje maar een losse T-shirt waarvan het stof af en toe mijn tepels streelt. Een geweldig gevoel.
Ik geniet het meest van mijn ochtendritueel op maandagochtend als ik van thuis uit naar internaat vertrekt. Niets is zo bijzonder als samen aan het ontbijttafel te zitten alvorens iedereen de dag begint.
Al sta ik maandag vroeg op om mijn kleren voor een hele week te selecteren.

Het zou warm worden vandaag dus neem ik mijn lichtblauwe jurk met witte kanten kraagjes. In de badkamer maak ik zorgvuldig twee vlechten die ik in staartjes doe en smeer ik mijn gezicht in met moeders antirimpel crème. Eens had ze me betrapt met het insmeren en vroeg ze me verbaasd waarvoor dat nodig was. Ik zei dat het beter was te voorkomen dan te genezen. Ze liep hoofdschuddend weg.
Maandag dek ik de ontbijttafel die bestaat uit sneetjes brood in een mandje, confituur, een bord met diverse charcuterie, een koffiekan met daarnaast potjes melk en suiker. Al neemt niemand suiker. Ik vind het leuk een in overvloed gedekte tafel te zien. Ik toast enkele sneetjes voor mezelf en bak eieren met spek voor papa. Hij vindt het geweldig als ik dat doe. Mama vindt het nonsens. Ze vindt het vreselijk dat ik alles in potjes doet omdat je later het toch weer moet uitwassen. Maar dan zeg ik dat ik alles opruim. Mama vindt dat ik er teveel doekjes om wind.
Ze kijkt me aan en schudt afkeurend met haar hoofd.

"Is die jurk niet van twee jaar geleden?"
"Eh ja, maar ze zit nog steeds goed."
"Waarom kleedt je je niet volwassener?" vraagt ze bits.

Ik kijk haar geïrriteerd aan. Ik vind mama haar stijl niets en ik weet bijna zeker dat wanneer mama tiener was, ze kort afgeknipte jeans droeg met diep uitgesneden topjes. Haar haren wild liet ogen en vast iets in haar beha stak haar borsten groter te doen lijken.
Ik kijk haar aan alsof ze een vreemde eend is.

"Moet ik er dan als een slet uitzien?"
"Moet je horen schat?!" zegt ze.

Papa glimlacht en knipoogt naar me. Gelukkig ziet mama de stille hint van goedkeuring niet.
Ze ergert zich wel dat hij alleen maar glimlacht en haar geen gelijk geeft. Dat doet hij immers bijna nooit. Hij geeft haar noch mama gelijk. Soms begrijpt ze niets van hun relatie. Mama die een hele dag loopt te zeuren over futiliteiten en papa die daar nooit op reageert. Volgens mij heeft hij het allang afgeleerd naar haar te luisteren. Hij heeft vast andere pleziertjes. Met een schok denk ik terug aan gisterenavond. Het meisje die hij kuste was enkele jaren ouder dan haar geweest.
Ik voel een steek van jaloezie opwellen en kijk papa aandachtig aan die intussen zijn krant leest. Het lijkt of hij nooit een meisje gekust heeft en hij een gewone brave huisman is. Als ik het niet gezien had, zou ik het geloven.

Met een zware koffer bij me ga ik de trap af. Ik loop traag omdat ik wacht tot mama de deur uit is. Ik heb liever dat papa me naar het internaat brengt.
Ik hoor mama “tot ziens!” roepen en ik roep terug.
Ineens ga ik vlug de trap af en zet ik de koffer naast de voordeur.
“Klaar?” vraagt hij.
“Ja, hoor!” grinnik ik.

Mijn ouders werken buitenhuis en moeten veel reizen. Ik was nog heel klein toen ze besloten me op internaat te laten verblijven. Inmiddels ben ik oud genoeg om alleen thuis te zijn maar oude gewoonten breek je zomaar niet.
Het zou trouwens een ramp zijn als ik Sigrid moet missen.
Sigrid is mijn beste vriendin en meer. We waren amper twaalf toen we bij elkaar in bed kropen. Niemand weet van ons geheim af. Sigrid vroeg me of ik ooit al eens getongzoend had. Ik schudde mijn hoofd. Ze vertelde dat ze graag wou weten hoe het voelde. Ik grinnikte. Ik was ook nieuwsgierig. Op één of andere manier begonnen we elkaar te kussen. We kregen er geen genoeg van en het bleef niet bij tongzoenen alleen.
Ik vond het heerlijk als Sigrid midden in de nacht bij me in bed kroop. Dan namen we elkaar vast en legde ik mijn hoofd in haar nek en rook ik haar naar sinaasappel pasgewassen haren. Haar lippen waren zacht en vochtig. Ik vond het heerlijk haar te kussen. Haar handen friemelde dan onder mijn slaapkleed en vond het plekje tussen mijn benen. De eerste keer dat ik klaarkwam dacht ik echt klokken te horen luiden. Ik moest op mijn lip bijten het niet uit te schreeuwen.
Ik sabbelde aan haar tepels die ik geweldig vond. Toen had ze nog niet veel borsten, nu zijn haar borsten iets groter dan de mijnen.
Op een dag zei ik haar dat ik haar kusjes ging geven tussen haar benen. Ze keek me vreemd aan en moest giechelen.
Ik likte haar borsten en ging likkend omlaag tot ik bij haar kutje kwam. Haar kutje was warm en vochtig en ik vond haar heerlijk smaken. Snel vond ik haar gevoelige plekjes en maakte ik haar gek van geilheid.

De meeste meisjes delen hun kamer met twee maar sommige met drie. Elk jaar slaagde we erin samen een kamer te delen. Eens wou men nog een meisje in ons kamer laten verblijven maar we weigerden beide resoluut. Gelukkig werd er naar ons geluisterd.
Sigrid is een halve hoofd groter dan mij. Haar bruine haren zijn kort geknipt, ze kan net geen staartje maken. Soms doet ze er gel in en maakt ze een kuif van haar froufrou. Ik vind het grappig uitzien.
Net als ik is ze slank, bijna te mager. We kunnen elkaars kleren delen en dat vinden we superleuk. Ze houdt net zoveel van kleren als ik.
Alleen draagt ze minder meisjesachtige kleren. Ze houdt meer van broeken en van salopettes. Het staat haar wel stoer vind ik. Voor de grap wisselen we van kledij en draagt zij mijn jurkjes of rokjes en ik haar salopettes.
Niemand heeft er ooit een opmerking over gemaakt. Het is vanzelfsprekend dat ik en Sigrid hartsvriendinnen zijn. Natuurlijk weten ze niets van onze zoete nachten.

Het is avond en Sigrid staart door het raam. Ik vraag wat er scheelt. Wanneer ze me aankijkt, huilt ze. Ik loop meteen naar haar toe en slaat mijn armen om haar heen.
“Mijn ouders gaan uit elkaar.”
“Neen! Meen je dat nu!”
“Ja..”
Ik laat haar huilen en leid haar naar mijn bed waar we in elkaar verstrengeld gaan liggen. Ik kus haar tranen weg en zeg haar dat ze altijd op me kan rekenen. Ze lacht klein.
Ineens beginnen we elkaar te kussen en te strelen. We gaan zo in elkaar op dat we de voetstappen in de gang niet horen.
Normaal vrijen we pas als het donker is.
We schrikken beide als de deur van ons kamer ineens opengaat. Ik lig net op haar met mijn gezicht tussen haar benen en zij onder mij met haar gezicht tussen mijn benen.
Mevrouw De Clerq kijkt ons geschrokken aan. Haar gezicht die altijd op plooi is en die nooit een subtiele emotie laat doorschemeren veranderd van verbazing naar walging. Meteen spring ik uit bed en neem ik mijn kamerjas. Beschaamd knoop ik hem toe. Sigrid slaat het laken over haar heen.
Mevrouw ziet helemaal rood. Ze zegt dat ze dit niet door de vingers kan zien en we de gevolgen zullen moeten dragen. Ze beveelt ons zich aan te kleden en straks naar het bureau te komen.
De deur slaat toe wanneer ze vertrekt.
Ik en Sigrid kijken elkaar geschrokken aan. Wat nu?

“We gaan nooit meer een kamer mogen delen,” klinkt Sigrid pijnlijk.
Ik kijk haar bang aan. Ik kan me niet voorstellen dat ik nooit meer met Sigrid zou mogen slapen. Ik voel dat ik misselijk word.
“Ik doe er alles aan om dat te voorkomen. Ik ga met mijn papa praten!” klink ik ineens. Meteen slaat ik een hand voor mijn mond. Waar haal ik het vandaan dat papa dit zal begrijpen?
Als mama dit zou te weten komen, is ze nog bekwaam me naar een ander internaat te sturen.
“Dat mag absoluut niet gebeuren!” zeg ik luidop.
Sigrid vraagt wat ik bedoel maar ik wuif het weg.
“Ik ga alles doen om het te fixen.” zeg ik.

Op het bureau schrijft mevrouw De Clerq luidop een brief naar onze ouders neer:

Geachte ouders,

Tot mijn grote teleurstelling ontdekte ik dat uw dochter seksuele betrekkingen heeft met haar kamergenoot. Zoals u weet zijn we een gerespecteerd katholieke school en kunnen we ons deze schandalen niet veroorloven.
Omdat beide meisjes uitstekende leerlingen zijn, willen we ze niet van school sturen. Wel zijn we genoodzaakt ze een ander slaapplaats te geven en de omgang met elkaar te verbieden.
Het lijkt ons het beste dat beide meisjes niet meer met elkaar omgaan en we zullen daar persoonlijk op toezien om toekomstige schandalen uit te sluiten.

Bedankt voor uw begrip,

Hoogachtend,

Mevrouw De Clerq,
onderdirectrice

De krabbel van haar handtekening klinkt oorverdovend en onheilspellend. Sigrid kijkt me zijdelings aan en ik zie tranen in haar ogen opwellen. Haar ouders die gaan scheiden en dan dit… Het is vreselijk voor haar! Boos kijk ik naar mevrouw De Clerq.
“Mevrouw, u begrijpt niet dat dit moeilijk voor Sigrid is. Haar ouders gaan scheiden en we zijn nu immers al jaren beste vriendinnen. Dat we geen slaapkamer meer mogen delen, begrijp ik ten zeerste maar u kan toch moeilijk de omgang met elkaar verbieden?” vraag ik gebroken.
“Jullie mogen blij zijn niet van school te worden gestuurd. En ik verwacht op beide brieven een handtekening van de ouders! Verder hou ik het tussen mij en jullie en zorg ik ervoor dat het niet uitlekt.”
Terneergeslagen sluit ik de deur van het bureau achter me. Sigrid kijkt me verdrietig aan. Voor de laatste keer druk ik mijn lippen op de haren en fluister ik in haar oor dat ik het ga oplossen.

Ik staar gelaten uit het raam terwijl ik in de auto zit. Papa vraagt wat er scheelt. Normaal ben ik een spraakwaterval van woorden als hij me vrijdag van school komt halen.
Ik kijk hem even aan en zeg dat ik het hem thuis zal vertellen.
Ik denk aan Sigrid die ik nooit meer zou mogen zien of aanraken. Die gedachte is ondragelijk.
Wanneer we thuiskomen en papa mijn koffer in de gang neerzet open ik de buitenste zak en haal de enveloppe eruit. Ik geef het hem met trillende hand.
Hij kijkt me verbaast aan terwijl hij de enveloppe opent.
Terwijl hij leest frunnik ik met mijn handen. Ik heb geen idee hoe papa hierop zal reageren. Meestal is hij kalm. Ik heb hem nog maar één keer boos geweten en dat was toen ik onvoorzichtig de straat had overgestoken om een bal achterna te rennen. Ik had de vrachtwagen niet gezien en was op het nippertje er voorbij geschoten. Hij was woedend en zei dat ik voorzichtig moest zijn. Ik was toen amper vijf jaar maar herinner het me nog goed.
Ik kijk hem aandachtig aan. Even trekt hij zijn wenkbrauw op maar leest dan verder. Uiteindelijk kijkt hij mij aan. Ik kan niets van zijn gezicht aflezen en dat vind ik eng.

“Zo..” klinkt hij uiteindelijk. “Je hebt betrekkingen met Sigrid?” vraagt hij.
Ik knik en staar vervolgens naar de grond. Ik weet niet hoe ik me gedragen moet.
“Ik mag haar nooit meer zien..” klink ik opeens gebroken.
En opeens huil ik. Mijn schouders schokken en de pijn in mijn buik is ineens verschrikkelijk. Het is alsof Sigrid er niet meer is.
Opeens voel ik papa’s armen rondom me en trekt hij me tegen hem aan. Hij wrijft over mijn haren. Zo staan we even tot ik mama’s auto de oprit hoor oprijden. Ik smeek papa niets tegen haar te vertellen. Hij belooft het.
Toch weet ik nog steeds niet of papa boos is of niet. Hij klinkt niet blij alleszins.

Terwijl we het avondeten verorberen, is het stil aan tafel. Ik prik gelaten in mijn aardappel en af en toe werp ik een blik naar papa. Ik kan niets van zijn gezicht aflezen maar hij is stil. Mama kijkt ons beide aan en vraagt wat er aan de hand is. Ik zeg dat ik me niet goed voel. Papa antwoordt niet.
Na het avondeten hoor ik de voordeur dichtslaan en vervolgens de BMW de oprit afrijden.
Ik ga naar mijn kamer en probeer me op mijn huiswerk te concentreren wat niet lukt. Zonder het te beseffen heb ik een hele tekening gemaakt op het kladpapier. Het moet Sigrid voorstellen. Het is allesbehalve Sigrid. Mijn tekentalent is gewoon beledigend.

Midden in de nacht schrik ik wakker wanneer ik het bekende geluid van de BMW hoor. Ik verwacht dat hij de oprit oprijdt maar dat doet hij niet en ik sta op. Voorzichtig schuif ik het gordijn een beetje opzij om naar buiten te kunnen kijken. Ik zie de BMW maar ook papa en dat meisje weer. Hij kust het meisje hartstochtelijk en slaat zijn armen rond haar middel. Ze heeft lange blonde haren die tot haar heupen reiken. Ze draagt een groene jurk en heeft witte naaldhakken aan. Papa grijpt ineens haar polsen vast en duwt haar op de voorkant van de auto waar ze plat op haar rug wordt gedrukt. Ik kijk met schrikogen toe en wil schreeuwen dat hij dat niet mag doen.
Alsof hij me hoort stopt hij haar te zoenen en kijkt hij rondom zich.
“Inderdaad! Ze kunnen je zien.” zeg ik luidop en geschrokken leg ik mijn hand voor mijn mond.
Ineens krijg ik een bizar idee. Als ik een geheim heb en papa ook dan… Ik kan papa zeggen dat ik het weet en hierover zal zwijgen als hij ervoor zorgt dat ik Sigrid nog mag zien.
“Wie zegt dat papa deze keer gaat checken of je slaapt?” klinkt een stem in mijn hoofd.
Hij zou nooit mijn slaapkamerdeur openen als hij niets zou vermoeden. Ik moet ervoor zorgen dat hij merkt dat ik hem gezien heb. Sneller dan ik kan denken, schiet ik in actie. Ik loop naar de schakelaar naast mijn bed. Het licht schiet meteen aan terwijl papa de oprit opwandelt. Ik zie hem naar mijn raam kijken en zenuwachtig ijsbeer ik door mijn kamer. Ik moet het goed aanpakken.

Het lijkt een eeuwigheid te duren voor ik voetstappen in de gang hoor. Ik sta met mijn rug naar de deur en kijk door het raam. De deur gaat open en ik hoor zijn ademhaling. Hij zegt niets maar ik voel zijn ogen in mijn rug prikken.
“Het spijt me.” zegt hij opeens.
Ik draai me om. Ik kijk hem kalm aan en zeg dat het me ook spijt. Het duurt even tot papa doorheeft waarover ik wil praten.
“Sigrid…” fluistert hij.
Ik knik.
Zuchtend gaat hij op mijn bed zitten. Ik loop naar hem toe en zeg dat hij ervoor moet zorgen dat ik en Sigrid nog met elkaar mogen omgaan. Als het kan ook nog steeds een kamer mogen delen. Hij kijkt me ineens streng aan.
“Dan zeg ik ook niets over haar!” klink ik opeens. Mijn armen zijn over elkaar geslagen alsof ik op die manier voet bij stuk wil houden.

“Hoelang al?” klinkt hij opeens.
“Ik en Sigrid?” vraag ik.
Papa knikt.
“Drie jaar.”
“Dat is lang..”
Zijn hand klopt zachtjes op het bed. Ik ga naast hem zitten.
“En jullie hebben al drie jaar seks?” vraagt papa.
Ik frunnik weer met mijn handen en knik.
“Het ging vanzelf.” zeg ik uiteindelijk.
Hij humt.
Ik besef dat IK hem eigenlijk zal moeten uithoren maar durf niet.
Ik zou het ook nooit tegen mama durven vertellen.
Maar ik ben wel nieuwsgierig en uiteindelijk durf ik papa te vragen: “Hoelang?”
“Haha! Al heel lang!”
Ik slik. Mijn hersens maken kronkels en mijn gevoelens nemen een loopje met me. Ik lijk net in een rollencoaster te zitten.
“Houd je niet meer van mama?” vraag ik.
“Jawel liefje, maar het is anders.”
“Vind je mama lelijk?” vraag ik ineens.
Papa lacht en ik moet grinniken.
Ik zeg dat ik haar stijl maar niets vind.
“Hoe oud is ze?” vraag ik.
“19”
“Ouder dan mij..” klink ik ineens afwezig.
Papa kijkt me aan en heft mijn kin op. Ik kijk hem aan met vochtige ogen.
“Zeg het nooit tegen mama. Ik zorg ervoor dat je weer met Sigrid slapen kunt.”
Ik kijk weg maar voel meer tranen opwellen. Ik wil natuurlijk bij Sigrid zijn maar ik word verlegen dat papa er zo openlijk over praat.
“Vind je me nog lief?” vraag ik opeens.
Papa kijkt me warm aan.
“Natuurlijk.”
“Weet je. Ze kust zo heerlijk en ik vind het heerlijk om in haar armen te liggen en haar te verwennen.” beken ik terwijl ik zeker weet dat ik rood aanloop.

Papa streelt over mijn haren en ik zucht. Hij legt zijn hand op mijn been en drukt zijn lippen tegen de mijnen. Ik kus hem terug.
Hij zegt dat dit tussen mij en hem blijft en niemand hierover iets moet weten. Ik knik.
Hij duwt me neer op bed en gaat op me liggen terwijl hij me blijft zoenen en ik terug zoen.
“Kus me overal,” fluister ik.
Ik lijk wel in brand te staan. Ergens in mijn achterhoofd weet ik dat wat ik nu doe heel verkeerd is. Maar mijn lichaam denkt daar helemaal anders over.
Ineens pakt hij mijn polsen beet en knijpt hij ze bijna te pletter. Ik kijk hem met schrikogen aan. Hij trekt zijn riem uit zijn broek en bindt mijn handen vast aan de spijlen van het bed.
Ruw trekt hij mijn slaapkleed omhoog zodat hij mijn hele lijfje zien kan. Mijn hart klopt in mijn keel. Ik ben bang maar tegelijk wil ik dat hij nooit ophoudt.
Zijn ogen kijken donkerder dan anders. Een blik dat ik niet ken. Een blik dat hij waarschijnlijk ook op het meisje wierp.
Hij zegt dat hij andere dingen kan dan Sigrid. Hij zegt dat hij van haar een groot meisje zal maken. Hij zegt wat hij gaat doen later lekkerder wordt.
Hij verteld dat hij het wel opwindend vindt dat twee meisjes met elkaar vrijen. Hij zou het weleens willen zien. En van hem mag ik zoveel met Sigrid spelen als ik maar wil maar ik wel moet uitkijken niet betrapt te worden.

Terwijl hij dit verteld glijden zijn nagels pijnlijk over mijn buik. Papa is even ruw als Sigrid zacht is. Ik adem kort terwijl mijn hartslag wel honderd per uur moet slaan. Papa buigt zich voorover en bijt in mijn tepels. Hij bijt heel hard en ik kreun luid. Hij smoort mijn kreunen door zijn hand op mijn mond te leggen en bijt me overal in mijn huid en zakt naar beneden. Hij likt mijn kutje en opeens voel ik iets anders. Ik voel dat hij iets in me schuift en hef mijn hoofd op om te kunnen kijken wat hij doet. Hij schuift zijn vinger in me. Meteen duwt hij mijn hoofd weer omlaag.
“Ben je papa zijn meisje? Alleen van papa?” vraagt hij. Ik knik.
“Mag papa alles doen wat hij wilt met zijn popje?” vraagt hij vervolgens.
“Ja..” fluister ik.
“Goed zo.”
Wanneer hij een tweede vinger in me schuift, kreun ik. Ik voel me helemaal gevuld tot in mijn buik. Hij schuift zijn vingers heen en weer in me. Ik voel dat ik samenkrimp vanbinnen. Nog steeds ligt papa zijn hand op mijn mond om mijn kreten te smoren.
“Ik moet je wel straffen om wat je hebt gedaan. Dat ga ik ook zeggen tegen Mevrouw De Clercq. Ik ga er persoonlijk over waken dat je dergelijke zaken nooit meer zult doen.” klinkt papa dreigend.
Hij maakt mijn handen los en draait me ruw om. Ik zit nu op mijn knieën en handen. Mijn handen maakt hij opnieuw vast aan het bed. Deze keer niet met de riem maar met de binder van mijn badjas die aan de deur hangt. Nu steun ik pijnlijk op mijn ellebogen en wacht ik af wat papa bedoelt met straffen.
Hij trekt ruw mijn slipje uit en duwt hem in mijn mond.
“Ik wil je niet horen, goed?!”
Ik hum.

Opeens hoor ik een zwiepend geluid en voel ik brandende pijn op mijn billen. Ik kreun en beweeg naar voren. Meteen schieten tranen in mijn ogen en zet mijn lichaam zich schrap alvorens papa opnieuw slaat met zijn riem.
Hij slaat nog enkele malen en telkens schreeuw ik het uit als mijn geluiden niet worden gesmoord door mijn eigen slip in mijn mond.
Tranen hebben mijn wangen nat gemaakt en wanneer hij ophoudt, is mijn lichaam slap geworden.
Ik zit nog steeds op mijn knieën en steun op mijn ellebogen maar mijn lichaam is ook een deel neergezakt.
Papa trekt mijn heupen naar achteren zodanig ik weer rechter zit en op aangename hoogte reikt voor hem.
Ik voel zijn vinger opnieuw in mijn kutje glijden en weet dat hij me daar bekijkt en vind het heel vernederend. Het lijkt of hij me daar onderzoekt.
Hij duwt een tweede vinger in me en begint te draaien met zijn vingers. Ik vind het lekker wat hij met me doet en voel mijn kutje samenkrimpen.
Ineens zegt papa dat ik niet mag klaarkomen.
Een vinger duwt ineens tegen mijn kontgaatje en ik schrik van het intens brandend gevoel. Hij duwt zijn vinger dieper en zegt dat ik me ontspannen moet. Ik heb geen idee hoe ik dat doen moet.
Hij zegt me dat alle gaatjes van hem zijn en ook mijn kontgaatje. Ik moet leren hoe ik papa zijn pik goed verwennen kan en hoe ik al mijn gaatjes daarvoor kan gebruiken.

Ik hoor geritsel en vermoed dat papa zijn kleren uitdoet. Even hoor ik mijn deur piepen en in een opwelling voel ik me angstig worden omdat hij me alleen laat. Voor ik echt bang kan worden, komt hij alweer mijn kamer binnen.
Hij legt een handdoek tussen mijn benen in het geval ik vlekken maakt, zegt hij.
Ik voel papa zijn pik tegen mijn bil drukken. Mijn lichaam zet zich schrap. Ik ben bang voor de pijn die ik ga voelen maar papa zei dat ik het later lekkerder ga vinden. Hij duwt zijn pik tegen mijn kutje en wanneer hij binnendringt, piep ik. De pijn is brandend maar veel tijd krijg ik niet om daaraan te wennen want hij rukt mijn hoofd aan mijn haren achteruit en ik voel hem dieper in me glijden. Hij begint in me te beuken. Ik kreun het uit en voel hoe hij me binnenin opensplijt. Ik voel hoe ikzelf natter wordt. Het brand vreselijk maar toch vind ik het lekker wat hij met me doet.
Hij laat mijn haar los en grijpt mijn heupen stevig vast en neukt me hard. Hij zegt dat ik een lekker klein kutje hebt.

Alsof ik daar geen pijn genoeg heb, duwt hij zijn pik tegen mijn kontgaatje. Ik gil en meteen knijpt hij mijn neus toe. Ik krijg geen lucht meer terwijl hij me daar wel moet openscheuren.
Zijn grote pik gaat diep in me en glijdt stroef in me. Hij laat me weer ademen en zegt dat ik stil moet zijn.
Ik doe mijn best geen geluiden meer te maken.
Ineens hoor ik hem hijgen en grommen en stoot hij nog twee keer heel diep in me en houdt op.
Hij maakt me los en haalt de prop uit mijn mond. Hij streelt zachtjes over mijn haren en zegt dat ik flink ben geweest. Ik knik en voel mijn kutje en kontje nog steeds pijnlijk kloppen. Papa streelt me lief en kust me. Zijn vingers strelen over mijn kutje en hij zegt dat ik nu wel mag klaarkomen.
Het duurt maar even dat mijn lichaam heftig begint te schokken. Hij smoort mijn kreunen met een tongzoen. Ik omhels papa dankbaar en we blijven even liggen alvorens papa naast mama gaat liggen.

En of ik het lekker vind? Ik wil meer…



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: