home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Coltruitje


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zondag 14 juni 2015 - 05:00 pm:       


Bezoek op zaterdag


Waarin slaaf David ter beschikking gesteld wordt aan een vriendin van de Meesteres.




David draaide zich op zijn linkerzij en trok zijn rechterbeen op. Dan ontstond er ruimte en rustte zijn metalen kuisheidskoker op het matras en verminderde de klem op zijn penis en ballen zodat hij in slaap kon vallen. Dit zou duren totdat hij een nachtelijke erectie kreeg. Dan vulde zijn jongeheer de kooi geheel op en drukte zijn eikel zich klem tegen de spijlen. Tegelijkertijd schuift de ring om zijn ballen naar voren waardoor ze een beetje afgeknepen worden. Dit is dan de prikkel voor het lichaam om wakker te worden en David werd dat dan ook. Het was zaak om te ontspannen zodat de erectie voorbij ging. Het hielp ook om naar de wc te gaan omdat de aandrang, hoe licht ook, de erectie stimuleert.
David liep de trap af naar de wc waar op ging zitten en schikte de koker tussen zijn benen zodat hij kon plassen. Omdat zijn eikel nog altijd tegen het uiteinde van de koker geperst zat, leek het meer op sproeien dan wat anders en dit was ook de reden waarom hij ging zitten, de pot onder sproeien was geen optie. Met het gedoe rondom het urineren werd hij herinnerd aan zijn liefde waarvoor hij deze koker droeg: zijn Meesteres. David had niets in te brengen, behalve af en toe – op commando – een stijve pik als Zij het wenste. En dat was niet zo vaak, Zij hield hem geer en geil.

David stond ’s ochtends op, kleedde zich aan en ging naar zijn werk. De kuisheidskoker viel niemand op, alleen David voelde hem zitten, soms meer en soms minder. ’s Avonds als hij thuis kwam moest hij een slaventruitje aantrekken, een mouwloos coltruitje of een korte top. Bij koud weer mocht daar iets warms over aangetrokken worden maar zodanig dat de Meesteres altijd gelijk kon zien dat hij een slaventruitje aan had en welk slaventruitje. In zijn slaventruitje moest hij dan wat taakjes verrichten die Zij opdroeg. Strijken, de was doen, eten koken, poetsen of boodschappen doen. Lekker en nuttig concludeerde zijn Meesteres.
Deze laatste keer zat hij al 11 dagen op slot en zijn geilheid steeg. Als zijn Meesteres hem in zijn kruis voelde (om na te gaan of alles nog goed op slot zat) of als zij hem plagend in zijn tepel kneep dan steigerde zijn ros om vervolgens direct in de koker tegengehouden te worden. Ja, David liep geil rond in zijn truitje en er was geen mogelijkheid dat hij klaar kon komen anders dan als het Haar zou behagen.

De volgende dag was een zaterdag en Davids Meesteres had aangekondigd dat haar vriendin Monique op bezoek kwam. Bij bezoek moest David over zijn slaventruitje iets aantrekken zodat het truitje niet zichtbaar was.
“Ik ga mij toch niet schamen dat jij in zo’n raar klein truitje rondloopt”, had ze gezegd.
“Ik wil wel dat jij ons verwent. Koffie zetten, lekkere dingen brengen en af en toe vragen of jij nog wat kunt doen, begrepen?”.
“Ja Meesteres”, een ander antwoord was niet mogelijk.

Monique kwam op bezoek en praatte honderd uit zoals zij dat steeds deed. Een antwoord op een vraag wachtte ze niet af maar vulde deze zelf al in. Monique was ook nog altijd boos. Boos op de man waarvan ze nu al weer geruime tijd gescheiden was, boos op haar vader en boos op haar baas. Toen David net binnenkwam met witte wijn en een schaaltje gebakken knoflookgarnalen met ravigote saus, hoorde hij haar nog net zeggen:
“Goh, wat zou ik ze graag eens met een matteklopper of wat dan ook willen afrossen, dat zou mij geloof ik wel opluchten”.
Toen David weer terugliep riep zijn Meesters: “Kom eens hier, slaaf!”.

Slaaf, dacht David, zo had ze hem nog nooit genoemd in het bijzijn van anderen en zijn hart begon in zijn keel te bonken.
Ook Monique had het gehoord en vroeg lachend: “Hoe noem je hem nou, slaaf?”.
“Ja, slaaf, kom hier en trek je fleecejack uit en kniel voor mij op de grond!”.

Uiteraard deed David wat er van hem verlangd werd, hij had een zalmroze coltruitje aan wat net tot over zijn navel liep.
“Hm, niet je mooiste truitje”, zei zijn Meesteres.
Tegen Monique zei ze: “Dit is nou mijn seks slaaf, hij moet Mij dienen en om aan te geven welk een nederige kruiperd hij is, heeft hij dit rare truitje aan. Hij heeft trouwens ook een peniskoker om zodat hij wel wat kan willen maar niets kan doen.”

“Slaaf, laat meesteres Monique in je kruis voelen, dan kan ze je kuisheidskoker gelijk even checken!”.
David schuifelde op zijn knieën naar Monique en drukte zijn bekken naar voren en bood zijn kruis aan. Monique tastte onwennig en voelde de harde metalen koker.
“Zie je, er kan niets gebeuren en ik heb de sleutel!”.
“Slaaf, vraag heel nederig aan meesteres Monique of zij jouw gekooide pik wil zien en zo ja, biedt hem dan ter inspectie aan, ik moet even iets halen”.
David richtte zich tot meesteres Monique en zei zonder haar aan te kijken, dat zou ongepast zijn: “Meesters Monique, ik bied u heel nederig mijn pik voor u ter inspectie aan, wilt u hem zien?”.
“Ja, slaaf, laat maar zien”.

David trok zijn spijkerbroek en string op zijn knieën en boog weer zijn kruis naar voren. Zijn gekuiste eikel drukte hard tegen de spijlen van de koker en Monique nam de koker in haar warme hand.
“Zo slaaf, daar kun je weinig mee beginnen.”
En terwijl ze de situatie in zich opnam constateerde ze: “Je kruis is mooi glad geschoren, daar hou ik wel van”.
“Dank u meesteres Monique”.

Davids Meesteres kwam terug met een stuk dik touw, een rijzweep, handboeien en een centimeter dikke stok.
“Slaaf, kom hier!”.
David schuifelde met zijn broek op zijn knieën terug naar zijn Meesteres. De Meesteres bond het touw om zijn nek, gaf hem de zweep, de boeien en de stok en zei:
“Bied jezelf aan meesteres Monique aan en geef haar de spullen als ze jou wil gebruiken”. David schuifelde weer terug en hield in één hand het touw naar voren.
“Meesteres Monique, ik bied u mijzelf aan om u te dienen. Ik bied u ook deze tools aan zodat u mij kunt sturen.”
Hij bood haar de spullen aan.

Davids Meesteres vulde aan: “Het is eigenlijk simpel, je kunt je woede projecteren op die slaaf. Hoe mag je zelf weten maar bedenk dat ik hem ook nog wil kunnen gebruiken. Wat goed werkt is meppen op de billen of, bijvoorbeeld met de stok op zijn voetzolen. Zo kun je hem klein krijgen zonder dat hij al te zeer beschadigd. Als je wilt knoop ik zijn handen wel zo vast, dat ze niet in de weg zullen zitten. Of je gebruikt de handboeien.”
“Als je lekker afgereageerd bent, kun je hem altijd nog voor likservice gebruiken. Reken maar dat hij daar geil van wordt, dus je hoeft je nergens schuldig over te voelen. Klopt hé, slaaf?”
“Ja, Meesteres”.

Monique dacht even na, keek Davids Meesteres aan en vroeg aan haar: “Je vind het niet erg dat ik je man leen?
“Nee hoor, anders had ik hem niet aangeboden. Bovendien hou ik zelf niet zo van hem te straffen, terwijl daar wel alle reden voor is, zie je, het geil druipt door de koker op de grond. Bah, vieze slaaf! Nee, meis, hij is all yours en je doet mij er een groot plezier mee!”.

Na een korte pauze zei Monique: “Nou, ok, dat lijkt me wel wat. Geef maar mee dan. Waar moet één en ander plaatsvinden?”.
“Gewoon boven op mijn slaapkamer, ik blijf dan hier. Slaaf, kom hier!”.
En tegen Monique: “Dan bind ik even zijn handen vast”.
Met het touw bond de Meesteres de armen van David hoog achter op zijn rug en stak het resterende stuk touw door de vrij strakke lus om zijn nek zodat Monique hem gemakkelijk mee kon voeren.
“Sta op!”.

David stond op, stapte uit zijn broek en string, die kreeg hij toch met geen mogelijkheid meer omhoog en de kans dat één van de dames dat voor hem zou gaan doen, leek hem zeer onwaarschijnlijk. Monique nam hem mee naar zijn slaapkamer en liet hem op zijn buik op het bed gaan liggen, met zijn voeten net over de rand.
“Zo, ik zie je niet als slaaf of als de echtgenoot van mijn vriendin maar ik zie je als mijn ex en ik ben echt pissig op hem. Ik heb hem nondeju twee kinderen gegeven en nu is hij er met een jonge huppelkut vandoor. Je weet wel zo’n slettebak. Jij zou dat vast ook doen als je de kans kreeg, nietwaar?”
Oei, een lastig parket. Als hij “ja” zou zeggen dan was dat niet best, maar “nee” waarschijnlijk ook niet.
Hij zei: “Ik denk van niet, meesteres Monique”.
Dat “meesteres Monique” was grotendeels om te slijmen en haar geen reden te geven hem dáárom te straffen.
Het hielp want ze zei: “Dat zou ik ook zeggen als ik jou was. Maar alle mannen zijn hetzelfde, die denken dat het leven één grote geilpartij is”.

Ze pakte de stok en sloeg hem op zijn voetzolen.
“Nou?” zei ze en sloeg nog een keer.
“Ja, meesteres Monique, dank u wel”.
“En nou ga jij tellen”, zei ze en sloeg in rap tempo op zijn zolen.
“Eén, twee, drie, vier, …”, ze sloeg steeds harder.
“Vijf, zes, zeven, acht, negen”.
Het deed zeer, “tien, elf, twaalf, dertien…”, wanneer stopt ze nou, dacht David.
“Veertien, vijftien, zestien, zeventien, achttien, negentien, twintig, één-en-twintig, genade meesteres, genade! U heeft gelijk, ik ben een geilbak en zou ook met een jonge huppelkut er vandoor als ik de kans zou krijgen”, zei David snel.
Monique sloeg door en zei: “Tellen we niet meer, geile pik? Begin maar over nieuw!”.
Ze pakte de zweep en sloeg hem op zijn billen.
“Eén, twee, drie …”.

“Je bent godverdomme zelf een slettebak, met je naveltruitje, jij gaat eens precies doen wat ik wil, kniel voor het bed!”.
David kronkelde van het bed en liet zich op zijn knieën vallen. Monique had haar spijkerbroek, shirt en BH uitgetrokken en zat voor hem op het bed en hield in de ene hand het touw en in de andere hand de zweep.
“Zo, kom jij maar eens met je slette tongetje bij mijn spleet” en ze trok aan het touw. David zette zijn lippen op haar slip en wurmde zijn tong onder de gladde stof en begon de warme schaamlippen te bevochtigen.
“Lekker slet, hier ben je goed voor.”
Ze sloeg met de zweep op zijn billen. David ging door waar hij mee bezig was en Monique riep: “Tellen, slaaf!”.
“Vier, vijf, zes”, klonk het gesmoord.
“Wat zeg je, ik versta je niet, kuttelikker!”.
David trok zijn tong terug en telde: “Vier, vijf, zes”.
Pats, Monique sloeg hard: “Wie gaf jou toestemming je tong terug te trekken?”.
“Het spijt me meesteres.”

Hij krulde zijn tong weer om de stof en likte haar intensief. Monique gaf zich over aan haar genot, ging verder op het bed liggen, trok haar slip uit en trok haar slaaf naar zich toe. “Lekker slaaf, ga door”.
David zoog en likte en sabbelde. Hij proefde haar vaginavocht en voelde zijn gekooide pik. God, wat ben ik geil, dacht hij en zoog verder. Monique schoof naar achteren en trok haar slaaf op het bed.
“Omdraaien”, beval ze zodat David op zijn rug lag.
Ze kwam met haar kleine maar stevige borsten boven zijn gezicht en drukte ze één voor één op zijn gezicht. Hij likte, zoende en zoog en voelde de tepels stijf worden. Ze draaide om en kwam met haar kut boven zijn borstkas en reed er over heen.
“Eerst mijn geurspoor op jouw slaventruitje achterlaten”.
”Ja, meesteres Monique.”
Ze bracht haar kut boven zijn gezicht en mond.
“Likken!”.

David likte en Monique bracht haar volle gewicht op hem. Zij zat op zijn gezicht en David kon amper nog ademhalen. Zijn neus drukte diep in haar vagina en met zijn tong probeerde hij te likken en met de rest van zijn mond probeerde hij adem te halen. Zij bewoog haar lustspleet een beetje heen en weer en ze hijgde zwaar.

Ze kwam.

Ze trok haar clit weg om niet overprikkeld te worden. Ze slaakte een zucht en ging ontspannen vol op hem zitten. Na een minuut gleed ze naar achteren, reikte onder zijn truitje en veegde haar kutje schoon met de stof.
“Handig hoor, zo’n slaventruitje. Dat voelt zeker wel nederig dat jij zo onder mijn kutsappen zit?”.
David zei: “Ja, dank u wel meesteres Monique”.
“Ha, dat zou ik ook zeggen”, terwijl ze haar slip, BH, broek en shirt weer aandeed. “Kom mee, je Meesteres zit te wachten”.

Beneden aangekomen, was Monique vrolijk en zei opgewekt: “Hier is je kuttelikkertje terug. Het is een lekker sletje. Ik ben bang dat ik hem een beetje besmeurd heb, ik hoop dat dat niet erg is”.
De Meesteres wimpelde de verontschuldiging weg, knoopte de slaaf en los en zei tegen hem: “Ga voor ons koken, breng glazen, wijn en iets te knabbelen”.
“Ja Meesteres”.

De vrouwen kletsten, aten en dronken terwijl David hen bediende. Aan het eind van de avond nam Monique afscheid en tevreden kirde ze:
”Nou meis, ik heb echt sinds tijden niet zo een leuke avond gehad en voel me lekker ontspannen. Mede dankzij jouw coltruislaafje! Heel hartelijk dank!”.
“Geen probleem hoor, als je nog eens van zijn likservice gebruik wilt maken, geef maar een gil”.
“Doe ik” en de meiden namen afscheid.

“Zo, slaaf, ik ga naar boven en jij gaat hier opruimen. Daarna kom je ook naar boven en bied je je nederig aan en vraag je of je je Meesteres mag behagen”.
Ze liep naar de deur en draaide zich om: “En als je dat heel goed doet dan laat ik je misschien wel klaarkomen…”.


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: